Astroloji: 7 Ocak 2021 Mars Boğa burcunda burç yorumları

Astroloji: 7 Ocak 2021 Mars Boğa burcunda burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 7 Ocak Mars Boğa burcunda burç yorumları

Astroloji: Mars gezegeni 7 Ocak – 4 Mart 2021 tarihleri arasında Boğa burcunda seyahat edecek. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Mars, bize, güç kullanma kapasitemizi, hayatımızda ne için mücadele edeceğimizi anlatır. Hemen harekete geçmeyi tercih eden Mars, yavaş hareket etmeyi tercih eden Boğa burcunda kendini hiç iyi hissetmeyecek, iki enerji birbiriyle çatışarak bizi de bir çatışmaya sürükleyecektir. Adeta bir duraklama dönemine girmiş gibi hissedebiliriz.


Ancak Boğa’nın maddi ve manevi güvenlik duygumuzu temsil ettiğini de unutmamak gerek. Bu nedenle bizi bu zorlu dönemde harekete geçirebilecek yegane şey, bu konularda bir tehdit hissetmemiz olabilir.

Boğa’nın ağırbaşlı doğasında kendini ifade edemeyen Mars, elimizin kolumuzun bağlanmasına sebep olabilir. Duygularımızı dile getirmekte zorlanabilir, bazen gereksiz şekilde sinirli bazen de gereksiz şekilde sakin olabiliriz. Mars Boğa’da iken soyuta değil somuta fazla yönelebilir, özellikle maddi konularda fazla hırslı, fazla iştahlı olabiliriz. Maddiyata bu kadar fazla yönelmekten uzak durmalıyız.

Mars Boğa burcuna zararlı pozisyondadır. Bu yüzden de çok olumlu özelliklerini ortaya koymasını beklemeyiz. Mars Boğa burcunda ister istemez hızını düşürür, yavaşlar, harekete geçmesi zorlaşır. Burada harekete geçilen konular daha çok para, finans ile ilgili konular olacaktır. Daha çok para kazanmak, parasal konulardaki sorunları çözmek adına harekete geçilecektir. Fakat Mars bu burçta zaten parasal krizler, sorunlar, problemler ister istemez meydana getirecek ve stresler yaratacaktır.

Astroloji: 7 Ocak – 4 Mart Mars Boğa burcunda burç yorumları

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu dönemde özellikle finansal konularda dikkatli olmalısın. Kendini parayla ilgili kavgalar içinde bulabilirsin. Harcamaların kontrolden çıkabilir, lüks harcamalar yaparak bütçeni sarsabilirsin.

Para kaynakları ile ilgili gerginlik yaşamanız muhtemeldir. Bu dönemde, maddi konularda endişelerimiz olabilir ve elimizdekini korumak için mücadele etmek gerektiğini hissedebiliriz.

Risk almaya veya yeni yatırımlar yapmaya eğilimli olacağımız, ancak son derece temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Finansal konularda adım atarken kendimizi güvene almamızda fayda var. Harcamalarınıza ve maddi kayıplara bu dönemde daha çok dikkat etmelisiniz.

Finansal konularla ilgili özellikle harcamalarınız artabilir, bütçenizi dengede tutmak biraz daha zor bir hale gelebilir, dikkatli olmakta yarar var. Maddi konularla ilgili hayatınızda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Para için daha çok mücadele etmeniz gerekebilir.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Mars, sizin burcunuzda hareket edeceği için enerjiniz yüksek olabilir. Öte yandan Mars’ın yakıcı etkisi en çok yine sizi etkileyecek. Yaşamınızla ilgili ani ve hızlı karar almanızı gerektiren gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hayatınızda bir şeyleri değiştirerek yeni formuna getirme adına hareketli ve zor iki aylık sürece giriyorsunuz. Bize zarar verebilecek gereksiz inatçılıklardan kaçınmalıyız.

