Astroloji: Koç burcunda Yeni Ay burç yorumları

Astroloji: Koç burcunda Yeni Ay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Koç burcunda Yeni Ay burç yorumları

Astroloji: Yeni Ay burç yorumları…

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Koç burç yorumları: Yeni başlangıçlar için oldukça güzel bir zaman dilimi! Hayatınıza yön vereceksiniz, zorlanmalar olsa da başarı elde edeceksiniz. Aşk hayatınız oldukça güzel. Partnerinizle aranızdaki sorunlar konuşarak halloluyor.


Koç burçları bu dönemi karşılarına çıkan yeni yollarla karşılıyorlar. Aniden oldukça aklı başında ve ihtiyacı olan her şeye sahip birer birey olarak görmeye başlayabilirler. Bu süreçte korkup kaçmak yerine önlerine çıkan fırsatları değerlendirmeli, becerilerini en şekilde kullanabilecekleri seçenekler üzerinde durmalılar.

Özellikle sabırsızlıkla bekledikleri bir şey karşılarına dikildiğinde çok erken ya da çok fazla gibi gelebilir. Ancak bu düşünceyi aşmaları oldukça önemli ve kritik.

Bu dönemde sosyal yönünüz ön planda olabilir. Ancak yaşadığımız süreçte sosyal mesafeye dikkat etmeli, evden dışarı çıkmamalısınız. Bu dönemde şansınız oldukça açık. Şansa ihtiyacınız varsa sabah saatleri size iyi gelecek. Yeni Ay, güzel fırsatları da beraberinde getiriyor olacak.

Bu dönemde rüzgârın bizden yöne estiğini söylemek mümkün. Öz güvenimiz ve cesaretimiz artıyor. Yeni girişimler ve atılımlar yapmak için çok hevesli olacağız. Ancak bizim için çok da kolay bir süreç olmayacak. Düşünmeden hareket etmemeli, kendimizi olmayacak tehlikelere atmamalıyız.

Eskiyi arkanızda bıraktığınızda önünüze çok güzel yeni fırsatlar çıkacaktır. Dileğiniz neyse çok içten dileyin. Yeni olan ve sizi mutlu edecek her şeyi kendinize çekebilirsiniz. Yeni olan her şeyi kendinize çekebilirsiniz. Yeni bir aşk, yeni bir iş veya yeni bir bebek bile olabilir.

Aşk evinizin yöneticisi olan Güneş, burcunuzda olduğu bu süreçte, çekici ve istenen kişi olacaksınız. Karşı cins üzerinde etkili olacaksınız. Flört etmek, kısa maceralar yaşamak hoşunuza gidecek bu dönemde.

Kafanızdaki hayallerinizin, ideallerinizin, hedef ve planlarınızın artık size uygun gelmediğini ve beklentilerinizin değişmeye başladığını hissedebilirsiniz. Dış görünüşünüz, tepkileriniz, davranışlarınız mercek altında olacak.

Boğa burcu Yeni Ay burç yorumları

Boğa burcu Yeni Ay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Kendinizle baş başa kalacağınız, yapmak isteyip de yapamadığınız planları hayata geçireceğiniz bir dönemde olacaksınız. İnsanları kırmamaya özen göstermelisiniz. Yeni girişimler planlayabilir, hayatınızla ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz.

Kariyer konularınız ve geleceğiniz sizler için ön planda olabilir. Mevcut problemleriniz varsa yöneticinizle de bu zaman diliminde görüşürseniz olumlu sonuçlarla yanından ayrılabilirsiniz.

Bu dönemde kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Enerjimiz çok yüksek değil. Bu nedenle bu süreçte biraz durup, ilerideki dönemler için soluklanmak ve gücümüzü toplamak bizim için daha iyi olabilir. Sosyal çevreden ve dış dünyadan bir süre ayrı kalmak kendimizi tekrar şarj etmemizi sağlayacaktır. Zaten bu dönemde sosyal izolasyon en iyisi!

