Astroloji: Akrep burcunda Merkür retrosu burç yorumları

Astroloji: Akrep burcunda Merkür retrosu burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

astroloji merkür retro burç yorumları

Astroloji: Akrep burcunda Merkür retrosu burç yorumları (aşağıda)

Genel etkiler:

Merkür, 14 Ekim ile 28 Ekim tarihleri arasında retro hareketinde olacak. Merkür, kişinin kendini ifade ediş tarzını, düşünme sistemini gösterir. Merkür’ün Retro olacağı süreçte günlük yaşamımızda ilişkilerimiz daha şüpheci bir tutum sergileyeceğiz. Dedektif misali görünenin ardındaki sebepleri çözmeye çalışacağız. Aldanma ve aldatma temalı konular ön plana çıkacak.


Bu süreçte bazı gizli ilişkiler, ortaklıklar öğrenilecek. Etik ve ahlak dışı teklifler, tacizler, mobbing olayları gündeme gelebilir. İçsel dünyanızda bir huzursuzluk ve gerginlik hissiyatı olabilir. Sivri dilli konuşmalar kalp kırabilir ve bazı ilişkilere derin yaralar verebilir.

İletişimi yöneten gezegenin enerjisinin doğu çalışmaması iletişim kazalarının çok fazla olacağını gösterir. Bu etkiyi göz ardı etmemek çok önemli olacak. Boş yere alınganlık ve komple teorileri üreterek kendimizi fazlasıyla yorabiliriz.

Dedikodulara kulak asmamak, güvenilmeyen kişilere sır vermemek, bir kişiyi suçlamadan ve yargılamadan önce birkaç kez düşünmek gerekiyor. Bu dönemde birçok şey göründüğünden farklı algılanacak.

Maddi kaynaklarla ilgili önemli kararlar almamaya, yeni anlaşmalar imzalamamaya dikkat etmeliyiz. Merkür retrosu bitiminde kararlar değişebilir ve pişmanlıklar yaşanabilir. Ekonomik piyasaları etkileyecek spekülatif hamleler yapılabilir. Hisse senetleri, döviz kurları ile ilgili manipüle edici hamleler toplumsal bazda bir panik ortamı yaratabilir.

İyi bir şekilde düşünmeden, bu konuların uzmanlarına danışmadan önemli hamleler yapmak büyük kayıplar getirebilir. Borç almamaya ve vermemeye, gayrimenkul alım-satımı yapmamaya özen gösterin. Bu dönemde dolandırıcılık girişimleri artacaktır. Özellikle internet alışverişleri, internet bankacılığına dikkat etmeliyiz.

Burçlara etkileri nasıl olacak?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Merkür retrosu burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu iki haftalık süreçte Merkür retro hareketindeyken finansal konularda sakin davranıp, yeni başlangıçlar yapmamamız gereken bir dönemdeyiz. Bu süreçte kredi almak, borç istemek, spekülatif yatırımlara girişmek için hiç uygun bir zaman değil.

İnternetten kredi kartıyla alışveriş yapmamanız gereken bir dönemdesiniz. Bilgileriniz çalınabilir veya kopyalanabilir. Eğer ameliyat konusu varsa ve durum acil değilse operasyon için biraz daha beklemeniz gereklidir.

Bütçemize ekstra dikkat etmemiz gereken bir süreçten geçiyoruz. Alacak verecek dengesini çok iyi tutturmalı, eşimiz ya da partnerimiz ile ortak kaynaklarımızı çok dikkatli kullanmalıyız.

Koç burçlarının Merkür retrosu döneminde hiç beklemedikleri konularda çok daha sık konuşulacağını söyleyebiliriz. Finansal konular ve ortaklıkların gündeme geleceği bu süreçte çevrelerindeki kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirler.

Eğer zor günlerde umutlarını kaybetmeyip insanlar için yol gösterici olmaya devam ederlerse Merkür retrosunun sorunsuz atlatabilirler.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle maddi konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ekonomik olarak güçlü hissedeceksiniz. Beklediğiniz paralar gelebilir. Çalışma ortamınız, sağlığınız sizler için öne çıkabilir. Enerjiniz biraz düşebilir.

boğa burcu

Boğa burcu Merkür retrosu burç yorumları

Boğa burç yorumları: Odak noktamızın ikili ilişkiler olacağı bir döneme giriyoruz. İlişkilerimizde yolunda gitmeyen konular ve geçmişten gelen sorunlar bu dönemde su yüzüne çıkabilir.

