Astroloji: 26 Ekim – 1 Kasım 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 26 Ekim – 1 Kasım 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji 26 Ekim 1 Kasım günlük haftalık burç yorumları

Astroloji: 26 Ekim – 1 Kasım 2020 haftalık burç yorumları

Haftanın astroloji olayları: Güneş Akrep burcunda. 28 Ekim’de Merkür retrosu Terazi burcuna geri dönüyor. 28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. 31 Ekim tarihinde ise Boğa burcunda Dolunay gerçekleşiyor.


26 Ekim, 27 Ekim, 28 Ekim, 29 Ekim, 30 Ekim, 31 Ekim ve 1 Kasım tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 26 Ekim – 1 Kasım haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Kendinizi geliştirdiğiniz, maddi meselelere odaklanacağınız bir haftadasınız. 28 Ekim’e kadar Merkür retrosu devam ettiği için maddi konularda zorluk yaşamanız olası.

Para ile ilgili konularda istediğiniz verimi alamayacağınız ya da elinizdeki paranın çabuk biteceği bir süreç. Bu hafta itibariyle maddi meselelerle ilgili ani durumlar olabilir. Küçük kazançlar elde edebilirsiniz.

28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. Ortaklıklar ve evlilik konuları ön plana çıkacaktır. Eğer ilişkimiz yoksa, bu dönemde hayatımızda uzun vadeli bir ilişki başlayabilir. Bir süredir beklediğimiz bir evlilik teklifi bu dönemde gelebilir.

Bizim lehimize olacak yeni bir ortaklığa girişebiliriz. İlişkimiz varsa, partnerimizle romantik günler geçireceğimiz bir döneme giriyoruz. İlişkilerde daha rahat dengeyi kurabilecek ve partnerinize destek olabilecek onunla daha romantik tutkulu zamanlar geçirebileceksiniz.

Bazılarınız ise ortağınızla kazanç sağlayacak teklifler alabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa ve yalnızsanız tutkulu romantik keyifli renkli ve ahenkli bir ilişki içine girebilir, bazılarınız ise evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz.

31 Ekim’de Boğa burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Boğa Dolunay’ı döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Kendimize olan güvenimiz bu dönemde artış gösterebilir. Karşımıza yeni iş fırsatları çıkabilir.

Yeni yatırımlar yapabilir, yeni girişimlere el atabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz bir ödemeyi nihayet alabiliriz. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var. Finansal konularda tutarlılık ve istikrar ön planda olmalı.

boğa burcu

Boğa burcu 26 Ekim – 1 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Geçtiğimiz haftalarda kariyer konusunda yaşadığınız gelişmeler keyfinizi kaçırmış olabilir. Çalışmayı seven, görevlerini yerine getirmekten mutluluk duyan Boğalar etrafındaki haksızlıklar nedeniyle şevklerini kaybetmiş olabilir.

Artan iş yoğunluğu daha da kabuğunuza çekilmenize neden olmuş olabilir. Bu süreç 28 Ekim itibariyle sona eriyor. Yine de ani kararlar almamaya dikkat edin.

28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. İş hayatımız ön plana çıkacaktır. Üstlerimizin ve beraber çalıştığımız kişilerin takdirini kazanabiliriz. Yeni ve daha güzel bir iş ortamında çalışmamız söz konusu olabilir. Hayatımıza iş çevremizden birisi girebilir. Akrabalarımızla bir araya gelebilir, güzel zaman geçirebiliriz.

Bu hafta itibariyle iş ve çalışma ortamınızda huzur denge ve barış süreci başlıyor. Birbirinden keyifli iş projeleri gelebilir, yaptığınız işten çok daha fazla keyif alabilir; iş ortamınızda dengeli ve barışı sağlayacak olan kişi siz olabilirsiniz.

Eğer hayatınızda kimse yoksa ve yalnızsanız iş yerinizden biriyle görüşmeye başlayabilirsiniz. Bu bir müşteriniz olabilir ya da aynı sektörde çalıştığınız biriyle duygusal bir yakınlık kurabilirsiniz.

