Astroloji: 4 – 10 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 4 – 10 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 4 - 10 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 4 – 10 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

4 Mayıs, 5 Mayıs, 6 Mayıs, 7 Mayıs, 8 Mayıs, 9 Mayıs ve 10 Mayıs tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…


Haftanın gökyüzü etkileri: 7 Mayıs – Akrep burcunda Dolunay

Astroloji: 4 – 10 Mayıs 2020 haftalık burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 4 – 10 Mayıs haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıkları veya para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular ön plana çıkıyor.

Bu hafta finansal konularda etkiler oluşabilir. Ailenin parası, ortaklıklardan gelen gelirler, borç, vergi, sigorta gibi konularda gerginlik ve endişe yaşadığınız bir süreç nihayet sonlanabilir.

Bu Dolunay zamanında finansal anlamda tek başınıza hareket etmeniz zorlaşabilir, eşinizden veya çevrenizden destek alabilirsiniz. Kredi ile ilgili işlere girişebilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Size ait olmayan ama sizi yakından ilgilendiren finansal araçlarla ilgili olacak. Bu alanlarda zekanızı kullanarak enteresan çözümler üretebileceksiniz. Bu hafta hem birlikte çalıştığınız kimselerle olan ilişkilerinize hem de sağlığınıza dikkat edin.

İş yaptığınız kimselerden size ağır eleştiriler gelebilir veya siz arkadaşlarınızı eleştirebilirsiniz. Sağlık olarak da bağırsaklarınıza, bağışıklık sisteminize dikkat edin. Sağlık için biraz para harcamanız gerekebilir, tahliller için.

İşi gerginliğe ve çatışmaya vardırmak yerine daha uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var. Maddi konularda manipülasyona açıksınız. Temkinli ve akılıcı adımlar atmalı, deyim yerindeyse hemen gaza gelmemelisiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 4 – 10 Mayıs haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Boğa burçları için bu hafta ilişkiler, evlilik ve iş ortaklıkları veya çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular ön plana çıkıyor.

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek Dolunay, Boğa burçlarını ilişkiler konusunda dikkatli olmaları için uyarıyor. Hayatınızda biri yoksa yeni biriyle tanışabilir ya da sadece görev bilinciyle yürüttüğünüz ama artık mutlu olmadığın bir ilişkiyi kesip atmak isteyebilirsiniz.

Bu hafta itibariyle yeni bir iş ortaklığına girişebilirsiniz. Ayrıca evlilik, söz, nişan gibi durumlar için hazırlıklar başlayabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz yeni biriyle tanışabilirsiniz.

Tek başınıza hareket etmektense, alacağınız destek ile daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Yeni tanışacağınız kişilerin oldukça zeki ve fikirleriyle sizi etkileyebilecek kişiler olması muhtemel. Eğer ki hayatınızda biri varsa, bu hafta karşılıklı olarak eleştirinin dozunu kaçırmamaya dikkat edin.

Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında birçok yeni fırsat aynı anda önümüze çıkabilir. Yeni girişimler yapmak için sabırsızlanabiliriz. Ancak iyice düşünmeden harekete geçmemeliyiz. Gelir kaynaklarımız artabilir, finansal bir sorunla ilgili pratik ve hızlı bir çözüm geliştirebiliriz.

Sosyal çevre ve arkadaş ilişkilerimizin ön plana çıktığı bir dönemde olacağız. İçinde bulunduğumuz gruplarda çatışmalar yaşayabilir, sesimizi duyuramadığımızı ve haksızlığa uğradığımızı düşünebiliriz.

Arkadaşlarımızla geçmişten gelen eski konularla ilgili olarak yüzleşmemiz gerekebilir ancak bunun için kendimizi hazır hissetmeyebiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili adımlar atabilir ancak beklentilerimizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabiliriz.

ikizler burcu

İkizler burcu 4 – 10 Mayıs haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular ön plana çıkıyor. Farklı bir işe geçebilir veya iş yapış şeklinizi değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

Sağlığınız, günlük işleriniz ve çalışma ortamınız Dolunay konuları arasında. Yeni bir diyet veya spor programına başlamak için hazırlıklar yapabilirsiniz. İş ve çalışma ortamınızda yenilikler meydana gelebilir. Bazı şeylerin sonlandığı bir dönemde olabilirsiniz. İş yapış şeklinizi değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Daha çok çalışmanız, emek harcamanız gerekebilir.

Yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Check up için de harika zamanlar. Yeni müşterileri, yeni iş anlaşmaları olabilir. Zekanızla iş ortamınızla ilgili, krizi çok güzel bir şekilde yönetebileceksiniz. Fakat aile içinde veya oturduğunuz apartmanda eleştiri düzeyini iyi ayarlayın, kimsenin kalbini kırmayın.

Günlük yaşamınızdan bazı kişileri ailenden bile olsalar sonsuza kadar çıkarabilirsiniz. Sağlık konusunda aldığınız kararları nihayet uygulamaya başlayabilirsiniz. Diyet yapmak istiyorsanız çok doğru bir zaman diliminde olacaksınız.

yengeç burcu

Yengeç burcu 4 – 10 Mayıs haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Sevgi, aşk, romantik birliktelikler, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkıyor.

İlişkiler ve aşk hayatı konusunda yol ayrımında olabilirsiniz. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeyseniz ve ilişkide sorunlar yaşıyorsanız, kesin kararınızı 7 Mayıs’ta gerçekleşecek bu dolunayda verebilirsiniz.

Eğer yalnız iseniz bu hafta itibariyle aşk kapınızı çalabilir. Eğer çocuk sahibi olma ile ilgili planlarınız var ise yine bu Dolunay size destek olacaktır. Hayatın keyifli yanları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobiye, vaktinizi değerlendirebileceğiniz uğraşlara başlayabilirsiniz.

Eğer birlikteliğiniz var ise beraber romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Biraz daha zihninizi meşgul edecek bir hobi olabilir. Yalnız kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevrenizle olan ilişkilerde gerginlik hakim olabilir. Çevrenizdeki insanlara karşı eleştirinin dozunu kaçırmayın.

Diğer yandan hayatınızda yürümediğini düşündüğünüz her şeyi geride bırakmak ve yolunuza devam etmek için uygun bir zaman diliminde olacaksınız. Öte yandan bu dönemde yaşamınıza kadersel olarak değerlendirebileceğiniz birileri girebilir. Evlenme teklifi alabilirsiniz. Eğer evliyseniz, çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 4 – 10 Mayıs haftalık yorumları

Aslan burç yorumları: Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke, yer değişimi ve yerleşme ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evinizi değiştirmeyi planlıyorsanız mevki veya dekoratif olarak 7 Mayıs’ta gerçekleşecek bu Dolunay’dan faydalanabilirsiniz.

Bu hafta aile ve ev ile ilgili geçmişten gelen bazı konular gündeme gelebilir. Ailenizle ilgili yaşadığınız sorunları artık geçmişte bırakmak isteyebilirsiniz. Sizi şok edecek aile sırları ortaya çıkabilir. Ayrıca aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bir konu da gündeme gelebilir.

Ev alım ve satımı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Evinizde davet verebilir, kalabalık bir grupta ağırlayabilirsiniz. Evinize yeni elektronik eşyalar alabilirsiniz. Yeni bir ev satın almak için gerekli desteği de bulabilirsiniz. Veya satmayı düşündüğünüz bir taşınmazınızı rahatlıkla satabilirsiniz.

Bu hafta itibariyle taşınma, gayrimenkul alımları ya da satışları söz konusu olabilir. Kariyerinizden dolayı ev, şehir, ülke değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular da ön plana çıkacaktır. Sosyal hayatımız canlanabilir, hayatımıza yeni insanlar girebilir.

başak burcu

Başak burcu 4 – 10 Mayıs haftalık burç yorumları

Başak burç yorumları: Başak burçları için bu hafta yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular ön plana çıkıyor.

Bu dönemde sevdikleriniz ve yakın çevreniz ile iletişim trafiğiniz artacaktır. Uzun zamandır sürüncemede kalan ve aranızda sorun yaratan bir takım konuları nihayet sonuçlandırabilirsiniz. Uzaklardaki aile bireylerinden ya da arkadaşlarından ilginç haberler gelebilir. Bu dönemde sosyal medyada çok aktif olabilirsiniz.

İletişim, yakın çevre, kardeşler bu Dolunay’ın konuları olacak. Kardeşleriniz ile bir araya gelebilir, bir soruna çözüm bulabilirsiniz, kısa bir yolculuğa çıkabilir, yeni bir konuyu araştırmaya başlayabilirsiniz.

Bu hafta itibariyle daha meraklı olabilir ve her zamankinden daha fazla okumanız veya konuşmanız gerekebilir. Bir takım gerçekleri açığa çıkartmak için çaba sarf edebilirsiniz.

