Astroloji: 23 Nisan Boğa burcunda Yeniay burç yorumları

Astroloji: 23 Nisan Boğa burcunda Yeniay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 23 Nisan Boğa burcunda Yeniay burç yorumları

Astroloji: 23 Nisan Yeniay burç yorumları

Para ve ilişkilerde yeni başlangıçlar zamanı başlıyor!

23 Nisan’da Boğa burcunda meydana gelecek olan Yeniay hem maddi konularda hem de ilişkiler konusunda tüm burçlara yeni başlangıçlar için olumlu destek verecek.


Belki de artık yeni sayfa açmak, daha fazla para kazanmanın vakti gelmiştir. Arkanızda güzel bir destek varken gelirinizi arttırmak için tüm fırsatları değerlendirebilirsiniz. Aynı durum maddi yatırım yapmak isteyenler için de geçerlidir.

Bu Yeniay’da kendimizi güvene alma temasını da vurguluyor. Temkinli adım atmalı, gereksiz risklere girmekten kaçınmalıyız. Sahip olduklarımıza tutunarak, özellikle maddi konularda hakkımızı savunacak, kendimizi biraz daha ön plana çıkarıyor olacağız. Temkinli, kararlı, sabırlı davranmamız gerekiyor.

Ayrıca ikili ilişkiler için de güzel desteklerimiz olacak. Bu Yeniay döneminde illa ki yeni sayfa açmak için bir ilişkiyi bitirmek gerekmiyor. Tam tersine aşkın gücüyle yıllardır beraber olduğunuz kişiyle bile ilk günkü gibi yeni başlangıçlar yapma fırsatınız olacak. Yalnızlar ise önümüzdeki günlerde belki de artık yalnız olmayabilirler. Yeni bir aşk kapılarını çalabilir.

Yeniay sabit bir burç olan Boğa’da gerçekleştiği için değişmemiz gereken bazı konularda direnç gösterebiliriz. Ancak detaylara ya da eskiye takılıp kalmak yerine, kriz anlarında kullanacağımız yaratıcı çözüm planları hazırlarsak, bu yeniay dönemini çok daha kolay atlatırız.

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Koç burcu Yeniay burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu Yeniay parayla ilgili konularınızda yeni başlangıçlara vesile olabilir. Yeni bir işle daha iyi bir maaş veya çalışmalarınızın karşılığında beklemediğiniz bir prim alabilirsiniz. Maddi anlamda nefes alacağınız bir dönem başlayabilir.

Yatırımlarınızın getirileri ummadığınız şekilde artabilir. Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Bu dönemde kendimizi finansal olarak güvence altına almak bizim için çok önemli olacak.

Yeni girişimler, yeni ortaklıklar, yeni iş birlikleri gözümüzü korkutabilir ancak temkini elden bırakmamakla birlikte gerektiği zaman akışa kapılmakta da yarar var. Yeter ki, kriz anında kullanacak bir planımız olsun.

İyimser yönünüzle olumlu gelişmeleri kendinize çekeceksinizdir. Eğitim hayatınız, akademik konularınız, yurt dışı işleriniz ön plana çıkabilir. Bazılarınız seyahat planları yapabilir. Maddi anlamda özgürlük kazanmak isteyeceğiniz gelişmeler karşınıza çıkabilir.

Hayatınızda mevcut ekonomik koşullarınıza boyun eğmek yerine artık harekete geçmenin zamanının geldiğini görebilirsiniz. Yeni yatırımlar için cesurca kararlar alabilirsiniz. Beklemediğiniz şekilde geliriniz artabilir. Kariyer konularınıza vakit ayırmanız gerekebilir. Yöneticinizle anlaşmakta zorlanacağınız zamanlar olabilir.

Boğa burcu Yeni Ay burç yorumları

Boğa burcu Yeniay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşen Yeniay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Eski dönemleri kapatıp yeni şeylere yönelmek istiyoruz ancak içimizde bir tedirginlik de yok değil.

Güvenli alanımızdan çıkmak, yeni atılımlar yapmak zor geliyor ancak kendimizi geliştirmek için eyleme de geçmemiz lazım. Sahip olduklarımızı korumalı ama biraz da esnek olmaya çalışmalıyız.

