Astroloji: Aralık 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Aralık 2020 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Aralık 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Aralık 2020 aylık burç yorumları

21 Aralık 2020: Yeni döngünün başlangıcı

Aralık ayının belki de en önemli günü 21 Aralık tarihi olacak. Zira birçok astrolog bu tarih itibariyle yepyeni bir dönemin başlayacağını söylüyor. Jüpiter ve Satürn gökyüzünde 20 yılda bir kavuşuyorlar ve her kavuşumlarında yeni bir 20 yıllık döngü oluşturuyorlar. 21 Aralık 2020 itibariyle iki gezegen Kova Burcu’nda kavuşacak. Geçmiş tarihlerde her 20 yılda bir neler yaşandığına bakmak gerekiyor.


Artık yenilenme dönemi geliyor. İçimiz ve dışımız artık görünür hale gelecek. Her şey şeffaflaşacak. Devlet, kurumlar ve büyük firmalar artık para alışverişlerini daha şeffaf şekilde yapacaklar. Şirketlerin gizli anlaşmaları artık sonlanacak. Arka planda neler döndüğünü sürekli olarak gözlemleyeceğiz. Ya da buna mecbur kalacağız. Sırlar deşifre edilecek ve hizmetler topluma dönük yapılmak zorunda kalacak. Değişimlere ayak uydurmak zorunda olacağız.

Bu süreç global olarak hepimizi etkileyecek! İçte birey olarak kendimizi de şeffaflaştırmamız gerektiğini özetleyen bu süreçte içimizin dışımızla ne kadar bir olduğunu artık düşünmek zorunda kalacağız. Sanal kimliklere ve belirli kalıpların arkasına saklanma devrinin biteceğini, özel kahramanlar üretmek yerine asıl kahramanlığın halkta olduğunu düşünmemiz gereken zamanlara hazırlanıyoruz.

Hissettiklerinizi, yaşam özgürlüklerinizi, neyi yaşamak istediğinizi keşfetmeniz gerekiyor. Eğer bir başkası için ya da aman tadımız kaçmasın diyerek idare ettikleriniz için zaman tükettiyseniz bu dönemin sonlanacağını kendinize hatırlatın. Kaçtığımız, uzaklaştığımız her türlü etmen bizi kaçtığımız yerde de hızlıca bulur. Onlarla korkusuzca yüzleşmek ve değişim için adımlar atma cesaretini hissetmek ise bizlerin elinde.

Kolektifin gücün çok daha net hissedilip, empatinin ön planda olacağı, kalkışılan ufacık bir işin bile toplumdaki yansımasının çok güçlü görülebileceği bir dönem başlıyor. “Ben” değil, “Biz” diyen kazanacaktır. Eski sistemler artık desteklenmiyor. Teknolojinin gücünü kullanarak yeni yollar/fikirler/sistemler kuranlar gezegenler tarafından destekleniyor. Bunu bilerek hareket etmekte fayda olacaktır.

21 Aralık 2020 tarihinden sonra “kapitalizm” denen sistemin tek patron/tek güç/tek kaynaktan ziyade toplumun her kesiminin rahatça faydalanabileceği, çok çeşitli kaynakların oluşacağı yeni bir kavrama nasıl evrilmeye başlayacağına şahit olacağız.

Astroloji: Aralık 2020 aylık burç yorumları

koç burcu

Koç burcu Aralık ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: 1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni eğitim fırsatları yakalayabilir, iş ya da eğitimle ilgili yurt dışı seyahatleri planlayabiliriz. Medya, hukuk, yüksek öğrenim alanlarında gelişmeler yaşanabilir.

Yeni farkındalıklar kazanıyor, hayatında değişimler yapmaya başlıyorsun. Seni kendi duyguları ile al aşağı eden ve enerjini negatife çeviren insanları hayatından çıkarmakta zorlanmayacaksın. Kötü olan tüm olgulara son veriyorsun. Şehir dışına çıkmak isteyebilirsin.

Olumsuzlukların devam etmesine izin vermeyeceksin. Para ve iş alanında beklentinin üzerinde imkanlara sahip oluyorsun. Karşına yeni çıkan fırsatları uzun vadede iyi değerlendireceksin. Ancak bu aralar eline ne kadar para geçerse o kadar harcama ve ödeme yapacaksın. Biriken ihtiyaçlarını tamamlıyor, eksiklerini gideriyorsun.

Aşk hayatında şikayetçi tavırlardan uzak durmalısın. Zamansız konuşmalar yapma ve mümkünse tartışmaları uzatma. Ben değil biz diyerek birlikte hareket ederseniz, ihmalkar olduğunuz zamanların telafisini yapabilirsiniz.

14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulması, yurt dışı, eğitim, yabancılar, medya konularında hayatında yeni bir dönem açılmasını sağlayabilir. Bir süredir devam eden hukuki bir süreç varsa, senin lehine sonuçlanabilir. Yeni bir eğitime başlayabilir ya da eğitimini tamamlayabilirsin. Yurt dışına taşınma ya da yabancılarla çalışma fırsatları önüne çıkabilir.

19 Aralık tarihinde Kova burcuna geçiş yapacak olan Jüpiter, sana sosyal çevre, arkadaşlar, kariyer kazançları konularında yaklaşık bir yıl boyunca şans getirecek. Bu dönemde sana yeni şeyler katacak, ufkunu açacak kişilerle tanışabilir, yeni sosyal çevrelere girebilirsin. Kariyer kazançlarında bir artış olabilir. Hayallerini gerçekleştirme yolunda adım attığın bir seneye giriyorsun.

