Astroloji: Terazi burcunda Yeni Ay burç yorumları

Astroloji: Terazi burcunda Yeni Ay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

astroloji yeni ay burç yorumları

Astroloji: Terazi burcunda Yeni Ay burç yorumları

Yeni Ay Terazi burcunda oluşuyor ve Terazi burcu hava elementinden bir burç olduğu için  iletişim, haberleşme, sosyalleşme , barış ve huzuru sağlama, denge kurma, nezaket  gündemimizde olacak. Ayrıca Terazi evlilik, ortaklık, toplumsal ilişkilerimiz gibi her türlü ilişkileri anlattığı  ve hak, hukuk adaleti temsil ettiği için tüm bu konular önemli olacak.


Yeniliklerin ancak birtakım zorlu bitişlerin ardından geleceğini gösteriyor. Bu Yeni Ay bilhassa Yengeç, Terazi, Oğlak ve Koç burçları için önemli yeniliklerin kapıda olduğunu ancak bunların başlangıçta zorlayıcı etkilerle ortaya çıkabileceğini gösteriyor.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu Yeni Ay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz.

Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bu konularla ilgili karşılıklı konuşmalar yapabilir, kendi iletişim tarzımızdaki yanlışlıkları da düzeltebiliriz. Bu arada yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir ya da en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.

Bir ortaklık kurmaya karar verebilirsiniz. Sürpriz sayılabilecek bir anlaşma hayatında yeni bir dönem başlatabilir. Patron ve otorite figürleriniz tarafından sizleri manipüle edici durumlarda yaşanabilir. Bu da sizlerin ikili ilişkilerinizde yeniliklere adım atmanıza yol açabilir.

Romantik ilişkilerinle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerin sürpriz yaparak ilişkinizi renklendirebilir. Evlilik teklifi almanız da mümkün. Yalnızsanız yeni biri hayatına girebilir. İlişkilerinizi, iş birliği içinde olduğunuz kişileri gözden geçirmenizi gerektiren olaylar meydana gelebilir.

boğa burcu

Boğa burcu Yeni Ay burç yorumları

Boğa burç yorumları:  İş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamamızda tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız ya da işimiz değişebilir.

Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün.

İş ortamınızda sizi şaşırtacak gelişmeler yaşanabilir. Terfi edebilirsiniz veya görev tanımınız değişebilir. Yeni iş arkadaşları edinmeniz de mümkün. Mesleğinizi değiştirebilir, ya da ofis ortamınızı başka bir alana taşıyabilirsiniz.

İş ortamınızda veya akrabalarınız arasında çıkacak bir tartışmada arabulucu rolü üstlenebilirsiniz. Bir takım zorlayıcı durumlar sizleri çalıştığınız alanlarla ilgili birtakım yenilikler yapmaya itebilir. Kişisel bakımınıza daha çok özen göstermeye karar verebilir, bu amaçla alışkanlıklarınızı ani bir şekilde değiştirebilirsiniz. Hayatımızı yeniden düzene sokmak için mücadele edebiliriz.

ikizler burcu

İkizler burcu Yeni Ay burç yorumları

İkizler burç yorumları:  İkili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz yeni bir aşk yolda olabilir. Aynı zamanda üzerinde bir süredir çalıştığımız, emek verdiğimiz bir projemiz, bu dönemde sonuca ulaşabilir.

Kredi, borçlar, miras ve ortak paylaşımlarınızla ilgili alandan gelecek olan bu zorlayıcı durumların akabinde sizlerde aşk veya çocuklarla ilgili olan hayat alanınızda yeni birtakım gelişmeleri başlatmak durumunda olacaksınız. Başlarda sizin için zorlayıcı olan bu durum daha sonraları mutlu edebilir.

Bu dönemde romantik ilişkiniz de hareketlenebilir. Yeni biriyle tanışabilir ve bu kişinin aradığın insan olduğunu düşünebilirsiniz.

Şans oyunlarında bahtınız açılabilir. Sanata olan ilginiz daha da çok artabilir. Sanatsal bir hobi edinebilirsiniz. Yaratıcılığımız en üst seviyede olacağından, yeni bir projeye de başlayabiliriz.

