Astroloji: 23 Ekim Güneş Akrep burcunda burç yorumları

Astroloji: 23 Ekim Güneş Akrep burcunda ve 25 Ekim Merkür Cazimi burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 23 Ekim Güneş Akrep burcunda burç yorumları

Burç yorumları: 23 Ekim Güneş Akrep burcunda seyahatine başlıyor. 25 Ekim’de Merkür Akrep burcunda cazimi olacak. Tüm burçlar nasıl etkilenecek? (aşağıda)

Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı

Hafta sonu idrakimizin yönü değişiyor. İyi ki doğdunuz Akrep burçları diyeceğiz. İdrakimiz hafta sonu itibariyle değişim dönüşüm enerjisine girecek. Haritalarımızda Akrep burcu hangi evde ise o ev konularına yönelecek ve idrakimizi o yöne çevireceğiz. O ev konularında değişecek ve dönüşeceğiz.


25 Ekim’de Merkür Akrep burcunda cazimi olacak. Zihnimizde ne varsa bizleri zorlayan o konuları sıfırlamak ve yenilenme ihtiyacı içerisine gireceğiz. Eski kıyafetlerinizi ihtiyacı olanlara verebilir ya da yemek yapıp dağıtabilirsiniz. 18.14’den – 00:29’a kadarki süreci bu şekilde değerlendirebilirsiniz.

Haftanın ilk gününde kesinleşen Mars Jüpiter karesi bir şeyleri yeniden başlatma, yaratıcılığımızı konuşmak ve varsa çocuklarımızla ilgili kararlar almakta zorlayabilir. Risk almak büyük oynamak hatalara sebebiyet verebilir. İnandığımız konular üzerinde inat edebilir ve istediğimiz olmazsa yıkıcı ve kırıcı olabiliriz. Aşk ilişkilerimize, çocuklarımızla ona diyaloğumuza dikkat etmek fayda sağlayabilir.

İkili ilişkilerde resmiyet bekleyebilir ve ilişkilerimize yön vermek isteyebiliriz. Zaman zaman kendimizi ifade etmekte zorlandığımız süreçler yaşayabiliriz. Sosyal medya kanallarımızla ilgili geçici blokajlar ya da şifre kırılma durumları ile karşı karşıya kalabiliriz. Aracımızın yağının, suyunun kontrolünü sağlamadan yola çıkmamaya özen gösterebiliriz.

Hafta ortalarında kedimizi ifade edemediğimizi düşündüğümüz ilişkilerimiz sonlanmalara maruz kalabilir. İlk etapta bu durum sancılı gelse de aslında yararsız ve fayda sağlamadığını gözlemleyebiliriz. Sevginin dilinin ortak olacağı kanaatine varabiliriz.

Hafta sonuna doğru kendimizle yüzleşme cesareti yakalayabiliriz. Bağlılık yemini etmek isteyebilir ya da bizleri sınırlayan ne varsa artık onlardan kurtulma ve sıyrılma isteği içerisine girebiliriz.

Astroloji: 23 Ekim Güneş Akrep burcunda burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Not: Yükselen burcunuzu okumanız önerilir. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız, yazının en altındaki tablodan hemen kolayca öğrenebilirsiniz.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Hafta geneline değişim ve dönüşüm enerjilerine hâkim olarak başlıyoruz. Gelir ve giderlerimizi dengeye almak isteyebiliriz.

Para harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekebilir. Ayrıca yeme içmemize dikkat. Farkında olmadan aşırıya kaçabiliriz. Hiç beklemediğimiz bir anda farklı kanallardan gelen paralara şahitlik edebiliriz.

Rutin işlerimiz ya da çalışma ortamımızda daha fazla çalışmak ve kendimizi ispat etmek durumunda kalabiliriz. Kendimize daha fazla boş vakit ayırabilmek için haftanın başından işlerimizi düzene sokmak isteyebiliriz.

Ortak kazançlarınız kuvvetlenebilir. Bu hafta kullanmadığınız eşyalarınızı ihtiyacı olanlara dağıtmayı deneyin. Kendi yaşamınızda terk etmek, arınmak ve bırakmak istediklerinizi rahatça yapmanıza vesile olabilir.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta ikili ilişkiler ve ortaklıklara ilgili değişim dönüşüm içerisine girerek başlıyoruz. Yurt dışı, il dışı ve akademik konularla ilgili kısıtlanmalar zorlanmalar söz konusu olabilir.

