Astroloji: 2 – 8 Mart 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 2 – 8 Mart 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 2 - 8 Mart 2020 haftalık burç yorumları
Astroloji: 2 – 8 Mart 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 2 – 8 Mart 2020 haftalık burç yorumları…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 2 – 8 Mart haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile özellikle finansal anlamda özellikle şanslı ve keyifli bir sürece giriş yapacaksınız. Kazançlarınızı artırabilecek tekliflerle karşılaşabilir, yeni kazanç yolları yaratabilirsiniz.


Bunun yanı sıra paranızı daha keyfi ve size zevk veren şeylere harcayabilirsiniz, gardırobunuzu yenileyebilir, yeni eşyalarda alabilirsiniz. Venüs her halükarda güzel etkiler yaratacaktır. Sosyal çevrenizle iletişiminiz kuvvetli olacak ancak ilişkilerde mücadeleler içine girebilirsiniz.

İş hayatınızda hızlı karar almanızı gerektirecek durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle kariyer hayatınızda iletişim sorunları olabilir. Yöneticileriniz ve üstlerinizle tartışmaya girmekten kaçınmanızda fayda var. İş hayatınızda görev ve iş değişiklikleri gündeme gelebilir.

Maddi olarak derin bir nefes alacağınız dönemde olacaksınız. Büyük yatırımlar düşünüyorsanız güzel etkiler altında olabilirsiniz. Şansınızı deneyebilirsiniz. Bu dönem gelirlerinizde umduğunuzdan daha çok artış yaşayabilirsiniz.

Maaşınız gibi gelir kaynaklarınız zihninizi kurcalayabilir. Daha iyisini hak ettiğinizi düşünerek yeni arayışlara geçebilirsiniz. Harcamalarınız da artabilir, bir anda çok hızlı para girişleri ve beklenmedik para çıkışları olabilir. Ayrıca arkadaşlarınızla olan sorunlar yaşayabilirsiniz. Arkanızdan işler çevrilebilir. Dostlarınızın, çevrenizdekilerin arkanızdan konuştuklarına dair duyumlar alabilirsiniz.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 2 – 8 Mart haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile hayatın keyifli, zevk veren yanları ile daha çok haşır neşir olabileceksiniz. Fiziksel anlamda değişiklikler yapabilir, saç kesiminizi, saç renginizi değiştirebilir, yeni kıyafetler alabilirsiniz. Parasal konularda güvensiz hissedebilirsiniz.

Venüs girdiğiniz her ortamda gözlerin üzerinize çekilmesine neden olacak ve daha da güzel haber geliyor aşk her an kapınıza çalabilir. Siz aşk için birilerinin peşinden değil, birileri sizin peşinizden koşacağa benziyor. Estetik operasyonlar için de uygun bir süreçtir.

Bu hafta sosyal çevrenizden fayda sağlamak isteyeceksiniz. Güvendiğiniz insanlarla sorunları masaya yatırabilirsiniz. Aile, yakın akrabalarla vakit geçirmek ve size destek olmasını isteyebilirsiniz. Ancak kendinizi tek başınıza hissedebilir ve kısa süreli de olsa moraliniz bozulabilir.

Finansal risklere girmemekte fayda var. Düşünmeden riskli adımlar atmaktan kaçının. Kariyer hayatınızda işler yavaş ilerleyebilir. İş konusunda kazançlarınız ve gelirleriniz düşüşe geçebilir.

Öte yandan daha önce başvurduğunuz bir iş varsa bu dönemde olumlu haber gelebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Beklenmedik sürpriz olaylarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 2 – 8 Mart haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta Ay sizin burcunuzda olacağı için yerinizde duramayacağınız oldukça heyecanlı bir hafta yaşıyor olacaksınız. Hem olumlu hem de olumsuz etkiler altında olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili bir takım olumsuz haberler canınızı sıkabilir.

