Astroloji: İkizler burcunda Ay Tutulması burç yorumları

Astroloji: İkizler burcunda Ay Tutulması burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: İkizler burcunda Ay Tutulması burç yorumları

Astroloji: İkizler burcunda Halkalı Ay Tutulması burç yorumları (aşağıda)

Gerginliklere açık olacağımız bu günlerde hızlı ve düşünmeden hareket etmekten kaçınmamızda fayda var. Tartışmalara, öfke haline açık olacağımızdan, gergin ortamlardan ve kişilerden uzak kalmamızda fayda var. Tutulma İkizler burcunda olduğundan ve bu burç medikal astrolojide sinirlerle ilişkilendirildiğinden, her zamankinden daha fazla gergin hissedebiliriz.


Zihnimizi dinlendirebileceğimiz, aldıklarımızı, öğrendiklerimizi sindirebilmemiz için biraz içe dönmemiz, kendimizle baş başa kalmamız çok isabetli olacaktır. Gerginliği azaltacak meditasyon, yoga gibi tekniklere yönelmek, açık hava yürüyüşleri yapmak iyi gelecektir. Yaratıcı fikir ve görüşlerimizi ortaya çıkarma, görünür hale getirme zamanlarındayız.

Bu 6 aylık süreçte dürüst ve açık iletişim kurmanız, başkalarının duymak istediği şeyler yerine, gerçek fikirlerinizi söylemeniz, size gerçek dostlar kazandıracaktır. Tartışmalardan ve başkalarının fikir ve düşüncelerinin girdabından uzak kalarak, zihninizi gereksiz bilgilerden temizleyip, dingin iç dünyanıza çekilmeniz, sizi hem daha sağlıklı, hem de daha başarılı kılacaktır.

Her şeyi detayına inerek sorgulamayı ve her şeyi mutlaka mantıkla açıklama eğilimini azaltarak, aceleci ve çocukça tavırlar yerine, olgun ve sabırlı tavırlar geliştirmek faydalı olabilir.

Astroloji: 30 Kasım İkizler burcunda Parçalı Ay Tutulması burç yorumları

koç burcu

Koç burcu Ay Tutulması burç yorumları

Koç burç yorumları: Ay Tutulması Koç burcu etkilerinin başında Koçların kendilerini mola vermeye ikna etmesi gelecek. Kaygılarına mola vermekten kaçınan Koçlar ay tutulmasından olumsuz etkilenebilir.

Sevgili Koçlar, ‘Dünyaya veya evinize hükmetmek zorunda değilsiniz.’ Kendinizi rahat hissedebileceğiniz sakin bir ortam yaratmaya çalışın. Kendinizi bu mola vermeye zorlamak aslında 2020’nin başındaki hedefleriniz için size devam etme gücü verecek.

Yakın çevre ilişkilerindeki belirsizliklerin netleşeceği, iletişimin hızlanacağı bir dönem olacak. Hesapta olmayan harcalar çıkabileceğinden gelir gider dengesine dikkat etmek önemli. Hayata bakış şeklinde ise herhangi bir duyguya saplanıp kalmadan daha geniş düşünülmesi gereken bir süreç.

Yılın ilk yarısında odaklanacağınız konular iletişim, eğitim, yolculuklar, kardeşler, yakın akrabalar, insan grupları, proje takımları, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız olacak.

Bu dönemde kardeşlerinizin ya da yakın çevre, kuzenlerinizin bireysel hayatlarını ilgilendiren konularda birtakım stres yaratan durumlar veya bitişler ortaya çıkabilir. Onlarla ilgili sorumluluklarınız artabilir.

boğa burcu

Boğa burcu Ay Tutulması burç yorumları

Boğa burç yorumları: Ay tutulması sırasında sebepsizce sizi kışkırtan ve strese sokan sohbetleri önleyin, yargıya varmadan önce mutlaka araştırma yapın.