Boğa burçları bu hafta kendilerini çok daha isyankar ve soğuk hissedebilirler. Herkese karşı aşılamaz duvarlar örüp oldukça sert tavırlar sergileyebilirler. Ancak bu tavrı kimlere karşı sergilediklerine dikkat etmeliler. Zira hiç hak etmeyen insanlara sergiledikleri soğuk ve kırıcı davranışlar sonradan çok pişman olmalarına neden olabilir.

Diğer yandan insanlara akıl verme ve onlar hiçbir şeyi tek başlarına düşünemiyormuş gibi davranma huylarından vazgeçmeliler. Bu süreçte iyi bir kitap, dizi ya da filmle kafalarını dağıtmalı, kimseyi kırmamaya özen göstermeliler.

Yeni Ay, sağlığınızla ilgili olumlu yeni bir gelişme yaratabilir. Ruhsal olarak kafanız karışık olabilir. Bu Yeni Ay bilinçaltınızı temizlemek, sizi aşağı çeken kişileri hayatınızdan çıkarmak için destekleyicidir. İçinizdeki gücü keşfedeceksiniz. Bulunduğunuz çevrede hem başarılarınızla hem de güzelliğinizle parlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da bu şans sizi bulabilir.

Yeni şeyler öğrenmek için çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsiniz ancak yaşadığımız bu zorlu süreçte bunu şimdilik erteleyin. Geleceğe dair planlar yapmak için uygun bir dönemdesiniz.

ikizler

İkizler burcu Yeni Ay burç yorumları

İkizler burç yorumları: İkizler burçları, sosyal mesafeye dikkat etmemiz gereken bu dönemde yeni insanlarla temas kurma konusunda çok dikkatli olmamalılar! Genel olarak pozitif enerjiler sizi bekliyor. Eğitim hayatınız, akademik konularınız, yurt dışı işleriniz gündemde olabilir. Kariyer konularınız ön plana çıkabilir.

Değişim sinyalleri alacağınız, zor yollardan başarı elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle eğitimi devam eden İkizler burçları için konuşursak zorlanma yaşayabilirsiniz. Şehir dışı veya yurt dışında okuyorsanız mücadele vermeniz gerekecek.

Yardım kuruluşlarıyla temas halinde bulunabilir, toplum için çalışabilirsiniz. Ayrıca barışmalar, gözüküyor. Çok yakınınızdan biriyle problemler yaşadıysanız barışabilir, çözüme kavuşturabilirsiniz bu dönemde.

Duygusal uzaklık hissetmek sizi rahatsız edebilirsiniz. Sosyal çevremizden biri ile yeni bir aşka adım atmamız da söz konusu olabilir. Ancak sosyal mesafeye dikkat edin, buluşma planlarınızı şimdilik erteleyin! Girişimci ve cesur ruhumuz ortaya çıkacak. Ama cesaretimizin de bir sınırı olmalı. Çevremizde bizimle rekabet edecek, bizi engellemek isteyecek kişiler olabilir.

İş hayatınla ilgili hareketli günler sizi bekliyor olabilir. İşle ilgili seyahatleriniz olabilir. Ummadığınız bir iş görüşmesi veya iş anlaşması fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak karar vermeden önce mantığınızı ön plana alarak etraflıca düşünmekte, detayları kaçırmamakta fayda var.

Yengeç burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Yengeç burcu Yeni Ay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Maddi durumunuza odaklandığınız bir dönem… Borçlarınız, kredileriniz gündeminizde olabilir. Umutlarınızı, hayallerinizi gerçekleştirmek için güzel etkiler altında olacaksınız. Pozitifliğiniz sayesinde her şeyin altından başarıyla kalkabilirsiniz. Akademik işleriniz veya uluslararası konularınız varsa gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu dönemde ilişkilerde yanlış anlaşılmalar öne çıkabilir. Her ne kadar çözüm odaklı ve anlayışlı olduğunuzu düşünseniz de duvara çarpıyormuş hissi yaşıyor olabilirsiniz. Bu yüzden biraz beklemeli ve olayları akışına bırakmalısınız.

