Astroloji: Haziran 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Haziran 2020 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Haziran 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Haziran 2020 aylık burç yorumları

koç burcu

Koç burcu Haziran ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Özellikle eğitim hayatınız ve yurt dışı bağlantılı işlerinizle ilgili bir dönüm noktasına geldiniz. Bu dönemde alacağınız kararlar önümüzdeki ayları etkilebilir. Hukuki sorunlar konusunda daha dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.


İlişkilerle ilgili aktif adımlar atabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Mevcut ilişkide sorunları çözmek için hareket edebilirsiniz. Takip eden günlerde kredi ve borç konuları ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

5 Haziran’da Yay burcunda halkalı bir Ay tutulması meydana gelecek. Özellikle yolculuklar sırasında dikkatli olmalısınız. Sinirli ve dikkatsiz hareketleriniz rahatsız edici durumlara neden olabilir. Eğitim hayatınızla ilgili bir takım olaylar huzursuz olmanıza neden olabilir. Yurt dışı işlerinizde aksilikler yaşanabilir. Spor yaparken dikkat etmelisiniz zira sakatlıklar yaşanabilir.

18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu gerçekleşecek. Evinizdeki elektronik aletlere dikkat etmelisiniz. Aile içinde sorunlar çıkabilir. Aile bireylerinin sağlık sorunlarında yardımcı olmanız gerekebilir. Duygusal olarak da karışık olacağınız bir dönemde olacaksınız.

21 Haziran tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması hayatında aile ve evle ilgili konuların ön plana çıkacağına işaret ediyor. Ailenin güvenliği ve geleceği hakkında yeni kararlar alabilir, yeni hedefler belirlemek isteyebilirsin.

Gayrimenkul alım satım işleri yapman söz konusu olabilir. Evlenebilir, eğer çocuk düşünüyorsan, bu konuda güzel haberler alabilirsin. Taşınma, ev değiştirme konuları gündeme gelebilir.

28 Haziran tarihinde burcuna geçecek ve ileri geri hareketlerle yıl sonuna kadar burcunda kalacak olan Mars sana büyük bir enerji kazandıracak. Yılın ikinci yarısını, savaşçı ruhunu öne çıkararak ve engel tanımayarak geçireceksin.

Hayatının her alanında yeni girişimler, yeni deneyimler seni bekliyor. Ancak Mars’ın retro hareket edeceği 11 Eylül – 15 Kasım tarih aralığında daha kontrollü olmanda ve adımlarını daha düşünerek atmanda büyük fayda var.

boğa burcu

Boğa burcu Haziran ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: Ortak yatırımlarla ilgili radikal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miraslarla ilgili önemli haberleri alabilirsiniz. Risk ve tehlike içeren aktivitelerden uzak durmanızda fayda var. Sakarlıklara karşı da dikkatli olmalısınız.

5 Haziran tarihinde Yay burcunda gerçekleşecek halkalı Ay tutulması, finansal konuları ön plana çıkaracak. Ortak kaynaklar, vergi, sigorta, miras, kredi gibi konularda dikkatli olman gereken bir dönemdesin. Yeni girişimler, kredi kullanmak, borç almak, borç vermek için uygun bir zaman dilimi değil.

18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. Elektronik aletlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreçte olacaksınız. İnsanlarla iletişim kurarken yanlış anlaşılabilirsiniz. Olaylar hiç tahmin etmediğiniz yerlere gidebilir. Bazen susmak en iyi iletişim tercihi olabilir.

21 Haziran’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması kardeş ve yakın çevre ilişkilerini gündeme getiriyor. Bu konuda daha duyarlı olabilir, geçmişten gelen sorunlara çözüm bulmak için çabalayabilirsin.

Angarya işlerden kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. Yanınızda çalışan kişilerle ilgili sorunları çözmeniz gerekebilir. Takip eden günlerde ilişkilerinizde ön planda olacak. Sevgiliniz ile plan yapabilirsiniz. Uzun zamandır aklınızda olan romantik zamanlar nihayet gerçekleşebilir.

ikizler burcu

İkizler burcu Haziran ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: Açık düşmanlıklar ve rekabet konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sakin ve sağduyulu hareket etmeniz de fayda var. Rekabet içeren durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır.