Venüs sayesinde günlük hayatınızda daha keyifli hale dönüştürebilir, kendinize yeni bir ev hayvanı alabilir, güzelleşmek için minik operasyonlar yaptırabilirsiniz.

31 Ekim’de sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz.

Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz.

ikizler burcu

İkizler burcu 26 Ekim – 1 Kasım haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Stresli ve yorucu bir hafta geçirmiş olabilirsiniz. İşlerin sırtınıza yüklenmesi, bir de üzerine Merkür retrosunun devam etmesi ile isyan bayraklarını kaldırmış olabilirsiniz. Aşırı tepkisel davranmanız iş yaşamınızdaki zorlukları daha da artırabilir aman dikkat!

Hem özel hayatınızda hem iş yaşamınızda daha sakin ve tutarlı hareket etmenizde fayda var. Bu hafta itibariyle artık stresinizi daha iyi kontrol edebileceksiniz ve sorunlara akılcı çözümler bularak yolunuza devam edeceksiniz.

28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. Aşk ve eğlence konuları ön plana çıkacaktır. Hayatımızda romantizm rüzgarları esmeye başlayabilir. Yeni insanlara tanışabilir, ilişkimiz yoksa yeni aşklara yelken açabiliriz. Sosyal hayatımız canlanabilir. Hobilerimizle ilgili aktivitelere katılmamız söz konusu olabilir.

Bu hafta itibariyle sizler için aşk dönemi başlıyor diyebiliriz. Bu dönem sizler için ciddi ilişkilere başlamak için hazırlık süreci olacak. Hayattan daha fazla keyif almaya odaklanacaksınız. Hobilerinize de daha fazla vakit ayıracaksınız.

Eros oklarını sizler için sağa sola savuruyor olacak. Özel hayatınızda denge, huzur, barış rüzgarları esiyor olacak. Oldukça yaratıcı iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz.

Özel hayatınızdaki sorunları alttan alarak ve politik duruşunuza rahatlıkla ve çözüme kavuşturabilirsiniz. Eğer çocuğunuz varsa onları sahne, drama, tiyatro eğitimlerine gönderebilirsiniz. Önümüzdeki yaklaşık bir aylık süreçte aşk konusunda yılın en verimli süreci olabilir.

31 Ekim’de gerçekleşecek Boğa burcundaki Dolunay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir ve günlük yaşamın yaşattığı sıkıntılar yüzünden maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak isteyebiliriz.

Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman. Sağlığımıza dikkat etmeli, kendimizi zihinsel olarak rahatlatmak için sanatsal faaliyetler, meditasyon gibi araçlara yönelmeliyiz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 26 Ekim – 1 Kasım haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Hem özel hayatınızda hem de kariyerde dalgın ve belki de dağınık bir hafta geçirmiş olabilirsiniz. Bu aralar sosyalleşmek yerine kendi kendinize bir şeyler yapmak isteyecek ve sık sık geçmişi yad edeceksiniz.

Aşk ve ilişkilerde duygusal bir döneme giriyorsunuz. Partnerinizin bir dediğini iki etmeyeceksiniz. Yalnızsanız da eski ilişkinize dönmek isteyeceksiniz.

28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Evimiz ile uğraşmaktan zevk alabilir, bol miktarda misafir ağırlayabiliriz. Ailemiz ile keyifli zaman geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz.

Uzun zamandır gerçekleştirmeyi düşündüğümüz dekorasyon değişikliklerini yapmanın tam zamanı. Yeni bir ev satın almak isteyebilir ya da eve yeni bir eşya alabiliriz. Ev, yuva ve aile yerleşimine ait konularda huzur ve dengeyi, güzelliği sağlayacak olan kişi siz olacaksınız.

Bu hafta evde yaşanabilecek olası sorunların üstesinden diplomatik yeteneklerinizi kullanarak orta yolu bularak gelebileceksiniz. Evinizde dekoratif değişiklikler yapabilir yeniden dekore edebilir, boya badana gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

31 Ekim’de gerçekleşecek Boğa burcundaki Dolunay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Keyif alacağımız yardım organizasyonlara katılabiliriz, hayır işleri ile ilgilenebiliriz Arkadaşlarımızdan duygusal konularda destek göreceğiz.