Venüs yaşamınızda çok da etkin olarak görünmeyecek bir alana geçiş yapacak. Eğer ilişkiniz var ise gereksiz kaprisler, arızalar yüzünden bir takım sorunlar nüks edebilir. Yalnız kalmak, kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yok ise bu dönem ilişkilere çekilemeyebilirsiniz.

Genel olarak çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler olabilir. Ama bu etki ile süper yaratıcı olabilir, güzel çalışmalar koyabilirsiniz ortaya. Paranızı gereksiz yerlere harcama eğiliminiz artabilir. Estetik operasyonlar için de pek uygun bir süreç değildir. Pahalı eşyalar almak, gardırop yenilemek, yeni eşyalar almak için de uygun değildir.

Olumlu tarafından ise İkizler burçları kariyer hayatlarında güzel bir döneme giriyorlar. İş arayanlar iş başlangıcı yapabilirler. Önemli iş anlaşmaları veya evlilik için imza atılabilir. Sosyal çevre ile iş yapabilirsiniz.

Hayatın temposunda kendinizi ihmal etmemeye dikkat edin. Seyahatlerinizde gecikmeler veya aksilikler yaşayabilirsiniz. Akademik hayatınızdaki işlerinizde her şeyi iki kere kontrol etmenizde fayda var. Yüksek öğrenimde gece gündüz çalışarak bitirmeniz gereken şeyler olabilir.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 2 – 8 Mart haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile dostlarınızla, arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyecek onlardan yardım, destek, fayda görebileceksiniz. Daha çok sosyalleşebilecek, yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışabileceksiniz.

İşin içinde Venüs olduğundan dolayı gelecek her türlü sosyal aktiviteye dahil olmaya çalışın, lakin aşk oralarda bir yerde olabilir! Özellikle kadın arkadaşlarınızdan daha çok fayda görebileceksiniz.

Seyahate çıkabilirsiniz, akademik başarılar ve yüksek öğretimle ilgili şanslı bir dönemde olacaksınız. Mahkemesi olanlar avantajlı duruma geçebilir. Yurt dışı, yabancılarla ilgili işlerden para kazanabilirsiniz ya da bu alanlarda ticaret veya yatırımlar yapabilirsiniz.

Sosyal ilişkileriniz ön planda olacak. Dostlarınıza vakit ayırabilirsiniz. Hep birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Çevrenizde elde ettiğiniz başarılarla diğer insanlar sizi konuşuyor olacak.

Ayın ilk haftalarında finansal işlemlerinizde bir takım zorluklar yaşayabilirsiniz. Kredi kartlarınızla ilgili problemler olabilir. Ortak parasal konularda sorunlar yaşanabilir. Banka işlemlerinizi birkaç kez gözden geçirin.

Bu süreçte internetten yaptığınız harcamalara dikkat edin. Kimseden borç almayın, kimseye borç vermeyin. Alacak, ödeme veya miras konularında size aldatıcı bilgiler söylenebilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 2 – 8 Mart haftalık yorumları

Aslan burç yorumları: Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile kariyeriniz parlamaya başlayacak! İşinizden, yaptığınız, meşgul olduğunuz işten çok daha fazla keyif alabileceksiniz. İş değiştirmek isteyenler görüşmelere gidebilirler, üstlerinizden, yöneticilerinizden harika destekler alabileceksiniz.

Kredi ve miras konuları, eşinizin / partnerinizin kazancı, ortak kazanç alanlarında oldukça şanslı bir döneme başlıyorsunuz. Geliri yurt dışına bağlı olanlar veya yurt dışı ile ortak iş veya ticaret yapanlar buradan güzel paralar kazanabilirler. Eğitim ya da seyahat için kredi başvurusunda bulunanlar destek alabilirler.

Partnerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Zaman zaman birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle ilgili kulağınıza gelen her bilgiye inanmayın. Gerçekliğini onlara sorun. Birbirinize karşı açık ve dürüst olmakta fayda var. Kuruntulara yer vermeyin.

