Astroloji: Nisan 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Nisan 2020 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Nisan 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Nisan 2020 aylık burç yorumları…

Nisan ayı genel etkileri

Son derece zorlu bir Mart ayı geçirdik. Nisan ayının ilk yarısında da bu zorlu etkiler devam ediyor. İkinci yarısı nispeten daha durağan geçecek. İletişim bir önceki aya göre daha aktif geçecek. Bu ay entelektüel faaliyetler, çalışmalar, teknoloji konuları ön planda olacak. Yeni fikirler, buluşlar, icatlar görebiliriz.


Bu ay entelektüel paylaşımlar, merak, yazmak, okumak, sevdiklerimizle iletişim kurmak hobiler ağırlık kazanacak. İlişkilerde de uyum zamanı. İnzivada da olsak iletişimden kopmayacağız. Aldanma/aldatılma gibi konular, gerçeklerin gizlenmesi, yanlış anlaşılmalar, yanlış inançlar ve endişe gözlenebilir. Medyada, internette yanlış bilgiler dolaşabilir.

Dünya dengelerinin değişmesine sebep olan Jüpiter Pluto kavuşumu ayın ilk yarısında çok etkili. 5 Nisan’dan itibaren dünya genelinde inançlar, hayat felsefesi, finans dünyası ve politik konular üzerinde geri dönülemez dönüşümler, güç savaşları ve manipülatif hareketler yaşanabilir.

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Koç burcu Nisan ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: Nisan ayı ile birlikte çevrenizdeki pek çok şey sakinleşecektir. İş konusunda, önceki oldukça heyecanlı olaylarla karşılaştırıldığında önemli ölçüde pasif ve gerileme durumunda olacaksınız. Bu dönem boyunca Koçları hak edilmiş dinlenme bekleyecek. Aile tatilleri veya sağlıklı hafta sonlarını sabırsızlıkla bekleyebilirsiniz.

Koç burçları ay içerisinde karakterini güçlendirme olanağı bulacak fakat aynı zamanda çalışma şartlarının da geliştirileceği tahmin ediliyor. Geçtiğimiz yıla bakılmasını müteakiben ödülün hak edilmiş olduğu görünebilecektir. Nisan ayında kendi inisiyatifinizi göstererek dikkat çekmekten korkmamalısınız.

3 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yaparken siz de tek bir konuya kanalize olmak isteyeceksiniz. Hayatınızın hangi alanında sorun görüyorsanız oradaki sorunları düzeltmek isteyebilirsiniz. Merkür 11 Nisan tarihinde Koç burcuna geçiş yapacak ve bir takım iletişim sıkıntılarınız ortaya çıkabilir.

Özellikle iletişim halinde olduğunuz insanlara söylediğiniz şeylere biraz daha dikkat etmeniz lazım. 8 Nisan tarihinde Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek ve kendinizi sorgulama aşamasına girebilirsiniz. Geçmişte almış olduğunuz bazı kararların yanlış olduğunu anlayabilirsiniz.

23 Nisan tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve güzel enerjiler sizinle olacak. Hayata karşı olumsuz bakış açınızı değiştireceksiniz. Buna özellikle yakın çevrenizden bir kişinin desteği oldukça fazla olacak. Koç burcu olanlar ve yükselen burcu Koç olanlar 27 Nisan tarihine Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve aşk hayatınızdaki sorunlara karşı çözüm odaklı olacaksınız.

Sakinliğinizi koruyup partneriniz ile konuşarak anlaşmaya çalışacaksınız. Bu durumda sayesinde ilişkinizde yeni bir döneme başlayacaksınız. İlişkisi olmayan Koç burçları ise Nisan ayının ortalarına doğru yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Karşı taraftaki kişi sizin sürekli yanınızda olan ve size her daim destek vermeye hazır olan bir kişi olabilir. Koç burcu olanlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Nisan tarihinde Pluto Oğlak burcunda geri hareketine başlayacak ve geçen ay ailenizle birlikte yarım kalan ortak bir işiniz varsa bunu halletmek isteyebilirsiniz.

Arkadaşlık ilişkilerinizde bu ay biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Yakın olan bir arkadaşınızın sizin hakkınızda ileri geri konuştuğunu bir başkasından duyabilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu yüzden biraz kendiniz ile baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Koç burcu olanlar ve yükselen burcu Koç olanlar sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir ay içerisine giriyorsunuz.

Özellikle bağışıklık sisteminiz düşük ise güçlendirmek için ekstra takviyeler almalısınız. 8 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Dolunay sayesinde iş hayatınızda sizi rahatsız eden olaylara karşı sessiz kalamayacaksınız. Kariyeriniz için yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Alacak olduğunuz bu karar sayesinde maddi durumunuz iyileşecek ve birikim yapma fırsatı elde edeceksiniz.

