Astroloji: 22 – 28 Haziran 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 22 – 28 Haziran 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 22 - 28 Haziran 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 22 – 28 Haziran 2020 haftalık burç yorumları

22 Haziran, 23 Haziran, 24 Haziran, 25 Haziran, 26 Haziran, 27 Haziran ve 28 Haziran tarihlerinde burçları neler bekliyor?


Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu 22 – 28 Haziran haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta sizin burcunuzda seyahate başlayacak olan Mars, sizlere enerji ve özgüven getirerek ateşli doğasını tam olarak gösterecek.

Her türlü konuda harekete geçmeye hazırız ve cesaretimiz çok yüksek. Kendimizi rahatlıkla ve özgüvenle ifade edebiliriz.

Bu dönemde kimse istediğimiz adımları atmaktan bizi alıkoyamaz. Ancak enerjimizi ve öfkemizi kontrol altına almamız gerekiyor. Yoksa, sonradan pişman olacağımız kararlar verebilir ya da sözler söyleyebiliriz.

Yılın ikinci yarısını, savaşçı ruhunu öne çıkararak ve engel tanımayarak geçireceksin. Hayatının her alanında yeni girişimler, yeni deneyimler seni bekliyor.

Ancak Mars’ın retro hareket edeceği 11 Eylül – 15 Kasım tarih aralığında daha kontrollü olmanda ve adımlarını daha düşünerek atmanda büyük fayda var.

boğa burcu

Boğa burcu 22 – 28 Haziran haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: İç dünyamıza yöneleceğimiz, kendimizle yüzleşeceğimiz bir döneme giriyoruz. Gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Kavgalı olduğumuz insanlar tekrar karşımıza çıkabilir. Biz de eski hatalarımızı gözden geçirebilir, kendi içimizde çatışmalar yaşayabiliriz.  İş ortamımızda gerginlikler oluşabilir.

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz.

Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün.

Bu süreçte dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın. Böylece ev hayatınızda uzun zamandan beri yapmak istediğiniz değişimleri gerçekleştirebilirsiniz.

Çocuğunuza vakit ayırıp onun için keyifli bir yaz tatili planlayabilirsiniz. Aynı zamanda hayatınızda yeni bir hobiye yer açabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 22 – 28 Haziran haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Sosyal çevre ve arkadaş ilişkilerimizin ön plana çıktığı bir dönemdeyiz. Gelecekle ilgili yeni planlar yapabilir ya da yapmış olduğumuz planlarla ilgili harekete geçebiliriz. Yeni insanlarla tanışmamız ve yeni sosyal çevrelere girmemiz de mümkün.

Kariyer açısından rekabet dolu ve gerilimli günler yaşayabilirsiniz. Mars’ın Koç burcuna geçeceği 28 Haziran tarihine kadar, iş ortamında kendinizi kontrol etmeye çalışmalı, üstlerinizle ve otorite figürleriyle karşı karşıya gelmemelisiniz.

Maddi konularda endişelerin artabilir, kendini, aileni ve sevdiklerini maddi konularda güvence altına almak isteyebilir, bu nedenle sezgilerine güvenerek yeni adımlar atmak isteyebilirsin. Ancak rasyonelliği elden bırakmamalı, ayağı yere basan projelere yönelmelisin.

Kariyer hayatınızda yeni zorluklarla karşılaşsanız da endişe etmenize gerek yok. Şans sizden yana olacak. Bu durumu hazırlıklı olmak ve kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

yengeç burcu

Yengeç burcu 22 – 28 Haziran haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Hayat amaçlarımız ve kariyer alanlarında son derece hareketli bir döneme giriş yapıyoruz. Bir süredir kariyerimizde yeni adımlar atmayı planlıyorsak ve bunun için gerekli cesareti bulamıyorsak, tam sırası! Üstlerimizle yüzleşebilir, isteklerimizi daha net ve özgüvenli ifade edebiliriz.

28 Haziran’da Koç burcuna geçecek olan Mars, kariyer hayatını hareketlendirebilir. Mars yıl sonuna kadar bu konumda kalacak. 11 Eylül ve 15 Kasım tarihleri arasında da geri hareket edecek. Sonbahar aylarında kariyer konularında çok dikkatli olmalı, üstlerinle ve otorite konumundaki kişilerle çatışmaktan kaçınmalısın. Eğer çalışmıyorsan, 11 Eylül’e kadar yeni çıkan fırsatları değerlendirebilirsin.

Yaşam enerjiniz ve hayattan aldığınız keyif artacak. Kendinize daha çok güvenebilir, duygusal beklentilerinizi daha iyi kavrayabilirsiniz.

Mutlu ve kendinize olan güveninizin arttığı bir dönemde olacaksınız. İşleriniz hayırlı bir şekilde ilerleyecektir. Hayatınızda yeni sayfalar açılabilir. Kendinizi geliştirmek, hedeflerinize doğru ilerlemek için ideal bir dönem olacak.

aslan burcu

Aslan burcu 22 – 28 Haziran haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yüksek öğrenim, yurt dışı, inançlar konularında harekete geçeceğimiz bir dönem olacak. Kendi fikirlerimizi dile getirmekte başarılı olabilir, inandığımız şeyler için savaşmak isteyebiliriz.

