Astroloji: 29 Mart – 4 Nisan 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 29 Mart – 4 Nisan 2021 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 29 Mart – 4 Nisan 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 29 Mart – 4 Nisan 2021 haftalık burç yorumları. 29 Mart, 30 Mart, 31 Mart, 1 Nisan, 2 Nisan, 3 Nisan ve 4 Nisan tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 29 Mart – 4 Nisan haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Karşıt burcundaki Dolunay seni ilişkiler konusunda dikkatli olman için uyarıyor. İlişkilerin konusunda tamam mı devam mı kararını almak üzere olduğun bir döneme giriyorsun. Hayatında biri yoksa yeni biriyle tanışabilir ya da vadesini doldurduğunu düşündüğün bir ilişkiyi kesip atmak isteyebilirsin. Üzerinde düşündüğün ama karar veremediğin konular, yeniden gündemine gelebilir. Ancak bu dönemde karar vermekten kaçınman ve atmayı düşündüğün adımları bir müddet daha ertelemen yerinde olur. Harcamaların konusunda da dikkatli olmalı, aşırıya kaçmamalısın.


Bu dönemde birliktelikler, ortaklıklar, evlilik ve bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmelerle ilgili hayatında yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu. Bazıları evlilik yolunda adımlar atabilir. Bazıları ise önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilir. Bu işler biraz daha dijital ortamlarda olabilir.

Kendini ve başkalarını da düşünmen gerekebilir. Bir yandan içe dönerek akışa bırakabilir, bilinç altında barındırdığın hassasiyetleri ruhsal çalışmalarla şifalandırabilirsin. İlişkilerin için fedakarlıkta bulunmak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyebilirsin.

Bu hafta ayrıca Merkür’ün sizin burcunuzda seyahate başlamasıyla imajınız, kendinizi dış dünyaya nasıl gösterdiğiniz ile ilgili her türlü konu ön plana çıkıyor. Kendimiz ve hayatımız ile ilgili yeni kararlar alabileceğimiz, yeni girişimlerde bulunabileceğimiz bir dönemdeyiz. Yeni bir imaja bürünebilir, planlarımızı ivedilikle uygulamaya koyabiliriz.

boğa burcu

Boğa burcu 29 Mart – 4 Nisan haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Hem iş hem de günlük hayatında seni rahatsız eden şeylerden kurtulmak için harekete geçmek için adım atacağın bir haftaya giriyorsun. Günlük yaşamında bazı kişileri hayatından çıkarmak isteyebilirsin. Sağlığınla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsin. Bu dönemde kendini biraz karamsar ve yorgun hissetmen mümkün.

Bu dönemde iş ortamındaki sorumluluklarında değişiklikler olabilir, bir görevi tamamlayabilir ya da yeni bir sorumluluk üstlenebilirsin. İş ortamında bir değişiklik de söz konusu olabilir. Devam eden sağlık şikayetlerin için bir doktora görünmende yarar var. Bu dönemde işlerin akışını hızlandırmak için bazı tartışmalara girebilir ve çalışma arkadaşlarına önerilerde bulunmak için diretebilirsin. Bu dönemde kısa ve net konuşmalar yaparak tartışmaya girmekten kaçınmalı, adil fikirler sunarak ortamı yumuşatmaya çalışmalısın.

Diğer yandan geleceğe dair umutlarınla ilgili kendini daha hassas hissedebilirsin. İçinde bulunduğun arkadaş veya mesleki gruplarla ilgili belirsizlikler yaşayabilir, sosyal ortamından izole kalman gerektiren koşullarla yüzleşebilirsin. Çevrendeki insanlar için fedakarlıklar yapman gerebilir. Ayrıca sağlığına dikkat ederek özenli bir beslenme şekline geçmek isteyebilirsin. İş yerindeki bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsin. İş yükün artabilir, yeni bir takım projeler için görevlendirilebilirsin ve bunları evden yürütmeniz gerekebilir. Daha çok çalışacağın ancak çok da takdir göremeyeceğin bir süreç olabilir. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksın.

