Astroloji: 9 Mart Başak burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: Başak burcunda Dolunay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Başak burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: Dolunay burç yorumları…

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji venüs oğlak

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Çalışma ortamınız değişebilir. Kendinizi daha net ifade edebileceğiniz proje fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Önemli bir iş projenizi bitirebilir ve bununla ilgili önemli bir aşamayı kat edebilirsiniz.


Büyük bir başarı sizleri bekliyor olabilir. Hazırlıklarınızı yapın. Aynı zamanda aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler oldukça sizleri şaşırtabilir.

Her bir insanın doğrudan veya dolaylı olarak dünyayı değiştirebilme gücü vardır. Kendi hayatınızı değiştirdiğinizde doğrudan veya dolaylı olarak dünyayı da değiştirmiş olursunuz.

Kendi hayatınızı veya etrafınızdaki insanların hayatını değiştirdiğinizde dünyayı değiştirmişsiniz demektir. Yaptığınız küçük şeylerin dünyada büyük etkileri olabilir. Pes etmeyin.

Bu hafta ve önümüzdeki 2-3 hafta boyunca sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Ofis ortamında sinirleriniz gergin olabilir. İş değiştirme durumu gündeme gelebilir. Öfkenizi kontrol etmelisiniz. Daha sonra bu durum başınızı ağrıtabilir.

9 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay sizi en çok, sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. Hem iş hem de günlük hayatınızda sizi rahatsız eden şeylerden kurtulmak için harekete geçebilir ancak istediğiniz sonuçlara da tam manasıyla ulaşamayabilirsiniz.

İç dünyanızda da karmaşa yaşıyor olabilirsiniz. Kendinizi kararsız ve melankolik hissetmeniz mümkün bu süreçte. Sağlığınıza da ekstra dikkat etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız. İlişkilerinizde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bu süreçte detaylara takıldığınızdan dolayı olduğundan daha karamsar bir düşünce yapısında olabilirsiniz.

Duygusal olarak başa çıkamadığınız konuları artık kafanızda netleştireceksiniz. Evcil hayvanınıza da dikkat etmelisiniz. Ayrıca bu dolunay psikolojik olarak da sizi negatif etkileyebilir. Bu dolunay ile kişisel gelişim çalışmalarına başlamanız size iyi gelebilir. Bazı iş birliklerinizi sonlandırmak ya da farklı bir yönde ilerlemek isteyeceksiniz.

Önemli bir iş projenizi bitirebilir ve bununla ilgili önemli bir aşamayı kat edebilirsiniz. Büyük bir başarı sizleri bekliyor. Bu döneme kadar hazırlıklarınızı yapın. Aynı zamanda aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler oldukça sizleri şaşırtabilir.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji vemüs oğlak

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Dolunay, Boğa burçlarını aşk ve ilişkiler konularında etkiliyor. İlişkilerinizde önemli bir toparlanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeyseniz ve ilişkide sorunlar yaşıyorsanız, bu dönemde ilişkinin geleceği için kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Çocuklarınızın hayatını ilgilendiren konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Romantizm ve aşk konuları sizi bu dönemde daha ruhsal anlamda yoğunlaştıracaktır. Yeni bir ilişki için keyifli bir dönemin başlangıcı da diyebiliriz.

Aşk ve ilişkilerde önemli bir yoğunlaşma süreci. Evli olanlar için çocuk sahibi olmak adına önemli bir dönem olabilir. İlişkilerinizde önemli bir toparlanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Çalışanlarınızla ilgili ya da çalışma arkadaşlarınızla alakalı gizli kalmış bir konuyu öğrenebilirsiniz. İlham ve motivasyon her yerdedir. Nerede olduğunuzun hiç önemi yok, orada mutlaka size ilham verecek veya sizi motive edecek bir şeyler vardır.

