Astroloji: 15 – 21 Haziran 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 15 – 21 Haziran 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 15 - 21 Haziran 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 15 – 21 Haziran 2020 haftalık burç yorumları…

15 Haziran, 16 Haziran, 17 Haziran, 18 Haziran, 19 Haziran, 20 Haziran ve 21 Haziran tarihlerinde burçları neler bekliyor?


Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Haftanın astrolojik etkileri:

  • 18 Haziran – Yengeç burcunda Merkür Retro
  • 21 Haziran – Yengeç burcunda Güneş Tutulması

koç burcu

Koç burcu 15 – 21 Haziran haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: 18 Haziran’da Merkür retrosu gerçekleşecek. Evinizdeki elektronik aletlere dikkat etmelisiniz. Aile içinde sorunlar çıkabilir. Aile bireylerinin sağlık sorunlarında yardımcı olmanız gerekebilir. Duygusal olarak da karışık olacağınız bir dönemde olacaksınız.

21 Haziran tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması hayatında aile ve evle ilgili konuların ön plana çıkacağına işaret ediyor. Ailenin güvenliği ve geleceği hakkında yeni kararlar alabilir, yeni hedefler belirlemek isteyebilirsin.

Gayrimenkul alım satım işleri yapmanız söz konusu olabilir. Evlenebilir, eğer çocuk düşünüyorsan, bu konuda güzel haberler alabilirsin. Taşınma, ev değiştirme konuları gündeme gelebilir.

Aile mülkleriyle ilgili bir sorun bu dönemde çözülebilir. Bir taşınma söz konusu olabilir. Tek başına yaşamaya karar verebilirsin. Ya da bu dönemde, evden çalışmaya karar vermen de gündeme gelebilir.

Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde aile bireyleri ile bir araya gelebilir, geçmiş güzel günleri keyifle anabiliriz. Keyifli, yemekli, bol sohbetli aile toplantıları için uygun bir dönemdeyiz.

Uzaktaki aile bireyleri bizi ziyarete gelebilir. Ebeveynlerimiz ile geçmişten gelen sorunları masaya döküp, bir çözüm bulmak için tartışmamız da mümkündür.

28 Haziran tarihinde sizin burcuna geçecek ve ileri geri hareketlerle yıl sonuna kadar burcunda kalacak olan Mars sana büyük bir enerji kazandıracak. Yılın ikinci yarısını, savaşçı ruhunu öne çıkararak ve engel tanımayarak geçireceksin.

Hayatının her alanında yeni girişimler, yeni deneyimler seni bekliyor. Ancak Mars’ın retro hareket edeceği 11 Eylül – 15 Kasım tarih aralığında daha kontrollü olmanda ve adımlarını daha düşünerek atmanda büyük fayda var.

boğa burcu

Boğa burcu 15 – 21 Haziran haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: 18 Haziran’da Merkür retrosu başlıyor. Elektronik aletlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreçte olacaksınız. İnsanlarla iletişim kurarken yanlış anlaşılabilirsiniz. Olaylar hiç tahmin etmediğiniz yerlere gidebilir. Bazen susmak en iyi iletişim tercihi olabilir.

21 Haziran’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması kardeş ve yakın çevre ilişkilerini gündeme getiriyor. Bu konuda daha duyarlı olabilir, geçmişten gelen sorunlara çözüm bulmak için çabalayabilirsin.

Angarya işlerden kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. Yanınızda çalışan kişilerle ilgili sorunları çözmeniz gerekebilir.

Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, duygusal ve bizi geçmişteki güzel günlere götürecek konuşmalar yapabiliriz.

Bu dönemde yakın çevrenden ya da kardeş ve kuzenlerden hamilelik haberleri alabilirsin. Eğitim hayatın sürüyorsa, fikir değiştirerek başka bir alana geçiş yapmak isteyebilirsin. Bu arada sosyalleşme ihtiyacın da artış gösterecektir. Hayatına birçok yeni insan girebilir.

Eski bir çocukluk arkadaşı ya da uzun zamandır görmediğimiz bir akrabamız ile karşılaşmamız da mümkündür.  Deniz yoluyla sık sık keyifli kısa yolculuklar yapabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Takip eden günlerde ilişkilerinizde ön planda olacak. Sevgiliniz ile plan yapabilirsiniz. Uzun zamandır aklınızda olan romantik zamanlar nihayet gerçekleşebilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 15 – 21 Haziran haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: 18 Haziran’da Merkür retrosu başlıyor. İnternet üzerinden para transferlerinde dikkatli olun. Güvenmediğiniz sitelerden alışveriş yaparak risk almayın.

