Astroloji: 11 – 17 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 11 – 17 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 11 - 17 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 11 – 17 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

11 Mayıs, 12 Mayıs, 13 Mayıs, 14 Mayıs, 15 Mayıs, 16 Mayıs ve 17 Mayıs tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…


Haftanın gökyüzü etkileri:

  • 12 Mayıs – Merkür İkizler burcunda
  • 13 Mayıs – Mars Balık burcunda
  • 13 Mayıs – İkizler burcunda Venüs retrosu

Astroloji: 11 – 17 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

koç burcu

Koç burç yorumları: Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde hareketli bir döneme giriyoruz. Sık sık bir araya gelebilir, ufkumuzu açacak eğlenceli konuşmalar yapabiliriz. Bu süreçte çok sayıda kısa yolculuk planlamamız mümkündür. İletişimlerimizde daha sakin ve sabırlı olmakta yarar var.

İç dünyamıza yöneleceğimiz, kendimizle yüzleşeceğimiz bir döneme giriyoruz. Dış dünyadan ve yüzleşmelerden uzaklaşmak isteyebilir, eski hatalarımızı gözden geçirerek kendimizi suçlayabiliriz.

Bu süreçte kendi isteklerimizin peşinden koşmak yerine bilinçaltındaki çatışmalarla uğraşmamız ve zihnimizi huzura kavuşturmaya çalışmakla meşgul olmamız mümkündür. Kendimizi rahatlatmak amacıyla meditasyon, yoga gibi konularla ilgilenmemiz bizim için faydalı olabilir.

Venüs retrosu yakın çevreniz, ticaret, eğitim ve seyahat konularında etkileyecek. Bu süreçte iletişim krizleri yaşayabilir. Ortak para işlerinizde sıkıntı ve sorunları karşınıza getirebilir.

Ortağınızın veya partnerinizin parasal konularda bazı sıkıntılarına açık olabilirsiniz. Bu dönemde bir borcun altına girmeyin, kredi almayın, yatırım yapmamaya özen gösterin. Kendi finansınızı korumaya özen gösterin.

boğa burcu

Boğa burcu 11 – 17 Mayıs haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında birçok yeni fırsat aynı anda önümüze çıkabilir.

Yeni girişimler yapmak için sabırsızlanabiliriz ancak iyice düşünmeden harekete geçmemeliyiz. Gelir kaynaklarımız artabilir, finansal bir sorunla ilgili pratik ve hızlı bir çözüm geliştirebiliriz.

Sosyal çevre ve arkadaş ilişkilerimizin ön plana çıktığı bir dönemdeyiz. İçinde bulunduğumuz gruplarda çatışmalar yaşayabilir, sesimizi duyuramadığımızı ve haksızlığa uğradığımızı düşünebiliriz.

Arkadaşlarımızla geçmişten gelen eski konularla ilgili olarak yüzleşmemiz gerekebilir ancak bunun için kendimizi hazır hissetmeyebiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili adımlar atabilir ancak beklentilerimizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabiliriz.

Venüs retrosu sizi kazançlarınız, gelirleriniz, yatırımlarınız, ödemeleriniz ve değer duygularınızla ilgili konularda etkileyecek. Bu süreçte harcamalarınıza dikkat etmeli, borç vermekten kaçınmalsınız.

Özel hayatınızda bir takım sıkıntı ve sorunları ortaya çıkartabilir. İlişkinizde tansiyonlu durumlar varsa bu durumların arttığını görebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde de sorunlara açık olmalısınız.

Eski ilişki sorunları nüksedebilir veya eski ilişkileriniz bu dönemde yeniden karşınıza çıkabilir. Taşınmayı düşünüyorsanız bu alanda da bazı aksilik ve sorunlara açık olmalısınız.

ikizler burcu

İkizler burcu 11 – 17 Mayıs haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hareketli, enerjik ve neşeli tavırlarımızla dikkat çekeceğimiz bir dönemdeyiz.

Hayatımıza bize yeni fırsatlar sunacak çok sayıda yeni kişi girebilir. Kendimizi ifade etme tarzımızla, çevremizdeki herkesin takdirini toplayabiliriz.

Hayat amaçlarımız ve kariyer alanlarında çalkantılı bir döneme giriş yapıyoruz. Eğer çalışıyorsak kariyerimizde istediğimiz adımları atmamızın önüne engeller çıkabilir. Üstlerimizle yüzleşmek zorunda kalabilir ancak kendimizi yeterli bir şekilde ifade edemeyebilir, konuşmalarımızdan zararlı çıkabiliriz.