Diğer yandan İkizler burçları bu dönemde iş yaşamlarında birinin yardımsever taraflarından faydalandığını hissedebilirler. Ancak onlarla açık bir şekilde konuşmadan önce güvendikleri biriyle konuşup dertlerini paylaşmaları ve fikir almaları daha doğru olacaktır.

Kariyerde parlayacağınız, fırsatlar elde edeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Yengeç burçları… Yeni haftada başardığınız işlerle patronlarınızın gözüne girmeyi başaracaksınız. Zor ve stresli bir ortam olmasına rağmen kariyerde güzel işlere imza atıyorsunuz.

24 Mart’ta Koç burcunda gerçekleşecek Yeniay da yeni pozisyonların, iş tekliflerinin kapısını aralıyor. Maddi konularda ise iç açıcı konuşamayacağız. Özellikle 22 Mart’ta Satürn’ün Kova burcuna geçişi, önümüzdeki 3 yılda zor yollardan para kazanacağınıza işaret ediyor. Bu nedenle gereksiz harcamalarınızı kısmanızı, borca girmemenizi tavsiye ederiz.

Yeni Ay özellikle kariyer hayatınızda yeni sayfalar açmanıza destek verecektir. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Siz de iş değiştirmek isteyebilir, yeni bir başvuru yapabilirsiniz. Her iki türlü de sizin için hayırlı olan gelişmeyle karşılaşabilirsiniz.

Yeni Ay, kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. İş hayatımızda uzun zamandır beklediğimiz bir değişiklik gerçekleşebilir. Yeni bir işe başlayabilir ya da terfi edebiliriz. Çalışmayanlar ise artık hayatlarında engel olan kişileri veya olayları ardında bırakarak, gelecekte yapmak istedikleri için harekete geçebilirler.

Bu dönemde ayrıca aile büyüklerimiz, evimiz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Ancak kırıcı olmaktan kaçınmalı, karşımızdaki insanları da dinlemeli, düşünmeden harekete geçip sonradan pişman olacağımız sözleri söylememeliyiz.

Hayata bakış açınızı değiştirebilecek yeni felsefeler, düşünce sistemleriyle karşılaşabilirsiniz. Mistik konular ilginizi çekmeye başlayabilir veya zaten ilginizi çekiyorsa daha da derinleşmek isteyebilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Yeni Ay burç yorumları

Aslan burç yorumları: İlişki ve evlilik konularınıza ağırlık verebilirsiniz. Partnerinizle beraber daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Uzun zamandır harcamalarınıza dikkat etmediyseniz bu hafta ekonomik tedbirler almanız gerekebilir. Bu haftanın güzel olayı ise Koç burcunda Yeni Ay meydana gelmesidir.

Bu dönemde birilerini suçlayıcı tavır sergilememeye özen gösterin. Karşınızdakini anlamaya çalışın, empati yapın. Geçtiğimiz haftalara göre, daha iyimser ve pozitif olacağınız bir dönemde olacaksınız. Yaptığınız planlar bozulmuş olabilir veya çok yoğun bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ancak sabretmeyi öğreniyorsunuz.

24 Mart’ta meydana gelecek Yeniay ile beraber enerjiniz yerine geliyor ve daha planlı hareket etmeye başlıyorsunuz. Yeni Ay, yeni bir eğitime başlamanız için fırsat verecektir. Akademik hayatınızda güzel bir döneme girdiğinizi görebilirsiniz. Yurt dışı bağlantınız varsa yeni bir sözleşmeye imza atabilirsiniz.

Yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Yeni eğitimler, yabancılarla çalışma, yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Eğer akademik hayatımız devam ediyorsa başarılı günler bizi bekliyor.