Hayatımızdan bazı insanları çıkarabiliriz. Bu dönemde gelecek planlarımızı tekrar gözden geçirebilir, aldığımız kararları sorgulayabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili de şanslı bir dönemdeyiz. Bir terfi ya da zam söz konusu olabilir.

aslan burcu

Aslan burcu 26 Ekim – 1 Kasım haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Ani bitişler ve başlangıçlar meydana gelebilir. Ev ve ailenize zaman ayıracağınız bir haftadasınız. Merkür retrosu devam ederken 28 Ekim’e kadar ev içinde birtakım stresli konuşmalar yapılabilir. Eşinizin işiyle ilgili haberler alabilirsiniz.

Ayrıca içinize attığınız sıkıntılar rahatsızlıklar doğurabilir. Daha planlı ve sakin ilerlemekte fayda var. Bunun yanında bu aralar, giderlerinizde büyük artış olabilir. Pandemi dönemini evde geçiren, evden çalışan Aslan burçları kendilerini alışverişe verebilirler. Har vurup harman savurmamaya dikkat edin.

28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. İletişim, yakın çevre ve kardeşler konuları ön plana çıkacaktır. Bu süre içinde kardeşler ve yakın çevre ile bir araya gelip keyifli zaman geçirebilir, küçük keyifli yolculuklara çıkabiliriz.

Uzun zamandır ilgilendiğimiz bir konu ile ilgili eğitim alma fırsatı yakalamamız mümkün. Hayatımıza eski bir arkadaş ya da yakın çevremizden biri girebilir. İletişim, anlaşma, eğitim, seminer gibi konularda keyifli ve destekleyici etkilerle karşılaşacaksınız.

Bu süreçte seyahatlere çıkabilir, çıkacağınız seyahatlerden keyif alabilir, yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşlerinizle daha samimi ve sevgi odaklı ilişkiler kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden komşularınızdan bu dönem rahatlıkla destek alabileceksiniz.

Partneri ve sevgilisi olanlar romantik bir seyahate çıkabilir. Eğer hayatınızda hiç kimse yok ise ya çıkacağınız seyahatlerde birileri ile tanışabilirsiniz ya da kardeşleriniz, komşularınız veya kuzenleriniz sizi birileriyle tanıştırabilirler.

31 Ekim’de gerçekleşecek Boğa Dolunay’ı kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle iyi iletişim kurabileceğimiz, fikirlerimizi dinletebileceğimiz bir süreçteyiz. Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşabiliriz.

Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Ancak odak noktamızı kaybetmemeye ve detayları atlamamaya dikkat etmeliyiz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

başak burcu

Başak burcu 26 Ekim – 1 Kasım haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Yeni projeler ve yatırımlar ayağınıza gelebilir. Ancak 28 Ekim’e kadar yeni anlaşmalardan, girişimlerden kaçınmanız gerekiyor. Eğer yapabiliyorsanız projelerinizi ertelemenizde fayda var.

Bu hafta itibariyle artık düşüncelerinizi daha net bir biçimde ifade edebileceksiniz. Ayrıca ani durumlar söz konusu olabilir. Soğukkanlılığınızı korursanız süreçten güçlü bir şekilde çıkacaksınız.

28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. Maddi konular ön plana çıkacaktır. Maddi kazancımız çoğalabilir. Bir süredir beklediğimiz bir zam haberi gelebilir. Her zamankinden daha fazla alışveriş yapabiliriz.

Bu hafta güzel şeylere düşkünlüğümüz artabilir. Ancak, daha sonra zor durumlara düşmemek için harcamalarımızda temkinli olmakta büyük fayda var. Kazançlarınızı biraz da olsa artacak ama diğer taraftan paranızı daha çok moda, kıyafet, tekstil, giyim kuşam, güzelleşmek adına harcama eğiliminde olacağız.

