Astroloji: 16 – 22 Mart 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 16 – 22 Mart 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 16 - 22 Mart 2020 haftalık burç yorumları
Astroloji: 16 – 22 Mart 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 16 – 22 Mart 2020 haftalık burç yorumları…

16 Mart, 17 Mart, 18 Mart, 19 Mart, 20 Mart, 21 Mart ve 22 Mart tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…


Haftanın astroloji olayları:

  • Merkür Balık burcunda: 16 Mart 2020 – 11 Nisan 2020
  • Güneş Koç burcunda: 20 Mart 2020 – 19 Nisan 2020
  • Satürn Kova burcunda: 22 Mart 2020 – 7 Mart 2023

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji venüs oğlak

Koç burcu 16 – 22 Mart haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle kim olduğunuzu dış dünyada ifade etme arzunuz, kendinize olan güven duygunuz yükseliyor. Özgürce kararlar alıyorsunuz. Fiziksel açıdan da güçleneceğiniz, kendinizi son derece zinde ve sağlıklı hissedeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. İlgi odağı olacağınız, liderlik gücünüzü kazanacağınız bir aya başlangıç yapıyorsunuz aynı zamanda.

Diğer yandan bu dönemde kalabalıklardan uzaklaşıp kendinize dair bir iç gözlem yapmak isteyebilirsiniz. Ortaya koymayı planladığınız bir fikir varsa eyleme geçmek yerine konuya ilişkin daha fazla güç elde etmek üzere bu süreci bir hazırlık evresi olarak değerlendirebilirsiniz. Geçmişte çözülmeden üzeri kapatılmış finansal veya işle ilgili bir konu varsa gündeme gelebilir.

Aktif ve girişimci yanlarınızın fazlasıyla ön planda olması, cesaretle yol almanızı sağlayacak. Aşk evinizin yöneticisi olan Güneş, burcunuzda ilerlediği bu süreçte, çekici ve istenen kişi olacaksınız. Karşı cins üzerinde etkili olacaksınız. Flört etmek, kısa maceralar yaşamak hoşunuza gidecek bu dönemde.

Kafanızdaki hayallerinizin, ideallerinizin, hedef ve planlarınızın artık size uygun gelmediğini ve beklentilerinizin değişmeye başladığını hissedebilirsiniz. Dış görünüşünüz, tepkileriniz, davranışlarınız mercek altında olacak. Kendinizle ve hayatla bitmeyen bir yarış ve savaş içinde hissedebilirsiniz. Dünyayı rakibiniz değil, işbirlikçiniz olarak görmeyi öğrenmeye çalışın.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji vemüs oğlak

Boğa burcu 16 – 22 Mart haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Siz bir adım atmadan önce uzun uzun düşünmeyi tercih eden bir kişiliğe sahipsiniz. Bu dönemde aktif olmak, harekete geçmek, elde etmek ihtiyacınız ön plana çıkacak. Sosyal hayatınız hareketlenebilir. Arkadaşlarınla vakit geçirmek ruhunuza iyi gelebilir.

Yeni şeyler öğrenmek için çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çevrenizde sanatsal veya ruhsal konular çerçevesinde hoş sohbetler yaparak fikir alabileceğiniz bilgili insanlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğe dair planlar yapmak için uygun bir dönemdesiniz.

Biriken, kullanılmayan veya bir takım nedenlerle içsel baskı altında hissediyorsanız gerilim yaşayabilirsiniz. Bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz ancak bunları dışarıya sunmakta, uygulamakta zorlanabilirsiniz. Sizi tedirgin eden veya kafanızın içini kurcalayan konularda hoşgörülü olmaya özen gösterin.

Elinizden geldiğince bilinçli ve mantıklı bir şekilde hareket etmenizde, inancınızı ayakta tutmanızda ve olayları dışarıdan bir gözle izlemenizde fayda var. Gizli ve bilinmeyen bazı düşmanlıklarla karşılaşmanız olası.

Bütün bunların farkında olarak çevrenizde bulunan insanlara dikkat etmeli, özel ilişkiniz dahil olmak üzere size ait önemli şeyleri güvenmediğiniz insanlarla paylaşmamalısınız.

Geçmişle, bugüne kadar hiç kimsenin kontrol edemediği veya galip gelemediği şeylerle, görünmez veya var olmayan düşmanlarla savaşıyor hissedebilirsiniz kendinizi. Cesaretinizi gizliyorsunuz.

ikizler günlük haftalık aylık astroloji

İkizler burcu 16 – 22 Mart haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu dönemde hırs ile başarıya odaklanabilirsiniz. Böylece hem moraliniz hem de fiziksel gücünüz yerine gelmeye başlayabilir. Kariyerinizle ilgili sizi daha da ileri götürecek bir konuda eğitim almayı planlıyorsanız doğru zamandasınız.