Bulunduğunuz ortamda güçleneceksiniz. Belki kariyer başarınız belki eğitim başarınız hiç fark etmeksizin zirvede olacaksınız. Şansa ihtiyacım var diyorsanız bu durumu iyi değerlendirin. Hayatınızı daha fazla sorgulayabilir, hatalar arayabilir, sık sık eleştirileri dile getirebilirsiniz. Bir yerlerde bir şeyler göreceksinizdir. Size düşense o sebebi görüp tanımak ve asla kaybetmemektir.

Ani tepki vermemeye dikkat edin. Fazla detaylara takılmanız sorunu büyütebilir. Çocuğunuzla da sorunlar yaşayabilirsiniz. Yine aşk hayatınızdaki gerilimlere dikkat etmelisiniz. İlişkinizi nasıl devam ettireceğinize dair kafanızda belirsizlikler oluşabilir. Siz en iyisi ilişkide olduğunuz kişinin pozitif taraflarını görmeye çalışın.

ikizler günlük haftalık aylık astroloji

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: 9 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay ev ve aile ile ilgili konuları ön plana çıkaracak. Hayatınızla ilgili çok önemli bir karar aşamasında olabilirsiniz. Duygusal yaklaşımlarınız ve ailenizle olan ruhsal bağlarınız gündemde olacak.

Ailenizin yaklaşımları karşısında net bir karar alamayabilirsiniz. Aileniz ve yaşadığınız yer ile ilgili gündeme gelen bir değişiklik adına bazı yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Aile içerisinde hayal kırıklığı yaratacak durumlarla karşı karşıya kalabilir, hiç beklemediğiniz birinden sizi rahatsız eden davranışlar görebilirsiniz. Bazı konuları nihayete erdirmek, sonlandırma doğrultusunda radikal kararlar alabilirsiniz.

Bu dönemde yapılan tüm maddi ve manevi konularda çok dikkatli olmalı ve alacağınız kararların arka planını iyice araştırmalısınız. Hayatınızla ilgili çok önemli bir karar aşamasında olabilirsiniz. Geçmişten gelen bir ilişkinin hesaplaşması söz konusu olabilir.

Bakış açınız gerçekliğin ta kendisidir. Bir olayı veya durumu nasıl görüyorsanız, o da öyle var olur. Bir şeyi trajik veya olumsuz olarak görüyorsanız, onun sizin için anlamı odur. Eğer bir şeyi heyecan verici ve olumlu olarak görüyorsanız, o zaman onun sizin için anlamı da öyle olacaktır.

Kariyer hayatınızda güçlendiğiniz, başarılarınıza başarı katacağınız bir dönem sizi bekliyor. Kariyerinizde de yeni kararlar alabileceğiniz ancak bu kararları uygulamakta zorluk çekeceğiniz veya yanlış kararlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Diğer yandan finansal anlamda ekstra harcamalar, mali krizler, borçlar, lüks tüketimin artması, sağlık için para harcama, varsa ilişkinin krizden geçmesi gibi durumlar söz konusu olabilir.

yengeç günlük haftalık aylık yorumları astroloji

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 9 Mart tarihinde iletişim evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay her türlü iletişim konusunda önemli başlangıçlara işaret edebilir. Yeni bir gelişim sürecine başlangıç yapabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili problemlerde haklılığınızın anlaşılacağı ve ilahi adaleti deneyimleyeceğiniz keyifli bir sürecin başlangıcı da diyebiliriz.

Büyük bir yükselişe ilerliyorsunuz. Eğitim ve seyahatler sizler için çok önemli bir nokta da olacak. Finansal anlamda partnerinizle uzun süren bazı anlaşmazlıklara karşı daha kontrollü olmalısınız.Dolunay önerisi: Sözler ve düşünceler her şeyi kontrol eder.

Web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yakın çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli bir konu gündeme gelebilir. Hayatınıza yeni bir proje ya da yeni bir kişi dahil olabilir.

Söylediğiniz veya düşündüğünüz şeyler önünde sonunda gerçekleşir. Başarısız olacağınızı söylerseniz başarısız olursunuz çünkü bunun gerçekleşmesi için nasıl olsa bir yol bulacaksınız demektir. Başarılı olacağınızı söylerseniz de aynı şey olur, bunu gerçekleştirmek için nasıl olsa bir yol bulursunuz.