Sizler için, sevdiğiniz insanlara güzel hediyeler vereceğiniz bir dönem başlıyor. Biraz daha size mutluluk ve keyif verecek konular için para harcamaya başlayacaksınız. Ya da bir süredir finans alanında bir beklentiniz varsa bu konularda da sizi mutlu edecek ve keyiflendirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

31 Ekim’de gerçekleşecek Boğa Dolunay’ı yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar alabileceğimiz ve hedeflerimizi belirleyeceğimiz bir döneme giriyoruz.


Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir seyahati gerçekleştirebiliriz. Sosyal medyada ve kardeş, kuzen, komşu ilişkilerinde sakinliğimizi korumalıyız.

terazi burcu

Terazi burcu 26 Ekim – 1 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Maddi konularda dengeyi tutturmakta zorlanmış olabilirsiniz. 28 Ekim’e kadar beklenmedik harcamalar, tadilatlar veya mecburi alışveriş cebinizi yorabilir. Kariyerinizdeki yükseliş giderleri biraz da olsa dengeye oturtabilir.

Yaptıklarınızla, işlerinizle konuşulacağınız bu dönemde büyümeye gidebilirsiniz. Finansal konularda işleri toparlamaya başlayacaksınız.

28 Ekim’de Venüs sizin burcunuza geçiş yapıyor. Nasıl göründüğümüz, imajımız, dış dünyaya yansıttığımız yüzümüz ön plana çıkacaktır. Görünüşümüzü değiştirmek, güzelleştirmek, daha sosyal olmak için çabalayabiliriz.

Estetik uygulamalara karşı ilgilimiz artabilir ancak güzelleşmek ile ilgili herhangi bir cerrahi müdahale için Ağustos sonunu beklememizde yarar var. Daha alımlı, daha güzel kendinizi çok daha keyifli ve mutlu hissedeceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Bu dönem fiziksel görüntünüze değişiklikler yapabilir, saçınızın rengini değiştirebilir, tarzınızı değiştirebilir, bazılarınız estetik operasyonlar yaptırabilirsiniz. Bunun yanı sıra aşkı hayatınıza çok daha kolay bir şekilde çekebileceksiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 26 Ekim – 1 Kasım haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Geçtiğimiz haftalarda burcunuzda gerileyen Merkür, enerjinizi düşürmüştü. Ancak hiçbir şey yapmama isteğiniz bu hafta itibariyle azalıyor. 23 Ekim’de Güneş’in burcunuza geçişiyle kendinize gelmeye başladınız bile.

Kariyerde konuşulacak kararlar vermeye başlıyorsunuz. Eğer iletişim, medya, basın yayın, halkla ilişkiler konularıyla ilgileniyorsanız güzel haberler alabilirsiniz. Ancak Merkür retrosu devam ederken 28 Ekim tarihine kadar birlikte çalıştığınız insanların üzerine gitmemenizde fayda var.

Yine 28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. İç dünyamız ve bilinçaltı konuları ön plana çıkacaktır. Hem özel hayatımızla hem de işle ilgili fedakarlıklar yapmak zorunda kalabiliriz. Çok sosyalleşmek istediğimiz bir dönemde değiliz. İlişkilerimizi gözden uzakta yaşamayı tercih edebiliriz. Geçmiş günleri gözden geçirip, hatalarımızı değerlendirebiliriz.

Özellikle hayatında ilişkisi olanlar için birazcık kırmızı alarm zamanı. Gereksiz kıskançlıklar yüzünden ilişkileriniz sekteye uğrayabilir. Gizli ilişkiler gündeme gelebilir, ilişkilerinizi çevrenizdeki insanlara saklayabilirsiniz. Bazılarınız platonik ilişkilerinin içine çekebilir.

Bu süreçte yalnızlıktan, yalnız çalışmaktan çok daha fazla verim alabilir, yalnızlıktan daha fazla mutlu olabilirsiniz. Önümüzdeki 20 günlük süreçte herhangi bir estetik operasyon yaptırmak için uygun değildir. Kendinizi bir parça değersiz hissedebilirsiniz.

31 Ekim’de karşıt burcumuz Boğa’da gerçekleşen bu dolunay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir.

Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 26 Ekim – 1 Kasım haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinin ön planda olduğu bir haftada olacaksınız. Uzun süredir ilişkilerde belirsizlik durumu hakimse ani kararlar vermeniz olası. Ayrıca gizli bilgiler de açığa çıkabilir. 28 Ekim tarihine kadar ani bitişler yapmamaya özen göstermelisiniz.