30 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ev ve aile ile ilgili konuları ön plana çıkaracak. Geçmişte kaldığını düşündüğün sorunlar bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Ailenle aranda bu yüzden tartışmalar yaşanabilir. Yanlış anlaşılmalar ve alınganlıklar özellikle anne ya da anne figürü yerine koyduğun kişilerle çatışmana sebep olabilir. Eğer çalışıyorsan işin ve aile hayatın arasında dengeyi sağlamakta zorluk çekebilirsin.

boğa burcu

Boğa burcu Aralık ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: 1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler yaşayabiliriz. Ancak aşırı riskli yatırımlara yönelmekten ve aşırı harcamalardan kaçınmamız gerekiyor.

Ruhunu yoran yıpratan düşüncelerle kendini boğuyorsun. Şüphelerle yaşıyorsun. Sosyal çevre ilişkilerinde ve özel hayatında kendini ifade etmekte zorluk çekiyorsun. Ortaklıklarla ilgili görüşmeler, iletişimde bulunma, bir araya gelme gibi aktiviteler yaşanabilir.

Sakin ve esnek olmaya özen göstermelisin. Dertlerini, kaygı ve şüphe duyduğun şeyleri başkalarına anlatmamak yerinde olacaktır. Senin problemlerini, içsel sıkıntılarını çözebilecek olan yine sensin. Dışarı yansıtmak ve çözümü dışarıda aramak daha fazla dert getirir. Boğa Burcu aşk hayatında önemsenmediğini düşünüyorsun. Bu durum tamamen senin kuruntun olabilir.

Partnerin kendi sıkıntılarıyla seni de sıkıntıya sokmamak için susuyor olabilir. Empatik davranmanda fayda var. Sağlığında öncelikle ruh sağlığını koruman gerekiyor. Güvensiz ortamlardan uzak durmakta fayda var.

Maddi gelirlerde sürpriz artışlar söz olabilir. Önümüzdeki iki hafta boyunca parasal ve bürokratik işlerle ilgilenebilirsin. İş hayatında kendini göstermek isteyebilirsin. İş veya dinlenme amacıyla kısa bir seyahate çıkabilirsin.

Senenin son tutulması olan ve 14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulması, 5 Haziran’da gerçekleşen Ay tutulmasının devamı niteliğinde olacak. Haziran ayında gündeme gelen finansal konular, sigorta, vergi, miras, prim, komisyon, ortaklıklar gibi meseleler tekrar masaya yatırılabilir. O dönemde başlayan bir süreç bu tarihte tamamlanabilir.

30 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevren, kardeşlerin ve arkadaşların ile ilişkilerin dolunaydan en çok etkilenen alanlar olacak. Bu dönemde duygularını kontrol etmekte zorluk çekebilir, alınganlığın nedeniyle sorunlar yaşayabilir, kendini sevdiklerine karşı savunmak zorunda kaldığını hissedebilirsin.

Seni şaşırtacak, yakın çevren ya da kardeşlerin ile ilgili yeni haberler gelebilir. Daha kontrollü olmaya çalışmalı, egonu ortaya çıkarmak yerine, kendini geliştirecek projelere yönelmelisin.

ikizler burcu

İkizler burcu Aralık ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: 1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. Ani kararlardan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Kendi fikirlerimizin doğruluğuna emin olduğumuz için farklı fikirlere hoşgörü göstermekte zorlanabiliriz.

Eşimiz ya da ortaklı bir işte çalışıyorsak ortağımıza karşı ön yargılı olmamaya, sorunları karşımızdaki kişinin bakış açısından da görmeye çaba göstermemiz gerekmektedir. Eğer ilişkimiz yoksa, uzun vadeli ilişki ya da evlilik gibi ciddi kararları Aralık ortalarına ertelemeliyiz.

Zor günler geçiriyor olabilirsin. Büyük dağılmalara neden olabilecek gelişmeler yaşayabilirsin. Geçmişte yaşanan gizli saklı şeyler ortaya çıkabilir, iftiraya uğrayabilir, haksızlıklara maruz kalabilirsin. Sana inanmayan, yanında yer almayan insanlara kendini ifade etmeye çalışma! Bağımlısı olduğun şeylerden kurtulmalısın. Uzun zamandır üzerinde durduğun şüphelerin boş çıkmayacağı bir dönemdesin. Bu günlerde yaşadıkların seni bambaşka bir hayata sürükleyebilir. Hayatındaki kargaşalar sonrası daha düzenli bir yaşama sahip olabilirsin.

İlişkilerinizde artık size hizmet etmeyen şeylerden kurtulmanız en iyisi. Geri dönen aşklara ise asla müsaade etmeyecek, gidenin peşinden koşmayacaksın. İlişkide iki tarafın da abartılı şekilde konuşması, kendi bildiklerini dayatmaya çabası sonucunda sıkıntılı bir süreç yaşanabilir.

14 Aralık’ta yine Yay burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulması ile ikili ilişkilerin, iş birliklerinin, evlilik konularının, anlaşmaların yeniden ön plana çıktığı bir süreç yaşayacağını söyleyebiliriz. Evli değilsen ya da uzun vadeli bir ilişkin yoksa, aynı anda Yay burcuna geçecek olan Venüs’ün de etkisiyle hayatında ciddi bir ilişkinin başlaması büyük bir olasılık. Evli değilsen ancak ciddi bir ilişkin varsa, evlilik konusu artık gündeme gelebilir.

