Astroloji: 11 – 17 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 11 – 17 Ocak 2021 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 11 - 17 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 11 – 17 Ocak 2021 haftalık burç yorumları. 11 Ocak, 12 Ocak, 13 Ocak, 14 Ocak, 15 Ocak, 16 Ocak ve 17 Ocak tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

Bu hafta 13 Ocak’ta gerçekleşecek Oğlak burcunda Yeni Ay bize sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Bu dönemde ciddi konular, kurumsal ve devletle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kısıtlamalarla, daha derin düşünebileceğimiz, kimi zaman güç ve baskı içeren koşullarla karşılaşabiliriz.


Haftanın ilk günlerinde, 11 Ocak – 12 Ocak tarihlerinde zekamızı ve yeteneklerimizi verimli kullanma ve yenilik yapma imkanı bulabiliriz. 14 Ocak’ta ise Uranüs’ün düzgün harekete dönmesi, bu hafta daha sert, ani olaylarla karşılaşabileceğimize işaret etmekte. Etkisi 10-12 gün sürecek bu dönemde istikrar, para ve ekonomi alanında daha huzursuz koşullar yaşayabiliriz.

Haftanın sonuna doğru Jüpiter’in Uranüs ile kontakları büyük fikirlerle, planlarla ve deha ile ilgilidir. Dahice ve ilerici fikirler hayatımıza beklenmedik ve ani bir şekilde girebilir. Bu açının handikaplı tarafı bazı planların ayaklarının yere basmaması ve somut dünyaya indirilememesidir.

Değişim isteğimiz ve sıkılganlığımızın arttığı bir dönemdeyiz. Ani kararlar ve değişiklikler için çok uygun bir zaman değil. Adımları atarken iki kere düşünmek gerekiyor, özellikle de finansal ve eğitimle ilgili kararlarınızda.

Şartlar baskılı ve akıllı adım atma gerekliliği de olsa büyük fırsatları yakalayabileceğimiz bir dönem. Bireysel olarak iş kurmak, işe odaklanmak için ideal bir dönem. Depremler, volkanik faaliyetler, liderlere suikast girişimleri gibi konular gündemde olabilir.

Astroloji: 11 – 17 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 11 – 17 Ocak haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Kariyer hayatınızda önemli bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Önümüzdeki 10-12 gün yeni iş fırsatları ile karşılaşmanız mümkün. Hayatınızda yeniliklerin olması için eskilerin gitmesi, bitmesi ve kapanması gerektiğini gösterecek.

Mevcut işinizde bir terfi söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizi değiştirme gereği duyabilirsiniz. Annenizle olan ilişkinizi yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerimiz ile geleceğimiz hakkında yeni planlar üretebiliriz.

Yaşam düzeninizde de köklü değişimler gündeme gelebilir. Ani bir taşınma kararı, miras ve nafaka gibi yasal süreçlerden gelen maddi kazançlar gündeme gelebilir. Kazanç ve kayıplar önünüze gelebilir.

Risk almaya veya yeni yatırımlar yapmaya eğilimli olacağımız, ancak son derece temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Finansal konularda adım atarken kendimizi güvene almamızda fayda var.

boğa burcu

Boğa burcu 11 – 17 Ocak haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Hayata farklı bir pencereden bakmaya başlayabilir, bakış açını revize edebilirsin. Yaşadığın olayları gereğinden fazla ciddiye alma eğiliminde olabilirsin. Yurt dışından kardeş, kuzen gibi misafirlerin olabilir. Yüksek öğrenim veya mahkemelerle ilgili konular gündeme gelebilir.

Kariyeriniz ve geleceğiniz adına radikal ve cesur adımlar içerisinde olabilirsiniz. Süregelen bir davanız aniden netleşebilir. Hakkınızı savunmak adına bir yasal süreç başlatabilirsiniz. Davalarla bağlantılı kazançlar elde edebilirsiniz. Görüntünüzde ve tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Bu dönemde Mars sizin burcunuzda seyahat ettiği için sizlere zarar verebilecek gereksiz inatçılıklardan uzak durmalısınız. Attığınız adımlarda, özellikle finansal, para ve yatırım konularında son derece temkinli olmanızda fayda var.

Üstlerimiz veya ebeveynlerimiz ile iletişimimiz artabilir, daha rahat, açık ve net diyalog kurabiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz, üstlerimizin dikkatini çekebilir. Bugüne kadar çalıştığımız alanlardan farklı bir konuda proje üretmemiz istenebilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 11 – 17 Ocak haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Nihayet bütçene bir çeki düzen verme şansın olabilir. Borçlarını yeniden yapılandırarak alacak verecek dengeni kurabilirsin. Varsa mirasla ilgili sorunlar varsa çözülebilir. İçinde bulunduğun her türlü krizi akılcı bir şekilde çözebilirsin. Partnerinin gelirlerinde artış olabilir.