Eğitim hayatınızda, uluslararası işlerinizde başarılar kaydedebilirsiniz. İyimser düşündüğünüzde her şeyin size pozitif yansıyacağını unutmayın. Felsefe, astroloji gibi konulara merakınız artabilir. Bulunduğunuz çevrede başarılarınız konuşulabilir. Yaptığınız işte üne kavuşabilirsiniz. Dostlarınızla paylaşımlar yapabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarına üye olabilirsiniz.

Diğer yandan finansal işlemlerinizde bir takım zorluklar yaşayabilirsiniz. Kredi kartlarınızla ilgili problemler olabilir. Bu süreçte internetten yaptığınız harcamalara dikkat edin. Alacak, ödeme veya miras konularında size aldatıcı bilgiler söylenebilir.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Dolunay sizi en çok maddi alanda etkileyecek. Finansal konularınızla ilgili önemli bazı kararlar almanız gerekebilir. Farkında olmadan düşüncesizce ve aceleyle yeni bir maddi yola girişmek isteyebilirsiniz. Bu konuda şartlarınız bu döneme kadar oluşturmadıysanız acele karar vermeyin.

İlişkinizde, evliliğinizde ani kararlar vermek yerine olayların neden bu şekilde geliştiğini anlamaya çalışın. Çalışma ortamınızda herhangi bir kadının manipülasyonuna karşı dikkatli ilerlemelisiniz.

Bazı rekabetler sizler için bir tuzak olabilir. Akılcı ve stratejik olan tavrınızla ön plana siz geçebilirsiniz. İnsanlara şans verirsek ne kadar iyi olduklarını hissedebiliriz. Pek çok insan iyidir ama bunu yabancılara pek göstermezler. Siz onları tanıdıkça ve onlar da sizi tanıdıkça muhtemelen ne kadar iyi insanlar olduklarını göreceksiniz.

Kariyer hayatınızda çok çalışmanız, savaşmanız gereken durumlar olabilir. Güzel yanı ise bu azimli kişiliğiniz sayesinde çok güzel iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Çalışma ortamınızda herhangi birinin yönlendirmesine karşı temkinli olmanızda fayda var.

Finansal konularla ilgili endişelere kapılmanız, çalışmalarınızın karşılığını alamadığınızı düşünüp, yeni gelir kapıları aramaya, maddi alanlarda bir takım düzenlemeler yapmaya karar verebilirsiniz.

Çalışmıyorsanız geleceğinizi garanti altına almak için savaşmanız gerekli olabilir. Sizin hakkınızın yendiği durumlar varsa mutlaka savaşınız verin. Mücadele ettiğiniz, çaba harcadığınız, azimli olduğunuz müddetçe kazanan siz olacaksınız.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Dolunay burç yorumları

Başak burç yorumları: 9 Mart’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek bu dolunay ile hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ama alacağınız kararlarda yeni yapılanmalar oluşabilir. Net kararlar alamayacağınızı hissedebilir ve sizden beklenmeyecek bir şekilde mantıksızca yaklaşabilirsiniz. Bu yüzden hayatınızdaki tuzaklarınızı iyi bilmeniz gereken bir süre.

Bu süreçte sinirleriniz biraz gergin olabilir. Ani tepki vermekten kaçının. Hayatınızda bazı aksilikler ve gecikmeler olabilir. Öfkenizi gereksiz yere partnerinizden çıkartmayın. Bu dönemde sağlığına da dikkat etmen iyi olabilir.

Zaaflarınıza yenik düşmemeye çalışın. Bu dönemde resmin tamamına bakmanızı öneririm. Detayların elverişsizliği arasında boğulmamalısınız. Hayatınızla ilgili bazı göremediğiniz şeyler bu sefer önünüze çıkıyor.


Duygusal hayatınızdaki köklü dönüşümlere oldukça açıksınız. Bazı konuları kafanızda kurup büyütebilirsiniz. Ruh haliniz karamsar ve içe dönük olabilir. Sezgilerinizin sizi bu dönemde yanıltması pekala mümkün.