Yeniay şanslı bir dönem geçirmenizi sağlayacaktır. Umudunuzu kaybettiğiniz konularda tekrardan şans size dönecektir. Hayatınızda yeniliklere yer açmak için daha güzel bir zaman dilimi olamaz. Dilek tutmayı unutmayın gerçekleşebilir.

Maddi konulara ağırlık verebilir; kredi başvurularınız, borçlarınız ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miras konunuz varsa bu durum da tekrardan gündeminize düşebilir.

Güneş artık sizin arkanızda destek. Artık bu hayatın kendinizin olduğunu unutmadan sadece sizi mutlu edecek şekilde hayatınızı değiştirmeye başlayın.

ikizler

İkizler burcu Yeniay burç yorumları

İkizler burç yorumları: Geçmişteki bir ilişkinizle alakalı haber alabilirsiniz. Belki eski sevgiliniz ya da eşiniz geri dönmek istiyor olabilir. Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Etrafımıza karşı bir parça güvensizlik hissedebilir, gizli düşmanlarla çevrili olduğumuzu düşünebiliriz.

Kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Enerjimiz çok yüksek değil. Yeni girişimlere başlamaktansa bir süre kendi başımıza kalmamız ve kendimizi tekrar şarj etmemiz bu dönemde bize daha iyi gelecektir.

Yeniay, sizler için tamamen eskiyi silip yeni bir hayata başlamak için destek verecek. Psikolojik olarak yeniden doğacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Sağlık problemleri olanlar için de şifa olacak bir Yeniay sizleri bekliyor olacak.

Aşk, ilişki ve evlilik konuları gündeme gelebilir. Aranızda sorun varsa uyumlu bir yaklaşımla çözebileceğiniz zamanlarda olacaksınız. Çözmeye çalışırken tepkilerinizi zaman zaman frenlemede zorlanabilirsiniz. Bunu aşarsanız daha büyük bir sevgiyle devam edeceksinizdir.

Kendinizi özgür bırakmalısınız ama bu özgürlüğü önce aklınızdakileri temizleyerek yapmalısınız. Bilinçaltınızdaki o hatıralarınız, siz bilmeden bile zaman zaman psikolojinizi düşürüyor. Gittikçe bu durum da sizi mutsuzlaştırıyor.

Şimdi ben önüme bakıyorum demelisiniz. Göreceksiniz ki sizi aşağı çeken düşüncelerden kurtuldukça yüzünüz de artık gülecek. Maddi konularınıza vakit ayırmanız gerekebilir. Harcamalarınızı kısmanız gerekebilir.

Yengeç burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Yengeç burcu Yeniay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal çevremizde güven ihtiyacımız artabilir. İlişkilerimizde daha fazla huzur ve sadakat isteyebiliriz.

Bu dönemde sahip olduğumuz iyi arkadaşlıkların değerini daha çok anlama ihtimalimiz çok fazla. Ayrıca kariyer kazançları açısından da iyi bir döneme giriyoruz. Geleceğimiz için birikim yapmaya başlayabilir, finansal bir plan oluşturabiliriz.

Yeniay, sosyal ilişkilerinizde tanışacağınız yeni kişiler sayesinde işinizde, eğitiminizde iyi yerlere gelebileceğinizi gösteriyor. Dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Şanslı bir gündesiniz bu tarihi not edin.

Çalışma ortamınız, sağlığınız ön planda olabilir. Ofiste beraber çalıştığınız kişilerle yeni fikirler üretebilirsiniz. Zaman zaman sağlığınızı ihmal etmezseniz iyi olur. Arkadaşlarınız vasıtasıyla bir haber öğrenebilirsiniz. Vakıflarda yardıma ihtiyacı olanlar için harekete geçebilirsiniz.

Aklınıza koyduğunuz değişimleri yaptığınızda ummadığınız şekilde şanslı bir sürece gireceğinizi görebilirsiniz. Eşiniz, sevgiliniz odak noktanız olabilir. Bazen anlaşmazlıklar yaşasanız da genelinde mutlu bir süreç geçirebilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Yeniay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Şu an iş değiştirmek, yeni girişimler yapmak yerine elimizdekilerin kıymetini bildiğimiz, işimize ve statümüze sıkı sıkı sarıldığımız bir dönemdeyiz.

