Astroloji: 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 28 Aralık 2020 - 3 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık burç yorumları! Bu hafta 30 Aralık tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Maddi, manevi güven alanlarında yaşanacak sürprizler, size bu Dolunay ile gerekli fırsatı yaratarak, işinizi kolaylaştırabilir.

Bu Dolunay, daha fazla duygusal dünyamıza dönerek, orada içsel bir hesaplaşma yapmamızı gerektirecek. İki senelik bir sürecin değerlendirmesini yapmamızı sağlayabilir. Geçmişi geçmişte bırakmanın ne kadar doğru olduğunu fark ettiğimiz bir Dolunay bizleri bekliyor.


Aileye, eve, yuvaya olan bağlılığımız ve bu alandaki ilişkilerimizle ilgili çok şeyi fark edebiliriz. Statü veya formalitelere takılmadan hislerimizi dile getirmek, alan yaratırken, susmak daha olumsuz hissettirebilir.

Bize baskı yapan, ezmeye çalışan, gaddar ve otoriter baskılar karşısında sesimizi çıkarmak çözüm yaratabilir. 2020’nin başından sonuna kadar aile ve kariyer hattında yaşananlar çok şey öğretti. Burada daha fazla acımasızlığın kurbanı olmak veya korku yönetimiyle sindirmeye çalışanlara karşı susmak, sadece zaman kaybı olacaktır.

Bu dönemde yüksek egomuz yüzünden eleştirilere karşı daha tepkili olabilir, kendimizi daha kırılgan ve savunmasız hissedebilir, güçlü muhalefetle ve düşmanlarla baş etmek zorunda kalabiliriz. Sert kutuplaşmalar ve çekişmeler yaşanabilir. Aile ve iş hayatımız arasında dengeyi sağlamakta zorluk çekebiliriz.

Ruh halimiz oldukça karamsar ve melankolik olabilir, içimize kapanabilir, kendi dünyamıza çekilmek isteyebiliriz. Dolunay Yengeç burcunda gerçekleştiği için, özellikle anne ile ilgili konularda çok dikkatli olmamızda yarar var. Annemiz ile olan ilişkilerimizde daha esnek olmaya çalışmalı, sağlığıyla ilgili kontrolleri yaptırmayı unutmamalıyız.

28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 tarihlerinde burçları neler bekliyor?

28 Aralık, 29 Aralık, 30 Aralık, 31 Aralık, 1 Ocak, 2 Ocak ve 3 Ocak tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Dolunay ev ve aile ile ilgili konuları ön plana çıkaracak. Geçmişte kaldığını düşündüğünüz sorunlar bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Aileniz ile aranızda bu yüzden tartışmalar yaşanması olası. Yanlış anlaşılmalar ve alınganlıklar özellikle anne ya da anne figürü yerine koyduğunuz kişilerle çatışma yaşamanıza sebep olabilir. Eğer çalışıyorsanız işiniz ve aile hayatınız arasında dengeyi sağlamakta zorluk çekebilirsiniz.

Dolunay, geçmişle alakalı meseleleri, çocukluğumuzdan bu yana yaşananları, kırılgan yanlarımızı yüzeye çıkarıyor. Hassasız. Özellikle çevremizdeki insanların iyi niyetimizi kullandıklarına şahit olmak bizi üzüyor. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz dedirtiyor.

Kendimizi güvensiz, çaresiz ve yalnız bırakılmış hissediyoruz. Peki ne yapacağız? Böyle bir durumu kabul mü edeceğiz. Tabi ki hayır. Bu Dolunay bize dışarıdan gelen bütün bu olumsuz sinyallere rağmen, verimli ve etkili olabilmek için kendimize sahip çıkmamızı, bilakis başarılı olmak için tüm gücümüzle mücadele etmemizi söylüyor.

Pes etmek, onu bunu dert etmek veya kadere teslim olmak yerine hedef belirlemek gerekiyor. İnsanın bir amacı olmalı, bu amacı gerçekleştirmek için çalışmalıdır. Sırtımızın sıvazlanması veya birilerinin bize güven vermesi gerekmiyor. Biz kendimize sahip çıkacağız. Karşımıza çıkan engelleri, atlama taşı gibi görüp, başarıya ulaşacağız.