Önemli kararlar almak için uygun bir dönemde değilsiniz. İlişkilerinizde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Biraz daha cesur olmalısınız. Kendinizden keyif alın. Mümkün olduğunca hoşça vakit geçirin, her şeyi ciddiye almayın. Endişelerinizi kenara itin ve keyifli şeyleri yakınınıza çekin.

terazi günlük haftalık aylık astroloji

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: 9 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay, iç dünyanızda iniş çıkışlar yaşamanıza neden olabilir. Bu süreçte karmaşadan uzaklaşıp kendinizi ve ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. Korkularınızla yüzleşmek isteyebilirsiniz.

Gizlilik isteyen tüm konularda bazı engellerle ve gerginliklerle yüzleşebilirsiniz. Sizden saklanmış bazı sırlar ve gizli düşmanlar ortaya çıkabilir. Bazı ödemeleriniz ve borçlarınız gündeme gelebilir. Bazı problemlerinizi mantık çerçevesinde değerlendiremeyebilirsiniz.

Diğer yandan aşktan yana şanslı olacağınız bir dönem. Finansal gücünüzü toparlarken ekstra bazı ödemelerle boğuşmak durumunda kalmayın. Akılcı ve mantıklı yatırımlar bu dönemde sizi güçlendirebilir.

Riskli işlerden sakının. Sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz. Duygusal olarak geçmişe takılmanız bir sebep yokken enerjinizi düşürebilir. Diğer yandan mantıklı yatırımlar bu dönemde sizi güçlendirebilir. Eşiniz veya yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Hakkınız olan tutar için savaşmanız gerekebilir.

Eğer sadece paraya odaklanırsanız, para size gelmeyecektir. Bunun yerine yaptığınız işten en iyisini çıkarmaya çalışın. Böylece çalıştığınız ortamda statünüz yükselebilir. Bu da maddiyata yansır. Hatta yöneticilik pozisyonuna yükselebilirsiniz.

Kişisel tutkunuzu takip edin, böylece para da sizi takip edecektir. Tutkunuz varsa ve işinizi yaparken keyif alıyorsanız bu alanda yeni bir şeyler yaratmak için odaklanın. Daha fazla tutkuyla davranırsanız eninde sonunda para size gelecektir.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Dolunay yorumları

Akrep burç yorumları: Bu Dolunay, sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınıza vurgu yapacak. Bu tür ilişkilerinizde bir takım sorunlar olabilir. Diğer yandan küskünlükleri ve kırgınlıklarınızı sonlandırmak isteyebilirsiniz. Hayatınıza yeni insanlar da dahil olabilir. Bu sizi farklı bir döneme sürükleyebilir.

Yine arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizden bazı insanları size değer vermediklerini düşündüğünüz için hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde farklı bazı kararlar içinde olabilirsiniz. Olumsuz düşünce size sadece daha fazla olumsuzluk getirir. Hayatta olumlu şeyleri aramazsanız, olumlu şeyler başınıza gelse bile siz onu fark etmezsiniz. Böylece fırsatları kaçırabilirsiniz.

Bu Dolunay ile finansal anlamda bazı hedefler belirleyebilirsiniz. Kariyerinize yönelik önemli gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Sizlerin de gayret göstermesi bu alanda oldukça önemli. Kariyer ve kazanç konularında önemli hedefler belirleyebilirsiniz.

Kariyerinize yönelik önemli gelişmeler sizleri bekliyor olacak. İş ortağınızla beraber elde ettiğiniz başarılarla bu dönem çok fazla maddi gelir elde edebilirsiniz. İş hayatınızda gücünüzü diğerlerine kanıtladığınız bir dönemde olacaksınız. Kazancınızda beklenmedik artışlar meydana gelebilir.

