Astroloji: Ocak 2021 aylık burç yorumları

Astroloji: Ocak 2021 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Ocak 2021 aylık burç yorumları

Astroloji: Ocak 2021 ayı genel etkileri

6 Ocak – Mars Boğa burcunda

Mars, bize, güç kullanma kapasitemizi, hayatımızda ne için mücadele edeceğimizi anlatır. Hemen harekete geçmeyi tercih eden Mars, yavaş hareket etmeyi tercih eden Boğa burcunda kendini hiç iyi hissetmeyecek, iki enerji birbiriyle çatışarak bizi de bir çatışmaya sürükleyecektir. Adeta bir duraklama dönemine girmiş gibi hissedebiliriz.

Ancak Boğa’nın maddi ve manevi güvenlik duygumuzu temsil ettiğini de unutmamak gerek. Bu nedenle bizi bu zorlu dönemde harekete geçirebilecek yegane şey, bu konularda bir tehdit hissetmemiz olabilir.


Boğa’nın ağırbaşlı doğasında kendini ifade edemeyen Mars, elimizin kolumuzun bağlanmasına sebep olabilir. Duygularımızı dile getirmekte zorlanabilir, bazen gereksiz şekilde sinirli bazen de gereksiz şekilde sakin olabiliriz. Mars Boğa’da iken soyuta değil somuta fazla yönelebilir, özellikle maddi konularda fazla hırslı, fazla iştahlı olabiliriz. Maddiyata bu kadar fazla yönelmekten uzak durmalıyız.

Mars Boğa burcuna zararlı pozisyondadır. Bu yüzden de çok olumlu özelliklerini ortaya koymasını beklemeyiz. Mars Boğa burcunda ister istemez hızını düşürür, yavaşlar, harekete geçmesi zorlaşır. Burada harekete geçilen konular daha çok para, finans ile ilgili konular olacaktır. Daha çok para kazanmak, parasal konulardaki sorunları çözmek adına harekete geçilecektir. Fakat Mars bu burçta zaten parasal krizler, sorunlar, problemler ister istemez meydana getirecek ve stresler yaratacaktır.

8 Ocak – Merkür Kova burcunda

Kova burcu başta da belirttiğimiz gibi sıra dışı, rasyonel, alternatifleri görebilen, farklı çözümler üretebilen, yaratıcı bir burçtur. Rutinden hoşlanmaz, kalıpların dışında düşünebilir. Sürüyü takip etmek istemez, kendi yolunu kendi çizmek ister. Merkür, Kova burcunda kendini ifade etmekte ve gücünü göstermekte hiç zorlanmaz, bu yüzden en rahat ettiği konumlardan birindedir. Bu nedenle yaklaşık 3 haftalık bu süreçte kafamızın farklı ama hızlı çalışacağını söylememiz mümkün.

Yaratıcı, orijinal fikirler havada uçuşabilir. Daha önce denemediğimiz yollara yönelebilir; farklı olmaktan zevk alabiliriz. Bu dönemde katlanamayacağımız bir şey varsa o da sıradanlıktır. Kova burcu ekip çalışmalarına ve arkadaşlık mevhumuna çok önem verdiği için, her türlü ekip çalışmasında başarılı ve verimli olabiliriz.

Ayrıca arkadaşlık ilişkilerimiz ön plana çıkabilir ve aramıza mesafe girmiş insanlarla tekrar bağlarımızı güçlendirebiliriz. Kova’daki Merkür’e yine Kova burcundaki Güneş’in de eşlik etmesi, yukarıda belirtilen temaları iyice güçlendirecek.

13 Ocak – Oğlak burcunda Yeni Ay

Yeniay, hayatlarımızda yeni bir düzenin habercisi olabilir. Yeni ay dönemleri yeni başlangıçlar ve yeni girişimler için oldukça uygun bir döneme işaret eder. Oğlak burcu ise özetle kariyer hayatını, gelenek değerleri, ailevi konuları, finansal işleri, stratejik ve hedef odaklı olmayı, planlı bir şekilde ilerlemeyi, sistem kurmayı, çalışmayı ve de üretmeyi anlatıyor. Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay ise bu konularla ilgili bir başlangıç yapabileceğimizi gösteriyor.

28 Ocak – Aslan burcunda Dolunay

Bu dönemde kendi üzerimizde çalışarak, farkındalığımızı geliştirerek kendimize dair daha önce varlığından haberdar olmadığımız bilgiler edinebiliriz. Bir diğer deyişle kendimizle yeniden tanışabiliriz. Genel olarak kendimize güvenerek zorlukların üstesinden gelebileceğimiz yönündeki iyimser tavrımız ön plana çıkabilir. Bu rüzgarı arkamıza alarak gündemimizde bizi uzun zamandır meşgul eden işler varsa tamamlayıp onları ait oldukları yere bırakabilir, yeni başlangıçlara zemin hazırlayabiliriz.