Mevcut konumumuz korumaya çalışmak kendimizi güvende hissettirecek. Kariyerle ilgili yaşanabilecek krizler keyfimizi kaçırabilir ancak iyi bir planla bunun üstesinden gelebiliriz. Çalışmıyorsak, önümüze bir süredir beklediğimiz iyi bir iş teklifi gelebilir.

Yeniay, kariyer fırsatlarını önünüze getirmek için geliyor. Mevcut işinizde terfi alabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Çalışmıyorsanız, geleceğe dair yapmak istedikleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Aşk hayatınızda sizi mutlu eden gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kısa süreli bir agresiflik olsa da genelde partnerinizle uyumlu olacaksınız. Çocuğunuzla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sürekli aynı düzende yaşamak, ileriye dönük planlarınızı gerçekleştirememek sizin de özgürce hayatınıza yöne verebilmenizi sağlayacaktır. Geleceğiniz için harekete geçmenin zamanı olduğunu göreceksiniz.

Kariyer hayatınızda da bu değişimi yapmak istiyorsanız tam da vaktidir. Kimsenin sizden beklemediği anda kariyerinizde farklı bir yola girebilirsiniz. Çalıştığınız ortamdaki ikili ilişkileriniz de ön planda olacaktır.

Başak burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Başak burcu Yeniay burç yorumları

Başak burç yorumları: Yeniay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Fikirlerimizi ifade etmekte zorluk çekebilir, kendi içimize dönmek isteyebiliriz. İlişkinizde yeni gelişmeler yaşanabilir.

Hayatımızı yönlendirecek yeni kararlar almak bu dönemde bizim için çok zor olabilir. Çünkü hiçbir şekilde riske girmek istemediğimiz bir dönemdeyiz. Ancak yeniayın enerjisi ile içimizde tuttuklarımızın birdenbire ortaya dökülüp sosyal medyada başımızı belaya sokmamasına da çok dikkat etmeliyiz.

Yeniay size yeni umutlarla geliyor. Aklınıza eyleme geçirmek istediğiniz planlar için harekete geçebilirsiniz. Akademik hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Yurt dışı bağlantınız varsa yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz.


Aile ve ev konularınız vaktinizi alabilir. Evinizde değişiklikler yapmayı planlayabilirsiniz. Artık hayata pozitif açıdan bakmayı görmeniz gerekiyor. Aslında sizlerin değiştirmesi gereken tek şey olumsuz düşüncelerden kurtulmak olmalıdır.

Sürekli ince ayrıntılara takılarak mutsuz olduğunuzu görebilirsiniz. Biraz hayatı oluruna bırakın. Göreceksiniz ki düşünce yapınızı değiştirdikçe beklediğinizden daha güzel şeyler yaşayacaksınız.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Yeniay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu Yeniay ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda endişeli olduğumuz, devamlı kendimizi nasıl daha çok güvence altına alabileceğimizi düşündüğümüz bir dönemdeyiz.

Finansal konularda risk almayacağımız girişimlere yönelebiliriz. Para biriktirme ve harcamalardan kaçınma kararları alabiliriz. Borç ya da kredi kelimelerini duymak bile tüylerimizi diken diken edebilir.

Yeniay finansal yönünüze vurgu yapacak. Maddi bir destek görebilirsiniz. Bu gelirinizde artışla da olabilir, birinin size yardımcı olmasıyla da meydana gelebilir. Borçlarınızı kapatmak adına elinize geçen parayı değerlendirebilirsiniz. Eşinizin maddi durumunda da gelişme yaşanabilir.

İletişim yönünüzün ön planda olduğu bir dönem olabilir. Çalışıyorsanız toplantılar, telefonlar sıklaşabilir. Eğitim hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sizler için maddi olarak değişim dönüşüm süreci başlıyor olacak. Bu özellikle borçlarınızla ve kredilerinizle ilgili bir değişim süreci olabilir. Uzun süredir yakanızı bırakmayan borçlar, elinize para geçmesiyle beraber erimeye başlayabilir.

