Astroloji: 18 – 24 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 18 – 24 Ocak 2021 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 18 - 24 Ocak 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 18 – 24 Ocak 2021 haftalık burç yorumları. 18 Ocak, 19 Ocak, 20 Ocak, 21 Ocak, 22 Ocak, 23 Ocak ve 24 Ocak tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Sosyal hayatında bir hareketlilik söz konusu olabilir. Sıra dışı ya da entelektüel sohbetlerin yoğun olduğu gruplar içine katılabilirsin. Bu gruplar içerisinde yeni tanışabileceğin ya da çevrendeki güçlü kişilerden geleceğe dair planlarınla ilgili destek görebilirsin.


Kariyer hayatında önemli bir dönüm noktasında olabilirsin. Bu hafta yeni iş fırsatları ile karşılaşman mümkün, mevcut işinde bir terfi de söz konusu olabilir. Sosyal çevreni değiştirme gereği duyabilirsin. Annenle ilişkini yeniden yapılandırmak isteyebilirsin.

Risk almaya veya yeni yatırımlar yapmaya eğilimli olacağımız, ancak son derece temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Finansal konularda adım atarken kendimizi güvene almamızda fayda var.

Çevrenizdekilerle parasal konular üzerine iddialara girebilir ve karşılıklı çekişmeler içerisinde olabilirsiniz. Maddi konularda biraz tedirgin hissedebilirsiniz. Ödeme ve para konuları sizi rahatsız edebilir. İletişimi yoğun günler geçirebilirsiniz. Aile içindeki sorumluluklarınızla ilgili önemli konuşmalar yaşanabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: İş hayatında gözler üzerinde olabilir. İşine olan yenilikçi yaklaşımınla başarı elde edebilirsin. Uzun zamandır beklediğin zammı alabilirsin ya da seni bir üst pozisyona taşıyacak terfi hemen kapıda olabilir. Hayatını ve geleceğe dair hedeflerini değerlendirmek için güzel bir dönemde olacaksın.

Hayata farklı bir pencereden bakmaya başlayabilir, bakış açını revize edebilirsin. Yaşadığın olayları gereğinden fazla ciddiye alma eğiliminde olabilirsin. Yurt dışından kardeş, kuzen gibi misafirlerin olabilir. Yüksek öğrenim veya mahkemelerle ilgili konular gündeme gelebilir.

Üstlerimiz veya ebeveynlerimiz ile iletişimimiz artabilir, daha rahat, açık ve net diyalog kurabiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz, üstlerimizin dikkatini çekebilir. Bugüne kadar çalıştığımız alanlardan farklı bir konuda proje üretmemiz istenebilir.

Hiç beklemediğiniz bir takım zorlayıcı durumlar söz konusu olabilir. Trafikte veya dışarıdaki işlerinizi sürdürürken ani kazalara karşı çok daha dikkatli hareket etmenizde fayda var. Olayları abartma eğiliminde olmanız da muhtemel.

Hafta sonu parasal konularda görüşmeleriniz söz konusu olabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz açısından önemli konular söz konusu olabilir. Daha fazla sosyalleşme ihtiyacı duyabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: İçinde yükselen özgürlük duygusuyla biraz uzaklaşmak isteyebilir ve kendin için yurtdışına eğitim amaçlı bir seyahat organize edebilirsin. İşini uluslararası alanda büyütmek istiyorsan doğru zamandasın. Hedeflerine giden yolda güçlü kişilerden destek görebilirsin. Bu süreçte hayatı anlamlandırmaya yönelik felsefi konular ilgini çekebilir.

Bütçene de bir çekidüzen verme şansı yakalayabilirsin. Borçların varsa yeniden yapılandırarak alacak verecek dengeni sağlaman mümkün. Miras, alacak vb konularla ilgili sorunlar varsa çözülebilir. İçinde bulunduğun her türlü krizi akılcı bir şekilde çözebilirsin. Partnerinin gelirlerinde artış olabilir.