Yanlış anlaşılmalar, karşılıklı inatlaşmalar, partnerimizle aramızdaki gerginliği daha da tırmandırabilir. Eğer ilişkimiz yoksa, yeni bir ilişkiye başlamak için 28 Ekim sonrasını beklemeliyiz.

Merkür retrosu Boğa burçlarına sır saklamaları gerektiğini hatırlatacak. Etraflarındaki insanların gerçek yüzlerini görmeye başlayan Boğa burçları hayal edebileceklerinden çok daha fazlasıyla karşılaşacaklar.

Her şeyin göründüğü gibi olmadığını anladığınız bu dönemde sık sık gergin hissedebilirsiniz. Çalışma ortamınızda da gergin olabilirsiniz. Güzel etkiler aldığınız ilişki ve evlilik konularınızda bilmediğiniz durumlar ortaya çıkabilir.

Partnerinizin sizden sakladığı şeyler olabilir. Özellikle size üçüncü şahıslar bir şeyler anlatmışsa hemen inanmayın. Gerçekliğini partnerinize sorun. Çünkü Merkür retroyken yalan haberler de getirebilir.

ikizler burcu

İkizler burcu Merkür retrosu burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta itibariyle 2 haftalık süreçte iş ve günlük hayat rutinlerimizde beklenmedik değişimler yaşamamız mümkün. Ancak, özellikle iş ortamımızda tepkilerimizi abartmamaya ve kontrolümüzü kaybetmememe çok dikkat etmeliyiz.

İş arkadaşlarımız ve günlük yaşamamızdaki kişilerle daha sonra pişman olacağımız şekilde konuşmamakta yarar var. Ayrıca 28 Ekim’e kadar küçük ev ve ofis kazalarına karşı da tetikte olmanızda fayda var.

Öte yandan çalışma hayatınızda bulunduğunuz konumda gücünüzü göstereceğiniz bir dönemde olacaksınız. Yöneticilik vasıflarınızı sergileyebileceğiniz, başarılarınıza başarı katacağınız bir süreçte olabilirsiniz.

İkizler burçları için emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alma zamanı. Bu dönemde hayatlarında başkalarına yer açabilmek için daha çok çalışacaklar ve emek verecekler.

Aynı zamanda diğer burçların aksine kendilerine eğlenebilmek için vakit ayıracakları bir dönem olacak. Sağlıklarına ve bedenlerine dikkat edip bu konuda yeni kararlar verebilirler.

Geçmiş ilişkinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Unutmayın retroda gelen sevgili kalıcı olmayabilir. İyice güvenmeden geri dönmeyin. Sağlığınızla ilgili bir teşhis alırsanız mutlaka ikinci bir doktora daha gösterin. Sonuçlar yanıltıcı olabilir!

yengeç burcu

Yengeç burcu Merkür retrosu burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Hayatınızın şanslı dönemlerinden birinde olacaksınız. Adeta Güneş görünmez bir şekilde her işinizde yardımcı olacak. Aşk hayatınızda kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Çocuğunuz yüzünüzü güldürebilir.

Bu hafta aşk hayatımız ve romantik ilişkilerimiz ön planda. Eğer bir ilişkimiz varsa eski sorunlar sık sık gündeme gelmeye başlayabilir. Sakin olmaya çalışmalı, daha sonra pişman olacağımız sözler söylemekten kaçınmalıyız.

Bu 2 haftalık süreçte yeni bir ilişkiye başlamak için uygun bir dönemde değiliz. Bu dönemde başlayacak bir ilişkinin kalıcı olmayabileceğini akılda tutmamızda fayda var.

Yengeç burçları Merkür retrosuyla birlikte hayatlarında iyi giden şeylerin aslında pek de iyi gitmediğini fark edecekler.

Bu dönemde gelişen olaylarla birlikte sevdikleri insanlarla düşündükleri kadar yakın olmadıklarını fark edebilirler.

Diğer yandan uzun süredir, hayatlarındaki kişileri aileleriyle tanıştırmak istemiyor olsalar da yavaş yavaş bu adımı atmaya karar verebilirler.