Sezginiz yüksek olabilir, ancak duygularınızı tartışmadan önce konunun gerçeklerini öğrenmeniz şartı. Bilgilerinizi yedeklediğinizden emin olun. Eğer bir şey sizi rahatsız ediyorsa, birisinin dikkatini çekmeden önce iyice incelemek için biraz zaman ayırın.

Maddi konularda yaşanan belirsizliklerin netleşeceği, kazançların şeklinin değişebileceği bir dönem olacak. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda ani gelişen olaylar gündemi değiştirebilir. Alınması gereken sorumluluklara önem vermek, oluşabilecek krizleri engelleyebilir.

Yılın ilk yarısında odaklanacağınız konular finansal konular, sahip olduklarınız, kariyeriniz, toplum içerisindeki yeriniz ve hedefleriniz olacak. Bu dönemde satın aldıklarınız, yaptığınız yatırımlar ve borçlar ön plana çıkabilir.

Bu tutulmanın etkili olacağı 6 aylık süreçte kazanımlarınızla ilgili stresli durumlar meydana gelebilir. Birikim ve harcamalarınızla ilgili bazı önemli sorumluluklar almanızı gerektiren durumlar yaşanabilir. Duygusal anlamda da gergin bir süreç olacaktır. Parasal kazanımlarınızda sizleri zorlayan durumlar meydana gelebilir.

ikizler burcu

İkizler burcu Ay Tutulması burç yorumları

İkizler burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşecek parçalı Ay tutulması, aksiliklerle karşılaşabileceğinize işaret ediyor. Ancak bu konuda fazla düşünmeyin, etkileri gelip geçici olacak.

Kazançlı bir iş yaratmayı ve hatta paradan tasarruf etmeyi öğrenmek şu anda sizin için zorlayıcı. Sonuç olarak hayallerinizden vazgeçmiş gibi hissedebilirsiniz. Ancak havlu atmadan önce kendinize bir şans daha verin.

Önemli bireysel kararlar verilecek ve genel duruşu değiştirebilecek bir dönem olacak. Sağlıkla ve kontrol dışı gelişen olaylarla ilgilenmek durumunda kalınabilir. Hukuki süreçlerde ve eğitimle ilgili konularda atılacak adımlar uzun vadede olumlu sonuç verebilir.

Yılın ilk yarısında kendinizle ilgili konulara, sağlığınıza, görünüşünüze odaklanacaksınız, ayrıca flört ve aşk ilişkileriniz, varsa çocuklarınızla ilgili konular da ağırlık kazanacak.

Önümüzdeki 6 aylık süre boyunca hayatınız ile alakalı olarak çok büyük değişim ve dönüşümlerden geçiyor olacaksınız. Aynı zamanda hayatınızla ilgili önemli tamamlanmalar da bu süreçte yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Bu anlamda ikili ilişkilerinizde sizlere stres yaratan durumlardan uzak kalmalısınız.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ay Tutulması burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Duygularınızı savunmak isterken kullandığınız kelimelere dikkat edin. Ay tutulması sırasında Yengeçlerin güç mücadelelerinden kaçınması ve enerjilerini kendine saklaması faydalı olacak.

Bu dönemde yaşadıklarınızı paylaşmayı düşünüyorsanız, ancak ne kadar paylaşacağınızdan emin değilseniz, düşüncelerinizi organize etmek ve ilkeleri incelemek için günlük kaydı deneyin.

Gizli kalmış konuların ve düşmanlıkların daha fazla ortaya çıkacağı bir dönem olacak. Sosyal çevre ve arkadaşlarla ilgili gelişen olaylar şaşırtabilir. Evle ve sağlıkla ilgili yapılması gerekenleri atlamamak uzun vadede fayda sağlayacak.

Yılın ilk yarısında biraz daha izolasyonla ilgili, kendi iç dünyanızla ilgili konulara, iç konuşmalarınıza odaklanabilir, düşüncelerinizi olumlu yönde değiştirme ve iyileştirme fırsatını yakalayabilirsiniz, ayrıca borçlar, ortaklaşa gelirler ve kredilerle ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Bilinçaltınızda önemli dönüşümler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte arkanızdan çevrilen gizli kapaklı işlerle ilgili dikkatli olmanızda yarar var.

aslan burcu

Aslan burcu Ay Tutulması burç yorumları

Aslan burç yorumları: Ay tutulması sırasında Aslan burçları odaklanma sorunu yaşayabilirler. Bir süredir bazı şeyleri sürekli kontrol ediyorsun ve bu tutulma zamanında harika bir fikir olacak.

