Astroloji: Venüs Balık burcunda burç yorumları

Astroloji: Venüs Balık burcunda burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Venüs Balık burcunda burç yorumları

Astroloji: Venüs Balık burcunda burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs, 25 Şubat itibariyle Balık burcunda sürecek yolculuğuna başlıyor. Sevmeyi, sevilmeyi, hayattan alınan zevki temsil eden göklerin prensesi Venüs’ün, romantik, hülyalı, anlayışlı Balık burcuna geçmesi, aşk hayatımızda pespembe bir döneme girmemizi sağlayacak.


Balık burcu, Venüs gezegeninin yüceldiği ve en rahat ettiği yerlerden biridir. Dolayısıyla, bu dönemde romantik ilişkiler açısından en güzel günlerimizi yaşayacağımızı rahatlıkla söyleyebiliriz.

Venüs Balık burcundayken yaratıcılığımız artabilir. Sanatsal organizasyonları takip etmek isteyebiliriz, sanatçılarla ya da sanatsal yönü kuvvetli kişilerle bir arada olmaktan zevk alabiliriz. Aşk, ilişkiler, sanatsal, güzellik ve estetikle ilgili konularda son derece destekleyici etkiler altında olduğumuzu söyleyebiliriz.

Dünyaya daha anlayışlı gözlerle bakacağımız, sevdiklerimizi daha iyi anlayacağımız, kendimizi daha huzurlu hissedeceğimiz bir döneme giriyoruz. Merhamet duygumuz artış gösterecek ve yardıma ihtiyacı olanlara destek vermek bizi mutlu edecektir.

Bu dönemde, artan romantizm sayesinde aşk ilişkileri adeta bir film tadında yaşanabilir. Kendimizi bir peri masalının içinde gibi hissedebiliriz. Evlilik teklifleri alabilir, uzaklardaki sevdiklerimizle hasret giderebiliriz. Platonik aşklarda artış olabilir.

Ancak bu süreçte kendimizi yoğun duygulara kaptırıp, aşktan başka bir şey düşünemez hale gelme tehlikemiz mevcuttur. İlişkilerimiz aşırı dramatik bir hal alabilir, devamlı kendimizden taviz verebilir, sevdiğimiz kişi için aşırı fedakarlıklarda bulunabiliriz. Ara sıra mantığımızın sesini dinlemekte yarar var.

Astroloji: Venüs Balık burcunda burç yorumları

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Venüs’ün Balık burcundaki hareketi süresince kalabalıkların içinde olmak yerine yalnız vakit geçirmek sana kendini daha huzurlu hissettirebilir. Ruhsal konulara ilgi duymaya başlayabilirsin.

Bu süreçte meditasyon yapmak iyi gelebilir. Gündeminde henüz kimseyle paylaşmadığın bir platonik aşk ya da gizli bir ilişki olabilir. Beklemediğin finansal bir fırsatla karşılaşabilirsin. İş hayatınla ilgili şanslı bir dönem geçirebilirsin.

Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ruhsal açıdan kendimizi iyi hissedeceğimiz, huzuru kendi içimizde bulabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Platonik aşklar ön plana çıkabilir. Çevremizde zor durumda olan insanlara yardım etme isteğimiz artabilir. Kalabalıklara karışmaktansa bir süre yalnız kalmak bize çok iyi gelebilir.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Önümüzdeki yaklaşık bir ay boyunca ajandan yoğun olacağa benziyor. Arkadaşlarınla keyifli paylaşımlarda bulunabileceğin, yeni gruplara katılabileceğin eğlencesi bol bir dönem kapılarını aralıyor.

Arkadaşlarından destek görebilirsin. Bir ilişkin yoksa katıldığın çevrelerde yabancı kültürlerden biriyle tanışabilirsin. Görünümünde sıra dışı bir değişim yapmak isteyebilirsin.

Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu ve huzurlu hissedeceğiz. Arkadaşlarımız ile ilişkilerimiz her zamankinden daha iyi olabilir.

Her konuda desteklerini hissedebiliriz. Arkadaş çevremizden biri ile aramızda romantik bir etkileşim olabilir. Sevdiklerimizle birlikte sanatsal etkinliklere katılabiliriz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Venüs iş hayatını güzelleştirmeye geliyor. Bu süreçte yönetici pozisyonundaki güçlü kişilerden destek görebilirsin. Ortaklaşa yürüttüğün bir proje varsa olumlu sonuçlar alman mümkün.