20 Haziran’a kadar sizin burcunuzda kalacak olan Güneş ile kendinizi daha enerjik, daha neşeli ve daha özgüvenli hissedeceksiniz. Hedeflerine odaklanabilir, herkesle rahatça iletişim kurabilir, sosyal ağlarını genişletebilirsin.

21 Haziran’da Yengeç burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulması seni finansal konularda etkiliyor olacak. Geçmişte yarım kalmış finansal bir girişimimiz bu dönemde tamamlanabilir. Ailemizin finansal kaynakları ile ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir.

Maddi konularda endişelerin artabilir, kendini, aileni ve sevdiklerini maddi konularda güvence altına almak isteyebilir, bu nedenle sezgilerine güvenerek yeni adımlar atmak isteyebilirsin. Ancak rasyonelliği elden bırakmamalı, ayağı yere basan projelere yönelmelisin.

Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında uzun süredir bizi meşgul eden bir konuda karara varabiliriz. Ancak, duygularımızla olduğu kadar mantığımızla da hareket etmeye çalışmalıyız.

Yeni iş ve para kaynakları bulabilirsin ancak ayağını yorganına göre uzatmanda büyük fayda var. Başkalarını desteğine çok güvenmemeli, havadan gelecek paralara bel bağlamamalısın. Müsriflikten kaçınmalı ve kazandığını elinde tutmaya gayret etmelisin.

yengeç burcu

Yengeç burcu 15 – 21 Haziran haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 18 Haziran’da sizin burcunda Merkür retrosu başlıyor. Kendinizle hesaplaşmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda acaba daha farklı tepki verseniz daha mı iyi olurdu bunları düşünebilirsiniz. Ailevi bazı konularda içinize sinmeyen şeyler olabilir.

Güneş’in 21 Haziran’da burcuna geçmesi, yaşam enerjini ve hayattan aldığın keyfi artırıyor. Kendine daha çok güvenebilir, duygusal beklentilerini daha iyi kavrayabilirsin. 22 Temmuz’a kadar devam edecek bu bir aylık süreçte kendini huzurlu, keyifli ve güvende hissedeceksin.

21 Haziran’da aynı zamanda burcunda tam Güneş tutulması da yaşanacak. Yani Haziran sonunun senin için çok önemli bir dönem olacağını söylemek mümkün. Güneş tutulması kendinle ilgili konulara odaklanacağına işaret ediyor.

Hayatında yeni bir başlangıç yapmak ya da seni ve sevdiklerini maddi ve manevi güvence altına alacak yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsin. Öte yandan ilişkiler ve ortaklıklar konularında temkinli davranman gereken bir döneme giriyorsun.

Bekarsan ani bir evlilik kararı söz konusu olabilir. Uzun vadeli bir ilişki ya da ortaklık içindeysen bir sonlanma yaşayabilirsin. Bu süreçte sağlığına da dikkat etmen gerekiyor.

İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi sık sık geçmişi düşünüp, hata olarak gördüğümüz bazı şeyleri nasıl düzeltebileceğimizi düşünürken bulabiliriz.

Kendini geliştirmek, hedeflerine doğru ilerlemek için ideal bir dönem. Bir imaj değişikliği yapman da mümkün. Çevremize hızlı ancak duygularına göre hareket eden, hassas ve kırılgan bir imaj yansıtıyor olacağız.

Eğer bekarsan, hayatında kalıcı olacak yeni bir ilişki başlayabilir. Bir ilişki içindeysen, evlilik yolunda ilk adımlarını atabilirsin. Çocuk sahibi olmak istiyorsan, bu isteğin gerçekleşebilir. Evliysen, evlilikle ilgili üstlenmek zorunda kalacağın sorumluluklar seni biraz bunaltabilir.

28 Haziran’da Koç burcuna geçecek olan Mars, kariyer hayatını hareketlendirebilir. Mars yıl sonuna kadar bu konumda kalacak. Üstelik 11 Eylül ve 15 Kasım tarihleri arasında da geri hareket edecek.