Geçmişte şu yaşandı, bu yaşandı demek vakti değil. Şimdi durum nedir, bundan sonra ne yapabilirim, ayağımı sağlam bir yere nasıl basabilirim. Önemli olan bu. Bu Dolunayın olumlu bir görünümü var. Bir çevre değişikliği, iş hayatınızla ilgili bir gelişme ve aile hayatınızın yeniden düzene sokulması gibi. Bunlar umut verici gözüküyor. Yeter ki, duygularınıza ve geçmişte yaşananlara yenilmeyin. Her türlü zorluğu aşabilecek güçtesiniz.

Venüs’ün etkisiyle 8 Ocak tarihine kadar uzak yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Tatile çıkabilir, yolculuklarımızda farklı kültürlerden yeni insanlarla tanışabilir, eğer bekarsak yeni bir ilişkiye yelken açabiliriz. Eğitim, medya gibi alanlarda başarılı olmamız mümkün. Hukuksal süreçler lehimize sonuçlanabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve arkadaşlarınız ile ilişkileriniz dolunaydan en çok etkilenen alanlar olacak. Bu dönemde duygularını kontrol etmekte zorluk çekebilir; alınganlığın nedeniyle sorunlar yaşayabilir, kendini sevdiklerine karşı savunmak zorunda kaldığınızı hissedebilirsiniz.

Dolunay etkisinde, şu andaki koşullar sizi pek tatmin etmez. Bir güven arayışı içindesiniz. Günlük hayatta karşılaşılan zorluklar, çevresel faktörler, yaşadığınız şehir, ülke ve insanlar üzerinize geliyor gibidir. Aslında alıştığınız bu düzenden ayrılmak pek kolay değildir. Belki de bu yüzden kendinizi bir kısır döngü içinde hissedersiniz.

Sürekli bir şikayet hali, önyargılı düşünceler, hassasiyet ve sonunda gereksiz zaman kayıpları. Bütün bunları bir yana koyup önündeki gerçeği görebilen Boğalar bu Dolunayda sızlanmak yerine, hayatlarını organize ederek kişisel gelişim yolunda adımlar atacaklar. Anlamadıklarını soracak, öğrenecekler. Bildiklerini geliştirecek başkalarına öğretecekler.

Sizleri şaşırtacak, yakın çevreniz ya da kardeşleriniz ile ilgili yeni haberler gelebilir. Daha kontrollü olmaya çalışmalı, egonuzu ortaya çıkarmak yerine, kendinizi geliştirecek projelere yönelmelisiniz.

Her türlü bilgiyi, gelişimi, trendleri takip ederek büyüyecekler. Farklı yollar, yöntemler deneyecek ancak pes etmeyecekler. Bu Dolunayın görünümleri, parasal konularda daha akıllı projelere yönelmenin, sosyal çevrenizi bu yönde değerlendirmenin işaretçisidir. Yeni fikirlere açık olanlar, maddi-manevi anlamda güçlenirler. Bunun tersi davrananlar aynı yerde saymaya devam ederler. Seçim sizin…

Venüs’ün etkisiyle 8 Ocak tarihine kadar eşin parası, ortak kaynaklar, finansal konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda ani fırsatlar önümüze çıkabilir. Bir süredir beklediğimiz bir ödemeyi alabiliriz. Kredi başvurularımız olumlu sonuçlanabilir. Eşimizin ya da partnerimizin parasında bir artış olabilir. Tabii bu arada ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı da unutmamamız gerek. Libidomuzun da yükselebileceği bir dönemdeyiz.

ikizler burcu

İkizler burcu 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Dolunay, sizi en çok maddi konularda etkiliyor olacak. Finansal konularla ilgili büyük bir gerginlik ve huzursuzluk hissetmeniz olası. Bu dönemde güvenlik ihtiyacınız artıyor. Yeterli kaynaklara sahip olmadığınızı düşünüp endişelenmeniz mümkün.

Bütçenizde dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aniden ortaya çıkan ödemeler, harcamalar yüzünden paniğe kapılabilirsiniz. Ayağınızı yorganına göre uzatmanız gereken bir süreçte olduğunuzu unutmayınız. Kazançlarınız ile ilgili daha akıllı adımlar atmalı, yeni teklifleri değerlendirmelisiniz.