5 Haziran tarihinde karşıt burcun Yay’da gerçekleşecek olan halkalı Güneş tutulması ilişkiler konusunda seni bir kez daha testten geçiriyor olacak. Eğer sorun yaşadığın bir ilişkin varsa, bu dönemde ayrılık çanları çalabilir.

Fakat sorunları aşmanız durumunda, ilişkiyi resmi bir zemine taşımayı düşünebilirsiniz. Öte yandan, hayatında kimse yoksa, bu dönemde senin için uzun vadeli olacak biriyle tanışabilirsin.

Eski sevgililerden haberi alabilirsiniz. Kafanız karışabilir. Mümkün olduğunca mantıklı hareket etmeniz gerekiyor. Sözleşmeler konusunda iki kere düşünmenizde fayda var.

Yaratıcılığınız oldukça yüksek olacak. Hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. İlerleyen günlerde işlerinizi halletmeniz gerekecek. Yanınızda çalışan kişilerle ilgili karar alabilirsiniz. Yeni bir eleman almanız söz konusu olabilir.

18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. İnternet üzerinden para transferlerinde dikkatli olun. Güvenmediğiniz sitelerden alışveriş yaparak risk almayın.

20 Haziran’a kadar sizin burcunuzda kalacak olan Güneş ile kendinizi daha enerjik, daha neşeli ve daha özgüvenli hissedeceksiniz. Hedeflerine odaklanabilir, herkesle rahatça iletişim kurabilir, sosyal ağlarını genişletebilirsin.

22 Haziran’da Yengeç burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulması seni finansal konularda etkiliyor olacak. Maddi konularda endişelerin artabilir, kendini, aileni ve sevdiklerini maddi konularda güvence altına almak isteyebilir, bu nedenle sezgilerine güvenerek yeni adımlar atmak isteyebilirsin. Ancak rasyonelliği elden bırakmamalı, ayağı yere basan projelere yönelmelisin.

yengeç burcu

Yengeç burcu Haziran ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Diyet ve spora başlamanız mümkün. Uzun zamandır kilo vermek istiyorsanız başlangıç yapmak için uygun bir dönemde olacaksınız. İşlerinizi hallederken yüksek efor sarf etmeniz gerekecek. Kendinizi fazla yormamaya çalışın. Aksi takdirde sağlığını risk altına girebilir.

5 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, iş ve günlük yaşamla ilgili birtakım değişikliklere işaret ediyor. Birlikte çalıştığın kişiler değişebilir, yeni bir iş ortamına geçiş yapabilirsin.

Günlük yaşamında rutinlerini değiştirmeni gerektirecek olaylar yaşanabilir. Bu dönemde sağlık konularına da gereken özeni göstermende büyük fayda var. Spor yapıyorsan, spor yaralanmalarına dikkat.

Ay başında ev işleriyle ilgilenmek isteyeceksiniz. Ailenizle vakit geçirmek hoşunuza gidecek. Yeni projelerinizle ilgili ailenizden destek isteyebilirsiniz. Takip eden günlerde aşk hayatınız gündemde olacak. Çocuk yapma kararı alabilirsiniz.

18 Haziran’da sizin burcunda Merkür retrosu başlıyor. Kendinizle hesaplaşmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda acaba daha farklı tepki verseniz daha mı iyi olurdu bunları düşünebilirsiniz. Ailevi bazı konularda içinize sinmeyen şeyler olabilir.

Güneş’in 21 Haziran’da burcuna geçmesi, yaşam enerjini ve hayattan aldığın keyfi artırıyor. Kendine daha çok güvenebilir, duygusal beklentilerini daha iyi kavrayabilirsin. 22 Temmuz’a kadar devam edecek bu bir aylık süreçte kendini huzurlu, keyifli ve güvende hissedeceksin.

21 Haziran’da aynı zamanda burcunda tam Güneş tutulması da yaşanacak. Yani Haziran sonunun senin için çok önemli bir dönem olacağını söylemek mümkün. Güneş tutulması kendinle ilgili konulara odaklanacağına işaret ediyor.

Hayatında yeni bir başlangıç yapmak ya da seni ve sevdiklerini maddi ve manevi güvence altına alacak yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsin. Öte yandan ilişkiler ve ortaklıklar konularında temkinli davranman gereken bir döneme giriyorsun.