Aslan burcunun etkisiyle duygularımızı ortaya koymak konusunda cesur tavırlarımızla açık ve direkt olabiliriz. Kendimizi her zamankinden daha enerjik hissedebiliriz. Bir öneri olarak; risk alma kapasitemizin ve duygusal anlamda biraz uçlarda olma eğilimimizin yüksek olmasından ötürü bu 15 günlük süreçte önemli kararlar almaktan kaçınmakta fayda olabilir.

Tüm Ocak ayı boyunca etkili olan Mars – Uranüs kavuşumu askeri operasyonlar, savaş, darbeler ve büyük kaos yaratabilir. Beklenmedik büyük depremler, patlamalar, terör eylemleri meydana gelebilir.

Astroloji: Ocak 2021 aylık burç yorumları

koç burcu

Koç burcu Ocak 2021 aylık burç yorumları

Koç burç yorumları: 6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Para kaynakları ile ilgili gerginlik yaşamanız muhtemeldir. Bu dönemde, maddi konularda endişelerimiz olabilir ve elimizdekini korumak için mücadele etmek gerektiğini hissedebiliriz. Risk almaya veya yeni yatırımlar yapmaya eğilimli olacağımız, ancak son derece temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Finansal konularda adım atarken kendimizi güvene almamızda fayda var.

8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sosyal çevremiz hareketlenebilir. Arkadaşlarımız ile iletişim trafiğimiz artabilir. Arkadaş gruplarımıza yeni insanlar katılabilir. Dostlarımızla keyifli organizasyonlara katılabiliriz. Aynı zamanda dernekler, vakıflar gibi kurumlar için çalışmaya başlayabilir, etkinlikler düzenleyebiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz ile geleceğimiz hakkında yeni planlar da üretebiliriz.

13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kariyer hayatında önemli bir dönüm noktasında olabilirsin. Önümüzdeki 15 gün yeni iş fırsatları ile karşılaşman mümkün, mevcut işinde bir terfi de söz konusu olabilir. Sosyal çevreni değiştirme gereği duyabilirsin. Annenle ilişkini yeniden yapılandırmak isteyebilirsin.

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Sosyal yaşamınız, aşk hayatınız veya varsa çocuklarınız ile ilgili konular ile geleceğe yönelik hedefleriniz, beklentileriniz arasında kendini bir ikilem içerisinde hissedebilirsiniz. Özellikle söz konusu aşk hayatınız olduğunda duygularınızı coşkulu bir şekilde ortaya koymanız mümkün. Çocuklarınızla veya ailenizle çok keyifli vakit geçirme dönemindesiniz.

Başkaları tarafından yeterince fark edilmediğini düşünen Koç burçları bu endişelerinden kurtulacak. Artık yaptıkları işlerin karşılığını aldıklarını ve takdir edildiklerini hissetmeye başlayacaklar. Sanatla yakından ilgili olan Koç burçları ise Dolunay, kendilerini ortaya koymak için büyük bir fırsat.

Dolunay aşkı karşınıza getirebilir. Bekarsanız girdiğiniz sosyal ortamlarda biriyle tanışabilir, arkadaşlarınız tarafından tanıştırabilir, bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa sosyal çevreniz sizi beslediği için sevdiğiniz insanla beraber güzel vakitler geçirebilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Ocak 2021 aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları: 6 Ocak’ta Mars sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Mars’ın yakan etkisi en çok sizi etkileyecek; hayatınızda bir şeyleri değiştirerek yeni formuna getirme adına hareketli ve zor iki aylık sürece giriyorsunuz. Bize zarar verebilecek gereksiz inatçılıklardan kaçınmalıyız. Attığımız adımlarda, özellikle finansal, para ve yatırım konularında son derece temkinli olmamızda fayda var.

8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kariyerimiz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Gelecek planlarımızı, kariyer hedeflerimizi tekrar gözden geçirip, cesaret ve özgüvenle gerekli değişiklikleri yapabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Üstlerimiz veya ebeveynlerimiz ile iletişimimiz artabilir, daha rahat, açık ve net diyalog kurabiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz, üstlerimizin dikkatini çekebilir. Bugüne kadar çalıştığımız alanlardan farklı bir konuda proje üretmemiz istenebilir.

13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayata farklı bir pencereden bakmaya başlayabilir, bakış açını revize edebilirsin. Yaşadığın olayları gereğinden fazla ciddiye alma eğiliminde olabilirsin. Yurt dışından kardeş, kuzen gibi misafirlerin olabilir. Yüksek öğrenim veya mahkemelerle ilgili konular gündeme gelebilir.