Sevgilinizle iletişim kurarken dikkatli olun. Bazı anlarda söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir. Bu durum gereksiz uzayabilir. Aynı şey çocuğunuzla olan iletişiminizde de geçerlidir. İki taraftan birinin alttan alması gerekebilir.

aslan burcu

Aslan burcu Merkür retrosu burç yorumları

Aslan burç yorumları: Aile ilişkileri ve ev hayatımızda gerilim yaşayabileceğimiz bir sürece giriyoruz. Aman dikkat! Ebeveynlerimiz ile çatışmalar yaşayabilir, birbirimizin kararlarını sorgulayabiliriz.

İnatçılık ve sabit fikirlilik yapmamakta, sözlerimiz ile aile bireylerinin kalbini kırmamakta yarar var. Gayrimenkul alım satımları hakkında hareket geçmeyi planlıyorsak, 28 Ekim sonrasını beklememizde fayda var.

Aslan burçları Merkür retrosuyla birlikte insanların içlerindeki iyi yanları görmesine izin vermeliler. Diğer yandan Merkür retrosunun yaşamlarında vurguladığı noktayı iyi görmeli ve bu nokta hakkında daha derin düşünmeliler.

Özetle Aslan burçları için hayatlarını değiştirme vakti diyebiliriz. Ev ve aile konuları gündemlerindeyken diğer yandan sosyalleşmek ve dışarı çıkmak için hevesli olabilirler.

Evinizin içindeki teknolojik aletlerde sorunlar yaşanabilir. Aile içinde yanlış anlaşılmalar olabilir. Bir kontrat imzalayacaksınız iki kere kontrol edin.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle birlikte aile bağlarınız güçlenmeye başlayacak. Enerjinizin düştüğü ya da moralinizin bozuk olduğu anda size destek olabilirler.

başak burcu

Başak burcu Merkür retrosu yorumları

Başak burç yorumları: Yakın çevremiz, kardeşler ve akrabalarımızla ilişkilerin testten geçtiği bir döneme giriyoruz. Karşımızdaki kişiler bu süreçte bizi fazla kindar olarak algılayabilir.

Zekamıza güvenerek, diğer insanlara üstünlük taslamaktan kesinlikle kaçınmalıyız. Yeni bir eğitime başlamak, bir anlaşmaya imza atmak ya da yolculuk yapmak için uygun bir dönemde değiliz.

Başak burçlarının Merkür retrosu döneminde daha fazlasını elde etmek ve daha fazlasını yapmak için uğraşmaları anlamsız olacaktır. O yüzden bu dönemde hiçbir konuda fazla ısrarcı olmamaları, zamanlarını boşa harcamamaları daha mantıklı olacaktır.


Merkür retrosu Başak burçlarına adeta bir ara vermelerini ve soluklanmalarını söyleyecek. Eğer ilerlemek istiyorlarsa Merkür retrosunun bitmesini beklemeliler. Bu sürede, uzun zamandır ihmal ettikleri ne varsa onlara odaklanabilirler.

Elektronik aletlerinize çok dikkat edin. Retro başlamadan kesinlikle her şeyi yedekleyin. İnsanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara açıksınız. Attığınız mailler veya mesajlar iletilmemiş olabilir. Aksilikler olduğunda sakin kalmaya çalışın.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle eğitim hayatınızda beklediğinizden daha çok başarı gösterebilirsiniz. İletişim trafiğiniz yoğunlaşıyor. Tempolu bir çalışma ortamında olabilirsiniz. Ara sıra mola vermeyi ihmal etmeyin.

terazi burcu

Terazi burcu Merkür retrosu burç yorumları

Terazi burç yorumları: Finansal konuların ön plana çıkacağı, para konularında işlerin istediğimiz gibi gitmeyebileceği bir döneme giriyoruz. Yeni bir işe girişmek, terfi ya da zam istemek için hiç uygun bir zaman değil.

Paramızı har vurup harman savurmaktan kaçınmalı, daha tutumlu olmaya çalışmalıyız. Ticaret, alım satım gibi işleri de 20 Kasım sonrasına ertelemek en iyisi olacaktır.

Terazi burçları her zaman herkese yetişebilmek için çok fazla çaba sarf ediyorlar. Merkür retrosu ise Terazi burçlarına bu kadar düşünceli oldukları için daha az önemli olmadıklarını göstermeye çalışacak.

Her zaman her ortamda uyum sağlayan kişi olmak isteseler de bu bazen mümkün olmuyor. Diğer yandan bu dönemde yaratıcı yanlarını göstermek ve kullanmak için istekli olabilirler.