Attığımız adımlarda, özellikle finansal, para ve yatırım konularında son derece temkinli olmamızda fayda var. Bir sağlık sorunu ya da bir ameliyat gündeme gelebilir. İlişkilerde kendi bildiğinden şaşmayıp inatçı davranabilirsin.

Önümüzdeki iki aylık dönemde çok meşgul olabilirsiniz. Enerjinizi doğru ve yerinde kullanmaya gayret etmeli, sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Mars enerjisi, istek ve arzularınıza ulaşabilmeniz için gerekli destek ve motivasyonu sağlayacaktır size. Fakat aşırı hırs, sinir ve inat sizlere zarar olarak geri dönebilir, buna dikkat etmekte fayda var.

Mars yüzünden gereksiz gerginlikler, kavgalar, tartışmalarda söz konusu olabilir. Kazalara da açık olabileceksiniz. Sakarlıktan doğan kesiklere sebep olabilir. Bir şeyleri doğrarken kendinizi kesmeyin mesela veya ateşle fazla oynamayın. Mars size motivasyon verse de kazalara da açık olmanızı sağlayacaktır.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: İç dünyamızda çalkantılar yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Kendinizi savunmakta zorlanabilirsiniz. Para kayıpları canını sıkabilir. Bu dönemde enerjiniz her zamankinden daha düşük olabilir, kendinizi yorgun ve hasta gibi hissedebilirsiniz.

Psikolojik olarak ve kapalı yerlerde olan işlerinizi yönetmek adına krizli şartlarla uğraşabilirsiniz. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Geçmişteki bazı şeyleri hatırlamak veya hatalarımız ve korkularımızla yüzleşmek bizi huzursuz edebilir.

Mücadele etmeyi bırakmamalı, geçmişe takılıp kalmaktan vazgeçmeliyiz. İş hayatınızda, çalışma düzeninizde ani, köklü değişimler kapıda. İş ilişkilerinde arka plan durumlara, art niyetlere ve gizli kapaklı durumlara dikkat etmelisiniz.

Bu iki aylık dönemi bir dinlenme, içe dönme süreci olarak değerlendirmenizde fayda var. Önemli başlangıçları ve girişimlerinizi 4 Mart ve sonrasına bırakmakta fayda var. Bu süreçte sağlıkla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız.

Çok fazla istek ve arzunuz olabilir, ama bunları ortaya çıkartacak enerjiyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Daha kolay rahatsızlanabilir, ameliyatlar olabilir, eski kronik rahatsızlıklarınız gündeme gelebilir.

Özellikle boyun tutulması, boğaz ile ilgili sorunlar, ses kısılmaları gibi sorunlar görülebilir. Ayrıca uykusuzluğa, dalgınlığa, unutkanlığa ya da sakarlığa karşı daha tedbirli olmanız gereken bir süreç. Bu dönemde başlayacağınız tüm girişimleriniz boşa çıkabilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. İki aylık süreçte sosyal alanınız ve planlarınıza müdahale etmek durumunda kalacağınız gelişmeler söz konusu olabilir.

Özellikle arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde dikkatli davranmalı, tartışmalardan uzak durmalısınız. Bu iki aylık süreçte zam talep etmeyi düşünebilirsiniz. Çocuklarla ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Romantik ilişkilerde gerginlik yaşayabilirsiniz.

Bu dönemde, yeni bir adım atmak istemeyebilir ancak ideallerimizi, hayallerimizi daha da sağlamlaştırmak için çalışabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir, aşırı temkinli davranarak bu fırsatları kaçırmamalıyız. Arkadaşlarımızla çatışmaktan kaçınmamızda fayda var.

4 Mart’a kadar sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar evinizde ağırlayacağınız Mars, sizleri daha sosyal, girişken bir hale sokabilir. Sosyal çevreniz ile aranızda zaman zaman gerginlikler oluşabilir, sözünüzü geçirmekte zorlanabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmak yerinde olacaktır. Özellikle erkek figürlerle bu dönem ilişkiler daha gergin olabilir, onlarla anlaşmanız zor olabilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Önümüzdeki iki aylık süreç bizleri iş ve kariyer konularında harekete geçiriyor. Kariyer hayatınızda önemli köklü değişimler yaşamaya başlıyorsunuz. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda gözle görülür bir hareketlenme başlıyor, tabi bu durum stres ve mücadele etmeyi de beraberinde getiriyor.

Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında endişeli olabilir, bulunduğumuz pozisyonu korumak için işimize dört elle sarılabiliriz. Üstlerimizle inatlaşmaktan ve tartışmaktan kesinlikle kaçınmalıyız. 4 Mart’a kadar görev ve sorumluluklarınıza, hedef ve planlarınıza yönelik çaba ve gayret içinde olabilirsiniz.

İş değişikliğine çok sıcak baktığımız bir dönemde değiliz ancak fazla temkinli olmak bize iyi fırsatları kaçırtabilir. Çalıştığınız alanda, süregelen işinizde yeni ve ek sorumluluklar alabilir, bir üst pozisyona yükselebilir, bir ekibin liderliğini üstlenebilirsiniz.

Aşırı inatçı ve ısrarcı olmadığınız takdirde iş hayatında hızlı bir yükseliş grafiğini yakalamanız an meselesidir. Yalnız iş hayatınızda erkek figürlerle anlaşmakta daha da zorlanabilirsiniz, mücadeleci ama zafer kazanabileceğiniz keyifli bir süreç olacağına benziyor kariyer konusunda.

Bu dönemde iş hayatınızdaki rekabet de artabilir. Özellikle üstleriniz ile tartışmalardan uzak durmalısınız. Öfkeni kontrol etmekte zorlanabilir, herkesin içinde öfke krizleri yaşayabilirsiniz. Anneniz ile ilgili sağlık sorunları gündeme gelebilir.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: 4 Mart’a kadar olan önümüzdeki süreçte şirketler, hukuk, akademi ve idealleriniz için mücadele zamanı olacak. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır.

Bir süredir aldığımız veya yarım bıraktığımız bir eğitim bu dönemde tamamlanabilir. Uzun süren hukuksal bir konuda çözüme ulaşmamız söz konusu olabilir. Bu dönemde karşıt görüşlere karşı daha esnek olmalı, özellikle 6 Ocak sonrası sosyal medyada tartışmalara girmekten kaçınmalıyız.

Hayatınızda seyahatler ön plana çıkmaya başlıyor. Hatrı sayılır, önemli kişilerden destekler alabileceğiniz gibi bu kişilerle de diyaloglarınızda zaman zaman gerginlikler ortaya çıkabilir, dikkatli olmakta yarar var.

Bu dönem aracınızın bakımını, muayenesini yaptırmayı ihmal etmeyin ki sorun yaşamayın. Bir de illegal işlerden uzak durun, özellikle para ile ilgili, fatura vs gibi.


Mars, Boğa burcunda ilerlerken özellikle yolculuklarda dikkatli olmalısın. Sosyal medyada tartışmaya girmekten kaçınmalısın. Eğitimle ilgili konularda engellerle karşılaşabilirsin. Eşinin akrabalarıyla sorun yaşayabilirsin.

Uzaklarla, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular hız ve önem kazanıyor. Uzaklarla ilgili işleriniz ya da seyahat bağlantılı konular sizi meşgul edebilir.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Maddi konular ile ilgili endişelerimiz artabilir. Ortak gelirler gündeminizde olacak. Bir takım ödemeler sizi uğraştırabilir.

Para ile ilgili konularda kemerleri sıkmanın zamanının geldiğini düşünebiliriz. Ancak bir yandan da harcama dürtülerimiz de artabilir. Kendimizi frenlemeye çalışmak bizi iyice gerebilir. Ortak kaynakların kullanımı konusunda partnerimiz, eşimiz veya ailemiz ile tartışma yaşayabiliriz.