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu dönemde uzun zamandır ihmal ettiğiniz konforunuzu ve hanenizi düşünmeye başlayabilirsiniz. Ev hayatınız ile iş hayatınız arasında denge kurmak konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Bu süreçte kendinize dair iç gözlem yaparak duygularınızı, etrafınızdaki dünyaya yönelik sergilediğiniz tavırları gözden geçirmenizde fayda var. Diğer yandan da evinizde dikkat çekici yenilikler yapmaya yönelik girişimleriniz olabilir. Bu süreçte ailenizle veya yakın çevrenizle, sevdiğiniz arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Dolunay, aile hayatınızda önemli sorunları ortaya çıkarabilir veya bu alanlarınızda ani  kararlar almak durumunda kalabilirsiniz veya bir haber duyabilirsiniz. Belki de iş yoğunluğunuz yüzünden ailenizi fazlasıyla ihmal ettiniz ve bu konuda hassaslıklarla karşılaşacaksınız. İş konularıyla ilgili pek çok gelişme yaşayabilirsiniz. Terfi söz konusu olabilir, yeni kazanç kapıları açılabilir, kariyer konusunda ilerleyebilir, sürpriz bir iş teklifi gelebilir. Stres yapmamaya dikkat edin.

ikizler burcu

İkizler burcu Ocak 2021 aylık burç yorumları

İkizler burç yorumları: 6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Psikolojik olarak ve kapalı yerlerde olan işlerinizi yönetmek adına krizli şartlarla uğraşabilirsiniz. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç dünyamızda çalkantılar yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz.

Geçmişteki bazı şeyleri hatırlamak veya hatalarımız ve korkularımızla yüzleşmek bizi huzursuz edebilir. Mücadele etmeyi bırakmamalı, geçmişe takılıp kalmaktan vazgeçmeliyiz. İş hayatınızda, çalışma düzeninizde ani, köklü değişimler kapıda. İş ilişkilerinde arka plan durumlara, art niyetlere ve gizli kapaklı durumlara dikkat etmelisiniz.

8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kendimize geliştirmek amacıyla yeni eğitimler almak için uygun bir dönemdeyiz. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar almak isteyebilir, bu doğrultuda yeni adımlar atabiliriz. Yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir veya planları yapılabilir. Medya veya sosyal medya ile ilgili bir iş fırsatı çıkabilir. Yabancı dil öğrenmek gibi bir amacımız varsa çok uygun bir dönemdeyiz.

13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Nihayet bütçene bir çeki düzen verme şansın olabilir. Borçlarını yeniden yapılandırarak alacak verecek dengeni kurabilirsin. Varsa mirasla ilgili sorunlar varsa çözülebilir. İçinde bulunduğun her türlü krizi akılcı bir şekilde çözebilirsin. Partnerinin gelirlerinde artış olabilir.

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu dönemde daha çok iş, kariyer, otorite figürleri, terfi, aile büyükleri ve prestij gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen günlerde enerji ve motivasyonunuz yükselecek. Kendinizi daha iyi ifade edebilir ve öne çıkmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda özellikle eğitim konuları ve yolculuklar ön plana çıkabilir. Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizle olan ilişkileriniz hareketlilik kazanabilir. Bu ilişkilerin içerisinde açık ve direkt tavırlarınızla kendinizi gösterebilirsiniz. Yaşam sevincinizin yüksek olduğu bir olacaksınız. Etrafınıza sıcak ve neşeli bir hava yaymanız olası.

İşlerinizin yoğunluğu nedeniyle yakınınızdaki insanları ihmal edebilirsiniz. Bu konuda da bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Kafanız bu birkaç gün huzursuz çalışabilir veya siz akraba veya kardeşleriniz arasında dengeyi sağlamak için uğraşabilirsiniz. Egonuzu bu dönemde kontrol etmeye çalışın.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ocak 2021 aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. İki aylık süreçte sosyal alanınız ve planlarınıza müdahale etmek durumunda kalacağınız gelişmeler söz konusu olabilir. Bu dönemde, yeni bir adım atmak istemeyebilir ancak ideallerimizi, hayallerimizi daha da sağlamlaştırmak için çalışabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir, aşırı temkinli davranarak bu fırsatları kaçırmamalıyız. Arkadaşlarımızla çatışmaktan kaçınmamızda fayda var.

8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkıyor. Ortak kaynaklar, vergi, sigorta, miras, borçlar ve alacaklar gibi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Başvurduğumuz bir kredi onaylanabilir veya bir burs başvurusu olumlu sonuçlanabilir. Prim, komisyon, nafaka gibi alanlarda sorunlarımız çözülebilir. Yeni bir yatırımla ilgilenmeye başlayabiliriz. Eşimizin, ailemizin, partnerimizin gelir kaynağı değişebilir. Artan sezgilerimiz maddi konularda doğru adımları atmamızı sağlayabilir.

