Astroloji: Ekim 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Ekim 2020 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

ekim burç yorumları

Astroloji: Ekim 2020 aylık burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…


koç burcu

Koç burcu Ekim 2020 aylık burç yorumları

Koç burç yorumları: 2 Ekim’de sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile kişiliğinizin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız.

Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

Bir ay boyunca odaklanacağınız konular, primler, ödemeler, krediler, ortaklaşa işlerden elde edilen kazançlar, burslar, vergiler, miras gibi konular olacak.

Yine 2 Ekim’de Venüs Başak burcuna geçiyor. Duygusal hayatınızda gelişmeler yaşanabilir. Geçmişinizde bıraktığınız kişiyle tekrardan yeni bir adım atabilirsiniz. İşinizde ise güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Terfi alarak yeni bir kariyere imza atabilirsiniz. Maddi konularınıza ağırlık verebilirsiniz.

14 Ekim’de Merkür retrosu başlıyor. Finansal konularda sakin davranıp, yeni başlangıçlar yapmamamız gereken bir dönemdeyiz. Bu 2 haftalık süreçte kredi almak, borç istemek, spekülatif yatırımlara girişmek için hiç uygun bir zaman değil.

Bütçemize ekstra dikkat etmemiz gereken bir süreçten geçiyoruz. Alacak verecek dengesini çok iyi tutturmalı, eşimiz ya da partnerimiz ile ortak kaynaklarımızı çok dikkatli kullanmalıyız.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz.

Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bu konularla ilgili karşılıklı konuşmalar yapabilir, kendi iletişim tarzımızdaki yanlışlıkları da düzeltebiliriz.

Bu arada yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir ya da en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.

boğa burcu

Boğa burcu Ekim 2020 aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları: 2 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ile kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodular söz konusu olabilir. Dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.

Bu Dolunay zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir.

Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar verme ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

2 Ekim’de Venüs’ün Başak burcuna geçiyle birlikte; aşk hayatınızda ummadığınız güzellikler yaşayabilirsiniz. Yeni bir aşk ayaklarınızı yerden kesebilir. Çocuğunuzla ilgili problemler varsa da artık her şeyin iyiye gittiğini görebilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir süreçtesiniz kesinlikle yapmak istedikleriniz için eyleme geçmelisiniz. Enerjiniz artıyor. Güzel haberler alabilirsiniz.

14 Ekim’de Merkür retrosu başlıyor. Odak noktamızın ikili ilişkiler olacağı bir döneme giriyoruz. İlişkilerimizde yolunda gitmeyen konular ve geçmişten gelen sorunlar bu dönemde su yüzüne çıkabilir.

Yanlış anlaşılmalar, karşılıklı inatlaşmalar, partnerimizle aramızdaki gerginliği daha da tırmandırabilir. Eğer ilişkimiz yoksa, yeni bir ilişkiye başlamak için 28 Ekim sonrasını beklemeliyiz.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. İş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamamızda tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız ya da işimiz değişebilir.

Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün. Hayatımızı yeniden düzene sokmak için mücadele edeceğiz.

ikizler burcu

İkizler burcu Ekim 2020 aylık burç yorumları

İkizler burç yorumları: 2 Ekim’de gerçekleşecek Dolunay ile sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerine odaklanıyorsunuz.

Hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz.

Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.

2 Ekim’de Venüs Başak burcuna geçiyor. Yeni bir ev bakmayı düşünebilirsiniz. Uzun zamandır aradığınız evi şimdi bulabilirsiniz. Bu konuda yakınlarınız da sizinle aynı fikirde olabilir. Zaman zaman gerginlikler olsa da duygusal hayatınızda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşkın tadına varın, detaylara çok takılmamalısınız.

14 Ekim’de Merkür retrosu başlıyor. Bu iki haftalık dönemde iş ve günlük hayat rutinlerimizde beklenmedik değişimler yaşamamız mümkün. Ancak, özellikle iş ortamımızda tepkilerimizi abartmamaya ve kontrolümüzü kaybetmememe çok dikkat etmeliyiz.

İş arkadaşlarımız ve günlük yaşamamızdaki kişilerle daha sonra pişman olacağımız şekilde konuşmamakta yarar var. Ayrıca 28 Ekim’e kadar küçük ev ve ofis kazalarına karşı da tetikte olmanızda fayda var.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. İkili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz yeni bir aşk yolda olabilir. Aynı zamanda üzerinde bir süredir çalıştığımız, emek verdiğimiz bir projemiz, bu dönemde sonuca ulaşabilir.