Ebeveynlerimiz ya da otorite figürü olarak gördüğümüz kişilerle de aramızda çatışmalar yaşanabilir. Kendi isteklerimizden ya da planlarımızdan taviz vermek zorunda kalabilir, bu yüzden kendimizi depresif ve huzursuz hissedebiliriz. Daha kontrollü olmaya çalışmalı, iş ve aile konularında daha temkinli adımlar atmalıyız.

Sizin burcunuzda gerileyen Venüs sizleri kariyer, hizmet ve sağlık alanlarında etkileyecek. Yanınızda çalıştırdığınız kişilere, elemanlarınıza ya da beraber çalıştığınız insanlara karşı dikkatli olun, onların hayatındaki değişimler bir şekilde sizin de hayatınızı etkileyecek.

Önceki aşk ilişkileriniz konusunda geri dönmelere dikkat etmelisiniz. Retro bitmeden ilişkiler konusunda hiçbir şekilde harekete geçmemenizde fayda var. Yine bu süreçte sağlığınızda bazı sıkıntıların ortaya çıkması muhtemel.

Hormonal dengesizliklere, cinsel hastalıklara, daha önceden tekrar etmiş sağlık sorunlarına karşı dikkat edin. Şimdiye kadar kilo aldıysanız yaşayacağınız bazı sıkıntılarla bu dönemde kilo vermeniz söz konusu olabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 11 – 17 Mayıs haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bilinçaltımızda hareketli günler yaşayacağımız bir döneme giriyoruz.

Tüm hayatımızı gözden geçirmek, bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz. Zihnimizin hiç durmadan ışık hızında çalışıyor olması, ruhsal olarak yorulmamıza neden olabilir.

Yüksek öğrenim, yurt dışı, inançlar konularında gerilim yaşayabiliriz. Kendi fikirlerimizi dile getirmekte çekingen ya da yetersiz kalabilir, çevremizdeki kişiler tarafından baskı gördüğümüzü hissedebiliriz.

Akademik konularda yeteneklerimizi yeterince gösteremeyebilir, bu yüzden akademik alanlarda otorite figürü olan kişilerle karşı karşıya gelebiliriz. Yurt dışı ya da eğitimle ilgili konularda önümüze yeni fırsatlar çıkabilir ancak bu fırsatları değerlendirmek isterken engellerle karşılaşabiliriz.

Gizli kalmış konular, arkanızdan dönen işler, dedikodular, gizli saklı ilişkiler gibi konularda etkileneceğiz. Yarım kalmış, çözümlenmemiş bir aşk varsa karşınıza gelebilir. Ayrılma yaşadıysanız bu dönemde geri dönüşler de olabilir.

Çocuğunuz varsa onunla olan sevgi bağınızda bazı sıkıntılara açık olabilirsiniz. Bu dönemde evlenme, ilişkiye dönme, başlama kararı almamalısınız. Var olan ilişkinizde sıkıntı ve sorunlarınız ortaya çıkarsa bunları çözmeye çalışın.

aslan burcu

Aslan burcu 11 – 17 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal hayatımız canlanabilir, hayatımıza yeni insanlar girebilir. Bizi eğlendirirken düşündürecek entelektüel aktivitelere katılabiliriz. Arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelebilir, eğlenceli sohbetler yapabiliriz.

Ortak kaynaklarımız, ortaklıklardan elde edilen gelirler, miras, sigorta, vergi gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Bu süreçte yeni yatırımlar yapmak, borç ya da kredi almak yerine var olan paramız ve planlarımızla ilerlemek bizim açımızdan daha yararlı olacaktır.

Attığımız adımlar hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir ve bize maddi kayıplar yaşatabilir. Sigorta ve vergi gibi konularda detaylara ekstra dikkat etmekte büyük yarar vardır. Spekülatif yatırım araçlarından ve aşırı harcamalardan kesinlikle uzak durmalıyız.

Arkadaşlar, iş çevresi ve çalışma arkadaşları, ortaklar, geleceğe yönelik bakış açısıyla ilgili konularda etkileneceğiz. Bazı arkadaşlarla yolları ayırabiliriz. Eski dostlarla yeniden bir araya gelebiliriz. Aile büyükleri ile bir takım anlaşmazlıklar oluşabilir. Aile ortamlarınızda sadece kendinizi düşünebilir ve sevginizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 11 – 17 Mayıs haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde işimizle ilgili değişiklikler yaşanması mümkündür. Yaptığımız işin niteliği değişebilir.

Aynı anda iki işin sorumluluğunu almak durumunda kalabiliriz. Öte yandan entelektüel kapasitemiz, pratikliğimiz ve iletişim becerilerimiz, üstlerimizin dikkatini olumlu yönde çekebilir.

