Astroloji: 28 Mart Terazi burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 28 Mart Terazi burcunda Dolunay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 28 Mart Terazi burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 28 Mart Terazi burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu Dolunay önümüzdeki 15 gün boyunca ilişkilerini ve ortaklık konularını gündeme getirecek. Evliliğin veya ortağınla olan birliğini sorgulayacağın, üzerinde düşünüp değerlendirme yapacağın günlerdesin. Bu dönemde tek başına karar veremediğini ve koşulların sadece sana bağlı olmadığını fark edebilirsin.


Eğer bir ilişkiniz varsa bu ilişkinin nereye gittiğine dair ciddi konuşmalar yapabilir, iletişim şekilleri veya ilişkiyi bir sonraki adıma taşımaya dair önemli adımlar atabilirsin. Tanıştığın ya da yakınlaştığın yeni biri varsa, 28 Mart Dolunayı etkisi bu ilişkiyi ciddi bir hale getirebilir. Ancak olayların nasıl gelişeceğini tahmin etmek zor olduğunda küçük adımlarla ilerlemekte fayda var.

Bu dönemde birliktelikler, ortaklıklar, evlilik ve bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmelerle ilgili hayatında yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu. Bazıları evlilik yolunda adımlar atabilir. Bazıları ise önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilir. Bu işler biraz daha dijital ortamlarda olabilir.

Kendini ve başkalarını da düşünmen gerekebilir. Bir yandan içe dönerek akışa bırakabilir, bilinç altında barındırdığın hassasiyetleri ruhsal çalışmalarla şifalandırabilirsin. İlişkilerin için fedakarlıkta bulunmak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyebilirsin.

boğa burcu

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: 28 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekliyor. Önümüzdeki 15 gün boyunca günlük hayatın ve çalışma konularını gündeme getirecek. Çalışma hayatını ele alarak birtakım düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Ofis veya ev ortamında düzenlemeler yapabilir, tertip ve hijyene daha çok önem verebilirsin.

Bu dönemde işlerin akışını hızlandırmak için bazı tartışmalara girebilir ve çalışma arkadaşlarına önerilerde bulunmak için diretebilirsin. Bu dönemde kısa ve net konuşmalar yaparak tartışmaya girmekten kaçınmalı, adil fikirler sunarak ortamı yumuşatmaya çalışmalısın.

Diğer yandan geleceğe dair umutlarınla ilgili kendini daha hassas hissedebilirsin. İçinde bulunduğun arkadaş veya mesleki gruplarla ilgili belirsizlikler yaşayabilir, sosyal ortamından izole kalman gerektiren koşullarla yüzleşebilirsin. Çevrendeki insanlar için fedakarlıklar yapman gerebilir. Ayrıca sağlığına dikkat ederek özenli bir beslenme şekline geçmek isteyebilirsin.

Bu Dolunay döneminde çalıştığın iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bazı değişiklikler gerçekleşebilir. Bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsin. İş yükün artabilir, yeni bir takım projeler için görevlendirilebilirsin ve bunları evden yürütmeniz gerekebilir. Daha çok çalışacağın ancak çok da takdir göremeyeceğin bir süreç olabilir. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksın.

ikizler burcu

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: 28 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay, önümüzdeki 2 hafta boyunca aşk hayatını ve çocuklarını gündeme getirecek. Yetenekleriniz ve özgün fikirlerle büyük beğeni toplayabilirsiniz. Diğer yandan ilişkilerinizi bir adım ileri taşıyacak konuşmalar yapabilirsiniz.

İlişkinle ilgili üzerine düşenleri yapıp yapmadığını veya ruhunu besleyen bir beraberlikte olup olmadığını sorgulamaya itebilir, bazı kararlar alabilirsin. Hayatta sana neyin gerçekten keyif verdiğini değerlendirebilir ve bu yönde adımlar atabilirsin.

Kendini mutlu hissetmek ve ruhunu beslemek için sana keyif veren hobilere yönelebilirsin. Varsa çocuklarınla olan ilişkini masaya yatırabilir ve onlarla daha mutlu vakit geçirmek için adımlar atabilirsin. Ayrıca kariyer hayatınla ilgili hassasiyetler veya kontrol dışı olaylar gündeme gelebilir. İş hayatındaki belirsizlikler, seni akışa bırakmaya sürükleyebilir.

Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğin koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobilerin gündeminizde olacak. İletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsin. Yalnız olanlar için flörtöz etkiler devrede olabilir. Aşk için kapıları aralayabilirsin.

yengeç burcu

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 28 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay, önümüzdeki 15 gün boyunca yaşam alanın ve aile konularını gündeme getiriyor. Evinde daha çok vakit geçirdiğin bu günlerde ailenle olan ilişkilerini masaya yatırabilir, hayatı paylaşırken aile bireylerinden neler beklendiğini, evin içinde seni neyin daha çok ne mutlu edeceğini düşünebilir ve bu yönde bazı kararlar alabilirsin.

