Astroloji: 13 – 19 Nisan 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 13 – 19 Nisan 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 13 - 19 Nisan 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 13 – 19 Nisan 2020 haftalık burç yorumları…

13 Nisan, 14 Nisan, 15 Nisan, 16 Nisan, 17 Nisan, 18 Nisan ve 19 Nisan tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…


Haftanın astroloji olayları:

  • Güneş Boğa burcunda seyahatine başlıyor.
  • Merkür Koç burcunda seyahat ediyor.
  • Venüs İkizler burcunda geri hareket ediyor.

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Koç burcu 13 – 19 Nisan haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Önümüzdeki süreçte maddi koşullarınızı arttırmaya yönelik adımlar atabilir, paranızı değerlendirebilir, daha fazla para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir, yeni iş teklifleri alabilir veya terfi, maaş zammı gibi konular ön plana çıkabilir.

Merkür Koç burcunda hareket ediyor. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimiz ve hayatımız ile ilgili yeni kararlar alabileceğimiz, yeni girişimlerde bulunabileceğimiz bir dönemdeyiz. Yeni bir imaja bürünebilir, planlarımızı ivedilikle uygulamaya koyabiliriz.

İletişim konusunda daha direkt ve net bir tavır sergilemeniz mümkün olacak. Daha hızlı düşünecek, daha hızlı hareket edeceksin. Bu dönemde zihinsel olarak çok yaratıcı olacak, farklı fikirlerinle çevrende hayranlık uyandıracaksın.

Yakın çevreniz ve fikirleriniz ön planda olacak. Düşünsel olarak hayatınızda sizi neyin mutlu ettiğine ve sosyal ilişkilerden beklentilerinize dair sorgulamalar yapacağınız bir dönem olabilir. Özellikle yakın çevrenizle iletişim kurarken dikkatli olmalısın. Zira kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Bazı Koç burçlarının eğitim hayatında sizleri bekletecek gelişmeler yaşanabilir. Daha önceki bir öğrenim programıyla ilgili eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Ticaret hayatınızda birtakım engellerle veya yavaşlamalarla karşılaşabilirsiniz. Evrak işlerinde de düzeltmeler yapmanız gerekebilir. Geçmişten gelen ticari veya eğitim fırsatı yeniden karşınıza çıkabilir.

Boğa burcu Yeni Ay burç yorumları

Boğa burcu 13 – 19 Nisan haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Adeta yeniden doğacak, yaşama karışacak, yeni girişimler yapabilecek, iş ile ilgili konularda destekleyici etkileri olacak. Bir nevi sizler için kış uykusundan uyanma zamanı olacak, bütün spot ışıklarını üzerinize çekebileceksiniz.

Güçlü kişilerden destekler alabilecek, attığınız adımlarla dikkat çekici olacaksınız. Kısacası sizler için bereketli ve de keyifli bir dönem başlıyor bu hafta itibari ile.

Merkür Koç burcunda hareket ediyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendi içimizde bir savaş yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bazı durumlarda öfkemizi yutmamız gerekebilir ve bu durum bizi çok huzursuz edebilir. Saman altından su yürüten gizli düşmanlara karşı tetikte olmamız gerekmektedir.

Kariyer alanındaki çalkantılı dönem 13 Mayıs’a kadar devam edebilir. Bu süreçte, üstlerin ve otorite figürleriyle aranda gerilim yükselebilir. Öfkeni kontrol altında tutmaya çalışmalı, sakinliğini korumalısın.

Öte yandan, önüne gelen fırsatları iyi değerlendirebilirsen, bu dönem senin için kariyer açısından yeni fırsatlar anlamına da gelebilir. Eğer çalışmıyorsan, aile ilişkilerinde sorun yaşamamak için temkinli olmanda yarar var.

ikizler

İkizler burcu 13 – 19 Nisan haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu dönem dinlenme, kabuğunuza çekilme ve önümüzdeki sürece hazırlık dönemi olacak sizler için. Daha içe dönebilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, yaşamda daha çok geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu dönem yaşama karşı aktif katılımcı olmak yerine, biraz daha geri planda izleyici konumda kalmak size çok daha iyi gelecektir.

Merkür Koç burcunda hareket ediyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal hayatımızın canlanacağı, yeni arkadaşlar edinebileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleceğimiz ile ilgili yeni fikirler ve planlar üretebilir, yeni girişimlerde bulunabiliriz. Arkadaş çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni fırsatlar çıkabilir.

Venüs sizin burcunda hareketine devam ederken aşk hayatınız hareketlenebilir. Hayatınızda kimse yoksa, yeni insanlarla tanışabilirsiniz, yeni ilişkilere yelken açabilirsiniz. Mevcut ilişkiniz ise her zamankinden daha eğlenceli, daha neşeli, daha iletişime açık bir hal alabilir.