Sosyal medya da parladığımız başka bir alan olabilir. Ancak kendimizi ifade ederken dikkatli olmalı, başımızı belaya sokacak sözler sarf etmekten sakınmalıyız. Fikirlerimizi dile getirirken daha esnek olmamızda yarar var.

Ülke değişikliği düşünenler için harekete geçme vakti olabilir. En güzeli ise bu Yeni Ay beklentiniz olan her konuda sizi mutlu edecek gelişmeleri de beraberinde getirecek. Psikolojik olarak yıpranmış olanlar kısa bir seyahat enerjinizi yükseltecektir.

Artık bir yenilik, değişiklikler yapmak ihtiyacı hissedebilirsiniz. Hatta ev, şehir veya ülke değiştirebilirsiniz. Oturduğunuz yerden başka bir yere taşınmayı düşünebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Başak burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Başak burcu Yeni Ay burç yorumları

Başak burç yorumları: Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz sevgili Başaklar… Elbette ciddi sıkıntılar bulunmuyor ancak mevsim geçişlerinde bağışıklığınızı güçlü tutmanız gerekiyor. Çünkü bir yandan da işte yoğunluklar söz konusu…

Partnerinizden romantik davranışlar görebilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatına yeni birini alan Başak burçları bu kişilerle tüm hislerini ve ilişkiden beklediklerini açık sözlülükle açıklayacakları bir döneme giriyorlar. Yalnız olan Başak burçları ise Yeni Ay dönemiyle birlikte ilgilendikleri kişiye duygularını açıklayabilir, çok daha cesur hissedebilirler.


Yeni Ay, ekonomik durumunuzla ilgili yeni bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir. Borçlarınızı, ödemelerinizi kapatmak için yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Eşinizden de maddi destek görebilirsiniz.

Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda yeni girişimler yapmak isteyebiliriz. Süregelen bir finansal sorun bu dönemde çözülebilir. Finansal konularda risk almaya her zamankinden daha fazla eğilimli olabilir, daha cesur davranabiliriz.

Temkinli adımlar atmalı ancak yeni girişimlerden kaçınmamalı ve ortağımızın ya da eşimizin finansal konulardaki yeni fikirlerine açık olmalıyız. Miras konusu varsa beklediğinizden daha güzel bir sonuç elde edebilirsiniz. Ameliyat durumu olanlar varsa sağlığınız daha iyiye gidecektir.

İş ortaklığında sorunlar yaşayabilirsiniz. Anlayışsız veya bencil ilişkiler, sizi hem maddi hem de manevi anlamda zor durumda bırakıyor olabilir. Borçlar, miraslar, cinsellik, başkalarıyla paylaşılan maddi-manevi konularda krizler yaşayabilirsiniz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Yeni Ay yorumları

Terazi burç yorumları: Bu dönemde vaktinizi sevdiklerinize, ailenize, eşinize ve çocuklarınıza ayıracaksınız. Ancak dikkat etmelisiniz zira yaşadığınız yer, hayat koşulları ve aileyle ilgili her sorun bir anda büyük bir probleme dönüşebilir. Krizlere son vermek adına çözüm odaklı olup yaşadığınız sorunları nasıl değişimlerle ortadan kaldırabileceğinize odaklanmalısınız.

Yeni Ay ile ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. Eğer ilişkimiz yoksa hayatımıza yeni biri girebilir ya da yeni bir iş birliğine başlayabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa ve birtakım sorunlar yaşıyorsak partnerimiz ya da eşimizle kırıcı olmadan açık ve net konuşmalar yapmayı denemeliyiz.

Hem aşk hayatınız hem de çocuğunuz ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ofiste güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni Ay, yeni bir ilişkiyi de beraberinde getirebilir. Yalnızlar bu Yeni Ayla beraber artık eski sevgilinizi aklınızdan çıkarmanız gereklidir.