Uzun vadeli ilişkilerimiz ve ortaklıklarımız ile ilgili konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Partnerimizle aramızda uzun süredir dillendirilmeyen konular yüzünden gerginlik yaşanabilir. Kendimizi istediğimiz gibi ifade edemeyebilir veya karşımızdaki insanlar tarafından yanlış anlaşılabiliriz.


İlişkimiz ya da ortaklığımız varsa yolunda gitmeyen şeyler için suçlanmamız ve kendimizi savunmakta zorluk çekmemiz de mümkündür. Hukuki süreçler de lehimize sonuçlanmayabilir. Yeni bir ilişki ya da ortaklığa başlamak için uygun bir dönemde değiliz.

Kariyer ve toplumsal konumunuz ile ilgili konularda etkileneceğiz. Yöneticiler ile iletişim sorunları yaşayabilir, geçmişte yarım kalan bir proje ya da sorun tekrar karşınıza çıkabilir.

İletişim, satış, reklam, pazarlama, network, bilgisayar, ulaşım işlerinizde ilişkilerinizde bazı sıkıntı ve sorunlara açıksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilişki sorunlarına dikkat edin. Parasal işlerinizi de bu süreçte mümkün olduğunca askıya almakta fayda var.

terazi burcu

Terazi burcu 11 – 17 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri ya da eğitim amaçlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Ufkumuzu açacak ve bize yeni görüşler kazandıracak entelektüel kişilerle tanışabiliriz. Yeni bir konuda öğrenim görmeye başlayabiliriz.

Bu süreçte günlük yaşamımız ve iş hayatımız ile ilgili olaylar gündeme gelecektir. Her zamankinden daha fazla çalışmamız gerekebilir ancak çabalarımızın karşılığını alamadığımızı ve eğer çalışıyorsak iş yerimizde, çalışmıyorsak günlük hayatımızda haksızlığa uğradığımızı hissedebiliriz.

Etrafımızdaki kavga ve gürültüden sıkılarak, kendimizi geri çekmek isteyebilir ve bu yüzden yanlış anlaşılabiliriz. Günlük rutinimizde canımızı sıkacak değişiklikler olabilir. Bu dönemde sağlımızı da kontrol ettirmemiz yerinde olacaktır.

Eğitim hayatımız, yaşam felsefemiz ve hayata bakış açımızla ilgili konularda etkileneceğiz. İkili ilişkilerde fikir ayrılığı yaşayabilir, iletişim kopukluğu ve uzlaşma konusunda zorlanabilirsiniz.

Sağlığınıza bu dönemde dikkat edin. Parasal konularda sıkıntı ve sorunlarla uğraşabilirsiniz. Büyük bir borcun altına girmeyin, çok para harcamamaya özen gösterin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 11 – 17 Mayıs haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan hızlı hareket etmek istediğimiz bir dönemdeyiz.

Çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz. Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atmamız mümkündür.

Sosyal hayatımız, aşk ilişkilerimiz, hobilerimiz ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde hayat enerjimiz azalabilir ve fazla sosyalleşmek ihtiyacı hissetmeyebiliriz. Yalnız başımıza kalıp yaratıcılığımızı gösterebileceğimiz hobilerimizle uğraşmak bizi rahatlatabilir.

Öte yandan ilişkimiz varsa aşk hayatımızda çalkantılı bir dönemden geçebiliriz. Sözlerimiz ya da hareketlerimiz yanlış anlaşılabilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için uygun bir dönemde değiliz. Şans oyunları ya da spekülatif yatırımlardan uzak durmamız bizim açımızdan daha yararlı olacaktır.

Kredi borcu, burs, nafaka gibi konularda bir takım sorunlar olabilir. Devam eden hukuksal süreçlerinizle ilgili de sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde önemli kararlar almayın. Görüntünüzü değiştirmeyin. Özellikle lüks harcamalardan kaçınmanızda fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 11 – 17 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşayabiliriz.

Sorunlarımızı rasyonel bir şekilde konuşarak çözmeye çalışmalıyız. Öte yandan bu dönemde bir evlilik ya da ortaklık için imza atmamız da söz konusu olabilir.

Ev ve aile konularına odaklanacağımız bir sürece giriyoruz. Aile bireyleri ile aramızda huzursuzluklar yaşanabilir, çatışmalardan kaçmak, kimseyle yüzleşmemek isteyebiliriz. Evle ilgili taleplerimiz kabul görmeyebilir, kendi isteklerimizi savunamayabilir ya da gerginlikleri önlemek için taviz vermek durumunda kalabiliriz. Ailemiz ile ilgili bir sır ortaya çıkabilir ve tartışmalara yol açabilir.