Bu Dolunay, parayı güvence aracı olarak bir hayli vurguluyor. Cebimizde yoksa para, güvensiz ve bir hayli ürkeğiz. Kişisel anlamda kazanç ve kayıp hesabı yapıyoruz ve işin içinden bir türlü çıkamıyoruz. Geleceğimizi garanti altına almanın yollarını bulma telaşındayız. Kredi ödemeleri, kartlar, borçlar, alınanla verilen arasındaki farklar bizi yoruyor.

Yılın son Dolunayı, iş hayatı ve toplumsal düzende arzu edilen başarı ve güce bir türlü kavuşmayacağımız endişesi yaratıyor. Bir kısım İkizler özgüven eksikliği içinde sinip kalıyor veya stres altında çöküyor. Birilerinden destek bekliyoruz. Kimse oralı olmuyor. Oysaki her Dolunay aslında bir yön, yol ve yöntem bulabilmek adına bizi uyarır. Harcamalarımıza dikkat etmemizi, ayağımızı yorganımıza göre uzatmamızı, finansal ilişkilerimizi daha sağlam temeller üzerine oturtmamızı sağlayıcıdır.

Duygularımızı tartmamızı, sağlıklı ve kalıcı çözüm yolları bulmamızı söyler. Yeni bir iş, hedef, aktivite, ileriye yönelik adımlar, yeteneğimize göre tercihler, sosyal medya ve gruplarla ilişkiler yönünde destekleyicidir. Karşınıza çıkan kişiler ve görüşmeler size farklı bir kapı açabilir. Kazancınızı sağlam bir şekilde değerlendirip, yatırıma yönelip, size ne kadar destek olmasalar da, ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz.

Venüs’ün etkisiyle 8 Ocak tarihine kadar evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. Bekarsak, hayatımıza heyecan katacak yeni biri girebilir. Ya da yeni bir iş birliğine imza atabiliriz. Evliysek ilişkilerde karşı tarafa da söz vermeyi öğrenmeli ve kendi görüşlerimizin doğruluğu hakkında diretmekten kaçınmalıyız. Öte yandan ciddi bir ilişkinin içindeysek, evlilik kararı almamız mümkün.

yengeç burcu

Yengeç burcu 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta 30 Aralık tarihinde sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’dan en çok etkilenecek burçlardan birisiniz. Kendinizi son derece hassas ve alıngan hissedebilirsiniz. Karamsar ve içe dönük bir ruh haline bürünebilirsiniz. Her şeyi fazla kuvvetli hissediyor olacaksınız. Sezgilerinizin de artış göstereceği bir dönemdesiniz. Bu durum, hayatınızda yolunda gitmeyen bir ilişkiyi ya da herhangi bir durumu sonlandırmak ve geçmişte bırakmak için çok uygun bir zaman olacak. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda, daha kontrollü olmaya ve dilinizi tutmaya özen göstermenizde büyük yarar var.

Dolunay, insanın önce kendisinin farkında olması gerektiğini, güven olgusunun ancak böyle sağlanacağını işaret ediyor. Yengeçler bir hayli hassaslar ve oldukça kırılgan. Ancak bunun ardında yatan nedenleri tespit etmek lazım. Beden-zihin sağlığımızla ilgili bir rahatsızlık, iş hayatı veya son zamanda yaşanan bir sorun sizi yormuş, üzmüş olabilir.

Belki de, sizden gizlenen bir şeyi öğrenmiş olabilirsiniz. Bu da ilişkiyi yıpratabilir. Ancak asıl önemli olan, neyi seçtiğimiz, neleri güvence gördüğümüz. Eğer siz başkalarına bağlı bir yaşam sürüyorsanız, bu kişiler olmadığında veya sizi üzdüklerinde pes edip, inzivaya mı çekileceksiniz.

Güvenceyi eş, iş ortağı veya farklı bir yolla aramak yanlış olur. Eğer eşiniz baskı kuruyor ve yanlış bir seçim olduğunu düşünüyorsanız, sürdürmek imkansız ve anlaşmak mümkün değilse sürdürmeyiniz. Dedikodular, eski mevzular, gereksiz endişeler yorucudur. Eş veya iş ortağınız veyahut birileri sizin güvenceniz değildir. Siz önce kendi duygularınızı, yaşam amacınızı, iradenizi, cesaretinizi ve seçimlerinizi gözden geçiriniz.

