Astroloji: Neptün Balık burcunda burç yorumları

Astroloji: Neptün Balık burcunda burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Neptün Balık burcunda burç yorumları

Gerçekte ne istediğimizin kanaatine varmamız gereken bir hafta deneyimleyeceğimizi söyleyen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, yeni haftanın ilk gününde burçların sizlere ne gibi işaretler verdiğini açıkladı. Hafta boyunca dikkat etmeniz gerekenler neler?

Balık burcunda olan jenerasyon gezegenlerimizden Neptün, 28 Kasım’ı 29 Kasım’a bağlayan gece itibariyle önce durağan pozisyonuna ve ardında da direkt hareketine geçiyor olacak. Neptün, Balık burcunun direkt hareketi ile kendimize acımayla ve etrafımızda olup bitenleri görmemezlikten gelmeyle ilgili dikkatli olmamız gereken bir sürece işaret etmektedir. Birilerinin bulunduğumuz konumdan gelip bizleri kurtarma eğilimlerinden vazgeçilmesi gereken bir sürece de işaret etmektedir.


Fiziksel dünyanın kısıtlıklarından kurtulma eğilimlerimiz artabilir. Kaçıp gitmenin çözüm olacağını düşünebiliriz. Ancak bu durum sadece kaosa sürüklemekten öteye geçmeyecek başka bir sıkıntılı süreci doğuracaktır. Birçok yazımda da belirttiğim gibi “Kaçtığımız yere, kaçtığımız şeyi de götürürüz” diyorduk. Kabule geçmenin idrakine varmak, bizleri ruhsal olarak da yatıştırabilecektir.

Bu haftanın genel vurgusuna bakacak olursak ortada bir kriz yokken daha da kriz yaratma eğilimlerimiz olabilir. Teslim olmak birinci kurallar arasında geliyor. Suyun çözücü ve şifacı özelliklerinden faydalanmalı ve tutulma sürecine yaklaşırken Ay’ın görünür hale gelmesinin avantajlarından faydalanabiliriz. O sürece kadar da dürtüsel hareket etmenin fayda sağlamayacağı idrakine varabilmeliyiz. Ticarette ve ikili ilişkilerimizde faydalı olmaya ve yaratıcı özelliklerimizi ön plana çıkartmayı hedefleyebiliriz.

Olaylara daha geniş perspektiften bakabileceğiz

Ay’ın Koç burcuna geçişi ile elementsel uyumdan faydalanabilir ve ben merkezci davranmak yerine şifacı özelliklerimizi kullanabiliriz. Daha bilge ve akılcı hareket etmenin avantajlarından yararlanabiliriz.

Gergin ve öfkeli olmak yerine cesaretimizi toparlayabilecek aktiviteler geliştirebiliriz. Hem kendimiz hem de geleceğimiz için daha yararlı nasıl olabiliriz noktasında savunma savaşlarımızı belki de eskiden olduğu gibi satranç taşlarını önümüze dizerek strateji geliştirebiliriz. Hatta birlik içerisinde olabilmek için teşvik edici olabiliriz.

İçimizdeki sağlıksız büyüyen öfkeye ve bizleri güçsüz kılan her ne ise hepsinin üstesinden gelebileceğimiz idrakine varabiliriz. Zihinsel gücümüzü, ikna kabiliyetlerimizi geliştirebilecek kitaplar okuyabiliriz.

Aniden başlayan, biten ikili ilişkilerimize bir son verme isteği içerisinde isek karşısında durduğumuz ve bir başkasının yaptığına karşı “nasıl bu şekilde davranabilir ben olsam bu şekilde davranmazdım” dediğimiz konuların üzerine durmak bizlere fayda sağlayabilir. Empati geliştirmek ve temelde yatan kök probleme odaklanmanın ancak bizleri sağlıklı ilişkilere yöneltebileceği idrakine sevk edebiliriz.