13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu dönemde ikili ilişkilerin gündemini fazlasıyla meşgul edebilir. Partnerinin günlük düzeni değişebilir, bu durum seni de etkileyebilir. Partnerinin karşısına yeni iş fırsatları çıkabilir. Sana fayda sağlayacak iş birlikleri kurabilirsin, ikili ilişkilerinde daha fazla sorumluluk üstlenmen gerekebilir.

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay sizi para ve finansal konuları etkileyecek. Bu dönemde toplu ödemeler ve finansal planlar gündeme gelebilir. Bu konulardaki düzenlerini tamamen bozup yeni bir düzene geçmek isteyebilirler. Kariyerlerinde değişim yapmaya hazır olan Yengeç burçları ise araştırmaya yapmaya ve işleri hızlandırmaya başlayabilirler.

Dolunay ne kadar güçlü olduğunuzu size bir kez daha hatırlatacak. Kişisel kararlarınızı alırken kimseye danışmak istemeseniz de ailenizin ortak mutluluğunu gözeterek hayatınızı planlamalısınız. Dolunay sizin için finansal anlamda özgürlük sinyali veriyor. Sosyal, dışa dönük ve enerjik olacağınız bir süreçte olacaksınız. Kredi, borçlar ve ödemeler gibi finansal konulardaki iletişiminize dikkat etmeli, gereksiz harcamalara dikkat etmelisiniz.

Hayatınızda para konuları ön plana çıkabilir. Kendinizi finansal anlamda güvencede hissetme ihtiyacınızın yükseldiği günlerden geçebilirsiniz. Para kazanma veya harcamaya yönelik ciddi eğilimleriniz olabilir. Ama aynı zamanda para kazanmaya yönelik girişimler de mümkün. Bu süreçte risk alma kapasiteniz yüksek olabileceği için geleceğe yönelik bağlayıcı kararlar almaktan kaçınmakta fayda var.

aslan burcu

Aslan burcu Ocak 2021 aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları: 6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki iki aylık süreç bizleri iş ve kariyer konularında harekete geçiriyor. Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında endişeli olabilir, bulunduğumuz pozisyonu korumak için işimize dört elle sarılabiliriz. Üstlerimizle inatlaşmaktan ve tartışmaktan kesinlikle kaçınmalıyız. İş değişikliğine çok sıcak baktığımız bir dönemde değiliz ancak fazla temkinli olmak bize iyi fırsatları kaçırtabilir. Çalıştığınız alanda, süregelen işinizde yeni ve ek sorumluluklar alabilir, bir üst pozisyona yükselebilir, bir ekibin liderliğini üstlenebilirsiniz. Kariyer hayatınızda önemli köklü değişimler yaşamaya başlıyorsunuz.

8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkıyor. Kalbimiz boşsa, bu süreçte hayatımıza sıra dışı, farklı bakış açısıyla dikkat çeken, zekasına hayran kalacağımız biri girebilir. Mevcut bir ilişkimiz varsa, bu dönemde ilişkiyi daha ciddi bir seviyeye taşıma konuları gündeme gelebilir, evlilik kelimesi sıkça telaffuz edilmeye başlanabilir. Eğer çalışıyorsak, yeni iş anlaşmaları yapmamız olasıdır. Yeni iş birlikleri yapmamız da söz konusu olabilir.

13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Günlük rutinlerini tekrar gözden geçirebilir, sağlık kontrollerine gidebilirsin. Yeni bir yeme içme düzeni benimseyebilir, spora başlayabilir. Kısacası kendine daha iyi bakacağın, daha özenli olacağın bir yaşam düzenine geçebilirsin. Akrabalarınla ilişkilerini düzenleyebilirsin.

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay ile kendinizle ilgili kararlar almak, bazı konularda bitişler, tamamlanmalar yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Önümüzdeki 2 hafta boyunca ikili ilişkileriniz ve varsa evliliğiniz ön plana çıkabilir.

Bir yanınız kendinizi ön plana almak isterken, diğer yanınız ikili ilişkilerinize odaklanabilir. Bu ikilem içinde gidip gelirken kendinizi duygusal anlamda zaman zaman aşırı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Genel anlamda yaşam sevincinizin ve kendinize olan güvenin yüksek olduğu bir dönemde olacaksınız.

Sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay Aslan burçlarının kendilerini göstermeleri ve ışıldamaları için bir fırsat sunacak. Özellikle son 6 aydır üzerinde çalıştıkları konular ön planda olabilir, Aslan burçları başarılarıyla veya çabalarıyla takdir görebilir. Bu süreçte aşk hayatlarıyla ilgili bir sorgulama sürecine girebilirler. Aynı zamanda hayatlarındaki her şeyin sorunsuz ve kusursuz olması için uğraşmanın onları çok yorduğunu fark edebilirler.

başak burcu

Başak burcu Ocak 2021 aylık yorumları

Başak burç yorumları: 6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki iki aylık dönem şirketler, hukuk, akademi ve idealleriniz için mücadele zamanı olacak. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bir süredir aldığımız veya yarım bıraktığımız bir eğitim bu dönemde tamamlanabilir. Uzun süren hukuksal bir konuda çözüme ulaşmamız söz konusu olabilir. Bu dönemde karşıt görüşlere karşı daha esnek olmalı, özellikle 6 Ocak sonrası sosyal medyada tartışmalara girmekten kaçınmalıyız.

8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Hem günlük hem de iş yaşamımızda hareketlilik ve yoğunluk yaşamamız söz konusu. Artan tempomuz bu dönemde biraz yorulmamıza sebep olabilir. Eksik işlerimiz tamamlamak, sağlık kontrollerinden geçmek için iyi bir zaman dilimindeyiz. Diyet ve spora başlamak istiyorsak da tam zamanı. Eğer çalışıyorsak, iş arkadaşlarımızla daha rahat diyalog kurabiliriz. Yaratıcı projelerimizle dikkatleri üzerimize çekebiliriz.


13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayata daha pozitif gözlerle bakacağın bir dönem başlıyor. Şansının açıldığını hissedebilir, hayattan daha fazla keyif alabilirsin. Hobilerini kazanca dönüştürmek için çok uygun bir dönem. Ayrıca çocuk sahibi olmakla ilgili planlar yapabilirsin.

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. İş hayatına ilişkin sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Kendi iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte sosyal ortamlardan uzaklaşıp biraz yalnız kalma isteği duyabilirsiniz. Bu isteğinizi ifade ederken biraz aşırı tavırlarınız olabilir. Sağlık konusunda dikkatli olmanızda fayda var.

Dolunay sizin duraklamalarınıza ve ruhsal olarak iyileşeceğiniz bir sürece girmenize yardımcı olacak. Bu süreçte her şeyi net bir şekilde görmek ve analiz etmek için kenara çekilmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik etkilere ve olaylara açık olacaksınız. Bu süreçte iş hayatınızda gizli saklı olaylar gün ışığına çıkabilir, bazı şeyler duyabilir, üzerinizde tedirginlik hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizle ilgili olaylar da gündeminizde olabilir.

Bu dönem alacaklar, borçlar, krediler, miras, nafaka, tazminat veya mahkeme davaları gibi konularda şanslı bir dönemde olacaksınız. Alacaklarınızı daha rahat tahsil edebilir, kredi başvurularınız varsa kısa sürede sonuçlanabilir.

terazi burcu

Terazi burcu Ocak 2021 aylık burç yorumları

Terazi burç yorumları: 6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Maddi konular ile ilgili endişelerimiz artabilir. Ortak gelirler gündeminizde olacak. Bir takım ödemeler sizi uğraştırabilir. Para ile ilgili konularda kemerleri sıkmanın zamanının geldiğini düşünebiliriz. Ancak bir yandan da harcama dürtülerimiz de artabilir. Kendimizi frenlemeye çalışmak bizi iyice gerebilir. Ortak kaynakların kullanımı konusunda partnerimiz, eşimiz veya ailemiz ile tartışma yaşayabiliriz.

8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aşkla ilgili güzel gelişmeler olabileceği bir döneme giriyoruz. Eğer hayatımızda kimse yoksa, yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Zaten bir ilişkimiz varsa, sevdiğimiz kişiyle rahatça iletişim kurabilecek, duygularımızı açık ve net ifade edebileceğiz. Çocuk sahibi olanlarımız için, çocuklarımızla ilgili iyi haberler gelebilir. Ayrıca, hobilerimizle ilgili kendimizi geliştireceğimiz eğitimler veya kurslara katılabiliriz.

13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Oğlak burcundaki yeniay hayatının birçok alanında değişikliklerin habercisi olabilir. Ev almak veya yaşadığın yeri değiştirmek için harekete geçebilirsin. Evlenmeye veya çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. İşinin değiştirmen de söz konusu olabilir.

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay ile birlikte uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projede başarıyı yakalama fırsatına sahip olabilirsiniz. Resmi tebrikler ve kutlamalar gündeme gelebilir. Geleneksel olmayan, yaratıcı fikirlerin öne çıkacağı bir süreç olacak.

