Etiketinyarisi.com’u diğerlerinden ayıran fark nedir?

Adı sıkça duyulan etiketinyarisi.com nedir? Her gün sezon sonu indirimi sloganı nereden çıktı? İşte etiketinyarisi.com hakkında ki tüm detaylar…

etiketinyarisi etiketin yarısı

Kırgızistanlı kadın girişimci Nurzada Nurdinova tarafından alışveriş dünyasına yeni bir soluk kazandıran bu e-ticaret sitesi herkes tarafından kısa zamanda bilinmeye başladı. Son zamanlarda indirimli ürünlere olan ilginin artması ile sadece indirimli ürünlerin olduğu bir platform kurmak isteyen kadın girişimci bu hayalini başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Alışveriş tutkunlarına “her gün sezon sonu” sloganıyla yeni bir heyecan veren etiketinyarisi.com herkesin ilgi odağı olmayı başarmış gibi görünüyor.

online alışveriş indirim

Etiketinyarisi.com’da Sunulan Fırsatlar Nelerdir?

İnternetten alışverişin artarak devam ettiği bu günlerde tüketicilerine sürekli olarak indirimli ürünler sunmayı garanti eden etiketinyarisi.com bünyesinde sadece %50 ve üzerinde indirimli ürünlerin satışa sunulacağını duyurdu. Artık tüketicilerin indirim günlerini takip etmesine gerek olmadığını söyleyen etiketinyarisi.com “her gün sezon sonu” sloganıyla adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Etiketinyarisi.com’u Diğerlerinden Ayıran Fark Nedir?

Alışverişini etiketinyarisi.com üzerinden yapan tüm kullanıcılara yılın her günü %50 indirim olanağı sunan etiketin yarısı.com bu anlamda Türkiye’ de ilk ve tek alışveriş platformudur. Bünyesinde bulunan tüm ürünlerde %50 ve üzerinde indirimin garantisini veren etiketinyarisi.com alışveriş meraklılarını oldukça heyecanlandırdı.

Etiketin Yarısı Hangi Ürünlerde Geçerli

Etiketinyarisi.com üzerinden satışa sunulan tüm kategorilerde her gün sezon sonu indirimleri geçerlidir. Kadın giyiminden erkek giyimine, çocuk giyiminden bebek giyimine, çanta, elbise ve aksesuar ürünlerinden, kişisel bakım ürünlerinden kozmetik ürünlerine, ayakkabı ürünlerinden spor giyimine, anne ve bebek ürünlerinden tatil turu indirimlerine kadar tüm kategorilerde “her gün %50 indirim” fırsatları etiketinyarisi.com üzerinden alışveriş yapan kullanıcılara sunulmaktadır

Etiketin yarısı.com ile Yılın Her günü Sezon Sonu İndirimi

Yanlış duymadınız! Yılın her günü %50 ve üzerinde indirim fırsatları sunuluyor. Tüm kategori ve ürünlerde geçerli olan bu fırsatı kaçırma olanağınız yok. Büyük bir e-ticaret girişimi olan etiketinyarisi.com 7’den 70′ e herkesin takdirini kazanmış gibi görünüyor. Online Alışverişe yeni bir soluk getiren Etiketin Yarısı, alışveriş meraklılarını başka bir çılgınlığa sürükleyecek gibi görünüyor.

Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.