Geçmişteki bazı şeyleri hatırlamak veya hatalarımız ve korkularımızla yüzleşmek bizi huzursuz edebilir. Mücadele etmeyi bırakmamalı, geçmişe takılıp kalmaktan vazgeçmeliyiz. İş hayatınızda, çalışma düzeninizde ani, köklü değişimler kapıda. İş ilişkilerinde arka plan durumlara, art niyetlere ve gizli kapaklı durumlara dikkat etmelisiniz.

Haftaya başlarken beklemediğiniz konularda birtakım duyumlar alabilirsiniz. Geçtiğimiz hafta yaşadığınız olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor. Etrafınızdakilerle dikkatli bir şekilde iletişim kurmaya özen göstermenizde yarar var.

Hafta sonu itibariyle hem kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz hem de iletişimi yoğun bir zaman diliminde olacaksınız. Büyük kurum ve kuruluşlardan, belki devletle ilgili bir alandan, miras, sigorta veya hayatınızda olan birilerinin geliri hakkında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Odağında eşinle ya da ortağınla olan ortaklaşa finansal paylaşımlar olabilir. Banka kredisi ya da vergilerle ilgili konular gündemine gelebilir. Bir yandan başkalarıyla birlikte hareket etme zorunluluğu hissederken, diğer yandan da içinde yükselişe geçen özgürlük hissiyle kendi yolunda, kendi bildiğin gibi yürümek isteyebilirsin.

Bu dönemde ikili ilişkilerin gündemini fazlasıyla meşgul edebilir. Partnerinin günlük düzeni değişebilir, bu durum seni de etkileyebilir. Partnerinin karşısına yeni iş fırsatları çıkabilir. Sana fayda sağlayacak iş birlikleri kurabilirsin, ikili ilişkilerinde daha fazla sorumluluk üstlenmen gerekebilir.

Bu hafta belki yeni bir adım atmak istemeyebilir ancak ideallerimizi, hayallerimizi daha da sağlamlaştırmak için çalışabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir, aşırı temkinli davranarak bu fırsatları kaçırmamalıyız.

Hafta başında kariyerinizle ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir. Yakın çevrenizden kişilerle olan görüşmeleriniz daha çok hedeflerinizle ilgili bir yön belirlemek adına önem kazanabilir. Sosyal çevre alanlarınızdaki işleri daha stabil hâle getirebilirsiniz.

Hafta sonuna doğru ise ötelediğiniz bazı işleriniz için görüşmeler içinde olabilirsiniz. Ayrıca evlilik, ortaklık, uzun soluklu ilişkiler konusunda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: 

Odak noktana partnerinle ya da ortağınla olan ilişkini alabilirsin. Bu ilişkilerin içerisinde daha özgürlükçü tavırlar sergileyebilirsin. İçinde bulunduğun ilişkiden özgürleşmek ya da ilişki içindeki sınırlarını belirleme arzun yükselişe geçebilir.

Günlük rutinlerini tekrar gözden geçirebilir, sağlık kontrollerine gidebilirsin. Yeni bir yeme içme düzeni benimseyebilir, spora başlayabilir. Kısacası kendine daha iyi bakacağın, daha özenli olacağın bir yaşam düzenine geçebilirsin. Akrabalarınla ilişkilerini düzenleyebilirsin.

Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında endişeli olabilir, bulunduğumuz pozisyonu korumak için işimize dört elle sarılabiliriz. Eğer çalışıyorsak, yeni iş anlaşmaları yapmamız olasıdır. Yeni iş birlikleri yapmamız da söz konusu olabilir. Üstlerimizle inatlaşmaktan ve tartışmaktan kesinlikle kaçınmalıyız.

Hafta başında hızlı bir tempoda olacaksınız. Yurtdışı ile bağlantılı işlerinizin öne çıkacağı hafta başında daha temkinli hareket etmenizde yarar var. Gereksiz riskler almamaya dikkat edin. Hayatında senin için önemli olan kişilerin ihtiyaçlarına zaman ayırman gerekebilir. Özellikle işinle ilgili konularda sabırsız, aceleci tutumları sakinleştirmekte fayda olabilir.