Bu hafta ayrıca iç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendi içimizde bir savaş yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bazı durumlarda öfkemizi yutmamız gerekebilir ve bu durum bizi çok huzursuz edebilir. Saman altından su yürüten gizli düşmanlara karşı tetikte olmamız gerekmektedir.

ikizler burcu

İkizler burcu 29 Mart – 4 Nisan haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta ilişkiler açısından tamam ya da devam diyeceğin bir dönemde olabilirsin. Bu süreçte aşk hayatını tekrar gözden geçirebilir, seni mutlu yada mutsuz eden konuları gündemine alabilirsin. Ayrıca hayattaki hedeflerin ve gelecekten beklentilerin konusunda da bir değerlendirme yapacaksın. Arkadaş çevrenden biri ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Finansal konularda risk almaktan kaçınmalısın.

Hayatta sana neyin gerçekten keyif verdiğini değerlendirebilir ve bu yönde adımlar atabilirsin. Kendini mutlu hissetmek ve ruhunu beslemek için sana keyif veren hobilere yönelebilirsin. Varsa çocuklarınla olan ilişkini masaya yatırabilir ve onlarla daha mutlu vakit geçirmek için adımlar atabilirsin. Ayrıca kariyer hayatınla ilgili hassasiyetler veya kontrol dışı olaylar gündeme gelebilir. İş hayatındaki belirsizlikler, seni akışa bırakmaya sürükleyebilir.

Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğin koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobilerin gündeminizde olacak. İletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsin. Yalnız olanlar için flörtöz etkiler devrede olabilir. Aşk için kapıları aralayabilirsin.

Hafta sonu itibariyle Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal hayatımızın canlanacağı, yeni arkadaşlar edinebileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleceğimiz ile ilgili yeni fikirler ve planlar üretebilir, yeni girişimlerde bulunabiliriz. Arkadaş çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni fırsatlar çıkabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 29 Mart – 4 Nisan haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta geçmişten gelen bazı konuları gündeme getirebilir, ailenle ilgili yaşadığın sorunları geçmişte bırakmak isteyebilirsin. Birtakım konularda değerlendirme yapabilir ve bir karara varabilirsin. İçinde bulunduğun koşulları değiştirmek için harekete geçebilir, daha iyi koşullara sahip olmak için yeni adımlar atabilirsin. Ancak yanlış anlaşılmalar ve alınganlıklar özellikle anne ya da anne figürü yerine koyduğun kişilerle çatışmana sebep olabilir.

Halihazırda adeta tapınağınız olan eviniz, pandemi sürecinde tüm dünyanız haline gelmiş olabilir. Evini daha nasıl ilham verici ve rahatlatıcı bir yer haline getirebileceğini düşünmeye başlayabilirsin. Diğer yandan aile bireyleri hayatında çok daha başka ve önemli bir rol oynamaya başlayabilir.

Öte yandan bu süreçte sosyal medya da aktif olabilir ve kolektif bilinç, el birliğiyle hareket edip yardımlaşma konularına dair paylaşımlarda bulunabilirsin. Yabancılarla ilgili konularda veya yurtdışı seyahat planlarında belirsizlikler sürebilir. Akademik hayatında hassasiyetler veya kontrolünün dışında gelişmeler yaşayabilirsin. Geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri ile ilgili konular gündeminizde olacak. İş için ev değişikliği söz konusu olabilir. Aile içinde geçmişe ait bazı konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Eve ait yapılması gereken işlerle çok fazla haşır neşir olabilirsin.

Hafta sonu itibariyle kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyerimizde yeni fırsatlar edinebilir, yeni bir göreve getirilebiliriz. Fikirlerimiz üstlerimiz tarafından takdir edilebilir. Aşırı rekabetçi ve tartışmacı olmaktan, üstlerimiz ya da otorite figürü konumundaki kişilerle çatışmaktan kaçınmalıyız.

aslan burcu

Aslan burcu 29 Mart – 4 Nisan haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yakın çevren, kardeşlerin ve arkadaşların ile ilişkilerin dolunaydan en çok etkilenen alanlar olacak. Bu dönemde sevdiklerin ve yakın çevrenden ile bazı konuları sonuçlandırmak isteyebilir, hatta keskin kararlar alabilirsin. Hayata bakış açını sorgulayabilir, hayatında olup bitenlerin bir muhasebesini yapma fırsatı bulabilirsin. Eğitim, yolculuk ya da yurt dışı ile ilgili konularda beklentilerin yükselebilir. Bu süreçte hedeflerine ulaşmak için başkaları ile iş birliği içinde olman gerebilir. Parasal durumdaki değişiklikler seni biraz zorlayabilir.