Mesleğini sanatsal bir alanda icra ediyorsan sanatını daha geniş kitlelere ulaştırmak için gökyüzü olumlu etkilerini gönderiyor.

Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte kendimizi mutlu hissedeceğimiz, endişelerimizin azalacağı bir dönemdeyiz. Üstlerimiz ile uyumlu ve huzurlu çalışabilir, yaratıcılığımızın arttığını hissedebiliriz.

İş çevremizden biriyle romantik bir yakınlaşma olabilir. Duygularımızın, iş performansımızı etkilemesine izin vermemeliyiz. Kariyerimiz ile ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu süreçte alışılmış kalıpların dışına çıkabilir, çok keyif alacağın yeni bir eğitim programına katılabilir ve yeni şeyler öğrenmeye, keşfetmeye başlayabilirsin.

Yeni felsefelere merak duyabilirsin. Yurtdışına bir seyahatin olabilir ve gittiğin yerde çok keyifli zamanlar geçirebilirsin. Partnerinden destek gördüğün bir dönem olabilir.

Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ufkumuzu genişletmek, özellikle spiritüel konularda derinleşmek isteyebileceğimiz bir dönemdeyiz.

Sevdiğimiz kişilerle seyahatlere çıkabilir, ilişkimiz yoksa, çıktığımız yolculuklarda yeni biri ile tanışabiliriz. Hayatımıza yabancı birisi girebilir. Devam eden bir eğitim hayatımız varsa, büyük başarılar elde etmemiz mümkündür.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Maddi-manevi şanslı bir dönemin içinden geçiyorsun. Uzun zamandır alamadığın bir alacağın varsa artık onu tahsil etme zamanı gelmiş olabilir.

Gündemde olan bir miras konusu varsa olumlu gelişmeler kendini göstermeye başlayabilir. Partnerinin kazancı yükselişe geçebilir. Ortaklı bir iş yapmayı planlıyorsan uygun bir dönem olabilir.

Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda uzun zamandır beklediğimiz bir destek bu dönemde gelebilir. Miras ve vergiler gibi sıkıntılı konularda bizi huzura kavuşturacak iyi haberler alabiliriz.

Eşimizden ya da ortağımızdan gelecek finansal bir yardım sayesinde rahatlamamız mümkündür. Sezgilerimizin arttığı ve özellikle finansal konularda sezgilerimize güvenmemiz gerektiği bir dönemdeyiz.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Çözülmesini beklediğin hukuki bir konu varsa olumlu gelişmeler olabilir. Ortaklı bir iş yapmayı düşünüyorsan uygun bir dönemdesin.


Eğer evliysen romantik günlerden geçeceğini söyleyebiliriz. Hali hazırda bir ortaklığın varsa ya da evliysen partnerinden destek görebileceğin bir dönemden geçiyorsun.

Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde kendimizi iyi hissedeceğimiz, partnerimizden her konuda destek göreceğimiz bir dönemdeyiz. İlişkimiz yoksa, yeni bir aşk başlayabilir, kendimizi uzun vadeli planlar yaparken bulabiliriz.

Bu dönemde aşk ayaklarımızı yerden kesebileceği için ilişkilerimizde devamlı kendimizden ödün vermemek için çok dikkatli olmalıyız. Ortaklık ilişkilerinde de şanslıyız. Birlikte karlı yatırımlara girişebiliriz.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: İş ortamında popülariten yükselebilir. Günlük koşturmaların arasında tatlı yiyecekler atıştırmak isteyebilirsin. Sağlık konusunda şanslısın ama yine de dikkat etmekte fayda olabilir. Evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsin.

Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çalışma koşullarımızın daha iyi hale geleceği, iş ortamında kendimizi rahat hissedebileceğimiz bir dönemdeyiz.

Birlikte çalıştığımız kişilerden destek görebilir, iş arkadaşlarımız ile iyi geçinebiliriz. Çalışma arkadaşlarımızdan biri ile aramızda bir şeyler olabilir.

Günlük rutinleri biraz sıkıcı bulabiliriz ancak sorumluluklarımızı aksatmamakta yarar var. Sağlık açısından ise sorunsuz bir dönemdeyiz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Keyifli bir döneme giriş yapıyorsun. İlişkin varsa partnerinle keyifli paylaşımların olabilir. İlişkin yoksa aşk hayatında hareketli günler olabilir.