19 Aralık’ta Kova burcuna geçecek olan Jüpiter ile 2020 yılını kapatıyorsun. Yurt dışı, eğitim, yabancılarla ilişkiler, medya, hukuki süreçlerle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Ayrıca, Jüpiter’in buradaki varlığı, kendini geliştirmek, yeni dünya görüşleri edinmek, ufkunu genişletmek için çalışmak konusunda da sana yardımcı olacak.

30 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, seni en çok maddi konularda etkiliyor olacak. Finansal konularla ilgili büyük bir gerginlik ve huzursuzluk hissedebilirsin. Bu dönemde güvenlik ihtiyacın artıyor.

Yeterli kaynaklara sahip olmadığını düşünüp endişelenmen mümkün. Bütçende dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aniden ortaya çıkan ödemeler, harcamalar yüzünden paniğe kapılabilirsin. Ayağını yorganına göre uzatman gereken bir süreçtesin. Kazançların ile ilgili daha akıllı adımlar atmalı, yeni teklifleri değerlendirmelisin.

yengeç burcu

Yengeç burcu Aralık ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Sağlık, rutin işler ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Günlük ve iş yaşamımızda kazalardan uzak durmak için ani hareketlerden kaçınmalıyız. Aynı zamanda sabırsızlığımıza ve dilimize ket vurmamızda da büyük yarar var.

İşyerimizde yabancılarla çalışmaya başlayabiliriz. Yeni fırsatlar önümüze çıkabilir. Ancak günlük ve iş rutinlerimizde detayları atlamamaya özen göstermekte yarar var. Hızlı çalışan zihnimiz kendimizi yorgun hissetmemize sebep olabilir. Sağlığımıza dikkat etmeliyiz.

Olumsuz davranışlardan uzaklaşıyorsun. Seni yıpratan, tüketen, korkutan ve belirsizlik yaratan tüm duyguları terk ediyorsun. Özel hayatına denge geliyor. Partnerinin baskın davranışlarına onunla konuşarak son vermesini sağlıyorsun. İş, para, kariyer alanında disiplini ele alıyor, başarılarınla öne çıkıyorsun.

Çok güvendiğin bir işte umduğunu bulamayabilirsin. Ama o işin ardından gelen diğer işler bunu telafi edecek nitelikte. Yakın çevrendeki samimi ve güvendiğin bir arkadaşının ihaneti ile sarsılabilirsin. Ona zamanında söylediğin bir şeyi veya sırrı bir başkasının ağzından duyabilir veya buna benzer bir durum yaşayabilirsin. Ev ve aile hayatında yapılması gereken değişimlere el atıyorsun. Haksızlığa uğradığın durumlar karşısında sabırlı olman gerekiyor. Rutin işler ve üzerine gelen ek işler yoğunluğunu artırabilir.

14 Aralık tarihinde Yay burcunda gerçekleşecek Tam Güneş Tutulması, haziran ayında yaşadığın Ay tutulmasına bağlı iş ve günlük yaşamla ilgili temaların devamı niteliğinde olacak. Yaz aylarından beri süregelen iş ortamı, günlük rutinler ve sağlık sorunlarıyla ilgili konular bu dönemde nihayet bir sonuca kavuşabilir.

19 Aralık tarihinde Kova burcuna geçecek olan Jüpiter, sana ortak kaynaklar, eşin parası, vergi, sigorta, kredi, komisyon, ortaklıklar gibi konularda şans vaat ederek yılı kapatmanı sağlıyor. Eğer hayatında biri varsa veya evliysen, bu kişinin gelirinde hatırı sayılır bir artış görülebilir.

Yeni bir ortaklık ya da yeni bir finansal girişim de söz konusu olabilir. Finansal olarak rahatladığını hissedebilirsin. Ancak, şansına güvenip harcamalarda aşırıya kaçmamanda fayda var. 30 Aralık’ta sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay’dan en çok etkilenecek burçlardan birisin. Kendini son derece hassas ve alıngan hissedebilirsin. Karamsar ve içe dönük bir ruh halinde olman mümkün. Her şeyi fazla kuvvetli hissediyor olacaksın.

Sezgilerinin de artış göstereceği bir dönemdesin. Bu hayatında yolunda gitmeyen bir ilişkiyi ya da herhangi bir durumu sonlandırmak ve geçmişte bırakmak için çok uygun bir zaman. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda, daha kontrollü olmaya ve dilini tutmaya çalışmanda büyük fayda var.

aslan burcu

Aslan burcu Aralık ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: 1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Aşk, hobiler ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çocuklarımızla iletişimimiz artabilir. Sosyal çevremizde iletişim yeteneğimizle tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Hayatımıza farklı kültürlerden yeni insanlar girebilir. Ancak aşırı rekabetçi, yargılayıcı ya da kırıcı olmamaya dikkat etmeliyiz.

Hayalindeki ilişkiler seni bekliyor. Karşına çıkan fırsatları farklı açıdan değerlendirmekte şanslısın. Eğer davranışlarına dikkat eder; mantığını ön planda tutarsan isteklerine sahip olmaya başlayabilirsin. Özellikle aşk hayatında ısrarcı davranışlarda bulunma. Evliysen ya da birlikteliğin varsa beklentilerin karşılanmıyor olabilir. Bir süre daha sabredersen dengeyi bulacaksın. İş, para, kariyer konusunda ve sorumluluklarında asla ihmalci olmamalısın.