Tatile çıkmak, hobilerimize vakit ayırmak, ilişkimiz varsa partnerimizle keyifli zaman geçirmek için iyi bir dönem. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz. Çocuklarla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Ani bir hamilelik yaşayabilirsiniz. Hayattan daha fazla keyif almak için neler yapabileceğinizi düşünebilir, bu konuyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Yeni Ay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Aile bireyleri ile ilgili bir sorumluluk almamız söz konusu olabilir. Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Ya da evin düzeninde değişiklik yapmak isteyebiliriz.

Kariyer konusunda da bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir ya da evden çalışmaya başlayabilirsiniz. Eşinizle aranızdaki zorlayıcı durumlar eviniz, yaşadığınız alanla ilgili konularda birtakım yeniliklere gitmenizi adeta kaçınılmaz hale getirebilir.

Bir süredir satılamayan bir mülkünüz aniden satılabilir. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelip sorunlara çözüm bulabiliriz. Aileniz ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Babanızdan maddi ve manevi destek alabilirsin. Evinizi değiştirmeyi düşünüyorsanız bu konuda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu Yeni Ay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden ya da yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz.

Bu dönemde çok fazla seyahat etmemiz söz konusu olabilir. Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Çocuğumuz varsa, onun eğitimiyle ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Yakın çevre ve kardeşlerinizle yeni birtakım oluşumlar içerisinde yer almak durumunda olabilirsiniz. Bu süreçte yeni ve kısa kısa seyahatler etmek durumunda kalabilirsiniz.

Bir süredir içinde olan ama kimseye belli etmediğin duygularını karşındaki insanlara anlatabilir, onları şaşırtabilirsiniz. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Başarılı anlaşmalara imza atmamız, toplantılar ve sunumlarda kendimizi göstermemiz mümkün.

Kardeşleriniz veyahut kuzenlerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Yeni komşular edinebilirsiniz. Yakın çevrenizin dahil olduğu bir anlaşmazlığın çözümünde arabulucu bir rol üstlenebilirsiniz. Önemli bir sözleşme imzalatabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu Yeni Ay yorumları

Başak burç yorumları: Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Maddi olarak kendimizi güvende hissetmek bizim için en önemli şey haline gelebilir. Ailemize yardım etmek durumunda kalabiliriz ya da biz finansal destek için onlara başvurabiliriz.

Kariyerimizle ve finansal durumumuz ile ilgili yeni bir yol haritası çıkarmamız mümkün. Bu dönemde yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ya da mevcut işimizde terfi edip, gelir artışımızın tadını çıkarabiliriz. Finansal durumlarınızı etkileyecek fazla keyfi harcamalarda bu süreçte yine uzak durmanız gereken bir dönem.


Aşk ve çocuklarınızla ilgili zorlayıcı durumlarınızda bir anlamda sizi buradaki yenilikleri hayatınıza adapte etmenize mecbur bırakabilir. Bir süredir tahsil edemediğiniz ödemeleri alabilirsiniz. Ancak beklenmedik gelişmeler planlamadığın harcamalar yapmanıza neden olabilir. Bu dönemde şansınızı çok zorlamamalı, riskli yatırımlar yapmaktan uzak durmalısınız.

Kardeşleriniz ya da kuzenleriniz ile ortak bir iş yapabilirsiniz. Kendi yeteneklerinizin ve değerinizin farkına varmanızı ya da değerlerinizi gözden geçirmenizi sağlayacak önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu Yeni Ay burç yorumları

Terazi burç yorumları: 16 Ekim’de sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşecek. Kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçebiliriz.

Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Bize yeni kapılar açacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Ancak planlı hareket etmemizde ve iyice düşünüp taşınarak harekete geçmemizde fayda var.

Belirlediğiniz hedeflere ulaşmanıza yardım edecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. İsteklerini bir bir gerçekleştirebilirsiniz. Yaşamınızın her alanında fırsatlara açıksınız. Hayatınızı değiştirecek başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Ani bir kararla evinizi veya işinizi değiştirebilirsiniz.

