Astroloji: 25 – 31 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 25 – 31 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 25 - 31 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 25 – 31 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

25 Mayıs, 26 Mayıs, 27 Mayıs, 28 Mayıs, 29 Mayıs, 30 Mayıs ve 31 Mayıs tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…


koç burcu

Koç burcu 25 – 31 Mayıs haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde aile bireyleri ile bir araya gelebilir, geçmiş güzel günleri keyifle anabiliriz. Uzaktaki aile bireyleri bizi ziyarete gelebilir.

Ebeveynlerimiz ile geçmişten gelen sorunları masaya döküp, bir çözüm bulmak için tartışmamız da mümkündür. Keyifli, yemekli, bol sohbetli aile toplantıları için uygun bir dönemde olacağız.

Yakın çevrenizle ilişkiler konusunda bazı konuları çözümleyebilirsiniz. Venüs gerilemesi nedeniyle ilişkilerinize dikkat etmeli, gerginliklerden uzak durmalısınız. Eskiden kurduğunuz dostlukları sağlamlaştıracağınız bu dönemde, size fayda sağlamayan ilişkilere de elveda demek isteyebilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 25 – 31 Mayıs haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Ailenize, evinize daha fazla önem vermek isteyebilirsiniz. Zaman zaman iç sıkıntısı yaşasanız da çevrenize olumlu etkiler yansıtıyor olacaksınız.

Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, duygusal ve bizi geçmişteki güzel günlere götürecek konuşmalar yapabiliriz. Eski bir çocukluk arkadaşı ya da uzun zamandır görmediğimiz bir akrabamız ile karşılaşmamız da mümkündür.

Eğitim konularında hareketli bir dönemden geçebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenme konusunda atılım halinde olmak isteyeceksiniz. Hobiler edinmek, yaratıcılıkla ilgili faaliyetlerle uğraşmak sizlere iyi gelecek.

Bu hafta özellikle niyetlerinize, isteklerinize dikkat edin zira düşündüklerinizin eyleme geçmesi muhtemeldir. Maddi konularda dikkatli olmaya devam etmeniz gerekiyor.

ikizler burcu

İkizler burcu 25 – 31 Mayıs haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında uzun süredir bizi meşgul eden bir konuda karara varabiliriz.

Duygularımızla olduğu kadar mantığımızla da hareket etmeye çalışmalıyız. Geçmişte yarım kalmış finansal bir girişimimiz bu dönemde tamamlanabilir. Bu hafta sorumluluklar sizi zorlayabilir. Sınırlarınızı net çizmek sizi potansiyel sorunlardan koruyacaktır.

Ailemizin finansal kaynakları ile ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir. Aile içindeki küslükleri ortadan kaldırmak, herkesi birbiriyle kaynaştırmak konusunda harekete geçebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde kariyer hayatınızla ilgili hareketlenmeler başlıyor. İş hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Maddi konular ön planda olacak. 2 ay boyunca gelirlerinizin üzerine odaklanacağınız bir süreçte olacaksınız.

yengeç burcu

Yengeç burcu 25 – 31 Mayıs haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta iletişiminiz hareketlenmeye başlayacak. Kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacak. Hayatınızla ilgili almak istediğiniz kararlarla ilgili doğru zamanda olabilirsiniz.

Kendimizi sık sık geçmişi düşünüp, hata olarak gördüğümüz bazı şeyleri nasıl düzeltebileceğimizi düşünürken bulabiliriz. Çevremize hızlı ancak duygularına göre hareket eden, hassas ve kırılgan bir imaj yansıtıyor olacağız. Karşınızdakilere içinizden geçenleri açık açık dile getirmekten çekinmemeli ve kimseye karşı alınganlık göstermemelisiniz

28 Mayıs tarihinde burcuna geçecek ve 5 Ağustos’a kadar oradaki yolculuğunu sürdürecek olan iletişim gezegeni Merkür kendinizi etrafınızdaki insanlara daha iyi ifade edebilmenize olanak sağlayacak.

Duygularınızı çevrenize kolaylıkla aktarabilecek, insanlarla daha kolay empati kurabileceksiniz. Finansal konularda sizin için kazançlı olabilecek bir takım anlaşmalar gündeme gelebilir, yeni ortaklıklar kurabilirsiniz.

Ancak Merkür, 19 Haziran ve 13 Temmuz tarihlerinde retro hareket halinde olacağından, bu zaman diliminde dikkatli olmanız gerekecek. Zira sonradan pişman olacağınız sözler sarf etmemeli, düşünerek konuşmalı, duygularınızın mantığını geri planda bırakmasına izin vermemelisiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 25 – 31 Mayıs haftalık yorumları

Aslan burç yorumları: İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızı duygularımız ele geçirebilir.