Radikal kararlar alıp bunları eyleme döktüğünüzde maddi olarak yükseğe çıkabilirsiniz. Örneğin bu ani bir kararla iş değiştirmek olabilir. Ayrıca miras konusu da bir anda hayatınızda belirebilir.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Yeniay yorumları

Akrep burç yorumları: Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. Eğer ilişkimiz varsa, iç sorgulama yapabilir, sadakat ve güven isteğimizin arttığını hissedebiliriz.

Yolunda giden bir ilişkimiz varsa, bu dönemde ilişkiyi daha ciddi bir zemine oturtabilir, evlilik kararı alabilir, hatta nikah masasına oturabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza güvenebileceğimiz, bize huzur vereceğini hissettiğimiz biri girebilir.

Yeniay yalnızlar için yeni bir ilişkinin başlangıcına önderlik edebilir. İlişkisi olanlar için de evlilik yolunda yeni adımlar atılabilir. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa güzel maddi getirisi olan proje veya iş fırsatları önümüzdeki günlerde karşınıza çıkabilir.

Maddi konular da bu dönemde sizler için öncelikli olabilir. Gelirinizi arttırmaya yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Size de maddi yeni fırsatlar sunulabilir. Evlilik ve ilişki hayatınızda köklü değişimlerin başladığını hissedebilirsiniz. Size yük olan bir partneriniz varsa artık arkanızda bırakmanın vaktinin geldiğini görebilirsiniz.

Sizi sıkan, kısıtlayan bir ilişkiniz varsa artık tahammül etmek istemediğinizi fark edebilirsiniz. Ayrıca yalnızlar ve ilişkisi olanlar için de güzel gelişmeler olabilir. Yeni sürpriz bir ilişkinin başlangıcı yaklaşıyor olabilir.

Öte yandan bazı Akrep burçları kendilerini bir anda evlenirken bulabilirler. Eğitim hayatınız, iletişim kurduğunuz çevredeki ilişkileriniz, kardeşiniz gündemde olabilir.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Yeniay burç yorumları

Yay burç yorumları: Yeniay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş hayatımız ya da günlük yaşamamızda içimize kapandığımız, kendimize öncelik verdiğimiz ve değişimlerden hoşlanmadığımız bir süreçteyiz.

Yeni bir sorumluluk bizi endişelendirebilir. Ancak değişime direnmektense, akıllıca davranıp uyum sağlamanın bir yolunu bulmalıyız. Sağlık konusunda da kuruntu haline getirdiğimiz bir şey varsa, kontrol ettirmenin tam sırası.

Yeniay çalışma ortamınızda da yenilikleri beraberinde getirebilir. Sağlığınızla ilgili yeni bir ilaca veya tedaviye başlayabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir evcil hayvan edinebilir. Enerjiniz yüksek olacak. Olumlu bir başlangıç yapıyorsunuz. Güzel gelişmeler karşınıza çıkabilir.

Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda bazı değişimlerin vaktinin geldiğini hissedebilirsiniz. Bu özellikle çalışma hayatınızda kendini gösterebilir.

Aklınızda planladığınız yapamadığınız değişiklikleri eyleme dökebilirsiniz. Belki de bazılarınız için eyleme dökmeye gerek kalmadan sürpriz bir haberle terfi aldıklarını öğrenebilirler.

Sağlık sorunları olanlar için iyileşmenizin zor olduğunuzu düşündüğünüz anda tam tersi her şeyin iyiye gittiğini görebilirsiniz. Psikolojik olarak da aydınlanma yaşayacağınız bir dönemden geçeceksiniz.

Oğlak burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Oğlak burcu Yeniay yorumları

Oğlak burç yorumları: Yeniay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. İlişkimiz varsa, gidişatı sorguladığımız, partnerimizden daha fazla huzur, sadakat ve güven talep ettiğimiz bir dönem olacaktır.

Bu dönemde ilişkimizi bir adım öteye götürmeye karar verebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza bize huzur verecek, bize destek olacak birinin özlemini çekebiliriz ya da böyle biri hayatımıza girebilir. Çocuklarımızla ilgili gelecek planlamaları yapabiliriz.

Yeniay aşk hayatınıza ışık tutacak. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Uzun süredir hoşlandığınız biri varsa karşı taraf da size bir adım atabilir. Çocuğunuzla ilgili de yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şansınızın açıldığı bir döneme giriyorsunuz.

