Astroloji: Merkür Balık burcunda burç yorumları

Astroloji: Merkür Balık burcunda burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Merkür Balık burcunda burç yorumları

Astroloji: Merkür Balık burcunda burç yorumları (aşağıda)

Merkür Balık burcunda biraz zorlanır, kendini tam olarak ifade edemez, özelliklerini ortaya koyamaz. Hal böyle olunca Merkür’ün Balık burcunda olduğu süre boyunca yaşamlarımızda zihinsel konuların biraz sekteye uğrayabileceğini söyleyebiliriz. Kafa karışıklıkları artar.


Mantığımızdan çok duygularımız ön plana çıkabilir. Düşüncelerimiz biraz dağınık olabilir. Dolayısıyla ilgimizi belirli bir noktaya toplayarak bir konuya odaklanmakta zorluk çekebiliriz. Bu dönemde özellikle detayların önem taşıdığı konularda herhangi bir nüansı kaçırmamak adına ekstra özen göstermemiz gerekebilir.

Diğer taraftan sezgisel yanımız ön plana çıkabilir. Yaratıcı işlerle uğraşıyorsak hayal gücümüzün sınırsızlığıyla fark yaratan çalışmalar ortaya koyabilir, sanatsal konularda başarı sağlayabiliriz. Bir diğer taraftan gerçeklerden uzaklaşma eğilimimizin yükselişe geçmesiyle, bu dönemde biraz bulutların üzerinde uçmak isteyebiliriz.

Kararsızlık yaşadığımız anlarımız her zamankinden çok olabilir. Karar anlarımızda da daha çok duygularımızın etkisi altında kalabiliriz. Dolayısıyla bu dönemde verdiğimiz kararların daha sonraki zamanlarda sürdürülebilirliğini sağlamakta zorlanmamız mümkün.

22 Mart’ta Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu açının etkisiyle içinde bulunduğumuz olaylara ya da önümüze gelen konulara farklı açılardan yaklaşabiliriz. Hayal gücümüzün de genişlemesiyle sıra dışı fikirler aklımıza gelebilir, yaratıcı yönümüzü ortaya koyabiliriz. Hızlı karar alma eğilimimiz yüksek olabilir. Etraflıca düşünmeden karar alma olasılığımızın olması sebebiyle dikkatli olmakta fayda var.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kendi içimizde büyük bir aydınlanma yaşayabileceğimiz bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir, rakiplerimize ve gizli düşmanlarımıza karşı üstünlük sağlayabiliriz. Ruhsal konularla uğraşmak bizi rahatlatıp, huzura kavuşturabilir.

Kalabalıklardan uzaklaşıp kendine dair iç gözlem yapmak isteyebileceğin bir dönem olabilir. Ortaya koymayı planladığın bir fikir varsa eyleme geçmek yerine konuya ilişkin daha fazla güç elde etmek üzere bu süreci bir hazırlık evresi olarak değerlendirebilirsin.

Geçmişte çözülmeden üzeri kapatılmış finansal ya da işle ilgili bir konu varsa gündeme gelebilir. İletişimsel işlerinizde uzaklardan alacağınız önemli haberler devrede olacak. Bu dönem kendi halinizde olmak, işlerinizi yavaşlatmak isteyebilirsiniz. Beklenmedik yerlerden güzel destekler alabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Geleceğimizle ilgili hayaller kurabileceğimiz, arkadaşlarımızın yanında huzur bulabileceğimiz bir dönemdeyiz. Çevremizdeki insanlara yardım eli uzatmak bizi çok mutlu edebilir. Ancak herkese güvenmemeli, yardımlarımızın istismar edilmediğine emin olmalıyız.

Alınganlıklara, unutkanlıklara, kararsızlıklara açık olacaksınız. İşlerinizde sanatsal yönler ağır basıyorsa verimliliğiniz artabilir. İşle ilgili konularda ve finansal durumlarda çok dikkatli olmalısınız zira bu dönemde rahatlıkla kandırılabilirsiniz.

Sosyal hayatın hareketlenebilir. Arkadaşlarınla vakit geçirmek ruhuna iyi gelebilir. Yeni şeyler öğrenmek için çeşitli organizasyonlara katılabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsin. Çevrende sanatsal ya da ruhsal konular çerçevesinde hoş sohbetler yapıp fikir alabileceğin bilgili insanlarla karşılaşabilirsin. Geleceğe dair planlar yapmak için uygun bir dönemdesin.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyerimiz ve hayat hedeflerimiz ile ilgili önemli kararlar almamız gerekebilir. Sezgilerimiz ve yaratıcılığımız sayesinde üstlerimizin takdirlerini toplayabiliriz. Ancak, bu dönemde kafamızın kolay karışabileceğini ve bu yüzden hatalı kararlar alabileceğimizi de unutmamalıyız.