Yaratıcılığımız da en üst seviyede olacağından, yeni bir projeye de başlayabiliriz. Tatile çıkmak, hobilerimize vakit ayırmak, ilişkimiz varsa partnerimizle keyifli zaman geçirmek için iyi bir dönem. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ekim 2020 aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Ekim ayı başında gerçekleşecek Dolunay, iş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticilerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır.

İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz.

İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır.

2 Ekim’de Venüs Başak burcuna geçiyor. İşinize ve olaylara daha detaycı ve analitik yaklaşmanız başka şirketlerin dikkatini çekmiş olabilir. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise her şeye mükemmel olacakmış gibi yaklaşmayın. Bazen oluruna bırakın. Duygusal olarak karışık bir ruh halinde olmanız enerjinizi düşürebilir. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

14 Ekim’de Merkür retrosu başlıyor. Bu dönemde aşk hayatımız ve romantik ilişkilerimiz ön planda. Eğer bir ilişkimiz varsa eski sorunlar sık sık gündeme gelmeye başlayabilir. Sakin olmaya çalışmalı, daha sonra pişman olacağımız sözler söylemekten kaçınmalıyız.

Bu 2 haftalık süreçte yeni bir ilişkiye başlamak için uygun bir dönemde değiliz. Bu dönemde başlayacak bir ilişkinin kalıcı olmayabileceğini akılda tutmamızda fayda var.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Aile bireyleri ile ilgili bir sorumluluk almamız söz konusu olabilir.

Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Ya da evin düzeninde değişiklik yapmak isteyebiliriz.

Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelip sorunlara çözüm bulabiliriz. Kariyer konusunda da bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir ya da evden çalışmaya başlayabiliriz.

aslan burcu

Aslan burcu Ekim 2020 aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Ay başında yaşanacak Dolunay’ın etkisiyle uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular gündeminizde olabilir.

Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

Bir ay boyunca odaklanacağınız konular evi yuva, aile, yerleşime ait konular olacaktır. Bazılarınız evini değiştirmek için adımlar atabilir, bazılarınızın da hayatında alım ve satım konuları gündeme gelebilir, bazılarınız ise evinde tamirat, tadilat gerektiren işlerle ilgilenebilir.

2 Ekim’de Venüs Başak burcuna geçiyor. İş hayatınızda şansınız açılıyor. Yeni bir yatırım düşünüyorsanız almak için uygun zaman dilimindesiniz. Paranıza para katabilirsiniz. Kariyer hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yöneticinizden destek görebilirsiniz. İş başvurusu yapmak için uygun dönemdesiniz.

14 Ekim’de Merkür retrosu başlıyor. Aile ilişkileri ve ev hayatımızda gerilim yaşayabileceğimiz bir sürece giriyoruz. Ebeveynlerimiz ile çatışmalar yaşayabilir, birbirimizin kararlarını sorgulayabiliriz.

İnatçılık ve sabit fikirlilik yapmamakta, sözlerimiz ile aile bireylerinin kalbini kırmamakta yarar var. Gayrimenkul alım satımları hakkında hareket geçmeyi planlıyorsak, 28 Ekim sonrasını beklememizde fayda var.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden ya da yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz.

Bu dönemde çok fazla seyahat etmemiz söz konusu olabilir. Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Çocuğumuz varsa, onun eğitimiyle ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Başarılı anlaşmalara imza atmamız, toplantılar ve sunumlarda kendimizi göstermemiz mümkün.

başak burcu

Başak burcu Ekim 2020 aylık yorumları

Başak burç yorumları: 2 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ile başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular ön planda olacak.

Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Dolunay zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var.

Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

2 Ekim’de Venüs sizin burcunda seyahatine başlıyor. İmajımız, dışarıya nasıl göründüğümüz ön plana çıkma gibi konular etkili olacak. Çekici olacağınız bir dönemdesiniz. Yıldız gibi girdiğiniz ortamlarda parlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahatlere enerjinizi harcayabilirsiniz. Akademik hayatınızda kendinizi gösterebilirsiniz.

