Astroloji: 21 – 27 Aralık 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 21 – 27 Aralık 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 21 - 27 Aralık 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 21 – 27 Aralık 2020 haftalık burç yorumları: Yıl sonuna doğru yaklaşırken yeni döngülerin de başladığını görüyoruz. 21 Aralık’ta gecenin en uzun olduğu, kış mevsiminin başladığı, Güneş’in ve Merkür’ün Oğlak burcuna ilerlediği gün, Jüpiter ve Satürn Kova burcunun 0 derecesinde birleşecekler. Bu önümüzdeki yılları sosyal, ekonomik ve siyasi açıdan şekillendirecek yeni bir döngünün de başlangıcı aynı zamanda. Bu hafta itibariyle gökyüzünde yepyeni bir perde açılıyor.

Yeni döngünün başlangıcı

21 Aralık’taki Satürn-Jüpiter kavuşumu dünyada 20 yıla damga vuracak yeni bir düzen değişimi için düğmeye basmaya hazır. Sahip olduklarına sıkı sıkıya bağlı kalmakta isteyen Kova, Aslan, Boğa, Akrep burçlarında Güneş, Yükselen, Ay ve kişisel gezegenleri olanlar daha fazla etki alacaklar.


17 Aralık 2020 itibariyle başlayan bu süreç 2023 tarihine kadar devam edecek. 2000 yılı itibariyle yaşadığımız dönem Satürn Oğlak burcundaydı ve zor şartları karşımıza çıkardı ancak Satürn Kova süreci bize yardım edecek. Satürn döngüsüne aksilik der ve şikâyet ederseniz çok uğraşırsınız. Âmâ en başında teşhisi koyup tedaviye başlarsanız çok rahat edersiniz. Eksiklerinizi saptar ve bizleri uyarır. Her sınavdan bizler birer ders alarak çıkarız. Tıpkı okul yıllarımızdaki gibi…

Yeni icatlar, teknoloji, düşünme biçimleri, astronomi, astroloji ve grup dinamikleri içinde çalışmak, ortaya çıkan “Kova” tipi temalardan sadece birkaçı olacaktır.

Artık yenilenme dönemi geliyor. İçimiz ve dışımız artık görünür hale gelecek. Her şey şeffaflaşacak. Devlet, kurumlar ve büyük firmalar artık para alışverişlerini daha şeffaf şekilde yapacaklar. Şirketlerin gizli anlaşmaları artık sonlanacak. Arka planda neler döndüğünü sürekli olarak gözlemleyeceğiz. Ya da buna mecbur kalacağız. Sırlar deşifre edilecek ve hizmetler topluma dönük yapılmak zorunda kalacak. Değişimlere ayak uydurmak zorunda olacağız.

Bu süreç global olarak hepimizi etkileyecek! İçte birey olarak kendimizi de şeffaflaştırmamız gerektiğini özetleyen bu süreçte içimizin dışımızla ne kadar bir olduğunu artık düşünmek zorunda kalacağız. Sanal kimliklere ve belirli kalıpların arkasına saklanma devrinin biteceğini, özel kahramanlar üretmek yerine asıl kahramanlığın halkta olduğunu düşünmemiz gereken zamanlara hazırlanıyoruz.

21 – 27 Aralık tarihlerinde burçları neler bekliyor?

21 Aralık, 22 Aralık, 23 Aralık, 24 Aralık, 25 Aralık, 26 Aralık ve 27 Aralık tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 21 – 27 Aralık haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: 21 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Koç burçları ve yükseleni Koç burcu olanlar için kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kariyerimiz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir.

Gelecek planlarımızı, kariyer hedeflerimizi yeniden gözden geçirmek ve gerekirse hedeflerimizde revizyona gitmek için uygun bir zaman. Sabırla ve düşünerek hareket edersek, başarılı olabiliriz.

21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. İşlerinizle ilgili yapılandırma sürecinin yoğun olacağı bir haftaya giriyorsunuz. Hayatınızdaki süre giden işleri ve ilişkileri bir toparlama şansı yakalayabilirsiniz. Bu süreçte aile ile ilgili çözülmemiş pek çok konu sonuçlanabilir.

Bu hafta eğer imzalamanız gereken bir takım evraklar var ise, dikkatli okuyun ve öyle imza atın, veya sözleşmeler için de geçerli. Sonrasında koşullar istediğiniz gibi gelişmeyebilir ve sizi sıkıntıya sokabilir. Ciddi bir eğitime başlayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işlerde sorumluluklarınız artabilir ve bu konularda işler istediğiniz kadar hızlı gitmeyebilir.