Yani sonbahar aylarında kariyer konularında çok dikkatli olmalı, üstlerinle ve otorite konumundaki kişilerle çatışmaktan kaçınmalısın. Eğer çalışmıyorsan, 11 Eylül’e kadar yeni çıkan fırsatları değerlendirebilirsin. 11 Eylül ve 15 Kasım arasındaki fırsatlar ise kalıcı olmayabilir.

aslan burcu

Aslan burcu 15 – 21 Haziran haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: 18 Haziran’da Merkür retrosu başlıyor. Sağlığınızla ilgili bir teşhis alırsanız farklı bir doktora daha gözükün. Yanıltıcı olabilir. Eski sevgilinizden haber alabilirsiniz.

21 Haziran’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Tam Güneş Tutulması iç dünyana döneceğine ve kendini kırılgan ve hassas hissedebileceğine işaret ediyor.

Zihinsel ve duygusal bir karmaşa hissedebilir, bilinç altında endişe ve huzursuzluk yaşayabilirsin. Bu süreci hatalarınla, zayıf yönlerinle ve güvensizliklerinle yüzleşme aracı olarak kullanmalı ve bir sonraki dönem için hazırlanmalısın.

İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızı duygularımız ele geçirebilir.

Tüm hayatımızı gözden geçirmek istediğimiz bir zaman dilimindeyiz. Sosyal ortamlardan biraz uzaklaşıp, detaylı bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz.

Geçmişin hesabını yapabilir, korkularından arınmak, zihinsel bir temizlik yapmak için çaba gösterebilirsin. Hayatını düzene sokmak için uygun bir dönemdesin. Ruhunu dinlendirmek, meditasyon, yoga gibi sakinleştirici aktivitelerle uğraşmak sana çok iyi gelebilir.

Senden saklanan sırları keşfedebilir, gerçek dost ve düşmanların kimmiş öğrenebilirsin. Sağlığını da göz ardı etmemende fayda var. Maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak, enerjini toplamanı sağlayacak.

başak burcu

Başak burcu 15 – 21 Haziran haftalık yorumları

Başak burç yorumları: 18 Haziran’da Merkür retrosu başlıyor. Arkadaş ortamınızda sizden saklanan şeyleri öğrenebilirsiniz.

Herkesle özelinizi paylaşmamaya dikkat edin. Bulunduğunuz çevrede hakkınızda asılız dedikodular çıkabilir.

21 Haziran’da Yengeç burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulması sosyal çevre ve arkadaş gruplarıyla olan ilişiklerinde de sarsıntılara neden olabilir.

Bazı kişiler hayatından çıkarken, yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebilirsin. Hayat amaçlarını tekrar değerlendirmen ve yeni gelecek planları yapmaya başlaman da mümkün.

Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla karşılaşabilir, çok keyifli zamanlar geçirebiliriz.

İlişkimiz yoksa eski bir sevgili tekrar hayatımıza girebilir. İlişkimiz varsa partnerimiz ile nostaljik aktivitelere katılabiliriz.

Sana kariyer alanında destek olacak, senden yaşça büyük otorite figürleriyle tanışabilirsin. Hedeflerinde ve gelecek planlarında dönüşümler yaşanabilir. Yeni projelerde yer alabilir, sosyal çevrenden destek görebilirsin.

Uzun zamandır planladığın ancak somut bir hale getiremediğin bir projeyi bu süreçte hayata geçirebilirsin. Bu dönemde yalnız kalmak yararına olmayacaktır.


Ekip işleri senin yararına olabilir. Kariyer kazançlarında da bir artış söz konusu. Çocuk sahibi olmak istiyorsan, uygun bir dönemdesin. Çocuğun varsa, onunla ilgili bir değişiklik olabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 15 – 21 Haziran haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: 18 Haziran’da Merkür retrosu başlıyor. İş hayatınızda yavaş giden bir sürece girebilirsiniz.

Attığınız mailler veya davetler ulaşmamış olabilir. Bu durum işlerinizi aksatabilir. Yöneticinizle aranızda fikir ayrılıkları olabilir. Hemen tepkinizi belli etmeyin. Retrodan önce başvurduğunuz bir iş varsa bu dönem geri dönüş yapabilirler.