Venüs retrosu siz Yay burçlarını ikili ilişkiler anlamında etkiliyor olacak. Ortak işlerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Partnerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.

Daha önceden ertelediğiniz, çözmediğiniz konularla ay sonuna kadar yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizle olan bağlantınız, sağlığınız, güzelliğiniz bu dönemde zayıflayabilir. Evlilik, sözleşme gibi imza gerektiren konularda adım atmayın.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 11 – 17 Mayıs haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Sağlık, günlük yaşam ve iş yeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda, hareketli, pratik, becerikli tavırlarınla herkesin dikkatini çekeceğimiz bir dönemdeyiz.

Ancak detaylardan çabuk sıkılmamız, hatalar yapmamıza sebep olabilir. Sağlık açısından zihnimizi çok yormamalı, ara sıra dinlendirmeye çalışmalıyız.

Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve komşularımız ile gergin bir döneme giriyoruz. Sevdiğimiz kişilerle fikir çatışmaları yaşayabilir, kendimizi yeterince ifade edemeyebilir ya da savunamayabiliriz.

Eski konular tekrar su yüzüne çıkabilir ve bu yüzden kendimizi suçlu hissedebiliriz. Yeni anlaşmalar ve organizasyonlar ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Girişimlerimiz hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir. Organizasyonda problemler yaşayabiliriz.

Ekip çalışmasıyla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Arkanızdan iş çevrilmesi ve dedikodulara dikkat edin. Bazı arkadaşlarınızla aranızda mesafeler oluşabilir. Önemli bir davet veya organizasyon işiniz varsa ay sonuna kadar bu alanlarda sıkıntılar oluşabilir.

Birden fazla işle uğraşıyorsanız işlerinizin gelirlerinde de sıkıntılar karşınıza gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Gerginliğimizden kurtulmak için yoga, meditasyon gibi konulara eğilmek yararlı olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 11 – 17 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli bir döneme giriyoruz.

Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle çok sayıda eğlenceli aktiviteye katılabilir, birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza entelektüel, konuşmaktan keyif alacağımız biri girebilir.

Maddi konularla ilgili mücadele vermek zorunda kalacağımız bir süreçten geçebiliriz. Enerjimizi gelir kaynaklarımız üzerine yoğunlaştırabilir ancak ne kadar çabalasak da istediğimiz sonuçları elde edemeyebiliriz.

Kendimize ve yeteneklerimize olan güvenimizle ilgili iç sorgulama yapabilir, yöntemlerimizden şüpheye düşebiliriz. Yeni yatırım girişimlerinden ya da sevdiklerimizin istekleri için aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat etmeliyiz. Borçlanmamakta fayda var.

Venüs retrosu sizleri aşk hayatı, ilişki ve çocuklar konusunda etkiliyor. Aşk hayatınızda sevgisizliğe veya sevgi konularında sıkıntılara dikkat edin. Çocuğunuza olan sevgi ve bağınızda da sıkıntılar oluşabilir. Eski aşklar bu dönemde karşınıza gelebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 11 – 17 Mayıs haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde iletişim ve misafir trafiği artacaktır. Uzaktaki aile bireyleriyle haberleşebilir, evimizde arkadaşlarımızı ya da diğer aile bireylerini ağırlayabiliriz.

Evde keyifli sohbetler ve zaman zaman hararetli tartışmalar yaşanabilir. Ailemize karşı fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz.

Burcumuzdaki Mars, her ne kadar bize enerji ve özgüven getirecek olsa da ateşli doğasını tam olarak gösteremeyebilir. Harekete geçmek için istekli olabilir ancak yeterli cesareti ve gücü kendimizde bulamayabiliriz.

Kendimizi ifade etmekte zorluk yaşayabilir ya da yanlış anlaşılabiliriz. Tabii ki bu bizi istediğimiz adımları atmaktan alıkoymayacaktır. Ancak yine de temkinli hareket etmeli, sonradan pişman olacağımız şeyler söylemekten ve yapmaktan kaçınmalıyız.


Aile büyüklerinizden bazılarıyla aranızda anlaşmazlıklar oluşabilir. Aile ortamlarınızda sadece kendinizi düşünebilir ve sevginizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bu dönem evinizde yeni bir iş başlatmak, evinize eşya almak, dekorasyona kalkışmak, yuva kurmak için de uygun  bir dönem olmayabilir.

Astroloji: Mayıs 2020 aylık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.