İş hayatınla ilgili hareketli günler seni bekliyor. Merkür Balık burcunda seyahat ederken senin de işle ilgili seyahatlerin olabilir. Ummadığın bir iş görüşmesi ya da iş anlaşması fırsatıyla karşılaşabilirsin.

Karar vermeden önce mantığı ön plana alarak etraflıca düşünmekte, detayları kaçırmamakta fayda var. Kariyerinle ilgili seni daha ileri götürecek bir konuda eğitim almayı planlıyorsan oldukça uygun bir dönemdesin. Yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa hayal gücünüzün doğru çalıştığını görecek, ilhamınızın yüksek olduğunu fark edeceksiniz.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Farklı görüşlere daha açık olacağımız, özellikle mistik konularda derinleşmek isteyebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Eğitim ya da iş amaçlı uzun yolculuklara çıkabilir, bu yolculuklarda bizi aydınlatabilecek ilginç deneyimler yaşayabiliriz.

Hayata bakış açını değiştirebilecek ruhsal temalı yeni felsefeler, düşünce sistemleriyle karşılaşabilirsin. Mistik konular ilgini çekmeye başlayabilir ya da zaten ilgini çekiyorsa daha da derinleşmek isteyebilirsin.

Denizaşırı ülkelerle ilgili hayallerin olabilir. Yurtdışında eğitim almayı planlıyorsan uygun bir dönemdesin. Bu dönemde özellikle eğitim, hukuk, ticaret, medya gibi işlerde çok dikkatli olmalısınız. Kandırılmalara açık olacağız. Bazı fikirler hayalperest davranmanıza neden olabilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan daha gerçekçi olmamız gereken, fazla hayallere dalmamamız gereken bir dönemdeyiz. Paramıza sahip çıkmalı, borç ya da kredi alırken çok iyi düşünmeliyiz. Ortaklıklar ve riskli yatırım kararlarını başka bir zamana ertelemek iyi olabilir.

Parasal konularla ilgili geleceğe dair planlar yapabilirsin. Bu süreç verilen kararlarda istikrar sağlamak adına zor olsa da Merkür’ün Balık burcundaki yaratıcı enerjisi yeni fikirler üretmek ve planlama yapmak için değerlendirilebilir. Borçlar, ödemeler, işler, banka, kredi, vergi, faizlerle ilgili konu ve olaylarda çözüme yönelik hareket edeceğiniz bir dönem.

Zihinsel anlamda dağınıklık, odaklanamama söz konusu olabileceğinden ortaklaşa finansal paylaşımlarla ilgili konularda mümkünse karar almayı daha sonraki bir zamana ertelemekte ve diğer tarafla konuşulan her şeyi yazıya dökmekte fayda olabilir. Diğer yandan iş hayatınızda olumlu dönüşler alacağınız, emeklerinizin karşılığını alacağınız bir dönem diyebiliriz.


başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerimizde ve ortaklıklarımızda, sorunlarımızı çok iyi analiz etmek durumunda olduğumuz bir dönemdeyiz. Mevcut ilişkilerimizi tekrar gözden geçirmemiz gerekebilir.

Yeni bir ilişkiye başlamadan önce partnerimizi iyice tanımalı, romantizm rüzgarlarına kapılıp mantığımızı geri plana atmamalıyız. Zihnin daha çok yaşamındaki ikili ilişkilerin ve ortaklı konularınla ilgili düşüncelerle dolu olabilir. İçinde bulunduğun ikili ilişkilerini yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin.

Önemli bir iş anlaşması gündemine gelebilir. Ancak zihnin dağınık olabileceğinden odaklanmakta güçlük çekebilirsin. Yeni bir ilişkiye başlama noktasına gelmen halinde aşırı romantik düşünceler dolayısıyla partnerini olduğundan farklı görme eğiliminde olabilirsin, dikkatli olmakta fayda var.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Günlük rutinlerde ve işle ilgili konularda çok dikkatli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Konsantrasyon eksikliği nedeniyle sorumluluklarımızı aksatmamız söz konusu olabilir.

İş hayatında ve günlük rutinlerinde bir hareketlilik söz konusu olabilir. Merkür, Balık burcunun dağılan enerjisi altındayken iş ortamında çok düzenli ve organize olmak zor olabilir. Kafa karışıklıkları, kararsızlıklar devrede olacak.