Önümüzdeki süreçte kariyeriniz ve iş hayatınız ile ilgili konular da ön plana çıkacaktır. Bu dönemde işimizle ilgili değişiklikler yaşanması mümkündür. Yaptığımız işin niteliği değişebilir. Aynı anda iki işin sorumluluğunu almak durumunda kalabiliriz. Öte yandan entelektüel kapasitemiz, pratikliğimiz ve iletişim becerilerimiz, üstlerimizin dikkatini olumlu yönde çekebilir.


terazi burcu

Terazi burcu 4 – 10 Mayıs haftalık yorumları

Terazi burç yorumları: İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız veya beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular ön plana çıkıyor olacak.

Maddi konularda etkiler olacak. Bütçenizi dengelemek için harekete geçebilir, finansal konularla ilgili endişelere kapılabilirsiniz. Evle ilgili çıkan masraflar endişelerinizi daha fazla artırabilir.

Kazanımlarınız, gelirleriniz, finansal kaynaklarınız, sahip olduğunuz eşyalar anahtar kelimelerimiz. Gelirlerinizde artış meydana gelebilir, yeni bir kazanç yolu bulabilirsiniz.

Size para kazandıracak yeni bir projeye başlayabilir veya yeni bir müşteri kazanabilirsiniz. Bütçenizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Bu Dolunay haftası terapi almak, ruhsal sıkıntılarınıza çözüm bulabilecek kişilerle bir araya gelmek için de uygun. Biraz sağlıkla ilgili harcamalarınız artabilir.

Maddi güvenliğinizi sağlamak için yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Borçlarınızdan kurtulmak ve düzlüğe çıkmak için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak manipülasyonlara açık olduğunuz için dikkatli hareket etmenizde fayda var.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 4 – 10 Mayıs haftalık burç yorumları

Akrep burç yorumları: Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkileriniz veya sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, teslimiyet, içinizle bağlantı kurma ve sanatsal çalışmalar ile ilgili konular ön plana çıkıyor.

Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’dan en çok etkilenecek burçlardan biri de tabi ki siz Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar olacak. Bu dönemde yenilikler, değişimler gündeminizde olacak. Yeni teklifler, yeni iş birlikleri gelebilir. Size yeni şeyler katacak yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Aileniz ile ilgili ilginç haberler almanız mümkün.

Sezgileriniz her zamankinden çok daha fazla güçlü olabilir. Yeni projeler, yeni ilişkiler, yeni başlangıçlar için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Elinize yeni bir iş fırsatı geçebilir, ilişkiler konusunda daha tutkulu bir yaklaşım sergileyebilirsiniz.

Zihniniz zehir gibi çalışacak, yeni işler, projeler üretebileceksiniz. Aklınıza gelen fikirleri rahatlıkla hayata geçirebileceksiniz. Önemli anlaşmalar yapabilir, imzalar atabilirsiniz.

İlişkileriniz ve genel olarak hayatınızla ilgili yeni düzenlemeler yapmak, artık size faydası olmadığını düşündüğünüz konuları sonlandırmak; size yeteri kadar değer vermediğini düşündüğünüz insanları hayatınızdan çıkarmanın vakti geldi de geçiyor bile.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 4 – 10 Mayıs haftalık yorumları

Yay burç yorumları: İdealleriniz, hedefleriniz, teknoloji kullanımı, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınız veya sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, teslimiyet, içinizle bağlantı kurma ve sanatsal çalışmalar ile ilgili konular gündemde olacak.

İç dünyanızda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Korkularınızla yüzleşmek isteyebilirsiniz. Sezgileriniz bu dönemde çok güçlü olacak. Maddi dünyadan uzaklaşıp bir süre manevi tarafınızı beslemek isteyebilirsiniz.

Eğer finansal anlamda bir beklentiniz yok ise bu Dolunay’da hayatın gizemli yanları ile daha çok ilgilenebilir, kendi içinize dönebilir, dinlenmek isteyebilirsiniz.

Bilinçaltı, korkular, rüyalar, mistik konular, felsefelerle ilgilenebilirsiniz. Fakat finansal anlamda risk almak için uygun zamanlar değil.

Derin araştırmalar yapabilir, terapi alabilir, korkularınıza özellikle çözüm üretebilirsiniz. Biraz arkanızdan dönen dedikodular canınızı sıkabilir, ama bunlara çok fazla takılmayın.