Evlilik, birliktelik, aile ve kariyer ile ilgili beklentilerinizi sorgulayabilir, kurduğunuz ilişkileri gözden geçirebilirsiniz. Ruhunuzu besleyen ve içsel olarak sizi değerli hissettiren şeylerin artık değiştiğini fark edebilirsiniz.

Yengeç burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Yengeç burcu 13 – 19 Nisan haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Arkadaşlarınızın odak noktası siz olacaksınız, partiler, davetler, organizasyonlar! Sosyal yaşamınıza adeta bahar geliyor, oldukça canlı ve hareketli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Çevrenizden güzel destekler görebileceksiniz. Bunun yanı sıra iş hayatından kazandığınız gelirleriniz de aynı performansta artmaya başlıyor, bu bir ay umutlarınıza, isteklerinize ulaşmak sizler için çok daha kolay olacaktır.

Merkür Koç burcunda hareket ediyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyerimizde yeni fırsatlar edinebilir, yeni bir göreve getirilebiliriz. Fikirlerimiz üstlerimiz tarafından takdir edilebilir.

Eğer çalışıyorsanız kariyer hayatınızda büyük bir hareketlenme bekleyebilirsiniz. İş temponuzun hızlanması mümkün. Kariyerinizle yoğun efor sarf etmeniz gereken bir dönem olabilir. Aşırı rekabetçi ve tartışmacı olmaktan, üstlerimiz ya da otorite figürü konumundaki kişilerle çatışmaktan kaçınmalıyız.

Eğer çalışmıyorsanız yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Yeni iletişim kanallarının açılması veya sözleşmelerin imzalanması söz konusu olabilir. Aile bireyleri ile sık sık bir araya gelebilirsiniz ve iletişim trafiğiniz hızlanabilir.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 13 – 19 Nisan haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Sizleri kariyerle ilgili konularda parlatmaya başlayacak. Hayatınızın odak noktası iş ve getirileri olacak. Bu oldukça keyifli bir süreç olacak sizler için çünkü hem terfiler olabilir, iş arayanlar iş bulabilir, yöneticilerinizden destekler alabilirler. Toplumsal statünüzde güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Merkür Koç burcunda hareket ediyor. Eğitim, kafa dinleme, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni fikirlere, yeni deneyimlere ilgi duyacağımız bir döneme giriyoruz.

Bu dönemde yeni bir eğitim fırsatı elde edebilir ya da yeni bir alanda eğitim görmeye başlayabiliriz. Yabancılar ya da farklı kültürlerden kişilerle aramızda fikir alışverişleri faydalı olabilir.

Önümüzdeki bu süreçte sosyal çevreniz ve gelecek beklentileriniz ön plana çıkacak gibi görünüyor. Arkadaş veya mesleki gruplarındaki iletişimde problemler yaşanabilir. Kendinizi sosyal çevrenize ifade etmek isterken yanlış anlaşılabilirsiniz.

Planlamış olduğun organizasyonlarda bazı aksaklıklar olabilir veya düşündüğünüz gibi gitmeyebilir. Birtakım engeller veya gecikmeler yaşayabilirsiniz. Geleceğe dair beklentilerinizin yavaş yavaş değişmeye başladığını fark edebilir ve planlarınızı değiştirebilirsiniz. Hedeflerinizle ilgili ikilemler ve kararsızlıklar sizi huzursuz edebilir.

Başak burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Başak burcu 13 – 19 Nisan haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan kendimizi riske atmaktan ve ani kararlar almaktan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz.

Önümüzdeki bu süreçte kariyer hayatınız ön plana çıkacak. Çalışma hayatınızı gözden geçirebilir ve şu an ilerlediğiniz yönde devam etmeyi gerçekten isteyip istemediğinize dair sorgulamalar yapabilirsiniz. Parasal konularda dikkatli olmalı, temkinli adımlar atmalısınız. Zira gecikmeler veya yanlışlıklar olabilir, bilgi akışında sıkıntılar yaşanabilir.

Kariyer hayatınızda planlı ve düzenli bir şekilde ilerlerken sizi yavaşlatan ya da bekleten koşullar gelişebilir. Geçmişte yarım kalan işler geri gelebilir ve üzerinde yeniden çalışmak isteyebilirsiniz. Sürdürdüğünüz çalışmaların üzerinden tekrar geçerek düzeltmeler yapmanız gerekebilir.