Bakış açımızı değiştirebilmek, daha geniş perspektiften bakabilmek fayda sağlarken. Düşünmeli, algılamalı ve gerçekte ne istediğimiz kanaatine varmamız gereken bir hafta deneyimleyeceğiz…

Astroloji: Neptün Balık burcunda burç yorumları

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta maddi konularda yeni başlangıçlar, yeni girişimler açığa çıkabilir. Bu girişimler sizin gelecekteki başarı ve bolluğunuzun tohumlarının atılması anlamına gelebilir. Tam anlamıyla hedeflerinize odaklanacak olursanız, başarı kaçınılmaz bir şekilde hayatınızda var olabilir. Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz ve motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız.

Neptün direkt hareketine geçiyor. Kendi öz güveninizi geri kazanmalısınız. Etrafınızda olana bitene odaklanmak yerine kendinize odaklanmayı deneyimleyebilirsiniz. Arkanızdan dönen işlere kulak asmamayı ilke edinebilirsiniz.

Hedeflerinizin yönünü kendinizin belirleyebileceği bir sürece giriyorsunuz. Ağzınızdan çıkan kelimelerin iradesini elinize almalısınız. Kuracağınız cümlelerin ağırlığı sizleri büyük dönüşüme götüren ilk adımlar olabilir.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta aile bireyleriyle aranızda oluşabilecek problemlerin üzerine yoğunlaşmanız gerekebilir.

Aile içi ilişkilerin kuvvetlenmesi için anlayışlı yaklaşımlar içerisine girebilirsiniz. Aile, yuva konularına odaklanabilirsiniz. Aksi durumlarda olumsuzluklar söz konusu olabilir.

Neptün direkt hareketine geçiyor. Sosyal çevrenizde oluşan problemlere çözüm bulabileceğiniz bir sürece girebilirsiniz. Sizleri rahatsız eden sorunları kökten çözüme ulaştırmak kendinizi iyi hissetmenize vesile olabilir. Yurtdışı ticari bağlantılara yönelmek isteyebiliriz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Duygusal hayatınızda gerçeklerden kaçmak, görmezden gelmek gibi konular ileriki süreçte sıkıntılar yaşamanıza sebebiyet verebilir. Gerçeklerle yüzleşmek için kendinizi hazır hissetmeniz ve cesaretli olmanızda fayda var.

Yeni girişimlerden kaçınmanız gerekebilir. Çünkü başarısızlıklarla, gecikmelerle, ertelenmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Neptün direkt hareketine geçiyor. Dış etkenlere maruz kalmamaya özen gösterebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yılmadan çabalamak gerekebilir. “Hedefime bir türlü ulaşamadım” diyerek pes etmemeye özen gösterebilirsiniz.

Yılmadan çabalamak hedeflerinize ulaştırabilir. Çalışma ortamınızdaki kök sorunlara odaklanabilirsiniz. Birlik olmak birilerinden destek almak iyi gelebilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Maddi konularda yeni girişimler, yeni başlangıçlar konusunda şüpheci yaklaşımlardan kaçınmanız gerekebilir. Şüphelerden sıyrıldığınız zaman kaçınılmaz başarılar elde edebilirsiniz. Bu durum durdurulamayacak ilerlemenizin başlangıcı olabilir. Duygusal dünyanızda büyük bir sevgi, güçlü bir nefretten sonra gün yüzüne çıkabilir.

Neptün direkt hareketine geçiyor. Hissiyatınızın ve sezgilerinizin yüksek olduğu bir süreç içerisinde olabilirsiniz. Tarihi, mistik, ve gizli olaylara karşı merakınız artabilir.

Aşk hayatınızda ve yaratım alanlarınızda değişimlere gidebilirsiniz. Yeni ortaklıklar gündeminize gelebilir. Aşk hayatınızı bir ileriki seviyeye taşımak için daha derin ve güçlü duygulara taşıyabilirsiniz.

Trendyol Efsane Günler (Black Friday): Hangi ürünler indirimde?