Halihazırda adeta tapınağınız olan eviniz, pandemi sürecinde tüm dünyanız haline gelmiş olabilir. Evini daha nasıl ilham verici ve rahatlatıcı bir yer haline getirebileceğini düşünmeye başlayabilirsin. Diğer yandan aile bireyleri hayatında çok daha başka ve önemli bir rol oynamaya başlayabilir.

Öte yandan bu süreçte sosyal medya da aktif olabilir ve kolektif bilinç, el birliğiyle hareket edip yardımlaşma konularına dair paylaşımlarda bulunabilirsin. Yabancılarla ilgili konularda veya yurtdışı seyahat planlarında belirsizlikler sürebilir. Akademik hayatında hassasiyetler veya kontrolünün dışında gelişmeler yaşayabilirsin.

Geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri ile ilgili konular gündeminizde olacak. İş için ev değişikliği söz konusu olabilir. Aile içinde geçmişe ait bazı konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Eve ait yapılması gereken işlerle çok fazla haşır neşir olabilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: 28 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekliyor. Bu Dolunay önümüzdeki 15 gün boyunca yakın çevre, ticaret ve iletişim konularını gündeme getiriyor. Kardeş, akraba ve komşularınla olan ilişkilerini değerlendirebilir, verdiğin değeri ifade edebilmek adına iletişimini yoğunlaştırabilirsin. Düşünsel olarak seni neyin mutlu edeceğine dair bazı sorgulamalar yapabilirsin.

Özellikle ekip olmak ve takım çalışması konularında motive edici konuşmalar yapabilirsin. Yeni online gruplara katılarak önemli bağlantılar edinebilirsin. Diğer yandan Dolunay ile birlikte hayatında dengede kalmanın önemini hatırlayabilir; ev dengelerini bozan konularda daha sakin olmaya karar verebilirsin. Çok uzakta yaşayan ya da uzun süredir bağlantı kurmadığın arkadaşlarınla tekrar iletişime geçmek isteyebilirsin.

Ticaretle uğraşıyorsan dengeyi korumak isteyebilir; ancak öte yandan koşulların sadece sana bağlı olmadığını, başkalarına da tabi olduğunu fark edebilirsin. Bu süreçte psikolojik olarak hassasiyetler hissedebilir ve ortaklı kaynaklar, kredi, borç, faiz gibi konularda huzursuzluklar yaşayabilirsin.

Bu iki haftalık süreçte sözlerin ve fikirlerinle yine dikkatleri üzerine çekmeyi başaracaksınız. Bu düşünceler yeni bazı ortaklıkların, işlerin başlamasını tetikleyebilir. Sana keyif verecek haberler alabilirsin. Bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama gibi konularla ilgili güzel destekler alabilirsin. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgi akışları sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksin. Bu bilgiler ayrıca mesleki yaşamında da sana fayda sağlayacaktır.

başak burcu

Başak burcu Dolunay yorumları

Başak burç yorumları: 28 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekliyor. Bu Dolunay önümüzdeki 15 gün boyunca, para, finansal konular, maddi ve manevi değer konuları gündeme geliyor. Finansal kaynaklarını masaya yatırman, gelirlerini ve giderlerini, alacaklarını ve vereceklerini masaya yatırarak değerlendirme yapman gerekebilir. Parasal konularda başkalarına bağlı kaldığını ve koşulların tamamen senin elinde olmadığını fark edebilirsin.

Son birkaç aydır parayla ilgili çabaladığın konularda sonuca ulaşabilirsin. Yarım kalan işlerini tamamlamak isteyebilir ya da bugüne kadar yaptığın işleri toplarlayarak başka işler için sunmaya hazırlanabilirsin. Önümüzdeki iki hafta Başak burçları için mali konuları toparlama ve çözüme ulaştırma konusunda oldukça ideal zamanlar olacak.

Değer verdiğin, seni mutlu eden ve huzurlu hissettiren şeylerin ne olduğunu sorgulayabilir, birtakım ikilemlerde kalabilirsin. Bu süreçte evliliğinle ilgili hassasiyetler olabilir veya fedakarlıklarda bulunman gerekebilir. İş birliklerinde fedakarlıklarda bulunman gerekirken; aldatıcı koşullara karşı dikkatli olmalısın.

Bu iki haftalık süreçte özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz. Ya da dijital ortamlarda yeni projelerin ve fikirlerin peşinde koşabilirsiniz.