Bu dönemde çeşitli sosyal organizasyonlara katılmanız ve arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmeniz mümkün. Kendinize zaman ayırmak ile sosyalleşme isteğiniz arasında gidip gelebilirsiniz. İddialı duruşunuzla kalabalıklar içinde ön plana çıkabilirsiniz. Bu süreçte geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirirken, kendiniz için yeni ve iddialı hedefler benimseyebilirsiniz. Yoğun temponuz, özel hayatınızda bir takım gerilimlere neden olabilir veya tam tersi durumlar söz konusu olabilir. Her iki taraf arasında dengenizi bu süreçte iyi sağlamalısınız. Egonuzu çevrenizdeki insanlar üzerinde gösterirken dikkatli olun.

Ortak kazançlar, alacaklar, borçlar ve ödemeler ön planda olabilir. Lüks harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız. Bu dönem iş, sağlık, günlük rutin, iş çevreniz, beslenme şekliniz ve hizmet aldığınız konularla ilgili daha meşgul olabilirsiniz. Daha çok çalışmak veya iş konularının daha çok gündeminizde yer alması mümkün görünüyor.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ocak 2021 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: 6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerde, evliliğimizde veya ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz. Karşımızdaki kişilerle uzlaşmaya yanaşmadığımız için aramızda çatışmalar çıkabilir. Ortaklıklar konusunda canınızı sıkabilecek krizli ilişkiler sizi zorlayabilir. Dediğim dedik olmak bize yarardan çok zarar getirecektir. Daha sonra zararlı çıkabileceğimiz için bu iki aylık süreçte herhangi bir konuda anlaşma veya sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değildir.

8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile içi iletişim trafiğimiz hızlanabilir. Aile bireyleriyle bir araya gelip, yüz yüze konuşarak, bir süredir devam eden veya geçmişten gelen konuları çözüme kavuşturmayı deneyebiliriz. Karşılıklı olarak esnek ve uzlaşmacı olmayı denememizde fayda var. Aynı zamanda evimizi güzelleştirmek adına, tadilat, dekorasyon gibi konularda yeni ve yaratıcı fikirler geliştirebiliriz.

13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kardeşlerinle ilgili sorumluluklar üstlenebilir, onların yardımına koşabilirsin. Yakın çevrenle ilişkilerini düzenleyebilir, yaşadığın çevreyi gözden geçirebilirsin. Sana kazanç getirecek bir anlaşmaya imza atabilirsin. İş seyahatlerine çıkman gerebilir.

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay ile kariyerinizde göz kamaştırıcı etki uyandıran 2 haftalık bir dönem başlıyor sizler için. Bu süreçte Akrep burçları son 6 aydır çabaladıkları ne varsa karşılığını alabilirler.

Bu süreçte kariyerinizle ilgili konular gündemde olacak. Topluluklar önünde kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz ve yaptığınız işlerle kendinizi gösterebileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Kariyerinizle ilgili etkin pozisyondaki kişilerle yakın ilişkiler kurabilirsiniz. Kendinizi yeniden yapılandırmak için harika bir dönemdesiniz. Aynı zamanda şu anki işlerinizde mutlu olup olmadığınızı ve sizi tatmin edip etmediğini de sorgulayabilirsiniz.

Bu dönemde kariyeriniz ve işinizdeki oluşumlar, aile hayatınızda streslere neden olabilir. Anne, babanız arasında çekişmelere şahit olabilirsiniz. İş alanlarınızda birkaç hafta önce başlattığınız işlerin sonuçları da gündeme gelebilir. Egonuzu ve gücünüzü kariyer ve iş alanlarınızda ortaya koyacaksınız.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ocak 2021 aylık burç yorumları

Yay burç yorumları: 6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Sağlık, işyeri, günlük rutinlerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yerimizde, günlük hayatımızda gergin bir döneme giriyoruz. Birlikte çalıştığımız kişilerle fikirlerimizden ve yöntemlerimizden taviz vermediğimiz için çatışma yaşanabilir. Rutin ve angarya işler, ayrıca sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Çok ağır sporlar yapmamız sakatlanmamıza veya kendimizi fiziksel olarak daha da yorgun hissetmemize sebep olabilir. Boyun ve boğaz bölgemizi iyice kollamamızda fayda var.

8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Bol bol iletişim kuracağımız, sosyal medyada çok etkin olacağımız bir dönemdeyiz. Eğer çalışıyorsak, yazışmalar ve görüşmelerin sayısı artabilir. Eğitimimiz devam ediyorsa, sınavlar ve dersler ile çok yoğun olacağımız bir sürece giriyoruz. Bu dönemde çok sayıda yolculuk da yapabiliriz. Satış, pazarlama, danışmanlık, sosyal medya gibi alanlarda çalışıyorsak şanslı bir zaman dilimindeyiz.

