Mavi dolunay nedir? Mavi Dolunay burç yorumları

Mavi Dolunay nedir? Mavi Dolunay ne zaman gerçekleşecek? İşte Mavi Dolunay burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Mavi Dolunay burç yorumları

Astroloji: Mavi Dolunay burç yorumları

Mavi Dolunay nedir?

Mavi Dolunay, aynı ay içinde iki Dolunay gerçekleşmesi durumunda ikinci Dolunay “Mavi ay” olarak isimlendiriliyor. Geçmişte insanlar hasat zamanı Ay’ın Dolunay evresinde olduğu günlerde, Ay’ın aydınlığı sayesinde daha geç saatlere kadar çalışabiliyordu. Bu nedenle sonbahar ekinoksuna en yakın Dolunay “hasat ayı” olarak isimlendiriliyor.


Normalde Ay her gün bir önceki günden yaklaşık 50 dakika geç doğar. Ancak hasat ayı sonbahar ekinoksuna yakın zamanda gerçekleştiği için bu dönemde birkaç gün boyunca gökyüzünde yaklaşık olarak aynı saatlerde ortaya çıkar.

“Mavi Ay” bir tanıma göre bir takvim yılı (Güneş takvimi) içerisinde gerçekleşen 13. Dolunay evresine verilen geleneksel bir isimdir. Ay takvimlerinde, bir takvim ayı aynı evre ile başlar aynı evre ile biter. Ancak bizim de günlük olarak kullandığımız Güneş takvimlerinde bir ay bizim astronomide “sinodik dönem” dediğimiz ve birbirini takip eden aynı iki evre arasında geçen süre (örneğin iki Dolunay arasındaki süre) ile tanımlanmaz

Böyle tanımlanmış olsaydı her ay 29.53 gün sürerdi. Oysa ki Güneş takviminde aylar 28, 29, 30 ya da 31 gün sürer ve toplam bir yıl da 29.53 * 12 = 352.2 gün değil 365.25 gündür! Bu nedenle bir aya aynı evreden (sözgelimi Dolunay ama Yeniay olsa da fark etmez, ilkdördün olsa da) iki tane denk geldiği olur. (Aynı nedenle Ramazan ayı her yıl 11 gün öne kayar!)

13’üncü Dolunay: Mavi Ay

Güneş takviminde bir yıl yine bu nedenle 12.37 tane ayrı evreden içerir. Bu 0.37’ler birleşip 2-3 yılda (tam olarak 2.7 yılda) bir 13. Dolunay’ın bir yıl içerisine sığmasına neden olur. İşte böyle olduğunda gerçekleşen 13. Dolunay “Mavi Ay” adını alır.

Adını, İngilizce’de eski bir terim olan ve “ihanet eden” anlamına gelen “belewe” kelimesinin zaman içerisinde “blue” yani Mavi kelimesine dönüşmesinden alan bu kültürel olgu, insanlar bir yılda 12 Dolunay beklerken gerçekleşen 13. Dolunayın takvime “ihanet” ettiği göndermelerinden alır.

Ay’ın rengi ile hiçbir ilgisi yoktur. Sky & Telescope dergisinin Mart 1946 sayısı genel kabul gören orjinal tanımı alıp (yanlış anlayarak) bir ayda gerçekleşen ikinci Dolunaya ilgi çekmek üzere “Mavi Ay” demiştir. Ay ancak çok özel durumlarda, volkanik patlamalar gibi Dünya’nın atmosfer parçacık yoğunluk, boyut ve yapısını kısa sürelerle değiştiren doğa olayları sonrası “Mavimsi” bir renkte görülebilir.

Mavi Dolunay ne zaman gerçekleşecek?

Mavi Dolunay 31 Ekim saat 17:49’da meydana gelecek. NASA 31 Ekim’deki Dolunayın ‘Mavi Dolunay veya Mavi ay’ olacağını belirtti. Bu Dolunayın heyecan veren özelliği ise 1944 yılından bu yana ilk defa dünyanın her yerinden gözlemlenebilmesi olacak.

Astroloji: Mavi Dolunay’ın burçlara etkileri

koç burcu mavi dolunay

Koç burcu Mavi Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Kendimize olan güvenimiz bu dönemde artış gösterebilir. Karşımıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni girişimlere el atabiliriz.

Uzun zamandır beklediğimiz bir ödemeyi nihayet alabiliriz. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var. Finansal konularda tutarlılık ve istikrar ön planda olmalı.

