Astroloji: 30 Mart – 5 Nisan 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 30 Mart – 5 Nisan 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 30 Mart - 5 Nisan 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 30 Mart – 5 Nisan 2020 haftalık burç yorumları…

Genel etkiler

Mars Kova burcunda: (30 Mart – 13 Mayıs 2020)


Mars gezegeni dünya astrolojisinde savaşı, gerilimi, anti-sosyal hareketleri, ülkenin tek taraflı, kararlı, saldırgan, harekete geçiren gücünü anlatır. Ulusal felaketler, halkın maruz kaldığı şiddet türleri ve buna tepkisi bu alanlarda vuku bulur.

Mars, güç kullanma, harekete geçebilme, atılganlık, inisiyatifi ele alma, mücadele, risk alabilen, savaşçı bir gezegendir. Gücün ortaya konduğu, enerji sarf edilen ve mücadele edilen koşulları ifade eder. Cesaret gerektiren işler, rekabet, fiziksel olarak harcanan enerji, cerrahi müdahaleler, agresyon, cinselliğin dürtüsel tarafları, öfke, cinayet gibi konular ön planda olur.

Mars’ın Kova burcunda olması; yeniliklerin ortaya konması; yeni icatlar, buluşlar, insanlığın hayrına yeni icatlar, bilimsel gelişmelere odaklanır. Otorite figürlerinin hiçe sayılması, otoritenin değer kaybetmesi; sosyal ağlar, internetle ilgili her türlü iş ve konular, sosyal medya; radikal eylemler, radikal söylemler; başkaldırma, asilik, isyankar, grevler, özgürlük ihtiyacı ön plana çıkar.

Bu süreçte beklenmedik, sıra dışı eylemler görülebilir! Haksızlıklar karşısında insanların sıra dışı isyanlarına tanık olabiliriz. Ekonomik anlamda kamu borçlarının artması, vergi, sigorta ve sigorta şirketlerini bağlayan durumların oluşması, maddi anlamda ülkede oluşabilecek ekonomik sıkışıklıkların işletmeleri etkilemesi söz konusu olabilir.

Astroloji: 30 Mart – 5 Nisan 2020 haftalık burç yorumları

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Koç burcu 30 Mart – 5 Nisan haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, ideallerimizi, gelecek hayallerimizi gerçekleştirmek için harekete geçebiliriz. Arkadaşlarımızla bir araya gelebilir, onlarla ortak ideallerimiz için birlikte mücadele verebiliriz.

Çevrenizde kendinizi göstereceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bu yaptığınız kariyer başarısı da olabilir. Enerjinizi arkadaşlarınızın sorunları için harcayabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında görev alabilirsiniz.

Yakın çevremiz, kardeşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Önümüze bir süredir ilgilendiğimiz bir konuda akademik fırsatlar karşımıza çıkabilir.

Eğitim hayatınızda ve çevrenizde parlayacağınız bir dönemden geçebilirsiniz. Kardeşlerinizin, akrabalarınızın gönül ilişkisiyle ilgili hayırlı haberler alabilirsiniz. Güzel sanatlara olan ilginiz bir hobiden çok bu dönem profesyonel bir işe dönüşebilir.

Boğa burcu Yeni Ay burç yorumları

Boğa burcu 30 Mart – 5 Nisan haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Kariyer ve iş hayatımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyer ve gelecek hedeflerimiz için mücadele etmemiz gereken bir dönem başlıyor.

Kendimize farklı kariyer amaçları belirleyebilir, işimizde değişiklik yapmayı düşünebiliriz. Bu zamana kadar ilgilenmediğimiz bir alanda yeni iş fırsatları önümüze çıkabilir.

Enerjinizi iş hayatınıza ayırabilirsiniz. Çok savaşmanız ve dil dökmeniz gereken bir dönemden geçebilirsiniz. Yılmadığınız takdirde kazanan siz olacaksınızdır. Gelirinizde artışlarınız olacağı bir dönemde olacaksınız. Priminiz, maaşınız daha iyi bir seviyeye çıkabilir.

Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular da ön plana çıkacaktır. Yeni bir para kaynağımız ortaya çıkabilir. Aynı anda iki ayrı işten para kazanmaya başlayabiliriz. Yeni tanıştığımız bir kişi bize karlı bir yatırım fırsatı sunabilir. İşimizle ilgili yeni bir beceri kazanma fırsatı yakalayabiliriz.

ikizler

İkizler burcu 30 Mart – 5 Nisan haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Eğitim ve dünya görüşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Online eğitim almak istediğimiz bir konuyla ilgili yeni bir fırsat önümüze çıkabilir. Ufkumuzu genişletecek yeni konularla ilgilenebiliriz. Aydınlanma yaşayacağımız konularla ilgilenebiliriz.

Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremiz tarafından çok çekici bulunabileceğimiz, sözlerimiz ve zekâmız ile herkesin takdirini kazanabileceğimiz bir dönemdeyiz.

7 Ağustos’a kadar burcunuzda seyredecek olan Venüs, aşk, mutluluk dağıtmaya geliyor. Hoşlandığınız kişiye karşı çekingen olmak yerine kendinizi öne attığınızda, sempatikliğinizle entelektüel yönünüzle onu etkileyeceksinizdir. Yurt dışıyla ilgili evrak işleriniz varsa vakit alabilir. Yüksek öğrenimle ilgili çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Yengeç burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Yengeç burcu 30 Mart – 5 Nisan haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Maddi konular ile ilgili yeni girişimler yapmak isteyebiliriz.

Risk almak konusunda korkusuz olabilir, daha önce cesaret edemediğimiz spekülatif yatırım alanlarına yönelebiliriz. Finansal konularda daha atak ve cesur davranışlarda bulunabiliriz.

Ay başı itibariyle odak noktanız kendiniz olacaksınız. Güzelliğinize önem vereceğiniz bir süreçte olacaksınız. Radikal değişimler yapmayı düşünebilirsiniz. Mevcut rahatsızlığınız varsa belki bir ameliyat kararı doktorunuz tarafından size bildirilebilir.

Ruhen kendinizi özgürleştirmek, kimseye hesap vermemek isteyeceğiniz bir dönemden geçeceksiniz. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ruhsal olarak hareketli bir dönemdeyiz.

Zihnimiz özellikle ikili ilişkiler konularında bir karmaşa yaşıyor olabilir. Hayatımızdaki kişiler hakkında bir karar vermek durumunda olabiliriz. Gözlerden uzakta yaşamak istediğimiz bir ilişkimiz olabilir.

Gönül ilişkinizde kendinizi arka plana atmayı tercih edebilirsiniz. Ne kadar iletişim kurmak isteseniz de o kişinin tepkilerini anlamak için sessizliğinizi koruyabilirsiniz. Ayrıca eski sevgilinizden de ansızın bir haber alabilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 30 Mart – 5 Nisan haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerde, evliliğimizde ya da ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz. Karşımızdaki kişilerle fikir ayrılıklarından kaynaklanan çatışmalar yaşayabiliriz.

Daha sonra zararlı çıkabileceğimiz için bu dönem herhangi bir konuda anlaşmalar ya da sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değildir.

Sevdiğinizle tutkulu bir dönem içinde olacaksınız. Enerjinizi ilişkinize ve evliliğinize ayıracaksınız. Bazen karşı tarafın özgürlük arzusu ağır basabilir. Kıskançlıklar yapmak yerine onun isteklerine kulak vermelisiniz.

Bu hafta biraz daha sosyal olma ihtiyacını hissedeceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Yaşadığımız bu süreçte sosyal izolasyona dikkat etmelisiniz. Entelektüel konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Eski ilişkileriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir aşka yelken açmak isteyebilirsiniz.

Duygusal bir ruh haliniz olabilir. Her şeyi çok irdelememelisiniz. Yoksa hayata dair kırgınlıklarınız hiçbir zaman geçmez. Bu süreçte başarılarınız sandığınızdan fazla konuşulabilir.

Başak burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Başak burcu 30 Mart – 5 Nisan haftalık burç yorumları

Başak burç yorumları: Sağlık, iş yeri, günlük rutinlerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yerimizde, günlük hayatımızda yoğun bir mücadele dönemine giriyoruz. Kendimizi bedenen ve zihnen çok yoğun ve aktif hissedebiliriz.

Kendimizi rahatlatmak için meditasyon ya da evde spor yapmaya yönelmek bize iyi gelecektir. Ayrıca sağlığımızı da bu dönemde tekrar gözden geçirmekte yarar var. Sosyal izolasyona dikkat!

Bu dönemde çalışma koşullarınızda yaşadığınız stres sizi ruhsal ve fiziksel olarak yıpratabilir. Kendinizi ön plana koyun, kendinizi ihmal etmemeye dikkat edin. Siz emek verdikçe karşılığı kat kat gelecektir.

