Kılıçdaroğlu: Kahvelerde kağıt oynamak neden yasak? Oysa çözüm basit!

Kemal Kılıçdaroğlu: Kahveler açık, güzel. Ama kağıt oynamak yasak. Vatandaş kahveye niye gitsin o zaman? Oysa önlem alabilirsiniz. Dersiniz ki: Her oyunda yeni, sıfır kağıt açacaksınız. Bitti, bu kadar basit. Ama bu düşünülmüyor. Akıllarına bile gelmiyor!

kemal kılıçdaroğlu

Kılıçdaroğlu: Kahvelerde kağıt oynamak neden yasak? Oysa çözüm basit! (video aşağıda)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüste alınan tedbirleri eleştirirken ilginç açıklamalarda bulundu. Kahvehanelerde kağıt oynanmamasını eleştiren Kılıçdaroğlu, sunduğu çözümle sosyal medyada gündem oldu.


Kahvelerde kağıt oynanması için öneri

Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle:

— Hangi önlemlerin alınması gerektiğine bakar, uzmanlara sorar. Kahveler açık, güzel. Ama kağıt oynamak yasak. Vatandaş kahveye niye gitsin o zaman? Oysa önlem alabilirsiniz. Dersiniz ki: Her oyunda yeni, sıfır kağıt açacaksınız. Bitti, bu kadar basit. Ama bu düşünülmüyor. Akıllarına bile gelmiyor.

Bülent Turan: Sen çok yaşa Kemal Kılıçdaroğlu. Muhalefetin başından eksik olmayasın!


AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Sen çok yaşa Kemal Kılıçdaroğlu. Muhalefetin başından eksik olmayasın” ifadelerini kullandı.

Video – CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklama:

Adalet Bakanı Gül: Mahkemeleri etkilemeye çalışmak suç


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.