Bekarsan ani bir evlilik kararı söz konusu olabilir. Uzun vadeli bir ilişki ya da ortaklık içindeysen bir sonlanma yaşayabilirsin. Bu süreçte sağlığına da dikkat etmen gerekiyor.

28 Haziran’da Koç burcuna geçecek olan Mars, kariyer hayatını hareketlendirebilir. Mars yıl sonuna kadar bu konumda kalacak. Üstelik 11 Eylül ve 15 Kasım tarihleri arasında da geri hareket edecek.

Yani sonbahar aylarında kariyer konularında çok dikkatli olmalı, üstlerinle ve otorite konumundaki kişilerle çatışmaktan kaçınmalısın. Eğer çalışmıyorsan, 11 Eylül’e kadar yeni çıkan fırsatları değerlendirebilirsin. 11 Eylül ve 15 Kasım arasındaki fırsatlar ise kalıcı olmayabilir.

aslan burcu

Aslan burcu Haziran ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: Ayın ilk günlerinde iletişim trafiğiniz oldukça yoğun olacak. Yeni bir araba almaya karar verebilirsiniz. Sözleşme fırsatları önünüze gelebilir. Takip eden günlerde ailenizle vakit geçirmek hoşunuza gidecek.

5 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek halkalı Ay tutulması, aşk, ilişkiler, çocuklar ve hobilerle ilgili konuları gündeme getirecek. Hayatında biri varsa, ilişkin ciddileşebilir ve evlilik kararı alabilirsin. Çocuk sahibi olmaya karar verebilir ya da çocuk sahibi olabilirsin.

Aşk hayatınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Mevcut ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Ancak önce karşı tarafı dikkatli dinlemeniz gerekiyor. Aşırı gurur yapmadan belki de affedici olmalısınız.

Hobilerinize rahatlıkla vakit ayırabileceğinizi bir dönemde olacaksınız. Hatta yeni hobiler edinebilirsiniz. Hayattan gitgide daha çok haz alacaksınız.

18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. Sağlığınızla ilgili bir teşhis alırsanız farklı bir doktora daha gözükün. Yanıltıcı olabilir. Eski sevgilinizden haber alabilirsiniz.

21 Haziran’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Tam Güneş Tutulması iç dünyana döneceğine ve kendini kırılgan ve hassas hissedebileceğine işaret ediyor. Zihinsel ve duygusal bir karmaşa hissedebilir, bilinç altında endişe ve huzursuzluk yaşayabilirsin. Bu süreci hatalarınla, zayıf yönlerinle ve güvensizliklerinle yüzleşme aracı olarak kullanmalı ve bir sonraki dönem için hazırlanmalısın.

başak burcu

Başak burcu Haziran ayı yorumları

Başak burç yorumları: Ev ve emlak konularıyla ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Uzun zamandır çözmek istediğiniz miras konularını çözüme ulaştırabilirsiniz. Ailevi sorunları çözmek için uygun bir zamandasınız.

5 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek olan halkalı Ay tutulması da bu gerilimin diğer ucunu oluşturacak diyebiliriz. Aynı anda hem kariyer hem ilişkiler hem de aile-ev ekseninde gerginlikler yaşayabilirsin. Yaşadığın stres sana hayatını yeniden kurma, bazı hedeflerini ve insanlarla olan ilişkilerini gözden geçirme kararı aldırtabilir.

Gerilim yükselirse büyük resme bakarak çözüm üretmeniz gerekiyor. Takıntılı davranmaktan vazgeçin. Haftanın ilk günlerinde maddi konular gündeminizde olacak. Yeni bir yatırım yapmaya karar verebilirsiniz.

İlerleyen günlerde yakın çevrenizden destek isteyebilirsiniz. Ve yeni bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Yurt içi seyahatlerle ilgili gelişmeler gündeminize girebilir.


18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. Arkadaş ortamınızda sizden saklanan şeyleri öğrenebilirsiniz. Herkesle özelinizi paylaşmamaya dikkat edin. Bulunduğunuz çevrede hakkınızda asılız dedikodular çıkabilir.