Bu hafta itibariyle mevcut sorunlara akılcı çözümler bulmaya başlayacak, kendinizi daha pozitif hissedeceksiniz. Ev veya kariyer hayatınızda yaşadığınız stres ve gerilimde de giderek azalıyor.

28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. Arkadaşlar ve sosyal çevre konuları ön plana çıkacaktır. Arkadaşlarımız ile ilişkilerimiz daha da güçlü bir hale gelebilir. Grup etkinliklerinden çok zevk alabiliriz.

Kariyerimizden elde ettiğimiz kazancımızda bir artış olabilir. İlişkimiz yoksa, arkadaş çevremizden biri ile yeni bir aşk yaşamamız gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan oldukça fayda ve destek görecek, daha sosyal olacak, yeni sosyal ortamlar için içine girecek, yeni insanlarla tanışacaksınız.

Eğlence hayatı ve biraz daha parti, davet ve konser gibi etkinliklere çok daha fazla vakit ayırabileceksiniz. Yalnız olanlar yeni tanışacakları veya girecekleri sosyal ortamlarda minik yakınlaşmalar yaşayabilirler. Dostlarınız, arkadaşlarınız ile olan problemlerin üstesinden çok rahat bir şekilde gelebileceksiniz.

İş hayatında kazandığınız gelirleri de arttırabilecek, üstlerinizden güzel destekler alacaksınız. Bazı dostlarınız ve arkadaşlarınız size partner bulmanız açısından arabuluculuk yapabilirler.

31 Ekim’de gerçekleşecek Boğa Dolunay’ı sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz.

Bu dönemde biraz adaptasyon sorunları yaşamamız mümkün. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda bazı rutinler bizi strese sokabilir ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Sağlık açısından hassas günlerdeyiz. Rutin doktor kontrollerini aksatmamalıyız.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 26 Ekim – 1 Kasım haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Çalışmayı ve disiplini sevmenize rağmen geçtiğimiz iki hafta boyunca canınız hiçbir şey yapmak istememiş olabilir. Kafa olarak yoğun ve yorgun olduğunuz bir dönem geçirmiş olabilirsiniz. Merkür gerilemesinin de etkisiyle kabuğunuza çekilmiş olabilirsiniz.

Bu hafta itibariyle toparlanıyorsunuz. Sosyalleşiyor ve yeni insanlarla tanışıyorsunuz. Aşkta ve ilişkilerde ciddi beraberlikler bir karar aşamasına giriyor. Bu dönemde evlilik kararı da alabilir, ilişkinizi bitirmek isteyebilirsiniz.  Ancak yalnızlar şu sıralar yeni bir beraberliğe adım atmamalı.

28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı konuları ön plana çıkacaktır. Zam ya da terfi gibi isteklerimizin peşinden koşmanın tam zamanıdır. İş hayatımızda olumlu bir havanın hâkim olacağı ve üstlerimizle iyi anlaşabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Toplum önüne çıkabilir, herkesin beğenisini kazanabiliriz. Bu süreçte ebeveynlerimizin de desteğini hissedebileceğiz. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız. Terfi bekleyenler, iş değiştirmek isteyenler, iş arayanlar güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz.

İş hayatınızda kuracağınız diplomatik ilişkiler size kazanç olarak geri dönecektir. İş arayanlar bu dönem özellikle kadınların ön planda olduğu sektörlerde iş bulabilirsiniz. İş hayatınızda daha hoşgörülü olmaya başlıyorsunuz. Eğer ki hayatınızda kimse yoksa ve yalnızsanız iş vasıtası ile ya da iş yerinizden biri ile duygusal yakınlaşmalar olabilir.

