Trendyol Büyük Ekim indirimleri: 100 TL kupon kazandırıyor!

6-7-8 Ekim Trendyol Büyük Ekim İndirimi günleri için geri sayım devam ederken 5 Ekim 12:00’a kadar 100 TL kupon kazanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar…

Trendyol Büyük Ekim İndirimleri

Trendyol Büyük Ekim indirimleri: 100 TL kupon kazandırıyor!

Trendyol Büyük Ekim İndirimleri 3 gün boyunca devam edecek ve birçok farklı kategoriye ait ürün bulunacak. 5 Ekim saat 12:00’ye kadar başvuru yapanlara 100 TL hediye edilecek.


Trendyol’un 6-7-8 Ekim tarihleri arasında başlatacağı Büyük Ekim indirimlerinde, “Büyük Kış İndirimleri, Sportif Fırsatlar ve Teknoloji Harikaları” gibi farklı kategoriler bulunuyor.

Trendyol’un 6-7-8 Büyük Ekim ürünlerinde kullanabileceğin 100 TL kazanmak istiyorsan 5 Ekim Saat 12:00’a kadar Trendyol cüzdan hesabına para yükleyerek büyük indirim fırsatlarından yararlanabilirsin.

Trendyol büyük Ekim indirimlerine özel yükle kazan kampanyası başladı. Trendyol müşterileri ise bedava 100 TL kupon nasıl alınır, nasıl kazanılır ve nasıl yüklenir sorusuna cevap arıyor. İşte Trendyol 100 TL kupon para yüklemek için yapmanız gerekenler…

Trendyol büyük Ekim indirim günleri başlıyor. 6-7-8 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Trendyol büyük Ekim indirimlerinde birbirinden muhteşem ürünler sürpriz kampanyalarla oldukça ucuza sizlerin olacak.

Trendyol 100 TL kupon nasıl alınır? 

5 Ekim Pazartesi günü saat 12.00’a kadar Trendyol cüzdan hesabına para yükleyenler ise bedava büyük Ekim indirimlerinde kullanılmak üzere bedava 100 TL’nin sahibi olacak.

100 TL kazanmak için:

• Trendyol mobil uygulamasını indirin.

Mobil uygulamasını açtıktan sonra Hesabım menüsü üzerinden Trenyol Cüzdan Hesabına gidin.

Kredi kartı bilgileriniz ile Bakiye Yükle Cüzdan Kuponu kazanın!

trendyol 100 tl

Trendyol ‘bedava 100 TL kazan’ kampanya koşulları:

• 30 TL Kupon 300 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.


• 50 TL Kupon 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

• 100 TL Kupon 1000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

• Kampanyaya 2 Ekim’den 5 Ekim saat 12:00 tarihine kadar yapacağınız yüklemeler dahil olacaktır. Bu tarihler arasındaki toplam yükleme değerine bakılarak hak edilen en yüksek kupon tanımlanacaktır.

• Hediye kuponlarınız 5 Ekim 18:00’a kadar sizlere iletilecektir.

• Kampanya başlamadan çekilen veya kullanılan bakiyeleriniz kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kampanya 6 Ekim tarihinde başlayacaktır.

• #BüyükEkim kampanya kuponlarınızı kullanabileceğiniz son gün 8 Ekim 23:59

• Kazandığınız cüzdan kuponunuzu, Trendyol Cüzdan Hesabı’ndan yapacağınız alışverişlerde kullanabileceksiniz.

• Kampanya; Mücevher, Altın, Cep Telefonu kategorilerinde geçerli değildir.

• 1000 TL yükleyecek kullanıcılarımızın kimlik doğrulama yapmaları gerekmektedir.

• Cüzdana yüklenecek tüm kuponlar yalnızca Trendyol mobil uygulamasındaki alışverişlerde geçerlidir.


• Trendyol.com’un kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.

Online Alışveriş


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.