14 Ekim’de Merkür retrosu başlıyor. Yakın çevremiz, kardeşler ve akrabalarımızla ilişkilerin testten geçtiği bir döneme giriyoruz. Karşımızdaki kişiler bu süreçte bizi fazla kindar olarak algılayabilir.


Zekamıza güvenerek, diğer insanlara üstünlük taslamaktan kesinlikle kaçınmalıyız. Yeni bir eğitime başlamak, bir anlaşmaya imza atmak ya da yolculuk yapmak için uygun bir dönemde değiliz.

16 Ekim’de Yeni Ay gerçekleşecek. Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor.

Maddi olarak kendimizi güvende hissetmek bizim için en önemli şey haline gelebilir. Ailemize yardım etmek durumunda kalabiliriz ya da biz finansal destek için onlara başvurabiliriz.

Kariyerimizle ve finansal durumumuz ile ilgili yeni bir yol haritası çıkarmamız mümkün. Bu dönemde yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ya da mevcut işimizde terfi edip, gelir artışımızın tadını çıkarabiliriz.

terazi burcu

Terazi burcu Ekim 2020 aylık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ekim ayının ilk günlerinde gerçekleşecek Dolunay ile birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler ön planda olacak.

Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz.

İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu Dolunay sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir.

2 Ekim’de Venüs Başak burcuna geçiyor. Eski sevgiliniz veya eşiniz tekrardan sizinle iletişime geçebilir. Maddi konularınıza yoğunlaşabilirsiniz. Harcamalarınızda fazla açıldıysanız borçlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz. Mirasla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz.

14 Ekim’de Merkür retrosu başlıyor. Finansal konuların ön plana çıkacağı, para konularında işlerin istediğimiz gibi gitmeyebileceği bir döneme giriyoruz. Yeni bir işe girişmek, terfi ya da zam istemek için hiç uygun bir zaman değil.

Paramızı har vurup harman savurmaktan kaçınmalı, daha tutumlu olmaya çalışmalıyız. Ticaret, alım satım gibi işleri de 20 Kasım sonrasına ertelemek en iyisi olacaktır.

16 Ekim’de sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşecek. Kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Birçok gezegenin de aynı zamanda burcumuzda olması büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor.

Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Bize yeni kapılar açacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Ancak planlı hareket etmemizde ve iyice düşünüp taşınarak harekete geçmemizde fayda var.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ekim 2020 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: 2 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ile iş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler gündeminizde olacak.

Bu Dolunay zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz.

Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu Dolunay sayesinde bırakabilirsiniz.

2 Ekim’de Venüs Başak burcuna geçiyor. Bulunduğunuz çevrede parlayabilirsiniz. Yaptığınız işlerde takdir görebilir, ün kazanabilirsiniz. Şansınız bu dönemde çok açık olacak. Partneriniz gündemde olabilir. Evlilik ve ilişki dünyanızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevginizi karşı tarafa gösterdiğinizde her şey yoluna girecektir.

14 Ekim’de sizin burcunuzda Merkür retrosu başlıyor. İki haftalık bu süreçte kendimizi biraz kapana kısılmış gibi hissetmemiz mümkün. Yanlış anlaşılmalar, tartışmalar ve fikir çatışmaları hayatımıza damga vurabilir.

Geçmişteki olaylar nedeniyle insanlarla hesaplaşma niyetinde olabilir, çevremizden bu konuda eleştiri alabiliriz. Öfkemizi ve intikam hislerimizi kontrol altına almak için çaba sarf etmemizde yarar var.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Bilinçaltımız ile yüzleşiyoruz. İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Öte yandan, uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz.

Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ekim 2020 aylık burç yorumları

Yay burç yorumları: Ekim ayı başında gerçekleşecek Dolunay ile çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz ön planda olacak.

Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak.

Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler.

2 Ekim’de Venüs Başak burcuna geçiyor. 28 Ekim’e kadar maddi getirisi yüksek bir iş teklifi kapınızı çalabilir. Kariyer hayatınızda parlayacaksınız. Sağlığınıza önem vermeniz gerekiyor. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çalışma hayatınıza odaklanacak ve parlayacaksınız.