Sizin için harika bir dolunay söz konusu olacak. Maddi konforunu oluşturacak gelişmeler gündeminde olabilir. Lüks ihtiyaçlarını karşılayabilecek konulara yöneliminiz artabilir. Beklediğiniz maddi projeler kazançlı bir şekilde değer kazanabilir. Kayıplarınızı da kazançlı bir şekilde tanzim etmenin zamanı geldi.

Borçlarını önemli ölçüde yapılandıracağın fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Devlet ve hukuksal işlerinizde önemli gelişmeler olurken, terfi ve kariyerde yükselmek durumunuz mümkün. Üst yöneticilerinizle irtibat içerisinde olun. Geçmişte bir ilişkiniz yeniden şaşırtıcı bir boyut kazanabilir.

Geride kaldığınız konuların üzerine gittiğiniz ve hırsınızın arttığı bir haftaya giriyorsunuz sevgili Koç burçları… Eğitimde geride kaldığınızı mı düşünüyorsunuz? Kariyerde daha çok mu yolunuz var? Üzülmeyin…

Bu dönemde gereken güç ve kuvvet sizi yukarı taşıyacak. Maddi konularda, lüks tüketim, alışveriş ya da hesapta olmayan harcamaların yapılabileceği yeni hafta sıkıntıya soksa da, gelirlerde de bir artış var.

Sağlığınız gayet yerinde… Aşk ve ilişkilerde ise ani parlamalar yaşayabilir ve partnerinizi incitebilirsiniz. Dolunay’da yurt dışı bağlantıları ve hukuk konuları da gündeminizde olacak.

boğa burcu

Boğa burcu Dolunay yorumları

Boğa burç yorumları: Kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz.

Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Çevreniz tarafından göründüğünüz yön kendi bilinçaltınızda büyük bir değişime uğrayabilir. Bu dolunay ile ilişkilerinizde sıkı bir değişim yapma kararı alabilirsin. İlişkilerine dair davranışlarında artık önemli bir netlik kazanmalısın.

Bu dolunay sonrası hayatında kararsızlık durumu söz konusu bile olmamalıdır. Hayat tarzını değiştirecek önemli başlangıçlar da gündemin de olabilir. Şanslı tanışmalar yalnız olanlarınızın başını döndüreceğe benziyor. İş değişikliği yapmanız veya terfi almanız söz konusu olacak. Eski düşmandan dost olmaz. Bunu bir kenara yazın.

Bu hafta ortaklaşa veya ikili ilişkiler önem kazanıyor sevgili Boğa burçları… Ortaklaşa yapılan işlerde kendinizi ilerletebilir, ilişkilerinizde ise daha paylaşımcı ve anlayışlı hareket edebilirsiniz.

İlişkisi olmayanlar da üzülmesin… Sonbahar romantizmi üzerinizde olacak, beklenmedik insanlardan haber alabilir ve romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Kariyer konusunda yoğun bir dönemden geçiyorsunuz ve aynı işleri yapmak sizleri kafa olarak yoruyor açıkçası. Ancak sanatsal becerilerinizi kullanarak, hobilerinize yönelerek daha enerjik olabilirsiniz. 31 Ekim’deki Mavi Dolunay’da finansal konular, ortak kazançlar önem kazanabilir.

ikizler burcu

İkizler burcu Mavi Dolunay yorumları

İkizler burç yorumları: İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir ve günlük yaşamın yaşattığı sıkıntılar yüzünden maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak isteyebiliriz.

Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman. Sağlığımıza dikkat etmeli, kendimizi zihinsel olarak rahatlatmak için sanatsal faaliyetler, meditasyon gibi araçlara yönelmeliyiz.

Hayatın da gözlemleyemediğin ya da görmezden geldiğin bazı konularla yüzleşebilirsin. Uzun zamandır sizi sıkan bir problem şanslı bir şekilde çözümlenebilir. Gizli kalan bazı sorunlar ortaya çıkabilir ve gerçeklerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Bazı şeyleri kontrol edemeyebilirsiniz. Şartları zorlamayın. Özgürlüğünüzü engelleyen konu ve olaylar bir olayla son bulabilir. Yalnız kalıp biraz daha olayların dışına çıkıp düşünmen gereken bir süreç içindesin. Olayları daha tarafsız değerlendirmelisin. Dedikodusal olaylara dikkat etmelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmeli ve daha sakin ilerlemelisiniz.