Hayatında dengede kalmanın önemini hatırlayabilir; ev dengelerini bozan konularda daha sakin olmaya karar verebilirsin. Çok uzakta yaşayan ya da uzun süredir bağlantı kurmadığın arkadaşlarınla tekrar iletişime geçmek isteyebilirsin. Ticaretle uğraşıyorsan dengeyi korumak isteyebilir; ancak öte yandan koşulların sadece sana bağlı olmadığını, başkalarına da tabi olduğunu fark edebilirsin. Bu süreçte psikolojik olarak hassasiyetler hissedebilir ve ortaklı kaynaklar, kredi, borç, faiz gibi konularda huzursuzluklar yaşayabilirsin.

Sözlerin ve fikirlerinle yine dikkatleri üzerine çekmeyi başaracaksınız. Bu düşünceler yeni bazı ortaklıkların, işlerin başlamasını tetikleyebilir. Sana keyif verecek haberler alabilirsin. Bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama gibi konularla ilgili güzel destekler alabilirsin. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgi akışları sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksin. Bu bilgiler ayrıca mesleki yaşamında da sana fayda sağlayacaktır.

Hafta sonu itibariyle eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni fikirlere, yeni deneyimlere ilgi duyacağımız bir döneme giriyoruz. Yurt dışında yeni bir eğitim fırsatı elde edebilir ya da yeni bir alanda eğitim görmeye başlayabiliriz. Yabancılar ya da farklı kültürlerden kişilerle aramızda fikir alışverişi olabilir.

başak burcu

Başak burcu 29 Mart – 4 Nisan haftası yorumları

Başak burç yorumları: Finansal konularla ilgili kapıldığın endişeler sonucunda artık yeni gelir kapıları aramanın, maddi alanlarda bir düzenleme yapmanın zamanının geldiğine karar verebilirsin. Ancak fazla iyimser olman ya da yanlış kararlar vermen mümkün olabilir. Bu süreçte harcamalarını kontrol altında tutman ve kazançlarınla giderlerin arasında bir denge bulman gerekebilir. Ayrıca gelecekte kazançlarının artmasını sağlayacak bir ortaklık ya da işbirliği ile ilgili adımlar atabilirsin. Projelerini hayata geçirmek için bir bütçe yaratabilirsin.

Son birkaç aydır parayla ilgili çabaladığın konularda sonuca ulaşabilirsin. Yarım kalan işlerini tamamlamak isteyebilir ya da bugüne kadar yaptığın işleri toplarlayarak başka işler için sunmaya hazırlanabilirsin. Mali konuları toparlama ve çözüme ulaştırma konusunda oldukça ideal zamanlar olacak.

Değer verdiğin, seni mutlu eden ve huzurlu hissettiren şeylerin ne olduğunu sorgulayabilir, birtakım ikilemlerde kalabilirsin. Bu süreçte evliliğinle ilgili hassasiyetler olabilir veya fedakarlıklarda bulunman gerekebilir. İş birliklerinde fedakarlıklarda bulunman gerekirken; aldatıcı koşullara karşı dikkatli olmalısın.

Bu dönemde iş yükün biraz daha artabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsin. Her ne kadar yalnız kalmak, kafanı toparlamak, etliye sütlüye karışmak istemesen bile şartlar ve koşullar buna pek de izin vermeyebilir. Hafta sonu itibariyle finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan kendimizi riske atmaktan ve ani kararlar almaktan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Paramızı düşünmeden harcamamız, daha sonra zor durumda kalmamıza sebep olabilir.


terazi burcu

Terazi burcu 29 Mart – 4 Nisan haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunaydan en çok etkilenecek burçlardan birisiniz. İlişkilerin ve genel olarak hayatınla ilgili yeni düzenlemeler yapmak, sana faydası olmadığını düşündüğün konuları sonlandırmak, sana yeteri kadar değer vermediğini düşündüğün insanları hayatından çıkarmak isteyebilirsin. Bu durum seni yaralayabilir ve bu yüzden ruh halin karamsar ve içe dönük olabilir. Ancak yine de yapman gerekeni yapacağın bir dönemdesin.