Kendinizi geçen haftaya oranla daha düşük enerjili hissedebilirsiniz. Hasta olmasanız da üstünüzde bir yorgunluk olabilir. Geçmişteki anılarınıza takılmanız da zaman zaman ruh halinizi durgunlaştırabilir. Aşk hayatınızda değişimin ilk belirtilerini hissedebilirsiniz.

Eğer yalnızsanız bunun belki de sebebinin aşka tam anlamıyla odaklanamadığınızdan olduğunu fark edebilirsiniz. Biraz daha karşı tarafa açık olduğunuzda sürpriz aşklar yaşayabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Aşık olmam, kimseyi istemiyorum diyenler bile aşka kapılıp gidebilir.

Öte yandan partneriyle ilişkisinde radikal kararlar almak isteyenler için de bu görünüm harekete geçmeleri için destek olacaktır. Çocuğunuzla ilgili de sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızı hangi yönde değiştirmek isterseniz isteyin şans sizinle olacaktır. Tek yapmanız gereken hep yaptıklarınızı yapmamak olmalıdır. Enerjiniz düzeliyor olacak. Pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Kova burcu Yeniay burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu Yeniay döneminde sizler için ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile bireyleri ile finansal konularda tartışmalar yaşamamız, özellikle gayrimenkul ya da miras alanlarında onların kararlarını sorgulamamız mümkün.

Evimizde fazla harcamaları kısabilir, kendimizi finansal açıdan güvende hissetmek için birikim yapmaya başlayabiliriz. Aile bireyleri tadilat ya da yenilikler yapmak istese de evde bir şeylerin değişmesi fikri bizi huzursuz edebilir.

Yeniay ailecek sevineceğiniz yeni bir haber getirebilir. Aile içindeki rahatsızlığı olan birinin şifa bulduğuna dair bir sevinç de olabilir. Yeni bir ev arayışına girebilirsiniz. Uzun zamandır ev bakanlar varsa önümüzdeki günlerde hayalinizdeki ev karşınıza çıkabilir.

Şanslı bir döneme giriyorsunuz. Yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hem başarılarınızla hem güzelliğinizle dikkat çekebilirsiniz.  Aile hayatınızda köklü değişikliklerin başlangıcı olabilir. Belki bazılarınızın evlilik veya eğitim sebebiyle ailenizin yanından ayrılması gerekebilir. Aileye sürpriz bir birey katılabilir.

Evinizi değiştirmek istiyorsanız aniden önünüze çıkan bir fırsatla bir anda kendinizi taşınırken bulabilirsiniz. Değişim ve dönüşümü en iyi bilen burçlardan birisiniz. Bu kavuşum aslında hayatınıza bir yön vermek için size destek olacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlarda olabilirsiniz.

Balık burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Balık burcu Yeniay yorumları

Balık burç yorumları: Bu Yeniay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Güvendiğimiz, sırtımızı dayayabileceğimizi düşündüğümüz insanların yakınımızda olmasını isteyeceğiz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde huzur ve sadakat arayabiliriz.

Kendimizi geliştirmek için eğitim almak istiyorsak, bu dönem iyi bir başlangıç olabilir. İçimizdekileri biriktirip biriktirip sonra da sosyal medyada aniden patlamamakta da büyük yarar var.

Yeniay kardeş, akraba ilişkilerinizde yeni bir sayfa açmanızı sağlayabilir. Küslerin barışabileceği bir dönem olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. İletişim yeteneğiniz sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

İçinize kapanmak yerine dışa dönük olarak hayatınıza yeni bir yön vereceksiniz. Sizi üzen ya da aşağı çeken kimler varsa artık hayatınızda eleyeceksiniz. Özellikle bu kişiler akrabalarınız, kardeşleriniz ise bu kararı çok net alacaksınızdır.


Bazılarınız çok ani bir kararla eğitim hayatında yön değiştirebilir. İletişim kurduğunuz çevre içerisinde bir anda elde ettiğiniz başarılar sayesinde tanınmaya başlayabilirsiniz. Şansınız yavaş yavaş açılıyor olacak. Dostlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sosyal yönünüz ön planda olacaktır.

Astroloji: Haftalık ve aylık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.