İş hayatınla ilgili hareketli günler sizi bekliyor olabilir. İşle ilgili seyahatleriniz olabilir. Ummadığınız bir iş görüşmesi veya iş anlaşması fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak karar vermeden önce mantığınızı ön plana alarak etraflıca düşünmekte, detayları kaçırmamakta fayda var.

Projelerinizi bitirme, yeni hedefler belirleme, yeni bir adım atma yönünde güven duygunuz oldukça sağlam durumda. Birçok insanla tanışabilir, fikirlerinizi öne sürebilir, aktif bir dönem geçirebilirsiniz. Fırsatları zamanında değerlendirin, sosyal hayatta yerinizi alın. İlişkilerinizi güçlü tutun.

Gelecekle savaştığınızı hissediyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla, sizi geleceğe taşıyacak kişilerle savaşıyorsunuz. Herkesi düşman görme eğiliminize dikkat edin. Çoğu zaman bir sabırsızlık, hızlı adım atma gibi haller hissedebilirsiniz. Bu konuda dengede olmakta fayda var.

yengeç günlük haftalık aylık yorumları astroloji

Yengeç burcu 16 – 22 Mart haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Kariyer hayatınız, mesleki faaliyetleriniz, toplum içindeki konumunuzu belirleme yönünde gayet destekleyici ve son derece güçlendirici bir dönem. Denizaşırı ülkelerle ilgili hayalleriniz olabilir. Yurt dışında eğitim almayı planlıyorsan uygun bir dönemdesiniz.

Hayata bakış açınızı değiştirebilecek yeni felsefeler, düşünce sistemleriyle karşılaşabilirsiniz. Mistik konular ilginizi çekmeye başlayabilir veya zaten ilginizi çekiyorsa daha da derinleşmek isteyebilirsiniz.

Kariyerinizle, içinizdeki enerjinin en çok olmak istediği kişiyle mücadele ediyor olabilirsiniz.  Hayatınızdaki ayakları baş yapmış olma ihtimaliniz var. Bu dönemi olumlu yönde değerlendirmek istiyorsanız bir hedef belirlemeli ve bu hedefi gerçekleştirmek konusunda istekli olmalısınız.

Belirli bir alana odaklanarak, girişimci düşünerek kafanızın içindekileri yürürlüğe koyabilirsiniz. Hem kendinizi ifade edebilmeniz hem de yeni başlangıçlarda bulunmanız olası bu dönemde.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 16 – 22 Mart haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Kendinizi güçlü bir şekilde dışarıya yansıtmanız, kendinizden emin olmanız mümkün. Kariyerden, eğitim hayatınıza, seyahatlere ve sosyal çevre ile olan girişimlere kadar hemen hemen tüm konularda aktif bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki dönemde fiziksel anlamda bir hayli enerjik hissedeceksiniz.

Finansal konularda geleceğe yönelik parlak planlar yapabilirsiniz. Bu süreç verilen kararlarda istikrar sağlamak adına zor olsa da Merkür’ün Balık burcundaki yaratıcı enerjisi yeni fikirler üretmek ve planlama yapmak için değerlendirilebilinir.

Zihinsel anlamda dağınıklık, odaklanamama söz konusu olabileceğinden ortaklaşa finansal paylaşımlarla ilgili konularda mümkünse karar almayı daha sonraki bir zamana ertelemekte ve diğer tarafla konuşulan her şeyi yazıya dökmekte fayda var.

Kendi inanç sisteminizle, etik değerlerinizle savaşıyorsunuz. Çok uzak toprakları istila etmek istiyorsunuz. Bu istilayı yazarak ve yabancı insanlar aracılığıyla yapmaya çalışıyorsunuz. Yapacağınız yenilikleri uygulamadan önce güvenilir olup olmadığına bakmanız gerekebilir.

Bu süreçte sabırsız hissediyor olabilirsiniz. Artık bir yenilik, değişiklikler yapmak ihtiyacı hissedebilirsiniz. Hatta ev, şehir veya ülke değiştirebilirsiniz. Oturduğunuz yerden başka bir yere taşınmayı düşünebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 16 – 22 Mart haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Finansal konular olmak üzere, ilişkinizdeki paylaşımlar, iş ortaklıkları, borç ve alacak meseleleri üzerinde çok dikkatli olmanız gereken süreçtesiniz. Bazen tek başına ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışıyor ve kendinizi yalnız, desteksiz hissediyor olabilirsiniz.

Zihniniz daha çok yaşamınızdaki ikili ilişkileriniz ve ortaklı konularla ilgili düşüncelerle dolu olabilir. İçinde bulunduğunuz ikili ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlama noktasına gelmeniz halinde aşırı romantik düşünceler partnerinizi olduğundan farklı görmenize neden olabilir.