Bu süreçte romantik ilişkiler, yakın çevreyle olan ilişkiler veya ortaklık ilişkilerin etkide olacak. Bu konularla ilgili belirsizlikleri netleştirmen ve bundan sonraki adımlarına karar vermen açısından oldukça önemli. Eski bir sağlık sorunu nüksedebilir ya da devam eden sorunların için tedavi olabilirsin. Dolunay ile birlikte yeni bir sayfa açıyorsun. Geçtiğimiz yıldan beri üzerinde çalıştığın projeler varsa nihayetinde tamamlanabilir. Tüm dikkatler senin üzerine yoğunlaşıyor. Bu günlerde sosyal medyada paylaşımlarını artırabilir, özgeçmişini güncelleyebilirsin.

Partnerinize sık sık fikirleriniz ve düşünceleriniz için destek vermeniz gerekebilir. Tek handikapı, hızlı ve düşünmeden yapacağınız hareketler ve kararlar partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz kişi tarafından sert bir şekilde eleştirilmenize neden olabilir. Ev ve kariyer hayatını dengelemek adına bazı adımlar atabilirsin. Beden sağlığına dikkat etmek bu süreçte senin için önem kazanabilir. Beslenmene özen gösterebilir, diyete başlayabilirsin. Öte yandan çalışma hayatında birtakım belirsizlikler gündeme gelebilir. Rutinlerini yeniden düzenlemek isteyebilir ve gün içerisindeki hijyene daha fazla özen gösterebilirsin.

Hafta sonu itibariyle evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. İlişkilerimizde hareketlilik yaşayabiliriz. Hayatımıza yeni birisi girebilir. Mevcut ilişkimizde partnerimizle heyecanlı ancak bol tartışmalı bir süreçten geçebiliriz. Karşımızdaki kişilere karşı kırıcı konuşmamaya ve daha uzlaşmacı olmaya özen göstermeliyiz

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 29 Mart – 4 Nisan haftası yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta iç dünyanda iniş çıkışlar yaşanabilir. Korkularınla yüzleşmek isteyebilirsin. Senden saklanmış bazı sırlar ve gizli düşmanlar açığa çıkabilir. İş ortamı ve günlük rutinler açısından da bazı şeyleri sonlandırmak isteyebilirsin. Devam eden iş birliklerini ve ilişkilerini gözden geçirebilirsin. Seni rahatsız eden ama fark etmediğin ya da görmezden geldiğin konular gündeme gelebilir.

Sağlık konusunda da çok dikkatli olman gereken bir dönem. Sigarayı bırakmak ya da spora başlama gibi sağlıkla ilgili kararlar alman mümkün. Kontrolün dışında gelişen olaylar, seni yıpratabilir. Geçmiş tecrübelerinden yola çıkarak gelecek adımlarına karar vermek isteyebilirsin. Sağlığını ve günlük alışkanlıklarını gözden geçirebilirsin. Dolunay derine gömdüğün duyguları harekete geçiriyor ve yüzeye çıkarmaya çalışıyor olacak. Eskiden yaşadığın birtakım olaylara karşı kin duyabilir ve bu nedenle enerjinin düştüğünü hissedebilirsin. Yapman gereken tek şey kabullenmek ve affetmek. Böylece yoluna devam edebilecek gücü kendinde bulabilirsin.

Bu dönemde ruhsal çalışmalara zaman ayırarak maneviyata dönebilir, bilinç altında kalan korkularla yüzleşerek dengeyi bulmak isteyebilirsin. Bu size iyi gelecektir. İçe döndüğün bu süreçte seni keyifli hissettirecek hobilere yönelebilirsin. Risk içeren yatırımlar yapmamaya özen göstermelisin. Zira belirsizlikler ve değişken koşullar bu dönemde de devam ediyor olacak gibi görünüyor.