Ortaklı bir işin varsa ve memnun değilsen yol ayrımına gelebilirsin. Zaman kaybettiğini düşünüyorsan bitirmek faydalı olabilir. Ev, aile yaşamında yeni sorumluluklar alıyorsun. Hak, hukuk, adalet alanında işlerin varsa ertelenebilir.

Yeni projeler için kollarınızı sıvayın. Yapımcı veya sanatçı olarak nasıl parlayabileceğinizi düşünün ve bunun için kendinize fırsat tanıyın. Aslan burçlarını bir süredir yoran ve engelleyen konularda yeni farkındalıklar yaşadığınızı ve bunun size güzellikler getirdiği bir döneme giriyorsunuz.

14 Aralık tarihinde Yay burcunda gerçekleşecek olan Tam Güneş Tutulması ile sene başından beri süregelen ilişkiler ve aşk temaları bir kez daha gündeme gelebilir. Yaz aylarında başlayan bir ilişki için bu dönemde tamam mı devam mı kararı verebilirsin. Yaratıcılığını sergileyebileceğin bir projenin içinde bulunabilir, bir hobini kariyer kapısına dönüştürebilirsin.

Bu yılı, 19 Aralık günü Kova burcuna geçecek olan Jüpiter ile kapatıyorsun. Jüpiter’in karşıt burcuna geçmesi, bu sene ilişkiler temasını yine ön plana çıkarıyor. Evlenmeyi düşünen Aslan burçları, Jüpiter’in etkisi ile nikah masasına oturabilir. Bekar Aslan burçları ise yeni yıla ciddi bir ilişkiye başlamış olarak girebilir.

30 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, iç dünyanda iniş çıkışlar yaşamana sebep olacak. Kendini ruhsal açıdan adeta kapana kısılmış gibi hissedebilirsin.

İçine dönüp, insanlardan uzaklaşma arzusunda olabilirsin. İş ortamı ya da günlük yaşam rutinleri senin için büyük bir stres kaynağı olabilir. Hem ruhsal hem de fiziksel sağlığına çok dikkat etmeli, kontrollerini kesinlikle aksatmamalısın. Hatta kısa bir mola verip, dinlenerek kendini toparlaman sana çok iyi gelebilir.

başak burcu

Başak burcu Aralık ayı yorumları

Başak burç yorumları: 1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evde büyük organizasyonlar düzenleyebilir, çok sayıda kişiyi evimizde ağırlayabiliriz. Aile arası iletişim trafiği artış gösterebilir. Aile bireyleriyle iletişim kurarken, kavgalardan kaçınmak için fazla sivri dilli olmamaya, fikir ayrılıklarında kendimizi frenlemeye özen göstermeliyiz.

Çevrendeki insanların seni etkisi altına almalarına izin vermemelisin. İnsanların etkisi ve tesiri altında kalma durumun söz konusu. Duygusal değişimlerin oldukça şaşırtıcı. Sevdiğin kadar sevilmek isteyeceksin.

Maddi sorunları aşma anlamında çok şanslı olacaksın. Çalışıyorsan güç ve güven kazanacaksın. Kariyer yapıyorsan beklediğin günler geldi. Bu dönemde tutarlı davranırsan çok fazla kazanacaksın. Yaşamındaki hızlı gelişmeler ve ardından gelen değişim duygularında büyük değişimler yaratıyor. Bu sende dengesizlik yaratmasın.

Aşk hayatında uyumsuzlukları ele alıyorsunuz. Çevrenin desteğiyle ilişkiyi düzeltemezsin. Boş nasihatlere ve kıyaslamalara kulak tıkamalı, sorunları sadece sevdiğin insanla halletmelisin.

Sevgiliniz veya iş ortağınızla olan birebir ilişkileriniz arasında birtakım gerginlikler yaşamış olabilirsiniz. Durağan ilişkileri bırakmanız konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Özellikle maddi anlamda kararlar alacaksanız muhakkak iyice düşünmelisiniz; hızlı kararlar vermekten kaçınmakta fayda var.


14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Tam Güneş Tutulması, tüm sene boyunca etkisini sürdüren ev ve aile temalarını ön plana çıkaracak. Aile arasında uzun süredir devam eden bir sorun bu dönemde çözüme kavuşabilir. Sene başında yapılan taşınma ya da evde değişiklik planları nihayet hayata geçirilebilir. Evlilik ya da boşanma nedeniyle ev değiştirme de mümkündür.

Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter’in 19 Aralık’ta Kova burcuna geçmesiyle bu yılı kapatıyorsun. İş ve günlük yaşamında olumlu değişikliklerin olacağını söylemek yanlış olmaz. Yeni bir iş ortamına geçebilir, sana yeni şeyler katacak yeni insanlarla birlikte çalışmaya başlayabilirsin. Günlük yaşamında daha rahat ve konforlu koşullara kavuşabilirsin. Sağlığın genel olarak iyi olacaktır ancak yine de yemene içmene dikkat etmeli, zararlı alışkanlıklardan uzak durmaya çalışmalısın.