13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay senin için finansal konularda olumlu gelişmelerin habercisi olabilir. Kazançlarını arttırmanı sağlayacak yeni bir iş bulabilirsin. Yeni beceriler edinmek için bir eğitime başlayabilir, bir ilişkiden fayda sağlayabilirsin. Tahsil edemediğin alacaklarını toplayabilirsin.

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte mevcut rutin sizi biraz sıkabilir ve kaçıp uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Seyahat ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu süreçte yabancı ülkelerden, farklı kültürlerden arkadaşlar edinebilirsiniz. Hayata yönelik yeni felsefeler ve bakış açılarıyla tanışabilirsiniz.

Dolunay seyahat, şans ve macera evinizi etkileyecek. Dolunay ile birlikte sınırları aşma, küreselleşme fikirleri hayatınızın ana temaları haline gelebilir. Özellikle iş konusunda kendinizi çok daha hırslı hissedebilir, önünüzdeki engelleri aşmak için gerekli motivasyonu yakalayabilirsiniz.

Bu dönemde bir anda bir iş veya seyahat ortaya çıkabilir. Uzak çevreniz ve yakın çevreniz arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı huzursuzluklar hissedebilirsiniz. Büyük resme odaklanmaya çalışın. Küçük bir mesele gereksiz yere büyüyebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ocak 2021 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: 6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aşk hayatımızda deneyimleyeceğimiz gerginlikler yüzünden strese girebiliriz. Çocuklar, yatırımlar en önemlisi kendinizi gösterdiğiniz alanlarda zorlanma yaşayabilirsiniz. Sportif aktivitelerden çok keyifli zaman geçireceğimiz, çok fazla aksiyon içermeyen, rahat etkinliker bu dönemde bizi daha çok rahat ettirebilir.

8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkıyor. Bugüne kadar fark etmediğimiz yeteneklerimizi keşfedebilir, kullanmaya başlayabiliriz. Kendimize yeni gelir kapıları açmamız ve yeni iş fırsatları yaratmamız da mümkün. Gelirimizi artıracak yeni iş bağlantıları da kurabileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleceğimizi maddi olarak güvence altına almak öncelikli hedefimiz olacak.

13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sizin burcunuzda gerçekleşen yeniay sizi fazlasıyla etkiliyor olacak. Hayatınızın kontrolünü eline alacağınız, şanslı bir dönemde olacaksınız. Bu dönemde karşınıza oldukça güzel fırsatlar çıkabilir. Hem kariyerinize, hem de özel hayatınıza bir çeki düzen verebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili de değişiklikler yapabilir, kendinizi fiziksel olarak yenileyebilirsiniz. Bu dönemde çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz.

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Yaşamında finansal konular, ortaklaşa paylaşımlar ön plana çıkabilir. Gündeminizi meşgul eden bir miras konusu varsa aktif tavırlarınızla konuyu nihayete erdirebilirsiniz. Veya başvurduğunuz bir banka kredisi varsa konuyla ilgili sonuç alabilirsiniz. Bu süreçte metafiziksel konulara yönelik ilginiz yoğunlaşabilir.

Duygusal hayatınıza sürekli girip çıkan biriyle işler ciddiye binebilir. Sizin için özel olan biriyle, birlikte yaşama planları yapabilirsiniz. Veya evinizde bu kişiye yer açmak isteyebilirsiniz. Yalnız Oğlak burçları ise birileriyle tanışma konusunda daha açık fikirli olabilir..

Dolunay ile ortak kazançlar, alacaklar, prim, ödemeler, ceza, vergi veya kiralar gibi ek gelirler konusunda sonuçlanmalar yaşanabilir. Para alışverişlerinizde bu süreçte dikkatli adımlar atmalı, ortaya çıkacak bir ödemeyle ilgili konularda biraz daha sakin davranmalısınız. Önemli bir iş anlaşması gündeme gelebilir. Bir işle ilgili tanınırlığınız artabilir, maddi kazancınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ocak 2021 aylık burç yorumları

Kova burç yorumları: 6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Ailevi konularla ilgili gelişmelerde bir şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen konular üzerinde tartışıp uzlaşmaya yanaşmamamız aile bireyleri ile aramızı açabilir. Yeni bir gayrimenkul almak veya satış yapmak için hareket geçebiliriz. Evde yapılacak tadilat, dekorasyon değişikliği veya taşınma gibi durumlar sinirimizi bozabilir.

8 Ocak’ta Merkür sizin burcunuzda: İmajımız, hedeflerimiz, kendimizi ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Zihinsel kapasitemiz daha da artıyor. Kendimizi açık ve net olarak ifade edebilecek, çevremizdekilerin hayranlığını kazanabileceğiz. Yeni bağlantılar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilir, onlardan ileride çok işimize yarayacak bilgiler öğrenebiliriz. Her zamankinden daha hızlı düşünecek, daha hızlı harekete geçeceğiz.