Yaşam kalitenizi bedenen ve fikren yükseltiniz. Unutmayalım haklı bile olsak davamızda, kimseyi değiştiremeyiz. Değiştirecek veya değişmesi gereken kişi biziz. Seçimlerimiz kaderimizdir sözünü unutmayalım.

Venüs’ün etkisiyle 8 Ocak tarihine kadar çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha keyifle çalışabilir, iş arkadaşlarımızın yanında kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Günlük yaşamımızda da keyfimize düşkünlüğümüz artabilir. Sağlık konularına dikkat etmeli, bol bol egzersiz yapmalı, kilo almamak için aşırı yeme içmeden kaçınmalıyız.

aslan burcu

Aslan burcu 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, iç dünyanızda iniş çıkışlar yaşamanıza sebep olabilir. Kendinizi ruhsal açıdan adeta kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. İçinize dönüp, insanlardan uzaklaşma arzusunda olabilirsiniz. İş ortamı ya da günlük yaşam rutinleri sizler için büyük bir stres kaynağı olabilir. Hem ruhsal hem de fiziksel sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Hatta kısa bir mola verip, dinlenerek kendinizi toparlamanız size çok iyi gelebilir.

Dolunay, fiziksel ve ruhsal anlamda sağlığımızı, sosyal ilişkilerimizi, hedeflerimizi gerçekçi bir şekilde görmemizi sağlayacak. İnsan bazen öyle zorlanıyor ki, birileri veya bir nedenle kendini cenderede hissediyor. İş ortamı, yaşanan yer, koşullar, finansal sıkıntılar bizi dış dünyadan uzaklaştırıp bir tür inzivaya çekiyor. Tabi ki Güneşin insanlarının Yengeç dolunaylarında yaşadıkları hemen hemen aynı döneme denk gelir. Bir tür, kaçış ve gerçeklerden uzaklaşma halidir.

Sevgiye, ilgiye ihtiyaç duyarız ancak bunu dile getirmekten kaçınırız. Fakat siz de biliyorsunuz ki, hayat ihmale gelmez. Yorgunsanız, kendinizi iyi hissetmiyorsanız bir mola vermek ve toparlanmak, plan ve projeleriniz üzerinde çalışmak niyetindeyseniz sözümüz yok. Fakat dramatik tavırlar, dünyadan el ayak çekmeler size hiç yakışmaz.

Başkalarıyla her türlü ilişkinin, ortaklığın gerçekçi ve ileriye dönük şekilde ele alınması gerekir. Kimsenin sizi üzmesine, yanlışa sürüklemesine ve hayat amacınızdan uzaklaştırmasına izin vermeyiniz. Bilakis çok olumlu bir görünüm var.

Yeni yollar, yeni yöntemler, eğitimden iş hayatına kadar ve farklı bir yerde yaşamınızı kurmak gibi fırsatlar bu Dolunayda görülüyor. Demek ki, hemen toparlanıp duygusallığı bir yana koyup, hayatımızı organize edeceğiz. Kararsızlıktan uzak duracağız.

Venüs’ün etkisiyle 8 Ocak tarihine kadar aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Eğer ilişkimiz yoksa aşk hayatımız birdenbire alev alabilir. Gezip tozma, eğlenceli aktivitelere katılma arzumuz artabilir. Eğer ilişkimiz varsa, partnerimizle kendimizi eğlenceye vurabiliriz. Çocuk sahibi olmak istiyorsak uygun bir dönemdeyiz. Şansımız yüksek ancak yine de spekülatif yatırım araçlarında daha temkinli olmalıyız.

başak burcu

Başak burcu 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Dolunay sizi sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarında etkiliyor olacak. Arkadaşlarınız veya sosyal çevreniz ile ilişkilerinize yanlış anlaşılmaların ve alınganlıkların damgasını vurması mümkün. Dolunay, ileri hamlelerin ancak siz buna hazır olduğunuzda atılacağını, kimseye değil önce kendinize güvenmeniz gerektiğini işaret ediyor. Dış dünya üzerinize geliyorsa, ruhunuzda var olan gücü açığa çıkarmalısınız. Kararlı ve organize şekilde ilerlerseniz başarılı olursunuz.