30 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yengeç Dolunay’ı, seni sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarında etkiliyor olacak. Arkadaşların ya da sosyal çevrenle ilişkilerine yanlış anlaşılmaların ve alınganlıkların damgasını vurması mümkün. Bazı güven sorunları yaşanabilir. Arkadaşlık ilişkilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Ancak biraz daha esnek ve anlayışlı olmanda, eleştirileri daha ılımlı karşılamanda fayda var.

terazi burcu

Terazi burcu Aralık ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: 1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Kardeşler, kuzenler, komşular ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile çok sık bir araya gelebilir, birlikte küçük seyahatler yapabiliriz. Ancak aramızda fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşanabilir. Fanatiklikten ve kendi doğrularımızı dayatmaya çalışmaktan uzak durmalıyız. Karşı tarafın fikirlerini dinlemekte yarar var. Bu dönemde yeni eğitim fırsatları da söz konusu olabilir.

Hayatındaki başarı senin disiplinli olmana bağlı. Aşk yaşamında güzel bir dönem. Ancak kıskanç duygulara kapılmamalı, yolunda giden ilişkinin dengesini bozmamalısın. Havadan nem kapabilecek yapıdasın. Paylaşamıyorsun.

Diğerlerinin partnerine olan ilgisi seni çok rahatsız edebilir. Bu tür negatif duygu ve düşünceleri karşı tarafa belli etmez, dile getirmezsen birlikteliğinin enerjisini aşağı çekmemiş olursun. O anlarda aklına gelen; ben bu ilişkiyi bozarsam toparlaması daha zor olabilir olsun. Çünkü değer verdiğin biriyse sevdiğin, değmez. Güven ve bırak. Zaten olacaksa engelleyemezsin. İş hayatındaki sorumlulukları ciddiye alman sana başarı getiriyor.

Paranın kıymetini bileceksin ve bu da seni zor durumlardan kurtaracak. Aile içinde yaşanan ve yaşanacak olan sıkıntılar konusunda biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmalısın. Arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınız arasındaki iletişimi kolaylaştırabilirsiniz.

14 Aralık’ta ise Yay burcunda meydana gelecek tam Güneş tutulması, Haziran döneminde deneyimlediğin kardeşler, kuzenler, yakın çevre ve komşularla olan ilişkiler konusunu tekrar gündeme getirecek. Aranızda çözüme ulaşmamış konular için bu süreçte bir ateşkes sağlanabilir.

18 Aralık’ta nihayet Oğlak burcundaki mesaisini bitiren ve Kova burcuna geçecek olan Satürn, Mart ayında deneyimlemiş olduğun, aşk, ilişkiler, çocuklar ve yaratıcılıkla ilgili konuları bu sefer daha ciddi bir şekilde önüne koyuyor ve artık bu konularda ayağı yere basar bir şekilde hareket etmenin zamanının geldiğini belirtiyor.

Seneyi 19 Aralık’ta Kova burcuna geçecek Jüpiter ile kapatıyorsun. Jüpiter, biraz da olsun, bir gün önce buraya yerleşen Satürn’ün etkisini yumuşatacak diyebiliriz. Yeni bir aşk, hobi veya bir çocuk gündemini getirebilir. Ayrıca, Satürn’ün ayakları yere basan enerjisi ve Jüpiter’in şansı birleşince, daha önce de belirttiğimiz gibi bir hobini kariyere dönüştürmen büyük bir olasılık.

30 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yengeç Dolunay’ı, seni ev ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. İşle ilgili konular gündeme gelebilir. Kariyerinle ilgili endişelerin olabilir. Kendini güvende hissetmeyebilirsin. İşinle ilgili bir yol ayrımı söz konusu haline gelebilir. Ailen ve iş hayatın arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanabilir, stresini hem işine hem ailene yansıtabilirsin. Bu dönemde üstlerinle ya da ailenle çatışmaktan kaçınmalı, ego patlamalarından kesinlikle uzak durmalısın.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Aralık ayı yorumları

Akrep burç yorumları: 1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Yeni yatırım fırsatları önümüze çıkabilir. Para kaynaklarımız birden fazla olabilir. Ancak harcamalar konusunda temkini elden bırakmamamız gereken bir dönemdeyiz. Spekülatif yatırım araçları bugünlerde bize şans getirebileceği gibi kayıplara uğramamıza da sebep olabilir.

Aşk ve ilişkilere olan inancında sarsılma yaşayabilirsin. Son verdiğin eski ilişkilerinde geri dönüşler söz konusu olabilir. Yaşanmışlıkların tekrarının sana bir fayda getirmeyeceğini bilmelisin. Hayatına bu haftadan sonra hayalindeki aşkı çekebilir, ciddi kararlar alabilirsin. Bir süre daha sabırlı olmanda fayda var.

İş, para, kariyer alanında yeni teklifler var. Ortaklıklara girmemeye özen göster. Çalıştığın işlerde daha kalıcı olmak için dengeli ve düzenli olmaya özen göstermelisin. Maddi konularda çözüm odaklı olacağın bir dönemdesin.

14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması, yine finansal konuları gündeme getiriyor. Gelirini arttıracak yeni gelişmeler yaşayabilir, terfi edebilir, iş değişikliği yapabilirsin. Her zamankinden daha fazla risk almaya yatkın olman ve daha girişken davranman mümkün. Yine de temkini elden bırakmamanda fayda var.

