Astroloji: 19 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları

Astroloji: 19 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 19 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları

Astroloji: 19 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları (aşağıda) / Güneş Balık burcuna geçiyor! Sevgi dolu, şefkatli, merhametli, diğer insanları düşünen, evrensel barış ve sevgiyi ön plana alacağımız, biraz hayalperest etkilerle hareket edeceğimiz bir döneme merhaba diyoruz.

Balık burcu Zodyak’ın 12. evinde bulunur. Yönetici gezegeni Neptün ve Jüpiter’dir. Güçlerini, başarısızlıklarını, hastalıklarını, gizli düşmanlarını, beklenilmeyen olayları, ruh sağlığını, alışkanlıklarını, bilinçaltı alışkanlıklarını, zihinsel sırlarını etkiler.


Güneş, aşırı hassas ve bir o kadar da sınırsız Balık burcunu aydınlatırken yaşamlarımızda başkalarının ihtiyaçlarına daha duyarlı olabiliriz. Empati kurabilen yönümüz ön plana çıkabilir. Bir başkasının yaşamına katkı sağlayacağımızı düşünüyorsak o an için gereken neyse onu hiç düşünmeden fedakârca bir eğilimle yaparken bulabiliriz kendimizi. Burada kurtarıcı olayım derken günün sonunda kurban durumuna düşmemeye dikkat etmekte fayda var.

Hayatımızın genelinde çok toleranslı bir yapımız olmasa bile yılın bu Balık döneminde bir nebze daha bağışlayıcı, anlayışlı tavırlar içinde olabiliriz. Sezgilerimiz kuvvetlenirken, biraz da duygusallaşabiliriz. Çevremizde gözyaşları sel olup akabilir, hatta belki de o gözyaşlarına hâkim olamayanlardan biri biz bile olabiliriz. Hassasiyetimiz yükselebileceğinden kırılmaya ya da duygusal anlamda yaralanmaya da açık olabiliriz.

Bu bir aylık süreçte bir konuya odaklanmada zorlanabiliriz. İyi niyetimiz suiistimal edilebilir, bu yüzden de dikkatli olmakta fayda var. Kimler için ne kadar iyilik yaptığımıza dikkat etmemiz gerek.

İnançlar bu dönem çok daha ön planda olur, daha sık dua edebilir, meditasyon yapabilir, ruhumuza iyi gelecek konulara yönelebiliriz. Sosyal olmaktansa biraz daha sessiz ve yalnız kalmaya eğilimi olabiliriz.

Hayal dünyasına sık sık dalabiliriz. Yaratıcı çalışmalar yapmak içinde en harika dönemdir. Yeni yazılar yazmak, resimle ilgilenmek, müzikle uğraşmak, dans etmek, dansa başlamak, fotoğraf çekmek veya fotoğraf için kursa başlamak içinde en ideal dönemdir.

Bu dönem maddi dünyanın gereklilikleri ile manevi dünya arasında ikilemlerde kalabiliriz sık sık. Hayır işleri yapmak, hayır işi organizasyonlarında aktif görevler almak içinde harika bir zamandır.

Önümüzdeki bir aylık süreçte burçları neler bekliyor?

koç burcu

Koç burcu 19 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları

Koç burç yorumları: Kendi içine dönerek önünde uzanan koca seneye dair düşünmek, bir değerlendirme yapmak için uygun bir dönem. Yılın bu döneminde hayatında bir şeyleri başlatmak, yeni bir girişim ortaya koymak yerine ilgili konular üzerinde derinleşmek üzere daha çok geri planda hazırlık yapmak ve bilgilerini pekiştirmek daha iyi olacaktır.

Geçmişte gündemini meşgul etmiş bir konu tekrar önüne gelebilir. Sağlığına özen göstermekte fayda var. Bu süreçte meditasyon gibi çalışmalar yaparak kendinle baş başa kalmaya daha çok vakit ayırabilirsin.

Biraz rahatlamak, geri çekilmek, dinlenmek anlamında önemli bir dönemdesiniz. Sırlarınızı kimseyle paylaşmayın. Aklınızdan geçeni dile getirmeyin. Bu süreci, kendi içinize dönmek, olayları değerlendirme dönemi olarak görmeniz önemli olacak.

Çocuğu olan Koçlar, çocuğunun sağlığına dikkat etsin. Hamile olanlar sağlığına ekstra dikkat etsin, riskli durumlar olabilir. Aşkla ilgili de kayıplar, aldatmalar yaşayabilirler.

boğa burcu

Boğa burcu 19 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sosyal hayatın hareketleniyor. Tek başına vakit geçirmek için hiç uygun bir dönemde değilsin. Aksine bolca sosyal organizasyonlar içine katılmakta fayda var.

