Astroloji: 7 – 13 Eylül 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 7 – 13 Eylül 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 7 – 13 Eylül 2020 haftalık burç yorumları (aşağıda)

10 Eylül 2020 – Mars Koç burcu retrosu

Bu durum 180 km hızla giderken aniden frene asılmak gibidir. Kendiniz maceralar içine atılmak yerine korumayı seçmelisiniz. Sınırları aşırı zorlamamanız gereken bir dönem.


Haziran ayında hızlanan olaylar, ateşlenen ilişkiler, riskli heyecanlar, yeni başlangıçlar, yarışçı duygular, tam bitme çizgisine ilerlerken yaklaşık 2 ay boyunca sanki havada kalacak. Sinirli, agresif, öfkeli, hatalı karalar almaya ve kazalara açık bir dönemden geçiyor olacağız.

Bu etkinin sonucu ilişkilerde ani patlamalar, hızlı başlayan hızlı biten arkadaşlıklar ve bencil davranışlar ön plana çıkacaktır. İyice tartıp düşünmeden yapılan yatırımlarda maddi kayıplar da canımızı yakabilir.

Mars Retrosu, geçmiş stratejilerinizi veya geçmişte neden kazanmadığınızı bekli de neden kaybettiğinizi keşfedip yeni bir yol sunabilir size. Belki bu dönem yeniden düşünmeniz ve gerekirse hatalı olduğunuzu kabul etmeniz için iyi bir zamandır.

Bu dönem beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bağımlılıklarınızdan kurtulmak isteyebilirsiniz. Spora başlamak, uzun dönem bir eğitim için planlar yapmak, bütçenizi kontrol etmek, gelir gider dengenizi yeniden gözden geçirmek için uygun olacak.

Astroloji: 7 – 13 Eylül 2020 haftalık burç yorumları

7 Eylül, 8 Eylül, 9 Eylül, 10 Eylül, 11 Eylül, 12 Eylül ve 13 Eylül tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu 7 – 13 Eylül 2020 haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkilerinde son derece romantik ve tutkulu bir döneme giriyoruz.

Mevcut ilişkilerimizde kendimizi coşkulu, heyecanlı ve çok mutlu hissedebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza başımızı döndürecek çekicilikte, jestleriyle ve sevgisiyle bizi heyecanlandıracak biriyle tanışabilir ve ciddi bir ilişkiye başlayabiliriz.

10 Eylül’de sizin burcunuzda Mars retrosu başlayacak. Hayatla olan mücadeleniz bu dönem zorlaşabilir. Emek verdiğiniz halde karşılığını görememek agresif yapabilir.

Bu dönemde ikili ilişkilerde bencil, egoist, öfkeli davranışlarla karşınızdaki naif kişilerin kalbini kırıp, hayatınızdan çıkıp gitmelerine izin vermemelisiniz.

Eğer bu dönemlerde eylem gerektiren şeylere ihtiyaç duyarsanız acele etmeyin. Yapmanız gereken şey, geriye dönüp nerede hata yaptığınızı bulmak olmalıdır.

boğa burcu

Boğa burcu 7 – 13 Eylül 2020 haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Evimizde, ailemizle mutlu ve heyecanlı zamanlar geçirebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde tamamen ailemiz ve evimiz ile ilgili konulara odaklanıyor olacağız. Evle ilgili dekorasyon değişiklikleri yapmamız, evde herkesi hayran bırakacak organizasyonlar düzenlememiz mümkündür.

10 Eylül’de Koç burcunda Mars retrosu gerçekleşiyor. Zamanınızı ve enerjinizi geçmişteki konuları yeniden düzenleme konusunda harcayabilirsiniz. Başınıza tekrardan iş çıkması biraz sizi gerginleştirebilir. Karamsar olmamaya özen gösterin.

Bu dönemde hakkınızda yapılan dedikodulara kulak asmamaya özen gösterin. Neyi kabul ettiğinize neyi yerine getireceğinize ne için mücadele ettiğinize ve tutkularınızı doyurmak adına ne yapmaya gönüllü olduğunuza dikkat edin.

ikizler burcu

İkizler burcu 7 – 13 Eylül 2020 haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, birlikte heyecanlı aktivitelere katılabiliriz. Yakın çevremizden biriyle aramızda yeni bir ilişki başlayabilir. İş veya eğlence amaçlı çok sayıda keyifli kısa yolculuklar yapabiliriz.