21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen Koç: Bu döngü size sosyal alanda, gruplar içinde, hatta politika alanında yepyeni açılımlar ve daha fazla aktivite anlamına geliyor. Belirli bir sosyal çevre, grup ya da dernek içinde daha faal olabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni ümitler, herkesi birden ilgilendiren konulara ilginiz artıyor. Değişik reformlar içinde olabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 21 – 27 Aralık haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: 21 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Boğa burçları ve yükseleni Boğa burcu olanlar için eğitim, uzun yolculuklar ve dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkıyor.

Kendimizi geliştirmek, işimizle ilgili yeni eğitimler almak isteyebiliriz. Bu amaçla yurt dışı seyahatleri yapabilir yada yeni ticari anlaşmalara imza atabiliriz. Yabancılarla çalışma fırsatları doğabilir. Hukuksal süreçlerimiz çözüme kavuşabilir.

21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Kariyerinizde önemli başarılara imza atmaya hazırsınız. Bu hafta geleneksel değerlerden sıyrılıp, yeniliklere doğru yola çıkmak için uygun bir dönem başlıyor.

Öte yandan ödemelerde gecikmeler zorlanmalar oluşabilir, banka hesaplarında karışıklıklar oluşabilir. Çekmeyi planladığınız kredi son anda iptal edilebilir, başkalarına ait finansal kaynaklarda minik engeller oluşabilir. Sağlıkla ilgili konularda harcamalar yapmanız gerebilir. Özellikle otorite ve yönetici figürlerle ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir.

21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen Boğa: Bu döngü, mesleki alanda önemli uğraşlar, daha fazla dikkat çekme ve aynı zamanda sorumluluk alma anlamına geliyor. Toplum önünde daha önemli fırsatlar ve mevkiler elde edebilirsiniz. Ancak yükleriniz de çok olacağı için, sürekli bir test altında olacaksınız.

ikizler burcu

İkizler burcu 21 – 27 Aralık haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: 21 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. İkizler burçları ve yükseleni İkizler burcu olanlar için finansal konular ön plana çıkıyor.

Bu hafta ortak kaynaklar, vergi, sigorta, miras, borçlar ve alacaklar gibi konularda yeni aksiyonlar alabilir, ileriye yönelik yeni yatırım planları yapabiliriz. Bir süredir devam eden maddi sorunları çözmek için yeni adımlar atmamız da söz konusu olabilir.

21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Ortaklıklarla ilgili ciddi başlangıçlar ya da bitişler gündeme gelebilir. İlişkiler veya ortaklıklara daha sorumluluk sahibi ve ciddi bir şekilde ele almanız gereken konular gündeme gelebilir. Vergi, kredi, miras, sigorta ödemelerine odağınızı yönelterek yılın kapanışına hazırlanabilirsiniz.

Otorite figürleri ile ilişkilerde zorlanma, ikili ilişkilerde kimlik mücadelesi ortaya çıkabilir. İsteklerinize ulaşmak için çok daha fazla çaba ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. İş hayatınızda görev ve sorumluluklarınız artabilir. Hafta ortasında enerjiler zorlayıcı olabilir. Ani kararlar almaktan ve yıkıcı olmaktan imtina etmelisiniz.

21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen İkizler: Bu döngü size eğitim, akademik çalışmalar ve yabancılarla ilgili konularda daha büyük fırsatlar ve kendinizi geliştirme olanağı vermekte. İçinde uzakların, yolculukların olduğu konular mesleki alanda sürekli bir keşif havası içinde olacağınızı göstermekte. Entelektüel alanda, felsefe, inançlar ve dünya görüşünüz açısından çok şey öğreneceksiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 21 – 27 Aralık haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 21 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç burcu olanlar için evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkıyor.

Bu hafta itibariyle ikili ilişkilerimizi tekrar gözden geçirerek, yeni düzenlemeler yapmayı düşünebiliriz. Yolunda gitmeyen şeyler varsa, sorunlarımızı konuşarak çözmenin ve hayatımızı düzene sokmanın tam zamanı. Yeni iş birlikleri veya ilişkililer de söz konusu olabilir.