Birileri bizim arzu etmediğimiz şekilde ve oldukça kafa karıştırıcı tarzda hareket edebilir. Biz fazla değer vermiş, abartmış olabiliriz. İlişkilere gerçekçi bakmak lazım. Ne kadar doğru, ne kadar güvenilir insanlarla birliktesiniz.

Tabi ki endişe edin, iyi bir şeyi de şüpheyle karşılayın demiyorum. Ama gerçeklerin farkında olun. İş hayatında ve iş ortaklığı, özel ilişkinizde buna önem verin. Birileri iyi niyetinizi kullanmasın. Yakınlarınızla bir takım güven sorunları yaşanabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak biraz daha esnek ve anlayışlı olmanızda, eleştirileri daha ılımlı karşılamanızda fayda var.


Bu Dolunayda ilişki veya iş hayatınızda hoşunuza gitmeyen bir durum yaşanabilir. Sizden gizlenen bir mesele, birilerinin arkadan oyun çevirmesi, sizin bunu öğrenmeniz mümkündür. Bu durumda mutlaka ilgili kişiyle oturup konuşunuz. Bunun aslını astarını öğreniniz.

Birileri dedi diye veya siz bir şekilde öğrendiniz diye yolları ayırmayınız. Aynı şekilde sizin bir yanlışınız başkaları tarafından öğrenilebilir. Bu Dolunayda azimli, kararlı ve çözüme yatkın olmalısınız.

Venüs’ün etkisiyle 8 Ocak tarihine kadar ev ve aile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evde, ailemizle güzel zaman geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Ailemizle organizasyonlar düzenleyebilir, evimizde çok sayıda misafir ağırlayabiliriz. Ev dekorasyonu ile ilgili harekete geçebilir, evimizi güzelleştirmek için çabalayabiliriz. Yeni bir ev satın alma söz konusu olabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek yılın son Dolunayı, sizleri ev ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. İşle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyeriniz ile ilgili endişeleriniz olabilir. Kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Bu süreçte işinizle ilgili bir yol ayrımı söz konusu olabilir. Aileniz ve iş hayatınız arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanabilir, stresinizi hem işinize hem de ailenize yansıtabilirsiniz. Bu dönemde üstleriniz ile veya ailenizle çatışmaktan kaçınmalı, ego patlamalarından kesinlikle uzak durmalısınız.

Dolunay, iş hayatımız veya dış dünyadaki yerimiz, hedefimiz, sorumluluklarımız yönünde hassasiyet yaratabilir. Duygusal düşünmek için doğru zaman olmayabilir. Çünkü bir yol ayrımı, bir tercih veya bir gelişme söz konusu. Burada önemli olan sizin kararlı, cesur olmanız ve mevcut şartların farkında olarak önünüze bakmanızdır. Bu sorumluluktan kaçamayız. Mantık çerçevesinde karar vermeniz gerekecek.

Gelgitli ruh halleri belki de önünüzü görmenize engel oluyor. Madem güven içinde yaşamak istiyorsunuz. Madem hem ailevi hem iş hayatında bir karar vermek durumundasınız. O zaman kendinize güveneceksiniz. Belki evlilik, iş ortaklığı veya farklı bir nedenle başka bir şehirde, ülkede yaşamaktasınız.

Sürekli seyahatler, görüşme trafiği veya yapılması gerekenler sizi yoruyor. Dolunayın da tesiriyle her şeyi abartabilirsiniz. Sakin olunuz, sağduyulu düşününüz. Eğer karşınıza bu yönde bir teklif veya fırsat çıkarsa reddetmeden önce lütfen iyi düşününüz.

Yeni biriyle tanışmış olabilirsiniz veya eşiniz başka bir yerdedir. Gidip gelmek sizi yoruyor olabilir. Belki evlilik teklifi aldınız. Ancak başka bir yere yerleşmek durumundasınız. Yine her şeyi ölçüp tartınız. Bu Dolunayda mantıklı olan, öngörüsü yüksek, gerçekçi insanlar kazançlı çıkarlar.