21 Haziran’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Tam Güneş tutulması ise iş ve aile ile ilgili konularda güvenlik ihtiyacının artacağına işaret ediyor.

Kariyerle ile ilgili sıkıntılar ya da maddi zorluklar kendini huzursuz hissetmene sebep olabilir. Hayatında dengeyi sağlamak için evinde yeni düzenlemelere gidebilir, işinle ilgili değişiklikler yapmayı isteyebilirsin.

Bu hafta kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular daha fazla ön plana çıkacaktır. Bu dönemde hayata daha duygusal açıdan bakabilir, üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile geçmiş günlerle ilgili konuşmalar yapabiliriz. Bazı hedeflerimizi yeniden gözden geçirmemiz gerekebilir. Yarım kalmış projelerimizi bitirmek için çok uygun bir dönemdeyiz.

Daha fazla çalışacağın, hedeflerini yeniden gözden geçireceğin, hatta belki kendine yeni hedefler belirleyeceğin bir döneme giriyorsun. Aile ve kariyer dengesini kurmakta çok zorlanabilir bu yüzden zaman zaman pes etmek isteyebilirsin.

Ancak, içindeki gerginlik ve korkuları dışa yansıtmamaya çalışacaksın. Eğer çalışıyorsan, bir terfi, atama ya da iş değişikliği söz konusu olabilir. Eğer iş arıyorsan, bu dönemde iş bulma ihtimalin var. Ev ya da yaşadığın şehri değiştirme konusu da gündeme gelebilir.

28 Haziran’da savaş ve mücadele gezegeni Mars, Koç burcuna geçiyor. Bu süreçte mevcut ilişkilerindeki sorunlar su yüzüne çıkabilir. Partnerin ya da ortaklarından beklenmedik çıkışlar görebilir, sen de aynı şekilde karşılık verebilirsin.

Daha uyumlu ve sakin olmaya çalışmalı, bu dönemi ilişkilerindeki mevcut sorunları çözmek için kullanmaya çalışmalısın. Mars sene sonuna kadar bu konumda kalacak. Üstelik, 11 Eylül – 15 Kasım arasında retro harekete de başlayacak. Yani özellikle senenin ikinci yarısı ilişkiler ve evlilik gibi konuların seni zorlayacağını, birçok açıdan bir sınava tabi tutacağını söylemek mümkün.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 15 – 21 Haziran haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: 18 Haziran’da Merkür retrosu başlıyor. Seyahatlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Her şeyi yanınıza aldığınızdan emin olun. Akademik hayatınızda terslikler olabilir. Teslim edeceğiniz şeyler varsa son güne bırakmayın. Yurt dışı işlerinizde her şeyi iki kere kontrol edin.

21 Haziran’da Yengeç burcunda meydana gelecek olan tam Güneş tutulması, sene başında karşına çıkan yurt dışı, seyahatler, eğitim, medya, hukuk ve yabancılarla ilişkiler ile ilgili konuları tekrar gündemine getirecek.

Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde uzaktaki aile bireyleri ya da arkadaşlarımız ile bir araya gelebilir, yurt dışı seyahatleri yapabilir, geçmişte yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebiliriz.

Fikir ve görüşlerimizi yeniden gözden geçirebilir, ön yargılarımızdan kurtulmak için yeni adımlar atabiliriz. Yaz döneminde tanıştığın biriyle aranda ciddi bir ilişki başlayabilir.

Fikirlerin ile takdir edilebilir, önemli kişilerin dikkatini çekebilirsin. Eğer eğitimine devam ediyorsan bu sene senin için bir başarı yılı olabilir. Yeni bir eğitim için yurt dışına çıkabilirsin. Yurt dışı ile ilgili bir iş söz konusu olabilir.

Çok sık seyahat etmen gereken bir işe başlayabilirsin. Devam eden bir hukuksal süreç varsa bu dönemde sonlanabilir. Evliysen eşinin ailesi ile ilgili olumlu bir süreç yaşanabilir.

Uzak akrabaların sana yurt dışı planlarınla ilgili destek verebilirler. Öte yandan kardeşler ve yakın çevre ile aranda gerilim olması mümkün. Daha uzlaşmacı olmaya çalışmalısın.