31 Ekim’de gerçekleşecek Boğa Dolunay’ı bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir.

İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok romantik bir dönem geçirebiliriz. Yaratıcılığımız artabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabiliriz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 26 Ekim – 1 Kasım haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Geçtiğimiz hafta herkesten her şeyden uzak durmak istediniz ve iç sesinizi dinlediniz. Belki de işleri daha geri plana attınız bir süredir. Bu hafta itibariyle artık bazı konularda çaba harcamanız gerekiyor. Emeksiz kazanç olmadığını, elde edeceğiniz başarıların sizi ve başkalarını çok gururlandıracağını bilmelisiniz.

28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. Yabancılar, yurt dışı, seyahatler, yüksek öğrenim, hukuk, medya konuları ön plana çıkacaktır. Yabancılar ile iş ilişkileri kurabiliriz. İlişkimiz yoksa, yeni insanlarla tanışabilir, farklı kültürlerden gelen birisi ile aşk yaşayabiliriz.

Seyahat etme arzumuz artabilir. Süregelen hukuksal süreçler lehimize sonuçlanabilir. Yüksek öğrenim alanında daha şanslı olabiliriz. Yakın yerlere kafa dinlemek için yapılan seyahatler sizler için keyif ve huzur verici olacaktır.

Eğer ki yalnızsanız ve hayatınızda hiç kimse yoksa sizden uzakta yaşayan, yabancı uyruklu veya yurt dışında yaşayan biriyle flört edebilirsiniz.

İthalat ihracat işleri ile ilgilenenler bu konularda kazançlarını arttırabilirler. Bu süreç içerisinde yeni siparişler ve yeni müşterilerle karşılaşabilirsiniz. Hukuksal konularda da genel anlamda şans sizden yana olacaktır.

Venüs desteği sayesinde, hobi niyetine yeni bir eğitime veya kursa başlayabilirsiniz. Özellikle kadın figürlerden güzel destekler alabilecek, davalarda orta yolu bulmak, anlaşmaya varmak bu dönemde sizlere için çok daha kolay olacaktır.

31 Ekim’de gerçekleşecek Dolunay, ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 26 Ekim – 1 Kasım haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Sık sık geçmişe dalıp gitmiş, dalgın bir süreç geçirmiş olabilirsiniz. Üstelik iş yoğunluğunuz artmasına rağmen çalışma motivasyonunuz düşmüş olabilir. 28 Ekim’de Merkür retrosunun sona ermesiyle msikinlikten biraz da olsa kurtulacaksınız.

28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. Başkalarının kaynakları, yatırımlar, miras konuları ön plana çıkacaktır. Partnerimizden ve etrafımızdaki insanlardan maddi yardım görebiliriz. Kredi ya da borç almak için ideal bir dönemdeyiz.

Eşimizin kazancı bu dönemde artabilir. Mirasla ilgili bir konu gündeme gelebilir. Spekülatif yatırımlarda son derece şanslıyız. Ancak yine de düşünerek hareket etmekte yarar var. Başkalarının finansal kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilecek, ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançlarınızı arttırabilecek, miras, nafaka, prim gibi konularda şans sizden yana olacaktır.

Yalnız sağlıkla ilgili harcamalarınız bu süreçte artabilir. Özelliklere yumurtalıklar, üreme organları, pankreas, karaciğer ve insülin gibi noktalarda sağlık harcamaları yapmanız gerekebilir. Venüs sayesinde ilişkilerde krizleri diplomasi ve orta yolu bularak çözmeye çalışacaksınız.

Bu dönem ilişkilerde daha fazla sahiplenici, daha kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz. Tutkulu bir aşk gelebilir ya da daha çok cinsellik odaklı bir aşk kapınızı çalabilir. Eğer ki sponsorluk, burs gibi arayışınız varsa bu süreçte de bu konularda da önümüzdeki 20 günlük dönemde kazançlı ve faydalı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

31 Ekim’de gerçekleşecek Boğa Dolunay’ı döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilgili bir sorunu çözebilir, onlara duygusal destek verebiliriz.


Bu dönemde sosyal medyada kullandığımız sözlere dikkat etmemiz ve internet üzerinden alışveriş yaparken kontrollü davranmamızda yarar var. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

Astroloji: Güneş Akrep burcunda – Tüm burçları nasıl etkileyecek?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.