10 Eylül’de Koç burcunda Mars retrosuna giriyoruz. Yakın arkadaşlarınız ve dostlarınız arasında sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı şeylerin size doğru gelmediğini düşünerek onlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. İncir çekirdeğini doldurmayacak konularda fikir ayrılıkları nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Bu iki aylık süreçte geleceğinizle ilgili hedefleriniz konusunda hızlı kararlar vermemeye özen gösterin. Ani verilen kararların size faydasından çok zararı dokunabilir. Bu süreçte tek başına karar almaktan vazgeçerek ‘ben’ yerine ‘biz’ demeyi öğrenmelisiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 7 – 13 Eylül 2020 haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta para ve kazanç kaynaklarımız ön plana çıkıyor. Yeni yatırım fırsatları yakalayabileceğimiz, yeni girişimlere her zamankinden daha gözü kara yaklaşabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Bu dönemde tanıştığımız kişiler sayesinde, yeni iş bağlantıları kurabiliriz. Ancak lüks harcamalarda kontrolümüzü kaybetmemeli, temkinli hareket etmeliyiz.

10 Eylül’de Koç burcunda Mars retrosu gerçekleşecek. İş yerinde, kariyerinizdeki hırsınıza yenik düşmemelisiniz. Bir işiniz olmayınca üstelemek yerine sabretmeyi bilmelisiniz. Sakin kaldıkça kariyerde yükselmeye devam edeceksinizdir.

Bu dönemde bazı otorite figürleriyle fikir ayrılıkları yaşayabilir, gerginlikler içine girebilirsiniz. Bu anne, baba veya iş yerindeki üstleriniz olabilir. Onlara karşı agresif tavırlar sergilemekten uzak durun. Hafta sonu Jüpiter retrosunun sona ermesiyle ilişkileriniz yumuşayacak, ortak kararlar alarak birlikte hareket etmek kolaylaşacak.

aslan burcu

Aslan burcu 7 – 13 Eylül 2020 haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta Venüs sizin burcunuza geçişiyle dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Çevremizdeki herkes tarafından çekiciliğimiz, duruşumuz ve özgüvenimiz ile takdir edileceğimiz ve hayranlık kazanacağımız bir dönemdeyiz. Fiziksel görünüşümüz üzerinde değişiklikler yapabilir, imaj değişikliğine gidebiliriz.

10 Eylül tarihinde Koç burcunda Mars retrosu gerçekleşiyor. Aksaklıklar ve sakatlıklara dikkat etmelisiniz. Kendinizi zorlamamalısınız. Planlarınız sekteye uğramış olabilir. Bu dönemde eğitim hayatında, iş yerinde öfkenizi frenlemelisiniz.

Geleceğe yönelik planlarınızı şimdilik başkalarıyla paylaşmama konusunda mesafeli durmanızda fayda var. İş arkadaşlarınızın desteğini görebilir, kariyerinizle ilgili istediğiniz başarıyı yakalayabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 7 – 13 Eylül 2020 haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta ön plana çıkmamızı gerektiren bazı olaylar yaşamamız mümkün. Her ne kadar istemesek de kendimizi göstermemiz gereken durumlarla karşı karşıya kalabiliriz.

Öte yandan içten içe öz güvenimiz artabilir. Gözlerden uzak yaşayacağımız yeni bir aşk söz konusu olabilir.


10 Eylül’de Koç burcunda Mars retrosu başlıyor. Kendinizi riske atacak işlerden uzak durmalısınız. Kimseye borç vermemeye dikkat edin.

Eşinizle aranızdaki tartışmalar maddi konulardan dolayı çıkabilir. Kontrolsüz harcamalarınıza dikkat edin.

terazi burcu

Terazi burcu 7 – 13 Eylül 2020 haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu ve coşkulu hissedeceğimiz, çekici, nüfuzlu yeni insanlar tanışıp yeni bağlantılar kurabileceğimiz bir döneme giriyoruz.

Mevcut arkadaş gruplarımız ile sanatsal aktivitelere katılabilir, son derece keyifli zamanlar geçirebiliriz.

10 Eylül tarihinde Koç burcunda Mars retrosu gerçekleşiyor. 15 Kasım’a kadar evren adeta sizin sabrınızı test edecek. İlişkisinde sorun olanlar bu dönemde son noktayı koyabilir.

Eşiniz, partnerinizle aranızdaki iletişimin tonu sertleşebilir. Yakınlarınızın eleştirilerini ego yaparak büyütmemeli, onların sizin menfaatiniz için konuştuğunun farkında olarak gerginlikten kaçınmalısınız.

Ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde ortağınızla ipler kopma noktasına gelebilir. Ayrıca bu dönem ortaklık tekliflerine de sıcak bakmayın.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 7 – 13 Eylül 2020 haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta kariyer konuları gündeminizde olacak. İş yerinde ön plana çıkabileceğimiz, sosyal statümüzün artabileceği bir dönem.

Yeni kurduğumuz bağlantılarla, kariyerimizde yeni fırsatlar yakalayabileceğimiz bir süreçte olacağız. Üstlerimizle bağlarımız güçlenebilir, yeni projelerimiz ile tüm dikkatleri üzerimize toplayabiliriz.