Hafta ortasında kariyer konuları öne plana çıkıyor olacak. İş, ebeveynler, meslek, profesyonel hayatınız gibi konular gündeminizde olabilir. Bir süredir kafanızı meşgul eden ortaklıklar, evlilik, birliktelikler gibi konular, hukuksal sorunlar için mücadele edebilirsiniz. Hafta sonu ise yaşadığın haftanın yorgunluğunu unutturacak güzel gelişmeler yaşanabilir.

başak burcu

Başak burcu 18 – 24 Ocak haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Günlük hayatına dair ve iş rutinlerinde hareketlenme söz konusu olabilir. İşyerinde sonraki zamanlarda ilgilenmek üzere ötelediğin bir konu varsa, yeni ve orijinal bir bakış açısıyla bu konuyu nihayete erdirebilirsin.

Hayata daha pozitif gözlerle bakacağın bir dönem başlıyor. Şansının açıldığını hissedebilir, hayattan daha fazla keyif alabilirsin. Hobilerini kazanca dönüştürmek için çok uygun bir dönem. Ayrıca çocuk sahibi olmakla ilgili planlar yapabilirsin.

Hem günlük hem de iş yaşamımızda hareketlilik ve yoğunluk yaşamamız söz konusu. Artan tempomuz bu dönemde sizi biraz yorabilir. Eksik işlerimiz tamamlamak, sağlık kontrollerinden geçmek için iyi bir zaman dilimindeyiz. Diyet ve spora başlamak istiyorsak da tam zamanı.

Hafta başında ortaklıklar, ortak kazançlarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Birlikte çalıştığınız insanlarla görüş ayrılığından dolayı gerginlikler, tartışmalar yaşanabilir. Ufak tefek kazalara açık bir haftadasınız. Hafta ortasında Çarşamba günü ay boşlukta olduğu için yeni bir işe girişmemeye özen göstermelisiniz.


İşyerinde sorumlulukların artabilir. Belki de ekip arkadaşlarından birinin işten ayrılmasıyla onun görevlerini üstlenebilirsin. Yoğun bir iş temposu olması halinde sağlığına özellikle dikkat etmende fayda var.

Hafta sonu kariyerinizle ilgili konularda değişiklikler istiyorsanız yoğun görüşmeler ve arayışlar içerisinde olabilirsiniz. Ancak enerjinizi gereksiz harcayabileceğiniz durumlar da söz konusu olabilir. Önemli kararlar almak için hareket geçmek adına hafta sonu daha uygun olabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Hayatının birçok alanında değişiklikler söz konusu olabilir. Ev almak veya yaşadığın yeri değiştirmek için harekete geçebilirsin. Evlenmeye veya çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. İşinin değiştirmen de söz konusu olabilir.

Borç alma-verme durumları sizi zora sokabilir. Yanlış cinsel birliktelikler memnuniyetsizlik, mutsuzluk gibi ruh hallerine götürebilir. Eğer hayatımızda kimse yoksa, yeni ilişkiler söz konusu olabilir.

Zaten bir ilişkimiz varsa, sevdiğimiz kişiyle rahatça iletişim kurabilecek, duygularımızı açık ve net ifade edebileceğiz. Çocuk sahibi olanlarımız için, çocuklarımızla ilgili iyi haberler gelebilir.

Hafta başında ikili ilişkileriniz önem kazanacak. Her şey bir anda üstünüze geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde biraz daha kendinize güvenerek, ayaklarınızı yere daha sağlam basarak hareket etmenizde fayda var.

