Astroloji: 8 – 14 Haziran 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 8 – 14 Haziran 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 8 - 14 Haziran 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 8 – 14 Haziran 2020 haftalık burç yorumları

8 Haziran, 9 Haziran, 10 Haziran, 11 Haziran, 12 Haziran, 13 Haziran ve 14 Haziran tarihlerinde burçları neler bekliyor?


Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Haftanın genel astrolojik etkileri: 13 Haziran 2020 Mars – Neptün kavuşumu: Harekete geçme konusunda zorluk yaşama, zamanlama problemleri, engeller, uyuşukluk, miskinlik, sakarlık, sakatlıklar, dalgınlık, sağlık sorunları.

Bu süreçte paranıza dikkat etmelisiniz, unutkanlık veya dikkatsizlik yüzünden cüzdanı unutma, parayı düşürme ve kayıplar olabilir, yanılsamalar, kör noktalarımız olabileceği için ciddi ve somut kararları daha sonraya bırakmak akıllıca olacaktır.

koç burcu

Koç burcu 8 – 14 Haziran haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta öngöremediğimiz koşullar ya da sabırsız ve düşünmeden hareket etmemiz aksaklıklar ve hayal kırıklıkları yaşamamıza neden olabilir. Attığımız her adımı çok iyi planlamamız, temkinli hareket edip önümüze sürülen koşulları iyice gözden geçirmemiz gerekiyor.

Özellikle yolculuklar sırasında dikkatli olmalısınız. Sinirli ve dikkatsiz hareketleriniz rahatsız edici durumlara neden olabilir. Eğitim hayatınızla ilgili bir takım olaylar huzursuz olmanıza neden olabilir. Yurt dışı işlerinizde aksilikler yaşanabilir. Spor yaparken dikkat etmelisiniz zira sakatlıklar yaşanabilir.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar ev ve aile konularınız gündemde olacak. Aile içi konuşmalar yapabilirsiniz. Ailenizi ilgilendirecek konularda haberler alabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler bakımından şanslısınız. Ancak bu dönemde duygularınızla hareket edip fevri kararlar almamakta fayda var.

Geçen ayın çabalarının ne kadar üretken olduğunu, neler kazanıp neler kaybettiğinizin hesabını yapma zamanı. Sonuçlar çıkarın, bazı şeyleri öğrenin!

boğa burcu

Boğa burcu 8 – 14 Haziran haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda yeni girişimler yapmak isteyebiliriz. Ancak finansal konularda risk almak için hiç de uygun bir zamanda değiliz. Borç almaktan ve kredi kullanmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Ortak yatırımlarla ilgili radikal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miraslarla ilgili önemli haberleri alabilirsiniz. Risk ve tehlike içeren aktivitelerden uzak durmanızda fayda var. Sakarlıklara karşı da dikkatli olmalısınız. Borç ve kredi gibi konularda dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Yeni girişimler, kredi kullanmak, borç almak, borç vermek için uygun bir zaman dilimi değil.

Biraz geriye dönüp bakmalı ve bazı sonuçlar çıkarmalısınız. 13 Haziran’da Merkür Boğa’nın para evine girecek. Böylece finansal olarak çok aktif bir dönem başlıyor. Yeni gelir kaynağı arayabilirsiniz. Alım satım konularıyla uğraşabilirsiniz. Biraz sabırlı ve dikkatli olarak bu durumdan kârlı çıkabilirsiniz.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar aşk ve ilişkilerde sevdiğinize karşı alınganlık gösterebilirsiniz. Öte yandan eğitimle ilgili yeni adımlar atabilir, başvurular yapabilir veya eğitimle alakalı güzel haberler alabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 8 – 14 Haziran haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta kendimizi isteksiz hissedebiliriz. belirsizlik ve kararsızlıklar, hem yeni başlayacak ilişki ve ortaklıklara hem de mevcut ilişkilerimize büyük zarar verebilir. Temkinli hareket etmemizde büyük fayda var.

Bu dönemde iş değiştirmeyin. Açık düşmanlıklar ve rekabet konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sakin ve sağduyulu hareket etmeniz de fayda var. Rekabet içeren durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır.

Yeni bir ilişkiye başlamak da bu dönemde riskli olabilir. Sorun yaşadığınız bir ilişkiniz varsa, bu dönemde sizin için ayrılık çanları çalabilir.