21 Haziran’da Yengeç burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulması sosyal çevre ve arkadaş gruplarıyla olan ilişiklerinde de sarsıntılara neden olabilir. Bazı kişiler hayatından çıkarken, yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebilirsin. Hayat amaçlarını tekrar değerlendirmen ve yeni gelecek planları yapmaya başlaman da mümkün.

terazi burcu

Terazi burcu Haziran ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: Hayatınızı değiştirecek önemli kararlar alabilirsiniz. Önünüze önemli sözleşme fırsatları gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bir seyahatte tanışacağınız bir kişi hayatınız üzerinde önemli bir etki yapabilir.

5 Haziran tarihinde Yay burcunda meydana gelecek olan Ay Tutulması, yakın çevre, kardeşler, kuzenler, komşular ile ilişkileri gündeme getirebilir. Bu dönem eteğinizdeki taşları dökmek ve aranızdaki sorunları çözmek için uygun bir zaman dilimi olabilir. Ancak abartılı tepkilerden ve sert konuşmalardan mümkün olduğunca uzak durmalısın. Bu arada yeni bir eğitime başlayabilir, kısa yolculuklar yapabilirsin.

Yakın çevrenizle ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Kardeşinizin veya kuzeninin bir sorununu çözmeniz gerekebilir. Fazla sorumluluk almaktan kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

Aya başlarken kendinizi oldukça aktif hissedeceksiniz. Yeni projeler başlatabilirsiniz. Takip eden günlerde önünüze önemli yatırım fırsatları gelebiliriz. Kalbinizin sesini dinleyerek karar verin.

18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. İş hayatınızda yavaş giden bir sürece girebilirsiniz. Attığınız mailler veya davetler ulaşmamış olabilir. Bu durum işlerinizi aksatabilir. Yöneticinizle aranızda fikir ayrılıkları olabilir. Hemen tepkinizi belli etmeyin. Retrodan önce başvurduğunuz bir iş varsa bu dönem geri dönüş yapabilirler.

21 Haziran’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Tam Güneş tutulması ise iş ve aile ile ilgili konularda güvenlik ihtiyacının artacağına işaret ediyor. Kariyerle ile ilgili sıkıntılar ya da maddi zorluklar kendini huzursuz hissetmene sebep olabilir. Hayatında dengeyi sağlamak için evinde yeni düzenlemelere gidebilir, işinle ilgili değişiklikler yapmayı isteyebilirsin.

28 Haziran’da savaş ve mücadele gezegeni Mars, Koç burcuna geçiyor. Bu süreçte mevcut ilişkilerindeki sorunlar su yüzüne çıkabilir. Partnerin ya da ortaklarından beklenmedik çıkışlar görebilir, sen de aynı şekilde karşılık verebilirsin.

Daha uyumlu ve sakin olmaya çalışmalı, bu dönemi ilişkilerindeki mevcut sorunları çözmek için kullanmaya çalışmalısın. Mars sene sonuna kadar bu konumda kalacak. Üstelik, 11 Eylül – 15 Kasım arasında retro harekete de başlayacak. Yani özellikle senenin ikinci yarısı ilişkiler ve evlilik gibi konuların seni zorlayacağını, birçok açıdan bir sınava tabii tutacağını söylemek mümkün.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Haziran ayı yorumları

Akrep burç yorumları: Maddi konularla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir yatırım yapma kararı alabilirsiniz. Ancak bunun getireceği krizleri soğukkanlılıkla çözmeniz gerekiyor. Gereksiz harcamalar yapmak yerine mantıklı seçimler yapmalısınız.

5 Haziran’da meydana gelecek olan halkalı Ay tutulması gelir kaynaklarını ve finansal durumunuzu etkileyecek. İş değişikliği yapman, yurt dışı bağlantılı bir işte ya da yabancılarla çalışmaya başlaman mümkün.

Aynı anda birden fazla işten gelir elde etmeye de başlayabilirsin. Ancak ayağını yorganına göre uzatman ve gelir artışına güvenip, bütçeni sarsacak hareketlerden kaçınman gerekiyor.

18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. Seyahatlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Her şeyi yanınıza aldığınızdan emin olun. Akademik hayatınızda terslikler olabilir. Teslim edeceğiniz şeyler varsa son güne bırakmayın. Yurt dışı işlerinizde her şeyi iki kere kontrol edin.

