Astroloji: Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: Koç burcunda Dolunay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

dolunay burç yorumları

Astroloji: Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları… Yükselen burcunuzu da okuyabilirsiniz…


koç burcu

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta Dolunay’ın etkisi ile kişiliğinizin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız.

Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

Önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular, primler, ödemeler, krediler, ortaklaşa işlerden elde edilen kazançlar, burslar, vergiler, miras gibi konular olacak.

Özellikle ikili ilişkilerle ilgili bazı netleşmeler yaşanıp, önemli kararlar verilebilir. Kriz yaratacak sözlerden uzak durmaya dikkat edilmeli. İşle ilgili geriye dönük konular gündemde olacaktır.

Konuyu sağlıklı neticelendirebilmek için daha fazla sorumluluk almak gerekebilir. Atılacak adımlar hayatın genelini ilgilendirecek. Sağlık olarak da eklem, kas ve baş ağrılarına dikkat edilmeli.

Duygusal hayatınızda gelişmeler yaşanabilir. Geçmişinizde bıraktığınız kişiyle tekrardan yeni bir adım atabilirsiniz. İşinizde ise güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Terfi alarak yeni bir kariyere imza atabilirsiniz. Maddi konularınıza ağırlık verebilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Dolunay ile kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodular söz konusu olabilir. Dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.

Bu Dolunay zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir.

Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar verme ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

İki hafta boyunca içe dönme, normalden daha fazla yalnız kalma ihtiyacı baskın olacak. İçsel süreçlere odaklanarak kontrol edilemeyen konularla savaşmamak yerinde olacaktır.

Eğitim ve seyahatlerde birtakım aksamalar yaşanabilir. İkili ilişkilerde saklı kalmış bazı konular gündeme gelecektir. Sağlıkla ilgili boğaz ve böbreklere dikkat etmekte fayda var.

Aşk hayatınızda ummadığınız güzellikler yaşayabilirsiniz. Yeni bir aşk ayaklarınızı yerden kesebilir. Çocuğunuzla ilgili problemler varsa da artık her şeyin iyiye gittiğini görebilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir süreçtesiniz kesinlikle yapmak istedikleriniz için eyleme geçmelisiniz. Enerjiniz artıyor. Güzel haberler alabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: Dolunay ile sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerine odaklanıyorsunuz.

Hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz.

Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz.

Sosyal yaşamla ilgili gündemin yoğun olacağı iki hafta boyunca yeni çevrelere girilebilir. Aşk hayatında gerginlikler yaşanabilir. Bu gerginlikler sonucunda da bazı kararlar almak gerekecek.

İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Finansal konularda tedbirli davranmamak, eğlenceye ve lükse çok harcama yapmak sıkıntı yaratabilir. Şans oyunlarında da fazla risk almamaya dikkat.

Yeni bir ev bakmayı düşünebilirsiniz. Uzun zamandır aradığınız evi şimdi bulabilirsiniz. Bu konuda yakınlarınız da sizinle aynı fikirde olabilir. Zaman zaman gerginlikler olsa da duygusal hayatınızda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşkın tadına varın, detaylara çok takılmamalısınız.

yengeç burcu

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Dolunay, iş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticilerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır.

İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz.

İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır.

Kariyerle ve toplumsal kimlikle ilgili bir takım gelişmelerin olacağı bir dönem. Daha fazla sorumluluk alma ya da bazı süreç değişimleri söz konusu.

Duygusal olarak karışık bir ruh halinde olmanız enerjinizi düşürebilir. İkili ilişkilere fazla özen gösterilemeyebilir ve bu alanlarda bazı gerginlikle yaşanabilir. Ebeveynlerin sağlık sorunlarına da dikkat edilmeli.

İşinize ve olaylara daha detaycı ve analitik yaklaşmanız başka şirketlerin dikkatini çekmiş olabilir. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise her şeye mükemmel olacakmış gibi yaklaşmayın. Bazen oluruna bırakın. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

aslan burcu

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Dolunay’ın etkisiyle uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular gündeminizde olabilir.

Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

Bir ay boyunca odaklanacağınız konular evi yuva, aile, yerleşime ait konular olacaktır. Bazılarınız evini değiştirmek için adımlar atabilir, bazılarınızın da hayatında alım ve satım konuları gündeme gelebilir, bazılarınız ise evinde tamirat, tadilat gerektiren işlerle ilgilenebilir.

Yarım kalmış bir eğitimi tamamlama, yurt dışı bağlantılı bir konuyu ya da hukuki bir süreci sonuca bağlama söz konusu.

Yakın çevre veya kardeşlerle ilgili beklenmedik sorumluluklar üstlenmek gerekebilir. Aile arasında çıkan görüş ayrılıklarında çok ısrarcı olmamakta fayda var. Kemik ve diş problemlerine dikkat edilmeli.

İş hayatınızda şansınız açılıyor. Yeni bir yatırım düşünüyorsanız almak için uygun zaman dilimindesiniz. Paranıza para katabilirsiniz. Kariyer hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yöneticinizden destek görebilirsiniz. İş başvurusu yapmak için uygun dönemdesiniz.

başak burcu

Başak burcu Dolunay yorumları

Başak burç yorumları: 2 Ekim’de gerçekleşecek Dolunay ile başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular ön planda olacak.

Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Dolunay zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var.

Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

Finansal konularda başkalarından destek alınabileceği bir dönem. Borçlar, ödemeler konusunda daha önce alınmış yanlış kararlarla ilgili telafiye gidilebilir.


Seyahat ya da eğitimle ilgili planda olmayan harcamalar söz konusu. Aşk konusunda da bazı kıskançlıklar gerginliklere yol açabilir.