Zirvedeki dramdan kaçınmak için kendi dünyanı rahatlat ve mutlaka dinlen. Potansiyel olarak dramatik sosyal veya profesyonel durumlardan uzak durmak, zihninizi temizleyecek.

Arkadaş çevresindeki ve aşk hayatındaki belirsizliklerin netleşeceği bir dönem olacak. İş hayatında ve sosyal çevrede bazı değişimler gündemde. İkili ilişkilerde olaylara daha geniş bakmak ve dürüst kalmak uzun vadede güzel sonuçlar getirecek.

Yılın ilk yarısında gruplar, çalışma takımları, sosyal çevre ve arkadaşlarınızla iletişiminiz oldukça yüksek olacak. Ayrıca aşk ilişkileri, evliliğiniz varsa çocuklarınızla ilgili konular da ön planda.

Arkadaş çevrenizden bazı kişilerle ilgili önemli durumlar, sizleri de ilgilendirecek şekilde meydana gelebilir. Sosyal olaylarla ilgili daha fazla sorumluluk üstlenmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizle alakalı bazı bitişler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda kariyerinizden elde ettiğiniz gelirlerinizde de stres yaratan birtakım durumlar meydana gelebilir.

başak burcu

Başak burcu Ay Tutulması yorumları

Başak burç yorumları: Ay tutulması Başak burçları ile arkadaşları arasında gerginlik yaratabilir. Süresinin dolduğunu düşündüğünüz arkadaşlıklarınızı bitirmeniz bu tutulmada gerçekleşebilir. Kendinizi yıpratmadan olayları akışa bırakmak en iyisi.

Öte yandan ihmal ettiğiniz, dikkatinizi gerektiren arkadaşlıklar için ise özveri göstereceksiniz. Dostluklarınızdaki sorunları da çözüme kavuşturabilirsiniz. Ancak bu çözüm kabullenme değil sakin bir konuşmayla mümkün görünüyor. Tutulma dönemi gerginlikleri gideremediğiniz arkadaşlıklarda daha büyük sorunlar çıkabilir.

Kariyer hayatı ve toplumsal konumla ilgili bazı değişimlerin olacağı bir dönem olacak. Yakın çevreyle olan ilişkilerde, hayat felsefesini değiştirebilecek olaylar yaşanabilir. İş ortamı ya da yaşanılan mekanla ilgili değişimleri gündeme getirecek fırsatla olabilir.


Yılın ilk yarısında odaklanacağınız konular iş, kariyer ve hedefleriniz ile ilgili konularla birlikte aile ve ebeveynlerle ilgili konular da hareketlenecek. Stres yaratan ve duygusal anlamda hassasiyetinizi arttıran durumlar tutulma ile birlikte meydana gelebilir. Kariyerinizde bir bitiş veya tamamlanma yaşayabilirsiniz.

İş değişikliği, emeklilik gibi bir sürece girebilirsiniz. Bu süreçte patron ya da otorite figürlerinizle olan iletişiminize dikkat etmeniz önem kazanıyor olacak.

terazi burcu

Terazi burcu Ay Tutulması burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ay tutulması sizin için hem iyi hem de kötü haberler getirebilir. Kariyeriniz kişisel hayatınızda gerginlik yaratacak ve bir desteğe ihtiyacınız olacak.

Daha iyi bir iş-yaşam dengesi oluşturmayı öğrenmek tutulma sırasında gerçekten önemli ve bu dengeyi oluşturmak için sevdiğinizle ya da birlikte çalıştığınız kişilerle sıkı bir konuşma yapmanız gerekebilir.