10 Eylül’de Koç burcunda Mars retrosu başlayacak. Onca çabanıza, emeklerinize rağmen hak ettiğinizi göremeyebilirsiniz. Kendinizi bir anda ortaya çıkan tartışmalar içinde bulabilirsiniz.

İç dengenizde yaşadığınız huzuru, dinginliği bu dönemde bir anda kaybedebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Gerginlik ve stres size baş ağrıları olarak geri dönebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 7 – 13 Eylül 2020 haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta eğitim, seyahat ve akademik fırsatlar karşımıza çıkabilir. Uzun ve keyifli bir seyahat söz konusu olabilir.

Görüşlerimiz ve fikirlerimiz ile öne çıkabilir, herkesin dikkatini çekebilir ve hayranlığını kazanabiliriz. Yeni tanıştığımız kişiler sayesinde, ülke dışı eğitim ve kariyer fırsatları yakalamamız mümkündür.

10 Eylül’de Koç burcunda Mars retrosu gerçekleşecek. Duygusal ilişkilerde, aşk hayatınızda agresif ve gergin bir tutum sergileyebilirsiniz. Karşınızdakinin geçmiş ilişkilerine takılıp kıskançlıklar yapabilirsiniz.

Bu süreçte Haziran ayından beri yaşadıklarınızı tekrar ele almak, onarmak isteyebilirsiniz. Devam etmek istemediğiniz, onaramadığınız ilişki, kişi ve konulardan uzaklaşmayı seçebilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 7 – 13 Eylül 2020 haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta Oğlak burçları için ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular gündemde olabilir. Maddi konularda şansımızın arttığı bir döneme giriyoruz.

Bizim, eşimizin veya partnerimizin gelirlerinde sürpriz artışlar olabilir. Miras, kredi, sigorta gibi konularda karşılaştığımız hukuki sorunlar lehimize sonuçlanabilir.

Öte yandan 10 Eylül’de Koç burcunda Mars retrosu başlıyor. Hayatınızda sanki bir anda her şey tersine dönmüş gibi hissedebilirsiniz. Bu sadece bir yanılsama, kendinizi kaptırmayın! Kendinizi agresif bir tutum içinde bulabilirsiniz. Aile bireyleri ile gerginlikten, tartışmadan uzak durmanız gerekiyor.

Evinizde riskli bir zamanda olabilirsiniz. Olmadık arızalar, küçük kazalar yaşanabilir. Kendinizi tehlikeye atacak hareketlerden uzak durmalısınız.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 7 – 13 Eylül 2020 haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön planda olacak. Mevcut ilişkimizde partnerimizle tutkulu, heyecanlı ve sevgi dolu bir döneme giriyoruz.

Venüs, karşıt burcunuz Aslan’daki seyahatine başladı ve bu ilişkilerinizde geçmişten gelen konuları şifalandıracaktır. Ancak, dik başlı ve dediğim dedik olmaktan kaçınmamızda fayda var.

Bu dönemde kalbimiz boşsa, hayatımıza heyecan ve renk katacak yeni ve uzun vadeli bir ilişki söz konusu olabilir. Bizim için karlı olacak yeni ortaklıklar kurmamız da mümkün.

10 Eylül’de Koç burcunda Mars retrosu gerçekleşiyor. Bu iki aylık süreçte tartışma ve gerginliği bol zamanlar yaşayabilirsiniz.

Eğitim ve iş hayatınızda başarılarınıza yol alırken sizi sinirlendirebilecek durumlar yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla aranızda gerginlikler yaşanabilir. Sakin olmanızda, gerekirse sizi geren insanlardan bir müddet uzak kalmanızda fayda var.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 7 – 13 Eylül 2020 haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Çalışma şartları, iş yeri, sağlık ve günlük rutinler gündemimizde olacak. İş ortamında ise enerjimiz, tutkumuz, coşkumuz ile birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini toplayabiliriz.

İş yerinde ve günlük yaşamımızda yaratıcılığımız ve özgüvenimiz ile üstlerimiz ve yakın çevremiz tarafından takdir edilebiliriz. Sağlığımız her zamankinden daha iyi olabilir.

10 Eylül’de Koç burcunda Mars retrosu başlıyor. Bu dönemde aceleci ve fevri her türlü hareketten uzak durmanızda fayda var. Aceleci davranıp bir yatırım yapmanız sizi hüsrana uğratabilir. Bu dönemde temkinli olmalı, her denilene inanmamalısınız. İyice tartıp düşünmeden yapılan yatırımlarda maddi kayıplar getirebilir.


Maddi konularda bir takım sıkıntılar olabilir. Hakkınız olanı başkası ele geçirmek isteyebilir. Bir miras konusunda sorunlar yaşanabilir. Eşinizin bilmediğiniz bir borcunu öğrenmek sizi öfkelendirebilir.

Kredi kartı aidat ücretlerini geri almanın 3 yöntemi!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.