Astroloji: 28 Ocak Aslan burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 28 Ocak Aslan burcunda Dolunay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 28 Ocak Aslan burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 28 Ocak Aslan burcunda Dolunay burç yorumları / Hafta sonu itibariyle başlayan Merkür’ün Retro hareketinden dolayı kargo işlemlerinde, ulaşımda, özellikle de kısa yolculuklarda aksaklıklar olabilir ve hırsızlıklar artabilir. Şubat sonuna kadar dikkat! Bu dönem ilgi ve iltifat almak, takdir görmek isteyebilirsiniz. Sağlık açısından solunum yolları problemleri ön planda.

Yakın çevre, kardeşler, kuzenler ve akrabalarla ilgili de iletişim problemleri yaşanabilir. Ev, aile, dekorasyon işlerinize, çalışma düzeni ve ortamınıza yoğunlaşabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız ya da çalışanlarınızla ilgili bir gündem söz konusu olabilir.


İkili ilişkilerde kadersel dönüşler söz konusu olabilir.

Aidiyet duygunuz yoğunlaşabilir. Sorumluluk almak istemeyebilir ve işi havailiğe vurabilirsiniz. Yazılı ve sözlü iletişimlerde çifte kontrol faydanıza olacaktır.

E-mail, SMS ve Whatsapp gibi iletişim araçlarında yanlış gönderimlere dikkat. Yeni anlaşma ve sözleşmeler imzalanabilir. İmza atmadan önce sözleşme maddelerini detaylı okumak sizler için önemli olacak. İçeriğin, ihtiyaçlarınızı karşılayacak nitelikte olup olmadığına dikkat etmelisiniz.

Zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Eğer yardımlaşma ve destek çıkmak gibi sosyal sorumluluk projeleri içerisinde bulunduysanız ya da “Herhangi projeye dahil olmadım ama yetim besledim, hayvan besledim, hak yemedim” diyorsanız sizler de ikinci haftanın sürprizlerinden faydalanabilirsiniz.

Ev, arsa gibi yatırımlarda bulunabilirsiniz.

Hesaplı harcamalar yapmaya özen göstermelisiniz. Yeni hesap açabilir, birikim yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle, bankaya giderek işlemlerinizi gerçekleştirmeli ve açtırdığınız hesapların şifresini kimseyle paylaşmamalısınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Otorite figürlerinin yardım çağrılarına öfkelenmemeli, onlara yardım eli uzatmalısınız.

Eviniz ve işiniz arasında kalabilirsiniz. Her iki alanda da her şeyin mükemmel olması için çabalarken yetersizlik duygusu hakim olabilir. Zaman zaman hayatı akışına bırakmalısınız. Tek başınıza her şeyin üstesinden gelmek yerine yardım istemelisiniz. Ticari işler ve ani seyahatler söz konusu olabilir.

28 Ocak Aslan burcunda Dolunay

28 Ocak 2021, saat 22.16’da Aslan Burcu’nda dolunay deneyimleyeceğiz. İçte kükreyen dışta mütevazi olan ruhlara selam olsun! Hepimiz birer aslan terbiyecisi olduğumuz müddetçe dolunayın bize hizmet ettiğine şahitlik edeceğiz. Detaylı yazımızı burçlara özel paylaşacağım.

Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise biraz tembellik edebilirsiniz. Yapmaya değer işlere yönelebilir eğer gereksizse onları öteleyebilirsiniz. İkili ilişkilerde manipülasyona maruz kalabilirsiniz. Yersiz gerginlikler yaşanabilir. Depresif bir tutum içerisine girebilirsiniz.

29 Ocak 2021 saat 18:52’de Merkür Kova Burcu’nun 26 derecesinde durağan olacak. Yaklaşık iki gün boyunca “Ben durdum, beni dinleyin” diyecek.

31 Ocak 2021 saat 18:52’de Merkür Kova Burcu’nun 26 derecesinde “geri hareketi” ne geçiş yapacak. Retro, 22 Şubat’a kadar sürecek ve Kova Burcu’nun 11 derecesinde düze çıkacak.

Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı

Astroloji: 28 Ocak Aslan burcunda Dolunay burç yorumları

koç burcu

Koç burcu Aslan burcunda Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: İkili ilişkilerinizde yıkıcı tutumlar ve can sıkıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Değerli bir eşyanızı kaybedebilirsiniz.

Size karşı haksızlık yaparak başarı elde etmek isteyen insanlarla iç içe olmanız sizi çok fazla yorabilir. Çevrenizdeki insanlara karşı gerekli cesareti ve gücünüzü göstermenizde yarar var.

Bir takım önemli kararlar almanız gerekebilir. Bu kararları ertelemeniz sizin açınızdan çok daha iyi olabilir. Bencil ve kendi bildiğini okuyan insanlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Olası fikir ayrılıkları tartışmalara neden olabilir.

boğa burcu

Boğa burcu Aslan burcunda Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Düşünmeden alınabilecek kararların olumsuz sonuçları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Zihinsel anlamda karışık düşünceler içinde olabilirsiniz. Bu durum gerginlikler yaratabilir.

Yeni anlaşma ve sözleşmeler imzalanabilir. Fakat detaylı düşünüp, dikkatli okuyarak hareket etmelisiniz. Muhtemel yanlışlıkların önüne geçebilirsiniz.

Zihinsel, ruhsal veya duygusal yeni bir heyecan ortaya çıkabilir. Düşünce ve duygularınızda yaşayacağınız dalgalanmalar, hayatınızda olumlu yönden değişimlerin ortaya çıkmasına vesile olabilir.

ikizler burcu

İkizler burcu Aslan burcunda Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: İkili ilişkilerinizde sevgi ve saygının yerini çatışma alabilir. Düşüncesiz tutum ve tavırlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu yüzden ikili ilişkilerde gerginlikler kaynaklı anlaşmazlıklar, çatışmalar gün yüzüne çıkabilir. Daha anlayışlı, yardımsever olmanızda yarar olabilir.

Maddi konularda alışveriş dengesinin sağlanmaması ve aşırı tüketim, israf sizi ekonomik anlamda zor bir duruma sokabilir. Beklenmedik bir anda gelen seyahat size iyi gelebilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Aslan burcunda Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Alınacak ciddi kararlar büyük değişimlerin ortaya çıkmasına vesile olabilir.

Özellikle duygusal dünyanızda sizi heyecanlandırabilecek kadersel dönüşler söz konusu olabilir. Özel hayatınızda size aşırı ilgi gösterebilecek, size güven verebilecek bir kişinin var olması, mutlu bir birlikteliğin ortaya çıkmasına neden olabilir.

Maddi konularda alışveriş dengesinin sağlanmaması, gelecekle alakalı endişelerinizin, kaygılarınızın ortaya çıkmasına neden olabilir.

aslan burcu

Aslan burcu Aslan burcunda Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta iş, kariyer konularında başarılı sonuçlar elde edebileceğiniz girişimler söz konusu olabilir. Kazancınızda, maddi olanaklarınızda artışların olması güven arayışınızın sonucu olarak sizi rahatlatabilir.


Diğer yandan iş vesilesi ile iletişimde olduğunuz kişiler sizi zorlayabilir. Fakat kararlı ve kendinden emin olmanız emeklerinizin karşılığını almanıza vesile olacaktır.

Beklemiş olduğunuz bir haberin gelmesiyle içsel bir rahatlamaya sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda duygusal dünyanızda yeni tanışmalar olabilir.

İlişkisi olan Aslan Burcu iseniz ilişkinizin tazelenmesi, coşkun duyguların ortaya çıkmasına vesile olabilir.

başak burcu

Başak Aslan burcunda Dolunay yorumları

Başak burç yorumları: Bu dönemde çevrenizdeki insanların değerinizi bilmemesi anlaşmazlıklar yaşatabilir. İş hayatınızda güven arayışında olabileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz.

Düşünmeden alınabilecek yeni kararlar, uzun vadede pişmanlık hissine sahip olmanıza neden olabilir. İş konusunda gerginliklerin, anlaşmazlıkların yaşanmaması için detaylı düşünerek, sakin hareket etmenizde fayda var.