Paranızı daha çok sağlıkla ilgili konular için harcamanız gerekebilir. Finansal konularda kadınlar daha destekleyici, destek alabileceğiniz kişiler gibi görünürken erkek figürlerle zorlanmalar söz konusu olabilecektir.

Parasal konularda kendini güvende hissedemeyeceğin bir dönemden geçebilirsin. Eşinin ya da ortağının gelirlerinde sorun olabilir. Vergi, sigorta ya da kredi konularında anlaşmazlıklar yaşanabilir. Duygusal krizlere açık olabilirsin.

Ayrıca önümüzdeki iki ay boyunca eşinizin, ortağınızın işleri oldukça yoğun olabilir. Ortak maddi konularda temkinli hareket etmeyi ihmal etmeyin. Ruhsal anlamda özellikle sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerde, evliliğimizde veya ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz. Karşımızdaki kişilerle uzlaşmaya yanaşmadığımız için aramızda çatışmalar çıkabilir.

Ortaklıklar konusunda canınızı sıkabilecek krizli ilişkiler sizi zorlayabilir. Dediğim dedik olmak bize yarardan çok zarar getirecektir. Daha sonra zararlı çıkabileceğimiz için bu iki aylık süreçte herhangi bir konuda anlaşma veya sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değildir.

İkili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili mücadeleli ve stresli bir süreç sizleri beklemekte. Eğer ilişkiniz var ise veya ortağınız onunla ilişkilerde gerginlikler oluşabilir, dikkatli olmakta yarar var. Aşırı inatçı, kıskanç ve tutucu yaklaşımlar ilişkilere zarar verebilir.

Genel anlamda Mars’ın girişken ve motive edici tarafı ile ilişkilerinize hareket ve enerji de katabilirsiniz. Bu süreçte kadınların ilişkileri, kadın tarafının problemli gözükürken, erkekler daha rahat bir süreçte olacaklar.

Bu dönemde özellikle ilişkiler konusunda dikkatli olmalısın. Karşındaki insanlar seni kışkırtabilir. İlişkilerinde ya da evliliğinde sorunlar yaşayabilirsin. Ortaklıklar bozulabilir. Mahkemelere ilgili konular gündeme gelebilir.

4 Mart’a kadar ikili ve bire bir ilişkiler sizi epeyce uğraştırabilir. İlişkilerde denge ve uyumu korumak adına epeyce mücadele verirken bir yandan da iş ve para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Sağlık, işyeri, günlük rutinlerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yerimizde, günlük hayatımızda gergin bir döneme giriyoruz. Birlikte çalıştığımız kişilerle fikirlerimizden ve yöntemlerimizden taviz vermediğimiz için çatışma yaşanabilir.

Gündelik rutinleriniz, çalışma hayatınız açısından yoğun ve enerji gerektiren bir dönem olacak diyebiliriz. Rutin ve angarya işler, ayrıca sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İşleri zamanında yetiştirmek için çok çaba sarf edebilirsin.

Bu iki aylık süreç iş yaşamınıza enerji, motivasyon, güç ve cesaret getirebilir. Ancak bunun yanında gerginlik, stres ve mücadele ile de uğraşmanız gerekebilir. Çok çalışıp yorulabilir ve sağlığını bozabilirsin. Çalışma arkadaşlarınla tartışmalardan kaçınmalısın.

Birlikte çalıştığınız kişiler ile zaman zaman ipler gerilebilir, inatçı ve dediğim dedik bir yapı sergilerseniz zararlı çıkabilirsiniz. Yeniliklere ve yeni fikirlere karşı açık olmalısınız.

4 Mart’a kadar sağlıkla ilgili konulara özen göstermelisiniz. Çok ağır sporlar yapmamız sakatlanmamıza veya kendimizi fiziksel olarak daha da yorgun hissetmemize sebep olabilir. Boyun ve boğaz bölgemizi iyice kollamamızda fayda var.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aşk hayatımızda deneyimleyeceğimiz gerginlikler yüzünden strese girebiliriz. Riskli finansal yatırımlardan uzak durmakta fayda var.

