Astroloji: 15 – 21 Şubat 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 15 – 21 Şubat 2021 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 15 - 21 Şubat 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 15 – 21 Şubat 2021 haftalık burç yorumları. 15 Şubat, 16 Şubat, 17 Şubat, 18 Şubat, 19 Şubat, 20 Şubat ve 21 Şubat tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

19 Şubat – Güneş Balık burcunda

Bu hafta Güneş Balık burcuna geçiyor. Bu bir aylık süreçte bir konuya odaklanmada zorlanabiliriz. İyi niyetimiz suiistimal edilebilir, bu yüzden de dikkatli olmakta fayda var. Kimler için ne kadar iyilik yaptığımıza dikkat etmemiz gerek.


İnançlar bu dönem çok daha ön planda olur, daha sık dua edebilir, meditasyon yapabilir, ruhumuza iyi gelecek konulara yönelebiliriz. Sosyal olmaktansa biraz daha sessiz ve yalnız kalmaya eğilimi olabiliriz.

Hayal dünyasına sık sık dalabiliriz. Yaratıcı çalışmalar yapmak içinde en harika dönemdir. Yeni yazılar yazmak, resimle ilgilenmek, müzikle uğraşmak, dans etmek, dansa başlamak, fotoğraf çekmek veya fotoğraf için kursa başlamak içinde en ideal dönemdir.

Bu dönem maddi dünyanın gereklilikleri ile manevi dünya arasında ikilemlerde kalabiliriz sık sık. Hayır işleri yapmak, hayır işi organizasyonlarında aktif görevler almak içinde harika bir zamandır.

Merkür Retro 21 Şubat’ta sona eriyor

Diğer yandan 21 Şubat’a kadar Merkür Retro süreci devam ediyor. Bu tarihte Merkür gerilemesi sona erene kadar bir söz söylemeden önce ya da bir mail göndermeden önce bir ara verin veya bir sözleşme imzalamadan önce iki kez kontrol edin. Ayrıca bir iş için karar vermekten daha çok eksiklikleri tamamlamak olarak olayları değerlendirmekte fayda var.

İş görüşmeleri gibi önemli toplantıları yeniden planlayabiliyorsanız, bunu yapmak iyi bir fikirdir ancak değilse, erken geldiğinizden emin olun veya son dakika yeniden planlama yapmak için size mail atılmış mı mesaj gelmiş mi diye spam kutusuna bakın.

Mutlaka birileri yerine düşünerek değil sorarak hareket edin. Araç arızaları, telefon arızaları ya da aslında uzun süredir arıza veren ama sizin farkında olmadığınız şeylere zaman ayırıp bu eksiklikleri giderin.

Bu hafta burçları neler bekliyor?

koç burcu

Koç burcu 15 – 21 Şubat haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Kendi içine dönerek önünde uzanan koca seneye dair düşünmek, bir değerlendirme yapmak için uygun bir dönem.

Yılın bu döneminde hayatında bir şeyleri başlatmak, yeni bir girişim ortaya koymak yerine ilgili konular üzerinde derinleşmek üzere daha çok geri planda hazırlık yapmak ve bilgilerini pekiştirmek daha iyi olacaktır.

Geçmişte gündemini meşgul etmiş bir konu tekrar önüne gelebilir. Sağlığına özen göstermekte fayda var. Bu süreçte meditasyon gibi çalışmalar yaparak kendinle baş başa kalmaya daha çok vakit ayırabilirsin.

Merkür retrosu amaçlarınızı gerçekleştirirken yarım bıraktığınız veya küçük detayları fark etmediğiniz konularınız var ise tekrar karşınıza çıkararak tamamlanmasını sağlayacak. Maddi konularda emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz ve verimli sonuçlar elde edebileceğiniz gelişmeler yaşanabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 15 – 21 Şubat haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sosyal hayatın hareketleniyor. Tek başına vakit geçirmek için hiç uygun bir dönemde değilsin. Aksine bolca sosyal organizasyonlar içine katılmakta fayda var.

Arkadaşlarından ya da bu kalabalıklar içinde hiç ummadığın anda karşılaşabileceğin kişilerden seni hayallerine götürebilecek destekler görebilir, onlar vesilesiyle çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsin. Ekip çalışmaları içinde lider tavrınla ön plana çıkabilirsin.

Merkür retrosu gerek meslek hayatınızda gerekse kitleler önünüzdeki duruşunuzda hatalarınızı yeniden gözden geçirmeniz için sizlere fırsat sunacaktır.

İkili ilişkilerinizde güven arayışınız sizi olumsuz etkileyebilir. Çünkü çevrenizdeki insanlarla yaşadığınız iletişim sorunları buna sebep olabilir. Bu yüzden beklentilerinizi düşük tutmanız olası gerginliklerin ve sıkıntıların yaşanmasına engel olabilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 15 – 21 Şubat haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: İş hayatın ön plana çıkıyor ya da sen iş hayatında parıldayıp göz önüne çıkıyorsun. Senin için ele aldığın çalışmalarda başarılı olmaya ve ilerlemeye açık bir dönem.