Bu hafta imajımız, dışarıya nasıl göründüğümüz ön plana çıkma gibi konular etkili olacak. Çekici olacağınız bir dönemdesiniz. Yıldız gibi girdiğiniz ortamlarda parlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahatlere enerjinizi harcayabilirsiniz. Akademik hayatınızda kendinizi gösterebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Dolunayın etkisiyle birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler ön planda olacak.

Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz.

İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu Dolunay sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir.

İkili ilişkilerin, evliliklerin veya ortaklıkların birtakım kararlar aldırtacağı bir dönem olacak. Özellikle değerli hissedilmeyen konular ön plana çıkacak ve bir çözüm yolu bulunacak.

Fikir ayrılıklarını keskin bir dille ifade etmekten kaçınmaya dikkat edilmeli. Sakatlanmalara, yaralanmalara açık bir dönem olduğundan aceleci davranmamakta fayda var.

Bu hafta eski sevgiliniz veya eşiniz tekrardan sizinle iletişime geçebilir. Maddi konularınıza yoğunlaşabilirsiniz. Harcamalarınızda fazla açıldıysanız borçlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz. Mirasla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Dolunay yorumları

Akrep burç yorumları: Dolunay, iş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işleri gündeminize getirebilir.

Bu Dolunay zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz.

Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu Dolunay sayesinde bırakabilirsiniz.

Bu hafta bulunduğunuz çevrede parlayabilirsiniz. Yaptığınız işlerde takdir görebilir, ün kazanabilirsiniz. Şansınız bu dönemde çok açık olacak.

Çalışma temposunda artış, çalışma arkadaşlarıyla fikir ayrılıkları gündemde olacak. Sağlıkla ilgili bazı önlemlerin alınacağı, beslenme düzeninin değiştirileceği bir dolunay.

Yakın çevreyle olan ilişkilerde günlük rutini değiştirmek zorunda kalınacak kararlar alınabilir. İkili ilişkilerde de sürpriz gelişmeler olabilir. Partneriniz gündemde olabilir. Evlilik ve ilişki dünyanızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevginizi karşı tarafa gösterdiğinizde her şey yoluna girecektir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu Dolunay ile çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz ön planda olacak.

Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak.

Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler.

Bu hafta özellikle çocuklarla ilgili bazı konuların çözümleneceği, aşk konusunun hareketlendiği, keyifli vakit geçirme isteğinin yoğun olacağı bir dönem. Çocuklara ya da özel hayata daha fazla vakit harcanacağından arkadaşların ihmal edilmesi ve bununla ilgili sitemler olabilir. Üstü kapalı söylenen bazı sözler can sıkabilir.

28 Ekim’e kadar maddi getirisi yüksek bir iş teklifi kapınızı çalabilir. Kariyer hayatınızda parlayacaksınız. Sağlığınıza önem vermeniz gerekiyor. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çalışma hayatınıza odaklanacak ve parlayacaksınız.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Dolunay yorumları

Oğlak burç yorumları: Dolunay’ın etkisiyle geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri gibi konular gündeminizde olacak. Bir aylık süreçte, uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz.

İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Ebeveynlerle, evle ya da emlak konularıyla ilgili bazı kararlar alınabilir. Sorumlulukların fazla olması sebebiyle kişisel önceliğin geri planda olacağı bir dönem.

Planda olmayan karar değişikliklerine gidilmek zorunda kalınabilir. Kemik, diş ve cilt sorunlarına karşı dikkatli olunmalı.

Yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitim konularınızda beklentinizin üstünde başarılar elde edebilirsiniz. 28 Ekim’e kadar olan bu süreçte çok olumlu enerjiler alıyorsunuz. Beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Şansınız açılıyor. Yalnızsanız, karşınıza ansızın yeni bir aşk çıkabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim 2 Ekim’de gerçekleşecek ve etkisi bir ay sürecek Dolunayın ana konuları olacak.

Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz.

Bu Dolunay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama gibi konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz. Bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir.

Eşinizin, ailenizin gelirlerinde artış yaşanabilir. 28 Ekim’e kadar maddi girişimleriniz nihayet sonuç verebilir. Daha huzurlu bir yapınız olacak. Evinizde vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Enerjinizi ailenize harcamak isteyebilirsiniz.

İletişimin hareketlendiği, bazı fikirlerin olgunlaşıp uygulamaya geçirilebileceği bir dönem. Yakın çevre ilişkileriyle ilgili bakış açısını değiştirecek bazı olaylar yaşanabilir.

Geçmiş olayların daha fazla su yüzüne çıkması söz konusu. Seyahatlerde ve yurt dışı bağlantılı konularda beklenmedik aksilikler yaşanabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Dolunay yorumları

Balık burç yorumları: 2 Ekim’de gerçekleşecek Dolunay, sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz.

Bu Dolunay, sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Bu Dolunay sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz.

Bu hafta eşinizle veya sevgilinizle olan bağınız hiç olmadığı kadar romantik olacak. Evlilik tekliflerine hazırlıklı olun. Beklemediğiniz anda partneriniz size unutulmayacak bir sürpriz yapabilir. Eğitim hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular vaktinizi alabilir.

Arkadaşlarla yaşanacak bazı olaylar huzursuz ve değersiz hissetmeye yol açabilir. Maddi konularda beklenenden fazla harcama ya da gelir-gider dengesinin tutmaması yaşanabilir.


Borç alma ve verme konusunda da işler planlanan şekilde gitmeyebilir. Bu sebeple finansal akışı düzeltmek için bazı kararlar almak gerekecek.

İndigo Dergisi Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.