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta ikili ilişkileriniz kuvvetlenebilir, yakın dostlarınızla planlar, programlar yapılabilir ve monoton ilerleyen hayattan keyif almak isteyebilirsiniz. Duygusal dünyanızda kalbinizin sesini dinlemek, güçlü beraberliklere sahip olmanıza vesile olabilir. Sizi mutlu edebilecek ilişkiler açığa çıkabilir.

Neptün direkt hareketine geçiyor. Psişik ve mistik konulara karşı ilgi ve merakınız artabilir. Farkında olmadan iletişimde olduğunuz kişilere kanallık edebilirsiniz. Yapacağınız uyarılar karşı tarafın kendiyle ilgili farkındalıklar kazanmasına vesile olabilir.


Aile içeresindeki sağlık problemlerine yol gösterici çözümler sunabilirsiniz. Telkin etmek ve sakinleştirmek size düşebilir. Tüm şifacı özelliklerinizi bu dönem kullanmak size ve ailenize iyi gelebilir.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta yanlış anlaşılmalardan dolayı ikili ilişkilerinizde bozulmalar olabilir. Can sıkıcı durumlar ve yıkıcı tutumlar sergilemekten kaçınmak, kayıplar yaşamanızda engelleyici olabilir.

Eski dostlarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Onlardan manevi destek görme eğilimleriniz, yalnız kalmak istemeyişinizden kaynaklanabilir.

Neptün direkt hareketine geçiyor. Evlilik, ortaklık ve ilişkiler konusunda beklentileriniz yüksek olabilir. İlişkiniz ilham kaynağınız olabilir ya da ilişki yaşayan kişilere ilham kaynağı olabilirsiniz. İletişim kanallarını, sosyal medyayı daha yoğun kullanabilirsiniz. Farklı olana yönelmek isteyebilir, yaratıcı fikirlerinizi yeni projeler haline getirebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta girişimlerinizin veya vermiş olduğunuz emeklerinizin karşılığını almak yönünde kendinizi başarılı hissedebilirsiniz.

Hak edilenlerin kazanılması ile beraber maddi konularda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Bilgi alışverişleriniz yoğun olabilir. Araştırmacı yönünüz ortaya çıkabilir. Neptün direkt hareketine geçiyor. Çalışma ortamınızda ve iş koşullarınızda belirsizlikler olabilir. Sağlık konularına dikkat! Yanlış teşhis ve tedavi durumları yaşanabilir.

Kan tahlili ya da röntgen çekimlerinin tek bir yerden ya da bir kere yaptırılması yanlışlıklara vesile olabilir. Ticari konularda yeniden hesaba kitaba oturmak ve idareyi ele almak gerekebilir. Detaylı raporlar almak ve incelemek sizleri artıya sev edebilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta kendinizi kısıtlanmış, özgürlüğünüzü kaybetmiş hissedebilirsiniz. Aile bireylerinden ya da sizin üzerinizde söz sahibi olabilecek kişilerin size dayatmış olduğu sorumlulukları kabullenmek sizi strese sokabilir.

Zaman zaman kendinizi umutsuz hissedebilir ve geleceğe karşı şüpheci yaklaşabilirsiniz. Sabredecek olursanız insanların bencilce isteklerini aşabilirsiniz.

Neptün direkt hareketine geçiyor. Yetenekleriniz ve becerileriniz hususunda ilham perinizi cebinizde taşıyor olabilirsiniz. Edebiyat ve sanat dalları ile ilgilenmek sizi mutu kılabilir. Daha aktif bir iletişim sürecine giriyorsunuz. İletişim kanallarınızı kuvvetlendirecek anlaşmalar ve sözleşmeler yapabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta hırslarınızdan kaynaklı var olan varlıklarınızı kaybetme ihtimalleriniz söz konusu olabilir. O nedenle yeni girişimlerde bulunma planlarınız var ise ertelemenizde fayda olabilir.