Yeni haftada mücadeleci tavırlarınız gözden kaçmıyor sevgili İkizler burçları… Bu özelliğiniz sayesinde yeni işler, anlaşmalar ve görüşmeler kapınızı çalabilir. Çalışma ortamında farklılıklar yaşansa da azminizle her şeyin üstesinden geliyorsunuz.

Sosyal bir burç olsanız da haftayı genellikle evinizde geçirebilirsiniz. Ve bu süreçte geleceğinizi sorgulayıp, size mutsuzluk veren eşyalardan kurtularak kendinizi arınmış hissedebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde ise bitişler ve başlangıçlar yaşanabilir. 31 Ekim’deki Dolunay’da sevdiklerinizle beraber keyifli ortamlarda bulunabilirsiniz.

yengeç burcu mavi dolunay

Yengeç burcu Dolunay yorumları

Yengeç burç yorumları: Mavi Dolunay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Keyif alacağımız yardım organizasyonlara katılabiliriz, hayır işleri ile ilgilenebiliriz Arkadaşlarımızdan duygusal konularda destek göreceğiz.

Hayatımızdan bazı insanları çıkarabiliriz. Bu dönemde gelecek planlarımızı tekrar gözden geçirebilir, aldığımız kararları sorgulayabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili de şanslı bir dönemdeyiz. Bir terfi ya da zam söz konusu olabilir.

Sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda gerçekleşen bu dolunay sizlere önemli bir arkadaşlığın ve dostluğun hayatınızdaki yerini ifade edecek. Hayatına yeni insanlar ve yeni dostluklar da dâhil olurken bazı arkadaşlıklarını da bitirebilirsin. Arkadaşlık ve dostluk konuları üzerine yeni anlayış kalıpları kazanabilirsin.

Bir dileğine veya umuduna kendini daha yakın hissedebilir ve olayların bu yönde gelişmesini deneyimleyebilirsin. Her zaman daha iyi bir yol vardır ancak, onu ararsan bulabilirsin. Aşk hayatında gelişen sürpriz gelişmeler artık önüne geçilemez noktada olabilir. Bunu yönetmek elinde olacak. Artık özgürleş ve cesur ol.

Duygularınızı ortaya koyun ve sevginizin peşinden koşmaktan korkmayın. İş hayatınızda sürpriz bir yol ayrımına gidebilirsiniz. Bu durum sizi kaygılandırmasın. Kayıp gibi görünen bir şey büyük bir kazanım haline dönüşecek.

Bu hafta aşk ve ilişkiler ön planda oluyor sevgili Yengeç burçları. Sizi kıran, mutsuz eden kişiler varsa onları arkanızda bırakabilirsiniz. Öte yandan hayatınıza mutluluk katan kişilerle samimiyetinizi artırabilirsiniz. Merkür gerilemesi devam ederken, çok ani kararlar vermemenizi tavsiye ederiz.

Kariyer konularında ise yoğun bir dönemdesiniz. Aslında, işinin hakkını veren bir burçsunuz fakat çabalarınız bu aralar pek fazla anlaşılmıyor. Ancak bu durum tamamen geçici… Merkür retrosunun 3 Kasım’da sona ermesiyle eski düzeninize kavuşacaksınız. 31 Ekim’deki Dolunay’da artan iş yoğunluğu nedeniyle yorgun hissedebilirsiniz. Dikkat!

aslan burcu

Aslan burcu Mavi Dolunay yorumları

Aslan burç yorumları: Mavi Dolunay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkaracak. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle iyi iletişim kurabileceğimiz, fikirlerimizi dinletebileceğimiz bir süreçteyiz. Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşabiliriz.

Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Ancak odak noktamızı kaybetmemeye ve detayları atlamamaya dikkat etmeliyiz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

Kariyerinle ilgili seni engelleyecek koşullara karşı mücadele vermen gerekebilir. Üstlerinle olan iletişimlerine dikkat etmen gereken bir süreç içerisinde olacaksın. Üzerinde baskı oluşturan bazı konular yeniden gündemine gelirken yeni bir kariyer arayışı içerisinde olabilirsin. Yeni iş teklifleri alabilirsin.

Ortaklıklarınızı gözden geçirmeniz gereken bir durum söz konusu olabilir. Bu aşamada artık sorunlarını görmezden gelmemelisin. Çözüm odaklı olun. İlişkilerden yana şansınızı bu dolunayda fazla zorlamayın. Birden ayrılma kararı ya da birden vazgeçme isteği içinde olabilirsiniz.Dürtüsel olmayın. Değişmeniz gerektiğini ve değişebileceğinizi kendinize fısıldayın.