Kariyer ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte hareketli ve heyecanlı bir dönem yaşayabilirsiniz. Zekâmız ve becerilerimiz ile parlama şansını yakalayabiliriz. Aynı anda birçok projeyi kolayca halledebilmemiz, üstlerimizin takdirini toplamamızı sağlayabilir. Bu dönemde yeni iş teklifleri söz konusu olabilir.


Nisan ayı ile birlikte şansınız açılıyor. Beklentileriniz istediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Kariyer hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Maddi olarak da size iyi gelecek yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 30 Mart – 5 Nisan haftalık yorumları

Terazi burç yorumları: Aşk, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aşk hayatımızda beklenmedik sürprizler ve yeniliklerle karşılaşabiliriz. Entelektüel, mücadeleci, aydınlatıcı konular ilgimizi çekecek.

Bu zamana kadar hobi olarak götürdüğümüz bir projeyi bir işe dönüştürmek isteyebiliriz. akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Enerjinizi çocuklarınıza harcayabilirsiniz. Bu dönem size ihtiyaçları olabilir. Çocuklarımız varsa, onlarla mantıklıca konuşarak sorunlarımızı çözmemiz gerekebilir.

Aşk hayatınızda ise tutkulu bir süreç içerisinde olacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki elektrik yüksek olabilir. Sadece kafanıza buyruk, özgür tavırlarınız onun tarafından hoş karşılanmayabilir.

Nisan ayına başlarken kariyer hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz. İş hayatınızda duygusal kararlar almamaya dikkat edin. Bu dönemde yeni eğitim fırsatları yakalamamız da mümkündür. Akademik açıdan çok şanslı olduğumuz bir dönemdeyiz.

Yüksek öğrenimle ilgili işlerinizde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Başka bir şehre veya ülkeye taşınmayı düşünebilirsiniz. İyimser ve mutlu bir süreçte olacaksınız. Evde spor yapmak size iyi gelecek.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 30 Mart – 5 Nisan haftalık burç yorumları

Akrep burç yorumları: Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Ebeveynlerimiz ile aramızda bir güç savaşı ortaya çıkabilir. Bir aile bireyi ile aramızda fikir ayrılıklarından kaynaklanan sözlü tartışmalar yaşanabilir.

Borçlarınız konusunda rahata ereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Aklınızda yokken bir miras haberi alabilirsiniz. Yüklü paralar elinize geçebilir. Eşinizin maddi durumunda artışlar yaşanabilir.

Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda önümüze birden fazla yeni girişim fırsatları çıkabilir. Kendimizi risk almaya daha hazır ve yeniliklere daha açık hissedebiliriz. Eşimizin para kaynakları beklenmedik bir şekilde artabilir.

Şu anda oturduğumuz evimizde, ani bir kararla büyük bir tadilata girişebilir, ya da tamamen yaşadığımız mekânı değiştirmek isteyebiliriz. Diğer yandan enerjinizi anneniz, babanız için ayırmanızda fayda var zira size ihtiyaçları olabilir. Ancak bazıları özgürleşme arzusuyla ailesiyle evlerini ayırmaya karar verebilir. Bu dönemde sabırlı olmanızda fayda var.

İnsanlardan ve her şeyden bir süre uzak kalmak zihninizi rahatlatacak ve size iyi gelecektir. Akademik ve yüksek öğrenimle ilgili konular vaktinizi alabilir.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 30 Mart – 5 Nisan haftalık yorumları

Yay burç yorumları: Yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile aramızda fikirsel ayrılıklardan kaynaklanan sözlü tartışmalar yaşanabilir.

Kendi fikirlerimizi çevremize kabul ettirmek için mücadele verebilir, farklı fikirlere karşı aşırı bir direnç gösterebiliriz. Bizi zorlayacak ama aynı zamanda zihnimizi açacak yeni olaylarla karşılaşabiliriz.

Gerek iş gerek eğitim hayatınızda her şeye siz yetişmeye çalışabilirsiniz. İletişim yönünüzün aktif olacağı bir dönemdesiniz. Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Yeni bir ortaklığa imza atabiliriz.

Mevcut ilişkimizde eğlenceli ve hareketli bir döneme giriyoruz. Partnerimiz ile keyifli bir zaman geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza birlikte çok eğleneceğimiz, sohbetinden keyif alacağımız yeni birisi girebilir.