14 Ekim’de Merkür retrosu başlıyor. Bilinç altımızdaki karmaşayla başa çıkmak zorunda kalabileceğimiz bir dönemdeyiz. Bu süreçte, içimize kapanabilir, dış dünyayla ilişki kurmak yerine, geçmişteki hatalarımızı ve hayatımızı tekrar gözden geçirmeyi tercih edebiliriz. Düşüncelerimizi toparlamak, önümüzdeki yeni döneme hazırlanmak için çok uygun bir zamandayız.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Hayallerimize ve gelecek planlarımıza yoğun bir şekilde odaklanacağımız bir döneme giriyoruz.

Hayatımıza, gelecek planlarımızı gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni insanlar girebilir. Arkadaşlarımızın desteğini her an yanımızda hissedebilir, çok sayıda sosyal aktiviteye katılabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gelirimizde büyük bir artış deneyimleyebiliriz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ekim 2020 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Ay başında gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri gibi konular gündeminizde olacak. Bir aylık süreçte, uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz.

İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

2 Ekim’de Venüs Başak burcuna geçiyor. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitim konularınızda beklentinizin üstünde başarılar elde edebilirsiniz. 28 Ekim’e kadar olan bu süreçte çok olumlu enerjiler alıyorsunuz. Beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Şansınız açılıyor. Yalnızsanız, karşınıza ansızın yeni bir aşk çıkabilir.

14 Ekim’de Merkür retrosu başlıyor. Sosyal çevremiz ve arkadaşlarımızla ilgili konularda hareketli bir döneme giriyoruz. Arkadaşlarımız ile yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorunlar yaşayabiliriz. Dilimize hâkim olmakta büyük yarar var.

İnatçılığımız ve hesap sorar tavrımız, sosyal çevremizdeki bazı kişilerin bize sırt çevirmesine sebep olabilir. Katıldığımız organizasyonlarda, üyesi olduğumuz derneklerde aksaklıklar baş gösterebilir.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz.

Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ekim 2020 aylık burç yorumları

Kova burç yorumları: Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim 2 Ekim’de gerçekleşecek ve etkisi bir ay sürecek Dolunayın ana konuları olacak.

Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz.

Bu Dolunay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama gibi konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz. Bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir.

2 Ekim’de Venüs Başak burcuna geçiyor. Eşinizin, ailenizin gelirlerinde artış yaşanabilir. 28 Ekim’e kadar maddi girişimleriniz nihayet sonuç verebilir. Daha huzurlu bir yapınız olacak. Evinizde vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Enerjinizi ailenize harcamak isteyebilirsiniz.

14 Ekim’de Merkür retrosu başlıyor. Kariyerimiz ve hayat amaçlarımız ile ilgili fırtınalı süreçlerden geçebileceğimiz bir dönemdeyiz. Üstlerimizle olan ilişkilerimizde gerginlikler yaşayabiliriz.

Yeni iş tekliflerini değerlendirmek, iş değiştirmek gibi konuları 28 Ekim sonrasına ertelemekte fayda var. Aynı şekilde, terfi istekleri ya da işle ilgili memnuniyetsizliklerimizi dile getirmek için de bu tarihten sonrasını beklemeliyiz.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanıyoruz. Kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz.

Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ekim 2020 aylık yorumları

Balık burç yorumları: 2 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay, sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz.

Bu Dolunay, sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Bu Dolunay sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz.

2 Ekim’de Venüs Başak burcuna geçiyor. Eşinizle veya sevgilinizle olan bağınız hiç olmadığı kadar romantik olacak. Evlilik tekliflerine hazırlıklı olun. Beklemediğiniz anda partneriniz size unutulmayacak bir sürpriz yapabilir. Eğitim hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular vaktinizi alabilir.

14 Ekim’de Merkür retrosu başlıyor. Yurt dışı, eğitim, hukuk, medya gibi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğimiz bir dönemdeyiz. Eski ve bitmiş olduğunu düşündüğümüz bir hukuksal süreç yine gündemimize yerleşebilir.

Yurt dışı eğitim planlarımızda aksamalar yaşanabilir. Uzun seyahatlerde, bilet, bavul kaybetme, uçağı kaçırma, rötarlarla uğraşma gibi sorunlarla başa çıkmak zorunda kalabiliriz.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime ya da ortaklığa adım atabiliriz.


Bu arada ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat. Finansal kaynaklarımız ile ilgili yeni bir düzenleme yapabilir, bütçemizi tekrar gözden geçirmek isteyebiliriz.

İndigo Dergisi Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.