Bu dönemde ilişkimiz konusunda tamam ya da devam kararı alabiliriz. Evliliğinde sorun olanlar aradaki kırgınlıkları düzelterek, yeni bir sayfa açarak daha güçlü bir aşkla yola devam edebilirler. Ortak iş açmış olanlar varsa yeni bir projeyle güzel maddi kazançlar elde edebilirler.

Eğer ilişkinizde üstünü kapattığınız sorunlar varsa ve ikiniz arasında bitmeyen bu problemler devam ediyorsa ayrılmaya karar verebilirsiniz. Bu kararı karşı taraf veya ortaklaşa verebilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Yeni Ay burç yorumları

Akrep burç yorumları: Ailenizle ilgili konulara vakit ayırabilirsiniz. Evinizle ilgili planlarınız varsa istediğiniz tarzda bir ev fırsatı karşınıza çıkabilir. Aşk hayatınız ön plana çıkıyor. Şansınız açık, romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı haberlerini alabilirsiniz. Bazılarınız hobi olarak gördüğü işlerinde profesyonelliğe adım atabilir.

Bu dönemde çevrenizdekilerin sizden bir şeyler saklandığını düşünebilirsiniz. Kimseden doğru ve net cevaplar alamamak sinirlerinizi bozabilir. Ancak bazı şeylerin onlarla ilgili olmayabileceğinin farkında olmanız gerekiyor.

Yeni Ay sağlık probleminiz varsa yeni bir tedavi seçeneği sunabilir. Kronik rahatsızlığı olanlar için şifa bulacağı bir dönem olabilir. Bu dönemde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Günlük yaşamımızda ya da iş hayatımızda heyecan verici yeni gelişmeler olabilir. Eğer çalışıyorsak, yeni bir görev üstlenmemiz istenebilir. İş ortamımız değişebilir.

Yeni iş arkadaşlarıyla çalışmaya başlayabiliriz. Sağlıklı yaşama yönelmek, diyet ya da spora başlamak istiyorsak, uygun bir dönemdeyiz. Günlük hayatımızda çeki düzen vermemiz gereken şeyler varsa tam sırası.

Çalıştığınız ortamda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Terfi alabilirsiniz. Yaptığınız işlerle çalıştığınız ortamdaki kişilerden takdir görebilirsiniz. Depresif ruh halinizi mutlu bir psikolojiye bırakıyorsunuz. Olumlu haberler alabilirsiniz.

Kardeşleriyle ya da çok yakın arkadaşlarla problemler yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda dikkatinizi daha ziyade kontrol edebileceğiniz şeylere vermelisiniz. Kariyer ve iş ortamınız değişebilir. İş değişikliği, terfi gibi konularla mutlu olabilirsiniz.

İş hayatınızda kendi iradenizi kabul ettirmek, sıkı çalışmak ve bulunduğunuz alanda güçlü olmak arzusu duyabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle çatışma eğiliminiz olabilir. İş ortamınızda aktif davranarak, sıcak bir dürüstlük içinde olursanız, insanlarla iyi bir diyalog geliştirdiğiniz gibi isteklerinizi uygulamanız da kolay olur. Ayrıca aşk hayatınızda geçmişteki olumsuzluklardan arınabilir ve kendinize yeni bir sayfa açabilirsiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Yeni Ay yorumları

Yay burç yorumları:Finansal konularda kendinizi güvende hissetmek ve tedbirli olmak amacıyla bazı hamleler yapabilirsiniz. Bu süreçte gereksiz harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Sosyal yönünüz, iletişim becerileriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş ilişkilerinizde bu yeteneğinizi kullanarak olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili de olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Yeni Ay yeni bir aşkı da beraberinde getirebilir. Yalnızlar bu dönemde size ilgi duyan birileri olduğunu fark edebilirsiniz. Hoşlandığınız kişiyle ilgili siz bir adım atarsanız karşı tarafın da size boş olmadığını görebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili beklentiniz varsa onun güzel haberlerini alabilirsiniz. Genel olarak şanslı olacağınız bir dönemde olacaksınız. Her konuda şansınızı deneyebilirsiniz.