Akademik konularda yeteneklerimizi gösterebilir, herhangi bir sınav söz konusu ise çok başarılı olabiliriz. Yurt dışı ya da eğitimle ilgili konularda önümüze yeni fırsatlar çıkabilir.

Zihinsel ve duygusal bir karmaşa hissedebilir, bilinç altında endişe ve huzursuzluk yaşayabilirsin. Bu süreci hatalarınla, zayıf yönlerinle ve güvensizliklerinle yüzleşme aracı olarak kullanmalı ve bir sonraki dönem için hazırlanmalısın.

Geçmişin hesabını yapabilir, korkularından arınmak, zihinsel bir temizlik yapmak için çaba gösterebilirsin. Psikoloji, kişisel gelişim konularına yönelebilirsiniz.

Başka bir şehir veya ülkede yaşamak için planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Yeni hayat düzeninin koşullarını hayata geçirmek için 2021 Ocak’a kadar iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da çaba sarf etmeniz gereken bir dönemde olabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 22 – 28 Haziran haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Ortak kaynaklarımız, ortaklıklardan elde edilen gelirler, miras, sigorta, vergi gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz.

Bu süreçte yeni yatırımlar yapmak, borç ya da kredi almak gibi konularda eskiye nazaran çok daha cesaretli olabiliriz. Mevcut bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Birinden maddi destek alma konusunda da önünüz açık olabilir.

Aynı şekilde cinsellikle ilgili konularda da daha girişken olmamız mümkün. Lidibodumuz artabilir. Travmalarımızla yüzleşip bu konuda da bir şeyler yapmaya karar verebiliriz.


Bazı kişiler hayatından çıkarken, yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebilirsin. Hayat amaçlarını tekrar değerlendirmen ve yeni gelecek planları yapmaya başlaman da mümkün.

Uzun zamandır planladığın ancak somut bir hale getiremediğin bir projeyi bu süreçte hayata geçirebilirsin. Kazançlarda artış yaşanabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 22 – 28 Haziran haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Uzun vadeli ilişkilerimiz ve ortaklıklarımız ile ilgili konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Partnerimizle aramızda bir rekabet ortamı oluşabilir ve bu yüzden gerginlik yaşanabilir.

Karşımızdaki kişilerin fazla özgüvenli olduklarını ya da fazla abartılı davrandıklarını düşünebilir, bu nedenle biz de onlara karşı öfkeli tepkiler gösterebiliriz.

Enerjimizi kavga etmek yerine, partnerimizle birlikte katılabileceğimiz fiziksel aktivitelere harcamamız gerginliğimizi atmamızı sağlayabilir.

Hayatımızda biri yoksa, aniden hayatımıza yeni biri girebilir. Fakat ilişki kararını aceleyle vermemekte ve temkinli olmakta fayda var.

28 Haziran’da savaş ve mücadele gezegeni Mars, Koç burcuna geçiyor. Bu süreçte mevcut ilişkilerindeki sorunlar su yüzüne çıkabilir. Partnerin ya da ortaklarından beklenmedik çıkışlar görebilir, sen de aynı şekilde karşılık verebilirsin.

Bu süreçte daha uyumlu ve sakin olmaya çalışmalı, bu dönemi ilişkilerindeki mevcut sorunları çözmek için kullanmaya çalışmalısın. Mars 11 Eylül – 15 Kasım arasında retro hareketine başlayacağı dönemde ilişkiler ve evlilik gibi konular seni zorlayabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 22 – 28 Haziran haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu süreçte günlük yaşamımız ve iş hayatımız ile ilgili olaylar gündeme gelecektir. Her zamankinden daha fazla çalışmamız gerekebilir, eğer çalışıyorsak iş arkadaşlarımızla sorun yaşayabiliriz. Çalışmıyorsak, günlük yaşamımızda sorunlar yaşayabilir, çevremizdeki insanlarla çatışmalara girebiliriz.

Yaz tatili sırasında tanıştığın biriyle aranda ciddi bir ilişki başlayabilir. Eğer eğitim hayatın devam ediyorsa, mezuniyet söz konusu olabilir. İşle ilgili yeni bir eğitime başlayabilirsin. Uzun süredir devam eden hukuki bir süreç sonuçlanabilir.

Fikirlerin ile takdir edilebilir, önemli kişilerin dikkatini çekebilirsin. Eğer eğitimine devam ediyorsan bu sene senin için bir başarı yılı olabilir. Yeni bir eğitim için yurt dışına çıkabilirsin. Yurt dışı ile ilgili bir iş söz konusu olabilir. Uzakta yaşama isteğin artabilir.