Yurt dışıyla ve seyahatlerle ilgili konularda, hukuki durumlarda yaşanan belirsizliklerin netleşeceği, hayata bakışın daha objektif olacağı bir dönem yaşanacak.

Finansal konulardaki değişimlerden dolayı daha fazla çalışmak zorunda kalınabilir. Çocuklarla ve eğitimle ilgili birtakım fırsatlar uzun vadede olumlu etkisini gösterecek. Yılın ilk yarısında eğitim, yolculuklar, yabancılar ile ilgili konular ve ilgileniyorsanız yayıncılık gibi konularda hareketlilik yaşanacak.

Ayrıca aşk ilişkileriniz, varsa çocuklarınız ile ilgili konular sizin için de ön planda. 6 aylık süreçte özellikle yurtdışı, yabancılar, uzak yerler ve hukuksal konularla ilgili önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ay Tutulması yorumları

Akrep burç yorumları: Akrep burçları Ay tutulması altında gergin ve dürüst hissediyor olabilirler, ancak gerginliklerinizi kendinize saklamanız gerekiyor.

Bazen çevreyi yönetmek zor olabilir ancak kendinizi kanıtlamak ve ille de son sözü söylemek zorunda değilsiniz. Tutulma sırasında olumsuzluktan kurtulun. Şu anda kimseyle ilgili düşüncelerinizi zorlayarak kazanacak bir şeyiniz yok.

Paylaşımlı paralarla ilgili konularda, miras, nafaka işlerinde belirsizliğin netleşeceği bir dönem olacak. İkili ilişkilerde ortaya çıkacak umulmadık gelişmeler, gergin dönemlerin sonlanmasına zemin oluşturacak. Ebeveynlerle ve kardeşlerle ilgili de olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Yılın ilk yarısında yapacağınız yatırımlar, borçlar ve krediler konusu ön plana çıkabilir, ortak veya eşinizin gelirleriyle ilgili konular veya aile içi miras konuları gündeme gelebilir.

Bu 6 aylık süreçte harcamalarınıza bilhassa dikkat etmenizde fayda var. Tutulmanın etkisi ile birlikte stres ve içsel gerginliklerde yaşayabilirsiniz. Bütçenizi sarsacak harcamalardan uzak durmalısınız. Daha önceden başvurduğunuz bir kredi işiniz bu süreçte tamamına erebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ay Tutulması burç yorumları

Yay burç yorumları: Karşıt burcunuz İkizler’de gerçekleşen bu Ay Tutulması sizleri finansal olarak etkileyebilir. Bu 6 aylık süreçte sizin için daha az stres yaratacak bir eylem planı bulana kadar beklediğiniz ödemeleri gündeme almalısınız.

Bu dönem borç ödemek için bir yol bulmanız gerekecek. Hatta para ile kişisel ilişkinizi değiştireceksiniz. Daha istikrarlı bir finansal gelecek planlamaya şimdi başlayın, böylece gelecek faturaları üst üste bindirmeyin.

İkili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili belirsizliklerin netleşeceği bir dönem olacak. Sağlıkla ilgili veya günlük düzeni değiştirecek farklı gelişmeler yaşanabilir. Yakın çevreyle olan ilişkilerde ve iletişim alanında, etkisinin uzun vadede görüleceği güzel fırsatlar çıkabilir.

Yılın ilk yarısında odaklanacağınız konular evlilik ve ikili ilişkilerle ilgili konular olacak. Ayrıca yakın akrabalar ve kardeşlerinizle ilgili konular da vurgu kazanacak.

Bilhassa ortaklıklar, evlilikler, rakipler ve davalar ile ilgili konularınızda önemli tamamlanmalar tutulma ile birlikte söz konusu olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ay Tutulması yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu tutulma Oğlak burçları için aşk yaşamlarıyla ilgili aydınlatıcı bir anı olacak. Sevgiye giden yol inişli çıkışlıydı, ama şimdi her şeyi kişiye vermenin ve sevgiyi almanın ne anlama geldiğini anlayacaksın.