Boğa burcu Yeni Ay burç yorumları

Boğa burcu Nisan ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: Nisan ayındaki başlıca olay, esasen burçlara göre kişisel gelişimi ilgilendiriyor. Kendinizi bir kavga ya da anlaşmazlık içinde bulduktan sonra gözleriniz nihayet açılacaktır. Başkalarına karşı davranışınızın değişmesi gerektiğini göreceksiniz. Çok fazla inat sizi tartışmalara itebilir. Etkili olması için Boğa tüm bunları tek başına gerçekleştirmek zorundadır.

Boğalar için özellikle de kariyer lehinize olacaktır. İşverenler daima adil ve çalışkan personelini takdir eder ve Nisan ayında belirgin bir üstünlük koyabileceksiniz. Bu durumdan faydalanmamaya gayret etmelisiniz çünkü böbürlenmek insanların hoş karşılayacağı bir tutum değildir.

3 Nisan’a kadar Venüs kişisel evinizde ilerliyor. Tüm enerjinizi yaşamınızdaki uğraşlarınıza çevireceğiniz için ayın tamamı çok yoğun olacaksınız. Bu yoğunluğun altından kalkmak istiyorsanız, planlarınız ile birlikte günlük yaşamınıza başlayın.

Aksi takdirde bu tempo ile baş etmeniz güçleşebilir. Birlikte çalıştığınız kişiler ile sıkı bir sinerji yaratacaksınız. Güzel konuşma ve yeteneklerinizi karşı tarafa aksettirme konusunda başarılısınız. Girdiğiniz sosyal çevrelerde karizmanız baskın olacak.

12 Nisan’dan sonra Merkür, ruhsal ve çalışma evinizi tetikliyor. İş hayatınızda daha hırslı ve tutkulu, sosyal ilişkilerinizde ise aktif olacaksınız. Organizasyon yeteneğiniz güçleniyor. İşinizde olumlu ve güçlü atılımlar meydana gelecek.

Rekabetçi yapınız ortaya çıkacak. Neptün’ün geri hareketi toplumsal olaylarda kişiliğinizi zorlayacak durumların söz konusu olacağını gösteriyor. Kendi isteklerinizde ısrarcı olmanız, daha fazla efor sarf etmenize neden olacak.

Duygusal ilişkilerinize rest çekseniz bile aşktan kopmanız kolay olmayacak. Ay boyunca Satürn ve Mars kariyer evinizden size otorite ve başarı sağlıyor. Ortağınızla veya iş hayatınızda hoşlanmadığınız biri varsa kurtulmanın tam sırası.

ikizler

İkizler burcu Nisan ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: Nisan ayında ilişkinizde bazı yanlış anlama veya sorunlar olabilir. Özel olarak ciddi bir şey olmasa bile bu durumu hafife almamalısınız. İnatçı olmayın. Diğer görüşleri dikkatle dinleyin ve yalnızca kendinizinkine değil, diğer çözümlere de açık olun. İkizler bu yolla çeşitli sorunları önleyebilir.

Performans durumunuzun azalmasına izin vermemelisiniz. Şirketinizde pek de önemli bir şey yok veya motivasyonunuz iş arkadaşlarınızdan daha yetersizdir. Herkesten daha iyi olmak zorunda olmamanıza karşın geri kalmamaya dikkat etmelisiniz.

Nisan ayına başladığınızda maddi konularınız, geliriniz sizler için önem kazanacaktır. Ekonomik olarak elinizdekinin yetmediğini düşünebilirsiniz.3 Nisan’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 7 Ağustos’a kadar burcunuzda seyredecek olan Venüs, aşk, mutluluk dağıtmaya geliyor.

Hoşlandığınız kişiye karşı çekingen olmak yerine kendinizi öne attığınızda, sempatikliğinizle, entelektüel yönünüzle onu etkileyeceksinizdir. Estetik düşünenler için bu dönem ideal olacaktır.

İstediğiniz sonuçları elde edeceksinizdir. 8 Nisan’da saat 05:34’te Terazi burcunda 18 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda aşk hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çocuğunuzla olan iletişiminiz sert olabilir.

Ayrıca yolculuklarınızda dikkatli olmayı ihmal etmemelisiniz. 11 Nisan’da Merkür Koç burcuna geçiyor. 27 Nisan’a kadar sosyal yönünüz aktif olacak. Öğrenmeye, dostlarınızdan fikir almaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Aldığınız fikirler üzerinde eleştirilerde bulunmak karşı tarafı kırabilir.

19 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 20 Mayıs’a kadar mevcut rahatsızlıklarınız varsa artık fiziksel olarak güçlenmeye başlıyor olacaksınız. İçinize atmanın bir yararını görmediğinizden duygularınızı dışa vurmaya karar verebilirsiniz.

