Oversize giyim nasıl kombinlenir ve hala müthiş cool görünülür?

Modanın hiçbir zaman eskimeyen yüzü olan oversize giyim, özgün ve rahat bir giyim tarzına sahip olanlar için en iyi giyim tarzıdır.

Oversize giyim nasıl kombinlenir

Modanın sürekli değişen ve kendini yenileyen hızına ayak uydurmanın kolay olmadığının farkındayız. Fakat yazacağımız kombin önerileri ile girdiğiniz her ortamda en trend ürünlerle göz alıcı kombinler oluşturabilirsiniz.

Oversize giyim nasıl kombinlenir?

Oversize giyim, rahatlığı ve şıklığı bir arada arayanların tercihidir. Oversize modellerle birçok şekilde kombinler yapılabilir ve her ortamda gözleri üzerinize çekecek şıklığa sahip olabilirsiniz. Peki, oversize kıyafetler neyle ve nasıl kombinlenmelidir?

  1. Diğer Parçalarla Dengeleyin
  2. Monoblok Kombinler Yapın
  3. Vintage Parçalar Tercih Edin
  4. Kombininizle Eğlenceli Bir Hava Yaratın
  5. Şık Aksesuarlarla Kombininizi Tamamlayın

1- Diğer Parçalarla Dengeleyin 

Son zamanların en moda giyim tarzı olan oversize giyim, tarzına özen gösteren özgün, rahat ve şık kombinler oluşturmayı sevenler için vazgeçilmez tercihlerdendir. Aynaya her baktığınızda yüzünüzü gülümsetecek kombinler oluşturmak ister misiniz? O halde oversize modelleri diğer parçalarla dengeleyerek birbirinden güzel kombinler oluşturabilirsiniz. Peki, oversize ürünleri diğer parçalarla nasıl dengeleyebilirsiniz?

Oversize tişört, triko ya da kazak gibi modelleri diğer parçalarla iyi bir şekilde dengelemek için daha dar şeyler tercih etmeniz gerekir. Örneğin oldukça şık ve bol bir oversize sweatshirt modeli tercih ettiyseniz altına yırtmaç detaylara sahip olan, bedeninize ve zevkinize uygun dar bir pantolon tercih edebilirsiniz. Oversize bir modelin altına bol bir parça seçerseniz bu sizin olduğunuzdan daha kilolu göstermenize yol açabilir. Bu tarz bir görünüm hoşunuza gidiyorsa o yönde bir kombin de oluşturabilirsiniz fakat genellikle oversize modelleri tercih ettiğinizde alt kombininizi dar bir parçayla tamamlamanız sizi çok daha şık ve çekici gösterecektir. Bu konuda birçok seçeneğe yer veren Gotham, kombin oluşturmanın en doğru adresi olarak ziyaret etmeniz gereken alışveriş siteleri arasındadır.

2- Monoblok Kombinler Yapın 

Herkesin giyim tarzı ve zevkleri farklıdır. Kimileri farklı renk seçenekleriyle kombinler oluşturmayı tercih ederken kimi de aynı renklerde parçalarla uyumlu kombinler oluşturmayı sever. İşte bu uyumu sevenler için oversize modeller ile monoblok kombin önerisi sunacağız.

Monoblok kombin, giyim tarzında uyumu yakalayabilmenin en iyi yoludur. Örneğin krem rengi bir oversize t-shirt modeli seçtiyseniz altına bu parçayla uyumlu olan aynı renkte bir model tercih edebilirsiniz. Dilerseniz tonsürton bir kombin oluşturabilir ve aksesuarlarınızı da kombininizle aynı renklerden tercih edebilirsiniz. Kısaca baştan aşağı tek renkten oluşan parçalarla harika bir kombin oluşturabilir ve girdiğiniz her ortamda şık ve çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz. Modanın hızla değişen yönüne ayak uydurmayı seven tüm moda severlerin mutlaka tercih etmesi gereken ürünlerden olan oversize modeller ile her sezon stilinizi tarzınızla yansıtmaya devam edin.

3- Vintage Parçalar Tercih Edin 

Bol paça pantolonlar ile oversize modelleri kombinleyerek 70’ler havasını yakalamaya hazır mısınız? Oversize modelleri bir araya getirerek şık vintage ürünlerle tarzınıza nostaljik bir hava katabilirsiniz. Yeni modanın getirilerinden uzak kombinler oluşturmaktan yana olan herkesin ilk tercihleri arasında yer alan vintage tarz, oversize modeller ile eşsiz bir hava kazandırıyor. Eski trend parçaları en yeni trend parçalarla kombinlemekten hoşlanır mısınız? O halde tercih edeceğiniz şık bir oversize parça ile vintage ürünleri kombinleyerek her ortamda dikkat çekici bir hava yaratabilir, nostalji kuşağını yeniden tarzınızla yansıtabilirsiniz. Bunun yanı sıra dilerseniz oversize ve vintage parçaları birleştirerek monoblok bir kombin de oluşturabilirsiniz.

4- Kombininizle Eğlenceli Bir Hava Yaratın

Birbirinden şık oversize modeller ile tarzınıza eğlenceli bir hava katmaya hazır mısınız? Rahatlığın ve konforun temsili olan oversize modelleri peluş oyuncak ve benzeri ürünlerle tamamlayarak eşsiz ve eğlenceli kombinler oluşturabilirsiniz. Yoğun günlerin sinirini ve stresini atmanızı sağlayacak, aynaya baktığınızda yüzünüze bir gülümseme bırakacak parçalarla kombininizi çok daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Klasik ve ciddi parçaların yanı sıra daha farklı ve renkli modeller tercih etmek isteyenler için vazgeçilmez kombin önerilerindendir. Özgünlüğü, rahatlığı ve şıklığı bir arada arayanlar oversize giyim modelleri ile muhteşem kombinler oluşturarak her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi başarabilirler.

5- Şık Aksesuarlarla Kombininizi Tamamlayın

Kombinlerin vazgeçilmez parçaları aksesuarlar… Tercih edeceğiniz aksesuarlar, kombininizin tüm havasını değiştirebilir. Bu nedenle tercih ettiğiniz parçalarla uyumlu aksesuarlar tercih etmelisiniz. Seçeceğiniz aksesuarların renginin ve boyutunun uyarladığınız parçalarla uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Tabii ki herkesin zevkinin ve tarzının farklı olduğunu söylemiştik. Çılgın bir karaktere sahipseniz oversize modellerle oluşturacağınız kombinleriniz için dikkat çekici aksesuarlar kullanabilirsiniz. Fakat yine de kombininize yakışıp yakışmadığına iyice dikkat ederek aksesuar seçimi yapmalısınız. Oversize tişört modelleri, oversize gömlek modelleri, oversize sweatshirt modelleri gibi daha birçok ürünü seçerek birbirinden güzel tamamlayıcı aksesuarlarla şekillendirebilirsiniz. Modanın öncü isimlerinden, Gotham, yeni sezona dair tüm beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayabileceğiniz adreslerden biridir.

Modanın sürekli olarak değişen hızına ayak uydurmanın zor olduğu bu dönemde oversize giyim tarzı ile ön plana çıkabilirsiniz. Tarzınızı en iyi şekilde yansıtarak her ortamda tüm dikkatleri üzerinize çekin. İyi bir aksesuar seçimiyle tamamlayacağınız kombinlerle her sezon şıklığı yansıtın.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.