Evinizle ilgili sizi zorlayan, güç durumda bırakan birtakım durumlar da söz konusu olabilir bu dönemde. Bu konularda alacağınız yeni kararlar geleceğiniz için önemli olacak.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Yeni Ay yorumları

Akrep burç yorumları:  Bilinçaltımız ile yüzleşiyoruz. İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Öte yandan, uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz.

Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız.

Bilinçaltınıza attığınız konular beklemediğiniz bir anda yeniden su yüzüne çıkabilir, içsel bir farkındalık kazanabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili oluşan zorlayıcı durumlar sizlerin bilinçaltınızda birtakım yenilikler içerisinde olmanızı sağlayabilir.

Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir. Gizli anlaşmalardan ya da kulislerden fayda sağlayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızın farkına varabilir, oyunlarını açığa çıkarabilirsiniz. Kendinizde onları alt edecek gücü bulabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Yeni Ay burç yorumları

Yay burç yorumları: Sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Hayallerimize ve gelecek planlarımıza yoğun bir şekilde odaklanacağımız bir döneme giriyoruz. Hayatımıza, gelecek planlarımızı gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni insanlar girebilir. Arkadaşlarımızın desteğini her an yanımızda hissedebilir, çok sayıda sosyal aktiviteye katılabiliriz.

Kariyer kazançlarımız ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gelirimizde büyük bir artış deneyimleyebiliriz. Öte yandan finansal kazanımlarınızla ilgili zorlanmalarınız buradaki yeniliklerin ortaya çıkmasını mecbur kılabilir.

Beklenmedik bir takım olaylar taşınmanızı gerektirebilir. Kariyer kazançlarınızı etkileyecek önemli bir karar vermeniz mümkün. Birikimlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçebilirsiniz. Eşinin ailesiyle ilgili de sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Çevrenizde size hayranlık duyan insanlar olduğunu fark edebilirsiniz. Bu dönemde sosyal hayatınız renklenebilir, yeni bir ortama girip birçok arkadaş edinebilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Yeni Ay yorumları

Oğlak burç yorumları:  Kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz. Öfkenizi kontrol etmekte zorlanacağınız durumlar söz konusu olabilir. Yıkıcı konuşmalar yapmaktan uzak durmalısınız.

Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz.

Yeni bir sosyal ortama girebilirsiniz. Özel hayatınızdaki beklenmeyen gelişmeler, iş hayatınızı da etkileyebilir. Ani bir şekilde iş değiştirmeye karar verebilirsiniz.

Taşınmakla ilgili planlarınız varsa bunları hızlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Annenizden destek almanız mümkün.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Yeni Ay burç yorumları

Kova burç yorumları:  Yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanıyoruz. Kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Sanatsal çalışmalar yapan bir gruba katılabilirsiniz.

Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz.

Eğitimle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir eğitime başlama kararı verebilirsiniz. Devam eden hukuksal süreçleriniz varsa bu konuyla daha aktif bir şekilde ilgilenebilir, hakkınızı nasıl alabileceğine kafa yorabilirsiniz.

Ani bir şekilde yurt dışına gitmenizi gerektiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışından bir misafiriniz olabilir. Yabancılar ile iş, ticaret yapan biriyseniz arkanızdan dönen işlere dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Yeni Ay yorumları

Balık burç yorumları: Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime ya da ortaklığa adım atabiliriz.

Ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat.

Gelirinizdeki zorlayıcı durumlar sizleri kredi çekmeye, borçlanmaya mecbur bırakabilir. Öte yandan bir süredir sizleri zorlayan finansal sorunlar beklemediğiniz bir şekilde çözülebilir. Kredi almayı düşünüyorsanız bu dönemde yapacağınız başvuruların sonucunu hızlı bir şekilde alabilirsiniz.


Planlamadığınız harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Eşiniz iş değiştirmeye karar verebilir. Finansal kaynaklarımız ile ilgili yeni bir düzenleme yapabilir, bütçemizi tekrar gözden geçirmek isteyebiliriz.

İndigo Dergisi Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.