Çocuğunuza destek olmanız gereken bir süreçte olabilirsiniz. İlişki ve evlilik hayatınızda hem aşk dolu hem de tutkulu bir döneme giriyorsunuz. Partnerinizle birbirinize daha fazla bağlanabilirsiniz. Bu tutku bazen kıskançlığa dönüştüğünde ufak tartışmalar yaşanabilir.

yay günlük haftalık aylık yorumları astroloji mars

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: Dolunay, ev, aile ve kariyer konularına vurgu yapacak. Kariyerinizle ilgili sizi engelleyecek koşullara karşı mücadele vermeniz gerekebilir. Üstlerinizle olan iletişiminize dikkat etmeniz gereken bir süreç. Yeterince takdir edilmediğiniz için rahatsızlık hissedebileceğiniz durumlar olabilir.

Üzerinizde baskı oluşturan bazı konular yeniden gündeminize gelirken yeni bir kariyer arayışı içerisinde olabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli bazı kararlar sizleri bekliyor. Hayal kırıklıklarınızı artık unutmalısınız.

Ofis hayatınızda çok çalışmanız gereken bir dönemde olabilirsiniz. Emekleriniz karşılığını almak için önce savaşmanız gerekse de sonunda zafer sizin olacaktır. Yeni bir iş arayışına da girişebilirsiniz. Sağlığınızı ihmal edebilirsiniz. Bu konuda da dikkatli olmalısınız.

Ailede rahatsızlığı olan biri gündeme gelebilir. Ailenizi ilgilendiren haberler alabilirsiniz. Önceliğiniz yakın çevreniz olabilir. Ev arayışınız varsa araştırmalarınız bu dönem sıklaşabilir. Ev ve aile ile ilgili konularda daha fedakar olacağınız, aileden destek alacağınız bir dönemde olabilirsiniz. Bebek düşünenler müjdeli haber alabilirler.

İşle ilgili konular sık sık gündeme gelebilir. Kariyerinizle ilgili bir yol ayrımına geldiğinizi hissedebilirsiniz. Üstlerinizin sizi hak ettiğini düşündüğünüz değeri vermediğini düşünmeniz veya ailenizin sizi yeterince takdir etmediği hissine kapılmanız canınızı sıkabilir.

Fırsatları siz yaratmalı ve peşinden koşmalısınız. Fırsatlar çok nadiren kendisini aramayan birilerinin kapısını çalar. İnisiyatifi ele alıp işleri sizin yürütmeniz ve kapıları sizin açtırmanız gerekecektir.

oğlak günlük haftalık aylık astroloji

Oğlak burcu Dolunay yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu Dolunay’da kariyer, eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanları ön planda olacak. Yükseköğretim ve eğitim hayatınızla ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz ama kararsız da kalabilirsiniz.

Önünüzü göremediğiniz bazı yeni yollar ve başlangıçlar hayatınızda gündem maddesi oluşturabilir. Şartlarınızı oluştururken çok dikkatli olmanızda fayda var. Geleceğe yönelik hangi noktada olmanız gerektiğine karar vermeli ve mantıklı riskler almalısınız.

Bu dolunay ile birlikte aşk hayatınızda bazı şeyleri fark edeceksiniz. Aşk hayatınızın hareketleneceği bir dönem olabilir. Yalnızsanız yeni biriyle tanışabilirsiniz. Enerjinizi ilişkinize ayırabilirsiniz. Tanışacağınız yeni insanlar sizler için güzel bir süreç olacaktır.

İletişim yönünüzün baskın olduğu bir meslekteyseniz güzel bir gelişme önünüze çıkabilir. Daha güçlü kılacak bir pozisyona geçebilirsiniz. Yeni iş kurma, farklı bir kariyer planı hazırlamanın sizin için en uygun dönemi. Geleneksel bakış açısından sıyrılmalı, yeniliklere kucak açmalısınız.

Halihazırda devam eden bir hukuksal süreç varsa, beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Yurt dışı veya eğitimler ile ilgili kararlar almak, bu konularda başlattığın çabaları kestirip atmak için uygun bir zaman dilimi değil.