Yaratıcılığınız oldukça yüksek olacak. Hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. İlerleyen günlerde işlerinizi halletmeniz gerekecek. Yanınızda çalışan kişilerle ilgili karar alabilirsiniz. Yeni bir eleman almanız söz konusu olabilir.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos tarihine kadar devam eden bu süreçte gelirleriniz olumlu anlamda etkilenecek.

yengeç burcu

Yengeç burcu 8 – 14 Haziran haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Diyet ve spora başlamanız mümkün. Uzun zamandır kilo vermek istiyorsanız başlangıç yapmak için uygun bir dönemde olacaksınız. İşlerinizi hallederken yüksek efor sarf etmeniz gerekecek. Kendinizi fazla yormamaya çalışın. Aksi takdirde sağlığını risk altına girebilir.

İş hayatımızda ya da günlük yaşamamızda yeni sorumluluklar yüklenmemiz, yeni ve heyecan verici projelere başlamamız mümkün. Günlük rutinlerimizde bir değişiklik yapmamız gerekebilir. Aldatılmalara dikkat!

Birlikte çalıştığınız kişiler değişebilir, yeni bir iş ortamına geçiş yapabilirsiniz. Günlük yaşamınızda rutinlerinizi değiştirmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir. Bu dönemde sağlık konularına da gereken özeni göstermenizde büyük fayda var.

Sağlığımıza daha fazla özen göstermek, örneğin düzenli egzersiz yapmaya başlamak isteyebiliriz. Ancak çalışma hayatınızda, günlük yaşamınızda ya da sporda kendimizi fazla zorlamamalıyız. Sakarlıklara dikkat edin.

Merkür sizin burcunuzda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar devam eden bu süreçte geçmişe bir sünger çekip toparlanmaya başlıyorsunuz. Zararlarınızı veya kaybettiklerinizi başka alanlarda kapamaya çalışacaksınız ve çalışmalarınızın meyvelerini topladıktan sonra ‘Niye daha erken başlamadım?’ diyeceksiniz. Körelmiş yeteneklerinizi uyandırabilir veya geçmişte bir zamanda terk etmiş olduğunuz inisiyatifleri yeniden devam ettirmek isteyebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 8 – 14 Haziran haftalık yorumları

Aslan burç yorumları: Finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir hafta sizi bekliyor. Parasal işler, borç, kredi gibi riskli konulardan uzak durmalısınız. Beklenmedik ödemeler karşınıza çıkabilir.

Bu hafta olaylar pek de istediğiniz şekilde gelişmeyebilir. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Dost sandığınız kişilerin maskesi düşebilir. Sizi rahatsız eden gerginlik veya uyumsuzluklar olabilir.

Spekülatif yatırımlara ve riskli girişimlere karşı ilgimiz artabilir. Temkinli ve sabırlı davranmakta fayda var. Aceleci davranmamız bize büyük kayıplar yaşatabilir.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar biraz duygularınızla hareket edeceksiniz. Geçmişe dönüp bazı pişmanlıklar yaşama olasılığınız yüksek ancak olayları çok büyütmezseniz güzel bir süreç sizleri bekliyor olacak.

Sosyal alanlarda başarılısınız ve ortak hedefleri olan büyük insan gruplarını bir araya getirme, etkileme ve hatta yönetme yeteneğiniz var. Projeleriniz kolayca destekçi bulduğunda, güçlü insanların koruması altında olduğunuzda popülerlik ve destekten zevk alacaksınız.

başak burcu

Başak burcu 8 – 14 Haziran haftalık burç yorumları

Başak burç yorumları: Kariyer, ilişkiler ve aile-ev ekseninde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız stres sizlere hayatınızı yeniden planlama, bazı hedeflerinizi ve insanlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirme kararı aldırtabilir.


Hayal kırıklığına yol açacak sözler söylemekten kaçınmalıyız. Gerilim yükselirse büyük resme bakarak çözüm üretmeniz gerekiyor. Takıntılı davranmaktan vazgeçin. Maddi konular gündeminizde olacak. Yeni bir yatırım yapmaya karar verebilirsiniz.