Önemli bir iş anlaşması gündemine gelebilir. Ancak zihniniz dağınık olabileceğinden odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz. İş ortaklığında sorunlar yaşayabilirsiniz.


Anlayışsız veya bencil ilişkiler, sizi hem maddi hem de manevi anlamda zor durumda bırakıyor olabilir. Borçlar, miraslar, cinsellik, başkalarıyla paylaşılan maddi-manevi konularda krizler yaşayabilirsiniz. Dikkat etmenizde fayda var.

terazi günlük haftalık aylık astroloji

Terazi burcu 16 – 22 Mart haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: İş hayatınızda ve günlük rutinlerinizde bir hareketlilik söz konusu olabilir. Merkür, Balık burcunun dağılan enerjisi altındayken iş ortamında çok düzenli ve organize olmak zor olabilir.

Bu dönemde kafanız biraz dağınık olabilir. Bir yandan sağlık ve iş hayatıyla ilgili meseleler üzerinde düşünürken, diğer taraftan başlayacak yeni aktif enerjiler sizi yorabilir.

Partneriniz ile sanki birbirinize ayna tutmuş gibi, aranızdaki benzerlikleri veya farklılıkları görebilmeniz mümkün. Eğer ilişkinizde üstünü kapattığınız sorunlar varsa ve ikiniz arasında bitmeyen bu problemler devam ediyorsa ayrılmaya karar verebilirsiniz. Bu kararı karşı taraf veya ortaklaşa verebilirsiniz.

Zarif, uyumlu, birlikte hareket etmeyi bilen kişiliğiniz evlilik söz konusu olduğunda sekteye uğruyor. Eşinizi bir rakip değil, partneriniz, hayat arkadaşınız olarak görmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Diğer yandan bu dönemde hayal gücünüzdeki sınırsızlık etkisinden yararlanabilir ve işinizde fark yaratan çalışmalar ortaya koyarak ön plana çıkabilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 16 – 22 Mart haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: İş hayatınızda kendi iradenizi kabul ettirmek, sıkı çalışmak ve bulunduğunuz alanda güçlü olmak arzusu duyabilirsiniz. Fakat bu enerjinin acelecilik, çabuk fethetme ve çabuk sıkılma gibi görülen yan etkilerinin bilincinde olmanız gerekiyor.

Bu dönemde yalnız çalışmanızda fayda var. Birlikte çalıştığınız kişilerle çatışma eğiliminiz olabilir. İş ortamınızda aktif davranarak, sıcak bir dürüstlük içinde olursanız, insanlarla iyi bir diyalog geliştirdiğiniz gibi isteklerinizi uygulamanız da kolay olur.

Romantik günler sizleri bekliyor. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Sanatsal bir konuyla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Sportif bir faaliyete yönelmek isteyebilirsiniz. Çizim yapmak, yazı yazmak gibi yaratıcı konularla ilgileniyorsanız hayal gücünüz ilgi çekici çalışmalar ortaya koymanızda size destek olacaktır. Çocuklarla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Bu dönemde öne fırlayacak enerjiyi kendinizde bulacak, yorulmaksızın hareket edecek, coşkunluk ve dinamizm ile her işin altından kolayca kalkabileceksiniz.

yay günlük haftalık aylık yorumları astroloji mars

Yay burcu 16 – 22 Mart haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Kendinizi gönlünüzce gayet özgür bir şekilde ifade edebileceğiniz, zevk aldığınız ne varsa onu yaşamaktan hoşlanacağınız bir zaman dilimindesiniz. Enerjiniz gayet yüksek olacak. Odağınızda ev hayatınız ve aşk hayatınız olabilir.

Evde değişiklikler yapmak veya evinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Ancak dağınık bir zihinle geleceğe yönelik karar alıp eyleme geçmeden önce daha odaklı bir zihinle karar vermek adına bu süreci bir planlama evresi olarak değerlendirmenizde fayda olabilir.

Aşk hayatınızda tüm güçlü yanlarınızı ortaya çıkıyor. Fethetmek, etkilemek, elde etmek gayet kolay olacak. Karşı cins üzerinde etkiniz tartışılmaz. Size hayır diyecek insan yok desek yeridir bu süreçte.