21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Eşinizle ilgili konulara daha ciddiyetle yaklaşmanız gereken bir aylık bir sürece de giriyor olacaksınız. Finansal zorluklar, partnerinizin kazancındaki belirsizlikler ya da kayıplar, sizi farklı iş alanlarına yönlendirip, yeni meslekler edinmenize ya da mesleğinizi farklı açılımlar katmanıza neden olabilir.

İş ve çalışma ortamınızda otorite sayılan kişilerle ilişkilerde dikkatli olmakta yarar var. İş konusunda kendinizi disipline sokmanız gereken bir haftada olacaksınız. Sorumluluklarınızın bilincine varmanız gerekebilir. Sağlık konusunda özellikle bel, böbrek ve genital bölgeleriniz hassas olabilir.

21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen Yengeç: Bu döngü size finansal konularda ortak amaçlar, büyük yatırımlar ve kazançlar getirebilir. Eşinizin ya da ortağınızın kaynaklarından daha çok yararlanabilirsiniz. Kimi zaman miras, borç, alacak ve bankalarla ilgili gelişmeler de iş hayatınızı yakından şekillendirebilir. Krizleri ve korkularınızı yönetmeyi daha iyi öğreneceksiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 21 – 27 Aralık haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: 21 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar için sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Eğer çalışıyorsak iş yerimizde yeni bir düzenle karşılaşabilir, yeni iş arkadaşlarıyla çalışmaya başlayabiliriz.

Günlük yaşamımızda da rutin düzenimizin dışına çıkmamıza neden olacak bir hareketlilik yaşanabilir. Zararlı alışkanlıklarımızdan kurtulmak ve sağlık kontrollerimizi yaptırmak için uygun bir dönemdeyiz.

21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Özel hayatınızı paylaştığınız kişi ile iletişim veya finansal konular üzerine minik sorunlar nüksedebilir, özel hayatınızı organize etme, düzenleme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Ciddi bir takım ilişkiler de başlayacağı gibi, ilişkilerde sorumluluklarınızı yeniden hatırlamanız gerekebilir. Varsa çocuğunuzla ilgili dikkat, sabır ve ciddiyet ile çözümlenmesi gereken bir konu gündeme gelebilir.

21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen Aslan: Bu döngüde kariyer alanında artık daha gözle görülür hale geliyorsunuz. Son iki yıldır çok uğraştınız ve kölelik yaptınız. Bu dönemde ise karşılıklı konular, ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar hayatınızı belirgin şekilde etkileyecek. Kişiliğinizi dengede tutarak ifade etmeyi öğreniyorsunuz.

başak burcu

Başak burcu 21 – 27 Aralık haftalık yorumları

Başak burç yorumları: 21 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar için aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Çocuğumuz varsa, iletişimimiz artabilir, onlarla ilgili önemli kararlar alabiliriz.

Kendimize yaratıcı hobiler edinebilir ve bu hobileri kazanca dönüştürecek planlar yapabiliriz. Romantik ilişkilerde ise ciddi adımlar atabilir, süregelen ilişkilerimizi bir sonraki seviyeye taşıyabiliriz.


21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda bir düzenleme, toparlama moduna girebilirsiniz. Yer değiştirme, taşınma sık sık gündeme gelebilir, alım-satım konuları konuşulabilir.

Evde baba, dede gibi eril figürlerle ilişkilerde zorlanmalar, onlara kendinizi ifade etmekte sıkıntılar ortaya çıkabilir. İlişkilerinizle ilgili birtakım fedakarlıklar yapmanızı gerektirecek durumlar söz konusu olabilir. Evinizi bir toparlama, düzene sokma, sorumluluklarınızı hatırlama haftası!

21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen Başak: Bu döngüde çalışma hayatınız açısından oldukça yoğun, çok şey öğrenip çıraklık yapacağınız bir dönemi işaret ediyor. İşler artabileceği gibi, sorumluluklar bağlayıcı olabilir. Yaşça yüksek olanlar sağlıklarına da özen göstermeliler.

terazi burcu

Terazi burcu 21 – 27 Aralık haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: 21 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Terazi burçları ve yükseleni Terazi burcu olanlar için aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile içi sorumluluklarımız artabilir. Evde hareketli bir dönem geçirebiliriz.

Yaşça büyük aile bireylerinden yararlı tavsiyeler almamız da söz konusu olabilir. Öte yandan gayrimenkul alım satım işleri gündeme gelebilir. Kariyerimizle ilgili de geleceğe yönelik kararlar almamız mümkün.