Arkadaşlarından ya da bu kalabalıklar içinde hiç ummadığın anda karşılaşabileceğin kişilerden seni hayallerine götürebilecek destekler görebilir, onlar vesilesiyle çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsin. Ekip çalışmaları içinde lider tavrınla ön plana çıkabilirsin.

Bu bir aylık dönemde sosyal çevrenizden olumlu anlamda fayda sağlayabilirsiniz. İşten kazançlarınız artabilir. Öte yandan gelirleriniz, aile ya da evle ilgili bir kayba gidebilir.

Çevrenizle olan bağlantılarınız kuvvetlenmeye başlayacak. Hayal gücünüzün yüksek çalışacağı bu dönem, işten elde edilen gelirlerinizi artırabilir, yeni insanlarla bir araya gelebilirsiniz, arkadaşlarınıza, eşinize, dostlarınıza daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 19 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları

İkizler burç yorumları: İş hayatın ön plana çıkıyor ya da sen iş hayatında parıldayıp göz önüne çıkıyorsun. Senin için ele aldığın çalışmalarda başarılı olmaya ve ilerlemeye açık bir dönem. Kariyerinizde güzel bir döneme giriyorsunuz. Özellikle iş arayanlar yeni bir iş başlangıcı yapabilirler. Önemli iş anlaşmaları veya evlilik için imza atabilirsiniz. Sosyal çevre ile iş yapabilir, iş ilişkileri geliştirebilirsiniz.

Beklediğin bir terfi varsa bu dönemde onu alarak daha güçlü bir pozisyona geçiş yapabilirsin. Kariyer ve iş fırsatlarınız artıyor. Önünüzdeki bir ay boyunca, kariyerinize, işinize, toplumsal konulara odaklanacaksınız.

Anne tarafınıza daha sevgi dolu yaklaşımlarınız ön plana çıkabilir. Kendinizi işinizde, gücünüzde göstermek isteyeceksiniz. Önemli bir takım görüşmeler bu alandan karşınıza gelebilir.

Genel olarak hayatını ve geleceğe dair amaçlarını gözden geçirmek, üzerine düşünmek için uygun bir dönemdesin. Sadece iş ortamında dalgınlıklara ve aşırı hassas tavırlara dikkat etmekte fayda olabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 19 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bir konu hakkında kendini geliştirmek, daha da derinleşmek adına eğitim almak üzere yurtdışına seyahat organize etmek isteyebilirsin. Yüksek öğretimle ilgili şanslı bir dönemde olacaksınız. Mahkemesi olanlar avantajlı duruma geçebilirler. Yurtdışı, yabancılarla ilgili işlerden para kazanabilir ya da bu alana para harcayabilirsiniz.

Bu bir aylık süreçte seyahate çıkabilirsiniz. Ancak dalgınlıklar ya da organizasyonda aksaklıklar olması ihtimaline karşılık seyahat planınızı Merkür retrosunun sona erdiği 21 Şubat sonrasında hayata geçirmenizde fayda var.

Kendinizi keyifli hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Bu süreçte öğrenmekten, keşfetmekten keyif alabilirsiniz. Dışarı çıkmak, farklı insanlarla bir araya gelmek ya da sosyal medyada bu insanları tanımak ön plana çıkabilir veya eğitimle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bu aralar ilişkilerinize tutkuyla yaklaşıyorsunuz. Arkadaş çevrenizden birisiyle ufak bir tartışmadan sonra aranızda bir elektriklenme olabilir. Bu etkileşimle yaşadığınız sıkıntı ve problemleri daha rahat atlatabileceksiniz.

Yaşamınıza yön verebilecek, ruhsal gelişiminize ve hayatı anlamanıza katkısı olabilecek yeni felsefelerle tanışmanız mümkün. Rutinin dışına çıkmak isteyebileceğiniz bir dönemde olacaksınız ve yeni farkındalıklar kazanmak size çok iyi gelecek.

aslan burcu

Aslan burcu 19 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yaşamında ortaklaşa paylaşımlar, banka kredileri, vergiler, borç almak ya da vermek gibi konular ön plana çıkabilir. Kredi-miras konuları, eşinizin kazancı, ortak kazanç alanlarında şanslı bir dönemde olacaksınız. Yurtdışı ile ortak iş yapanlar buradan para kazanabilirler. Eğitim ya da seyahat için kredi başvurusunda bulunanlar otoriteden destek alabilir.

Bu konularla ilgili olarak bir başkasının yaşamında fark yaratıp, iyilik yapmak isterken kurban durumuna düşmemek adına fedakârca tutumlar izlerken dikkatli olmakta fayda var.