Venüs’ün etkisiyle 8 Ocak tarihine kadar yakın çevremiz, kardeşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz kuzenlerimiz ile bir araya gelebilir, uzaklardaki aile bireylerinden güzel haberler alabiliriz. Keyifli yolculuklar yapabilir, eğer eğitim hayatımız devam ediyorsa, olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. İletişim trafiğimiz artabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Dolunay, eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında etkisini gösteriyor olacak. Dünya görüşünü sorguladığınız, kendinizi bir arayış içinde hissettiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Gergin bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bu dönemde süregelen hukuksal bir süreç varsa sonuca ulaşabilir. Bir eğitim veya işle ilgili olarak istemeden da olsa seyahat etmek zorunda kalabilirsiniz. Fikirleriniz konusunda da daha esnek olmanızda, boş yere alınganlık yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Dolunay, mevcut şartlara göre yaşamanın zorlaştığını, bir arayışın söz konusu olduğunu işaret ediyor. Bu finansal açıdan rahatlamak, güvence elde etmek amaçlı da olabilir. Eğitim, iş veya ilişki nedeniyle de bir değişikliğin göstergesi de olabilir. Burada önemli olan, sorumluluk almak, buna açık olmak, kendimizi geliştirmektir.

İşlemeyen, bir şey kazandırmayan, başkalarına ihtiyaç duymanıza neden olan şartlardan kurtulmak, kendinizi geliştirmek önemli. Biliyorum bu size biraz zor geliyor ancak duygusal düşünmemek lazım. Bu dönem avantaja dönüştürebilecek bir süreçtesiniz. İdeallerinizi belirlemeniz halinde, kendinize inanarak hedefinize yönelmeniz, başarmanız, yeteneklerinizi göstermeniz, önemli bir projede yer almanız mümkün. Güvenin kendinize.

Yaratıcı düşünün. Öğrenmeyi, ufkunuzu genişletmeyi, yaşama farklı bir pencereden bakmayı deneyin. Bu size artılar kazandırır. Öğrendiklerinizi bir iş alanında değerlendirmenizi sağlar. Trendleri takip edin.

Görünen o ki, bu Dolunayda önemli bir pozisyonda sizi görebileceğiz. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz. İnsan istesin yeter ki. Finansal açıdan riskli alışveriş, ilişki ve girişimlerden kaçınmalısınız. Siz güvencenizi bu yorumda sözünü ettiğim noktalara dikkat ederek, kimseye eğilip bükülmeden elde edebilirsiniz.

Venüs’ün etkisiyle 8 Ocak tarihine kadar para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda bolluk ve bereket dönemindeyiz. Zam alabilir, farklı kaynaklardan da gelir kazanmaya başlayabiliriz. Spekülatif yatırım araçlarından kazanç elde edebiliriz. Ayrıca daha önce fark etmediğimiz bir yeteneğimiz ortaya çıkabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Dolunay, sizleri finansal konularda etkiliyor olacak. Ailenizin parası, ortaklıklardan gelen gelirler, borç, vergi, sigorta gibi konularda gerginlik ve endişe yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Eğer evliyseniz eşinizin parası ile ilgili de huzursuzluk yaratan gelişmeler olabilir. Ödemelerinizi gecikmeli alabilirsiniz. Ya da önüne beklenmedik bir borç çıkabilir. Bu süreçte kredi kullanmaktan ya da borç almaktan kesinlikle kaçınmalısınız. Harcamalarınıza da çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Dolunay, sadece finansal konularda değil, aynı zamanda ilişki, ailevi, çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri de gündeme taşıyor. Belki bir borç veya alacak meselesi, ailenize ait bir mal veya mülkün paylaşımı, giderlerin artışı, ödemelerin sıkıştırması şeklinde durumlar yaşanabilir. Eğer kredi çekmeyi düşünüyorsanız yapmayın!

Bir yere taşınmayı istiyorsanız bunu çok iyi düşünün. Hani güçlü olmak gerekiyorsa, bu Dolunayda evet kendinize güvenmelisiniz. Bir dar boğazdan geçiyor olabilirsiniz. Borcu borçla kapatan önerilere sıcak bakmayınız. Eğer bir yerlerden destek görüyorsanız, dünyanın bin türlü hali var diyerek fazla açılmayınız. Ortaklaşa işlerde çıkarlarınızı tabii ki koruyunuz. Bu dönem, evimiz ailemizle ilgili hangi konuda olursa olsun duyarlılığın yükselişidir. Birilerine bakmak zorunda kalabiliriz veya kemerlerimizi sıkma zamanıdır.

Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Bu büyük bir sorun teşkil etmeyebilir ancak yanlış bir hareket zarar verebilir. Yay burçları, maddi konularda zaten sorumluluk bilinciyle hareket etmemeliler. Kimseye değil, kendimize güvenmemiz gerekiyor. Dolunayın olumlu bir görünümü var. Bu sıkışıklıkta güzel bir gelişme yaşanabilir. Tam zorlanırken, bir haber, gelişme bizi rahatlatabilir.

Venüs’ün etkisiyle 8 Ocak tarihine kadar dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Neşeli, sempatik, konuşkan, özgüvenli davranışlarımızla dikkat çekebiliriz. İmajımızı farklılaştırabilir, hayatımızın her alanı ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni girişimlerde de bulunabiliriz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Karşıt burcunuzda gerçekleşecek Dolunay sizleri ilişkiler konusunda dikkatli olmanız için uyarıyor. Almak zorunda kaldığınız sorumluluklar sizi yoruyor olabilir. Bu yüzden bu süreçte kendinizi karamsar ve öfkeli hissedebilirsiniz.

İlişkilerinizi veya işbirliklerinizi bu nedenle masaya yatıracağınız bir dönemde olacaksınız. Ancak son derece alıngan ve eleştiri kaldıramayacağınız bir dönemde olduğunuz için tartışmalarda sarf ettiğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. Geri dönüşü olmayan bir süreci başlatabilirsiniz. Aman dikkat! Eğer ilişkiniz yoksa, hayatınıza yeni biri girebilir. Ancak çok dikkatli olmalı, ilişkinin ciddileşmesinden önce her detayı gözden geçirmelisiniz.

Dolunay, ilişkinin bir ortaklık olduğunu, her şeyi üstünüze almanın, sizi yorabileceğini işaret ediyor. Belki de siz, şu anda sıkıntılı bir süreç yaşayan kişiyle berabersiniz. Elinizden geldiği kadar destek oluyorsunuz. Bu nereye kadar? Demek gerekiyor. Çünkü bunu değiştirmek için mücadele etmeyen bir kişiyle hayatı sürdürmek zor olabilir.

Sağlık, iş, aile kökenli olabilecek sıkıntılara göğüs geren taraf olabilirsiniz. Fakat sizin de bunca yükün altında ezilmemeniz lazım. Genel olarak çevremize yardımlarımız, kardeşlerimize desteğimiz, her anlamda kol kanat gerişimizin göstergesi. Bu da yorucu tabii ki.

Kimi Oğlak burçları ise, sağlıklı yaşam, huzurlu ve güven dolu bir aile olgusunu önemsiyorlar. Bekar Oğlakların eş seçiminde bilinçli hareket etmeleri gerekiyor. Yorgunluk, stres, yoğunluk ve vericilik sizi yorabilir. Lütfen sağlığınıza önem veriniz. Başkaları kendini düşünürken, siz de kendinizi düşünün.

Venüs’ün etkisiyle 8 Ocak tarihine kadar bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Huzuru kendi içimizde arayacağımız bir döneme giriyoruz. Sosyal ortamlar bu süreçte bizi çok sıkabilir ve gürültülü gelebilir. Hayatın karmaşasından uzaklaşmak bize çok iyi gelecektir. İlişkiler ve iç dünyamızı gözden geçirip, aydınlanma yaşamamız söz konusu olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Dolunay sizi en çok, sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. Hem iş, hem de günlük hayatınızda bir süredir çok sıkılmış ve bir değişiklik arıyor olabilirsiniz. Bu çok çalışmak, emek harcamak, epey efor sarfetmek durumunda kalacağınız bir dönem olacak.

Yetiştirilmesi gereken işlerin sorumluluğu tamamen üzerinize kalmış ve sizi boğuyor olabilir. Kendinizi savunmalı ancak gereksiz yere inatçılık ve alınganlık yapmaktan, gerginlik çıkarmaktan da kaçınmalısınız. Sağlık konularında da dikkatli olmanızda fayda var. Kontrollerinizi yaptırmayı atlamayın.