Ev ve aile konularına öncelik vereceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Aslan burçları… Maddi konulardan yana sıkıntılarınız varsa aileden göreceğiniz desteklerle doğrulabilirsiniz. Ya da bir konuda bir sorununuz varsa manevi destek alabilirsiniz. Kariyerde kendinizi geliştirmeye çabalıyorsunuz.

Yeni bir dil, yeni eğitimler alabilir, eğitiminiz için yeni materyaller satın alabilirsiniz. İlişkilerde ise başkalarına kulak asmadan sezgilerinize güvenirseniz partnerinizle aranızda sorun kalmayacaktır. 31 Ekim’deki Dolunay’da aşk hayatınız ve varsa çocuğunuzla ilgili güzel gelişmeler kapıda…

başak burcu

Başak burcu Dolunay burç yorumları

Başak burç yorumları: Yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanıyoruz. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar alabileceğimiz ve hedeflerimizi belirleyeceğimiz bir döneme giriyoruz.


Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir seyahati gerçekleştirebiliriz. Sosyal medyada ve kardeş, kuzen, komşu ilişkilerinde sakinliğimizi korumalıyız.

Hayata dair önemli anlayış kalıpları kazanabilirsiniz. Hayata karşı olan bazı felsefi yaklaşımlarınızda değişiklikler olabilir. Genel yargılarınız değişebilir. Seyahatleriniz ve uluslararası projelerinizle ilgili önemli fırsatlar ve sonuçlar yaşayabilirsiniz.

Öğrenci olan Başaklar eğitim hayatıyla ilgili önemli seçimler yapmak durumunda kalabilirler. Din ve ahlaki öğretilere olan inancınız farklı bir şekil alabilir. Yer değiştirme veya taşınma gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Her şeyin bir nedeni olduğu gibi bunu yaşamamızda bir nedeni varmış diyebilirsiniz.

Kariyer ve ilişkiniz arasında kaldığınız yoğun bir hafta geçiriyorsunuz sevgili Başak burçları… Artık kasım aylarına girmişken, toplantılar, projeler, anlaşmalarda da artış var. Yaz aylarından beri aşkta şansları artan Başaklar, ilişkisini bu aralar daha da sağlamlaştırıyor.

İlişkinizi ciddileştirmek için adımlar atmanız ya da partnerinizle ciddi konuşmalar yapmanız mümkün. Maddi konularda ise dengeyi sağlıyorsunuz. Kazançlarınızda da artış gözüküyor. 31 Ekim’deki Dolunay’da ev düzeni, aile konuları gündemde olabilir. Evinizi güzelleştirmek için adımlar atabilirsiniz.

terazi burcu mavi dolunay

Terazi burcu Mavi Dolunay yorumları

Terazi burç yorumları: Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabiliriz. Bu dönemde yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir.

Borçlarımız ya da yapmamız gereken ödemeler konusunda olumlu gelişmeler olabilir ve biz de yeni adımlar atabiliriz. Ancak finansal konularda temkinli olmaya devam etmeliyiz.

Yaşamın değerleri arasında düşünceleriniz şekillenecek. Hayatınızı dönüştürecek önemli konular gündeminizde olacak. Bitişler ve başlangıçlar hayatınızda önemli yer kaplayabilir. Bu dolunaydan sonra hayat sizlere eski olan değerlerinizi yıkmayı yerine yenisini inşa etmeyi öğretiyor olacak.

Finansal anlamda da bazı ödemeleriniz sonlanabilir. Ortaklı gelirleriniz ve eşinizin finansal durumunu değiştirecek konular gündemde olabilir. İlişkiler ile ilgili şanslı bir dönem içine girebileceksiniz. Sabırlı olun. Beklenmedik harcamalara karşı önlem alın.

Hayatınızı düzene oturttuğunuz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Terazi burçları… Sizi aşağı çeken insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Ya da evinizi düzenleyebilir, gereksiz eşyalardan kurtularak rahatlama yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda ve kariyerde güzel etkilerle karşı karşıyasınız. Öte yandan Merkür gerilemesi devam ederken aşk ve ilişkilerde dikkatli olmanız gerekiyor. Örneğin hayatınıza yeni aldığınız biri varsa, onun gerçek yüzünü tam görememiş olabilirsiniz. Dolunay’da kendinizi ve zihninizi geliştirmek için çeşitli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Dolunay burç yorumları

Akrep burç yorumları: Mavi Dolunay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir.

Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

İlişkilere dair yeni bir dönem başlayacak ve eski dönem bitiyor olacak. Unutamadığınız geçmişinize sünger çekebileceğiniz fırsatlar önünüze sunuluyor olacak. Evlilik teklifi alabilirler ve ilişkinize dair netlik kazanacağınız bazı konular gündeminde olabilir. Belki de aksine ayrılık kararı içinde olabilirsiniz ya da mutlu olmadığınız bir ilişki içinde çocuk sahibi olmayı deniyorsunuz.

Bunun yanında finansal sorunlarını gidermek ve zaman kazanmak adına şanslı ortaklıklar kurulabilirsin. Bu dönemde başladığın finansal ortaklık girişimleriniz ilerleyen süreçlerde bazı çıkmazlar yaşayabilirsiniz. Temkinli olun.

Motivasyonunuzun yüksek olduğu bir haftadasınız sevgili Akrep burçları… Bunun kaynağı da Güneş’in sizin burcunuzda ilerlemesi… Doğum günlerini kutlamaya başlayan Akrepler, karşılarına ne kadar zorluk ve aksilik çıksa da pes etmiyor. İkna kabiliyetinizin kuvvetli olduğu yeni haftada sezgileriniz de oldukça kuvvetli…

Aklınızdan geçen bir düşüncenin gerçekleştiğini görebilirsiniz. İlişkiler yönünden şanslı bir haftadasınız faka Merkür retrosu devam ederken yeni bir beraberliğe başlamamanızda fayda var. Hafta sonu ise yapmak istediklerinizi planlayarak geçiriyorsunuz. 31 Ekim’deki Dolunay’da harcamalara dikkat!

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Mavi Dolunay yorumları

Yay burç yorumları: Mavi Dolunay ile iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz.

Bu dönemde biraz adaptasyon sorunları yaşamamız mümkün. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda bazı rutinler bizi strese sokabilir ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Sağlık açısından hassas günlerdeyiz. Rutin doktor kontrollerini aksatmamalıyız.

Gündelik yaşamınıza dair değişmesi gereken konular gündeminizde olabilir. Çalışma hayatınız, düzeniniz ve çalışma arkadaşlarınız kasımın ilk haftasında değişebilir. Ustalığınızı ispat edeceğiniz önemli gelişmeler ve şanslar yakalayabilirsiniz.

Çalışma arkadaşlarınız değişebilir. Bu tarihten itibaren sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Sorumluluklarınızı hallederken gerekeni yapın asla şikayetçi olmayın. Devlet ile ilgili işlerinizin sonuca ulaşacağı ve beklemediğiniz gelişmeleri yaşayacağınız bir dolunay içindesiniz. Bunu avantaja çevirin.

Gerçeklerin, saklı bilgilerin açığa çıkacağı, adaletin yerini bulacağı bir haftadasınız sevgili Yay burçları. Bu aralar hisleriniz oldukça kuvvetli… Arkanızdan ne konuşurlarsa konuşsunlar, siz gerçekleri sezgilerimiz sayesinde fark edeceksiniz.

Size tavsiyemiz dedikodulara kulak asmamanız olacaktır. Bunun yanında ilişkilerde verilen sözlerin tutulmadığını görebilirsiniz. Mesleki konularda ise azmin gücüyle yükselişe geçiyorsunuz. 31 Ekim’deki Dolunay’da dış görünüşünüzü değiştirmek için adım atabilir, kendinizle ilgilenebilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları mavi dolunay

Oğlak burcu Dolunay burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Mavi Dolunay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir.

İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok romantik bir dönem geçirebiliriz. Yaratıcılığımız artabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabiliriz.

Aşk hayatında sürpriz ve sevindirici etkiler gündeminde olabilir. Uzun zamandır beklediğin adımları atarak bunları netliğe kavuşturuyor olacaksın. Hayattan keyif almak ya da yeni heyecanlar içerisine girmek isteyeceksin.

Kontrol dışında bir ilişki hayatına giriş yapıyor olabilir. Bu seni endişelendirse de aslında yaşamana yeni bir heyecan katıyor olacak. Yaratıcılık gerektiren işlerde önemli başarılara imza atabilirsiniz. Sanat’a, Aşk’a, Sevgiye olan ilginiz artabilir hobilerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bu size iyi gelecektir.