23 Nisan’da saat 05:25’de Boğa burcunda Yeniay meydana geliyor. Bu Yeniayla beraber yeni bir İkizler burcu geliyor. Zihnini gereksiz düşüncelerden arındırmış, suratını asmak yerine mutlu olacağı şeylere yönelmiş, farkındalığı yüksek bir psikolojiyle yola devam ediyorsunuz. 25 Nisan’da Plüton retrosu Oğlak burcunda başlıyor.

4 Ekim’e kadar mali anlamda kendinizi sıkmanız gereken, gereksiz harcamalardan uzak durmanız gereken bir dönemde olacaksınız. Eşinizin geliri sizi tatmin etmeyebilir. 27 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçiyor. 12 Mayıs’a kadar psikolojik danışmanlık veya kişisel gelişim çalışmalarına yönelmek isteyebilirsiniz. Bu dönem, önce önem vermeniz gereken şey kendiniz olmalısınızdır.

Yengeç burcu

Yengeç burcu Nisan ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Nisan ayında pozitif enerji saçacaksınız ve bunu çevreye de yayacaksınız. Bu nedenle Yengeç burcunun sosyal ilişkileri sürdürmesi çok kolay olacak. Aşkınızla karşılaşmak, bunun yanı sıra kariyerinizde çok değerli olabilecek ilginç temaslar elde etmek, fakat aynı zamanda sadece boş zamanınızı değerlendirmek için de büyük bir şansa sahipsiniz.

Yardıma ihtiyaç duyan kişileri görmeniz halinde ona yardım etmelisiniz. İnsanlar iyi işleri hatırlar ve Nisan ayında bunun geri dönüşünü de alabileceksiniz. Yengeç burçları periyodunda çalışma açısından önemli ölçüde aktif olmaz. Dinlenmekten utanmamalı bu süreçte makine olmadığınızın farkında olmalısınız.

4 Nisan itibari ile Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak ve ileri hareketi geri hareketi derken 6 Ağustos’a kadar İkizler burcunda seyahat edecek. Venüs, yaşamınızın pek de görünür olmayan bir noktasına giriş yapıyor, 12. evinize. Bu, ilişkisi olanlar için aslında bir nevi kırmızı alarm zamanı!

Kıskançlıklar, en büyütülmeyecek olayların büyütülmesi, bir ilişki içindeyken bile kendini yalnız hissetme, gizli saklı ilişkiler içine çekilme, yeni başlayan ilişkilerde hep bir gizem, bulmaca gibi olması, etrafın onaylamaması gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu dönem daha kendi içinize kapanabilir, kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. İlişkiler arenasında sorun çözmeye çalışmak yerine akışa bırakmakta yarar var.

8 Nisan’da ise 18. derece Terazi burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 4. evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu Dolunay zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz, işiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir.

Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu Dolunay zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 11 Nisan’da ise iletişimi ve ifadeyi sembolize eden Merkür, Koç burcuna geçiş yapacak ve 27 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek.

İş, kariyer hayatınızda fikirleriniz ve düşünceleriniz ile ön plana çıkabileceksiniz. İş hayatınızda hızlı düşünüp, hızlı karar verip, çözüm odaklı olabileceksiniz. Yalnız bu dönemin handikapı sanırım hızlı ve aceleci davranmak sorunlara yol açabilir, bu yüzden önemli kararlardan önce nefes alıp, iyice düşünmeye özen göstermekte yarar var. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda anlaşmalar, sözleşmelerin gündeme gelebileceği gibi eğer iş arayışı içindeyseniz bu dönemde sık sık iş görüşmelerine de gidebilirsiniz.

19 Nisan’da Güneş, Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay bu burçta seyahat edecek. Arkadaşlarınızın odak noktası siz olacaksınız, partiler, davetler, organizasyonlar! Sosyal yaşamınıza adeta bahar geliyor, oldukça canlı ve hareketli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Arkadaşlarınızdan çok güzel destekler de görebileceksiniz. Bunun yanı sıra iş hayatından kazandığınız gelirlerinizde aynı performansta artmaya başlıyor. Bu bir ay umutlarınıza, isteklerinize ulaşmak sizler için çok daha kolay olacaktır.

23 Nisan’da ise Boğa burcunda Uranüs etkili bir Yeni Ay meydana gelecek. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizden destekler alabilir, önemli fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Organizasyonlara katılabilir, çok daha aktif ve sosyal olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş. Yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilerle irtibat halinde olabilirsiniz.

İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik kendinize yeni stratejiler geliştirebilir, hedefler koyabilirsiniz bu hafta itibari ile. Bu Yeni Ay zamanı işin içinde hem Uranüs hem de Satürn olduğu için önemli. Varsa ortaklıklarınız bu alanda yeni bir yapılanmaya gidebilir yeni olumlu ve düzen getirici kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni ortaklıklar kurmak için özellikle dost ve arkadaşlarla adımlar atabilirler.

aslan burcu

Aslan burcu Nisan ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: En zor zamanlarda ailenizden yardım bekleyebilirsiniz. Ruhunuzu beslemenin yolunu bulurlar. En sevdiklerinize onlara minnettar olduğunuzu gösterin ve iyiliklerine karşılık verin. Bunların kıymetini bilmemek, hoş olmayan yanlış anlamalara yol açar. Aslanlar eşleri ile tekrar uyumlu olmayı başarıyorlar. Nisan ayında yıldızlar istikrarlı bir konumdadır.