Çocuklar, yatırımlar en önemlisi kendinizi gösterdiğiniz alanlarda zorlanma yaşayabilirsiniz. Sportif aktivitelerden çok keyifli zaman geçireceğimiz, çok fazla aksiyon içermeyen, rahat etkinlikler bu dönemde bizi daha çok rahat ettirebilir. Keyifleriniz için harcamalar yapabilirsiniz.

Aşk hayatınızda zaman zaman gerginlikler gündeme gelebilir. Özellikle de çocuk sahibi olanlar, ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilir. Bu dönemde spor sakatlıklarına karşı dikkat etmekte fayda var. Sürpriz hamilelikler gündeminize girebilir.

Önümüzdeki iki ay boyunca aşka dair konuların sizi meşgul edeceği bir dönem olacak. Bu dönemde sevdiğiniz bir konuya iyice odaklanarak onu iş haline dönüştürebilirsiniz.

Diğer yandan ilişkilerinizde dikkatli davranmalısınız. Partnerinizle sorun yaşayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili ani gelişmeler olabilir. Bir ilişkiyi sonlandırıp yenisine başlayabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Ailevi konularla ilgili gelişmelerde bir şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Aile içi gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tadilat, tamirat gibi konular gündeminizde olacak.

Önümüzdeki iki aylık süreç ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir dönem. Geçmişten gelen konular üzerinde tartışıp uzlaşmaya yanaşmamamız aile bireyleri ile aramızı açabilir.

Yeni bir gayrimenkul almak veya satış yapmak için hareket geçebiliriz. Evde yapılacak tadilat, dekorasyon değişikliği veya taşınma gibi durumlar olabilir ve bu durumlar sinirimizi biraz bozabilir.

Evde birlikte yaşadığınız kişilerle veya ailenizle olası gerginliklere ve tartışmalara karşı dikkatli olmakta yarar var. İnatçı tavırlar sizi zor duruma sokabilir. Özellikle ailede erkek figürlerle çatışmalar söz konusu olsa bile kadın figürlerle ilişkileriniz daha iyi olabilecektir.

Ayrıca bu dönemde ev kazalarına karşı dikkatli olmalısın. Babanın sağlığıyla ilgili konularla meşgul olabilirsin. Evin içinde huzursuzluklar yaşanabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile gerginlik yaşayabilir, onlarla uzlaşmakta zorluk çekebiliriz. İletişim halinde olduğunuz insanlar ve yazışmalarla ilgili konularda krizlere müdahale etmek durumunda kalabilirsiniz.

Günlük yaşamımızda ve kısa yolculuklarda ertelemeler, gecikmeler yaşanabilir. Fikirlerimizi çevremize kabul ettirmeye çalışabilir, düşüncelerimize karşı çıkanlarla çatışmaya girebiliriz. Sosyal medyada kendimize hakim olmakta fayda var.

Kardeş, komşu ya da kuzenlerle gerilim yaşamaktan kaçınmalısın. Yolculuklarla ilgili sorunlar olabilir, trafikte aksaklıklar yaşayabilirsin. Ağzından çıkan laflara dikkat etmelisin, öfkeyle söylediğin sözlerden pişman olabilirsin.

Mars etkisi yüzünden bu süreçte erkek figürlerle iletişim veya fikir alışverişlerinde zorlanmalar söz konusu olabilir, kadınlarla daha iyi anlaşabileceksiniz. Bir de Mars etkisinden dolayı trafikte lütfen dikkat edin, arabanızın orasını burasını çarpmayın, kimse ile dalaşmayın, tartışmayın!


Önümüzdeki iki ay boyunca iletişimde, haberleşmede, trafikte aksaklık ve engellerle meşgul olacağınız bir dönemdir. Bu dönemde sinirlerinizi yıpratmamaya, sportif veya fiziksel aktivitelerle kendinizi çok yormamaya gayret etmelisiniz.

Numeroloji 2021: Doğum tarihi ve isme göre yıl sayısı hesaplama


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.