Venüs’ün kariyer evinde yer alması, size yeni fırsatlar da getirebilir. Öte yandan ikilemler arasında kalabilir, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde paramızı düşünmeden harcamamız, daha sonra zor durumda kalmamıza sebep olabilir.


Otorite figürleriyle kurduğun ilişkileri sorgulatacak bir dönem olabilir. Onlarla olan iletişiminizde aksaklıklar veya anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Üstlerinize kendinizi ifade etmek isterken yanlış anlaşılabilirsiniz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 13 – 19 Nisan haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Para ile ilgili konularda sizleri destekleyeceği bir konumda olacak. Çok çalışmadan havadan para geçebilir elinize, krediler araştırabilirsiniz, burslar kazanabilirsiniz. Eşinizin maddi kazançları artabilir, boşanma arefesinde iseniz nafakanızı sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz.

Maddi anlamda rahat nefes alabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz, borç aradığınız anda size destek olacak kişiler yanınızda olacaktır. Hayata bakış açınız ve yurt dışıyla ilgili konular da ön plana çıkabilir.

Merkür Koç burcunda hareket ediyor. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. İlişkilerimizde hareketlilik yaşayabiliriz. Hayatımıza yeni birisi girebilir. Mevcut ilişkimizde partnerimizle heyecanlı ancak bol tartışmalı bir süreçten geçebiliriz. Karşımızdaki kişilere karşı kırıcı konuşmamaya ve daha uzlaşmacı olmaya özen göstermeliyiz.

Özellikle sosyal medyada görüşlerini ifade ederken temkinli ve uyumlu olmalısın. Çünkü bu dönem yanlış anlaşılmalara müsait etkiler barındırıyor. Geçmişte takip ettiğin hukuksal süreçlerin varsa yeniden gündemine gelebilir.

Yabancılarla ilgili sürdürdüğün projeler veya uluslararası ticaretle uğraşıyorsan bekleyip üzerinden yeniden geçmen, düzeltmeler yapman gerekebilir. Akademik hayatında beklemediğin ertelemelerle karşılaşabilir, iletişimde sorunlar yaşayabilirsin.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 13 – 19 Nisan haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu dönem yeni sağlam iş ilişkileri kurabilirsiniz, eğer yalnızsanız ciddi ilişkiler kapınızı çalabilir. Yaptığınız işe yeni ortaklar bulabilirsiniz, size destek olacak kişilerle sürekli bir araya gelebilirsiniz.

Merkür Koç burcunda hareket ediyor. Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda dinamik ve enerjik bir imaj çiziyor olacağız.

Yeni fikirlerimiz ve cesur yaklaşımlarımız ile birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini kazanabiliriz. Sağlık açısından kendimizi zihinsel ve fiziksel olarak çok yormamaya dikkat etmeliyiz.

Önümüzdeki bu süreçte ortaklı gelirlerinle ilgili konuların ön plana çıkacak. Eşinin takip ettiği ticari veya eğitim projelerinden gelen gelirleriyle ilgili gecikmeler yaşayabilirsin. Ticari bir iş birliği veya ortaklık içindeysen ödemeleri almakta sıkıntı yaşayabilir ve beklemediğin ertelemelerle karşılaşabilirsin.

Gelir ve gider dengeni sağlamak kolay olmayacağından içsel olarak huzursuzluk yaşayabilirsin. Hisseli kaynaklar, miras, vergi, sigorta, nafaka gibi konularda beklemeni gerektirecek koşullar gelişebilir.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 13 – 19 Nisan haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Öncelikle sağlık! Olası sorunların üstesinden hızla gelebileceksiniz, profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni iş projeleri, teklifler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz! Eğer iş arıyorsanız sık sık iş görüşmelerine çağırılabilirsiniz.

Merkür Koç burcunda hareket ediyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli bir döneme giriyoruz. Heyecan verici ancak kalıcı olmayacak yeni ilişkiler söz konusu olabilir.

Bu dönemde hobilerimize vakit ayırabilir, yaratıcı projelerle parlak fikirlerimizi ortaya koyabiliriz. Sosyal çevremizde ve varsa çocuklarımızla olan ilişkilerimizde daha ılımlı olmaya dikkat etmeliyiz.

Önümüzdeki bu süreçte ikili ilişkiler ve iş birlikleri de ön plana çıkabilir. Evliliğiniz ve iş birliği yaptığınız kişilerden gerçek beklentilerini sorgulayabilir, ikilemlerde kalabilirsiniz. Karşınızdaki kişiye kendinizi ifade ederken uyumlu ve sakin olmaya özen göstermelisiniz.