Ayrıca bu dönemde sizden saklanmış bazı sırlar ve gizli düşmanlar ortaya çıkabilir. İş ortamı ve günlük rutinler açısından da bazı şeyleri sonlandırmak isteyebilirsiniz. Sağlık konusunda da çok dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Önümüzdeki süreçte evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşayabiliriz. Sorunlarımızı rasyonel bir şekilde konuşarak çözmeye çalışmalıyız. Öte yandan bu dönemde bir evlilik ya da ortaklık için imza atmamız da söz konusu olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 4 – 10 Mayıs haftalık burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlar gibi konular ön planda olacak.

Bu hafta kariyer hayatınız açısından sizin için çok önemli olacak kişiler hayatınıza girebilir ve sizlere yol gösterebilir. Bir süredir planladığınız, hayalindeki bir iş gerçekleşebilir. Bu dönemde artık gereksiz konuları geride bırakıp, geleceğe bakmalısınız.

Bir önceki dolunay döneminde karşı karşıya geldiğiniz ya da çatıştığınız bazı insanları bu Dolunay döneminde hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz.

Daha hareketli ve sosyal olabilirsiniz. Davetler, organizasyonlar, arkadaşlarınızla beraber eğlenceli ve sosyal aktivitelere dahil olabilirsiniz.

İşten kazandığınız gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Havadaki aşk kokusuna da kapılabilirsiniz. Hayatınıza hediyesi ile gelecek yeni arkadaşlarla tanışabilir, destekler alabilirsiniz. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle dostlarınızın hayatınızın değiştirebilirsiniz.

Önümüzdeki süreçte sağlık, günlük yaşam ve iş yeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda, hareketli, pratik, becerikli tavırlarınla herkesin dikkatini çekeceğimiz bir dönemdeyiz. Ancak detaylardan çabuk sıkılmamız, hatalar yapmamıza sebep olabilir. Sağlık açısından zihnimizi çok yormamalı, ara sıra dinlendirmeye çalışmalıyız.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 4 – 10 Mayıs haftalık yorumları

Kova burç yorumları: Eğitimler, seyahatler, yurt dışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız, bilmediğinizi keşfetme, öğrenme, deneyimleme ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular gündeminizde olacak.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay sizleri ev ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. İşle ilgili konular gündeme gelebilir. Kariyerinizle ilgili artık bir yol ayrımına geldiğinizi hissedebilirsiniz. Üstleriniz ile veya ebeveynlerinizle iletişim kurmakta zorlanmanız ve çatışmalar yaşamanız mümkündür.

Bu Dolunay zamanında iş ve kariyer konuları gündemde. Yeni bir işe girebilir, işinizi değiştirebilir belki terfi bile alabilirsiniz. Eğer işsiz ve iş arıyor iseniz bu dolunay evresinde görüşmelere gidebilir, beklemediğiniz bir sektörden iş teklifi alabilirsiniz.

Kariyerinize destekleyici bir etkisi olacaktır. Fikirlerinizle göz kamaştırabilecek, patronlarınızın gözüne rahatça girebileceksiniz. İş konusunda zihniniz deli gibi çalışacak, harika kriz yönetebilecek, yeni projelerde yer alabileceksiniz.

Aileniz ya da üstleriniz tarafından sizden bugüne kadar saklanmış bazı şeyleri bu dönemde öğrenebilirsiniz. Çatışmalardan kaçınmanızda fayda var ancak manipülasyonlara karşı da dikkatli olmalı, kendinizi korumalısınız.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 4 – 10 Mayıs haftalık burç yorumları

Balık burç yorumları: Finansal durumunuz, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular ön planda olacak.

Eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanları gündeminizde olacak. Zaman zaman dünya görüşünüzü sorguladığınız, kendinizi bir arayış, aydınlanma içinde hissettiğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Uzun mesafeli seyahatler, yabancılarla ilişkiler, yüksek eğitim, hukuksal konular bu Dolunay’ın merceği altında.

Yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilir, seyahate çıkmanız gerekebilir, teziniz için destek alabilir, yeni bir araştırma konusuna başlayabilir, uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz.


Önümüzdeki süreçte uzun süredir devam eden bir hukuksal süreç nihayet sonuçlanabilir. Sosyal medyada dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Geçmiş konuları ön plana çıkarmak yerine geleceğe yönelmeli, kendinize yeni hedefler çizmelisiniz.

Astroloji: Mayıs 2020 aylık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.