SEO çalışmalarının önemi giderek artıyor

İnternet sitelerinin Google başta olmak üzere tüm arama motorlarının arama sayfalarında üst sıralarda yer alabilmesini çok daha kolay bir hale getiren hosting seçenekleri SEO hosting olarak adlandırılıyor. SEO hosting web sitelerinin SEO performansını tek başına etkilemiyor. Ancak, SEO performansı üzerinde önemli katkılar oluşturabilecek araçlar sunuyor. C Class IP adresi ya da optimizasyon araçları, internet sitelerinin arama sonuç sayfalarının üst kısımlarında yer alabilmesi aşamasında son derece önemli yere sahip bulunuyor.

SEO çalışmalarının önemi giderek artıyor

SEO hosting kullanıcılara sunduğu IP seçenekleri noktasında diğer web hosting paketlerinden ayrılıyor. Böylece sunucuda yer alan internet siteleri birbirlerinden farklı IP adreslerine sahip oluyorlar. Bu sayede sunucudaki herhangi bir sitenin iyi ya da kötü olarak değerlendirilebilecek SEO performansı sunucuda yer alan diğer web sitelerini engellemiyor. Bu hizmetlerin diğer web hosting paketlerinde olmaması ve yalnızca SEO hosting paketlerinde sunulması, SEO açısından SEO hosting paketlerinin diğer web hosting paketlerine göre bir adım önde olmasını sağlıyor.

LimonHost kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını gidermeye yönelik farklı web hosting paketleri sunuyor.  Sunulan hosting paketlerinin arasında; sunucu donanımı, IP adresi sayısı ya da e-posta hesabı gibi noktalarda bazı farklılıklar bulunuyor. Bu nedenle SEO hosting paketlerinin fiyatları, sunulan hizmetin içeriğine göre farklılık gösterebiliyor. LimonHost kullanıcıları 12, 24 ya da 36 aylık peşin ödemeli web hosting paketi satın alımlarında önemli indirimler elde edebiliyorlar.

LimonHost Kaliteyi ve Uygun Fiyatı Bir Arada Sunuyor

Linux işletim sistemine sahip hosting paketleri cPanel hosting olarak adlandırılıyor. Bu hizmet kapsamında barındırma hizmetleri cPanel kontrol paneli üzerinden yönlendiriliyor. Kontrol paneliyle internet sitesinin de sunucunun da yönetimi son derece hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Dünyada en çok tercih edilen kontrol paneli olarak ön plana çıkan cPanel diğer kontrol panellerine göre çok daha kolay bir kullanım imkanı sunuyor.

LimonHost kullanıcılarına 7 gün 24 saat telefon, e-mail ve canlı iletişim alternatifleri ile destek sağlıyor. LimonHost destek ekibi kullanıcıların cPanel ile ilgili sorularını yanıtladığı gibi meydana gelen problemler üzerinde inceleme de sağlıyor. cPanel hosting paketlerini tercih eden kullanıcılar LimonHost tarafından sunulmakta olan desteklerin tamamından yararlanabiliyorlar.

cPanel hosting paketleri kullanıcılarına son derece yararlı araçlar sunuyor. Sunduğu grafik arayüzü sayesinde herhangi bir teknik bilgiye sahip olmayan kullanıcılar dahi internet sitelerini kolaylıkla yönetebiliyor. cPanel Linux işletim sistemine sahip sunucularda çalışıyor. Beraberinde önemli otomasyon araçları da bulunuyor. Böylece önceden belirlenmiş olan işlemler kullanıcı müdahalesine ihtiyaç duyulmadan yerine getirilmiş oluyor.

cPanel hosting paketleri kullanıcılara sağladıkları kolaylık nedeniyle pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Kullanıcılar sunulmakta olan araçlar sayesinde alan adının kurulumu, FTP hesabının oluşturulması, veri tabanının yönetilmesi ya da alan adı uzantılı e-mail hesaplarının oluşturulması gibi işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebiliyorlar. cPanel’in internet ortamında da pek çok yardım dokümanı bulunduğundan cPanel ile ilgili bir sorun yaşamaları durumunda kullanıcılar yalnızca hosting firmalarından değil kullanıcı platformlarında da yararlanma imkanına sahip bulunuyorlar.

Linux Sunucular İle Yüksek Performans Elde Edebilirsiniz

LimonHost sektördeki faaliyetlerine başladığı günden bu yana fiyatlarının avantajlı olmasına, performans odaklılığa ve müşteri ilişkilerine öncelik veriyor. İçerisinde kullanıcıların erişebildiği bilgileri ve verileri saklayan bunun yanı sıra bazı servislerin kullanımına izin veren bilgisayar sistemleri sunucu olarak adlandırılıyor. Linux işletim sistemleri üzerine konuşlandırılan ve Linux paketlerinin ve yazılımlarının çalıştırılmasına izin veren sunucu ise Linux sunucu olarak biliniyor. Farklı içeriklere sahip hizmetleri ile LimonHost kullanıcılarına Linux sunucu için aradıkları tüm özellikleri sunmaya özen gösteriyor.

LimonHost’un Cluster mimari altyapısı ile oluşturulmuş olan Linux sunucuları, % 99.9 uptime oranı ile erişilebilirlik hizmeti sağlıyor. LimonHost tarafından yapılan teknik bakımlar haricinde herhangi bir kesinti yaşanması söz konusu olmuyor. Sunuculardaki veriler, ISO 27001 standardı ile yönetilmekte olan ve tüm olağanüstü durumlarda çalışabilecek şekilde tasarlanmış olan Tier3 Data Center tam yedekli veri merkezinde saklanıyor.

LİmonHost’un tüm sunucularında 40gbit yedekli network ve 100 mb sınırsız internet bulunuyor. Lİnux işletim sistemi alt yapısı ile kurulan web sitesi barındırma hizmeti ise Linux hosting olarak tanımlanıyor. Limon Host kullanıcılarına hem Windows hem de Linux hosting hizmeti sunuyor.

Virtual Dedicate yani VDS, sunucuların donanımsal olarak bölünmesi ile oluşturulan bir sunucu çeşidi oluyor. VPS (Virtual Private) sunucu ise fiziksel sunucuların sanallaştırma yazılımlarının kullanılmasıyla birden fazla sunucuya dönüştürülmesi ile elde ediliyor. LimonHost’un tüm sunucu planları Cloud teknolojisi ile belirlenmiş olan periyotlarda otomatik olarak yenileniyor. LimonHost kullanıcıları sunucu satın alma işlemini tamamlamalarının ardından ihtiyaçları olan her konuda LimonHost’un uzman teknik ekibinin desteklerinden 7/24 yararlanabiliyorlar.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.