Bu dönemde evlilik veya ilişkilere dair önemli kararlar almamalısınız. Ancak geçmişte yarım kalmış bir aşk hikayesi kadersel olarak karşınıza çıkabilir ve yeniden beraberce ilerlemeye karar verebilirsiniz.

Oğlak burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Oğlak burcu 13 – 19 Nisan haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Sizler için hayattan daha çok keyif alacağınız bir döneme giriş yapıyor olacaksınız. Hobilerinize daha çok yönelebilir, çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilir, hamilelikle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Eğer yalnız iseniz aşk size bu aralar çok daha yakın olabilecek, yaşamınızda riskli konulara girişmek için kendinizi daha motive hissedebileceksiniz. Oldukça eğlenceli ve de keyifli bir dönem olacak sizler için.

Merkür Koç burcunda hareket ediyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde iletişim ve misafir trafiği artabilir. Ailemiz ile hararetli tartışmalar yaşayabilir, fikir alışverişleri yapabiliriz.

Bu dönemde taşınmak ya da evle ilgili yeni düzenlemeler yapmak gündeme gelebilir. Yeni bir mülk satın alma gibi konularda aceleci davranmamalı, iyi düşünmeden karar vermemeliyiz. Rutinlerinizi gözden geçirebilir; bazı değişiklikler ve düzeltmeler yapabilirsiniz.

Çalışma ortamınızla, takip ettiğiniz projelerle ilgili bir süre daha beklemeniz gerekebilir veya bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. İş yerinde değişen bazı koşulların olduğuna şahitlik edebilirsiniz. Geçmişte yarım kalan bir proje gündemine gelebilir veya eski iş yerinden bir teklif alabilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza ve beslenmenize özen göstermelisiniz.

Kova burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Kova burcu 13 – 19 Nisan haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu dönemde odak noktanız eviniz ve aileniz olacaktır. Ailenizin istekleri ve ihtiyaçları ile daha yakından ilgilenebileceksiniz, evinizde değişim ve tamirat gerektiren işlerle daha yakından ilgilenebilecek, evinizde bol bol yatılı veya günlük misafirler ağırlayabileceksiniz.

Merkür Koç burcunda hareket ediyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde gerginlik artabilir, rekabetçi bir tutum içinde olabiliriz. İş ya da eğitimle ilgili girişimlerde bulunabilir, yeni bir eğitim planlaması yapmanız söz konusu olabilir.

Hayatta size gerçekten neyin keyif verdiğini sorgulayabilirsiniz. Birliktelikten beklentilerinizi masaya yatırabilir, gözden geçirebilir ve bunu karşınızdaki kişiye ifade etmek isteyebilirsiniz. Ancak bunu yaparken temkinli ve nazik olmalısınız.

Duygusal olarak iki kişi arasında kalabilirsiniz. Çocuklarınız ile olan ilişkinizi masaya yatırabilir ve yeni bir düzenleme getirmek için bakış açınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca riskli yatırımlara girmek için Venüs’ün geri hareketinin sona ermesini beklemek daha sağlıklı olacaktır.

Balık burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Balık burcu 13 – 19 Nisan haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Odak noktanız yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız, eğitim konuları, araştırma gerektiren işler, yakın akrabalarınız olacak. Bu süreçte kardeşlerinizin iş yaşamı ile ilgili sizi sevindirecek konular gündeme gelebilir. Yeni konulara merak salabilirsiniz, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Merkür Koç burcunda hareket ediyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında risk almaktan ve aceleci davranmaktan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz.

Bu dönemde spekülatif yatırım araçlarından uzak durmalı ve harcamalarımızda kontrollü davranmalıyız. Yeni yatırım girişimleri yapabilir, yeni bir alandan para kazanmaya başlayabiliriz. Geçmişten gelen bir miras, ev veya arsa konusu yeniden gündeminize gelebilir.

Aile içindeki ilişkileri masaya yatıracağınız ve birbirinizle olan iletişimi sorgulayabileceğiniz bir dönem olabilir. Ev ortamında yapmak istediğiniz sosyal faaliyetleri beklemeye almanız gerekebilir veya daha sakin vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Büyüklere kendinizi ifade ederken uyumlu ve nazik olmalısınız. Aksi takdirde yanlış anlaşılabilir, aile içi sorunlar yaşayabilirsiniz.


Tamirat ve tadilat işlerinden uzak durmalısınız. Evinizin dekorasyonunda değişiklikler yapmak istiyorsanız şimdilik sadece araştırma ve plan yapma halinde kalmalı, Venüs’ün geri hareketini bitmesini beklemelisiniz. Zira sonrasında sizi memnun etmeyebilir veya beklentinizi karşılamayabilir.

Astroloji: Nisan 2020 aylık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.