13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Ön planda olmak istemiyor olabilirsin ama bu olup biteni yönetemeyeceğin anlamına gelmiyor. Hedeflerine varmak için detaylı araştırmalar yapabilir, araştırmaların sonucunda kendine yeni bir strateji geliştirebilirsin. Hayatına sana faydası dokunacak biri girebilir.

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Karşıt burcunuz olan Aslan’da gerçekleşen Dolunay aşk veya iş hayatınızda bir şeylerin resmileşmesini, çözümlenmesini sağlayabilir. Hayatınızdaki önemli bir konuyla ilgili giriş veya çıkış stratejisi yapabilirsiniz. Önümüzdeki 2 hafta boyunca var olan düzeninize veda etmek için çok daha cesaretli olacaksınız. Bu da yeni başlangıçların kapıda olduğunun işaretidir.

Bu Dolunay en çok özel hayatınızı ve ikili ilişkilerinizi etkileyecek. Fiziksel enerjinizin ve kendinize olan güvenin yüksek olduğu, kendinizi rahatlıkla ifade edebildiğiniz bir dönemde olacaksınız. Her türlü ikili ilişki içinde açık ve direkt tavırlarınızla kendinizi gösterebilir, ön plana çıkabilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili konular öne geçebilir veya ilişkinizde bir takım stresler yaşayabilirsiniz. Yine de aslında güzel kararlarda karşınıza çıkabilir. İş alanlarınızda da bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

İlişkilerinizde krizler yaşayabilirsiniz, yeni kararlar alarak yolunuza devam etmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de sonlanmalar ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Hayatınızdan çıkması gereken ne varsa, hepsiyle vedalaşıp yepyeni bir beyaz sayfa önünüze açabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ocak 2021 aylık yorumları

Balık burç yorumları: 6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile gerginlik yaşayabilir, onlarla uzlaşmakta zorluk çekebiliriz. İletişim halinde olduğunuz insanlar ve yazışmalarla ilgili konularda krizlere müdahale etmek durumunda kalabilirsiniz.

Günlük yaşamımızda ve kısa yolculuklarda ertelemeler, gecikmeler yaşanabilir. Fikirlerimizi çevremize kabul ettirmeye çalışabilir, düşüncelerimize karşı çıkanlarla çatışmaya girebiliriz. Sosyal medyada kendimize hakim olmakta fayda var.

8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde iç dünyamıza doğru bir yolculuk yapıyoruz. Sezgilerimiz artabilir, dostu düşmanı daha net görebiliriz. Dedikodular, arkamızdan iş çevirmeye çalışan kişiler bu dönemde açığa çıkabilir. Kendimizi kötü niyetli insanlara karşı korumamızda fayda var. Sosyal çevreden biraz uzaklaşmak ve spritüel konulara yönelmek bize daha iyi gelebilir.

13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay’ın gayet olumlu etkilediği burçlardan birisin. Kendini oldukça şanslı hissedecek, hedeflerine rahatlıkla ulaşabildiğini göreceksin. Arkadaşların aracılığıyla gelecek ve seni mutlu edecek fırsatlar yakalayabilirsin. Çocuk sahibi olabilirsin.

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay özellikle iş alanlarınızda beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Yine burası sağlık eviniz olduğundan sağlığınıza bu birkaç gün dikkat edin. Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Günlük rutinler ve işle ilgili sorumluluklar ön plana çıkabilir. Günlük hayatınızda hoşunuza gitmeyen şeyleri değiştirmek isteyeceksiniz. Kendinizden çok diğer insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle iş ortamında yaptıklarınızı gözler önüne sermek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki süreçte ortaya koymak üzere yeni şeylerin hazırlıklarına girişmek için uygun bir dönemdesiniz. Sağlığınıza bu dönemde dikkat etmeli, kontroller yaptırmalısınız.

İlerleyen süreçte ise her konuda güzel başlangıçlar ve müjdeli haberler var. Ev ve aile konuları gündeme gelebilir. Venüs’ün Koç burcuna geçmesiyle ilişkisi olan Balık burçları partnerleriyle aralarındaki bağı güçlendirebilir. Kendilerini bir rutine kaptıran Balık burçları ise ilişkilerine heyecan katmak için ellerinden geleni yapacaktır.


Maddi ve manevi konularda daha şanslı bir döneme adım atabilirsiniz. Terfi, maaş artışı, kazanç artışı gibi konularda şans sizden yana. Dolunay ile kariyer konularında görev değişiklikleri, hatta iş değiştirme gündeme gelebilir.

Astroloji: 2021 burç yorumları! Hangi burcu neler bekliyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.