18 Aralık günü Satürn, nihayet Oğlak burcundaki yolculuğunu sona erdiriyor ve uzun süre misafir olacağı Kova burcuna geçiyor. Daha önce mart ayında aile ve ev ile ilgili yaşadığın deneyimler bu defa kalıcı olarak tekrar gündemine oturuyor. Bu dönemde evlenebilir, kendi evini kurabilir, bazı aile bireylerini hayatından çıkarabilir ya da senden yaşça büyük aile bireylerinin sorumluluklarını üstlenmek zorunda kalabilirsin.

Yılı, 19 Aralık’ta Kova burcuna geçecek olan Jüpiter ile kapatacaksın. Jüpiter, Satürn’ün sert etkisini ortadan tam olarak kaldıramasa bile yine de koşulların biraz daha lehine olmasını sağlayabilir. Yeni bir gayrimenkul alman söz konusu olabilir.

Kariyer hayatında seni biraz olsun rahatlatacak olumlu gelişmeler yaşanabilir. Evindeki koşullar seni zorlasa da yüksek maneviyatın sayesinde kendini ayakta tutacak gücü bulabilirsin. Maddi açıdan da durumun beklediğinden daha iyi olabilir. 30 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yengeç burcundaki Dolunay, eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında etkisini gösteriyor olacak. Dünya görüşünü sorguladığın, kendini bir arayış içinde hissettiğin bir döneme giriyorsun.

Gergin bir ruh hali içinde olabilirsin. Bu dönemde süregelen hukuksal bir süreç varsa sonuca ulaşabilir. Bir eğitim ya da işle ilgili olarak istemeden da olsa seyahat etmek zorunda kalabilirsin. Fikirlerin konusunda da daha esnek olmanda, boş yere alınganlık yapmaktan kaçınmanda fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Aralık ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: 1 Aralık tarihinde Merkür sizin burcunuza geçiyor. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremize konuşkan, iddialı, neşeli, iyimser bir imaj yansıtabiliriz. Tartışmaktan kaçınmayan, geri adım atmayan, inatçı ve fanatik bir tavrımız olabilir.

Farklı görüşlere açık olmamız, karşımızdakileri dinlememiz gereken bir dönemdeyiz. Sözlerimiz yanlış anlaşılabilir ya da farklı anlamlara çekilebilir. Bir şey söylemeden önce iki kez düşünmeye çalışmalıyız. Birçok davet alabilir ve birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Her şeyi yapabilirsiniz ama hepsi aynı anda değil. Melankolik duygulardan kurtulmanız gerekiyor. Özel hayatının iş ve kariyer yaşamını olumsuz etkilemesi mümkün görünüyor. Süregelen bir ilişkin varsa uzaklaşabilirsin. Partnerine karşı yaşadığın soğukluğun geçici.

Karşılıksız, platonik bir ilişki yaşıyorsan ya da bitmiş bir aşka geri dönmek istiyorsanız bunu bir kez daha düşünmelisiniz. Bu sürdürdüğünüz duygu ve düşünceler sizi yıpratıyor. Birlikte olsan bile çok sağlıklı olmayacağını bilmelisin. O nedenle kendine her zaman yeni şanslar vermelisin.

Düşüncelerindeki abartı yolunda giden ilişkinin dağılmasına neden olabilir. Kafanda büyüttüğün duygulardan uzaklaş ve düşüncelerini kontrol altına almaya çalış. Var olan enerjini yüksek tutmak adına yediklerine ve içtiklerine dikkat et. Yiyerek mutlu olmaya çalışma.

14 Aralık’ta sizin burcunuzda tam Güneş tutulması yaşanacak. Bu tutulma sana tüm senenin muhasebesini yaptırırken, hayatında geçmişte bırakmak istediğin konuları ve kişileri belirlemeni, kendine yeni hedefler koymanı ve yeni bir enerjiyle harekete geçmeni sağlayabilir.

15 Aralık’ta burcunuza geçiş yapacak ve yılı senin burcunda tamamlayacak olan aşk ve güzellik gezegeni Venüs, enerjin, dinamikliğin ve pozitif bakış açın ile herkesin hayranlığını kazanabileceğine işaret ediyor. Bu dönemde yabancılarla ilişkiler sana şans ve yeni fırsatlar getirebilir. Hayatında kimse yoksa, farklı kültürlerden biriyle ya da yurt dışı bağlantılı biriyle yeni bir aşka yelken açabilirsin.

Yılın son gökyüzü hareketi ise 19 Aralık’ta Kova burcuna geçecek olan Jüpiter olacak. Hayatında yeni fırsatlar ve gelişmelerle karşılaşabileceğin, yakın çevren, kardeşlerin ve kuzenlerinden büyük destek görebileceğin bir döneme giriyorsun. Kendini geliştirmeni sağlayacak, ufkunu açacak, sana rehberlik edecek, bilgili ve entelektüel kişilerle tanışabilirsin. Eğitimle ilgili de şansın açılabilir. Bu tarihten itibaren iş ya da eğitim amaçlı çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsin. Ayrıca yeni bir yabancı dil öğrenmek istiyorsan tam sırası.