Maddi kayıp yaşayabilir ve kendinizi çok zor bir duruma sokabilirsiniz. Özel hayatınızda sevgi ve ilgi yoksunluğu yaşayabilirsiniz. O yüzden duygusal dünyanıza gerekli özeni gösterebilmeyi deneyimlemelisiniz. Beklenmedik ani gelişmelerle sevinç ve mutluluklar yaşayabilirsiniz.

Neptün direkt hareketine geçiyor. Yaşadığınız evin ilham verici tablolarla donatılmış olabilir. Doğayla iç içe olabileceğiniz bir evin hayalini kurmak iyi gelebilir. Ya da gerçekleştirmek istediğiniz hayale odaklanabilirsiniz. Anlaşılmadığınızı düşündüğünüz sürecin sonlarına gelmiş olabilirsiniz. Vizyoner kimliğiniz ön plana çıkabilir ve kendi öz değerinizin idaresini elinizde tutabilecek fırsatlar yakalayabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Mesleki ve maddi alanlarda kendinize duyduğunuz güvenin sarsılabilir. Özel ilişkilerinize ve arkadaşlarınıza karşı güvensizliklerin açığa çıkabilir.

Yaşam biçiminizde ani bir değişimle beraber var olan düzeninizin yıkılması ve yeni bir düzenin hayatınızda var olması söz konusu olabilir. Yeniliklere karşı kendinizi hazır hissetmeniz, rahatlatıcı olabilir.

Neptün direkt hareketine geçiyor. Hayal gücünüzü kağıda dökmek ve kaleme almak en büyük kurtarıcınız olabilir. ARGE çalışmalarınızı sosyalleşmek için yöneltebilirsiniz. Kendinizi örnek alarak bir sistem geliştirebilir ve eski iletişim kanallarınızı kullanmak isteyebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta kötü alışkanlıklarınızdan ya da dikkatsizliklerinizden kaynaklı sağlığınızı ihmal edebilirsiniz. Bu durumun yaratabileceği sıkıntılarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Sürekli düşüncelerinizde hedefler, planlar var fakat eyleme geçmekle ilgili cesaretsizlikleriniz olabilir. Kendinizi eyleme geçmeye hazırlamalısınız. Cesaretli adımlar atacak olursanız ileriki süreçte sizin için iyi sonuçlar elde etmek yönünde gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Neptün direkt hareketine geçiyor. Varlık ve kazanç alanlarında yatırımlarınızı planlamanızda zorluklar verebilir. Neptün bir sis perdesidir ve olaylara gizem katabilir. Varlık ve kazançlarınızda zorluklar yaşanabilir. Bu dönem çok yönlü olabilirsiniz. Her şeyden biraz bilmek öğrenmek ve hatta her şeye dahil olmak isteyebilirsiniz. Tek bir konuya odaklanmanız faydalı olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta kendi kabuğunuza çekilebileceğiniz, manevi açıdan içedönük bir yaşam sürebilirsiniz. Duygusal açıdan inanç dünyanızda yaşamış olduğunuz hayal kırıklıklarına yoğunlaşabilirsiniz.

Bu durumun sizde yaratacağı sıkıntı halleri kendinizi olumsuz etkilemenize sebep olabilir. O yüzden olgun ve sizi iyi bir şekilde yönlendirebilecek insanlarla iletişim kurmak, fikir alışverişinde bulunmak sizin için çok daha iyi olabilir.


Neptün direkt hareketine geçiyor. Her şeye ve herkese uyum sağlayabilecek bir yapıya sahip olabilirsiniz. Ancak fark edilmiyor olmak canınızı sıkabilir. İfade şeklinizi güçlendirmeyi deneyimleyebilirsiniz. Farklı kültürleri araştırmak isteyebilirsiniz. Ticaretinizi yurtdışı bağlantılı bir e-ticarete çevirmek isteyebilirsiniz.

Hepsiburada Efsane Cuma (Black Friday): Hangi ürünler indirimde?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.