Arkanızdan dönen işlerin farkına varabilir ve bu konularda çok fazla yüz göz olmak istemeyebiliriz. İnançlarımız doğrultusunda hareket etmek isteyebilir ve bu konuda zorlanmalar yaşayabiliriz.

Romantizm ve aşk bu hafta vurgulanıyor. Henüz başlayan bir ilişkimiz varsa adını koymak isteyebiliriz. Sürekli görüşmek ve konuşmak isteğimizi yoğun yaşayabiliriz.

Sanatsal anlamda yaratıcılığımız ön plana çıkartmak fayda sağlayabilir. Becerilerimiz ve hobilerimizle ilgili eğitimler almak isteyebiliriz.

İkili ve ortaklı işlerimizde onaylanma ihtiyacımız artabilir ve sürekli bu durumu sorgularken bulabiliriz kendimizi.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta çalışma hayatımızda değişim ve dönüşüm içerisine girerek başlıyoruz. Arkadaşlık ilişkilerimize odaklanmak hedeflerimize ulaşmamızda engel teşkil edebilir.

Hayatınıza uyumu dengeyi getirebilmek için mücadeleler içerisine girebiliriz. Artık ne ile mücadele ettiğimizi bilerek hayatımıza devam etme fırsatları yakalayabiliriz.

Aşk ilişkilerimizde aldanma ve aldatılmalara dikkat etmemiz gerekebilir. İlişkilerimizde sonlanmalar söz konusu olabilir.

Sorumluluklarınıza dikkat etmeli ve uzun zamandır yapmayı planladığınız değişiklikleri çalışma ortamınızı düzenleyerek başlatabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta aşk ilişkilerimizde değişim ve dönüşüm içerisine girerek başlıyoruz. Önceleri arkadaşlık ilişkilerimizde aldığımız uyarılara kulak vermezken, ikili ilişkilerimizde şimdi arkadaşlarımızın söyledikleri önem kazanabilir.

İkili ilişkiler ve ortaklık işlerimizde çok fazla yoğun çalıştığımızı fark edebiliriz. Belki de gereksiz bir emek harcadığımızın farkına varabiliriz.

Beklentilerimiz doğrultusunda aslında emeklerimizin karşılığını alamadığımızı gözlemleyebilir ve beklentilerimizin yönünü değiştirebiliriz.

Yaşam önceliklerinizi değiştirin ve ön sırada maddi koşulları almamaya özen gösterin.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta mahrem alanlarımız ve evimizle ile ilgili uzun zamandır beklediklerimizi karşılayabilecek olanaklara erişebiliriz.

Aile büyüklerimizden beklemediğimiz zamanda beklemediğimiz destekler görebiliriz. Ani bir şekilde atanmalar söz konusu olabilir.


İş hayatımızda ilerlemek adına yeni eğitimler almak isteyebiliriz. İkili ilişkiler ve aşk hayatımızda değersiz hissettiğimiz konular üzerine farklı sürprizlerle karşılaşabiliriz.

Aklımızdan geçenler ve hissettiklerimizin tersi durumlarla karşı karşıya kalmamız söz konusu olabilir. Eski dostlarınız, arkadaşlarınız bu hafta evinizi ziyaret edebilir. Misafirlere açık olun.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta sosyal medya, anlaşma ve sözleşmelerle ilgili yenilenmelere ve değişime hazırlanıyoruz.

Aşk ilişkilerimizde gireceğimiz yersiz sohbetler pireyi deve yapmamıza neden olabilir. Sonlanmalara vesile olacak sohbetlere girmemeniz gerekir.

Aşk ilişkilerimizde arkamızdan dönen işlere şahitlik edebiliriz. Aldanma ve aldatılmalara karşı önemler almak bu hafta motivasyonumuzu arttırabilir, yersiz düşüncelerden vesveselerden sıyrılmamıza vesile olabilir.

İlişkimizin temellerini sağlamlaştırmak isteyebiliriz. Ortaklı işler yapıyorsanız ortağınızın gelirlerinin artması için yeni adımlara bu hafta başlayabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Haftaya maddi kaynaklarımız ve kendi öz değerlerimizle ilgili değişim ve dönüşüm içerisine girerek başlıyoruz.

Buzdolabımızı ve mutfağımızı düzene sokmak fayda sağlayabilir. Bu hafta güneş 2. Evinizde transitine devam ediyor.