Finansal konularınız gündemde olabilir. Özellikle kredileriniz, borçlarınız için enerjinizi harcayabilirsiniz. İlişki ve evlilik hayatınızda çok güzel bir zamana giriyorsunuz. İlişkisi olanlar evlilik teklifi alabilirler. Ayaklarınızı yerden kesecek sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Yalnızlar ise yeni ilişkinin adımlarını atabilirler. İş ortağınızla beraber mevcut işinizdeki kazancınız bu dönem artabilir. Bu süreçte hem gönül hem iş ilişkinizde bazı durumlar yavaş ilerleyebilir.

Oğlak burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Oğlak burcu 30 Mart – 5 Nisan haftalık burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, maddi konularda mücadele etmek zorunda kalabilir, radikal ve denenmemiş çözümlere yönelebiliriz.

Bu süreçte para durumumuzda ani dalgalanmalar olabilir. Riskli yatırımlardan beklemediğimiz derecede maddi kazançlar getirebilir ancak yine de aşırı harcamalardan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz.

Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Para kazanmak için savaşmanız gerekebilir. Verdiğiniz emeklerin karşılığını ise gelecekte alacağınızdan emin olun.

İş ortamında heyecanlı ve hareketli bir dönem. Entelektüel kapasitemizi kullanmamızı gerektiren yeni projelere dahil olabiliriz. Sağlık konusunda, zihinsel olarak kendimizi çok yormamaya çalışmalı, sinirlerimize dikkat etmeliyiz.

Ay başı itibariyle ilişki ve evlilik hayatınızla ilgili konular gündemde olabilir. Hayatın stresinden uzaklaşıp sevdiğinize vakit ayırmak iyi gelecektir.

Çalışma hayatınızda istediğiniz noktalara gelebilirsiniz. Venüs retro sürecinde bazı işleriniz durma noktasına gelmiş veya yavaş ilerliyor olabilir. Ama sonunda güzel yerlere geleceksiniz. Belki de bir değişim ileride maddi olarak da sizi tatmin edecektir.

Kova burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Kova burcu 30 Mart – 5 Nisan haftalık yorumları

Kova burç yorumları: Bu dönemde, imajımız, kendimizi dış dünyaya ifade etme biçimimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok daha canlı, atak ve özgüvenli hissedeceğimiz bir dönemdeyiz.

Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sıra dışı ve yenilikçi fikirlerimiz ile hedeflerimize ulaşmak için harekete geçebiliriz. Dış görünüşümüz ile ilgili radikal değişiklikler yapmamız söz konusu olabilir.

Hayatta istediklerinizi elde etmek için güzel bir zamana giriyorsunuz. Bazen agresif olsanız da bu hırslı yapınızdan kaynaklanacaktır. Aşk hayatınızda tutkulu bir süreçte olacaksınız. Çekiciliğiniz baş döndürebilir. Yoğun çalışıyorsanız sağlığınız için dinlenmeyi ihmal etmeyin.

Aşk ilişkileri açısından hareketli bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde, çok eğleneceğimiz bir süreçteyiz. Evde kalıp hobilerinize odaklanmak ve yaratıcılığınızı konuşturmak size iyi gelecek bu dönemde. Çocuk sahibi olmak isteyenler için bu dönem sevinçli haber gelebilir.

Balık burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Balık burcu 30 Mart – 5 Nisan haftalık burç yorumları

Balık burç yorumları: İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde iç dünyamızda bir yenilenme ve aydınlanma sürecinde olabiliriz. Maddi ve manevi değerlerimizi tekrar gözden geçirebilir, hayatımızda yapmamız gereken değişikliklerin farkındalığına erişebiliriz.

Nisan ayı sizler için oldukça şanslı başlıyor. Her konuda beklentilerinizin üstünde sonuçlar elde edebilirsiniz. Aşk hayatında da güzel anlara şahit olabilirsiniz. Ailenizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Gayrimenkul yatırımlarınızda işleriniz biraz yavaş ilerleyebilir, alacaklarınızda duraksama olabilir.

Bu hafta itibariyle ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacak. Evimizde, ailemizle eğlenceli, bol sohbetli, fikir alışverişleri yapacağınız bir süreçte olacaksınız. Bu dönemde misafir gelmek isteyebilir, sosyal izolasyona dikkat ederek kibarca reddedin.


Tek savaşınız kendinizle olabilir. Sürekli kendinizi yermek ve olumsuz düşüncelere odaklanmak sizi yapmak istedikleriniz için engelleyebilir. Psikolojinizi artık değiştirme zamanı, kendinizle barışmanız gereken bir döneme girdiğinizi hatırlatmakta fayda var.

İndigo Dergisi Astroloji analizleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.