Evinizi değiştirmek istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. Ailenizi ihmal ettiyseniz bu hafta onlara vakit ayırarak gönüllerini alabilirsiniz. Hayatınızda romantizm ve yaratıcılık konuları giderek daha heyecanlı hale gelebilir. Diğer yandan aşk hayatınızdaki bazı sorunlarla sınanacağınız bir dönemde de olabilirsiniz. Öncelikle evli ve ilişkisi olan Yay burçları zor zamanlarda birbirinize kenetleneceksiniz. Genel olarak şansınız aşkta oldukça açık.

İkili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Hayat enerjimiz ve yaşamdan aldığımız keyif artabilir. Eğer ilişkimiz yoksa, bu Yeniay, yeni bir aşkın habercisi olabilir. Yeni bir hobi edinebilir, çocuğumuz varsa onlarla ilgili güzel haberler alabilir, yeni bir adım atabiliriz.

Enerjiniz gayet yüksek olacak. Odağınızda ev hayatınız ve aşk hayatınız olabilir. Evde değişiklikler yapmak veya evinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda tüm güçlü yanlarınızı ortaya çıkıyor. Yeni insanlarla tanışmak, yeniden aşık olmak, heyecan duymak, hayatın farklı yanlarını yaşamak isteğiniz yükselecek. Ancak sosyal izolasyon gerektiren bu süreçte buluşma planlarınızı erteleyin.

Oğlak burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Oğlak burcu Yeni Ay burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Hayatınızı büyük oranda etkileyecek biriyle son derece önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz. Kendinizi her alanda oldukça cesur hissedebilir ve ilerlemek için elinizden geleni yapmak için çabalamaya hazır hissedeceksiniz.

Ailevi konularda buzların eriyeceği bir dönem olacak. Birbirinize kenetleneceksiniz. Ancak iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Agresif tutumlar olumsuz olarak size yansıyabilir. Bu dönem maddi gelirleriniz, yatırımlarınız, finansal işleriniz ön planda olabilir. Gelirinizle ilgili bir artış bekliyorsanız güzel gelişme yaşayabilirsiniz. Maaşınızla veya aldığınız primle ilgili de bir gelişme yaşanabilir.

İletişim trafiğiniz artıyor. Eğitim hayatınızda ve işinizde yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. Kurduğunuz yeni kontaklar sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeşiniz, akrabalarınız ile ilgili de konular gündeme gelebilir.

Yeni Ay ailenizle ilgili yeni bir sayfa açmanızı sağlayabilir. Aile arasında dargınlıklar varsa bu Yeni Ayda eski olayları unutup, tekrardan bir araya gelme söz konusu olabilir. Aileye yeni bir birey katılabilir veya yeni bir ev bakabilirsiniz.

Bu dönemde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile bireyleri ile geçmişten kalan bir konu hakkında açık ve net bir şekilde iletişim kurarak çözüme ulaşabiliriz. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Evimizde yenilikler, tadilat, onarım yapılması söz konusu olabilir. Aile üyeleri ile tartışmaktan, kırıcı olmaktan kaçınmamızda fayda var. Özellikle evli olan Oğlak burçları; yaşadığınız ilişkinin özü, süresi, niteliği ve karşınızdaki kişinin sizin yaşamınızdaki yerini iyi belirlemeniz lazım. Kardeşlerinizle ilişkileriniz hareketlilik kazanabilir.

Kova burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Kova burcu Yeni Ay yorumları

Kova burç yorumları: Dünyada yaşanan olaylar sizleri derinden etkiliyor. Panikten ziyade olan bitenden ve gidişattan, özellikle de yakınlarınız için etkilenen bir burçsunuz. Bu dönemde kendinizi evde yapabileceğiniz kültürel ve sanatsal etkinliklere verebilirsiniz. Belki uzun süredir yapamadığınız hobilerle uğraşabilir, kitap okuyabilir, derin ve anlamlı filmler izleyebilirsiniz. Zihninizi boşaltmak bu yönde size iyi gelecektir.