Kesin sonuçlara varabilmek için doğru bir ay değildir ve işleri ne kadar vizyonuna göre şekillendirseniz dahi geri çekilmek zorunda kalacaksınız. Bütün artı ve eksileri en iyi şekilde göz önünde bulundurmalı ve hiçbir şey için acele etmemelisiniz.

Geçen ay haksızlığa uğradığınız konular varsa eğer Nisa ayında her şey açıklığa kavuşacak ve rahatlayacaksınız. 3 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve aşk hayatınızı ilgilendiren bazı önemli kararlar alabilirsiniz Bu kararları alırken dış faktörlerden etkilenmemeye fazlasıyla dikkat etmelisiniz.

8 Nisan tarihinde Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek farkındalığınız artacak ve karşınıza çıkan fırsatları bu yüzden en iyi şekilde değerlendirebileceksiniz. Yaptığınız işleri kıskananlar var ve bu kişilere kendi tarzınızla güzel bir cevap verebileceksiniz.

23 Nisan tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşecek kardeşleriniz ve eğitiminiz ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Kardeşinizi ilgilendiren olumsuz bir olaya şahit olabilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Aslan burcu olanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar 11 Nisan tarihinde Merkür Koç burcuna geçiş yapacak ve partneriniz ile aranızda yer alan sorunları daha çok konuşarak çözmek isteyeceksiniz. Geçmişten gelen birikimlerin etkisi altında kalabilir ve karşınızdaki kişiyi yarayacak şeyler söyleyebilirsiniz. Bu yüzden ne olursa olsun söylediğiniz şeylere biraz dikkat etmelisiniz. İlişkisi olmayan Aslan burçları ise yeni ilişkiye başlamaya cesaretiniz var ama karşınızdaki insana güvenmekte zorluk yaşayabilirsiniz.

Aslan burcu olanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar 25 Nisan tarihinde Plüton Oğlak burcunda geri hareketine başlayacak ve ailenizin sorumluluğunuzu alabilirsiniz. Siz son zamanlarda her ne kadar bireysel bir hayat yaşamak isteseniz de bu ay bu isteğinizden uzaklaşabilirsiniz. Anne veya babanızın size ihtiyacı olduğunu anlayacaksınız ve onların yanında olmaya çalışacaksınız. İkili ilişkilerinizle ilgili yeni olaylar yaşayabilirsiniz. Özellikle iş veya okul arkadaşlarınızla grup şeklinde toplanabilirsiniz.

Aslan burcu olanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar kariyerinizde zaman zaman olumsuz giden olaylar olabiliyor. Bunların nereden kaynaklandığını bulmak isteyecek ve kısa zaman içerisinde de bulacaksınız.

Ortağınız ile bir iş yapıyorsanız eğer sizden saklanan bir konunun varlığından haberdar olabilirsiniz. Siz yine de başkalarına inanmaktansa ortağınızla konuşmayı tercih edebilirsiniz. Nisan ayı içerisinde kemikleriniz veya dişleriniz ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

Başak burcu

Başak burcu Nisan ayı yorumları

Başak burç yorumları: Nisan ayı sizler için çok verimli ve güçlü bir ay olabilir. Belki şu an bulunduğumuz koşullar gereği bunun nasıl olacağına sizler de inanmıyor olabilirsiniz ama işler sizin için yolunda gidecektir.

Özellikle ilişkilerinizde yarım kalan veya sizin için belirsiz olan ne varsa 11 Nisan’a kadar bunları çözüyor olacaksınız. Aşkta, ticari ilişkiler ve ikili ilişkilerde uyumlu ve uzlaşmacı bir yapı içerisinde olabilirsiniz. İlişki fırsatları veya söz, nişan, evlilik gibi konular gündeminizde olabilir. İş ortaklıkları ile ilgili kararlar alınabilir.

8 Nisan’daki Terazi burcundaki dolunayla birlikte maddi konularla ilgili karar verip, netleşebilirsiniz. Beklediğiniz bir yerden para gelebilir ya da bir alım satım işi içinde olabilirsiniz. Yani finansal konularla ilgili güçlü bir dolunay sizlerle olacaktır.

19 Nisan’da güneşin Boğa burcuna geçmesiyle ve Uranüs ile kavuşum içinde olmasıyla birlikte hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Hayattan ne beklediğiniz, inançlarınız, eğitimler, iş bağlantılarınız, yurt dışı bağlantılarınızla ilgili, hukuki süreçler, akraba ilişkileri, seyahatler para ilgili bazı konular gündeminiz olabilir.