21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. İletişim ve seyahat gerektiren konularda küçük sorunlarla uğraşmanıza sebebiyet verebilir. Özellikle kullandığınız cep telefonu, tabletler, bilgisayarlarla ilgili minik bir takım arızalar çıkartabilirler. Seyahatlerde zamanlama ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. İş ve çalışma ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle iletişimde aksaklıklar ortaya çıkabilir.

21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen Terazi: Bu döngüde kendinizi anlatmak, yaratıcılığınızı göstermek ve mutlu olmak konusunda daha bilinçli davranacaksınız. Aşk ve iş temaları birbiri ile bağlantılı olabilir.

Hayattan keyif almak önemli ancak kimi zaman bazı kısıtlamalar ya da soğumalar da olabilir. Çocuklarınızla ilgili uğraşlar, fırsatlar sizin içinde önemli hale geliyor. Yine de iş hayatında bir istikrar olacak.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 21 – 27 Aralık haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: 21 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Akrep burçları ve yükseleni Akrep burcu olanlar için kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Kişisel gelişimimiz ile ilgili eğitimler almaya karar verebiliriz.

Akrabalar veya yakın aile bireyleriyle bir araya gelip, sağlam temeller atmak adına birbirimize yararlı tavsiyeler verebiliriz. Kardeşlerimiz ile ilgili daha fazla sorumluluk almamız gerekebilir. Çalışıyorsak, işimizle ilgili çok sayıda kısa yolculuk yapabiliriz.

21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Yakın çevrenizle olan iletişimlerinizi ciddi bir şekilde düzenlemeniz gereken bir aylık döneme giriyor olacaksınız. Finansal anlamda büyük yatırımlardan, riskli koşullardan uzak durmanızda yarar var, kayıplar getirebilir. Özellikle borsa, şans oyunları gibi spekülatif konulardan uzak durun.

Biraz bütçenizi denetim altına almanızda da yarar var elbette. Maddi anlamda kendinize çeki düzen vermeli, paranızı idareli bir şekilde kullanmalısınız. Olası en iyi etkisi ile, maddi anlamda yatırım yapmak olabilir ama siz yine de dikkatli olun. Günlük işleriniz ile ilgili olarak yoğun koşturmalarınız söz konusu olabilir. Yanınızda çalışanlar ile aranızda tartışmalar meydana gelebilir.

21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen Akrep: Bu döngüde hayatınızda önemli bir köşe noktasından geçiyor olacaksınız. Evde, ailenizde yeni sorumluluklar var. Bu çocuk doğumu da olabilir. Evde sorumluluklar artmakta. Evden uzaklaşma ya da yeni bir yere yerleşme mümkün. Şu anda devam eden iş biterken, yenisinin temellerini de atacaklar. Toprak ve emlak işleri önem kazanabilir. Önümüzdeki yılların da temellerini atmış olacaklar.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 21 – 27 Aralık haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: 21 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Yay burçları ve yükseleni Yay burcu olanlar için maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkıyor.

Bu hafta itibariyle yeteneklerimizi fark edebiliriz veya onları değerlendirebileceğimiz yeni fırsatlar çıkabilir. Finansal konularda yeniden yapılanmaya gidebilir, yeni yatırım planları oluşturabilir, yeni iş anlaşmalarına imza atabiliriz. Bütçemizi düzene sokmak için ideal bir dönemdeyiz.

21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Otorite figürlerle, bürokratik bir takım işlerde zorlanmalar meydana gelebilir. Aile büyüklerine kendinizi ifade etmekte, isteklerinizi kabul ettirmekte zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Bu bir aylık dönemde hayatınıza çeki düzen verme, kendinize kurallar koyma dönemindesiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Bel bölgesi, dişler ve kemikler hassas olabilir.

21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen Yay: Bu döngüde iş hayatınızda daha fazla hareket, görüşme ve iletişim içinde olacaksınız. Yakın çevreleri, kardeşler ya da zihnen meşgul oldukları konular sürekli bir değişim getirmekte. Eğitim ve akademik alanda daha kalıcı ve uzun vadeli adımlar atabilir ve sosyal konular içinde kalabilirler.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 21 – 27 Aralık haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: 21 Aralık’ta Merkür sizin burcunuza geçiyor. Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak burcu olanlar için imajınız, hedefleriniz ve kendiniz ile ilgili her türlü konu ön plana çıkıyor. Yeni girişimler için uygun bir döneme giriyoruz.