Bu Dolunay dönemi iş yükünü biraz daha artırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsin. Her ne kadar yalnız kalmak, kafanı toparlamak, etliye sütlüye karışmak istemesen bile şartlar ve koşullar buna pek de izin vermeyebilir.

terazi burcu

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: 28 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay, önümüzdeki 2 hafta boyunca sağlığını ve genel hayat dinamiklerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Seni neyin daha çok mutlu ve huzurlu hissettirdiğiyle ilgili sorgulamalar yapabilirsin. Tüm ikili ilişkilerini masaya yatırabilir ve her iki tarafında üzerine düşeni yapıp yapmadığını değerlendirebilirsin.

Dolunay sizler için adeta yeni bir yıl başlangıcı gibi. Geçtiğimiz yıldan beri üzerinde çalıştığın projeler varsa nihayetinde tamamlanabilir. Tüm dikkatler senin üzerine yoğunlaşıyor. Bu günlerde sosyal medyada paylaşımlarını artırabilir, özgeçmişini güncelleyebilirsin.

Önümüzdeki iki hafta boyunca, ödemeler, krediler, borçlar, nafaka, primler, miraslar, muhasebe işleri, banka işleri, yatırımlarla ilgili konularda oldukça stresli, problemli bir dönem sizleri bekliyor olabilir. Bu konularla ilgili işler kontrolden çıkabilir, istediğiniz gibi yönetmek pek kolay olmayabilir.


Partnerinize sık sık fikirleriniz ve düşünceleriniz için destek vermeniz gerekebilir. Tek handikapı, hızlı ve düşünmeden yapacağınız hareketler ve kararlar partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz kişi tarafından sert bir şekilde eleştirilmenize neden olabilir.

Ev ve kariyer hayatını dengelemek adına bazı adımlar atabilirsin. Beden sağlığına dikkat etmek bu süreçte senin için önem kazanabilir. Beslenmene özen gösterebilirsin. Öte yandan çalışma hayatında birtakım belirsizlikler gündeme gelebilir. Rutinlerini yeniden düzenlemek isteyebilir ve gün içerisindeki hijyene daha fazla özen gösterebilirsin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Dolunay yorumları

Akrep burç yorumları: 28 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay, önümüzdeki 2 hafta boyunca kontrolünün dışında gelişen konuları gündeme getirebilir. İç dünyana dönerek ilişkilerini sorgulayabilirsin. Seni nelerin değerli hissettirdiğine dair geri plana attığın ya da bastırdığın duyguları fark edebilir; bu farkındalıklara dair bazı kararlar alabilirsin.

Dolunay derine gömdüğün duyguları harekete geçiriyor ve yüzeye çıkarmaya çalışıyor olacak. Eskiden yaşadığın birtakım olaylara karşı kin duyabilir ve bu nedenle enerjinin düştüğünü hissedebilirsin. Yapman gereken tek şey kabullenmek ve affetmek. Böylece yoluna devam edebilecek gücü kendinde bulabilirsin.

Bu dönemde ruhsal çalışmalara zaman ayırarak maneviyata dönebilir, bilinç altında kalan korkularla yüzleşerek dengeyi bulmak isteyebilirsin. Öte yandan ilişkinde dağılmalar olabilir. Varsa çocuklarınla ilgili hassasiyetler hissedebilirsin.

İçe döndüğün bu süreçte seni keyifli hissettirecek hobilere yönelebilirsin. Risk içeren yatırımlar yapmamaya özen göstermelisin. Zira belirsizlikler ve değişken koşullar bu dönemde de devam ediyor olacak gibi görünüyor.

Bu Dolunay zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir.

Size zarar verme ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Kötü bir alışkanlığınız varsa eğer mesela sigara gibi bunu bırakma kararı alabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: 28 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekliyor. Bu Dolunay önümüzdeki 15 gün boyunca gelecek beklentilerini ve sosyal çevreni gündeme getirecek. Arkadaşlarınla olan ilişkilerini gözden geçirmen gerekebilir. Mesleki gruplar, dernekler veya vakıflar içerisinde dengeleri sağlamak adına bazı adımlar atabilir ya da daha evvel başlatmış olduğun girişimlerin sonuçlarını alabilirsin.

Bu süreçte teknolojiye olan ilgin özellikle video konferans konuşmalarında fikirlerinde öne çıkmanı sağlayabilir. Açık görüşlü halin ve farklı açıdan bakabilme becerin, dikkatleri üzerine çekmeni sağlayacak. Diğer yandan uzun zamandır ekran karşısında olan Yay burçları ekrandan uzaklaşacakları aktiviteler planlayarak hayatlarında bir denge oluşturmaları gerektiğini fark edebilirler.

Hayattan beklediğin, ümit ettiğin iyi dileklerinin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz, özellikle dijital platformlar üzerinden. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz.

İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Geleceğe dair planlarını ve beklentilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Evin ve ailenle ilgili bazı hassasiyetleri fark edebilir, aile bireylerin için fedakarlıkta bulunman gerekebilir. Daha aktif olmak isterken kontrol dışı konular ve başkalarına tabi olmak seni huzursuz hissettirebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Dolunay yorumları

Oğlak burç yorumları: 28 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay, önümüzdeki 15 günlük süreçte kariyer ve hedeflerinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Dolunay, iş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticilerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır.

Çalışma hayatındaki dengeleri korumak adına diplomatik ve uyumlu olman gerekebilir. Üstlerinle olan ilişkilerini değerlendirmek isteyebilirsin. Kariyerinin devamıyla ilgili koşulların tamamen sana bağlı olmadığını ve başkalarına tabi olduğun gelişmelerle yüzleşebilirsin.

Oğlak burçları Dolunay ile birlikte uzun zamandır planladıkları bir projeyi hayata geçirmek isteyebilir ya da yeni bir girişim başlatabilirler. Bu dönemde istediğin son şey boş kalmak olduğu için kendini yeni bir şeyler üretmeye, geliştirmeye adayabilirsin. Yeni bir iş arayışında olan Oğlak burçları bu dönemde profesyonel profillerini güncellemeliler.

İşinle ilgili seni gerçekten neyin mutlu edeceğini gözden geçirebileceğin bir dönemdesin. Daha evvel başlatmış olduğun bir projen tamamlanabilir. Öte yandan iletişimde bazı dağılmalar olabilir.

Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Özellikle dijital bağlantılı. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz

Düşüncelerinizi paylaşırken hassasiyetle yaklaşmak isteyebilirsin. Yardımlaşma ve fedakarlık unsurlarının önemini düşünmeye başlayabilirsin. Yakın çevrendeki kişiler, akraba ve kuzenlerinle ilgili de belirsizler yaşanabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: 28 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekliyor. Bu Dolunay önümüzdeki 15 gün boyunca yüksek eğitim, inanç ve felsefelerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Hayata ve ilişkilere dair görüşlerini yeniden masaya yatırabilir, inançlarını tekrar değerlendirmek isteyebilirsin.

Dolunay ile birlikte seyahat tutkun canlanabilir. Şu anda elin kolun bağlı olsa da gelecekte belirsiz bir zaman için hayaller kurup planlar yapmak size kendinizi iyi hissettirebilir. Ayrıca uzaklarda yaşayan arkadaşlarınla görüntülü konuşmalar yapmak ve onların yaşamına ortak olmak size iyi gelebilir.

Akademik hayatında bazı sonuçlanmalar gündeme gelebilir. Hocalarınla olan ilişkilerinin önemini fark edebilirsin. Uluslararası ticaretle uğraşıyorsan yabancılarla olan bağlantılarını kullanman ve dengeleri korumak adına diplomatik yaklaşım sergilemen gerekebilir.

Sosyal medyada başkalarının da düşünülmesi gerektiği, el birliğiyle hareket etmenin ve paylaşımın önemini vurgulayan paylaşımlar yapabilirsin. Öte yandan kaynaklarınla ilgili bazı huzursuzluklar veya hassasiyetlerin olduğunu hissedebilirsin. Giderleri dengelemen gerekebilir.

Bu dönemde bol bol okuma ve araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyaların daha ön planda olacağı bir-iki haftalık süreç sizi bekliyor. Belki de bir rüya günlüğü tutmaya başlarsınız. Yazmanız gereken bir tez varsa veya yazılması gereken başka konulara ait yazılar varsa, bu dönemde bunlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Dolunay yorumları

Balık burç yorumları: 28 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekliyor. Bu Dolunay önümüzdeki 15 gün boyunca ortaklı paylaşımlarını gündeme getirecek gibi görünüyor. Eşinden veya varsa ortağından gelen gelirleri yeniden değerlendirmen ve bunlarla ilgili düzenleme yapman gerekebilir.

Dolunay ise Balık burçları üzerinde oldukça erotik etkilere sahip diyebiliriz. Baştan çıkarıcı bu etki çiftler için oldukça keyifli anlar yaratabilir. Balık burçları ve partnerleri bu süreçte oldukça derin şeyler paylaşıp ruhsal olarak birbirlerine çok daha sıkı bağlanabilirler.

Alacakların, ödeme yapılması gereken kredi veya borçların, kurumlardan gelebilecek para kaynaklarını masaya yatırma gereği duyabilirsin. Giderlerindeki dengesizlikler, psikolojik olarak baskılar veya huzursuzluklar hissetmene neden olabilir. Bu nedenle başlatmak istediğin projeler ve girişimlerinle ilgili bazı belirsizlikler veya dağılmalar yaşayabilirsin.

Bu dönemde özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin sevindirici gelişmeler yaşayabilirsin. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Ancak harcamalarını biraz denetim almakta fayda var.


Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip etDoğum günü 366 renk: Kişilik tahmin eden Japon renk tablosu


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.