Sürpriz gelişmeler ve ani kararlar yani hayatınızı renklendirecek şeylerle yüz yüze gelebilirsiniz. Mars’ın ay boyunca Kova burcunda olması ve Satürn’ün de Kova’ya geçmesi kariyer ve iş hayatınızda bazı pürüzleri temizleyecektir.

Bu ay çok çalışıp yorulacağınız bir ay olabilir. Bu aralar biraz gerilmeler yaşayabilirsiniz. Sakin olmanız yararınıza olacaktır. Her şeyi mükemmel olmasını isteyebilir ve bu konuda çevrenizle gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Satürn’ün 2,5 yıl boyunca Kova’da olması ile birlikte iş ortamınızda bazı değişimlere ilerleyebilirsiniz. Günlük rutinlerinize, yeme-içme düzeninize dikkat edin. Ayın tamamında Venüs İkizler burcunda olacak. Bu da kariyer hayatınızda parlamanıza ve sevilmenize sebep olacak ama ufak gerilmelere dikkat etmelisiniz. Gereğinden fazla anlam yüklememelisiniz. Evinizde kalmayı ve sağlınız için tedbirler almayı ise lütfen ihmal etmeyin. Unutmayın her şeyin başı sağlık.

terazi burcu günlük haftalık aylık yorumları astroloji

Terazi burcu Nisan ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: Sevgiliniz yine de sizi suçlarsa, agresif olmayın ve sadece hatalarını işaret etmeyin. Her şeyden önce kendi hatalarınızı düşünün. Kendinizi kötü hissederseniz, aileniz bu Nisan ayında size yardımcı olacak ve destekleyecektir. İşte Teraziler’in yararlı tavsiyeler ve anlayış bulabileceği yer burasıdır.

İş temponuza alıştığınızda ilişki durumunuz Nisan ayında da sakinleyecek. Partnerinizle bir araya gelip ilişkilerinizi geliştirmeye devam edeceksiniz. Bu süreçte yapabileceğiniz en iyi şey orta yolda buluşarak uzlaşmaya varmak olacaktır.

Terazi burcu olanlar ve yükselen burcu Terazi olanlar ilişkilerinizi baştan sona değerlendirmek isteyebilirsiniz. Size olumsuz etkileyen kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Maddi anlamda bu ay sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu yüzden harcamalarınıza dikkat etmeniz lazım aksi halde ileriye dönük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 19 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak ve kendinize yeni bir hayat kurmanın temellerini atmak isteyeceksiniz.

8 Nisan tarihinde Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek ve aşk hayatınızda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorunlarınıza sinirli bir şekilde yaklaşmaktansa sorunların nedenlerini çözmeye çalışacaksınız ve bu da ilişkinizde güzel olaylara vesile olacak.

23 Nisan tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve maddi anlamda beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Önceden görüşmüş olduğunuz bir iş görüşmesi varsa bundan kısa süre içerisinde geri dönüş alabilirsiniz.

Terazi burcu olanlar ve yükselen burcu Terazi olanlar ilişkinizde yer alan stresli günleri geride bırakıyorsunuz. İlişki içerisinde yer alan sorunlar ne sizden ne de partnerinizden kaynaklı daha çok dış etkenlerden olumsuz etkileniyorsunuz. Bu durum da sizin aranızdaki bağı sarsıyor. İlişkisi olmayan Terazi burçları ise Nisan ayı içerisinde fazlasıyla flört edebilirsiniz. Bu flörtlerleriniz içerisinde aklınızdan çıkmayan bir kişi var ve daha çok o kişiyle birlikte vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Terazi burcu olanlar ve yükselen burcu Terazi olanlar 11 Nisan tarihinde Merkür Koç burcuna geçiş yapacak ve aile içerisinde huzursuzluklar ortaya çıkabilir. Bu sorunların sebebi ise anne ve babanızın arasında ki anlaşmazlıklar olabilir. Siz bu sorunlara çözüm yolu bulmak isteyeceksiniz ve ortak noktada onları birleştirmek için uğraşacaksınız. Arkadaşlarınız ile aranızda yer alan iletişim oldukça kuvvetli sevdiğiniz bir arkadaşınız ile aranızda küçük bir tartışma çıkabilir ama bunu hemen tatlıya bağlayabileceksiniz.

Terazi burcu olanlar ve yükselen burcu Terazi olanlar 25 Nisan tarihinde Plüton Oğlak burcunda geri hareketine başlayacak ve kariyeriniz ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Alacak olduğunuz bu kararlar parayla ilgili durumlarınızı da olumlu bir şekilde etkileyecek. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir dönem içerisine giriyorsunuz. Mevsim geçişlerinden dolayı alerji gibi durumlarınız ortaya çıkabilir. İlaç kullanıyorsanız bu ilaçları ihmal etmemelisiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Nisan ayı yorumları

Akrep burç yorumları: Nisan istikrarlı bir dönem olacak. Yıldızlar nihayet ideal bir konuma geldi ve sonunda dalgınlığınız sona erdi. Kariyerinize daha fazla zaman ayıracaksınız ve daha verimli olacaksınız. İş temponuzu geliştireceksiniz. En çalışkan meslektaşları bile Akrep’i yakalarken sorunlar yaşayacaklar.