Yaşamınızda kontrol dışı olaylar, durumlar önünüze gelebilir. İnsanların gerçek yüzünü görebilir, samimiyetlerinin doğruluğunu anlayabilir, yeni insanları daha hızlı hayatınıza alırken hayatınızdaki bazı kişilerle ani ve net bir şekilde kopabilirsiniz. İşten çıkarılma, istifa düşünceleri gibi konular gündeme gelebilir.

Geçmişteki bazı şeyleri hatırlamak veya hatalarımız ve korkularımızla yüzleşmek bizi huzursuz edebilir. Mücadele etmeyi bırakmamalı, geçmişe takılıp kalmaktan vazgeçmeliyiz. İş hayatınızda, çalışma düzeninizde ani, köklü değişimler kapıda. İş ilişkilerinde arka plan durumlara, art niyetlere ve gizli kapaklı durumlara dikkat etmelisiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 11 – 17 Ocak haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta ikili ilişkilerin gündemini fazlasıyla meşgul edebilir. Partnerinin günlük düzeni değişebilir, bu durum seni de etkileyebilir. Partnerinin karşısına yeni iş fırsatları çıkabilir.

Size fayda sağlayacak iş birlikleri kurabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk üstlenmeniz gerekebilir. İlişkilerinizdeki faydasız olanın, ömrü tükenmiş ilişkilerin temizleneceği ve sistemin sizin için hayatınızı yenileceği bir süreç var önünüzde.

Artık eski çalışma düzeniniz, eski yaşam rutinleriniz radikal bir şekilde değişiyor. Finansal konularla ilgili risk alabilir, bir yatırıma girebilir, iş hayatında büyüme gayretinde olabilirsiniz. Ortak kaynaklar, vergi, sigorta, miras, borçlar ve alacaklar gibi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Başvurduğumuz bir kredi onaylanabilir veya bir burs başvurusu olumlu sonuçlanabilir. Prim, komisyon, nafaka gibi alanlarda sorunlarımız çözülebilir.

Bu dönemde, yeni bir adım atmak istemeyebilir ancak ideallerimizi, hayallerimizi daha da sağlamlaştırmak için çalışabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir, aşırı temkinli davranarak bu fırsatları kaçırmamalıyız.

aslan burcu

Aslan burcu 11 – 17 Ocak haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta günlük rutinlerini, çalışma düzenini tekrar gözden geçirebilir, sağlık kontrollerine gidebilirsin. Yeni bir yeme içme düzeni benimseyebilir, spora başlayabilir. Özetle kendine daha iyi bakacağın, kendini disipline sokacağın ve daha özenli olacağın bir yaşam düzenine geçmek için doğru zaman. Akrabalarınla da ilişkilerini düzenleyebilirsin.

Yaşamınızda artık eski düzen yıkılıyor. Bir süredir sorun yaşadığınız, beklediğinizi bulamadığınız iş yerinden istifa kararı almak isteyebilirsiniz. Sizi beslemeyen, heyecanı ve huzuru bulamadığınız ilişkilerden kopabilir, bitirebilirsiniz. Ya hep ya hiç mantığıyla hayata yaklaşabilir, ilişkilerde bu doğrultuda seçimler yapabilirsiniz.

Diğer yandan çalıştığınız alanda, süregelen işinizde yeni ve ek sorumluluklar alabilir, bir üst pozisyona yükselebilir, bir ekibin liderliğini üstlenebilirsiniz. Kariyer hayatınızda önemli köklü değişimler yaşamaya başlıyorsunuz.

Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında endişeli olabilir, bulunduğumuz pozisyonu korumak için işimize dört elle sarılabiliriz. Eğer çalışıyorsak, yeni iş anlaşmaları yapmamız olasıdır. Yeni iş birlikleri yapmamız da söz konusu olabilir. Üstlerimizle inatlaşmaktan ve tartışmaktan kesinlikle kaçınmalıyız.

başak burcu

Başak burcu 11 – 17 Ocak haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta hayata daha pozitif gözlerle bakacağın bir dönem başlıyor. Şansının açıldığını hissedebilir, hayattan daha fazla keyif alabilirsin. Hobilerini kazanca dönüştürmek için çok uygun bir dönem. Ayrıca çocuk sahibi olmakla ilgili planlar yapabilirsin.

Uzun süren hukuksal bir konuda çözüme ulaşmamız söz konusu olabilir. Karşıt görüşlere karşı daha esnek olmalı, sosyal medyada veya çevremizde tartışmalara girmekten kaçınmalıyız.