Eğer eğitim hayatın devam ediyorsa, mezuniyet söz konusu olabilir. İşle ilgili yeni bir eğitime başlayabilirsin. Uzun süredir devam eden hukuki bir süreç sonuçlanabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 15 – 21 Haziran haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: 18 Haziran’da Merkür retrosu başlıyor. Sizden borç isteyenler olursa kibarca geri çevirin. Bu dönem vereceğiniz borç geri gelmeyebilir.

Sağlığınızla ilgili ameliyat kararı gündemde olabilir. Hemen onay vermeyin, durumunuz bu kadar ciddi olmayabilir. Retro aldatıcıdır başka bir doktora daha gözükün.

21 Haziran tarihinde Yengeç’te gerçekleşecek Tam Güneş Tutulması, yine sene başında olduğu gibi finansal konuları ön plana çıkarıyor. Bu dönemde yeni bir krediye başvurman, miras, vergi, sigorta gibi konularda hareketlenmeler olabilir.

Ancak yine de güvenliği tehlikeye atacak miktarda borç vermemeli, temkinli davranmalısın. Ayrıca uzun süredir devam eden bir alacak-verecek meselesi sona erebilir ve seni biraz rahatlatabilir.

Bu hafta finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda duygusal ve hızlı kararlar verebilir, çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz.

Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atarken daha rasyonel olmaya çalışmalıyız.

Bu süreçte iş birlikleri ve ortaklıklar senin için yararlı olabilir. Uzun süredir devam eden maddi bir sorun, bu süreçte çözülebilir. Mesela bir miras ya da nafaka davası sonuçlanabilir. Bu süreçte nihayet ayağını yorganına göre uzatmayı öğrenebileceksin. Bir kredi borcu bitebilir.

Yeni ve sağlam yatırımlar yapabilirsin. Eşinin, partnerinin geliri artabilir. Eşinle ilişkiniz her anlamda daha da derinleşebilir. Sezgilerinin arttığını hissedebilirsin. Doğa üstü konulara daha fazla ilgi duymaya başlaman mümkün. Sen de bu arada ruhsal bir dönüşümden geçebilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 15 – 21 Haziran haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: 18 Haziran’da Merkür retrosu başlıyor. Partnerinizle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Sizden sakladığı bazı gerçekler olabilir. Bundan kuşku duyabilirsiniz. Retro aldatıcıdır içinizdeki şüphelere hemen güvenmeyin.

21 Haziran’da bu defa karşıt burcun Yengeç’te yaşanacak olan Tam Güneş Tutulması ise, sene başında deneyimlediğin uzun vadeli ikili ilişkiler temasını bir kez daha gündeme getirecek.

Mevcut ilişkilerinde güven sorunu yaşıyorsan, bu defa sonlandırmaya karar verebilirsin. Ya da partnerinle evlilik yolunda bir adım atabilirsiniz. Eğer ilişkin yoksa evlenmeyi düşünebileceğin birisi hayatına girebilir.

Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile aramızda duygusal konuşmalar yaşanabilir. Geçmişte yaşanmış sorunlar tekrar ortaya çıkabilir ve tartışmalara yol açabilir.

Öte yandan bir süredir devam eden bir tatsızlık ya da anlaşmazlık, bu dönemde yapılacak bir konuşma ile çözüme kavuşabilir.

Bekarsan hayatına kalıcı bir ilişki yaşayacağın biri girebilir. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen, evlilik kararı alabilir ve hatta nikah masasına oturabilirsin. Eğer zaten evliysen, eşin senin için büyük bir destek kaynağı haline gelebilir. Ancak karşılıklı olarak birbirinize baskı uygulamaktan kaçınmalı, sorunları büyütmeden birlikte konuşarak çözmeyi denemelisiniz.

İş birlikleri ve ortaklıklar için de aynı şeyler geçerli. Senin için artık önem arz etmeyen kişileri hayatından çıkarabilir, geçmişte bırakabilirsin. Bu arada seninle açıktan açığa rekabet etmek isteyen, düşmanca davranan kişiler de kendilerini gösterebilirler. Temkinli olmaya çalışmalısın. Sağlığına da özen göstermeyi unutma.

28 Haziran’da Koç burcuna geçecek ve seneyi burada tamamlayacak olan savaş ve mücadele gezegeni Mars, aile ve kariyerle ilgili konularda da değişimlere ve gelgitlere işaret ediyor. Evde ve iş hayatında değişiklikler ve hareketlenmeler olabilir.