Kendinize vakit ayıracak ve ertelediğiniz meselelere yoğunlaşacaksınız. Zorlukların üstesinden gelmek için ihtiyacınız olan gücü kendinizde bulacaksınız ve bu olumsuz tavırlardan kurtulmaya çalışacaksınız.

Gelirinizde artış olmasına rağmen daha fazlası için yeni fırsatlar arayabilirsiniz. Yatırım planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz. Yeni Ay ile iletişim kurduğunuz çevre sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili konulara odaklanıyoruz. İletişim trafiğimizin daha da artacağını söylemek mümkün. Kardeşlerimiz ya da yakın çevremiz ile tartışmaktan, sonra pişman olacağımız sözler söylemekten kaçınmalıyız.

Sosyal medya, ticaret, pazarlama, satış, eğitim konularında şansımız artıyor. Bu alanlarda yeni bir iş ya da proje söz konusu olabilir. Yeteneğiniz ne olursa olsun teknolojiyi ve sosyal medyayı kullandığınızda ün kazanabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili de sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Koç burcunda ilerleyen Güneş size hem girişimde bulunma gücü veriyor hem de kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz konusunda cesaretlendirmeye devam ediyor sizleri. Bu zaman dilimi içinde gayet doğal, kimsenin etkisi altında kalmadan, kararlarınızı uygulama yönünde fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Balık burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Balık burcu Yeni Ay burç yorumları

Balık burç yorumları: Hayatınızdaki önemli ve büyük değişimler için iç dünyanıza odaklanmanız gerekebilir. İş teklifi, yeni anlaşma, işte yükselme gibi konularla mutlu olacaksınız. Ancak bu süreçte olumsuz düşüncelerden arınmanız ve enerjinizi yüksek tutmanız gerekiyor.

Geçmişe değil anı yaşamaya odaklanıyorsunuz. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili değişikler düşünüyorsanız harekete geçebilirsiniz. Yeni Ay ummadığınız bir gelir kapısı açabilir. Bu maddi kaynak sizlerin tırnaklarıyla kazıyarak hak ettiği bir gelir olacak. Yeni yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa tereddüt etmeden harekete geçebilirsiniz.

Yeni Ay ummadığınız bir gelir kapısı açabilir. Bu maddi kaynak sizlerin tırnaklarıyla kazıyarak hak ettiği bir gelir olacak. Venüs’ün hala burcunuzda hareket etmesi de ekonomik durumunuzda güçleneceğinizi gösteriyor. Yeni yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa tereddüt etmeden harekete geçebilirsiniz.

Yine bu Yeni Ay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Kazancımızı artırmak için yeni girişimler yapmamız gündeme gelebilir. Yeni iş birlikleri kurabilir, yeni bir işte çalışmaya başlayabilir, yeni yatırımlara yönelebiliriz.

Bu dönemde konuşmadan önce iki kez düşünmelisiniz. Çevrenizdeki insanların oldukça rekabetçi olduğu bu dönemde duyarlı olmaya çalışmak oldukça zor gelebilir. Temkini elden bırakmamalıyız ancak bu dönemde cesur ve öz güvenli adımlar atmak ve yeteneklerimizin farkına varmak bizi finansal olarak başarıya götürecektir.


Parasal konularda girişimci olacağınız bir dönem. Daha fazla kazanmak adına cesaretle yol alabilirsiniz. Ancak gereksiz harcamalara da dikkat etmelisiniz. Para ile ilgili aşırı riskler alma konusuna dikkat etmeniz gerekli. Mümkün olduğunca duygusal kararlar almaktan ziyade mantığı ön plana alarak hareket etmenizde fayda var.

İndigo Dergisi Astroloji analizleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.