Hesap veya kart bilgileriniz başka yerlerde kullanılabilir. Maddi değeri olan eşyalarınızı bir yerde unutmamaya dikkat edin.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle birlikte çıkışa geçen maddi gelirinizde gelişmeler yaşamaya devam edebilirsiniz. Büyük yatırımlar için en uygun zamanda olacaksınız. Davetler alabilirsiniz. Girdiğiniz çevrede insanlar sizden bahsedecektir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Merkür retrosu yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta itibariyle Merkür retro etkisiyle iki haftalık süreçte kendimizi biraz kapana kısılmış gibi hissetmemiz mümkün. Yanlış anlaşılmalar, tartışmalar ve fikir çatışmaları hayatımıza damga vurabilir.

Geçmişteki olaylar nedeniyle insanlarla hesaplaşma niyetinde olabilir, çevremizden bu konuda eleştiri alabiliriz. Öfkemizi ve intikam hislerimizi kontrol altına almak için çaba sarf etmemizde yarar var.

Akrep burcunda gerçekleşen Merkür retrosuyla birlikte Akrep burçları da sonunda kendilerini başkalarıyla karşılaştırmayı bırakacaklar.

Bu süreçte başkalarının hayat mücadelelerine şahit olup aslında kimsenin hayatının kolay olmadığını görebilirler. Akrep burçları biraz olsun duraklamadıkları için hayatın ne kadar karmaşık olabileceğini de göremiyorlar. Ancak bu dönemde bunu daha iyi kavrayacaklar.

Son 6 ayın sizler için oldukça zorlu ve dönüştürücü olduğunu fark edeceksiniz. Ayrıca geçmişten gelen birileri tekrar hayatınıza girebilir.

28 Ekim’e kadar başta finansal konular olmak üzere belli konularda işleriniz yavaş ilerleyebilir. İnsanlarla yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek durumda olabilirsiniz. Hayatınızın her konusunda dikkatli ve sabırlı olmanız gereken bir süreçte olacaksınız.

23 Ekim’de Güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle, Güneş ile birlikte güçleneceksiniz. Mutlu hissedeceksiniz. Artık hayatınızda istediğiniz gelişmeler bir bir yaşanmaya başlayabilir. Aşk hayatınızda da hareketlenmeler olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Merkür retrosu burç yorumları

Yay burç yorumları: Bilinçaltımızdaki karmaşayla başa çıkmak zorunda kalabileceğimiz bir dönemdeyiz. Bu süreçte, içimize kapanabilir, dış dünyayla ilişki kurmak yerine, geçmişteki hatalarımızı ve hayatımızı tekrar gözden geçirmeyi tercih edebiliriz.

Düşüncelerimizi toparlamak, önümüzdeki yeni döneme hazırlanmak için çok uygun bir zamandayız. Yay burçları normalde bir yerde uzun süre sabit kalmaktan sıkılsalar da Merkür retrosu boyunca ayaklarını uzatıp dinlenmek ve soluklanmak isteyecekler.

Bu süreçte insanlara fazla yakın olmaktan kaçınmalılar. Merkür retrosu sona erdiğinde keşfetme ve seyahat tutkularının geri döneceğini söyleyebiliriz, ancak bir süre daha sakin geçecek.

Aslında bu durulma hayatlarındaki dönüşüm öncesi sessizlik olacak ve Yay burçları da bunu derinden hissedecek. Yapmaları gereken tek şey retro boyunca kalpleri ve ruhlarıyla hareket etmeleri.

Geçmişte yaşanan olaylar ve kişiler tekrar tekrar önünüze çıkabilir. Sağlık sorununuzla ilgili bir teşhis alabilirsiniz. Hemen inanmayın retro yanıltıcıdır. Başka doktorlara mutlaka gözükün.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle birlikte sağlık problemlerinizde gelişmeler, şifalanmalar olabilir. Kendinizi daha zinde ve dinç hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Merkür retrosu yorumları

Oğlak burç yorumları: Sosyal çevremiz ve arkadaşlarımızla ilgili konularda hareketli bir döneme giriyoruz. Arkadaşlarımız ile yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorunlar yaşayabiliriz. Dilimize hâkim olmakta büyük yarar var.

İnatçılığımız ve hesap sorar tavrımız, sosyal çevremizdeki bazı kişilerin bize sırt çevirmesine sebep olabilir. Katıldığımız organizasyonlarda, üyesi olduğumuz derneklerde aksaklıklar baş gösterebilir.