Bu hafta itibariyle kendimize yeni hedefler oluşturabilir, hedeflerimizin peşinden daha kararlı gidebilir ve kendimizi daha net ifade edebiliriz. Bu süreçte evlilik, kariyer değişikliği, çocuk sahibi olmak gibi ciddi kararlar almamız da mümkün.

21 Aralık’ta Güneş de sizin burcunuza geçiyor olacak. Güneşi arkanıza alarak paraya para katabileceğiniz bir aylık bir süreç geçirebilirsiniz. Özellikle teknolojik işlerden kazanımlar mümkün. Öte yandan kendiniz ve sağlığınızla ilgili her konuyu daha ciddiyetle ele almanız gereken bir süreçte olacaksınız.

İçinize dönebilir, kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle iş yerinde patronlarla, yöneticilerle ilişkilerde zorlanmalar, kayıplar oluşabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Bazı güçlü gizli düşmanlıklarla da uğraşmanız gerekebilir.

21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen Oğlak: Bu döngüde üzerlerinizdeki ağır yüklerden hafifleyeceksiniz. Bu süreçte maddi durumlarınızı, birikimlerinizi daha sağlam hale getirmeye başlayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda da yeteneklerinizi kullanabileceğiniz yeni başlangıçlar söz konusu. İşle ilgili yatırımlara odaklı olacaksınız ancak bu alanda aceleci olmamalısınız.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 21 – 27 Aralık haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: 21 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Kova burçları ve yükseleni Kova burcu olanlar için iç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde kendimizi biraz karamsar ve yorgun hissedebiliriz.

Bu hafta üzerimizde hissettiğimiz baskı hem zihinsel hem de fiziksel olarak zayıf düşmemize neden olabilir. Daha çok kendi iç dünyamıza yönelmek, korkularımızı sorgulamak ve bir süre sosyal hayattan uzaklaşmak kendimizi daha iyi hissettirebilir.

21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Parasal kazanımlarınız ile ilgili konular gündeminizde olacak. Harekete geçmek için kendinizi hazır hissediyorsunuz. Önemli kararlar almanız ile ciddi köklü değişimler söz konusu olabilir hayatınızda.

Sizden yaşça büyük arkadaşlarınızla ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir, bunun yanı sıra para ile ilgili konularda gecikmeler ve aksaklıklar olabilir. Sosyal çevrenize, arkadaşlık ilişkilerinize bir çeki düzen verme haftası, size külfet olanları belki de bir süreliğine hayatınızdan çıkaracaksınız.

21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen Kova: Bu döngüde kariyer iş alanında kendi istediğiniz, seçtiğiniz alanlarda yeni başlangıç yapacaksınız. Kendinize güveniniz artıyor. Sorumluluklarda da artışlar söz konusu. Daha olgun ve sorumlu olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Artık iyimser ve akılcı kalabileceksiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 21 – 27 Aralık haftalık yorumları

Balık burç yorumları: 21 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Balık burçları ve yükseleni Balık burcu olanlar için sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor.

Gelecek beklentilerimiz için hedefler oluşturup, bu hedeflerin alt yapısını hazırlamak adına uygun bir dönemdeyiz. Bu hafta itibariyle arkadaş çevremizde bazı değişiklikler olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir ve mesleki gruplar içinde kendimizi ifade etme şansı bulabiliriz.

21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda düzenlemeler yapmanız gerekebileceği gibi, finansal anlamda da özellikle borç, alacak-verecek ve ödemelerde minik sıkıntılar gündeme gelebilir.

İş anlamında kendinize çeki düzen vermek, sorumluluklarınızı hatırlamak, daha çok çalışmak, patronların gözüne girmek için çok fazla uğraşmanız gerekebilir. Kazanımlarınızla ilgili olarak birtakım mücadeleler vermenizi gerektirecek durumlar söz konusu olabilir. Ani kararlar vermekten uzak durmalısınız.


21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen Balık: Bu döngüde bazı belirsizlikler, dağılmalar ve kimi zaman sizleri bekleyen değişiklikler içine girebilirsiniz. İş hayatınızı tanımlamanız pek de kolay olmayabilir. Kimi zaman kayıp duygusu yaşayabilirsiniz. Daha arka planda kalabilir ve olayların akışına güvenmeniz gerekebilir.

Lip Lifting nedir? Etkileyici dudaklar için dudak dolgusu


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.