Neden Korayspor’dan alışveriş yapmalısınız?

Korayspor, Türkiye’deki 28 şubesi ve online mağazası ile Nike, Adidas ve Puma gibi spor giyim markalarının yanı sıra spor malzemeleri sektöründe ön planda olan markaların da satışını gerçekleştiriyor.

korayspor

Neden Korayspor’dan alışveriş yapmalısınız?

Günümüzde teknolojik gelişmeler ve değişimlerle birlikte hayatımızın pek çok noktası dijital ortamda geçmeye başlamıştır. Gündelik işlerimizi, görüşmelerimizi hatta alışverişlerimizi bile sanal mecrada gerçekleştirmekteyiz. Sanal dünya üzerinden devam ettirdiğimiz işlerin hayatımıza sağladığı kolaylıklar bizleri daha fazla dijital ortamın içine çekmektedir. Örnek olarak alışveriş imkanının dijital ortamlarda sağlanmasıyla daha fazla çeşit daha fazla model ve istediğiniz içeriğe anında ulaşma şansına sahipsiniz. Fiziksel olarak yapılan alışverişlerin yorgunluğu ve geniş bir zaman harcamanız da bunun yanında cabasıdır.

Yaklaşık 35 yıllık sektörde edinilen tecrübe ile sizlere hizmet vermekte olan Korayspor bugün sizlere 28 şube ve 500 kişiye yakın çalışan kadrosu ile alışveriş deneyimi sağlamaktadır. Mağazacılık sektörünü her zaman teknolojik gelişmeler ve yeniliklere göre ilerleyen şirketimiz 2005 yılında dijital ortamda hizmet vermeye başlamıştır.

korayspor.com sitesi ile Türkiye’nin ilk spor malzemeleri satan çevrimiçi mağaza olarak tarihe adını yazdırmıştır. Mağaza bünyesinde geniş marka skalası ile binlerce çeşit ürün imkanının bir tıkla ayağınıza getirmektedir. Satılan her ürün orijinal olmakla birlikte

Korayspor’un içerdiği tüm markaların yetkili satıcısı olarak siz müşterilerimize hizmet vermekteyiz. 9,2 milyon ziyaretçi ile ülkemiz üzerinde çevrimiçi spor mağazaları içerisinde öncü bir firma olmaktan gurur duyuyoruz. Sektör içerisinde oldukça deneyimli ve bilgili çalışma ekibimiz ile müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak hizmetimizi sürdürmeye çalışıyoruz.

Korayspor’da ürün çeşitliliği

spor giyim indirim

Sanal alışveriş yapmanızın en önemli artısı aradığınız bir ürünle ilgili birçok çeşide ve markaya aynı anda ulaşabilmenizdir. Örnek verecek olursak bir yürüyüş ayakkabısı arıyorsunuz ve fiziksel olarak yaptığınız alışverişlerde yalnızca birkaç model arasından seçim yapmaktasınız ancak bunun tersine dijital ortamda yapılan alışverişler aradığınız ürünün her çeşidini hızlıca sizlere sunmaktadır. korayspor.com olarak yapacağınız alışverişlerde sizlere onlarca marka arasından yüzlerce çeşit ile tam olarak istediğiniz ürünü bulmanızı sağlamaktadır.

Bunun yanında yalnızca ayakkabı sektöründe değil spor ile alakalı her türlü ürün içeriğini sitemizde bulabilirsiniz. Spor branşlarına göre ayrılmış ürünler ile yaptığınız spor için ihtiyaçlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca günlük hayatta kullanabileceğiniz tekstil ve ayakkabı ürünleri ile Korayspor hayatınızın her anında yanınızda olmaktadır.

Kadın, erkek ve çocuk kategorileri ile kendiniz ve etrafınızdaki insanlar için de doğru ve hızlı alışverişi gerçekleştirebilirsiniz. Trend eğilimlerinin ön plana çıkardığı ve markaların popüler ürünlerini web sitemiz üzerinden sizlerin hizmetine sunmaktayız. Nike, Adidas ve puma gibi markaların yanı sıra spor malzemeleri sektöründe ön planda olan markaların da satışını gerçekleştirmekteyiz.

puma

Yenilenen sezon ürünlerini her zaman markalarla bütünleşmiş bir şekilde müşterilerine sunan korayspor, sitesini güncel tutmaktadır. Stok ve beden bilgileri ile müşterilerin alışverişlerini kolaylaştırmak için çalışmaktadır. Alışveriş sonrasında Türkiye’nin her noktasına ücretsiz kargo seçeneği ile müşterilerin ürünlerini en hızlı şekilde iletmektedir.

Korayspor web site erişimi

Firma olarak her zaman müşteri memnuniyeti birincil prensip olarak ele almaktayız. Bizden yaptığınız alışveriş sonrasında elde edeceğiniz deneyim oldukça önemlidir. Bunun içerisinde site kullanımı ve satın alma işlemleri vardır. Sizlerin aradığınız ürüne ve malzemelere kolay erişim sağlamınız sitemizin oldukça verimli ve etkin olduğunu gösterir. korayspor.com müşterilerin kolay ve hızlı alışveriş yapabilmesi için oldukça sade ve anlaşılır bir tasarım ile oluşturulmuştur.

Ayrıca alışverişinizin ödemesi için kullanacağınız kart bilgileriniz farklı ödeme imkanları ve ikili doğrulama sistemi ile güvence altına alınmıştır. Kart ile ödeme yapmak istemeyen müşterilerimiz için kapıda ödeme seçeneğimiz de aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Bunun yanında yalnızca web sitemiz üzerinden değil irtibat numaralarımız ile bizlere ulaşarak alışverişinizi telefon üzerinden tamamlama imkanına sahipsiniz. Müşteri memnuniyetini en üste çıkarmak için sizlere hizmetimi kesintisiz bir şekilde sunmaya çalışmaktayız.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.