Hayatında tatlı bir sürpriz yaşanabilir. Çocuğun varsa birlikte çok keyifli zamanlar geçirebilirsin. Çocuğun yok ama olsun istiyorsan Venüs’ün Balık burcundan geçişini değerlendirebilirsin.

Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkileri açısından çok şanslı olduğumuz bir döneme giriyoruz. Daha önce platonik gözüyle baktığımız bir ilişki karşılıklı bir aşka dönüşebilir.

Mevcut bir ilişkimiz varsa, yoğun duygularımızı partnerimizle şiirler ve şarkılarla yansıtmak isteyebiliriz. Spekülatif yatırım araçlarından kar elde edebileceğimiz bir dönemdeyiz ancak fazla riske girmemekte yarar var. Çocuk sahibi olmak istiyorsak, tam zamanı.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Evinde ve ailenle birlikte bolca vakit geçirmek isteyebilirsin. Aile içinde hafif dargınlık içeren bir durum varsa uzlaşma sağlanabilir.

Evini değiştirmek ya da onu güzelleştirmek, dekorasyonda değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Evle ilgili beklemediğin sürprizli gelişmeler olabilir.

Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde ailemizle ilgili keyifli ve huzurlu zamanlar geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Küsleri barıştırabilir, uzun zamandır görmediğimiz aile bireylerine kavuşup hasret giderebiliriz.

Dışarıda vakit geçirip, sosyalleşmektense, evimizin huzurlu ortamında misafir ağırlamaktan zevk alabiliriz. Evimizi güzelleştirip, dekorasyon ve tadilat işlerine girişmenin tama zamanı.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Venüs Balık burcunda seyahat ederken senin de kısa yolculukların olabilir. Kardeşlerinle ve yakın akrabalarınla keyifli vakitler geçirebilirsin.

Seni mutlu edecek bir eğitim fırsatıyla karşılaşman mümkün. Kariyerinle ya da yaratıcı konularla ilgili fikirlerini paylaşmak başarılı sonuçlar getirebilir.

Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, yakın çevremiz, komşularımızı, kardeşler ve akrabalarımız ile daha çok vakit geçirebilir, onlarla bir araya gelmekten keyif alabiliriz.

Şiirsel iletişim tarzımız, çevremizdeki herkesi etkileyebilir, içimizdeki gizli romantik ortaya çıkabilir. Yeni bir konuyu öğrenmek, kendimizi geliştirmek için çok uygun bir dönemdeyiz. Keyifli kısa yolculuklar yapabiliriz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Finansal konularda şanslı bir dönemdesin. Maaşında ani bir yükselme olabilir. Özellikle güzellikle ilgili, sanatsal ya da yaratıcı alanlarda kazanç fırsatlarıyla karşılaşabilirsin.

Ayrıca bu ay keyif aldığın, seni mutlu eden konulara yönelik harcama eğilimin yüksek olabilir. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır.

Maddi konularda şansımız artıyor. Bizi çok rahatlatacak bir maaş artışı söz konusu olabilir. Terfi ya da zam konularını dile getirmek için uygun bir zamandayız.

Spekülatif bir yatırım aracından iyi bir kazanç elde edebiliriz. Ancak, müsriflikten kaçınmalı, zevklerimiz ve ilgi alanlarımız için daha sonra pişmanlık duyacağımız aşırı harcamalar yapmamaya dikkat etmeliyiz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Çekiciliğinin arttığı bir dönemdesin, gözler üzerinde olabilir. Dış görünümünle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilir ve çok hoş sonuçlar elde edebilirsin. Arkadaş gruplarından destek görebilirsin. Hayatında sürpriz bir karşılaşma olabilir.

Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, tüm dikkatleri üzerimize toplayabiliriz. Çevremiz tarafından büyüleyici bulunabilir, çekiciliğimiz ile birçok hayran edinebiliriz.

Sizin burcunuzda olan Güneş’i de arkanıza alarak kendinize olan güveninizin yerine geleceği bir dönem başlıyor. Kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da kendinizi güçlü hissedeceğiniz, keyfinizin yerinde olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.


Kendi zevklerimiz, kıyafetimiz, imajımız için büyük harcamalar yapabiliriz. İlişkimiz yoksa hayatımıza yeni bir aşk girebilir. Yeni girişimler yapabilir, kendi isteklerimiz doğrultusunda hareket etmeye başlayabiliriz.

Astroloji: 22 – 28 Şubat 2021 haftalık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.