Tüm hayatımızı gözden geçirmek istediğimiz bir zaman dilimindeyiz. Sosyal ortamlardan biraz uzaklaşıp, detaylı bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz.

Bu hafta kendimizi isteksiz hissedebiliriz. Ancak bayramın bitmesiyle Ay Aslan burcuna geçecek ve sizleri hareketlendirecek. Kariyerinizde ve yapmak istediğiniz işleri yerine getirme konusunda şans sizden yana olacak. İş hayatınız hareketlenebilir, gelirleriniz artabilir.

Önemli fırsatlar, iş görüşmeleri bu hafta itibariyle karşınıza çıkabilir. Planlarınızı iyi yönetmeli, duygular yerine mantığınızı ön plana çıkarmalısınız. Arkadaşlık ilişkilerinde çözüme kavuşturmanız gereken konular olabilir.

başak burcu

Başak burcu 25 – 31 Mayıs haftalık burç yorumları

Başak burç yorumları: Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Gelecek planlarınıza odaklanacaksınız. Kafanızı toparlayabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

Bu hafta itibariyle sosyal ortamlarda uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla karşılaşabilir, çok keyifli zamanlar geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa eski bir sevgili tekrar hayatımıza girebilir. İlişkimiz varsa partnerimiz ile nostaljik aktivitelere katılabiliriz.

Mars’ın Balık burcunda 28 Haziran’a kadar seyahatine devam etmesi üzerinizde strese neden olabilir. Hem kariyer hem de ilişkiler alanında gergin günler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte daha kontrollü olmaya çalışmalı, öfkenize ve dilinize hakim olmalısınız.

Aile, partner ve iş ilişkileri konusunda gerginlikler yaşanabilir. Geçmişte yaşadığınız bir takım sorunlarla ilgili alacağınız kararlar problemleri çözüme kavuşturabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 25 – 31 Mayıs haftalık yorumları

Terazi burç yorumları: Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde hayata daha duygusal açıdan bakabilir, üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile geçmiş günlerle ilgili konuşmalar yapabiliriz.


28 Mayıs’ta Yengeç burcuna geçecek olan Merkür, kariyeriniz ile ilgili zihninizi meşgul edebilir. Bu dönemde iletişim trafiğiniz artacak, işiniz ile ilgili çok fazla konuyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Kendinizi daha etkileyici bir şekilde ifade etmeniz de mümkün. Çalışmıyor ve iş arıyorsanız, yeni iş fırsatları önünüze çıkabilir.

Ancak Merkür’ün 19 Haziran ve 13 Temmuz arasında retro konumda olacak olması planlarınıza sekte vurabilir. Önümüzdeki dönemde ağzınızdan çıkacak kelimelere çok dikkat etmenizde fayda var.

Mantığınızı kullanmalı, size zarar verebilecek söylemlerden kaçınmalısınız. Ayrıca bu dönemde imzalayacağınız bir iş anlaşması da kalıcı olmayabilir veya bir takım zorlukları barındırabilir.

Bazı hedeflerimizi yeniden gözden geçirmemiz gerekebilir. Yarım kalmış projelerimizi bitirmek için çok uygun bir dönemdeyiz. İş hayatında kendimizi gösterebileceğimiz bir süreçte olacağız. Birden fazla işle ilgilenebiliriz. Önemli iş görüşmeleri yapabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 25 – 31 Mayıs haftalık burç yorumları

Akrep burç yorumları: Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda endişeli bir ruh halinde olabilir, gerginliğimizi çevremize de yansıtabiliriz. Temkinli olmalı ancak sezgilerimize de güvenmeliyiz.

Bu dönemde uzaktaki aile bireyleri ya da arkadaşlarımız ile bir araya gelebilir, geçmişte yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebiliriz. Fikir ve görüşlerimizi yeniden gözden geçirebilir, ön yargılarımızdan kurtulmak için yeni adımlar atabiliriz.

Bu hafta aile içindeki ortak paylaşımları şekillendirmek için önerilerde bulunabilir ya da ortak yatırım kararları alabilirsiniz. Birden çok alternatifin önünüze çıktığı bu dönemde Merkür’ün geri hareketinin sonlanacağı 13 Temmuz tarihini beklemekte fayda var.

Önümüze çok büyük ve güzel fırsatlar çıkabilir. Spekülatif bir yatırımdan beklemediğimiz bir gelir elde edebiliriz. Yine de dikkatli olmakta fayda var. Özellikle kredi borcuna girmeyin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 25 – 31 Mayıs haftalık yorumları

Yay burç yorumları: Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda duygusal ve hızlı kararlar verebilir, çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz.

Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atarken daha rasyonel olmaya çalışmalıyız. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Diğer yandan önemli iş fırsatları karşınıza çıkabilir.