Kariyer hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Hem kazancınız hem de iş başarılarınız sizi son derece tatmin edecektir. Kalbiniz boşsa iş ortamında tanıştığınız birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz. Ani hızlı beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle de partnerinizle ve yakın çevrenizle ilgili konularda.

Özellikle iş hayatınızda sizin hayatınızda yer etmiş figürlerden güzel destekler söz konusu olabilecek. Terfi, maaş zammı gibi durumlarda söz konusu olabilir. Bazı konularda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. İnsanların ilgisi sizin üzerinizde olacak. Çevrenizle güçlü bağlantılar oluşturma konusunda şanslı bir dönemdesiniz. Adeta herkes sizi konuşuyor olacak.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 2 – 8 Mart haftalık burç yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta kariyer ve sosyal hayatınız ön planda olacak. Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile keyifli seyahatlere, tatillere çıkmanız için size destek olacaktır. Eğer tatil için zamanınız yok ise aynı şekilde size keyif verecek bir eğitime başlayabilir, seminere katılabilirsiniz. Bu beklenmedik bir iş seyahati de olabilir.

Bu hafta oldukça pozitif bir ruh hali içinde olacaksınız. Olumlu bakış açılarınız sayesinde kendinize de güzellikleri çekeceksiniz. Bunun yanı sıra akrabalarınızdan, teyzenizden, kuzenlerinizden de destekler görebilirsiniz. Halkla ilişkiler, reklam, pr çalışmaları için harika bir süreçtir mesela bu! Olası mahkemeleriniz..vs var ise güzel bir şekilde sonlanabilir, anlaşmaya varabilirsiniz.

İkili ilişkiler, ortaklık ve evlilik konularında şanslı bir dönemde olacaksınız. Ortak işlerden kazanç elde edebilirsiniz ama çok dikkatli olmalısınız. Finansal konusunda anlaşmazlıklar devrede olabilir. Bu yüzden alacak verecek konularına dikkat edin. Birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızla iletişim sorunları olabilir.

Çalışma hayatınızda işlerinizde bazı sorunlar çıkabilir. Aynı şekilde iş görüşmeleri pek olumlu geçmeyebilir. Her şeyi iki kere kontrol etmekte fayda var. Sağlığınıza dair bir teşhis alırsanız hemen inanmayın. Sonuçlar veya doktorun teşhisi yanıltıcı olabilir.


terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 2 – 8 Mart haftalık yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta önemli sürpriz haberler alabilirsiniz. Özellikle parasal konularda ve duygusal ilişkilerle ilgili konular kafanızı yoruyor olabilir. Ayın ilk haftası itibariyle finansal olarak rahatlamaya başlıyorsunuz. Miras kaldığını öğrenebilirsiniz. Elinize toplu para geçebilir.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile maddi anlamda türlü şans ve fırsatlar elde edebilir, kazançlarınızı arttırabilir, borç ihtiyacınız var ise bunu karşılayabilir, ödemelerinizi daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Kredi başvurularınız sorunsuz onaylanabilir. Çalışma ortamınızda üstlerinizden veya yöneticilerinizden önemli destekler alabilirsiniz.

Eğer bir partneriniz var ise paranızı daha çok onun için harcayabilir, eşinizin maddi koşullarında güzel gelişmeler meydana gelebilir, ortaklaşa yürüttüğünüz bir takım işleriniz var ise kazançlarınızda artışlar meydana gelebilir. İşleriniz yoğun olabilir, projelerinizi yetiştirmekte zorluk yaşayabilirsiniz.

Eğer partneriniz yok ise bu dönemde başlayan ilişkilerin cinsel motivasyonu çok güçlü olur ve biraz da sorunlu karakterleri kendinize çekmeniz kuvvetle muhtemeldir ve maddi olarak güçlü kişilerde olacaktır bunlar.