Devletle, büyük kurum kuruluşlarla, resmi yazışma veya sözlü bir iletişim söz konusu olabilir. Sinirlerinize hâkim olmanız gerekiyor. Hafta sonu annenizle olan görüşmeleriniz önem kazanıyor olacak.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 18 – 24 Ocak haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Aile içi ilişkilerin yoğunlaşabilir ve güçlenebilir. Aile içinde geçmişten gelen ve çözüme kavuşturulamamış bir konu varsa, sıra dışı yaklaşımın ve liderliğinle konunun çözüme kavuşmasına katkıda bulunabilirsin.

Kendini yeniden yapılandırmak istiyorsan hedef belirlemek ve yeni kararlar almak için çok uygun bir dönemdesin. Yaşamın keyifli, eğlenceli yanları hayatında ön plana çıkabilir. Çocuklarla eğlenceli aktiviteler yoğunlaşabilir. Kendine yeni, belki senin açından sıra dışı sayılabilecek bir hobi edinebilirsin.

Kardeşlerinle ilgili sorumluluklar üstlenebilir, onların yardımına koşabilirsin. Yakın çevrenle ilişkilerini düzenleyebilir, yaşadığın çevreyi gözden geçirebilirsin. Sana kazanç getirecek bir anlaşmaya imza atabilirsin. İş seyahatlerine çıkman gerebilir.

Günlük rutin işleriniz gündeminizde olacak. Ani kararlar almaktan uzak durmanızda fayda var. Hafta ortası ilişkinize daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Çevrenizle yaşanabilecek gerginliklere dikkat etmelisiniz. Özellikle aileniz ile özel hayatınız arasında kalmanız söz konusu olabilir.

Hafta sonu partnerinizle ortak kazancınızla ilgili yoğun görüşmeler içerisinde olabilirsiniz. Hafta başında yaşanan iletişim kazalarını hafta sonu telafi etmeniz mümkün. Sosyal hayatın hareketlilik kazanabilir. Her koşulda rutinin dışına çıkmak ve sana keyif veren konularla zamanını geçirmek isteyeceğin bir dönem. Kendine vakit ayırmak için harika bir zaman dilimindesin.

Aile bireyleriyle bir araya gelip, yüz yüze konuşarak, bir süredir devam eden veya geçmişten gelen konuları çözüme kavuşturmayı deneyebiliriz. Karşılıklı olarak esnek ve uzlaşmacı olmayı denememizde fayda var. Aile evinde olanlar evden çıkma gibi bir durum yaşayabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Kardeşlerinle ve yakın akrabalarınla ilişkilerin hareketlenebilir. Kendini yazılı ya da sözlü her şekilde özgün, etkin ve dikkat çekici bir tarzda rahatlıkla ifade edebileceğin günlerdesin. Sıra dışı olduğunu düşündüğün, yenilikçi fikirlerin varsa paylaşmak ve olumlu geri dönüşler almak için uygun bir dönem.

Finansal konularda olumlu gelişmeler yaşamanız söz konusu. Kazançlarınızı artırmanızı sağlayacak yeni bir iş bulabilirsiniz. Yeni beceriler edinmek için bir eğitime başlayabilir, bir ilişkiden fayda sağlayabilirsiniz. Tahsil edemediğiniz alacaklarınızı toplayabilirsiniz.

Kariyer, iş, çalışma hayatınızda önemli kararlar alıyor, önemli görüşmeler yapıyor olacaksınız. İş arayanlar için oldukça destekleyici bir zaman dilimi. Bazıları ise iş hayatı aracılığıyla yaşamında uzun süre kalacak kişilerle tanışabilir.

İletişim konusunda yanlış anlaşılmalara ve kazalara açık bir haftada olabilirsiniz. Özellikle yazılı veya sözlü görüşmelerinizde çok daha dikkatli olmanızda fayda var. Çocuklarınızla ilgili konularda bazı adımlar atabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 18 – 24 Ocak haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta itibariyle finansal konular gündeminde olabilir. Gelirlerinde artışlar yaşanabilir. Bu süreçte kendi yeteneklerine güvenerek, seni farklı yollardan gelir elde etmeye götüren yeni kapıların açılmasını sağlayabilirsin. Ayrıca bu yolda ilerlerken hayatında önemi olan kişilerden ya da erkek figürlerden destek görebilirsin.