Disiplin güç uygulamak değildir. Maddi-manevi kişinin yanında olmaktır. Sizden yardım isteyenlere, gelecekte çalışabileceğiniz potansiyeli olan kişilere yardım etmelisiniz. Dünya görüşünüzü sorguladığınız, belki de kendinizi yeni bir arayış içinde hissettiğiniz bir döneme giriyorsunuz.

kova günlük haftalık aylık burç astroloji mars

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu Dolunay ile bir süredir finansal konularda yaşadığınız sorunlar için etkili çözümler üretebileceğiniz kararlar alabilirsiniz. Kariyer planlamanızı bu döneme kadar doğru yaptıysanız güzel sonuçlar almanız an meselesi.

Diğer yandan aile işleri, ortaklıklardan gelen gelirler, borç, vergi, sigorta gibi konularda gerginlik ve endişeler de yaşayabilirsiniz. Ancak genel olarak ekonomik durumunuzun güçlenebileceği pozitif bir zaman dilimi içinde olacaksınız. Borçlarınız ve ortaklı gelirlerinizle ilgili bazı problemlere yeni çözümler bulabileceğiniz önemli bir süreç.

Yepyeni bir kariyer yolculuğuna çıkıyor olabilirsiniz. Yeterli donanım ve bilgi içindeyseniz kendinizi iyi bir başarıya hazırlıyor olacaksınız. Kariyerinizde asla hırsla hareket etmeyin. Sizden borç isteyenleri geri çevirmenizde fayda var zira kendinize bakmanız gerekiyor.

Aile bireyleri, eşiniz veya partneriniz ile çatışmalar yaşamanıza sebep olacak yeni düzenlemeler yapabilir veya yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak çok dikkatli hareket etmeniz gerekiyor. Gereksiz harcamalar konusunda da son derece dikkat gerekiyor. Bazı Kova burçları geleceğe dönük yatırımlar yapmayı düşünebilirler.

Bu dönemde ailenize enerjinizi harcayabilirsiniz. Ailenizde sağlık problemi olan birisi varsa ona destek olmanız gerekebilir. Fikirlerinize ihtiyaç duyulan zamanlarda olabilirsiniz. Sevmediğiniz insanlara karşı mesafeli ancak sevecen yaklaşın. Çevrenizin geniş olması, istenilen biri olmanız sizi güçlü kılar.

balık günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji mars

Balık burcu Dolunay yorumları

Balık burç yorumları: 9 Mart tarihinde karşıt burcunuz olan Başak’ta gerçekleşecek Dolunay ile yeni ilişki fırsatları da gündeminizde olurken, var olan ilişkilerinizde bazı kafa karışıklıkları yaşayabilrisiniz. Partnerinizle ilgili bazı gerginlikler olabilir. Nedensiz başlayan bir tartışma yok yere büyüyebilir.

Kariyerinizde yaşadığınız bir takım sorunlar artık çözüme kavuşuyor. Bu durum sizi motive edecek ve farklı girişimlere doğru itecek. Negatif insanlardan uzaklaşmak istediğiniz bu dönem şans sizden yana olacaktır. Artık hayatınızda pozitif bir yönelim içinde olacaksınız.

Çalışkanlığınız ve azminiz dikkat çekici olacak. Yine bu dönem eğitim hayatınızda da savaşıp, emek verip karşılığını kat kat göreceğiniz bir süreç olacak. Maddi olarak güç kazanmaya devam ediyorsunuz. Beklediğiniz paralar elinize geçebilir.

Sağlığınızla ilgili ciddi bir süreçten geçebilirsiniz. Kendinize dikkat etmenizde fayda var. Diğer yandan bir sağlık sorununuz varsa şifa bulabilirsiniz. Bu dönem sözlerinize ve ifadelerinize dikkat ederek güzel şeyler dileyin, hayatınıza bu şekilde pozitifi çekeceksinizdir.


Dostlarınızla olan ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Düşman kazanmamaya özen gösterin. Bazen olaylar karşısında objektif davranmakta zorlanabilirsiniz. Sizinle ilgili gelişen durumlarda cevabınızı hemen vermeyin, sakinleştikten sonra tavrınızı ortaya koyun.

İndigo Dergisi Astroloji yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.