Beklediğin bir terfi varsa bu dönemde onu alarak daha güçlü bir pozisyona geçiş yapabilirsin. Genel olarak hayatını ve geleceğe dair amaçlarını gözden geçirmek, üzerine düşünmek için uygun bir dönemdesin. Sadece iş ortamında dalgınlıklara ve aşırı hassas tavırlara dikkat etmekte fayda olabilir.

Kendinizi geliştirmek adına aldığınız veya almak istediğiniz yeni eğitim alanlarınızda fikir ayrılıkları yaşamanıza neden olabilir. Devam eden bir uygulamada yanlış olduğunu fark ederek soğuma hissi yaşayabilirsiniz. Kendinizi yaşamdan ve ilişkilerden soğutmayın.

Özgürlüğünüzü kısıtlayacak herkesten uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz. Başkalarının düşüncelerinden etkilenmeden hedefleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Özellikle de maddi konularda, mücadele ortamında ön plana çıkabilirsiniz ve insanlar tarafından takdir edilebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 15 – 21 Şubat haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bir konu hakkında kendini geliştirmek, daha da derinleşmek adına eğitim almak üzere yurtdışına seyahat organize etmek isteyebilirsin.

Ancak dalgınlıklar ya da organizasyonda aksaklıklar olması ihtimaline karşılık seyahat planını 10 Mart sonrasında hayata geçirmende fayda var. Yaşamına yön verebilecek, ruhsal gelişimine ve hayatı anlamana katkısı olabilecek yeni felsefelerle tanışman mümkün. Rutinin dışına çıkmak isteyebileceğin bir dönemdesin.

Duygusal birlik kurduğunuz kişilerle yeniden değerlendirme noktasına gelerek aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz. Merkür retrosu özellikle alacak verecek konuları pürüzler içeriyorsa son aşama için düzenleme yapmanızı sağlayacaktır.

Size karşı art niyetli olabilecek insanlarla iç içe olmanız sizi yorabilir. Çevrenizdekilerden çok kendinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 15 – 21 Şubat haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yaşamında ortaklaşa paylaşımlar, banka kredileri, vergiler, borç almak ya da vermek gibi konular ön plana çıkabilir. Bu konularla ilgili olarak bir başkasının yaşamında fark yaratıp, iyilik yapmak isterken kurban durumuna düşmemek adına fedakârca tutumlar izlerken dikkatli olmakta fayda var.

Finansal anlamda almak ya da vermek yönünde eylemlerde bulunmadan önce etraflıca düşünmek ve mümkünse 10 Mart sonrasını beklemek daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Merkür retrosu aksak yönlerinizin farkında olmanızı sağlayacak. İlişkilerinizde geri dönüşler yaşayabilir, yapılan hataları telafi edebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde evrak aşamasında dalgınlık içerisinde hatalar yapabilirsiniz.

Zihinsel anlamda geçmişe dair anılara yoğunlaşabilirsiniz. Bu durum hassas bir ruh hali içerisinde olmanıza neden olabilir. Derinlemesine araştırmadan alınabilecek kararlar olumsuz sonuçlar doğurabilir. Girişimleriniz için 21 Şubat’ta merkür retrosunun sona ermesini bekleyin.


başak burcu

Başak burcu 15 – 21 Şubat haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Evlilik, ortaklık ya da her türlü ikili ilişkinde fedakârca tutumlar ön plana çıkabilir. Bu dönem Merkür retrosu sebebiyle senin için ikili ilişkiler açısından iletişimde aksaklıklara açık bir dönem olabileceği için biraz geri durmakta fayda olabilir.

Dalgınlık ve unutkanlıklara önlem amaçlı eşinle ya da ortağınla randevuların için alarmını açık tutmakta fayda var. Rutinlerinizde eksik tamamladığınız noktalara yeniden göz atarak tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

İkili ilişkilerinizde tartışmalar, ego çatışmaları gün yüzüne çıkabilir. Gergin ve tartışmalı konuşmalarda daha sakin olmanızda yarar var.

Maddi konularda beklenmedik ödemeler, sizi ekonomik anlamda zor bir duruma sokabilir. Plansız bir yer değişikliği size iyi gelebilir.

terazi burcu

Terazi burcu 15 – 21 Şubat haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Günlük iş hayatın ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Fedakârca tutumların dolayısıyla iş ortamında ekip arkadaşlarının görevlerini kendi üzerine almaya yönelik bir eğilim içinde olabilirsin.

Ancak önümüzdeki yaklaşık bir aylık süreç bu alanda organize olmak zor olabileceği gibi dalgınlıklara da açık bir dönem. Kendini gereğinden fazlaca sorumluluk altına sokmamakta fayda olabilir.

Hayatınızda yarım bıraktığınız konuları tamamlamanız için fırsat dönemi. Aşk hayatınızda yarım kalmışlıkları tam ederken yaratıcılığınızdaki eksik yönleri fark etmenize olanak sağlayacaktır.

