Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’nun yanındaki başörtülü kadına vitrin mankeni benzetmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy almak için başörtülü birkaç kişiyi yanlarında adeta böyle vitrin mankeni gibi getirip koymak kimseyi artık aldatmıyor, geçti o işler. Başörtülü olan hakime olamaz, polis olamaz böyle bir şey var mı? Bunlar daha çok şeyler görecekler!

erdoğan başörtülü kadına vitrin mankeni

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’nun yanındaki başörtülü kadına vitrin mankeni benzetmesi (video aşağıda)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya’da cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.


“2020 sadece bizler için değil tüm insanlık için gerçekten yoğun bir yıl oldu ve tüm insanlık için acılarla dolu bir yıl oldu.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aşılarda alınan bir mesafe var. Şu anda yaptığımız görüşmeler neticesinde 3 milyon aşı geldi ve bunun serisi devam edecek.” açıklamasında bulundu.

“Almanya ile ortak üretim yapılabilir”

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“Almanya ile yaptığımız görüşmelerde bir ortak üretim meselesi de söz konusu. Bu konuda TÜBİTAK çalışmasını sürdürüyor. Temennimiz odur ki alınan tedbirler sayesinde inşallah 2021 yılı bir düşüş yılı olacaktır.”

“Ayasofya 2020’nin taçlı yıldızıdır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya’nın ibadete açılmasıyla ilgili de “Ayasofya 2020 yılının adeta taçlı yıldızıdır.” şeklinde konuştu.


Pınar Gültekin cinayeti

Sayın Kemal, niçin acaba bunu cevapsız bıraktı? Onun adına ben konuşmayım. Artık bunu anlamanız lazım. Bunların sorunları var, taciz var, tecavüz var hırsızlık var. CHP’nin nereden nereye geldiği ortada. En güzel cevabı milletimin bunlara sandıkta vereceğine inanıyorum.

Başörtülü kadına vitrin mankeni benzetmesi

Fikri Sağlar’ın sözlerine ilişkin de Erdoğan, “Bu zat artık bu çağda yaşamıyor çok gerilerde kaldı. Ne yazık ki CHP zihniyetinin faşizan anlayışının yansımasıdır.” değerlendirmede bulundu.

Erdoğan, “Oy almak için bazı yerlerde görüyorsunuz işte başörtülü birkaç kişiyi yanlarında adeta böyle vitrin mankeni gibi getirip koymak kimseyi artık aldatmıyor, geçti o işler. İnsanların başörtüsüyle uğraşmanın anlamı yok ve burada da hakim, savcı, polis, bu ülkenin her kurumunda bunları görecekler.” dedi.

“Başörtülü olan hakime olamaz, başörtülü olan polis olamaz böyle bir şey var mı? Daha bunlar çok şeyler görecekler!”

Bay Kemal yanına iki tane başörtülü alıp milleti aldatma işlerini bıraksın. Yanına 20 tane de başörtülü koysan artık senin ne olduğunu gayet iyi biliyorlar. İnsanların başörtüsüyle uğraşmanın anlamı yok ve burada da hakim, savcı, polis, bu ülkenin her kurumunda bunları görecekler. Şartlar bellidir şartların içerisinde şu yoktur; Başörtülü olan hakime olamaz, başörtülü olan polis olamaz böyle bir şey var mı? Daha bunlar çok şeyler görecekler.


Kuralları ayak üstü bunların değiştirme hakkı yetkisi yoktur. Oy almak için bazı yerlerde görüyorsunuz işte başörtülü birkaç kişiyi yanlarında adeta böyle vitrin mankeni gibi getirip koymak kimseyi artık aldatmıyor, geçti o işler. Bay Fikri görmüyor musun bunları? Buralara kadar gelindi artık. Daha çok mesafeler alacağız ama sen çağın dışında kaldın.

Seçim anketi: 52 ilde muhalefet toplamı Cumhur İttifakı’nı geçiyor!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.