İş değişikliği, istifa, yeni iş başvuruları gibi konular gündeme gelebilir. Bazı iş arkadaşlıklarınızda dengeyi korumanız, aşırı yakınlık ve aşırı gerilim gibi iki ayrı uçta olmamaya çalışmanız daha doğru olacaktır. Alternatif işler, bir hobinin işe dönmesi, bir eğitime başlama veya bitirme gündeme gelebilir.

Hem günlük hem de iş yaşamımızda hareketlilik ve yoğunluk yaşamamız söz konusu. Artan tempomuz bu dönemde sizi biraz yorabilir. Eksik işlerimiz tamamlamak, sağlık kontrollerinden geçmek için iyi bir zaman dilimindeyiz. Diyet ve spora başlamak istiyorsak da tam zamanı.

terazi burcu

Terazi burcu 11 – 17 Ocak haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşecek yeniay, hayatının birçok alanında değişikliklerin habercisi olabilir. Ev almak veya yaşadığın yeri değiştirmek için harekete geçebilirsin. Evlenmeye veya çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. İşinin değiştirmen de söz konusu olabilir.

Mars Boğa burcunda olduğu için bir takım ödemeler sizi uğraştırabilir. Para ile ilgili konularda kemerleri sıkmanın zamanının geldiğini düşünebiliriz. Ancak bir yandan da harcama dürtülerimiz de artabilir. Kendimizi frenlemeye çalışmak bizi iyice gerebilir. Ortak kaynakların kullanımı konusunda partnerimiz, eşimiz veya ailemiz ile tartışma yaşayabiliriz.

Bu dönemde hızlı aşk ilişkileri, hızlı flörtler, ani başlayıp hızlı bitebilecek bir ilişki durumu söz konusu olabilir. Aşk ilişkilerinizde tensel paylaşımlara, maddi paylaşımlara özellikle dikkat etmelisiniz. Borç alma-verme durumları sizi zora sokabilir. Yanlış cinsel birliktelikler memnuniyetsizlik, mutsuzluk gibi ruh hallerine götürebilir.

Eğer hayatımızda kimse yoksa, yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Zaten bir ilişkimiz varsa, sevdiğimiz kişiyle rahatça iletişim kurabilecek, duygularımızı açık ve net ifade edebileceğiz. Çocuk sahibi olanlarımız için, çocuklarımızla ilgili iyi haberler gelebilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 11 – 17 Ocak haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta yakın çevrenizle ilişkilerinizi düzenleyebilir, yaşadığınız çevreyi gözden geçirebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili sorumluluklar üstlenebilir, onların yardımına koşabilirsiniz. Size kazanç getirecek bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. İş seyahatlerine çıkmanız gerebilir.

Ortaklıklar konusunda canınızı sıkabilecek krizli ilişkiler sizi zorlayabilir. Dediğim dedik olmak bize yarardan çok zarar getirecektir. Daha sonra zararlı çıkabileceğimiz için bu iki aylık süreçte herhangi bir konuda anlaşma veya sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değildir.

Ani bir kararla ev değişikliği, taşınma konuları gündeminize girebilir. Zaten böyle bir süreç sizin için varsa bu süreç netleşmeye doğru gidebilir. Evdeki ilişkilerde köklü değişimler yaşanabilir. Ev arkadaşınızı değiştirme, sevgilinizle hayatı paylaşmaya başlama, ilişkilerde bir tamam veya devam durumunun oluşması söz konusu.

Aile bireyleriyle bir araya gelip, yüz yüze konuşarak, bir süredir devam eden veya geçmişten gelen konuları çözüme kavuşturmayı deneyebiliriz. Karşılıklı olarak esnek ve uzlaşmacı olmayı denememizde fayda var. Aile evinde olanlar evden çıkma gibi bir durum yaşayabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 11 – 17 Ocak haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek yeniay sizin için finansal konularda olumlu gelişmelerin habercisi olabilir. Kazançlarınızı artırmanızı sağlayacak yeni bir iş bulabilirsiniz. Yeni beceriler edinmek için bir eğitime başlayabilir, bir ilişkiden fayda sağlayabilirsiniz. Tahsil edemediğiniz alacaklarınızı toplayabilirsiniz.

Birlikte çalıştığımız kişilerle fikirlerimizden ve yöntemlerimizden taviz vermediğimiz için çatışma yaşanabilir. Zaman zaman rutin ve angarya işler, ayrıca sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Eğer çalışıyorsak, yazışmalar ve görüşmelerin sayısı artabilir. Eğitimimiz devam ediyorsa, sınavlar ve dersler ile çok yoğun olacağımız bir sürece giriyoruz. Bu dönemde çok sayıda yolculuk da yapabiliriz. Satış, pazarlama, danışmanlık, sosyal medya gibi alanlarda çalışıyorsak şanslı bir zaman dilimindeyiz.