Akrep burçları özellikle de fiziksel durumlarına ilişkin birçok konuyu ihmal etmiştir. Nisan ayında spor merkezine gidip veya arkadaşlarınızla spor yapmalısınız. İş yerinizde stresten uzaklaşacak, bağışıklığınızı güçlendirecek ve sağlık problemlerinizi de aşacaksınız.

Bekarlar için, mevcut gezegen hareketleri sizin lehinize olmadığından ötürü, karşı cinsten biriyle ilişki kurmak için iyi bir zaman olmayabilir. Ancak, bu aşama yakında geçebileceğinden, daha da iyi bir aşamaya yol açacağı konusunda endişelenmeyin.

Haritanızdaki gezegensel pozisyonlara göre, yakında finansal bir düşüşle karşılaşabilirsiniz. Önümüzdeki dönemde sağlığınızı takip etseniz iyi yapabilirsiniz. Bu aşamada, öğrenciler tatmin edici bir ilerleme kaydedebilirler. Genel olarak, bu aşamada finansal istikrarınız büyük olabilir.

Aileyle ilgili öngörülemeyen bazı küçük masraflar olabilir. Gereksiz risklerden kaçınmak ve para kazanmak için etik olmayan yöntemleri benimsememek iyi olacaktır. Bu aşamada aşk havada olabilir. Evli insanlar değerli hediyeler alabilirler.

Bu aşamada, enfeksiyonları önlemek için ellerinizi ve yüzünüzü temiz tutun. Bu dönemde önemli finansal giderler olmayabilir, bu nedenle size iyi kazanılmış bir finansal özgürlük kazandırabilir. Aile cephesinde keyifli anlar geçirebilirsiniz. Bu aşamada aceleci olup yeni arkadaşlar edinmeyin. Viral enfeksiyonlara veya mevsimsel rahatsızlıklara dikkat edin. Ayrıca sindirim sisteminizin zayıflaması ihtimali de olabilir. Yeme düzenine dikkat etmekte fayda var.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Nisan ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: Nisan ayında zaman çok hızlı geçecek ve geç saatlerde çalışmaya bile aldırış etmeyeceksiniz. Buna rağmen Yay burçları ailelerini ve en yakın arkadaşlarını ihmal etmemelidir. Sizi seven insanlar böyle yüksek bir çalışma temposu belirlediğinizi görmekten hoşlanmazlar. Dinlenmeye çalışın, rahatlamak ve aile yemeği için vakit ayırın.

İyimser ve iyi ruh halinizle insanlar farklı şey yapabileceklerini ve bunun da cezasız kalabileceğini düşünebilirler. Başkalarının sizi kötüye kullanmasına izin vermemeli, onlara güçlü bir otorite olduğunuzu göstermelisiniz.

8 Nisan’da ise 18. derece Terazi burcunda bir Dolunay meydana gelecek. 11. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır.

Dolunay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz.

Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. 11 Nisan’da ise iletişimi ve ifadeyi sembolize eden Merkür, Koç burcuna geçiş yapacak ve 27 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek. Hobileriniz, özel hayatınız, aşk, çocuklarla ilgili konular daha da ön planda olabilecek hayatınızda. İletişim gücünüzü hayatınızın bu alanlarında daha aktif bir şekilde kullanmaya başlayabileceksiniz.

Aşk anlamında eğer yalnızsanız daha flörtöz olabilirsiniz. Yeni hobiler elde edebilir, hayatın keyifli ve eğlenceli tarafları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Eğer işiniz yaratıcılık gerektiren, metin, reklam yazarlığı gibi bir iş ise oldukça orijinal fikirler uçuşabilir zihninizde.

19 Nisan’da Güneş, Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay bu burçta seyahat edecek. Öncelikle sağlık! Olası sorunların üstesinden hızla gelebileceksiniz, profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni iş projeleri, teklifler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz!

Eğer iş arıyorsanız sık sık iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz. 23 Nisan’da ise Boğa burcunda Uranüs etkili bir Yeni Ay meydana gelecek. İş ortamınızı ilgilendiren bölgede olacak bu Yeni Ay ve yeni projeler ve yeni müşterilerle bir araya gelmenize yardımcı olacaktır.

Bu projeler finansal anlamda getirisi yüksek olabilecektir. Eğer iş arıyor iseniz bu Yeni Ay ve takip eden 2-3 gün önemli haberler alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine bu hafta diyete başlamak, sağlıklı beslenmek, spora başlamak daha doğrusu hayatınızı daha kaliteli ve sağlıklı geçirmek için destek almak için de harika bir hafta. Yalnız sağlık olarak, boğazınıza, bademciklerinize, ses tellerinize dikkat etmenizde fayda var.