Hafta sonu itibariyle sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda dinamik ve enerjik bir imaj çiziyor olacağız. Yeni fikirlerimiz ve cesur yaklaşımlarımız ile birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini kazanabiliriz. Sağlık açısından kendimizi zihinsel ve fiziksel olarak çok yormamaya dikkat etmeliyiz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 29 Mart – 4 Nisan haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Arkadaşların ya da sosyal çevrenden bazı insanları hayatından çıkarmak isteyebilirsin. Yakın olduğun kişiler seni yaralayacak sözler sarf edebilir ve bu yüzden arkadaşlık ilişkilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Bu dönemde aşk ilişkileri de inişli çıkışlı olabilir. Hayatından çıkan ya da hayatına giren kişiler olabilir.

Özellikle hedeflerin ve gelecekle ilgili planların gündemde olacak. Hayattaki hedeflerini gözden geçirebilir ve bunlara ulaşmak için yeni planlar yapabilirsin. Aşk hayatını da değerlendirme altına alabilir, içten içe seni üzen konuları çözmek için adım atabilirsin. İçinde bulunduğun gruplarla ilişkilerin canlanabilir.

Hayattan beklediğin, ümit ettiğin iyi dileklerinin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemel. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz, özellikle dijital platformlar üzerinden. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Geleceğe dair planlarını ve beklentilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Evin ve ailenle ilgili bazı hassasiyetleri fark edebilir, aile bireylerin için fedakarlıkta bulunman gerekebilir. Daha aktif olmak isterken kontrol dışı konular ve başkalarına tabi olmak seni huzursuz hissettirebilir.

Hafta sonu itibariyle de aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli bir döneme giriyoruz. Heyecan verici ancak kalıcı olmayacak yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Hobilerimize vakit ayırabilir, yaratıcı projelerle parlak fikirlerimizi ortaya koyabiliriz. Sosyal çevremizde ve varsa çocuklarımızla olan ilişkilerimizde daha ılımlı olmaya dikkat etmeliyiz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 29 Mart – 4 Nisan haftası yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta eviniz ve işiniz ile ilgili konular gündeme geliyor. Kariyerinle ilgili bir yol ayrımına geldiğini hissedebilirsin. Üstlerinle veya ebeveynlerinle iletişim kurmakta zorlanman ve çatışmalar yaşaman mümkün. Ailenin yanından ayrılmak ya da işini değiştirmek kararı vermen mümkün. Ancak bu dönemde önemli kararlar almaktan kaçınmalısın. Sezgilerin ve düşüncelerin seni yanıltabilir.

Bu dönemde yaşanacak gelişmeler, seni aile yaşamınla kariyerin arasında bir seçim yapmak zorunda bırakabilir. Evini değiştirmek için harekete geçebilirsin. Aileni de ilgilendiren sorunların çözümünde ön planda olabilirsin. Aile bireyleri arasında dengeyi koruman gerekebilir. Çalışma hayatındaki dengeleri korumak adına diplomatik ve uyumlu olman gerekebilir. Üstlerinle olan ilişkilerini değerlendirmek isteyebilirsin. Kariyerinin devamıyla ilgili koşulların tamamen sana bağlı olmadığını ve başkalarına tabi olduğun gelişmelerle yüzleşebilirsin.

Uzun zamandır planladığınız bir projeyi hayata geçirmek isteyebilirsiniz ya da yeni bir girişim başlatabilirsiniz. Bu dönemde istediğin son şey boş kalmak olduğu için kendini yeni bir şeyler üretmeye, geliştirmeye adayabilirsin. Yeni bir iş arayışında olan Oğlak burçları bu dönemde profesyonel profillerini güncellemeliler. İşinle ilgili seni gerçekten neyin mutlu edeceğini gözden geçirebileceğin bir dönemdesin. Daha evvel başlatmış olduğun bir projen tamamlanabilir. Öte yandan iletişimde bazı dağılmalar olabilir.

Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Özellikle dijital bağlantılı. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz Düşüncelerinizi paylaşırken hassasiyetle yaklaşmak isteyebilirsin. Yardımlaşma ve fedakarlık unsurlarının önemini düşünmeye başlayabilirsin. Yakın çevrendeki kişiler, akraba ve kuzenlerinle ilgili de belirsizler yaşanabilir. Hafta sonu itibariyle aileniz ve eviniz ile ilgili konular gündeme geliyor. Evimizde iletişim ve misafir trafiği artabilir. Ailemiz ile hararetli tartışmalar yaşayabilir, fikir alışverişleri yapabiliriz. Taşınmak ya da evle ilgili yeni düzenlemeler yapmak gündeme gelebilir. Yeni bir mülk satın alma gibi konularda aceleci davranmamalı, iyi düşünmeden karar vermemeliyiz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 29 Mart – 4 Nisan haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta eğitim, yurt dışı, medya, hukuk konuları gündeme gelebilir. Dünya görüşünü sorguladığın, kendini bir arayış içinde hissettiğin bir döneme giriyorsun. Uzun süredir devam eden bir hukuksal süreç nihayet sonuçlanabilir. Bildiklerin ya da yöntemlerin konusunda inatlaşmaman ve başka insanların da görüşlerine önem vermen gerekebilir. Genelde bildiğinden şaşmayan bir yapın var. Ancak bu dönemde tetiklenebilecek olaylar, seni fikir alışverişinin önemine inandıracak gibi.

Bu dönemde seyahat tutkun canlanabilir. Şu anda elin kolun bağlı olsa da gelecekte belirsiz bir zaman için hayaller kurup planlar yapmak size kendinizi iyi hissettirebilir. Ayrıca uzaklarda yaşayan arkadaşlarınla görüntülü konuşmalar yapmak ve onların yaşamına ortak olmak size iyi gelebilir.

Akademik hayatında bazı sonuçlanmalar gündeme gelebilir. Hocalarınla olan ilişkilerinin önemini fark edebilirsin. Uluslararası ticaretle uğraşıyorsan yabancılarla olan bağlantılarını kullanman ve dengeleri korumak adına diplomatik yaklaşım sergilemen gerekebilir. Kaynaklarınla ilgili bazı huzursuzluklar veya hassasiyetlerin olduğunu hissedebilirsin. Giderleri dengelemen gerekebilir.

Hafta sonu itibariyle kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler de ön plana çıkıyor. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde gerginlik artabilir, rekabetçi bir tutum içinde olabiliriz. Sözlerimize çok dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz. İş ya da eğitimle ilgili çok sayıda kısa yolculuklar yapmamız gerekebilir. Yeni bir eğitim almamız söz konusu olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 29 Mart – 4 Nisan haftası yorumları

Balık burç yorumları: Ailenin parası, ortaklıklardan gelen gelirler, borç, vergi, sigorta gibi konularda gerginlik ve endişe hissedeceğin bir dönem yaşayabilirsin. İşi gerginliğe ve çatışmaya vardırmak yerine daha uyumlu olmaya çalışmalı, iş birliği yaparak, karşındakileri dinleyerek hareket etmeye çalışmalısın.

Öte yandan artık hayallerinin peşinden giderek başlattığın girişimlerin maddi kazançları ile ilgili değerlendirmeler yapabilirsin. Başkalarının kazançları ya da ortak gelirlerle ilgili konularda bazı gelişmeler olabilir. Ortaklık ve iş birliği ile ilgili karar vermeden önce karşı tarafla ilişkinizin sağlam bir zeminde olduğundan emin olmalısın.

Giderlerindeki dengesizlikler, psikolojik olarak baskılar veya huzursuzluklar hissetmene neden olabilir. Bu nedenle başlatmak istediğin projeler ve girişimlerinle ilgili bazı belirsizlikler veya dağılmalar yaşayabilirsin. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.


Hafta sonu itibariyle maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar gündeme geliyor. Para konularında risk almaktan ve aceleci davranmaktan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Spekülatif yatırım araçlarından uzak durmalı ve harcamalarımızda kontrollü davranmalıyız. Yeni yatırım girişimleri yapabilir, yeni bir alandan para kazanmaya başlayabiliriz.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip etDoğum günü 366 renk: Kişilik tahmin eden Japon renk tablosu


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.