21 Haziran’da Yengeç burcunda meydana gelecek olan tam Güneş tutulması, sene başında karşına çıkan yurt dışı, seyahatler, eğitim, medya, hukuk ve yabancılarla ilişkiler ile ilgili konuları tekrar gündemine getirecek.

Yaz döneminde tanıştığın biriyle aranda ciddi bir ilişki başlayabilir. Eğer eğitim hayatın devam ediyorsa, mezuniyet söz konusu olabilir. İşle ilgili yeni bir eğitime başlayabilirsin. Uzun süredir devam eden hukuki bir süreç sonuçlanabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Haziran ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: Hayatınızda önemli ve beklenmedik gelişmelere açık olacaksınız. Özellikle yeni projelerle ilgili dengeli hareket etmeniz gerekiyor. Ayın ilk günlerinde arkadaşlarınız ile güzel vakit geçirebilirsiniz. Üyesi olduğunuz kulüpler ve derneklerle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Takip eden günlerde kafanızı dinlemek isteyeceksiniz.

5 Haziran tarihinde burcunda gerçekleşecek halkalı Ay tutulmasının hayatında yeni değişikliklere gebe olduğunu söylemek mümkün. Maddi ve manevi alanlarda güvenlik arayışın devam ediyor. Yakın çevre, kardeş ve akrabalarınla ilgili alman gereken yeni sorumluluklar olabilir.

Duygularınız ile mantığınız arasında kalarak seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Mümkün olduğunca mantıklı hareket etmeye çalışın. Aksi takdirde daha sonradan pişman olacağınız kararlar alabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz.

18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. Sizden borç isteyenler olursa kibarca geri çevirin. Bu dönem vereceğiniz borç geri gelmeyebilir. Sağlığınızla ilgili ameliyat kararı gündemde olabilir. Hemen onay vermeyin, durumunuz bu kadar ciddi olmayabilir. Retro aldatıcıdır başka bir doktora daha gözükün.

21 Haziran tarihinde Yengeç’te gerçekleşecek Tam Güneş Tutulması, yine sene başında olduğu gibi finansal konuları ön plana çıkarıyor. Bu dönemde yeni bir krediye başvurman, miras, vergi, sigorta gibi konularda hareketlenmeler olabilir.

Ancak yine de güvenliği tehlikeye atacak miktarda borç vermemeli, temkinli davranmalısın. Ayrıca uzun süredir devam eden bir alacak-verecek meselesi sona erebilir ve seni biraz rahatlatabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Haziran ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: Hayatınızda bağımlılık geliştirdiğiniz insanlardan ve durumlardan arınmanız için doğru bir zamandasınız. Hedeflerinizle ilgili bir yeniden değerlendirme yapmak faydalı olabilir. Özellikle de kariyerinizi daha etkin bir şekilde yönetmek için ciddi kararlar alabilirsiniz.

5 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşen halkalı Ay tutulması, iç dünyanla ilgili çalkantılı günlere işaret ediyor. Bu dönemde kendi kendini sorgulayabilir, kararlarından endişe duyabilir, stres dolayısıyla hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendini yıpratabilirsin. Bazı sırlar ortaya dökülebilir. Gizli düşmanların ortaya çıkabilir.

Gizli düşmanlıkları konusunda dikkatli olmalısınız. Hayatınızdan bazı insanları çıkartmanız gerekebilir. Hatta bazıları size yardım isterken yanlışlıkla hata yapmanıza sebep olabilirler. Bundan dolayı kendi kalbinizin sesini dinlemeniz gerekiyor.

18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. Partnerinizle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Sizden sakladığı bazı gerçekler olabilir. Bundan kuşku duyabilirsiniz. Retro aldatıcıdır içinizdeki şüphelere hemen güvenmeyin.

21 Haziran’da bu defa karşıt burcun Yengeç’te yaşanacak olan Tam Güneş Tutulması ise, sene başında deneyimlediğin uzun vadeli ikili ilişkiler temasını bir kez daha gündeme getirecek.

Mevcut ilişkilerinde güven sorunu yaşıyorsan, bu defa sonlandırmaya karar verebilirsin. Ya da partnerinle evlilik yolunda bir adım atabilirsiniz. Eğer ilişkin yoksa evlenmeyi düşünebileceğin birisi hayatına girebilir.