Diğer yandan hayal gücüne vereceği sınırsızlık etkisinden yararlanabilir ve işinde fark yaratan çalışmalar ortaya koyarak ön plana çıkabilirsin. Kariyer hayatınızda kendinizi göstermekten keyif alacaksınız. Sağlığımızı korumak için stresten uzak durmalı, bedenen ve zihnen kendimizi dinlendirmeyi ihmal etmemeliyiz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda çok romantik bir döneme giriyoruz. Sevdiklerimize açılabilir, hislerimizi şiirsel bir şekilde ifade edebiliriz. Ancak ara sıra ayaklarımızın yere bastığından emin olmakta yarar var.

Romantik günler seni bekliyor. Aşk hayatın hareketlenebilir. Sanatsal bir konuyla ilgilenmeye başlayabilir ya da yoga gibi ruhsal temaları da içinde barındıran sportif bir faaliyete yönelmek isteyebilirsin.

Yaratıcılığımız artış gösterebilir. Hobiler ve sanatsal faaliyetlerle uğraşmanız tam zamanı. Çizim yapmak, yazı yazmak gibi yaratıcı konularla ilgileniyorsan hayal gücün ilgi çekici çalışmalar ortaya koymanda sana destek olabilir. Çocuklarla keyifli vakitler geçirebilirsin.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ailemiz ile ilgili bazı hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Bir aile sırrımız ortaya çıkabilir. Ailenizdeki insanlarla iletişimde, ayaklarınız yere sağlam basmıyor izlenimi verebilirsiniz.

Taşınmak, yeni mülk satın almak ya da evde büyük değişiklikler yapmak istiyorsak, çok dikkatli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Öngöremediğimiz koşullar bize zaman ve para kaybettirebilir. Kandırılmalara açık bir dönemde olacağımız için sonradan pişman olmamak adına gözümüzü dört açmamız gerekiyor.

Odağında ev hayatın olabilir. Evde değişiklikler yapmak ya da evini değiştirmek isteyebilirsin. Ancak dağınık bir zihinle geleceğe yönelik karar alıp eyleme geçmeden önce daha odaklı bir zihinle karar vermek adına bu süreci bir planlama evresi olarak değerlendirmekte fayda olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde anlayışlı ve yardımsever bir tutum içinde olabiliriz. Ancak yardımseverliğin dozunu iyi ayarlamalı, kendimizden taviz vermediğimize emin olmalıyız. Kardeşlerinle ilişkilerin hareketlilik kazanabilir.

Gerçeklerden uzaklaşarak fazla fedakârca tutumların olabilir, dikkat etmekte fayda var. Kafa karışıklığı nedeniyle anlaşmalar, kısa yolculuklar, eğitim gibi konularda detayları gözden kaçırmamız mümkündür.

Yaratıcı uğraşılar içerisindeysen bu dönem senin için çok güzel fırsatlar sunabilir. Hayal gücünün yükselişini değerlendirerek çok yaratıcı çalışmalar ortaya koyabilirsin. Şiir, öykü vb. yazılar yazıyorsan kelimelerin büyüsünü rahatlıkla kullanarak hitap ettiğin kitle üzerinde büyük bir etki yaratabilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Finansal konularda daha gerçekçi olmamız gereken bir dönemdeyiz. Para geldiği gibi gidebilir, detaylara önem vermediğimiz için hatalı kararlar alabiliriz.

Maddi kararlar alırken çok dikkatli olmalı, yeni yatırımlar yapmadan önce çok iyi düşünmeliyiz. Yaratıcılık gerektiren konulardan ekstra kazanç sağlayabiliriz. Finansal konularda gerçekçilikten uzak hareket etmen mümkün. Dolayısıyla harcamaların yoğunlaşabilir.

Zihnin daha çok finansal konulara yoğunlaşabilir ve bu alanda bir hareketlilik yaşayabilirsin. Gelirlerin ve giderlerin üzerine düşünebilir, yaratıcı fikirlerinle yeni alternatifler geliştirebilirsin. Ancak tam olarak nasıl ilerleyeceğini belirlemek konusunda karar vermekte zorlanabilirsin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hayatımız hakkında yeni kararlar almak isteyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Merkür’ün sizin burcunuzda düz harekette bulunduğu süre boyunca sözlerin ve fikirlerinle olumlu yönde dikkat çekebilirsin.

İyi niyetimiz ve yardımseverliğimizden yararlanmak isteyen insanları çevremizden temizlemenin tam zamanı. Bu süreçte yükselen yaratıcılığımız ile yeteneklerimizi dış dünyaya gösterme fırsatları yakalayabiliriz.


Bu dönemde daha çok kendine odaklı olabilirsin. Hayatına farklı bir yön vermek adına yeni kararlar almak isteyebileceğin bir dönemdesin. Mümkün olduğunca duygusal kararlar almaktan ziyade mantığı ön plana alarak hareket etmenin faydası olacaktır.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip etSahte Elon Musk hesabından paylaşılan Bitcoin mesajına inanıp 560 bin dolar kaybetti!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.