Oğlak burcu

Oğlak burcu Nisan ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: Nisan ayında ne yazık ki bazı problemler ortaya çıkabilir. Bu, iş arkadaşları ya da işverenler arasındaki uyuşmazlıklar, çalışma yerinin değişmesi ya da acilen çözülmesi gereken önemli bir görev ile ilgili olabilir. Her türlü durumda da yoğun olacaksınız. Bu zamanlarda bile Oğlak burcu, strese yenik düşmemeli ve sadece kendisi için vakit ayırmalıdır.

Kendinize ve sağlığınıza özen göstermelisiniz. Bunu yapabilmek için fazla vaktiniz olmamasına karşın tedbirin sizin için önemli olduğunu daima aklınızda bulundurmalısınız. İş gündeme geldiğindeyse sakin bir dönemden geçeceksiniz.

Bu ayın spot ışığı ana üssünüzde. Yavaş değişimler bir ivme başlatacak ve hareket, yakın gelecekte görebileceğiniz şeylerden biri olabilir. Bu değişiklikle ilgili endişeler sizi rahatsız edebilir, ancak kısa bir süre geçeceklerdir.

Evdeki rolünüz ve sorumluluklarınız hakkındaki güvensizlikler sizi rahatsız ediyor olabilir, bu nedenle sevdiklerinizle iletişim kurmak durumu sizin için netleştirebilir ve tanımlayabilir.

Kardeş veya yakın bir akrabanız size ortak finansmanınıza ilişkin bir iki şey öğretebilir. Duygular engel olabilir. Eş veya ortakla iletişim hatları ayın ikinci yarısında uyumlu bir şekilde açılacak, böylece gelecek planlarla ilgili birçok şey başarabileceksiniz.

Kendinize ve sağlığınıza özen göstermelisiniz. Bunu yapabilmek için fazla vaktiniz olmamasına karşın tedbirin sizin için önemli olduğunu daima aklınızda bulundurmalısınız. İş gündeme geldiğindeyse sakin bir dönemden geçeceksiniz.

Mart ayının sonuna dek hayatında seni hem maddi hem de manevi yönden sarsan gelişmeler yaşanmış olabilir. Ancak, bahar ayları ile birlikte özellikle iş ve okul yaşamında gösterdiğin çabanın karşılığını almaya başlayacaksın.

Bu sıralar ilişkinde çalkalanmalar yaşıyorsan her şeyi biraz akışına bırakmalı, yeni bir ilişkiye başlamayı düşünüyorsan kararlarından iyice emin olarak hareket etmelisin. Unutma, yeni ve güzel başlangıçlar çok yakında; ama acele edersen hepsini birbirine karıştırabilirsin.

Kova burcu burç yorumları

Kova burcu Nisan ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: Kova burcu Nisan’da kariyerinde yine başarılı olacak, bu onları geliştirip büyütecek. Kesinlikle kendinizi pasifliğe bırakmayın. Üstleriniz işinizde gösterdiğiniz belli bir standarda alıştı ve bunu hala sizden bekliyorlar. Diğer yandan, tanıdıklarınıza ve ilişkilerinize daha fazla zaman ayıracaksınız.

Aileniz ve arkadaşlarınız için gerekli özeni göstermelisiniz. En yakınlarınızın yanında kendinizi iyi hissedecek ve bu durum da iş hayatınızda istediğiniz başarıyı elde etmenize katkı sağlayacaktır.

Nisan ayına başladığınızda çalışma hayatınız önceliğiniz olabilir. Yoğun çalışırken sağlığınız için dinlenmeyi unutmayın. 3 Nisan’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 7 Ağustos’a kadar aşk hayatınızda çok mutlu anlara şahit olabilirsiniz.

Bir anda karşınıza biri çıkabilir ve tutkulu bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için bu dönem sevinçli haber gelebilir. 8 Nisan’da saat 05:34’te Terazi burcunda 18 derecede dolunay meydana geliyor. Bu agresif dolunayda sizler yolculuklarınız esnasında dikkatli olmalısınız.

Riskli davranışlar yapmamaya dikkat edin. Akademik hayatınızda sizi öfkelendirecek durumlar yaşayabilirsiniz. Spor yaparken kendinizi zorlamayın. 11 Nisan’da Merkür Koç burcuna geçiyor. 27 Nisan’a kadar eğitim hayatınızda bir hayli çaba harcayabilirsiniz.

Kendinizi geliştirmek için yeni eğitimlere de adım atabilirsiniz. 19 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 20 Mayıs’a kadar ailenizden destek göreceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Aranızdaki bağın güçlendiğini hissedebilirsiniz.