Oğlak burçları için karar zamanı. Hayatlarında bazı konularda işlerin nasıl yürüdüğünü tekrar gözden geçirecekleri bu dönemde geçmişi kavrayıp geleceği yönetmeye başlamaları gerekiyor.

Mücadele etmek üzere oldukları tüm gerginlik ve üzüntülerin karşılığını her şey bittikten sonra alacaklarına emin olabilirler.

Diğer yandan hayat Oğlak burçlarını hayattan istedikleri şeyler ve hedefler konusunda kafalarındaki her şeyi sıfırlamaya ve yeni bir başlangıç yapmaya zorlayacak.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle şansınızın açık olduğu bir döneme gireceksiniz. Elinizi attığınız her iş olumlu sonuçlanacaktır. Kısa süreli seyahatler yapmayı düşünebilirsiniz. Akademik hayatınızda yoğunluk yaşanabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Merkür retrosu burç yorumları

Kova burç yorumları: Kariyerimiz ve hayat amaçlarımız ile ilgili fırtınalı süreçlerden geçebileceğimiz bir dönemdeyiz. Üstlerimizle olan ilişkilerimizde gerginlikler yaşayabiliriz.

Yeni iş tekliflerini değerlendirmek, iş değiştirmek gibi konuları 28 Ekim sonrasına ertelemekte fayda var. Aynı şekilde, terfi istekleri ya da işle ilgili memnuniyetsizliklerimizi dile getirmek için de bu tarihten sonrasını beklemeliyiz.

Merkür retrosunun Kova burçlarına pek de iyi geleceğiniz söyleyemeyiz. Bu süreçte ne kadar takıntılı ve kontrolcü olduklarını fark edebilirler.

Gün geçtikçe önemsedikleri insanları biraz özgür bırakmanın ve kendi hayatlarını yaşamalarına izin vermenin ne kadar iyi bir seçenek olduğunu görecekler.

Tam olarak işler yolunda gidiyor derken özellikle kariyer konusunda karşılaştıkları pürüzler, tüm planları yeniden gözden geçirmelerine neden olabilir.

28 Ekim’e kadar devam edecek retro sürecinde özellikle iş hayatınızda işler yavaş ilerleyebilir. Attığınız toplantı davetleri veya mailler havada kalmış olabilir. Bu da gereksiz vakit kaybı yaratabilir. Yöneticinizle de aynı noktada buluşmakta zorlanabilirsiniz.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle birlikte hem kariyer, hem de gelecekteki planlarınız için arkanızda görünmez bir güç hissedeceksiniz. Parayla ilgili işleriniz gündeme gelebilir. Miras davanız, kredileriniz ön planda olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Merkür retrosu yorumları

Balık burç yorumları: Yurt dışı, eğitim, hukuk, medya gibi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğimiz bir dönemdeyiz. Eski ve bitmiş olduğunu düşündüğümüz bir hukuksal süreç yine gündemimize yerleşebilir.

Yurt dışı eğitim planlarımızda aksamalar yaşanabilir. Uzun seyahatlerde, bilet, bavul kaybetme, uçağı kaçırma, rötarlarla uğraşma gibi sorunlarla başa çıkmak zorunda kalabiliriz.

Merkür retrosu Balık burçlarına istediklerinden daha fazla yaratıcılık verecek. Uzun süredir kenarda bekleyen ve Balık burçlarında adeta vicdan azabına sebep olan tüm projeleri tekrar değerlendirip harekete geçecekler.

Bir yandan önemli bir yol kat ederken diğer yandan inançlarının test edildiğini görebilirler. Sözleşmeler, hamilelik, boşanma gibi önemli konularda bazı haberler alabilirler.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle birlikte hayatınızda pozitif gelişmeler yaşamaya başlıyorsunuz. Yüksek öğrenimde güzel başarılar elde edebilirsiniz.


28 Ekim’den sonra tatil planı yapmayı düşünüyorsanız bu size psikolojik olarak iyi gelecektir. Bu tarihten önce retro süreci olduğu için seyahatlerinizde mutlaka her şeyi iki kez hatta üç kez kontrol edin. Yanlış bilet almış bile olabilirsiniz. Bavulunuz başkasıyla karışabilir.

Astroloji: Haftalık ve aylık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.