14 Eylül’e kadar devam edecek Oğlak burcunda Jüpiter retrosu nedeniyle yalnızca şansınıza güvenerek hareket etmemelisiniz. Harcamalarınızı biraz dengede tutmaya özen göstermelisiniz. Zira hiç beklemediğiniz kayıplar yaşayabilirsiniz.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle parasal konular gündeminizde olacak. Her türlü alacak, borç konuları hareketli olacak. Kredi borcu almanız gerekiyorsa 18 Haziran’a kadar tamamlamanız faydalı olacaktır.

Bu süreçte ikili ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz. Karşınızdaki kişinin hatalı düşüncelerini ifade etmesine izin verip, daha sonra kendi fikirlerinizi dile getirerek aranızdaki barış ve uyumu sağlayabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 25 – 31 Mayıs haftalık burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Sevdiğiniz kişilerle birlikte olmak isteyeceksiniz. Eşimiz ya da partnerimiz ile aramızda duygusal konuşmalar yaşanabilir. Doğru iletişim kurarak sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz.

Çalışıyorsak iş arkadaşlarımız ve bize hizmet eden kişilerle aramızda gerginlikler olabilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Stres kaynaklı sağlık sorunları yaşamamız mümkün. Kendimize dikkat etmekte fayda var.

2019 yılı sonundan beri sizin burcunuzda bulunan ve sizlere şans getirmeye devam eden Jüpiter, 15 Mayıs günü retro hareketine başladı. Jüpiter 14 Eylül tarihine kadar retro konumda kalacak.

Bu süreçte bir durup soluklanmanız gerekiyor. Hiç kimseyi dinlemeden ilerlemek yerine, planlarınızı tekrar gözden geçirmeniz ve gerekirse yenilemeniz, Oğlak burçları için son derece faydalı olabilir.

Geçmişte yaşanmış sorunlar tekrar ortaya çıkabilir ve tartışmalara yol açabilir. Öte yandan bir süredir devam eden bir tatsızlık ya da anlaşmazlık, bu dönemde yapılacak bir konuşma ile çözüme kavuşabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 25 – 31 Mayıs haftalık yorumları

Kova burç yorumları: Sağlık, günlük yaşam ve iş yeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda duygularımızla hareket edeceğimiz, çevremizdeki insanlara ve iş arkadaşlarımıza son derece empatik yaklaşabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Sağlık açısından zihnimizi sürekli geçmişteki sorunlarla meşgul etmemiz, ufak tefek sinir bozuklukları yaşamamıza sebep olabilir. Kendimize fazla yüklenmemeliyiz. Beslenmeyle ilgili sağlık sorunlarına açıksınız bu dönemde.

Venüs’ün İkizler burcunda geri hareketi bu hafta da sizleri etkilemeye devam edecek. Bu süreçte 26 Haziran’a kadar aşk ve ilişkiler alanında sorunlar yaşamanız muhtemeldir. Aslan burcuna geçen Ay ile birlikte, duyguların baskın olduğu bu dönemde eşinizle aranızdaki aşk daha da alevlenecektir. Kalbi boş olanlar ise yeni birine karşı heyecan duyabilirler.

İş hayatında yapılması gerekenlerle ilgili planlamalar yapabilir, önceliklerinizi belirleyebilirsiniz. Kariyer hayatınızda yapılması gerekenleri 18 Haziran’a kadar tamamlamanızda fayda var. Kendinizdeki değişim gücünü eyleme geçirme konusunda zorluk yaşıyor olabilirsiniz. Önümüzdeki süreçte her şey daha iyi olacaktır.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 25 – 31 Mayıs haftalık burç yorumları

Balık burç yorumları: Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ancak duygusal bir döneme giriyoruz.

Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle romantik anlar yaşayabilir, birlikte duygusal ve keyifli zamanlar geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza romantik ve empatik biri girebilir ya da eski bir sevgili ile tekrar bir araya gelebiliriz. Bu hafta hayatınıza dokunan herkese karşı aşırı hassas, sevecen ve fedakar olabilirsiniz.

Venüs’ün İkizler burcunda retro hareketi bu hafta da sizleri etkilemeye devam edecek. Aile ve iş hayatında gerilimler yaşanabilir. 26 Haziran’a kadar devam eden bu süreçte aile içi ilişkilerde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Karşılıklı olarak kalpler kırılabilir.


Öte yandan uzun zamandır görmediğiniz bir aile bireyi tekrar hayatınıza girebilir. Venüs’ün düz hareketine başlayacağı 26 Haziran tarihine kadar yeni bir ilişkiye başlamamanızda, evlilik kararı almamanızda, evle ilgili herhangi bir tadilat, taşınma kararı almamanızda büyük fayda vardır.

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.