Morhipo Moda Haftası: 12 – 16 Ekim arası sürpriz indirimler!

Moda tutkunlarının heyecanla beklediği Morhipo Moda Haftası sonunda başladı. En güncel trendler, sokak stiline yön veren markalar ve modaya dair her şey kaçırılmayacak indirimler ve muhteşem fırsatlarla 12 – 16 Ekim tarihleri arasında Morhipo.com Moda Haftası’nda.

Morhipo Moda Haftası

Morhipo Moda Haftası başladı: 12 – 16 Ekim arası indirimler olacak!

Kadın giyimden ayakkabı ve çantaya, aksesuardan kozmetiğe yüzlerce dünya markası ve binlerce üründe kaçırılmayacak indirimler Morhipo.com’da müşterileri bekliyor.


• Bu haftaya özel bluzlar 19,99’dan, kazaklar 39,99’dan ve montlar 99,99’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Davidoff, Calvin Klein, Burberry ve Versace gibi pek çok dünya markası parfümde yüzde 80’e varan indirimler modanın e-ticaret adresinde yer alıyor.

• Her yaştan kadının severek giydiği İpekyol ve Twist‘in en beğenilen parçalarına da yüzde 90’a varan indirimler ve kargo bedava fırsatıyla sahip olabilirsiniz.

• Şehirli kadınların vazgeçilmezi Marks&Spencer‘da ikinci ürüne yüzde 40 indirim sunuluyor.

• Asil şıklığın adresi Yargıcı‘da 600 TL ve üzeri alışverişe 150 TL indirim yine müşterileri bekliyor.


• Uzun bir aradan sonra tekrar Morhipo.com müşterileriyle buluşan Banana Republic, yüzde 70’e varan indirimlere ek sepette yüzde 20 indirim fırsatıyla modaseverlerin yüzünü güldürüyor.

• Her tarzın mükemmel tamamlayıcısı Nine West ve Sole Sisters‘ın ayakkabı ve çantalarında da yüzde 60’da varan indirimleri kaçırmamak için Morhipo.com’a uğrayın.

12 – 16 Ekim tarihlerinde e-ticarette modanın kalbi, en güncel moda akımlarını ve sezonun favorilerini takip eden ve müşterilerine avantajlı fiyatların yanı sıra stil ipuçları da veren Morhipo.com’da atıyor!

Morhipo.com hakkında

Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor.

“Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor.


Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor.

Online Alışveriş


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.