28 Haziran’da Koç burcuna geçecek ve seneyi burada tamamlayacak olan savaş ve mücadele gezegeni Mars, aile ve kariyerle ilgili konularda da değişimlere ve gelgitlere işaret ediyor. Evde ve iş hayatında değişiklikler ve hareketlenmeler olabilir.

Taşınma, tadilat ya da iş değiştirme gibi durumlar ortaya çıkabilir. Aile bireyleri, üstlerin ya da otorite figürleriyle çatışmalar yaşayabilirsin. Özellikle Mars’ın retro konumda olacağı 11 Eylül – 15 Kasım arasındaki dönemde oto kontrolünü koruman çok önemli. Yoksa geriye dönüşü olmayan durumlarla karşılayabilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Haziran ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: 5 Haziran tarihinde Yay burcunda gerçekleşecek olan halkalı Ay tutulması, sosyal çevre, arkadaş grupları ve gelecek planları ile ilgili alanlarda büyük değişimler yaşamanıza neden olabilir. Hayatından bazı kişiler çıkabilir. Öte yandan yeni sosyal çevrelere de girebilirsiniz.

Hayallerinize ulaşmak için çabalarken önünüzde engellerin olduğunu farkına varabilirsiniz. Gelecek planlarınızı tekrar gözden geçirebilir, hedeflerinizi yeni bir bakış açısıyla revize etmek isteyebilirsiniz.

Arkadaş çevrenizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Düzenli olarak katıldığınız bir grup veya üyesi olduğunuz sosyal topluluklarla ilgili gerilim yükselebilir. Mümkün olduğunca gereksiz tartışmaların içine girmemeniz gerekiyor. Aksi takdirde hayatınızda bir arkadaşınızın çıkması söz konusu olabilir.

18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. İş ortamında sizin hakkınızda konuşanlar olabilir. Ofiste veya çalıştığınız yerde çalışma arkadaşları ve üstlerinizle olan seviyenizi korumaya devam edin. Aksi halde söyledikleriniz başkalarının kulağına gidebilir.

21 Haziran tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek Tam Güneş Tutulması, günlük yaşam, iş ortamı ve sağlıkla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Sene başında yaşadığın sağlık sorunları bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ya da yeni iş arkadaşları ile çalışmaya başlayabilirsin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Haziran ayı yorumları

Balık burç yorumları: 5 Haziran günü Yay burcunda gerçekleşecek olan halkalı Ay tutulması seni yine kariyer ve aile konularında etkiliyor olacak. Maddi konularla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

Bu ay kariyerinde yeni bir yol izlemeye karar verebilir, aile ilişkilerinde ise uzun süredir devam eden bir sorunu çözüme kavuşturabilirsin. Çalışmıyorsan, yeni bir iş söz konusu olabilir. Evlilik kararı alabilir, çocuk sahibi olabilir ya da olmaya karar verebilirsin.

İş hayatınızda üstlerinizle aranızda gerilimler yaşanabilir. Mümkün olduğunca tartışmadan uzak durmaya çalışın. Hayatınızdaki otorite figürlerinin size yeterince destek vermediğini hissedebilirsiniz. Ama aslında desteğe ihtiyacınız yok.

Kariyeriniz ile ilgili beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Önünüze çıkan engeller moralinizi bozabilir. Yılmadan cesaretle hareket etmeniz gerekiyor. Kimsenin cesaretinizi kırmasına izin vermeyin. Tek başınıza hareket etmeniz faydalı olabilir.

18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. Eski sevgiliniz geri dönmek isteyebilir. Fakat retro esnasında geri gelen sevgiliye hemen güvenmeyin. Çocuğunuzla ilgili bazı haberler alabilirsiniz.

21 Haziran günü Yengeç burcunda oluşacak tam Güneş tutulması, yine sosyal hayat, ilişkiler, çocuklar ve hobilerle ilgili konuları gündemine getirecek. Hayatında kimse yoksa, uzun vadeli ilişki yaşayacağın kişiyle bu dönemde tanışabilirsin.


Hamilelik haberi gelebilir. Çocuğun varsa, onunla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Eğer bir ilişkin varsa, tamam mı devam mı kararını bu dönemde alabilirsin.

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.