30 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, seni finansal konularda etkiliyor olacak. Ailenin parası, ortaklıklardan gelen gelirler, borç, vergi, sigorta gibi konularda gerginlik ve endişe yaşayabileceğin bir döneme giriyorsun. Eğer evliysen eşinin parası ile ilgili de huzursuzluk yaratan gelişmeler olabilir. Ödemelerini gecikmeli alabilirsin. Ya da önüne beklenmedik bir borç çıkabilir. Bu süreçte kredi kullanmaktan ya da borç almaktan kesinlikle kaçınmalısın. Harcamalarına çok dikkat etmen gerekiyor.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Aralık ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: 1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Zihnimizdeki çalkantılar kendimizi huzursuz hissetmemize yol açabilir. Beynimiz devamlı hareket halinde olabilir. Sakinleşmekte zorlanabiliriz. Bu arada yeni bir şeylere başlamak yerine eski olayları gözden geçirmeyi tercih etmeliyiz.

Her şeyi en ince detayına kadar düşünüyorsun. Güvensizlik durumlarına karşı dikkat! Yaşamının geneline yayılan geçici güvensizliğe dikkat etmelisin. Hafta başından itibaren olmadık şeyleri sorun haline getirebilirsin. Çalışıyorsan iş hayatında çalışma arkadaşlarınla aran açılabilir. Senden kaynaklanan problemler bu yönde büyütülebilir. Buna izin verecek davranışlarda bulunmamalı, sözler söylememelisin.

Aşk hayatında cümlelerine dikkat edersen partnerinle birlikte güven içinde yol alacaksın. Duyguların daha da güçleniyor, hissettiğin aşk büyüyor. Ama güvensiz hareket eder o yönde sözler sarf edersen ilişkinin enerjisini dağıtabilirsin. Sosyal çevreyle olan ilişkilerinde yargılayıcı olmaktan kaçınmaya çalış. Yeni yıl kutlamalarından uzak kalmak istiyorsanız hayır demeye çekinmeyin. Maddi olarak ise yatırım için doğru bir dönem değil.

14 Aralık tarihinde ise Yay burcunda meydana gelecek Tam Güneş tutulması, bir önceki Ay tutulması temalarını devam ettiriyor olacak. Geride bırakmak üzere olduğun senenin bir muhasebesini yapabilir, artıları ve eksileri kafanda tartabilirsin. Yeni seneye hazırlanmak için dış dünyadan kendini soyutlaman mümkün.

18 Aralık’ta Satürn artık burcunu tamamen terk ederek, Kova burcuna geçiyor. Finansal konularda biraz daha yenilikçi bir bakış açısı kazanabilirsin ancak yine de ayağını yorganına göre uzatacağın, paranın sana çalışarak geleceği, ancak emeğinin karşılığını alacağın uzun bir sürece giriyorsun. Gelirlerini ve yeteneklerini geleceğe yönelik inşa etmeye başlayabilirsin. Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter, 19 Aralık itibariyle Kova burcunda geçiş yapıyor. Jüpiter, bir sene boyunca bu konumda olacak. Satürn’ün kısıtlamalarını tam olarak engelleyemese de para evinde bulunduğu sürece, sana finansal olarak şans getireceği söylenebilir. Yeni iş fırsatları gelişebilir. Yurt dışı kaynaklı gelirlerinde artış olabilir.

21 Aralık tarihinde sizin burcunuza geçecek olan iletişim gezegeni Merkür, kendini her zamankinden daha kararlı hissedeceğini, düşüncelerini ifade ederken zorlanmayacağını gösteriyor. Çevrenle olan iletişimlerinde ciddi, açık ve net olabilir, sorunlara rasyonel çözümler üretebilirsin. Çok çalışmanı gerektirecek yeni iş anlaşmaları ve yeni projeler söz konusu olabilir.

22 Aralık’ta burcuna geçiş yapacak olan Güneş hem ruhsal hem de fiziksel olarak kendini çok daha iyi hissettirecek. Özgüvenin ve cesaretin artabilir. Hedeflerine doğru daha kararlı adımlarla ilerleyebilirsin. 30 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Karşıt burcundaki Dolunay seni ilişkiler konusunda dikkatli olman için uyarıyor. Almak zorunda kaldığın sorumluluklar seni yoruyor olabilir. Bu yüzden bu süreçte kendini karamsar ve öfkeli hissedebilirsin.

İlişkilerini ya da iş birliklerini bu nedenle masaya yatıracağın bir döneme giriyorsun. Ancak son derece alıngan ve eleştiri kaldıramayacağın bir dönemde olduğun için tartışmalarda sarf ettiğin sözlere dikkat etmelisin. Geri dönüşü olmayan bir süreci başlatabilirsin. Eğer ilişkin yoksa, hayatına yeni biri girebilir. Ancak çok dikkatli olmalı, ilişkinin ciddileşmesinden önce her detayı gözden geçirmelisin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Aralık ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: 1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla, kariyer kazançları ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde hayatımıza çok sayıda yeni insan girebilir. Bizimle aynı düşünceleri, aynı amaçları paylaşan gruplara katılabiliriz. Farklı kültürlerden, yabancı kişilerle tanışabiliriz. Kariyer kazançlarımızda sürpriz bir artış olabilir ancak har vurup harman savurmak için uygun bir dönemde değiliz.

Artık geçmişin zor zamanlarını geride bırakıyorsunuz. Enerjin artıyor, duygularına ve düşüncelerine yansıyor. Birlikte çalıştığın insanlara karşı daha sakin ve öz verili olman gerekiyor. O anlamda yanlış anlaşılmalara açıksın.