Taşınma, tadilat ya da iş değiştirme gibi durumlar ortaya çıkabilir. Aile bireyleri, üstlerin ya da otorite figürleriyle çatışmalar yaşayabilirsin. Özellikle Mars’ın retro konumda olacağı 11 Eylül – 15 Kasım arasındaki dönemde oto kontrolünü koruman çok önemli. Yoksa geriye dönüşü olmayan durumlarla karşılayabilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 15 – 21 Haziran haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: 18 Haziran’da Merkür retrosu başlıyor. İş ortamında sizin hakkınızda konuşanlar olabilir. Ofiste veya çalıştığınız yerde çalışma arkadaşları ve üstlerinizle olan seviyenizi korumaya devam edin. Aksi halde söyledikleriniz başkalarının kulağına gidebilir.

21 Haziran tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek Tam Güneş Tutulması, günlük yaşam, iş ortamı ve sağlıkla ilgili konuları ön plana çıkarıyor.

Sene başında yaşadığın sağlık sorunları bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ya da yeni iş arkadaşları ile çalışmaya başlayabilirsin.

Bu hafta özellikle sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda duygularımızla hareket edeceğimiz, çevremizdeki insanlara ve iş arkadaşlarımıza son derece empatik yaklaşabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Sağlık açısından zihnimizi sürekli geçmişteki sorunlarla meşgul etmemiz, ufak tefek sinir bozuklukları yaşamamıza sebep olabilir. Kendimize fazla yüklenmemeliyiz.

İş hayatında sorumlulukların artacağı bir dönem olabilir. Yeni projelerin yükü senin sırtına yüklenebilir. Günlük rutininde seni zorlayacak değişiklikler olabilir. Sabırlı olman ve aşırı egolu davranmaktan kaçınman senin için çok yararlı olacaktır. Sen de kendini göstermek için varını yoğunu ortaya koyacaksın.

Yeni çalışma arkadaşların arasında sabrını zorlayanlar olabilir ancak aynı zamanda destek göreceğin iş arkadaşları da hayatına katılabilir. Çalışmıyorsan, günlük hayatında değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Örneğin evinde tadilat konularına girişmen mümkün. Sağlık konularında da kontrolleri aksatmamakta ve doktorun tavsiyelerine uymakta fayda var.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 15 – 21 Haziran haftalık yorumları

Balık burç yorumları: 18 Haziran’da Merkür retrosu başlıyor. Eski sevgiliniz geri dönmek isteyebilir. Fakat retro esnasında geri gelen sevgiliye hemen güvenmeyin. Çocuğunuzla ilgili bazı haberler alabilirsiniz.

21 Haziran günü Yengeç burcunda oluşacak tam Güneş tutulması, yine sosyal hayat, ilişkiler, çocuklar ve hobilerle ilgili konuları gündemine getirecek. Hayatında kimse yoksa, uzun vadeli ilişki yaşayacağın kişiyle bu dönemde tanışabilirsin.

Hamilelik haberi gelebilir. Çocuğun varsa, onunla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Eğer bir ilişkin varsa, tamam mı devam mı kararını bu dönemde alabilirsin.

Aşk Balık burçlarının kapısını çalıyor. Eğer hayatında biri varsa, bu ilişki resmiyete dökülebilir ve evliliğe doğru uzanabilir. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ancak duygusal bir döneme giriyoruz.

Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle romantik anlar yaşayabilir, birlikte duygusal ve keyifli zamanlar geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza romantik ve empatik biri girebilir ya da eski bir sevgili ile tekrar bir araya gelebiliriz.

Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsan, çok uygun bir dönemdesin. Kısa süre içinde hamilelik haberi alabilirsin. Hobilerini, somut bir kariyer haline dönüştürmen ve onlardan gelir sağlaman da mümkün.


Çocuğun varsa, onlarla ilgili olumlu gelişmeler de yaşayabilirsin. Çok fazla risk almamak şartıyla, borsa ya da şans oyunlarında da kısmetin açılabilir. Tatiller ve keyif alacağın eğlenceli ortamlar bu dönemde seni bekliyor.

Düşük faizli taşıt kredisi kampanyaları: Kredi ödemesi hesaplama


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.