Sevgililer Günü hediyeleri ile romantizmin doruklarına çıkın!

2020 senesinde başlayan zorlu süreç 2021’de de aynı şekilde devam ediyor. Hayatımızın her alanında karşılaştığımız yeni düzen pek çok açıdan bizi bunaltsa da bir yandan da elimizdekilerin kıymetini hatırlattı. Bu 14 Şubat’ta belki çılgın etkinliklere katılamayacağız fakat sevdiğimiz insanla aramızdaki bu güzel bağı kutlayabileceğimiz bir gün geçirmek bizim elimizde.

Sevgililer Günü hediyeleri Muhiku

Muhiku, Sevgililer Günü hediyeleri ile size en olumsuz şartlar altında bile sevginizi karşı tarafa doyasıya hissettirmenizi sağlayacak harika seçenekler sunuyor. Her bütçeye ve her zevke hitap eden konsept hediye kutuları sayesinde sevgilinizi kolayca mutlu edebiliyorsunuz. Üstelik hazır hediye kutularının dışında dilerseniz sevgilinizin ilgi alanları doğrultusunda kendi hediye kutunuzu da oluşturabiliyorsunuz.

Hediyenin deneyim odaklı ve kullanışlı olması gerektiğini savunan Muhiku, Sevgililer Günü hediyelerinde de sadece çiçek böcek ve kalplere yer vermiyor. Bu sayede size klişelerin dışında, gerçekten değeri olan bir hediye verme imkanı sunuyor. Örneğin içerisinde kalpli kutuda kırmızı mum bulunan Sevgini Paylaş Hediye Kutusu’nda aynı zamanda birlikte deneyimlemeniz için dünyanın farklı ülkelerinden iki paket filtre kahve, fındıklı Belçika çikolatası ve iki tane de kupa yer alıyor. Siz dilerseniz bu kutuya ahşap görünümlü ikili çerçeve, romantik desenlerde bardak altlıkları ve kahveli aromaterapi mumu da ekleyebilirsiniz.

Muhiku’nun hediye sektörü içinde öne çıkmasını sağlayan en önemli özelliklerinden biri Kendi Kutunu Yap hizmetini sunuyor olmaları. Bu sayfa sayesinde farklı kategorilerde yer alan hediyelik seçeneklerinden istediklerinizi ekleyerek kutunuzda bir araya getirebiliyorsunuz. Üstelik bu özelliği kullanarak hazırladığınız hediye kutuları da tıpkı hazır setler gibi İstanbul içerisinde hafta içleri aynı gün ya da ertesi gün teslim edilirken tüm Türkiye’de de aynı gün kargoya veriliyor. Bu sayede hediyenize hızlıca kavuşabiliyorsunuz.

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken sevgilinize onun ilgisini çekebilecek bir adet roman, damak tadına hitap eden bir filtre kahve ya da bitki çayı, lezzetli bir çikolata, kupa, bardak altlığı ve mum koyarak şahane bir kutu oluşturabilirsiniz. Erkek arkadaşınıza hediye kutusu hazırlıyorsanız içerisinde siyah termoderi defter, özel kutusunda gönderilen şık tükenmez kalem ve tıraş kolonyası da kutuya bütünlük katacaktır.

Uygun fiyata harika hediye kutusu seçenekleri

Yukarıda Sevgililer Günü’ne değinmiş olsak da Muhiku’nun sunduğu hediye kutusu seçenekleri sevgililerle sınırlı değil. Online alışveriş yapabileceğiniz internet sitesinde arkadaşa, anneye, babaya, öğretmene yani hayatımızdaki herkese alabileceğimiz onlarca kutu mevcut. Hediye almaya ihtiyacınız olduğunda siteyi ziyaret ederek günün anlam ve önemine en uygun seti tercih edebilirsiniz.

Hazır özel gün demişken bahsetmekte fayda var, 2018’den bu yana sektörde yer alan Muhiku ekibi özel günlerden önce yeni koleksiyon hazırlamayı ihmal etmiyor. Yani 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi siteyi ziyaret ettiğinizde bu romantik güne özel olarak hazırlanan pek çok hediye kutusu bulabilirsiniz. Bu kutularda lezzetli çikolatalar, en romantik anlarımızı ölümsüzleştiren fotoğraf çerçeveleri, dünyayı keşfe çıkmanızı sağlayan çaylar ve kahveler, aşk dolu tasarımlara sahip kupalar, aksesuarlar ve çok daha fazlası yer alıyor olacak.

Hediye arayışımızın en yoğun olduğu zamanlardan biri de doğum günleri. Yakın arkadaşlarımızın, sevgilimizin ve aile bireylerinin doğum günlerinde onları mutlu edecek hediyeler vermek istesek de bazen klişe seçeneklerin arasında boğulabiliyoruz. Bunun yerine artık hem bütçenizi zorlamayacak hem de karşınızdaki kişinin dolu dolu zaman geçirmesini sağlayacak hediyeleri nerede bulabileceğinizi biliyorsunuz.

Muhiku’nun keyifli doğum günü hediye kutularının içerisinde eğlenceli tasarımlara sahip çoraplar, kendin yap hobi kiti, çay, kahve, çikolata, aromaterapi mumu, tütsü, tebrik kartı ve her hediye kutusunda olduğu gibi hediye notunuz yer alıyor. Tabii ki siz karşınızdaki kişinin ilgi alanlarına ve zevklerine göre farklı kutular tercih edebilir ya da daha önce de bahsettiğimiz gibi sıfırdan kendi kutunuzu tasarlayabilirsiniz.

Muhiku ile hediyeleşmek çok daha keyifli

Normalde hediye, satın alanı değil teslim alanı mutlu etse de Muhiku’nun keyifli dünyası satın alan kişiyi de içine çekmeyi başarıyor. Uygun fiyatları, kullanışlı ve kaliteli ürünleri, hızlı teslimat hizmeti ve başarılı müşteri destek ekibiyle Muhiku, çift taraflı bir mutluluk vadediyor. Bu renkli internet sitesinden bir kez alışveriş yaptığınızda eminiz ki aklınıza artık ilk orası gelecek.

Muhiku’nun edindiği en önemli mottolardan biri de “Önce kendini mutlu et. Ancak mutlu bireyler çevrelerine sevginin ışığını saçabilir.” Yani kendinize de boş zamanlarınızı daha keyifli geçirmenizi sağlayacak bir kutu hazırlayabilirsiniz. Peki kendinize hazırlayacağınız bu kutuya neler koyabilirsiniz? Brezilya Bella Giana filtre kahve, rooibos çayı, ilginizi çekecek bir kitap -örneğin Tolstoy’dan İnsan Neyle Yaşar?-, ahşap boyama deneyimi, fesleğen yetiştirme kiti ve tabii ki bir de çikolata. Kendinize armağan edeceğiniz bu kutu evde vakit geçirdiğimiz dönemde size çok iyi gelecektir.

Muhiku’nun hediyeleşme anlamında sunduğu diğer harika hizmetler ise ücretsiz aynı gün teslimat ve ücretsiz kargo. İstanbul içerisindeki gönderileriniz 69 TL’yi geçtiğiniz anda özel kuryeyle aynı gün ücretsiz teslim ediliyor. Özel kurye hizmetinden yararlanmak için hafta içleri öğlen 12.00’dan önce siparişinizi vermeniz gerekiyor. Diğer şehirlerdeki siparişleriniz için de yine 69 TL’yi geçtiğinizde ücretsiz kargo hizmetinden yararlanabiliyorsunuz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.