Hayatınızın kontrolünü eline alacağınız, şanslı bir dönemde olacaksınız. Bu dönemde karşınıza oldukça güzel fırsatlar çıkabilir. Hem kariyerinize, hem de özel hayatınıza bir çeki düzen verebilirsiniz.

Evinizle ilgili konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Kafanızdaki projeleri yürürlüğe koyabilirsiniz. Ancak para alışverişleri konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Aksi taktirde yaptığınız hatalar canınızı sıkabilir. Hafta sonunu kendinize ve sevdiklerinize ayırmanız, işle ilgili konulardan bir nebze sıyrılmanızı sağlayabilir.

Dış görünüşünüzle ilgili de değişiklikler yapabilir, kendinizi fiziksel olarak yenileyebilirsiniz. Bu dönemde çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz.

Finansal dengenizde ani değişimler söz konusu olabilir. Büyük bir yatırım planı, önemli bir kazanç sağlamak için alternatif yollar arama, bir hobinizde kendinizi geliştirmek adına para harcama gündeme gelebilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 18 – 24 Ocak haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Güneş artık sizin burcunuza geçiyor. Önümüzdeki bir ay boyunca güneşin aydınlatıcı ışınları üzerinde olacak. Bu süreçte fiziksel enerjin artabilir. Özgüvenin yükselebilir ve girdiğin her türlü sosyal grup içinde ya da iş ortamında kendini özgün bir şekilde rahatlıkla ifade ederek dikkatleri üzerine çekebilirsin.

Yeteneklerini iyi bir şekilde kullanarak koşulları yönlendirebilir ve insanlar üzerinde etki yaratabilirsin. Yeni bir iş fikrin varsa sunmak ya da iş görüşmeleri yapmak için iyi bir dönemdesin. Hedeflerine varmak için detaylı araştırmalar yapabilir, araştırmaların sonucunda kendine yeni bir strateji geliştirebilirsin. Hayatına sana faydası dokunacak biri girebilir.

Yaşamınızda sarsılmaz gördüğünüz alanlar yıkılıp yeni bir düzen inşa edilebilir. Kendi sınırlarınızı aşabilir, daha önce gösteremediğiniz cesareti gösterebilirsiniz. Evinizle ilgili sizi kısıtlayıcı ve ikili ilişkilerinizde gerginlikleri arttırabilecek enerjiler söz konusu olabilir. Sorunlu bir ilişki, evlilik bu dönemde sizin için daha katlanılmaz gelebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 18 – 24 Ocak haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Sosyalleşmekten çok yalnız başına geçireceğin süreleri artırarak düşünmek ve bu sene yapacaklarını planlamak için uygun bir dönemdesin. Bu süreçte daha önceden gündeme gelmiş ancak geri plana atılmış sorun niteliğindeki olaylar ani bir şekilde gündeme gelerek aydınlanabilir.

Hafta başında finansal konularda adımlar atmanız mümkün. Ancak yeni bir girişimi hayata geçirmeyi planlıyorsan hemen harekete geçmek yerine bir süre daha geri planda gerekliliklerini yapmak faydalı olabilir.

İletişim halinde olduğunuz insanlar ve yazışmalarla ilgili konularda krizlere müdahale etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta bazı ertelemeler, gecikmeler yaşanabilir. Fikirlerimizi çevremize kabul ettirmeye çalışabilir, düşüncelerimize karşı çıkanlarla çatışmaya girebiliriz.


Genel olarak kendinizi oldukça şanslı hissedecek, hedeflerinize rahatlıkla ulaşabildiğinizi göreceksiniz. Arkadaşlarınız aracılığıyla gelecek ve sizi mutlu edecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu dönemde çocuk sahibi olabilirsin.

Astroloji: Aylık ve haftalık burç analizleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.