Alacağınız yeni kararlar, hayatınızda ciddi değişimlerin ortaya çıkmasına vesile olabilir. Aşk ve ilişkiler konusunda sizi heyecanlandıracak, geçmişinizden dönüşler söz konusu olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 15 – 21 Şubat haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Kendine vakit ayırma isteğinin yükseleceği bir aylık zaman dilimine hoş geldin. Bu süreçte hayatında keyifli aldığın konular ön plana çıkabilir.

Yaratıcı çalışmalar yapıyorsan bu süreçte yaratıcılığın tetiklenebilir ve onu daha iyi ifade edebilirsin. Daha derin düşünebilme eğiliminin de yükselebileceğinden bu süreci değerlendirmekte fayda var.

Sadece yaratıcı çalışmalarını topluluklara sunmak için 10 Mart’ın geçmesini beklemek daha iyi olabilir. Geçmişte yaşadığınız bir takım sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Bu sorunları telafi etmek sizin elinizde oldukça her zaman umudunuzu korumalısınız.

Kazancınızda, maddi olanaklarınızda artışların olması sizi rahatlatabilir. Ama artan iş yükünüzün ortaya çıkması ve kendinize zaman ayıramamanız gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 15 – 21 Şubat haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Aile içerisinde çözülememiş konular varsa uzlaşıya varılması yönünde liderlik edebilirsin. Ancak Merkür’ün geri hareketi dolayısıyla son derece iyilik içerikli tutumların yanlış anlaşılabilir. Odağında ev konusu olabilir.

Evini değiştirmeyi düşünüyorsan herhangi bir detayı kaçırmamak adına sözleşme imzalamak ve taşınma sürecinin kolaylıkla geçmesi için 10 Mart’ın geçmesini beklemekte fayda var.

Yakın çevrenizle iletişim, eski kırgınlıklar ya da taşınma gibi durumlar önünüze gelebilir. Bu dönemi en çok kariyer hedeflerinizi, gelecek planlarınızı değerlendirme fırsatı olarak görmelisiniz.

İş konusunda gerginliklerin, anlaşmazlıkların yaşanmaması için aceleyle alınabilecek kararlardan kaçınmanız, sakin hareket etmenizde fayda var. Yeni kişilerle tanışmak konusunda arayış içerisine girebilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 15 – 21 Şubat haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Kardeşlerin ve yakın çevrenle ilişkilerinde kendinden önce onları ön plana aldığın tutumlar içinde olabilirsin. Sonradan pişman olmamak adına neyi neden yaptığına dikkat etmekte fayda olabilir.

Ruhsal konularla ilgili eğitimler almak isteyebilirsin. Eğitim almak istediğin konularla ilgili araştırmalara hız verip başlangıç için 10 Mart sonrasını beklemek daha iyi olabilir.

Finansal konular yeniden gündeminize gelmiş olabilir. Bu hafta hatalarınızı telafi etmek için ikinci bir şansınız olabilir. Maddi ve parasal konulara odaklanmak zorlaşırken olası hesap hatalarına dikkat etmelisiniz.

Yeni sorumluluklar sizin güçlenmenize vesile olacaktır. Fakat yoğun iş temponuz beslenmenize dikkat etmemenize neden olabilir. Cesaretli adımlar atabilir, yeni başlangıçların yaşanması sizi heyecanlandırabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 15 – 21 Şubat haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Yaşamında finansal konular ön planda. Baba, koca gibi eril figürlerden finansal anlamda destek görebileceğin gibi sen de senden bu anlamda destek isteyenlere borç vermek isteyebilirsin.

Ancak bu yönde kararları acele bir şekilde almadan önce üzerinde etraflıca düşünmek ve mümkünse 10 Mart sonrasında eyleme geçmekte fayda olabilir.

Hayatınızda düzene girmesi gereken, yarım bıraktığınız konular yeniden gündeminize girmiş olabilir. Bu konuları tamamladığınıza emin olun. Kendinizi ifade ederken sorun yaşıyor olabilirsiniz. Daha açık olmaya özen gösterin. Tartışmaya girmekten kaçının.

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay, hayatınızdaki sıkıntılı süreçleri sona erdirebilir. Gelecek konusunda endişelerinizden kurtulmak yönünde bazı önemli kararlar alabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 15 – 21 Şubat haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta Güneş sizin burcunuza geçiyor. Fiziksel enerjin ve kendine olan güveninde bir yükselme hissedebilir, girdiğin ortamlarda bir güneş gibi ışık saçabilirsin. Kendini her zaman olduğundan daha iyi ifade etmeye açık bir dönemde olacaksın.

Beklenmedik ödemeler, ekonomik anlamda sizi zor duruma sokabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmanızda fayda var.

Bu hafta da önemli iş, anlaşma ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve 21 Şubat tarihinde retronun sona ermesini bekleyin.


Finansal konularda çözüm arayışı içerisinde olabileceğiniz bir dönemdesiniz. İkili ilişkilerinizde sizi düşünmeyen kişilere karşı tavır alabilirsiniz. Dargınlıklar yaşanabilir.

Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.