Ev veya gayrimenkul yatırımları düşünebilirsiniz. 23 Nisan’da Boğa burcunda Yeniay meydana geliyor. Bu Yeniay’da hanenize sürpriz bir haber gelebilir. Bu gelişmeyle yeni adımlar atabilirsiniz. Kendinizle ilgili ciddi kararlar için biraz beklemeniz iyi olacaktır. 25 Nisan’da Plüton retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 4 Ekim’e kadar geçmişe olan öfkeniz tekrardan sizin enerjinizi düşürebilir.

Zamana zaman eskilere odaklanabilirsiniz. 27 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçiyor. 12 Mayıs’a kadar yakınlarınızla daha sosyal bir zaman diliminde olabilirsiniz. Onlarla olan iletişiminiz arttıkça aslında sizin enerjinize ne kadar ihtiyaçları olduğunu görebilirsiniz.

Balık burcu

Balık burcu Nisan ayı yorumları

Balık burç yorumları: Son zamanlarda çok fazla stres yaşadınız. İş yerindeki şartlar tam dikkatinizi gerektiriyor. Bu burç yorumlarına göre Nisan ayında durumlar sakinleşecektir. Nihayet dinlenmek için zamanınız olacak ve boş zamanınızı istediğiniz şekilde geçireceksiniz. Bu dönem Balık burcu için çok uyumlu olacak.

Çalışma hayatınızın sizi ezmesine izin vermemeli, haftanın birkaç gününü rahatlamaya ayırmalısınız. Doğa gezisi veya birlikte akşam yemeği gibi düşüncelere gelebilirsiniz. Yıldızlar ise sağlığınız konusunda pozitif sonuçlar almanızı sağlıyor.

11 Nisan’a kadar Merkür’ün Balık burcunda olması ve Neptün’le kavuşmasıyla ayın ilk 10 günü ilişkilerinizde vereceğiniz kararları önünüze hızlıca getirebilir. Bir duygusal gerçeklikle yüzleşebilirsiniz. İş hayatınızda yeni anlaşmalar, ilişkiler, ticari fırsatlar olabilir. Yanılmalara ve hayal kırıklıklarına karşı dikkatli olmalısınız.

19 Nisan’a kadar güneş Koç burcunda ve 11 Nisan’dan itibaren Merkür de Koç burcuna geçiyor. Bu durum sizi finansal konularınıza çeki düzen verecektir. Yine bu süreçte kariyer, yatırım, iş fırsatları vb. konular dikkat çekecektir.

8 Nisan’daki Terazi burcundaki dolunayla birlikte krediler, mahkemeler ya da bazı krizleri çözebilme fırsatlarını önünüze getirecektir. Maddi tablonuz ve ortak kazanımlarda netliğe kavuşacaksınız. Finansal konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

19 Nisan’da güneşin Boğa burcuna geçmesiyle ve Uranüs ile kavuşum içinde olmasıyla birlikte zihniniz oldukça aktif olacaktır. Odak noktanız iş konuları, yakın çevreniz, akrabalar gibi ortak gündemler konusunda çevreyle iletişim içinde olabilir ve yeni planlar, kararlar alabilirsiniz.

Mars’ın ay boyunca Kova burcunda olması ve Satürn’ün de Kova’ya geçmesiyle birlikte bilinçaltı, korku ve endişelerinizle, düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Eşyalarınızı kaybetmek ya da hırsızlık gibi konulara lütfen dikkat edin. Kaybolan kargolar ya da hatalı yapılan işlemler sizleri bu ay yorabilir. Takıntılı bir ruh hali içinde olmayın. Bazı şeyleri kafanıza takıp gereksiz bir şekilde büyütmeyin.

Satürn’ün 2,5 yıl boyunca Kova’da olması hayatınızda bazı şeylerin bittiği ve sonlandığı bir evre denilebilir. Ayın tamamında Venüs İkizler burcunda olacak bu yüzden aile ve ailevi konularınız, mülkünüzle ilgili konular gündeminiz oluşturacak. Nisan ve mayıs ayındaki Jüpiter ve Plüton kavuşumunun Oğlak burcunda olmasıyla birlikte özellikle sizin hayatınızda kariyer konusunda bir şeylerin bitiş, dönüşüm, değişim ve başlangıcı gösteriyor.


Kariyer hayatınızda ve sosyal yaşantınızda büyük değişimler olabilir. Maddi konularla ilgili güzel teklifler olabilir. Finansal, hedefler ve planlar, zihinsel ve ruh sağlığı gibi konular gündeminiz olabilir. Hayatınızda fırsatların ve büyük değişimlerin ön planda olduğu bir ay diyebiliriz. Evinizde kalmayı ve sağlınız için tedbirler almayı ise lütfen ihmal etmeyin. Unutmayın her şeyin başı sağlık.

Astrologlar 3 ay önce salgını tahmin etmişler: 2020 çok büyük başlangıçların ve değişimlerin yılı!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.