Önemli toplantılar, organizasyonlar ve görüşmeler nedeniyle biraz stresli bir haftadasınız sevgili Oğlak burçları… Ancak planlı ve programlı hareket ederek süreci iyi bir şekilde arkanızda bırakacaksınız.

Öte yandan Merkür gerilemesi devam ederken, her şeyi iki kez kontrol etmenizde ve aniden gelişebilecek aksiliklere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bunun yanında yeni haftada ailenizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Bir büyüğünüzün sağlığı nedeniyle yoğun bir dönemden geçebilir ya da aile içinde anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. 31 Ekim’deki Dolunay’da yakınlarınızla etkileşimde bulunabilir ve zihninizi rahatlatmak isteyebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları mavi dolunay

Kova burcu Dolunay yorumları

Kova burç yorumları: Mavi Dolunay, ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir.

Eviniz ve aileniz ile ilgili gelişmeler gündeminizde olabilir. Ailenin üzerinize yüklemiş olduğu misyonları tamamlamanın mutluluğu içerisinde olabilirsiniz. Evinde ve yaşadığın alanda bu dönemde daha fazla huzur arayışı içerisinde olacaksın.

İçsel huzuru ailende yakalayacağınız önemli deneyimlerde yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız alanı değiştirmeniz gündemde olabilir. Taşınmak ve gayrimenkuller üzerine seçimler yapmak durumunda kalabilirsin.

Sevildiğinizi hissedeceğiniz özel bağlar oluşturan deneyimler yaşayabilir, adımlar atabilirsiniz. Nereye ait olduğunuzu sorguluyorsunuz. Gerçekten ait olmadığın yerde misin?

Yeni haftada kariyer konuları ön planda olacak sevgili Kova burçları. Çalışmayı seven akılcı bir burç olarak işleri güzel bir şekilde yoluna koyuyorsunuz. Fakat Merkür gerilemesi devam ederken çıkabilecek ufak aksiliklere karşı sizleri uyarıyoruz.

Bu dönemde telefonunuzun ya da bilgisayarınızın şarjını iyice kontrol etmenizde, her şeyi kayıt altına almanızda, sözleşmeleri iyice okumanızda fayda var. İkili ilişkilere gelecek olursak, eleştirel bir tavırdasınız.

Partnerinizin hoşlanmadığınız yönlerini sert bir dille ortaya koyuyorsunuz. Dikkat! 31 Ekim’deki Dolunay’da sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla bir araya gelip beyin fırtınası yapabilirsiniz.

balık burcu mavi dolunay burç yorumları

Balık burcu Mavi Dolunay burç yorumları

Balık burç yorumları: Yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilgili bir sorunu çözebilir, onlara duygusal destek verebiliriz.

Bu dönemde sosyal medyada kullandığımız sözlere dikkat etmemiz ve internet üzerinden alışveriş yaparken kontrollü davranmamızda yarar var. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

Yakın çevre iletişimleriniz ve kardeşlerinizin hayatıyla ilgili konularda önemli başlangıçlar olabilir. Eğitim hayatınızla ilgili eksik bıraktığınız konular tamamlanmak adına gündeminizde olabilir. Bu dönemde yakın arkadaşlarınızın güzel haberlerini alabilirsiniz. Kısa seyahatler ve davetler akraba ilişkileri önem kazanabilir.

Hayatınıza dair vereceğiniz kararlarda artık bu dönemden sonra daha net olmalıdır. İş hayatınıza geri dönüş sizleri daha mutlu edecektir. Sorumluluklar ya da yakın çevrenizden, akrabalarınızdan alacağınız destek sizi şüphelendiriyor olabilir. Birilerine bağlı kalmak sizi özgür biri yapmıyor ama şuan içinde elden bir şey gelmiyor. Biraz sabırlı olun.

Paylaşmayı seven ve her şeye iyi niyetle yaklaşan Balık burçları için güzel bir hafta! İkili ilişkilerde aradığınız mutluluğu bulmuş olabilir ya da sizi heyecanlandıracak biriyle tanışmış olabilirsiniz. Bu durum her konuda pozitif olmanızı sağlıyor.


Kariyer konusunda yeni görüşmeler, yeni tanışmalar yaşanabilir. Mesleki anlamda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Fakat büyük planlarınızı 3 Kasım sonrasına bırakmanızda fayda var. 31 Ekim’deki Dolunay’da kariyerinizi bir düzene sokmak için planlamalarda bulunabilirsiniz.

Astroloji: Aylık ve haftalık yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.