Evimizle ilgili yenilikler, tadilat, dekorasyon gibi işlemler yaptırmak isteyebiliriz. Aile bireylerinden birinin yeni bir girişim yapması söz konusu olabilir. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yine de imza atarken ve önemli kararlar alırken dikkatli olmanız gerekiyor.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar devam eden bu süreçte iletişiminiz güçlenecek. Hatta ortamlarda parlayacak, kendinizden fazlasıyla söz ettireceksiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 8 – 14 Haziran haftalık yorumları

Terazi burç yorumları: Yakın çevrenizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Kardeşinizin veya kuzeninin bir sorununu çözmeniz gerekebilir. Fazla sorumluluk almaktan yorgun düşebilirsiniz.

Bu dönem eteğinizdeki taşları dökmek ve aranızdaki sorunları çözmek için uygun bir zaman dilimi olabilir. Ancak abartılı tepkilerden ve sert konuşmalardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız.

Stresli gelişmeler ortaya çıkabilir. Sizin ve partnerinizin bazı parasal zorluklarla mücadele etmesi gerekebilir. Bu durum da aranızdaki uyumu bozabilir. Biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Sıkıntılı zamanlar geçecek.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar güzel iş teklifleri, haberler alabilirsiniz. Fakat acele karar vermemenizde fayda var.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 8 – 14 Haziran haftalık burç yorumları

Akrep burç yorumları: Özgüvenimiz ve aceleciliğimiz bize hatalı kararlar aldırabilir ve büyük kayıplar yaşamamıza sebep olabilir. Sevdiğimiz kişiler için daha sonra pişman olacağımız harcamalar yapabilir, bütçemizi zora sokabiliriz. Riskli yatırımlardan uzak durun.

Duygusal ilişkiler konusunda belki de her zamankinden fazla korku ve endişeye sahip olabilirsiniz bu hafta. Didikleme, inceleme dürtüleri ile kıskançlık ve şüphenin artması potansiyeli var. Gerginlikler kolayca çatışmaya dönüşebilir. Dikkatli olmanızda fayda var. Sonuçta zararlı çıkan siz olabilirsiniz.

Sağlığınız için de riskli bir dönemdesiniz. Bağımlılık konusunu ciddiye almanızda, dengeli ve sağlıklı yaşam prensipleri belirlemenizde fayda var. Ayrıca yaralanmalar, kazalar ve agresif durumlara dikkat edin.

Aynı anda birden fazla işten gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Kazançlarınız artabilir ancak ayağınızı yorganına göre uzatmanız ve gelir artışına güvenip, bütçenizi sarsacak hareketlerden kaçınmanız gerekiyor. Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar devam eden süreçte eğitim ve akademik hayatınızda oldukça olumlu bir süreç sizleri bekliyor olacak.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 8 – 14 Haziran haftalık yorumları

Yay burç yorumları: Hayatınızda önemli ve beklenmedik gelişmelere açık olacaksınız. Özellikle yeni projelerle ilgili dengeli hareket etmeniz gerekiyor. Kendimize yeni bir yol çizmek, yeni bir imaj yaratmak isteyebiliriz. İnsanları etkileme gücümüz artabilir.

Aynı zamanda artan özgüvenimiz yüzünden, fazla agresif, sabırsız ve cesur davranabiliriz. Aceleyle, düşünmeden verdiğimiz kararlar ileride bize zarar verebilir. Unutmamalıyız ki, öfkeyle kalkan zararla oturur.

Duygularınız ile mantığınız arasında kalarak seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Mümkün olduğunca mantıklı hareket etmeye çalışın. Aksi takdirde daha sonradan pişman olacağınız kararlar alabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz.

Partnerinizle aranızdaki iletişim pekişebilir. Duygusal olarak önemli görüşmeler gerçekleşebilir. 5 Ağustos’a kadar devam eden süreçte finansal konularda etkilenebilirsiniz. Uzun süredir kapatamadığınız borçlardan nihayet kurtulabilirsiniz. Yeni gelirler elde etme konusunda atılımlar yapabilir ve hızlı bir şekilde meyvelerini alabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 8 – 14 Haziran haftalık burç yorumları

Oğlak burç yorumları:Bu hafta gerçekçi olmaktan uzaklaşıp hayal dünyasına dalabilirsiniz. Hem fiziksel hem de zihinsel enerjimiz oldukça düşük olabilir. Bu süreçte, dış dünyadan, sosyal çevreden biraz uzak durup, kendimizi dinlendirmemizde büyük fayda var.