Öyle ki odağınız kazançlarınız üzerinde şekillenmeye devam edecek. Kendinizi para kazanç evinizde bir güneş gibi parlatabilirsiniz.

İkili ilişkilerimizde aldanma ve aldatılmalara maruz kalabilirsiniz. Arkamızdan dönen işler ve durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Dikkat!

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Haftaya motivasyon alanlarımızda değişim ve dönüşüm içerisine girerek başlıyoruz. İkili ilişkilerimizde değişim dönüşümler söz konusu olabilir.

Sürpriz ilişkiler gelişebilir. Hiç bana göre değil dediklerimizle kendimizi bir anda ilişki içerisinde bulabiliriz. Bu konuda biraz daha sabırlı olup Merkür retrosunun bitişine kadar ilişki başlatmamaya önem verebiliriz.

Onu daha fazla tanımanız için 1 Kasım’a kadar vaktiniz var. Arkadaşlık ilişkilerimizde arkamızdan dönen işlere şahitlik edebilir bu konularda “hiç beklemiyordum” noktasına taşıyabiliriz kendimizi ve hayal kırıklıkları yaşayabiliriz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta kendi içimize dönmek, rüyalarımızı anlamlandırmak ve sezgilerimizi kullanmak için bizi bekliyor.

Siz yükselen yaylar, bu haftayı değerlendirirken görünenin ardındaki saklı gerçekliklere yönelmelisiniz. Özellikle arkanızdan dönen işlere şahitlik edebilir ve fark edebilirsiniz.

İş yerimizde meslektaşlarımızın yersiz cümlelerine maruz kalabiliriz. Bu yersiz cümleleri farklı kişilerden duymak ve şahitlik etmek can sıkıcı olabilir.

Mesleki anlamda kendimizi değerli hissetmek için daha fazla çalışmak durumunda kalabiliriz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta katılacağımız önemli organizasyonların tarihlerinin değiştiğine şahitlik edebilirsiniz. Kul kurar, kader gülermiş dediğimiz bir hafta bizi bekliyor olabilir.

Retro sürecinde olmamız bizi gelecek planlarımız konusunda ilerletmeyebilir. Fakat geçmiş planlar konusunda yeniden güçlenmek için bir alt yapı sunuyor olacak.

Uzun zamandır planladığımız fakat bir türlü başlayamadığımız eğitimlere başlayabilir ve kendimizi geliştirmek isteyebiliriz. Aile içerisinde anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. İletişim dilimize özen göstermek fayda sağlayabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta kariyer ve mesleki anlamda değişim ve dönüşümler söz konusu olabilir. Sözleşmeler ve anlaşmalarımızla ilgili yanlış anlaşılmalar sebebiyle anlaşma iptallerine gidebiliriz.

Karışıklıklar yaşanmaması adına attığınız adımları iki kez tekrar etmek ve hamlelerinizi yapmadan evvel iki kez düşünmek sizi güçlü kılabilir.

İkili ilişkilerimizde değersiz hissettiğimizi düşünebilir ve bu konular gündemimize gelebilir. Bu hafta farkında olmadan sohbetlerimizde eleştirel yaklaşabiliriz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta ikili ilişkiler ve ortaklıklarımızda uyumu yakalayarak başlıyoruz. Uzun zamandır arkadaşlarımızla aramızda yaşadığımız çekişmelere son vermek isteyebiliriz.

Ani alacağımız kararlar doğrultusunda yurt dışı seyahatlerine çıkabilir ya da uzun zamandır yapmayı planladığımız eğitimlerine yönelebiliriz.

Araç almak isteyebilir araştırmalara başlayabiliriz. Fakat araç almak için uygun bir zaman olmayabilir. Fakat eldekileri satmak için uygun zamandasınız diyebilirim.

Yükselen burç hesaplama:

Aşağıdaki tabloda yükselen burcunuzu bularak aşağıdaki burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Yükselen burcunuzu bulmak için doğum saatinizi bilmeniz gerekir. Aşağıdaki tabloda yeşil alanda yer alan doğum saatinizi bulun ve burcunuzun altındaki yükselen burcu öğrenin.


Örnek: Koç burcuyum ilk satırdaki turuncu alanda Koç burcunu buluyorum. Sabah 7’de doğdum. İlk sütundaki yeşil alandan doğum saati 06-08 olan kısımdan Koç burcuna denk gelen kareyi buluyorum. Yükselenim Boğa burcu.

yükselen burç hesaplama bulma tablosu

Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.