Kariyer, iş, çalışma hayatınızda önemli kararlar alıyor, önemli görüşmeler yapıyor olacaksınız. İş arayanlar için oldukça destekleyici bir zaman dilimi. Bazıları ise iş hayatı aracılığıyla yaşamında uzun süre kalacak kişilerle tanışabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 11 – 17 Ocak haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek yeniay sizi fazlasıyla etkiliyor olacak. Hayatınızın kontrolünü eline alacağınız, şanslı bir dönemde olacaksınız. Bu dönemde karşınıza oldukça güzel fırsatlar çıkabilir.

Hem kariyerinize, hem de özel hayatınıza bir çeki düzen verebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili de değişiklikler yapabilir, kendinizi fiziksel olarak yenileyebilirsiniz. Bu dönemde çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz.

Belki de şimdiye kadar fark etmediğimiz yeteneklerimizi keşfedebilir, kullanmaya başlayabiliriz. Kendimize yeni gelir kapıları açmamız ve yeni iş fırsatları yaratmamız da mümkün. Gelirimizi artıracak yeni iş bağlantıları da kurabileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleceğimizi maddi olarak güvence altına almak öncelikli hedefimiz olacak.

Finansal dengenizde ani değişimler söz konusu olabilir. Büyük bir yatırım planı, önemli bir kazanç sağlamak için alternatif yollar arama, bir hobinizde kendinizi geliştirmek adına para harcama gündeme gelebilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 11 – 17 Ocak haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek yeniayın etkisiyle hedeflerinize varmak için detaylı araştırmalar yapabilir, araştırmalarınızın sonucunda da kendinize yepyeni bir strateji belirleyebilirsiniz. Ön planda olmak istemiyor olabilirsiniz ama bu durum, olup biteni yönetemeyeceğiniz anlamına da gelmiyor. Hayatınıza size faydası dokunacak, fikir verecek biri girebilir.

Bazı ilişkiler kontrolünüz dışında bitebilir. Fakat biten ve kapanan her durum, özünde size artık fayda sağlamadığı için olacak ve yeniye yer açacaktır. Güvendiğiniz, sırtınızı yasladığınız insanlar değişiyor. Merkür’ün sizin burcunuzdaki seyahati zihinsel kapasitemizi daha da artıyor. Kendimizi açık ve net olarak ifade edebilecek, çevremizdekilerin hayranlığını kazanabileceğiz. Yeni bağlantılar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilir, onlardan ileride çok işimize yarayacak bilgiler öğrenebiliriz. Her zamankinden daha hızlı düşünecek, daha hızlı harekete geçeceğiz.

Ailevi konularla ilgili gelişmelerde bir şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen konular üzerinde tartışıp uzlaşmaya yanaşmamamız aile bireyleri ile aramızı açabilir. Yeni bir gayrimenkul almak veya satış yapmak için hareket geçebiliriz. Evde yapılacak tadilat, dekorasyon değişikliği veya taşınma gibi durumlar sinirimizi bozabilir.

Yaşamınızda sarsılmaz gördüğünüz alanlar yıkılıp yeni bir düzen inşa edilebilir. Kendi sınırlarınızı aşabilir, daha önce gösteremediğiniz cesareti gösterebilirsiniz. Sorunlu bir ilişki, evlilik bugünlerde sizin için daha katlanılmaz gelebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 11 – 17 Ocak haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Yeniay’ın gayet olumlu etkilediği burçlardan biri olacaksınız. Kendinizi oldukça şanslı hissedecek, hedeflerinize rahatlıkla ulaşabildiğinizi göreceksiniz. Finansal açıdan güçlenebilirsiniz. Arkadaşların aracılığıyla gelecek ve sizleri mutlu edecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çocuk sahibi olabilirsiniz.

Kaza ve yaralanmalara, hastalıklara ve hastalıkların getireceği yorgun düşmeye, eve kapanma haline dikkat. Bu dönemde kendinize, kendi sağlığınıza ekstra dikkat etmeli ve özen göstermelisiniz.

İletişim halinde olduğunuz insanlar ve yazışmalarla ilgili konularda krizlere müdahale etmek durumunda kalabilirsiniz. Günlük yaşamımızda ve kısa yolculuklarda ertelemeler, gecikmeler yaşanabilir. Fikirlerimizi çevremize kabul ettirmeye çalışabilir, düşüncelerimize karşı çıkanlarla çatışmaya girebiliriz. Sosyal medyada kendimize hakim olmakta fayda var.


Sezgilerimiz artabilir, dostu düşmanı daha net görebiliriz. Dedikodular, arkamızdan iş çevirmeye çalışan kişiler bu dönemde açığa çıkabilir. Kendimizi kötü niyetli insanlara karşı korumamızda fayda var.

Numeroloji 2021: Bu yıl sizi neler bekliyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.