Çalışma hayatınızda çok emek vermeniz gereken bir süreçtesiniz. Bu hafta itibariyle daha çok kariyer hayatınıza odaklanacaksınız. Ne kadar emek harcarsanız, meyvelerini alacaksınız. Yakın çevrenizdekilerle tartışmaktan kaçınmalı, iş arkadaşlarınızın kalbini kırmamaya özen göstermelisiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 22 – 28 Haziran haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Sosyal hayatımız, aşk ilişkilerimiz, hobilerimiz ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde hayat enerjimiz ve sosyal hayatımız daha da canlanabilir.

Hayattan daha fazla keyif almaya başlayabiliriz. Yeni hobiler edinebiliriz. Aşk hayatımız hareketlenebilir. Yeni insanlarla tanışabiliriz. İlişkimiz varsa partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem de geçirebiliriz.

Bu dönemde yeni bir krediye başvurman, miras, vergi, sigorta gibi konularda hareketlenmeler olabilir. Ancak yine de güvenliği tehlikeye atacak miktarda borç vermemeli, temkinli davranmalısın. Ayrıca uzun süredir devam eden bir alacak-verecek meselesi sona erebilir ve seni biraz rahatlatabilir.

İş hayatınızla ilgili uzun süredir harcadığınız eforun artık meyve vermeye başladığını fark edeceksiniz. Yeni ve sağlam yatırımlar yapabilirsiniz. Eşinizin veya partnerinizin de gelirleri artabilir. Unutmayın ki paranızı kontrol altında tuttukça size daha fazlası gelecektir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 22 – 28 Haziran haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Ev ve aile konularına odaklanacağımız bir sürece giriyoruz. Ebeveynlerimiz ile anlaşmazlıklar olabilir, huzursuzluklar ve tartışmalar bu döneme damgasını vurabilir.

Evde bir rekabet ortamı oluşabilir, aile bireyleri ile aramızda güç savaşları yaşanabilir. İlk defe tek başımıza bir eve çıkmak için adım atabiliriz. Ya da ailemizin gayrimenkul alım satımları ön plana çıkabilir. Aniden taşınma kararı alabiliriz.

28 Haziran’da Koç burcuna geçecek ve seneyi burada tamamlayacak olan savaş ve mücadele gezegeni Mars, aile ve kariyerle ilgili konularda da değişimlere ve gelgitlere işaret ediyor. Evde ve iş hayatında değişiklikler ve hareketlenmeler olabilir. Taşınma, tadilat ya da iş değiştirme gibi durumlar ortaya çıkabilir.

Aile bireyleri, üstlerin ya da otorite figürleriyle çatışmalar yaşayabilirsin. Özellikle Mars’ın retro konumda olacağı 11 Eylül – 15 Kasım arasındaki dönemde oto kontrolünü koruman çok önemli. Çözüm odaklı hareket etmenizde fayda var.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 22 – 28 Haziran haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve komşularımız ile hareketli bir döneme giriyoruz. İletişim trafiğimiz daha da artabilir.

Çok sayıda yolculuk planlayabilir, bir anda birçok yeni projeye el atmak isteyebiliriz. Konuşma tarzımız biraz sert ve fazla direkt olabilir. Bu yüzden yanlış anlaşılabiliriz.

Eleştiriler canımızı sıkabilir, bu yüzden etrafımızdaki insanları elimizde olmadan kırabiliriz. Sene başında yaşadığın sağlık sorunları bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Kardeş ve yakın akrabalarınızla tartışma ve kavgadan kaçınmalısınız.

Bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ya da yeni iş arkadaşları ile çalışmaya başlayabilirsin. Dışa dönük olacağımız bu süreçte iletişim kurma becerilerimiz sayesinde yeni kişilerle tanışabiliriz. İnsan iletişimine dayalı bir işte çalışıyorsanız bu durum sizlere yeni fırsatlar sunabilir. Eğitim hayatınızdaki hırsınız sizi zirveye çıkartabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 22 – 28 Haziran haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Maddi konularla ilgili mücadele vermek zorunda kalacağımız bir süreçten geçebiliriz. Ancak sizler çaba harcadıkça, emek verdikçe karşılığını alacaksınız.

Maddi konularda kendimizi güvende hissetmek için çabalayabiliriz. Ancak aynı zamanda harcamalarımız da ani bir şekilde artabilir.

Kazanmak için çaba sarf etmeniz gereken bir süreçte olabilirsiniz. Para kazanmak için yeni yollar bulmaya çalışabilir, belki de yaratıcı yönümüzü kullanabilir, hobilerimizi gelir kaynaklarına dönüştürebiliriz.


Hayatında kimse yoksa, uzun vadeli ilişki yaşayacağın kişiyle bu dönemde tanışabilirsin. Hamilelik haberi gelebilir. Çocuğun varsa, onunla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Eğer bir ilişkin varsa, tamam mı devam mı kararını bu dönemde alabilirsin.

Düşük faizli taşıt kredisi kampanyaları: Kredi ödemesi hesaplama


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.