Yeni Akit yaptığı Meryem Uzerli haberinde iğrenç ve ahlaksız ifadeler kullandı!

Meryem Uzerli ile ilgili yaptığı haberin başlığında ‘Türk kaşarı’ ifadesini kullanan Yeni Akit gazetesi, ayrıca batılı ve laik yaşam tarzını aşağıladı. Uzerli’yle ilgili kullanılan bu ifadeye sosyal medyadan da büyük tepki yağdı.

meryem uzerli

Yeni Akit gazetesinin Meryem Uzerli ile ilgili yaptığı haber sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Geçtiğimiz günlerde ikinci kez çocuk sahibi olacağını açıklayan Meryem Uzerli’yi hedef alan Akit, yaptığı haberin başlığında ‘Türk kaşarı’ ifadesini kullandı.


Yeni Akit’in Twitter paylaşımı:

yeni akit

Haberin içeriğinde de Meryem Uzerli’ye hakaretler yağdıran Akit’in skandal haberi şöyle:

Ecdadımıza saldıran Muhteşem Yüzyıl isimli dizide oynayan, evlilik dışı çocuk sahibi olduğu için Arap sosyal medyasında ‘Türk kaşarı’ olarak adlandırılan ve Batılı laikçi yaşam tarzının ağına takılan Meryem Uzerli, tekrar Veledi-i Zina ile çocuk sahibi olacağını açıkladı.

Batılı laikçi yaşam tarzının paramparça ettiği hayatlar selselesi her geçen derin izler bırakmaya devam ediyor. Bir dönem Osmanlı Devleti’ne yönelik hakaretlerin yer aldığı Muhteşem Yüzyıl adlı dizide rol alan, Can Ateş adlı bir kişi ile yaşadığı evlilik dışı ilişkisi sonrası bir veled-i zina dünyaya getiren Uzerli’nin son rezaleti de patladı. Batılı laikçi yaşam tarzının ağına takılan ve bir dönem Arap sosyal medyasında ‘Türk kaşarı’ olarak anılan Meryem Uzerli, yine bir veled-i zina dünyaya getireceğini söyledi.

Annesi Alman babası Türk olmasına rağmen kendisini Alman olarak pazarlayan, Türkiye’de Muhteşem Yüzyıl adlı rezil dizi ile tanınmasının ardından Berlin’e yerleşen Meryem Uzerli, Batılı laikçi yaşam tarzının paramparça ettiği hayat hikayelerinden birini de veled-i zina olarak dünyaya getireceği günahsız bir çocuğa yaşatacak.


Babasıyla ilgili sorulara cevap vermedi

Berlin’e yerleşerek bir kafe açan Uzerli, yaptığı açıklamada “Bebeğimiz 5 aylık… Ocak gibi kısmetse dünyaya gelecek. Cinsiyeti kız… Lara artık 7 yaşında… Zaten uzun zamandır kardeş istiyordu. Kendi ailemizi kuruyoruz” ifadelerini kullandı. Uzerli, veled-i zina ile dünyaya gelecek çocuğunun babasının kim olduğuna ilişkin sorulara ise cevap vermedi.

Bu çocuğun günahı senin boynunda


Zina yoluyla dünyaya getireceği günahsız bir çocuğu babasız bir hayat ile baş başa bırakacak olan Uzerli, çocuğun psikoloji dünyasında kalacak derin izlerin de sorumlularından biri olacak. Aile kavramından uzak ve baba şevkatinden yoksun kalacak olan çocuğun günahı Uzerli’nin boynunda olacak. Dileriz ki, Meryem Uzerli, en kısa zamanda meşru yolu bulur ve veled-i zina olarak dünyaya getireceği çocukların hayatlarını karartmaktan vazgeçer.

Yeni Akit Müdürü: Dar gelirli insanların neyine altının kaç lira olduğu; altın ile mi doyuyoruz?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.