Amazon Prime Video ve Prime Gaming Türkiye’de!

19 ülkede 150 milyon aboneye ulaşan Amazon Prime Video, Türkiye’de hizmete sunuldu. Netflix benzeri olan yayın platformu Prime Video ve Twitch bünyesinde yer alan Prime Gaming hizmetlerine ait aylık ücret 7.90 TL. İlk ay deneme sürümü ile  ücretsiz.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video ve Prime Gaming muhteşem ücreti ile Türkiye’de!

İlk ay ücretsiz olarak elde edebileceğimiz servisler, kalan aylarda sadece 7.90 TL gibi muhteşem bir fiyatla elde edilebiliyor. Ayrıca bu fırsatın göründüğü kadarıyla sadece Türkiye için geçerli olduğunu da ekleyelim.


Amazon Prime Video artık Türkiye’de!

Geçtiğimiz dakikalarda güncellenen ücretler kapsamında, birçok içeriği bünyesinde barındıran Prime Video ve özel ödülleriyle oyunculara kolaylık sağlayan Prime Gaming servisleri ciddi bir indirim aldı. The Boys, Carnival Row ve American Gods gibi sevilen dizilere ev sahipliği yapan Prime Video bu hamleyle birlikte ülkemiz sınırları içerisinde Netflix’e rakip olabilir gibi görünmekte.

Ayrıca Twitch bünyesinde Prime Gaming ile her ay farklı oyunlar içerisinde ganimetler elde edebilirken, sevdiğimiz Twitch yayıncılarına da her ay bir defa abone olabiliyoruz.

Yurt dışında da özellikle ABD sınırları içerisinde, dağıtım gibi unsurlarda kullanıcılarına öncelik ve zaman tasarrufu sağlayan Prime hizmetleri de ülkemizde kullanılabilir hale geldi.

Buna göre İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’nın da dahil olduğu birçok seçili kent için ertesi gün teslimat ve ücretsiz kargo gibi fırsatlar başlamış oldu.

Bedava ve hızlı kargo hizmetiyle öne çıkan Amazon Prime, geçerli ürünlerde İstanbul, Bursa ve Kocaeli’de 50 TL ve üzeri alışverişlerde aynı gün teslimat hizmeti sunuyor.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Antalya, Manisa, Bolu ve diğer 10 ildeki üyeler ise harcama limiti olmaksızın ertesi gün teslimat hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Açılışta Samsung, Under Armour, Maybelline, LEGO, Philips, Omo, Prima, L’oreal Paris, Puma, Bose, HP, Lenovo ve daha bir çok marka Prime teslimat kapsamında tüketicilerle buluşuyor.

Amazon Prime nasıl elde edilir?

1- https://www.primevideo.com/ adresine ulaşıp “30 günlük ücretsiz deneme sürenizi başlatın” butonuna tıklayın.


2- Amazon hesabınız varsa giriş yapın yoksa aynı bağlantı üzerinde oluşturun.

3- Sizden kredi ya da banka kartı bilgilerinizi isteyecek bu aşamada gerekli kısımları doldurup devam edin.

4- İsim ve adres bilgilerinizi ekleyerek devam edin.

5- Ödeme yönetiminizi seçin.

6- “30 gün ücretsiz denemenizi başlatın, daha sonra ödeyin” butonuna tıklayarak prime üyeliğinizi başlatın.

Twitch içerisinde Prime Gaming avantajları nasıl elde edilir?

1- Prime Video üyeliğinizi tamamladıktan sonra, Prime ile Twitch abonesi olmak için, Prime hesabınızı Twitch’e bağlamanız gerekiyor. Bunun için buradaki “Prime Gaming’i dene” butonuna tıklayın: https://www.twitch.tv/settings/prime

2- Açılan Sayfada “Prime Gaming’i Etkinleştir” butonuna tıklayın

3- Daha sonra gelen sayfada Prime Video hesabınız için kullandığınız Amazon hesabınızı bağlamak için “Onayla” butonunu dokunun.

Dikkat edilmesi gerekenler


Herhangi bir şekilde ön ödemeli kartlar kullanmanız veya sahte, yahut içerisinde bir miktar bakiye bulunmayan kartları kullanmanız halinde Amazon hesabınız kalıcı olarak kapatılabilir. Bu duruma maruz kalmamak adına dikkatli olmanız gerekmekte.

Hepsiburada dev indirim günleri: 14-15-16 Eylül kampanyaları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.