Artık finansal konular daha çok ön plana çıkmaya başlıyor. Ödemelerinizin üzerine odaklanabilirsiniz. Nafaka gibi konular gündeminizde olabilir. Öte yandan eşinizin parasal konularıyla ilgileniyor olacaksınız. Banka, kredi, faiz bu gibi alanlar önem kazanacak. Rüyalarınız bu dönem size yol gösterebilir, sezgileriniz kuvvetli olabilir.

Finansal anlamda almak ya da vermek, destek olmak yönünde eylemlerde bulunmadan önce etraflıca düşünmek ve mümkünse Merkür retrosunun sona erdiği 21 Şubat sonrasını beklemek sizin açınızdan daha olumlu sonuçlar doğurabilir.


başak burcu

Başak burcu 19 Şubat Güneş Balık burcunda yorumları

Başak burç yorumları: İkili ilişkiler, ortaklık ve evlilik konularında şanslı bir dönem başlıyor sizin için. Ortak işlerden kazanç elde edebilirsiniz ancak yine de çok dikkatli olmanızda fayda var.

Evlilik, ortaklık ya da her türlü ikili ilişkinde fedakârca tutumlar ön plana çıkabilir. Bu dönem Merkür retrosu sebebiyle senin için ikili ilişkiler açısından iletişimde aksaklıklara açık bir dönem olabileceği için biraz geri durmakta fayda olabilir.

İlişkileriniz önem kazanıyor. Bir ay boyunca ilişkilere adeta kendinizi kaptıracaksınız. Özel hayatınıza, aşk hayatınıza, sevdiklerinize daha fazla vaktinizi ayırmak isteyeceksiniz. Bu dönem yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Belki işinizdeki bir değişimi sevdiklerinizle beraber atlatmak ya da işinizdeki sorunları onlara anlatmak, onlardan onay ve destek almak isteyeceğiniz bir dönem olacak.

Dalgınlık ve unutkanlıklara önlem amaçlı eşinle ya da ortağınla randevuların için alarmını açık tutmakta fayda var. Rutinlerinizde eksik tamamladığınız noktalara yeniden göz atarak tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Ruhsal, psikolojik, kişisel gelişim gibi konularda danışmanlık verenler çeşitli işbirliklerine girebilir ya da danışmanlık alabilirler.

terazi burcu

Terazi burcu 19 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu bir aylık süreçte çalışma ortamınızda otoriteden destek alabilirsiniz. Eş, arkadaş ya da ortaklarınız rahatsızlık yaşayabilir. Sağlık sorunu yaşayan Terazi burçları bu dönemde iyileşebilir.

İş, hizmet ve sağlık alanlarınızın aktif olacağı bir dönem başlıyor. Bir ay boyunca kendinizi işinizde, gücünüzde göstermek isteyecek, gündelik hayatın düzenine önem vereceksiniz. Koşturmalar, angarya işler üzerinize yerleşebilir.

Bu dönem çok çalışabilirsiniz. Hayal kurmak isteyebilir, tembel etkilerle işlerinizi erteleyebilirsiniz. Tatlı tüketiminizin artacağı bu dönem kilo alımına dikkat edin. Günlük iş hayatın ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Fedakârca tutumların dolayısıyla iş ortamında ekip arkadaşlarının görevlerini kendi üzerine almaya yönelik bir eğilim içinde olabilirsin.

Ancak önümüzdeki yaklaşık bir aylık süreç bu alanda organize olmak zor olabileceği gibi dalgınlıklara da açık bir dönem. Kendini gereğinden fazlaca sorumluluk altına sokmamakta fayda olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 19 Şubat Güneş Balık burcunda yorumları

Akrep burç yorumları: Kendine vakit ayırma isteğinin yükseleceği bir aylık zaman dilimine hoş geldin. Bu süreçte hayatında keyifli aldığın konular ön plana çıkabilir. Güneş sizi bir ay boyunca destekliyor olacak. Akrep burçları, işle ilgili sahnede olabilecekleri bir dönemdeler. Şans oyunlarından veya borsadan para kazanabilirler.

Yaratıcı çalışmalar yapıyorsanız bu süreçte yaratıcılığınız tetiklenebilir ve onu daha iyi ifade edebilirsiniz. Daha derin düşünebilme eğiliminizin de yükselebileceğinden bu süreci değerlendirmekte fayda var.

Aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili bağlantılı konular, size keyif veren alanlar, eğlence alanlarınız, kreatif işleriniz, sanatsal konularınız aktif olacak. Kendinize, aşk hayatınıza, hobilerinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Eğitmenlik ve danışmalıkla ilgili konuların bu dönem hızlandığını görebilirsiniz.