Sosyal ilişki ve iletişimde tartışmacı kavgacı ortamlardan uzak durmanda fayda var. Haksızlığa tahammül edemiyorsun ama idare etmen gereken durumlar var. Sonradan daha fazla üzülmemek adına merhametini ve vicdanını ortaya koy. Aşk hayatın hareketleniyor. Partnerinle birlikte el ele güzel günlere yürüyorsun. Geçmişte yaşanan bir sorun tekrar gündeme gelebilir, o durumda görmezden geliyorsun.

14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması ise bir kez daha arkadaş gruplar, sosyal çevre ve gelecek planları ile ilgili konuları gündeme getirecek. Haziran’da başlatmış olduğun girişimler bu dönemde meyvelerini vermeye başlayabilir. Hayatına yeni giren kişiler sayesinde yeni kariyer fırsatları önüne çıkabilir.

18 Aralık tarihinde, yönetici gezegenin Satürn uzun süre kalmak üzere burcuna kesin geçiş yapıyor. Satürn, seni hayatını baştan aşağıya tekrar gözden geçirmeye yönlendirecek. Yaşamında yeni bir sayfa açmak isteyebilir, kendine yeni hedefler belirleyebilir, hayatının yönünü değiştirmek için harekete geçmek isteyebilirsin.

19 Aralık tarihinde burcuna geçecek olan bolluk, bereket ve şans gezegeni Jüpiter, rahat bir nefes almanı sağlayacak. Kendini daha iyimser hissedebilir, hayata daha pozitif bir bakış açısıyla yaklaşabilirsin. Bu dönemde önüne birçok yeni iş fırsatı çıkabilir. Karamsarlıktan kurtulacak, yolunda gitmeyen şeyleri düzeltmek için daha çok çaba göstereceksin.

30 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay seni en çok, sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. Hem iş hem de günlük hayatında bir süredir çok sıkılmış ve bir değişiklik arıyor olabilirsin. Bu çok çalışmak zorunda kalacağın bir dönem olacak.

Yetiştirilmesi gereken işlerin sorumluluğu tamamen üzerine kalmış ve seni boğuyor olabilir. Kendini savunmalı ancak gereksiz yere inatçılık ve alınganlık yapmaktan, gerginlik çıkarmaktan da kaçınmalısın. Sağlık konularında da dikkatli olmanda fayda var. Kontrollerini yaptırmayı unutma.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Aralık ayı yorumları

Balık burç yorumları: 1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni kariyer fırsatları ile karşılaşabiliriz. Yabancılarla çalışma söz konusu olabilir. Üstlerimiz, otorite konumundaki kişiler ve ebeveynlerimiz ile tartışmaktan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Gerginlikle söyleyebileceğimiz sözler bize çok şey kaybettirebilir.

Manevi olarak kendini ve enerjini aşağı çekebilecek düşüncelerden uzak durman gerekiyor. Ruh sağlığın için bu son derece önemli. Sosyal ortamlara giriyorsun. Kariyer konusundaki hayallerin, beklentilerin gerçekleşebilir.

Girdiğin ortamlarda sohbetin harareti ile anlatılmaması gereken şeyleri anlatma ihtimalin var. Sonrada pişmanlık duyacağın şeyler yapman olası görünüyor. Yeni kazançlara açıksın. Başarına başarı katabileceğin bir döneme giriyorsun.

Uzun süredir mücadele ettiğin ve beklediğin şeylerde netice alıyorsun. Düzen değiştirmek adına oldukça uygun bir dönem. Kendini eksik hissettiğin konularda gelişimini tamamlayabileceğin yeni fırsatlarla karşılaşıyorsun. İsteklerin ve planların konusunda kesinlikle planlı olmalısın. Kendine değer ver ve yaptığın her işte istekli ol.

14 Aralık tarihinde Yay burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması, haziran ayında yaşadığın kariyer ve aile ile ilgili konuları bir kez daha gündeme getirecek. Yaz aylarından beri devam eden sonuçlanmamış bazı sorunlar bu dönemde nihai olarak çözülebilir. Yurt dışı konuları söz konusu olabilir, taşınabilir, şehir ya da ülke değiştirebilirsin. Aynı zamanda evlilik, çocuk sahibi olma gibi durumlar da gündeme gelebilir.

Seneyi 19 Aralık tarihinde Kova burcuna geçecek olan Jüpiter ile kapatıyorsun. Yaklaşık bir sene orada kalacak olan Jüpiter iç dünyanda hissettiğin huzursuzluğu bir nebze de olsa geçirebilir.

Kendini daha huzurlu ve pozitif bir ruh hali içinde hissedebilir, manevi bir aydınlanma yaşayabilirsin. Sağlıkla ilgili sorunlar da bu süreçte çözüme kavuşabilir. Ruhsal çalışmalara ağırlık verebilirsin. 30 Aralık’ta Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yengeç burcundaki Dolunay, seni aşk ve ilişkiler konularında etkiliyor olacak. İlişkin yoksa bu dönemde yeni birinin hayatına girmesi mümkün. Güvenlik ihtiyacın seni bir aşka yönlendirebilir.


Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen ve çocuk sahibi olmayı düşünüyorsan, bu dönemi değerlendirebilirsin. Yaratıcılığını gösterebileceğin konulara eğilebilir, hobilerine yönelebilirsin. Ancak, sevdiğin kişilerle tartışmaktan kaçınmalısın. Yanlış anlaşılmalar ve gerginlikler ilişkilerine kalıcı hasarlar verebilir.

İndigo Dergisi Astroloji Analizleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.