Mücadele gücünüz görülmeye değer. Aktif bir şekilde hareket edebilirsiniz. Yeni tanışmalar, yeniden aşık olmak, heyecan duymak, hayatın farklı yanlarını yaşamak isteğiniz yükselecek. Maceracı bir dönem. Farklı olan, heyecan verici olan ne varsa ona doğru koşacaksınız.

oğlak günlük haftalık aylık astroloji

Oğlak burcu 16 – 22 Mart haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Yaratıcı uğraşılar içerisindeyseniz bu dönem çok güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hayal gücünüzün yükselişini değerlendirerek çok yaratıcı çalışmalar ortaya koyabilirsiniz. Şiir, öykü vb. yazılar yazıyorsanız kelimelerin büyüsünü rahatlıkla kullanarak hitap ettiğiniz kitle üzerinde büyük bir etki yaratabilirsiniz.

Evinizdeki huzur, güvenlik ve bütünlüğün sağlaması, sorumlulukların yerine getirilmesi ve anlayışlı olunması gereken bir dönem. Büyüdüğünüz ev anlaşmazlıklar ve çatışmalar içermiş ve bu duyguları size aktarmış olabilir. Köklenmekten, durağanlaşmaktan korkuyor olabilirsiniz.

Kardeşlerinizle ilişkileriniz hareketlilik kazanabilir. Gerçeklerden uzaklaşarak fazla fedakarca tutumların olabilir, dikkat etmenizde fayda var.

Özellikle evli olan Oğlak burçları; yaşadığınız ilişkinin özü, süresi, niteliği ve karşınızdaki kişinin sizin yaşamınızdaki yerini iyi belirlemeniz lazım. Eğer bu noktaya gelene kadar türlü badirelerden geçmiş, bir temel oluşturmuş ve yüreğinizdeki sevgiyle yol almışsanız elbirliğiyle bu süreci gayet güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

kova günlük haftalık aylık burç astroloji mars

Kova burcu 16 – 22 Mart haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Zihniniz daha çok finansal konulara yoğunlaşabilir bu dönemde. Kariyer, ticaret ve parasal alanlarda bir hareketlilik yaşayabilirsiniz. Finansal konularda gerçekçilikten uzak hareket etmeniz mümkün. Harcamalarınız artabilir.

Gelirleriniz ve giderlerinizin üzerine düşünebilir, yaratıcı fikirlerinle yeni alternatifler geliştirebilirsiniz. Ancak tam olarak nasıl ilerleyeceğinizi belirlemek konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Sözel olarak saldırgan bir yapınız olabilir veya sürekli sözel saldırılara maruz kalıyor olabilirsiniz. Üslubunuza dikkat edin, dilinizi kontrol altına almayı öğrenmeye özen gösterin.

Koç burcunda ilerleyecek Güneş size hem girişimde bulunma gücü veriyor hem de kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde cesaretlendiriyor. Ayrıca ciddi ilişki evinizin yöneticisi olduğu için, size yeni arkadaşlıklar kazanmanızda destek oluyor.

Devam eden ilişkinizde ipleri elinizde tutmanızda fayda var. Bu zaman dilimi içinde gayet doğal, kimsenin etkisi altında kalmadan, kararlarınızı uygulama yönünde fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Genç ruhlu veya genç yaşta kişilerle daha iyi anlaşabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bu devrede, oldukça hevesli ve coşkunsunuz. Kovalar için özgürlük kavramı ve hızlılık son derece önemlidir. Bu süreç yeni ilişkiler, yeni girişimler değişimler anlamında gayet önemli.

balık günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji mars

Balık burcu 16 – 22 Mart haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Özellikle parasal konularda girişimci olacağınız bir dönem. Daha fazla kazanmak adına cesaretle yol alabilirsiniz. Ancak gereksiz harcamalarda da dikkat etmelisiniz. Alacaklarınızın tahsilinde veya ortaklıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Sözleriniz ve fikirlerinizle oldukça olumlu yönde dikkat çekebilirsiniz. Bu süreçte daha çok kendinize odaklı olabilirsiniz. Hayatınıza farklı bir yön vermek adına yeni kararlar almak isteyebileceğiniz bir dönemdesiniz.

Yoğun bir rekabet söz konusu olabilir. Egonun yükselişi, isteklerinizi elde etmek konusunda mücadele vermenizi sağlarken, harcamalar konusunda da aynı şekilde dikkatsiz davranabileceğinizin göstergesidir. Mümkün olduğunca duygusal kararlar almaktan ziyade mantığı ön plana alarak hareket etmenizde fayda var.

Para kazanmanın büyük bir mücadele olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Para kazanmayı bilseniz de harcamayı bilmiyorsunuz büyük ihtimalle. Para ile ilgili aşırı riskler alma konusuna dikkat etmeniz gerekli.


Anlık dürtülere yenilmemeli, risk almamalısınız. Öncelikle izlediğiniz yolun doğruluğundan emin olmanız gerekebilir. Bu dönemde hem işlerinizi yoluna koymak, hem kimsenin boyunduruğu altına girmeden ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.

İndigo Dergisi Astroloji analizleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.