Sadece yaratıcı çalışmalarını topluluklara sunmak için Merkür retrosunun sona erdiği 21 Şubat’ın geçmesini beklemek daha iyi olabilir. Geçmişte yaşadığınız bir takım sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Bu sorunları telafi etmek sizin elinizde oldukça her zaman umudunuzu korumalısınız.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 19 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları

Yay burç yorumları: Aile içerisinde çözülememiş konular varsa uzlaşıya varılması yönünde liderlik edebilirsin. Ancak Merkür’ün geri hareketi dolayısıyla son derece iyilik içerikli tutumların yanlış anlaşılabilir. Odağında ev konusu olabilir.

Evinize, ailenize, yuvanıza odaklanacağınız bir dönem başlıyor. Bu alanlarda vakit geçirmek, ailenizle daha fazla bağlantı içinde olmak sizin için önemli olacak. Evle ilgili, yerleşimle ilgili konulara vaktinizi harcayabilirsiniz.

Yay burçları, evle aile ile ilgili konularda daha fedakar olacakları ve aileden destek alacakları bir dönemdeler. Bebek düşünenler müjdeli haber alabilirler. Yurtdışından misafir gelebilir. Evden internet yayımcılığı ile ilgili bir iş yürütebilirler.

Evini değiştirmeyi düşünüyorsan herhangi bir detayı kaçırmamak adına sözleşme imzalamak ve taşınma sürecinin kolaylıkla geçmesi için Merkür retrosunun sona erdiği 21 Şubat’ın geçmesini beklemekte fayda var.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 19 Şubat Güneş Balık burcunda yorumları

Oğlak burç yorumları: Kardeşlerin ve yakın çevrenle ilişkilerinde kendinden önce onları ön plana aldığın tutumlar içinde olabilirsin. Sonradan pişman olmamak adına neyi neden yaptığına dikkat etmekte fayda olabilir.

Oğlak burçları, iletişim, eğitim konularında şanslılar. Ev kredisi alabilirler. Aile ile ilgili miras konusu varsa o netleşebilir. İletişim ağınızı hızlandırdığınız bir dönem başlıyor.  Yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşler, yakın dostlarınız, komşular onların hayatında konu ve olaylar önem kazanıyor.

İletişime dayalı bir takım işleriniz varsa satış, reklam, pazarlama gibi alanlarda hayal gücünüzü yeteneklerinizi ve yaratıcı tarafınızı çok net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Ruhsal konularla ilgili eğitimler almak isteyebilirsin. Eğitim almak istediğin konularla ilgili araştırmalara hız verip başlangıç için Merkür retrosunun sona erdiği 21 Şubat sonrasını beklemek daha iyi olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 19 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları

Kova burç yorumları: Yaşamında finansal konular ön planda. Baba, koca gibi eril figürlerden finansal anlamda destek görebileceğin gibi sen de senden bu anlamda destek isteyenlere borç vermek isteyebilirsin. Kova burçları maddi konularda şanslılar. Yakın çevreden, eşten ya da ortaktan bu anlamda destek alabilirler. İletişim eğitim konularına para harcayabilirler.

Artık para konularında daha fazla kendinizi göstereceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz. Hayatınızla ilgili yapılması gerekenler, güzel şanslar devrede olurken maddi konularda da bu işlerinizin karşılığını görmek isteyeceksiniz.

İşlerinizin karşılığını alacağınız bir dönem olabilir. Hayal gücünüzü kullandığınız, işlerden güzel sonuçlar almaya yatkın olacaksınız.

Ancak bu yönde kararları acele bir şekilde almadan önce üzerinde etraflıca düşünmek ve mümkünse Merkür retrosunun sona erdiği 21 Şubat sonrasında eyleme geçmekte fayda olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 19 Şubat Güneş Balık burcunda yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta Güneş sizin burcunuza geçiyor. Fiziksel enerjiniz ve kendinize olan güveninizde bir yükselme hissedebilir, girdiğiniz ortamlarda bir güneş gibi ışık saçabilirsiniz. Kendinizi her zaman olduğundan daha iyi ifade etmeye açık bir dönemde olacaksınız.

Güneş’i arkanıza alarak kendinize olan güveninizin yerine geleceği bir dönem başlıyor. Aynı zamanda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da kendinizi güçlü hissedeceğiniz, keyfinizin yerinde olacağı bir zaman dilimindesiniz.

Balık burçları maddi konularda şanslılar. İş arayanlar iş bulabilir. Sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Beklenmedik ödemeler, ekonomik anlamda sizi zor duruma sokabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmanızda fayda var. Bu dönem hayata karşı direnmek yerine yapılması gerekenleri ele alıp akışla beraber gitmelisiniz. Değişim ve dönüşümlerde esnek olmaya gayret göstermelisiniz.


21 Şubat tarihi itibariyle Merkür retronun sona ermesiyle özellikle ilişkilerde ve iletişimde yaşadığınız sorunlar ve sıkıntılar geride kalıyor. Artık kafanızı daha netleştirerek yolunuzda ilerleyeceksiniz.

Astroloji


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.