Partnerinizin gelir durumunda artış yaşanabilir. Bazı Başak burçları ilişkilerinde sorunlar yaşayabilir hatta kopma noktasına veya bir dönüm noktasına gelebilir. Eski ilişkiler gün yüzüne çıkabilir. Genelde çevrenize karşı güvensiz duygular içindesiniz. İnsanlara güvensiz yaklaşmamaya dikkat edin, yakın arkadaşlarınızın tavsiyelerini göz ardı etmeyin.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 2 – 8 Mart haftalık burç yorumları

Akrep burç yorumları: Parasal konular ön planda olacak bu hafta başında. Özellikle ortak finansal konular gündeme gelecek. Kariyer hayatınızla ilgili ön planda, sahnede olabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Şans oyunlarından veya borsadan para kazanabilirsiniz.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişi; aşk, evlilik, söz, nişan, ciddi ilişkilerin başlama zamanıdır. Eğer yalnızsanız aşk her an bir şekilde kapınızı çalabilir, bir birlikteliğiniz var ise daha romantik zamanlara dalış yapabilir, hediyeler alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla bağlantınızı kuvvetlendirebileceğiniz bir süreçte olabilirsiniz. Ona karşı sabırlı, anlayışlı ve fedakar olmanızda fayda var.

Ailevi konularda zaman zaman çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu dönem evle ilgili sözleşme imzalayacaksanız her şeyi kontrol edin. Hatalar meydana gelebilir. Aile çevrenizde güvendiğiniz insanlar varsa danışarak hareket etmeniz sizin çıkarınıza olacaktır.

İkili ilişkilerinizin ön plana çıktığı bir süreçte olacaksınız. Gerek gönül ilişkinizde gerek ortaklık ilişkinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin kılık kıyafetine de minik dokunuşlar yapabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklardan yana şanslı ve de bereketli bir döneme giriyorsunuz.

yay

Yay burcu 2 – 8 Mart haftalık yorumları

Yay burç yorumları: Aile hayatınızda bir takım sorunlar olabilir. İkili ilişkilerde, ailevi ve çocuğunuzla ilgili konularda rahatsızlıklar hissedebilir, sorumluluklardan bunalmış hissedebilirsiniz. Sabırlı olmanızda fayda var.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile olası sorunların üstesinden hızla gelebileceksiniz, profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni iş projeleri, teklifler gündeme gelebilir.

İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz! Eğer iş arıyorsanız sık sık iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz. İşinizi seveceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Ev ve aile ile ilgili konularda daha fedakar olacağınız, aileden destek alacağınız bir dönemde olabilirsiniz. Bebek düşünenler müjdeli haber alabilirler. Yurt dışından misafir gelebilir. Evden internet yayımcılığı, e-ticaret konularıyla ilgili bir iş yürütmeye başlayabilirsiniz.

Mart ayının ilk haftası Merkür retro etkisiyle elektronik aletlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle iletişim konusunda sorunlar, gecikmeler yaşanabilir. Cep telefonunuzu, bilgisayarınızı mutlaka yedekleyin. Bilgiler kaybolabilir. Araba kullanırken dikkat edin.

oğlak

Oğlak burcu 2 – 8 Mart haftalık burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu haftaya başlarken günlük rutin işlerle meşgul olacaksınız. Kendinizi kapadığınız, sorumlulukların ağır geldiği bir dönemde olabilirsiniz. Parnerinizin şikayetleriyle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza, özellikle ruh sağlığınıza, fevri çıkışlara dikkat edin.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile aşk her an kapınızı çalabilir, eros oklarını size çevirmeye başlayabilir. Yalnız olanlar önümüzdeki bir aylık süreçte flörtöz durumlar sık sık oluşabilir, ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde keyif, hobi gibi konular sizin için ön planda olabilir. Hızlı para harcama konusunda dikkat edin.

Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansınız çok yüksek olacaktır, özellikle sinema, televizyon, radyo, tiyatro, resim..vb işlerde olanlar süper başarılar yakalayabilir, hatta beklenmedik iş teklifleri alabilirsiniz.

Evli olanlarınız ise çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Hobilerinizden daha çok keyif alabilir, yaşamın daha eğlenceli ve keyifli tarafları ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz. Diğer yandan ailevi konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi yalnız bırakılmış hissedebilirsiniz. Kabuğunuza çekilmek size bu dönemde daha iyi gelebilir.

İletişim ve eğitim konularında şanslı bir dönemde olacaksınız. Ev kredisi alabilirsiniz. Aile ile ilgili miras konuları gündeme gelebilir. Enerjiniz de şansınız da yükselişte olacak. Sevdiğinizle romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

Bu hafta Merkür retro etkileri nedeniyle finansal işlemlerinizde dikkat edin. Paralarınız başka hesaplara gidebilir. Kredi kartlarınız kopyalanabilir. Para çekerken kartınız ATM’de kalabilir. Kısacası paranıza dikkat etmelisiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 2 – 8 Mart haftalık yorumları

Kova burç yorumları: Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Özellikle para harcarken iki kez düşünün. Yine de parasal konularda yavaş yavaş şansınızın açıldığı bir döneme giriyorsunuz.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile evinizde, yuvanızda, yaşadığınız yerde size keyifli gelecek değişimler yapabilirsiniz. Evinizi boyayabilir, eşyaları yenileyebilir, dekoratif anlamda değişiklikler yapabilirsiniz.

Ailenizle çok daha keyifli ve mutlu zamanlar sizleri beklemekte. Yine bu süreçte evinizi değiştirebilir, daha güzel ve de konforlu bir eve geçiş yapmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda iyi niyetli insanlardan çok güzel destekler de alabileceksiniz.

Hayatınızda ciddi sorunlar yaşıyorsanız sizi seven yakın çevrenizden, eşten ya da ortaklarınızdan güzel destekler alabilirsiniz. Tavsiyelere açık olmanızda fayda var. Yine yanlış anlaşılmalara açık bir dönemde de olabilirsiniz.

Hafta sonunda ailenizle ilgili hızlı beklenmedik olaylar yaşanabilir. Maddi konularda sezgilerinizi göz ardı etmeyin. Evinizle ilgili güzel bir süreçte olacaksınız. Ev değiştirmek isteyenler için güzel fırsatlar karşılarına çıkabilir. Ailede rahatsızlığı olan birinin şifa bulduğunu öğrenebilirsiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 2 – 8 Mart haftalık burç yorumları

Balık burç yorumları: Finansal konularda bir takım sorunlar olabilir ancak bu durum kısa sürecek. Özel hayatınızda geçmişte yaşanan sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Eğitim hayatında kendinizi ön plana çıkarabileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Kariyer hayatınızda sürpriz gelişmeler olabilir. Bu dönemde kendi istek ve beklentileriniz doğrultusunda hareket etmenizde fayda var.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile çeşitli keyif amaçlı seyahatlere çıkabilir, kendinize tatil kaçamakları ayarlayabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden güzel destekler ve haberler alabilecek özellikle kardeşlerinizin yaşamı ile ilgili güzel gelişmelere tanıklık edebileceksiniz.

Bu süreçte daha çok okuyabilir, araştırabilir, size keyif veren, yüzünüzü gülümseten yazılara hayatınızda daha çok yer verebilirsiniz. İletişim, tanıtım, organizasyon, reklamla ilgili her türlü konudan fayda sağlayacak girişimleriniz başarı ile sonuçlanabilecektir.


Maddi konularda şanslı dönemdesiniz. İş arayanlar iş bulabilir. Eğitim hayatınızda da başarılar yaşayacağınız bir süreçte olacaksınız. Kariyer konularında ön plana çıkabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilir ve bunu değerlendirebilirsiniz.

Astroloji: Mart 2020 aylık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.