Bu dönem Kova burcu olanlara; önünü görmediğin aşktan, ödemekte zorlanacağın borçtan uzak dur diyor. Değişim arzumuz aşkta da epeyce etkili. Belki de aklımız ve yüreğimiz aşkla beslenir ve büyür. Bu aşk bize iyi gelebilir. Uzun süreli midir? Pek öyle gözükmese de, heyecanı bile güzel gelecektir. Tabi ki aklımız devre dışı kalmasın.

Bu Dolunay sizin için anlamlı olmayan, güven vermeyen ve kazandırıcı olmayan işlere, ilişkilere, şartlara karşı bir duruştur. Canımız öyle pek sıkılmaya gelmez. Yenilikler isteriz, değişim isteriz veya hayatımızda güzel bir şeyler olmasını bekleriz. Tabi ki beklemek tamam da, hiç kimse size altın tepsiyle bir şeyleri sunmayabilir.

Yine bunları düzenleyecek, hale yola koyacak kişi sizsiniz. Sözgelimi parasal konularda sevdiklerinizi memnun edeceksiniz diye fazla açılmayınız. Çocuklarınızın masrafları artabilir, giyim-kuşam v.b giderler sizi zorlayabilir. Planların akla mantığa uygun şekilde düzenlenmesi gerekir. Çalışma hayatında olan Kovalar, bu Dolunayda sorumlulukların baskısı altındalar. Bir işin bitirilmesi, bir projenin teslim edilmesi, sözlerin yerine getirilmesi gerekecek. İyi niyet güzeldir de, kimsenin sizi zor duruma sokmasına da izin vermeyiniz.

Venüs’ün etkisiyle 8 Ocak tarihine kadar sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal çevremiz hareketlenebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebiliriz. Tanıştığımız yeni insanlar, yeni fırsatlar yakalamamızı sağlayabilir. Arkadaş çevremizden biri ile yeni bir aşk söz konusu olabilir. Çalışıyorsak, kariyer kazançlarında da bir artış görebiliriz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Yengeç burcundaki Dolunay, sizi aşk ve ilişkiler konularında etkiliyor olacak. İlişkiniz yoksa bu dönemde yeni birinin hayatınıza girmesi olası. Güvenlik ihtiyacınız sizi omzunuzu dayamak isteyeceğiniz bir aşka yönlendirebilir.

Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeyseniz ve çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız, bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz konulara eğilebilir, hobilerinize yönelebilirsiniz. Ancak, sevdiğiniz kişilerle tartışmaktan kaçınmalısınız. Yanlış anlaşılmalar ve gerginlikler ilişkilerinize kalıcı hasarlar verebilir.

Güven arzusu aşkla yürümek özlemi, çocuklarımız, hayatın güzellikleri gözümüze hoş görünüyor. Evet zorluklar yaşama dair ama aşk her şeyi değiştirebilir. Bir hareketlilik ev içinde, aileyle ilgili konularda bir hayli etkili gözüküyor.

Kimi Balıklar taşınmayı düşünüyor olabilirler, bazıları bir yatırıma yönelebilir. Belki de eviniz var, satıp daha büyük bir yer düşünüyorsunuz. Tercihlerinizi gözden geçiriyor olabilirsiniz. Bir kısım Balıklar, bir proje üzerinde çalışıyorlardır, işlerin bitirilmesi gerekebilir. Restorasyon, sanatsal aktiviteler, yazmak, iletişim, bir iş değişikliği bu Dolunayda yaşanabilir. Hedefimizden eminsek, sorumluluk almaktan çekinmiyorsak, bu Dolunay sizin başarılı olacağınız bir adımın göstergesidir.

Geçmişe ait meseleler aile içinde ılımlı şekilde konuşulması faydalı olacaktır. Böylece gerçekler su yüzüne çıkacaktır. Maddi konularda ise, aceleci kararlar vermemeniz gerekiyor. Dış dünyada verimli olmak istiyorsak, hedef yönelimli olmamız gerekir.


Venüs’ün etkisiyle 8 Ocak tarihine kadar iş ve kariyerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Eğer çalışıyorsak, kariyerimizde olumlu değişiklikler yaşayabiliriz. Önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. Terfi durumları söz konusu olabilir. Üstlerimizin ve ebeveynlerimizin desteği ile rahatlayabilir, toplum önünde kendimizi gösterebiliriz.

Numeroloji 2021: Doğum tarihi ve isme göre hesaplama


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.