Aşkta şanslı bir dönemdesiniz. Duygusal ilişkinizde partneriniz ile aranızdaki buzlar çözülüyor ve daha uyumlu hareket etmeye başlıyorsunuz. Yalnız Oğlak burçları ise yeni tanışmalarla heyecan dolu bir süreç yaşayabilir.

Partnerinizle birlikte çalışabilir, ortaklık kurabilir veya bazı ortak görevleri yerine getirmek için güçlerinizi birleştirebilirsiniz. Yalnızsanız da işinizle ilgili biriyle ilgilenebilir veya iş yerinde aşk yaşayabilirsiniz.

5 Ağustos’a kadar kariyer hayatınızda eksikliklerinizi tamamlama imkanınız olacak. Yeni girişimler, atılımlar gündeminizde olabilir. Ancak zaman zaman finansal konularda biraz sıkıntıya düşebilirsiniz. Ödemelerde gecikmeler yaşanabilir. Gereksiz harcamalardan da uzak durmanızda fayda var.

Gizli düşmanlıkları konusunda dikkatli olmalısınız. Hayatınızdan bazı insanları çıkartmanız gerekebilir. Hatta bazıları size yardım isterken yanlışlıkla hata yapmanıza sebep olabilirler. Bundan dolayı kendi kalbinizin sesini dinlemeniz gerekiyor.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 8 – 14 Haziran haftalık yorumları

Kova burç yorumları: Hayallerinize ulaşmak için çabalarken önünüzde engellerin olduğunu farkına varabilirsiniz. Gelecek planlarınızı tekrar gözden geçirebilir, hedeflerinizi yeni bir bakış açısıyla revize etmek isteyebilirsiniz.

Planlarımızı yaparken ayaklarımızın biraz yere basmasına dikkat etmeliyiz. Gerçekçi olmayan hedefler ve öngöremediğimiz koşullar hayal kırıklığına uğramamıza neden olabilir. Duygusal olarak da iki kişi arasında kalabilirsiniz. Eski aşkların kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Arkadaş çevrenizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Düzenli olarak katıldığınız bir grup veya üyesi olduğunuz sosyal topluluklarla ilgili gerilim yükselebilir. Mümkün olduğunca gereksiz tartışmaların içine girmemeniz gerekiyor. Aksi takdirde hayatınızda bir arkadaşınızın çıkması söz konusu olabilir.

5 Ağustos’a kadar devam eden süreçte iş hayatınızda güçlenmeye başlıyorsunuz. Özellikle iş ile alakalı konularda bağlantılarınızla güzel projelere adım atabilirsiniz. İşinizi yeni dünya düzenine uyarlamak için bazı değişikliklerde bulunmanız faydalı olabilir.

Engeller, olağan dışı durumlar, beklenmeyen olaylar yaşayabilirsiniz. Fakat bu dönem hedef ve stratejilerinizi yeniden değerlendirmek için yeniden organize olmak için, çeşitli nedenlerle yarım kalan, devam etmeyen projeleri gözden geçirmek için faydalı olabilir. Yine de girişimde bulunmak için doğru zaman değil.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 8 – 14 Haziran haftalık burç yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta aile içi gerginliklere dikkat edin. Mümkün olduğunca tartışmadan uzak durmaya çalışın. Hayatınızdaki otorite figürlerinin size yeterince destek vermediğini hissedebilirsiniz.

Kariyeriniz ile ilgili beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Önünüze çıkan engeller moralinizi bozabilir. Yılmadan cesaretle hareket etmeniz gerekiyor. Kimsenin cesaretinizi kırmasına izin vermeyin. Tek başınıza hareket etmeniz faydalı olabilir.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar devam eden bu süreçte kariyerde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir yere taşınma, farklı işler yapma gibi planları daha fazla düşünebilirsiniz. İlerleyen süreçte maddi olarak güçleneceğiniz bir dönemde olacaksınız. Ancak biraz daha sabretmeniz gerekebilir.


Partnerinizle konuşulmayan meseleleri ele alacak ve bağlarınızı güçlendirme imkanına sahip olacaksınız. Yalnızsanız romantik bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Yeni bir insanı tanıyabilirsiniz. Ancak dikkatli olmalı, uzun zamandır bekliyor olsak bile, fırsatların üzerine hemen atlamamalıyız.

Düşük faizli taşıt kredisi kampanyaları: Kredi ödemesi hesaplama


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.