Duygusal dünyanızda eğer bir beraberliğiniz varsa ilişkide kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Eğer yalnızsanız özellikle bu hafta birtakım arayışlar içerisine girebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu Aslan burcunda Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Hayatınızda aniden büyük değişimler ortaya çıkabilir. Yeniliklere açık cesaretli atacağınız adımlar, size mutluluk getirebilir.

Bu dönemde yeni girişim, yeni sorumluluk ve yeni başlangıçların yaşanacağı heyecanlı zamanlar yaşayabilirsiniz. Ekstradan bir sorumluluk almak sizin güçlenmenize vesile olacaktır.

İkili ilişkilerde güven arayışı içerisinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların düşüncelerini, size karşı bakış açılarını sorgulayabileceğiniz bir hafta geçirmeniz olası.

akrep burcu burç yorumları

Akrep Aslan burcunda Dolunay yorumları

Akrep burç yorumları: Bu dönemde özellikle maddi konularda yoğun çaba ve sıkıntıların ardından emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hayatınızdaki sıkıntı ve üzerinizdeki ağırlıklardan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda birden fazla kişi ile konuşmak, yeni insanlarla tanışmak sizin bölünmenize sebebiyet verebilir.

Bu süreçte aradığınız güçlü temeller üzerine kuracağınız ilişki için birden fazla kişi ile iletişim kurmak yerine tek bir kişiye odaklanmanızda faydalı olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Aslan burcunda Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu dönemde gerek maddi, gerekse manevi açıdan içe dönük olabilirsiniz. Daha çok kendinize yoğunlaşabilirsiniz.

Durgunluğun ve hareketsizliğin gerekli olduğu, kendinizi dış etkenlere kapatabileceğiniz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Geçmişten gelen çözümlenmemiş bir problem tekrardan gündeminizde olabilir.

Doğru sonuca ulaşabilmeniz için sakinleşip, durup detaylı bir şekilde düşünerek hareket etmenizde yarar var. Aceleci tavırlar sergilememeniz sizin açınızdan daha iyi sonuçların ortaya çıkmasına vesile olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak Aslan burcunda Dolunay yorumları

Oğlak burç yorumları: Duygusal dünyanızda problemlere mantıklı yaklaşımlar sergilemeniz çözüm elde etmenize vesile olabilir.

İkili ilişkilerinizde başkalarının düşüncelerini dinleyerek hareket etmeniz, çatışmaların engellenmesine neden olabilir.

Kendinizi bu süreçte zihinsel anlamda rahat hissedebilirsiniz. Kaygı ve endişelerden kurtulabilir, hedefleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Özellikle maddi konularda emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz, verimli çalışmalar olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Aslan burcunda Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: Duygusal dünyanızdaki güven arayışınız sizi olumsuz etkileyebilir. Kendinizi ihmal edilmiş hissedebilirsiniz.

Bireysel hareket etmek yerine ikili ilişkilerinizin kuvvetlenebileceği arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmelisiniz.

İkili ilişkilerinizde gerginlikler, fikir ayrılıkları, çelişkiler ve engellerle karşı karşıya kalmamanız için uzlaşmacı olmalı ve sözlerinizi ince eleyip sık dokumalısınız.

Bu süreçte maddi konularda alışveriş dengesinin sağlamaması, çözüm arayışı içerisine girmenize vesile olabilir ve bu sizi yorabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık Aslan burcunda Dolunay yorumları

Balık burç yorumları: İşlerinizin sürekli ters gitmesinden şikayetçi olabilirsiniz. Bu süreçte daha verimli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Maddi konularda emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Refahınız için uzun vadeli beklenmedik fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.


Geçmişten birinin sizinle iletişimi, duygusal ve içsel anlamda rahatlamanıza sebebiyet verebilir. Yapılabilecek ciddi ve umut verici konuşmaların açığa çıkması, heyecanlı bir hafta geçirmenize vesile olabilir. Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı

Astroloji: 2021 yıllık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.