Ay tutulması şu anki birlikteliklerinizi geçmiştekilerden bariz bir şekilde ayırmanıza yardımcı olacak. Gündelik hayatın işleyişiyle, sağlık konularıyla ve çalışma ortamıyla ilgili bazı durumların netleşeceği bir dönem olacak.

Aşk hayatında ve arkadaşlarla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Yarım kalmış işlerin bitirilmesi, bazı kayıplarla ilgili endişe etmeyi bırakmak başka fırsatların ortaya çıkmasına sebep olabilir.

Yılın ilk yarısında sağlığınız ve işleriniz ile ilgili konular ön planda olacak. Kendi sağlığınız veya başkalarının sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Varsa ev hayvanları ile ilgili konular da ilk yarının konuları içerisinde.

Mesleğinizde, günlük rutin işlerinizde sizleri zorlayacak ve birtakım sürüncemede kalmış işlerinizi tamamlamanızı sağlayacak işleriniz tutulmanın etkin olacağı en az 6 aylık süreçte etkisini gösterebilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ay Tutulması burç yorumları

Kova burç yorumları: Kovalar, uzun zamandır iş konularında çeşitli şeyler yüzünden hayal kırıklığına uğramış hissediyorlar. Bu ay tutulması artık bu histen Kovaları nihayet kurtaracak. Kendinizi hazır hissediyorsanız şimdi konuşma zamanı.

Haksızlık ve iş arkadaşlarınızla ilgili sorunlar konusunda ağzınızı çok uzun süre kapalı tuttunuz. Artık silkinme vakti ve cesurca ses çıkarma vakti geldi!

Hayattan alınan keyifli durumlara daha fazla odaklanarak aşk hayatında bazı kararlar verilecek bir dönem. Çocuklarla ilgili durumlar da gündemde olacak. Evle ilgili değişimler söz konusu. Yeni hedeflerin de belirleneceği bir süreç olacak.

Yılın ilk döneminde kendinize ve sağlığınıza odaklanmakla birlikte aşk ve flörtlerinizle ilgili konular ve sahnede olmak sizin için önemli olacak. Spor yapıyorsanız bu dönemde daha çok ağırlık verebilir, fayda alabilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınız ile ilgili alanda ne zamandır başlattığınız, yürüttüğünüz ancak tamamlanmayan birtakım işleriniz varsa şimdi önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Başlarda stresli gelen birtakım durumlar olabilir ancak sonrasında olması gerekenin olduğuna şahit olacaksınız. Dikkatinizi daha çok çocuklarınıza çevirmeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Bu 6 aylık süreçte özellikle riskli yatırımlardan uzak durmalısınız.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ay Tutulması yorumları

Balık burç yorumları: Balıklar bu Ay Tutulması ile bazı konularda yüzleşmeye hazır olmalılar. Özellikle de aşk hayatında. Ancak bunun düşündüğünüz yöne gitmemesi, hayatta istediğiniz ve arzu ettiğiniz ilişkiye sahip olmayacağınız anlamına gelmez.

Unutmayın, farklı ilişki türleri vardır ve sizin için en uygun olanı bulmanız gerekir. Ay tutulması yolunuzu aydınlatacak.

Yaşanılan alanla ilgili değişimler olabilir, yeni kararlar alınabilir. Bu dönemde iletişim konularında ve seyahatlerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Kariyer hayatında da bazı olumlu tamamlanmalar olabilir.

Yılın ilk yarısında odaklanacağınız konular ev, aile ve ebeveynler ile ilgili konular olacak. Ayrıca finansal konuların da ön plana çıktığı bir dönem. Bu dönemde gayrimenkul yatırımı yapabilir veya gayrimenkulünüzle ilgili düzenlemeler ve harcamalar yapabilirsiniz.


6 aylık süreçte ebeveynleriniz ile ilgili stres ve belirsizlik yaratan birtakım durumlar meydana gelebilir. Evinizle ve ailenizle daha fazla ilgilenmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir.

Black Friday (Efsane Cuma) indirim fırsatları: Tüm indirimler, tam liste!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.